Új privát üzeneted érkezett!

Andi: Nálunk is az van :( Ezzel egyre kisebb reményünk marad, hogy a férjemet elengednek szabira ( sok lesz a kára vihar miatt )

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:nem lesz akkora vihar most szerintem!!!

Mi megmegyünk sütizni,fagyizni,és nem tudunk kiülni a teraszra,mert elfúj minket a zél.Bár Pandáék ketten vannak,őket talán nem. :lol:
vedresandi

Andi,
Engem is mert még csak most tömegelek :lol: süti után viszont jöhet bármi jó leszek levélnehezéknek :lol:
Vendég

Panda:akkor megrendelem neked a várva várt epres sütit,amit szeretnél,és akkor tuti nem repülsz Cansas-be :lol:
vedresandi

Andi, Panda:de jó, hogy látlak itt megint titeket! :wink:

Krisztinka:még nem tesztelek, mert van már negatív tesztem bőven.Megpróbálom kivárni a 10 napot...De legalábbis az egy hetet. :lol:
Meg nagyon csodálkoznék is, merthogy a dokim a 14. napi UH-n azt mondta, hogy ebben a hónapban nem lát PÉ-t nálam...ergo nem izgulok, hisz ezek szerint nincs miért.
Vendég

Nagyon jó volt a tali :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

De még milyen jó volt!

És tiszta lökött vagy!!!!!!!!!! Kép

babszika

Na,én is haza értem.... :wink:
vedresandi

Panda:jól értem,hogy Loreál,és megérdemeltük a mai sütizést együtt????
vedresandi

Andi,
Igen és egymást is jól megérdemeltük :lol:
Vendég

Naná, mert mi ezt érdemeljük :lol:

babszika

Hééé most jut eszemben hogy én nem is sütiztem. Pogizásnak kell hívni mert azt mindenki csinálta vagyis ette :lol:
Vendég

télleg :lol: :lol:

babszika

Panda:epres pogi?
vedresandi

Andi!
Kép

babszika

Sehol senki.... mi törpént?

babszika

Szia Babszika!
Én senki vagyok és itt :lol: :lol: 8)
Lerámoltátok a raklapokat??? :?
vedresandi

Pandácska..néztem a szép kis tábládat..és arra gondoltam..hogy vegyél ki egyelőre. Bizti nemfogunk augusztustól próbálkozni, azt meg mésem írhatod oda, hogy "ha majd meglesz a lakás".
Így aztán végképp nem vagyok táblába való. De itt vagyok, nem tűnök el, hőmérzök, stb.... Csak még sajnos megint nem aktuláis:(
Vendég

Andi!
Raklapok eltűntek, zsalukövek várják az újabb betonozást.... Holnap lesz aktuális! :wink:

Pöttye!
Aztán nem eltűnni! :wink:

babszika

Jó reggelt mindenkinek!

Babszi merre vagy???Te ilyenkor már mindig itt vagy...
Vendég

Jó reggelt!

Hú, hát remélem mostmár lenyugodtak a kedélyek, olyan jó kis topic ez. Eddig sosem volt semmi baj. Andi, Panda, örülök, hogy irtatok! Jaimee, te meg ne próbálj elmenni, mindenki idevaló...

Nem volt otthon net, már azt hittem frászt kapok. A hőm meg azt hittem, hogy meghalt (mint az ekg, mikor meghal valaki), de mára már felugrott 1 tizedet. Fel is teszem megmutatni:

Kép
sirkici

Nóri,
jó az új aláirásod!

Babszika,
tényleg hol vagy?

Jaimee?
sirkici

Szia Sirkici!

Köszi, ezen molyoltam már tegnap óta, sehogy sem akart összejönni...és persze a vonalzóm is csudi szép!

A hőd szépen fent van, ahogy nézem... :lol:
Csak maradjon is így!
Vendég

Hát Nóri, ebben a hónapban nem hiszem, hogy lenne valami, hisz majd csak augusztustól próbálkozunk tudatosan, de az igaz, hogy a ciklus második felében már nem védekeztünk, de én úgy olvastam, hogy akkor már nem lehet teherbe esni (még 2 nappal utána sem)... Hát, most hogy ebből mi az igaz?!
sirkici

Bármikor teherbe lehet esni...még a mensi alatt is... :wink:
Miért pont augusztustól?Lehet, hogy már írtad, nem emlékszem, ne haragudj... :oops:
Vendég

Nóri,
nem gond, azért, mert június elsején keztem el dolgozni (9 hónapig fognak alkalmazni, mint gyakornokot), és legalább még ha sikerülne is rögtön augusztusban teherbe esnem, szeretném befejezni a munkát, mert a végén lesz vizsga is, és 8 vagy 9 hónapos terhesen egy kicsit már nehéz lenne.
sirkici

Jó reggelt,sziasztok!
vedresandi

Végülis érthető...ezen az egy hónapon már semmi nem múlik!
Te is jövőre leszel velünk pocakos! (Babszika+Én+Te)
Vendég

Szia Andi!

Szóval ti összeröffentetek?De jó...ilyenkor azért jó Pesten lakni!
Vendég

Nóri:igen összeröffentünk,de már nem ez az első.Ha időnk engedi,egyszer 1 héten sikerül.Babszi nagyon közel lakik hozzám,ezért vele többször is találkozunk.
vedresandi

Hát nem is mondom...szóval elkezdtem szombaton a clostyt!
Ennek fényében 17.-e UH (petekukucs)!!!
:lol:
Én örülök, mert így elkezdődött az igazi folyamat bébi ügyben.
Vendég

Igen Nóri,
mi majd jövőre leszünk pocakosak...

Andi,
szia!
sirkici

Nóri:remélem a closty meghozza a várva várt babót,előbb,mint gondolnád!!!!

Sirkici:főnököd bent van,vagy ma is ráérsz?Növekszik már a munkád mennyisége?
vedresandi

ÁÁÁÁ, eltűnt a vonalzóm, vagy csak én látom úgy? :roll:
sirkici

Én látom a vonalzód is és az aláírásod is!!!
vedresandi

Hűűű Andi, nálatok most lepedőszaggató-akciódús napok vannak, ahogy látom! :wink:
Vendég

Sirkici:vonalzó rendben, jól látható!
Vendég

Nóri,már elmúltak a hasznos napjaink....remélem az a pár alkalom,mert nagyon dolgoztunk,jól sikerült.
Kép
vedresandi

Jól van nem tűnt el!

Andi,
most nincs bent, szokás szerint! Addig volt munkám, amig ő szabadságon volt, és kértem munkát. A másik irodából kaptam is nyomtatni, meg ilyesmi. Azzal elmúlt az idő, de mióta visszajött a főnök, mások nem akarnak munkát adni, mert nem ők a mentoraim, szóval...
Neked görbe?
sirkici

Úgy látom mire frissitettem már feltetted. Szép görbe, remélem összejött valami, valaki, de neked egyébként is nagyon szép görbéid szoktak lenni. Mit szólsz az enyémhez?
sirkici

Sirkici:amit tudok a görbékről,az alapján a Te görbéd is szépen alakul,de mint tudjuk,a vége a lényeg.Egyébkén ha véletlenülmégis hamarabb sikerül a tervezettnél,akkor mi lesz?

Dzsémi terhesgondozóban van ma,ha jól emlékszem.
vedresandi

Andi:vannak-voltak...a lényeg, hogy mindent megtettetek az ügy érdekében! :lol:
Sirkici:milyen jó neked, nem kapsz munkát...! :wink:
Cserélhetnénk egy hétre, bár az unalom sem valami jó dolgo egy idő után...Tudod, SUDOKU
Vendég

Én cserélnék most valakivel szívesen.Agyilag zokni vagyok.16 éve vezetek,soha semmit koccanásom se volt,és pénteken sikerült neki mennem az előttem állónak.Kicsit indiszponált vagyok.Ennek örömére aludta 12 órát,de szerintem ze még nem volt elég.
vedresandi

Andi:velem is idén fordult elő először 11 év óta, hogy belekoccantam egy vonóhorogba a piros lámpánál...persze, amíg kispolskim volt, addig ilyesmi nem történt, most, hogy új kocsi van egy éve... :oops:
Fáradság, front...szerencse, hogy nem történt komolyabb baj.Bár tudom, hogy egy kis koccanás mennyibe kerül... :twisted:
Vendég

Nóri:nekem is pont ez a bajom.2 éves lesz a kocsim,épp meg akartam rendelni az újat,mert most jólki tudnék szállni belőle.A kereskedő barátom csak annyit mondott,rendeljem meg,és nincs más dolgom,csak erre vigyázni,míg megjön az új,és tessék.A guta megüt.
vedresandi

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje!

Andi:
Szerintem egy kis koccanás nem a rutinon múlik. Elég ha egy pillanatra nem figyel oda az ember........meleg is volt mindenki tompa....szóval előfordul az ilyen

sirkici:
neked mindíg tök szép a görbéd

nóri:
na végre el tudtad kezdeni a clostyt! most már tutti, hogy hamar beköltözik a babó :)

nekem hétvégén meg kellett volna jönnie, de még semmi. a hőm viszont leesett ugyhogy biztos nem vagyok babás :)
mirci74

Andi,
ha előbb összejön nem baj, örülni fogunk neki, de igy mégis jobb lenne, ha augusztusban jönne össze vagy szeptemberben maximum.

Nóri,
igen sokan azt mondják, hogy örüljek, hogy nincs munka, de az unalom szerintem sokkal fársztóbb, de igen szoktam sudokut, keresztrejtvényt meg kvizpartot játszani. De komolyan, azokkal jobban elmúlik az idő.

Nekem még nem volt koccanásom, bár nem is vezetek csak 5 éve kb. meg voltak kihagyások, de nem lehet jó (a férjemnek is most volt, az autó szervizbe van már két hete, a pék fizet, mert ő volt a hibás, csak nehezen akar odaérni a pénzzel).
Andi,
neked meg kevesebbet kellene dolgoznod, és többet aludnod. Adj át nyugodtan nekem egy kis munkát... :D Azért remélem ki birod majd cserélni az autót.
sirkici

Mirci:köszi,édes vagy.Tény, hogy figyelmetlen voltam,én voltam a hibás,de nehezen tudom elfogadni,hogy ilyen béna voltam :evil:
A hőleesés szerintem minden esetben pirire utal.Nekem 2 nappal előtte szokott leesni,de ne legyen igazam,amíg nincs piti drukk hegyek!!!!
vedresandi

"nem vagyok babás" után természetesen :( ezt akartam.......
mirci74

Mirci,
mennyire esett le a hőd?
Nem értem miért mondjátok, hogy szép a görbém, hisz olyan alacsony a hőm (tudom, tudom, az nem számit annyira, de mégis), amúgy igaz az ive nekem is tetszik. A bajom, hogy félek attól, hogy rövid a lutelális szakaszom? Mennyi kell, hogy legyen minimum, amivel még teherbe lehet esni, és meg is marad a baba?
sirkici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?