Új privát üzeneted érkezett!

Andi:casco önrészed mekkora?Nekem 50-es, de így is alig bírtam kiköhögni...Egy kis horpadás a löklapon..persze ki kellett cserélni az egészet, plussz ezt helyreigazítani, meg azt...fényezés itt-ott, 200 felett lett a vége.És mindez 15-20-al történt. :twisted:
Vendég

Sirkici:ha megnézed a várandósság alatt a babás görbéket,találsz ott olyan görbét,ami alacsony,mint a tied,de babás.Más hőmérsékleten működsz.Nem feltétlen kell elérnie a 37-et.
vedresandi

Andi,
igaz, de nekem olyan furcsa, hogy mindenkié olyan szép magas, de végül is a lényeg, hogy meglegyen az a pár tized emelkedés, meg elég hosszú legyen a luteális szakasz, aztán két naponta együttlét, és jöhet a zebrás teszt. De jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne...

Mirci,
mi az, hogy a "nem vagyok babás" után ezt akartad? Bocsi, de nem értem ezt a mondatodat, biztos a hétfő miatt! :D
sirkici

Andi:
szerintem is pirire utal, hogy leesett a hőm (két napja) csak csodálkozom, hogy még mindíg nem jött meg....de gondolom hamarosan.

sirkici:
37-ről 36.6-ra de már két napja....

én úgy tudom, hogy az a jó ha a hő a cover line fölé megy legalább 2 tizeddel a lutális fázisban, és általában a 11 napnál rövidebb már nem túl jó. hány napos szokott lenni neked?
mirci74

sirkici:
az, hogy véletlenül mosolygós jelet raktam a mondat után amikor szomorút akartam..........tehát nem örülök, hogy nem vagyok babás....
mirci74

Mirci,
ha ennyire leesett, akkor talán tényleg megjön, de még sosem tudni semmit, csak az ilyen azért idegesitő az biztos. Nekem a múlt hónapban 11 nap volt éppen, felment 2 tizeddel az biztos, de csak egy napot volt 36.8 (az volt a legmagasabb értékem).
sirkici

sirkici az én görbém sokkal laposabb szokott lenni a tiédnél, és jól gondolod, legyen meg az a pár tized meg legalább 12 nap és akkor nem lehet semmi gond........jöhet a baby :)
mirci74

sirkici:
akkor nekünk nagyon hasonló a görbénk. felrakom neked a múlt havimat ott pl. nekem is tök rövid a lutális fázis
a mostaninál már hosszabb de az emelkedés ott sem jelentős. Kép Kép
mirci74

Mirci,
tényleg nagyon hasonló a görbénk, én is felrakom a múlt havit is. De neked is megvolt a 12 nap, vagy 11, ha a mensis napot már nem számoljuk. Egyáltalán mettől meddig kell számolni? :oops:

Kép
sirkici

Most még ha meg is jött volna a mensid 2 nappal ezelőtt, akkor is meg van a 14 nap, ez nagyon jó, és a hőd is magasabban van, nincs itt semmi gond.
sirkici

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy eltűntem pár napra, de csütörtök délutántól itt volt a lízingelt gyerekem, és ilyenkor nem nagyon tudok számítógép elé kerülni. Nem engednek a fiúk. :?
No meg szombaton lebontottuk az ólakat a telken, mert kicsit hosszabb lesz a ház, így nem férnek el a gépekkel.

Lányok!
Nagyon szépek a görbéitek. Remélem babásak.
Nekem nincs. Nem mérem a hőmet. Meguntam. Sőt, kifejezetten idegesített, amikor nem annyi volt, mint amire számítottam. Ezért abbahagytam. :lol:

Andi!
Sajnálom a kocsit. De még jó, hogy neked nem történt bajod. Nagyon fáradt lehetsz. Meddig tart még ez az "őrület"? :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sirkici:sztem semmi baj a görbéiddel.Tény,hogy nem vagy meleg,de a hőmérséklet különbségek szépen látszanak,és ez a lényeg.
vedresandi

Szia Chris!!!
De rég láttalak!!!Jól vagytok?
Még koccanásnak sem nevezném,ami történt,lehorzsoltam a kocsi oldalát.Bekenem egy kis neogranormonnal :wink: :lol:
Augusztus 1ig tuti az őrület.... :evil:
vedresandi

Szia Chris!

Talán jobb is nem mérni a hőt, csak idegesit, ez igaz, de könnyen a rabjává tud válni az ember. Talán majd igy most összejön a babó, hogy nem méred a hőd, meg semmi, csak apára koncentrálj! Úgy látom lassan kezdhetitek is... :wink:
sirkici

Andi,
értettem, jó a görbém, lesz baba
jó a görbém, lesz baba
jó a görbém, lesz baba
jó a görbém, lesz baba
jó a görbém, lesz baba
jó a görbém, lesz baba

Jól megtanultam a leckét? :D
sirkici

sirkici:ügyes vagy!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát valahogy így kell,de ajánlok nektek egy konyvet,nekem is ajánlották.Olvastam már itt a babaneten is,más is ajánlotta.Már meg is vettem,el is olvastam:

Jackie Mize írta, a címe: Gyermekszületés természtefeletti módon

A könyv nem tudományos úton közelít a fogamzáshoz, hanem a hiten kersztül. Hívőknek nélkülözhetetlen, nem hívőknek egyszeűen lélekemelő, letehetetlen könyv, az összes elkeseredettség, stressz, önmarcangolás eltűnik az emberből.
vedresandi

Szia Andi!
Én is rég láttalak. Köszi, jól vagyunk. Még midig az építkezéssal kínlódunk. Most épp a hitellel. Ha minden igaz, a héten lesz építési engedélyünk. Hogy hitelt mikor kapunk, nem tudom. Agyrém az egész... :?
Gyerkőccel is gondok vannak. Szóval semmi sem egyszerű. :?

Sirkici!
Remélem ebben a hónapban összejön a baba. :wink: Már dologzunk rajta! :wink: Tudom, hogy korai, hiszen nekem kb. 23. napon van pé-m. De akkor meg hol marad az élvezet? :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi:akkor ez nekem való! :roll:
Vendég

Nóri:rég olvastam ilyen könyvet,aminek ennyire a hatása alá kerültem.Tényleg adott egy lelki nyugalmat,és hitet,függetlenül attól,hogy most sem járok templomba. 8)
vedresandi

Nóri,
kösz, igyekszem!

Chris,
igazad van, ti csak élvezkedjetek, és akkor...

Engem is érdekelne az a könyv, hol lehet beszerezni, meg kb. mennyiért?

Itt az irodában meg megfagyok, totál a derekamra fúj ez a rohadt klima, legszivesebben kivágnám az egészet. Igy nem is kell csodálkozni, hogy állandóan bajom van. De ez a majom meg imádja a klimát, habár könnyű neki, nem fúj direktbe rá...
sirkici

Élek ám!!!!! (csak éppen aludtam)
Sziasztok!
Megyek visszaolvasni :lol:

babszika

Babszi:izgatásért börtön jár!!!!! :lol:
Vendég

Sirkici:én interneten rendeltem,a köny 900 forintba került+a posta ktg.
innen rendeltem:
http://sorsfordito.addel.hu/search.php? ... ckie+Mize+
vedresandi

Andi,
kösz a linket, lementettem, végül is nem drága könyv. A bajom csak az, hogy nem tudom már mennyire hiszek a Bibliában, meg hasonlók...

Babszika,
hogyhogy aludtál? Nem dolgozol? Vagy csak ennyire szőke vagyok?
sirkici

Andi:én nem hiszek a bibliában és nem vagyok hívő...elég racionális vagyok, némi ezoterikus nyitottsággal.pl:járok jósnőhöz, kinezológushoz...és hiszek benne!Gondolod így is bejön?
Vendég

Na, vissza is olvastam.
Kicsit lütyő vagyok még, de azért azt láttam, h a görbéitek szépek.

Szóval, 2 hét szabin vagyok és emiatt mostanában kevesebbet leszek valszeg, mert a ház építése is beindult. Mondjuk Bálintom nagyon rendi, mert ma is hagyott aludni. (cukorbogár :lol: :wink: )

babszika

Nóri,
én is pont valahogy igy vagyok vele, én is inkább jósnőhöz járok, és hiszek is benne, meg az ezotária nagyon érdekel!

Babszika,
értem, akkor nem is vagyok annyira szőke. Nagyon rendi pasid van ám, meg még az épitkezés is halad, ennél jobb már csak egy kicsivel lehetne...
sirkici

Babszi:Bálint a hónap pasija!Az enyém nem hagyott aludni...még éjjel átköltöztem a másik szobába, rémesen horkolászott a fülembe...nem tudtam aludni tőle.A másik szobáb pedig 6 azaz hat darab szúnyoggal küzdöttem 1 és fél 2 között...
Szóval én nem vagyok valami fittipaldi. :wink:
Vendég

Sirkici:pont amit leírtál,nagyon jól fogalmaztál,az jellemző rám is,és ennek ellenére nagyon tetszett a könyv.
vedresandi

Bocsánat:kicsit összekeverten, NÓRI-t akartam írni.Elnézést!!!
vedresandi

Nóri!
A szúnyogokat meg se említsd. Este FÉL ÓRÁS procedúra, amíg B. hajkurássza őket. Engem marhára nem zavarnak, de ő.... kész vagyok tőle. Csupán 2 elektromos riasztó megy, amitől reggelre állandóan szedhetem fel a földről őket (mielőtt a kutya megenné), de szerinte egész éjjel ott röpködnek nála (persze, engem kikerülnek) :lol:

babszika

Engem is imádnak...de elektromos kütyünk nincs, ellentétben van újság, párna mint hangtompító, mortein végső esetben, és fenistil gél! :lol:
És ezek szerint jó sz@r szúníoghálónk!
Vendég

Sziasztok!

CSajok! nagyon jók a görbik!

Sirkici! Na aggódj, hogy hogy alacson y a hőd, Te ilyen alacsonyan működsz!

Babszi! Nagyon rendi apácskád! Két hét pihi, az jó! De most gondolom a házikóra koncentráltok! Nyaralni mentek?

Nóri! Látom beköszöntött piri! rEmélem a bogyó segít!

Andi! Sajnálom akoccanást! Nagyon dühítő tud lenni tudom Tavaly a párom is belement egy autóba. Valószínű direkt álltak meg előtte, de nem is részletezem, mert felforr tőle az agyvizem!

Chris! Az nem baj ha nem méred a hőd, hiszen nem a hőmérőtől leszünk babásak, hanem apától!

Én is dobok eyg görbuszt:
Kép

Hát szombatom szomorú lettem, hogy egy kicsit esett a hőm, de kíváncsi vagyok hogyan alakul majd a továbbiakban.
Az a baj, hogy a legutóbbi két alkalommal 36,9 volt a reggeli hőm amikor megjött.
Vendég

A szúnyogokkal nálunk is ugyanaz a fél órás esti procedúra van, mint Basziéknál. Sokszor már engem is idegesit, hogy nem hagyja rá, pedig van nekünk is elektromos szúnyogriasztónk.
sirkici

Krisztinka!

Áh, nincs miből most elmenni.... jobban mondva, minden fillért tartogatunk a házra. Majd jövő héten magyünk haza talán szerdán, h egy kicsit fürödjünk a gyulai strandon. Ennyi a nyaralás.

A görbéd pedig nagyon csini! Remélem, h a vége is :wink: Kép

babszika

Nóri!
Amúgy sztem tökre megéri ez az elektromos hülyeség.
Van lapocskásunk is és folyadékos is.Mindkettő tök jó!

babszika

Hú, Krisztinka,
most látom, hogy milyen szép görbéd van, hát ebből még bármi lehet, és már a 13 DPO-n vagy.
sirkici

Sirkici! Ne is mondd, már alig várom a pénteket, mert az lesz a 17. dpo és nekem akkor szokott megjönni! :(

Babszi! Én annyira imádom a gyulai strandot, hogy nagyon, igaz most régen voltunk már. 2 éve voltunk ott utoljára és akkor pokrócügyeletes voltam, mert Manó a pocakban volt, meg az idő sem volt túl meleg. Idén meg pont akkor mennek anyáék oda, amikor mi is megyünk nyaralni, így nem tudunk elmenni. Talán jövőre!
Vendég

Szégyen szemre és mint csabai kb 10 éve nem jártam a gyulai strandon...szép.... :oops:
én szanára szavazok, ott lehet meztelenkedni a susnyásba és senki nem lát! :wink:
Vendég

Krisztinka!

Pedig muszáj elmennetek, ha tényleg szreted Gyulát, mert gyönyörű lett. A belváros megújult, a strand megújult. A körforgalomban egy óriási szökőkút van, mellette egy vízlépcső..... :roll: :wink:

babszika

Babszi:amellett meg a legjobb hambugeres! :lol:
Vendég

Krisztinka:igen, megjött piri, de ez jó!És tényleg, nagyon csinci az a görbe... :wink: Akkor izgi hét vár rád!
Vendég

Mi is voltunk a szüleimmel nyaralni Gyulán egyszer, de én még kicsi voltam, igy nem sokra emlékszem, meg godolom azóta már változott is! De a várra emlékszem!
sirkici

Nemsokára jön e teszelős időszak....
vedresandi

Andi:ti mentek valamerre?Dani megy?
Vendég

Nóri!
Na igen, a hamburgerest soha nem hagyjuk ki! ÉS sokkal jobb mint a Meki vagy bármi más gyorsétterem. Na, nem is véletlenül kell 30perceket sorban állni néha :roll: :? :lol:

Sirki!
Nem is kicsit változott. Szinte minden más lett.... de tényleg. Most, h gondolkodom...

Na, megfogyatkoztunk macskailag.... az egyik kutty elkapta az én kis kedvencemet. Nem ette meg, mert Bálint lerohant, de összeroppantotta.... most éppen elássa B. :(

babszika

Nóri:mi sajnos nem biztos,hogy nyaralunk idén.Augusztusra terveztünk egy teljes lakásfelújítást,ami nagyon kellene,és mindent leverünk betonig.Szóval most oda kellene a nem létezőspórolt pénz :?
Megyünk Velencére,és egy hosszú hétvégére Balatonra.Asszem idén ennyi lesz :(
vedresandi

Andi:akkor ti majd kirándultok barkácsnagyáruházakba, mindneféle csempboltba, tüzépre és lakberendéezési boltba... :lol:
De azért a hosszúhétvégék is nagyon jók lesznek biztos.A lényeg, hogy kimozdultok!
És hogy "Új" lakásotok lesz!
Vendég

Csajok!
Lelépek... megyünk ablaknézőbe.
Ahogy Nóri mondaná: kirándulunk az ablakoshoz :wink: :lol:

Puszka!
Kép

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?