Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Moncsi!
Én is gratulálok Zsófia babához, nagyon formás kiscsaj! Majd a szüléstörténetedre én is kíváncsi lennék! Kívánok sok átaludt éjszakát nektek, tejcsit is minél tovább, bár írtad, hogy van szerencsére!

Emeseanyu!
Írjál már majd sms-t, ha megszültél, kérlek. Emese gondolom élvezi, hogy otthon vagy! Soma is már csak aug. végén megy oviba, sikerült megoldani a júliust is!

Lívi!
Soma is pénteken du. úgy ébredt, hogy fáj a feje, aztán du + este is hányt! Láza nem volt, hasa nem fájt... és bogyósat kakilt. :?: Sz.tem vírus volt nekünk is, de csak a hányós része jutott. Tegnap reggel fél10-ig aludt, aztán mintha elvágták volna, semmi baja, azóta!
Jobbulást akkor nektek is!

Erika!
Azt áruldd már el, hogy mitől ilyen szép magas a tortád. Olyan kapcsos tortaformában sütöd? Milyen ízű töltelékkel töltöd? A MÁV-szálló aljában veszed a marcipánt, és te nyújtod ki?
Tényleg csini vagy, fiatalos, nem nézel ki annyinak, amennyit a tortád mutat! A frizurád is más, ugye? Tök jó!

lola77

Moncsi,
Gratulálok a kiscsajhoz. Szépek a méretei (még így idő előtt is)! :lol: Jó egészséget és sok pihit (ez tudom mostanában kevés lesz) kívánok Nektek!

Erika,
Gyönyörű tortát készítettél!
A bánhidai gyógytorna tel.száma: 301-995

Rékának szerencsére tényleg csak 1 napig volt láza.
Megyünk holnap, remélem megcsinálják... meg kell említeni, hogy volt-e lázas az elmúlt hétben, ez lehet kizáró ok.
Szerencsére András most fel tud jönni!

Ha nem is holnap, de majd jelentkezem...
Az oviban volt aki hányt, ezért Roli megy a mamához holnap és azután...

Jó éjt!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Nálunk idén nem volt ekkora bulizás, mint Erikáéknál, minden évben anyóséknál csinálunk kerti partyt, de most a sógorék sincsenek itthon meg szombaton esküvőre megyünk a fél család nem ért rá :( úgyhogy Erika most irigy-irigy :lol:
Azért volt tortánk, meg mindenki telón felköszöntött és a lényeg ez, hogy nem felejtettek el se engem se a páromat :)

Moncsiéknak ez úton is gratula :) Apának is a kitartásért itthon :D

Cirmike!
Szorítunk nektek hogy megcsinálják a vizsgálatot!!!

Vörikriszti is lassan bevonul a kórházba szülni, habár azt mondta hogy Ő ma, hogy jön a hidegfront megszeretne szülni :lol: de a Petrájával is ez volt, hogy Ő tuti megszül azt vagy 3 hetet ráhúzott :lol: remélem ezt most nem olvassa :lol:

Mindenkinek kellemes, idegeskedésektől mentes frontos napot kívánok!!
Puszi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Lehet hogy akkor a front hat ma a Timire is.
Egész nap alszik szinte.Ez nekem tök furi,én tök aggódom.8 kor kelt,9 50 kor már aludt,1 órát,most meg már megint alszik. Remélem nincs semmi gáz.Amúgy eszik iszik rendesen,hője normális.

REméljük mindenki jól viseli ezt a hülye időt.Kitartást mindenkinek.

Üdv LÍvia

Kép
slivia

Somának sok boldog névnapot kívánok.
Puszi Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Lola:
Soma nap alkalmából add légyszi át a nagyfiunak jókívánságunk :lol: ,boldog névnapot neki :!:

Cirmike:
Nagyon szoritok holnap ,hogy megcsinálják a vizsgálatokat++++++++++++++,jó ,hog ytud menni az András is veletek.

Livi:
Reméljük csak a front hat Timire.Szokott ilyent csinálni máskor is ,ha front van?De lehet hogy még a hétvégi hasifosis dolgot nem heverte ki teljesen.Azért csak figyelgesd.

Örömhírrel kell beszámolnom nektek :lol:
Dorka tegnap a bilibe kakilt :lol: :lol: :lol: :lol: ,tehát már látom hogy elöbb utóbb mi is szobatiszták leszünk :lol: Nagyon büszke volt magára,este 9-kor amikor a férjem hazajött ,még neki is büszkén mutatta a bilit hogy mit tett bele(persze már csak a hült helyét mutatta neki) :lol:

Szép napot mindenkinek,
Ági

Kép

Kép
ági01

Cirmike:
Rosszul írtam ma csinálják meg :oops: mi volt????????????

Ági

Kép

Kép
ági01

Köszi lányok Soma fickóm nevében!
Nagyon várta már a névnapját (még sose várt így a 4,5 év alatt semmilyen napját...), már szombattól számolta vissza, hogy hányat kell még aludnia.
Korán reggel betettük az ágyába az ajándékot (Thomas sorozatból Percy, Emily vonat + a kis sínes sorozathoz kiegészítőket - ezeket kérte) és úgy örült neki, ja meg a Thomasos könyv 2. részét! És amint felkelt, meglátta, mi meg lestük az előszobából és tök örült!

Ági!
Gratula a kakihoz! :P Jaj, emlékszem, ezek olyan jó dolgok... Soma mennyi fele összekakilt-pisilt itt a lakásban!Először tényleg úgy értelmeztem, hogy este 9-ig otthagytátok a kakit a bilibe... :wink: :oops:

Cirmike!
Gondoltam ma rátok, remélem minden oks volt!

Moncsi!
Milyen baba Zsófi, hányszor eszik naponta hányszor kel éjjel? Írj, ha van energiád!

lola77

Köszi, hogy ennyien szorítottatok!!!!
Megcsinálták.
A dugótól való félelmünkben tök hamar odaértünk: fél 1-re, fél 2 helyett, az osztály tök üres volt, mindenki szabin. Jött az anesztes (fiatalabb csajszi volt mint én), altatható. Kapott branült. (először nem sírt, csak nem jó helyen volt, újraszúrták, ekkor azért már mondta a magáét, de én is mondtam volna)
Az MR gép (és más gépek is CT, röntgen) egy másik szépen felújított épületben volt, 500 m sétára az utcán (?!), mi vittük át fél 3-ra, 3-ra lett volna időpontunk, babakocsival, szerencsére ebben el is aludt, aludt fél 4-ig, mert csúszás volt. Itt is elmondtak mindent, kérdeztem egy csomót... kapott gyógyszert (branülbe) a nyálfolyására hogy ez ne legyen gond, ne csorogjon vissza. 3/4 4-kor az MR gépnél átadtam az anesztesnek (idősebb dokinő volt kedves és egy tündéri asszisztense volt), a radiológus a gépnél ült, ő is kedves volt. Kb. fél óráig volt bent addig a folyosón kellett várnunk, 20 percet ment a gép kb. 1000 felvételt csinált. Bevitték a babakocsit és ebben tolták ki. A felvételeket felírták CD-re is (megkaptuk), kb. 1 hét az elemzés, ezt a központi sz.gépen rögzítik (felvételekkel együtt), innen tudja majd lehívni szabadságolása után a neurológus dokink amikor augusztusban megyünk hozzá.
Anesztes doki visszakísért a klinika gyerekosztályára, itt kivették a branült, ihatott, majd 1 órás várakozás után hazajöhettünk.
Amit nem értünk: miért kellett a branül 2 órával előbb betenni??? állandóan ki akarta szedni!!! az osztály üres volt már (össze is vonták éjszakára a másik osztállyal, 1 nővér volt össz-vissz) szar volt hogy várattak, Réka már tök eleven volt, közben ránk se szartak (vacsoraidő volt), jött az anesztes tündéri asszisztens (utánunk hozta a CD-t), mondta hogy de jó hogy itt már vacsiznak, mert még ő nem reggelizett...
Este fél 7-re értünk haza.
Holnaptól minden megy tovább: konduktor délelőtt és gyógytorna délután.

SOMÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Lola
köszi neked is a torta dícséretet :oops: :lol:
A tortám cukrászpiskóta recept alapján készül,ezt egy volt kolléganőmtől kaptam,akinek cukrász a végzettsége.
Jilk paszta kell bele,attól lesz tutibb a torta sikere :lol:
Amúgy ,ár próbáltam vizespiskóta receptet is,az is jó volt,elég magas.
Igen,kapcsos tortaformában sütöm légkeveréses sütőben,ez is sokat számít.
a torta puncs ízű vajkrémmel volt megtöltve,és a krémbe tettem még rumba áztatott mazsolát is :P
Minden hozzávalómat a marcipán shopban szoktam venni/puncs aroma,ételszínezék por,marcipán/
Marcipán én nyújtottam ki,igen.
Amúgy a mesetorta oldalról tudtam meg ez a fajta torta készítésének a menetét.
Nehezebbnek gondoltam,de szerencsére tök egyszerű!
Igen,új frizurám van,jól láttad :wink:
Somának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!
Thomas a gőzmozdony megvan nektek könyvben is,mármint egy korábbi része?
Viki korosztályának való már?

Cirmike
köszi a gyógytorna számát a csaj nevében is!
Huginak holnap odaadom ha átjön kicsit dumcsizni,micvel holnap szabadnapos vagyok,ő meg szabizik :lol:
Remélem,hogy csupa jó hírrel jössz!!!!!!!!!!

Gangi
ha majd tudsz Vörikrisztiékről fejleményt ugye megosztod velünk is? :wink:

Ági
nagy gratula Dorkának azb első bilizéshez!!!!!!!
Nagyon ügyes,lassan leelőzi Vikit ezen a téren :oops: :oops:

Nálunk is zajlanak az események :lol:
Tegnap du.Viki szólt,hogy pisilnie kell,rohantunk a bilihez,erre ő fölé állt,megfogta punciját/mint a kisfiúk a fütyijüket6 és így akart pisilni :lol: :lol: ,gondolom,hogy a bölcsiben látta :wink:
Ma estefelé a vizes palackjából meglocsolta az egyik hangfalat,majd a szekrény és a padló is kapott egy kevés vizet :?
ESti fogmosáskor nézem a fogait,végre kibújt a 19.fogának 1.csücske!!!!!!!!!
Most már viszket neki az utolsó fogánál az ínye,úgyhogy lesz még pár álmatlan éjjelünk,úgy látom :roll:
Amíg varrtam ,Viki fogta a zokni stoppoláshoz használatos villanykörtémet és földhöz vágta :evil:
Szóval ma elemében volt a csajom :twisted:

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Évi,
a Somának mi is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Jó kis ajándékokat kapott. Mi is szeretjük a THomas-t. Azt hallottad, hogy visszahívtak játékokat, mert a festék olmot tartalmazott? Csak zárójelben kérdezem...

Cirmike,
nem lehetett egyszerű az MR. Tényleg bosszantó lehetett ott várakozni.. De legalább túlvagytok rajta.

Móni,
GRATULÁLUNK a kicsi lányhoz! Nagyon szép! Hozzáteszem a Máténak is ilyen jó színe volt mikor hazahoztuk ő is besárgult. :D
Sok tejcit kívánunk! Dóri mit szólt hozzá?

Gangi,
Krisztinek pedig mielőbbi gyors szülést!!! Rossz lehet ilyen időben. Az egyik barátnőm most délután ment be szülni, állítólag elfolyt "valami" :D :D :D :D kíváncsi vagyok :)

Ági,
ügyes a Dorka nagyon! Előbb utóbb csak sikerül. Én most lekopogom mindig szól, hogy menni kell!

Erika,
szép lett nagyon a tortád! Ügyes vagy nagyon! És csinos is!

Mi a hétvégén nem sokat voltunk itthon. Szombaton anyuéknál voltunk, megünnepeltük a tesóm szülinapját ill. anyukám diplomáját. Jól éreztük magunkat.
Vasárnap pedig elmentünk a császári búcsúba, aztán jó sokáig ottragadtunk.
Ja és a legfőbb hír. A Máté megkapta az új ágyát. Azóta "ágyi-ágyi" mondja mindenkinek :). Szereti nagyon.
Na vannak képek is :)

Az ágyi
Kép

A hétvégi kerti partyn uncsitesóval
Kép

A papa mindig talicskáz velem
Kép

Császáron mentem a vonattal 4 kört!
Kép

eldugulok
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Cirmike
Akkor most már csak az eredményért kell izgulni.Tényleg rossz lehet hogy így megvárakoztatják az embert.Még mi is nehezen viseljük,hát még a picik.

Ági
Gratula a kakaihoz.Mi mostanság inkább visszafele fejlődünk.Most akkor szól Timi ha már bepisilt bekakilt.Azt mondják jó jel ez is.Hát reméljük.Türelem kell az tuti.Egyébként alvásügyileg nem ilyen a Timi.Alig lehet délidőben lelőni,és akkor is alszik 1 vagy 1,5 órát.Hát ma mondjuk megvolt a böjtje a tegnapinak,mert a kocsiban elaludt 10 40 kor és 11 20 kor már fenn volt,és egész nap semmi. :(
Ja és még a fogat kérdezted,megvan a 2 felső szemfoga a Timinek.

Azt hiszem a két Zsani vett ilyen nagy motorikus kockát.Mennyire vált be? Én mostanság gondolkodom ilyenen,és azért kérdezném,hogy érdemes e adni ennyit érte.

Na most mentem üdv mindenkinek LÍvia

Ja csináltam fentről a negyedikről képek az autóról,mert a fényképezőt mindig fenn felejtem.Bocsi :oops: Kép

Kép
slivia

Sziasztok!

Angi!
Örülök, hogy Lackó átvészelte a műtétet és egy foggal is gyarapodott. Jaj, de jó lesz nektek akkor a nyaralás. Biztosan készülsz rá ezerrel? Lackó is izgul? Mikor is mentek? Pocaklakó?

Cirmike!
Mindig finomat főzök, vagyis amit én nem ennék meg nem adom Katának. :lol:
Sokat gondoltam ám rátok én is, nagyon örülök, hogy túlvagytok a vizsgálaton!!
Szuper lehetett a csónakos hétvége.

Erika!

Kecskédre már ezer éve tervbe van, hogy elmegyünk fincsit enni. Remélem a közeljővőben el is megyünk :D Nagyon szép a tortád! Így kb. mennyibe jött ki árban?

Zsanett!

Jó az új ágy, kihúzható ugye? Zöld kocsiban nagyon ari Máté.

Lívia!
Szép a verda a negyedikről is :wink: szép a színe nagyon

Katának a felső fogai jönnek. Már nagyon nagy puklija van, doki szerint egy héten belül kijön. Jött vkinek felül először a foga?
Ja ás mászunk. Alig egy hete felült, aztán intenzívebb mozgásba kezdett, 2napja már mászás mozdulatot tett. Ma meg már a kisszobából átjött a nagyszobába és elkezdett mindent piszkálni, zsinórok, vezetékek. Úgyhogy csak felügyelettel mászkálhat. Hát ez is elkezdődött. El sem hiszem :shock:
Edit

Kép
Kép
edi78

Lívia
Mi vettünk olyan nagy kockát. Igazából a Mátét a bedobálós része érdekli a legjobban. A résben még nem tudja teljesen jól huzogatni a kis golyókat, de próbálkozik vele. Az óra részén max tekergeti a mutatókat, a rajztábla rész pedig mintha nem is lenne. Nem akarom, hogy itthon krétázzon. Igazából ez olyan játék, mint a többi....akkor érdekes, ha együtt játszunk vele.
Ezzel most nem sokat segítettem......én nem bántam meg, hogy megvettük.
Vendég

mnzsani!

Elfelejtettem a múltkor megkérdezni amikor taliztunk, hogy használja Máté azt a kis autót amit karira vettetek neki? Honnan rendeltétek pontosan? Lackónak szülinapi ajándékon töröm a fejem. Máté mit kap szülinapjára?

Ha van valakinek valami jó ötlete 2 éves lurkónak örömmel veszem :) köszi

Somának utólagosan is boldog névnapot!

Kata nagyon ügyeskedik már :) helyes-helyes Foggal kapcsolatosan sajna nem tudok mit mondani mert nekünk az alsó jött először, de én úgy tudom hoyg semmi gond nincs azzal, ha más sorrandbe jönnek ki a fogak.

lívi!
Nekem is bejön az autótok :lol:

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Angi!
Dokink is azt mondta, hogy nem baj, hogy más sorrendben jönnek a fogak. De legalább már jönnek :lol:

Kata:
Kép Kép Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Angi
Még nem tudja rendesen hajtani az autót, de szerintem mire tudná, addigra meg kinövi. Nem is ez volt nálunk a lényeg, hanem legyen egy autó, amibe betud ülni, mert még anno ráült a könyvre is, ha látott benne, egy autót, hogy csüccse. Szóval tök jó a kocsi, itthon szereti, de lent nem tudja hajtani.
Máténak a szülinapjára mi egy roller szerűt vettünk. Remélem azt majd megtanulja hajtani.
Biztos kitalálsz majd valami jót a Lackónak.
Vendég

Angi
Az elöbb elfeljtettem, hogy honnan rendeltük.
www.jatekfutar.hu
Vendég

Sziasztok!
Csak gyorsan irok, mig alszanak a csajok!
Szülésem röviden:
Komáromban szültem a Rókaynál!
Olyan szerencsés voltam, hogy a szűlésznő ugyanaz volt aki a Dórinál! Mondjuk nem sokat kellett mellettem lennie, mert gyorsan meglett Zsófika! Hajnal 4-kor ment el a magzatvíz itthon, negyed 6-ra értünk Komáromba és olyan negyed 7 körül kezdődtek a 7-8 perces fájások. Ezek egyre csak sűrűsödtek és hosszabbak lettek, végül 7.50-kor megszületett a Zsófi! Szerencsére gyorsan ment minden!!

Dóri nagyon szereti a teso-mesot! Mindig puszilgatja, ha sirdogál odaáll mellé és vigasztalja!! Bár szerencsére nem egy siros baba!

Na megyek mert ez az örült szél begzavarta a Zsófi és egy kicsit nyügibb ma!

Egy pár képet azért teszek fel:

Kép

Kép

Sziasztok!!!!

Kép
Kép
moncsi76

csak egy gyors bejelentkezés

Zsani! Köszi az infót én úgy emlékeztem hogy pedálos a kis jármű :) de az oldal tökéletes

moncsi
Csodaszépek vagytok ari, hogy a kis Zsófi és a Dóri között mennyi színkülönbség van :lol: kiskokeró pifipofi

Vörikriszti bevonult ma a kórházba vagy holnap vagy hétfőn szül. Ez jórészt a főorvoson múlik, holnap vizsgálja meg és Ő dönt hogy mikor legyen meg ez a kis babó. Ha bármit megtudok rögtön jelentkezem.

Mindenkinek csodaszép álmokat kívánok!
Angi

Kép
Kép
gangi

Angi
Szerintem is sok jó dolog van a játékfutárnál, csak kicsit drága a postaköltség. A kinézett játékot érdemes megnézni máshol is a neten, hátha olcsóbb a postaköltség miatt.

Lívia
Timinek hány napig tartott a hasmenés? Máté tegnap este lázas volt, de nem volt más baja. Reggel meg hígabb volt a kakija. Lehet Ő is valami hasonló vírust nyelt be.

Tegnap történt a Tescoba - csak gondoltam leírom, tanulságos.
A halakat néztük, ahogy minden más kisgyerek is szereti a Tescoba nézni az úszkáló halacskákat. Egy apuka egészen odatolta a kosarat az üveghez, kb. 1 éves kislány ült a kosárban. Egyszer csak egy hal a kislány fejére ugrott, akinek tiszta víz lett a haja és nagyon megijedt. Szerencsére mi messzebbről néztük. Szegény kislány és persze a halacska is. Ott ficánkolt kint, aztán egy vásárló visszatette.
A lényeg, hogy nem tolja senki túl közel a kocsit, nehogy ilyesmi történjen veletek is.

Jó du-t mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Nekem meg keresztanyám mesélte(kórházban dolgozik),hogy egy kisfiú,kb Dorkával egyidős,és kiesett a bevásárlókocsiból fejjel lefelé a földre persze,és koponyatörése van.Na ezek után úg yfogok Dorkára figyelni,ugye ő is eg yidő után ficánkol össze vissza.

Moncsi:
Nagyon arik a lányok együtt,tök látszik Dórin hogy élvezi a nagytesó szerepét,és hogy szereti Zsófit :) .Tényleg egy szobába alszanak a csajok?Éjjel enm kel fel Dóri arra,hogy Zsófi sír?Hogy bírod az éjjszakázást?Hu énmár annyira elszoktam tőle,dorka 12 órát alszik egyhuzamba,és délután is 3-4 órákat.Furi lesz majd a kistesóval újra éjszakázni,na de az még odébb lesz...

Angika:
Merre jársz?Nagyon eltüntél :lol: Julcsi jobban van már?????Jövőhét séta,vagy játszó???Csütörtökön megyünk nyaralni,szerdán meg vesegondi,tehát a hétfő,kedd jó nekünk,ill.szerda délután :lol:

Livi:
Szép nagyon a kocsitok,Timi szeret autózni?Dorka él hal az autókért.Apukám kamionos,és kérdem a dorkától hog yvan a papa??Erre ő kimutat az ablakon és elkezd brrrrrrüüü-zni.Ha meg mondom hogy jön a papa,akkor meg üti az ajtót hogy ki akar menni és be akar ülni a kocsiba.Hétvégén ha úgy alakul akkor kamionnal jön haza,és Dorka beülhet végre,szerintem ott fog éjszakázni is :lol:

Zsani:
Szép Máté új ágya,lassan nekünk kis kell evnni,mert már tök végigéri(nekünk kombi ágyonk van )és az ugye rövidebb,de szélesebb sokkal.Csak dorka nagyon ragaszkodik az ágyához,csak anyuéknál tud aludni máshol nem(ott is van iságya)és azt is megszokta már...Ügyi hogy szól minidg ha pisi lesz.

Edi:
Na nektek is elkezdödött :lol: ,most fognak leröppeni a fölös kilók rólad :wink: ,legalábbis nálam így volt.Hát igen lehet mindent elpakolni ami a keze ügyébe kerül.Pakolja majd ki a szekrényt,stb..Dorka szerencsére már leszokott róla.

Cirmike:
Szerencsére megcsinálták a vizsgálatokat.A bramürt Dorkának is reggel betették,amikor volt izotópos vizsgálata.Akkor ő még csak 2 hetes volt,és mi is nagyon meglepődtünk hogy nekünk kell átvinni a másik épületbe,ráadásul akkor tél volt és nagyon hideg,még a hó is esett.A második izotópnál már nem is tünt fel hog ymi visszük át,de nagyon solat kelett várni nekünk is,és közben itatani,ami persze nem ment...most gondolj bele,miért féltem annyira hoyg Dorka kórházba kerül,mert akkor ő is kapna bramürt,és 7 napig benne lenne,és ugye állandóan ki akarja tépni,és mindig nem tom felügyelni mit csinál,pl éjjel,hu előre féltem tőle.Kiváncsi leszek az eredményekre...

Kőrkérdés:
Már4. napja Dork aügyin a bilibe csinálja a dolgát,csak az a baj,hogy nem szól ,hogy mikor is kellene ráültetnem.Ki hogy szoktatta rá?Mennyi időnként tettétek rá?Mikor szólt hogy pislnie kell?

Gangi:
Még neked akartam írni.Csak az hogy unokatesómék voltak Tunéziában és összeszedtek eg yjó kis fosós,hányós vírust.Nagyon kell vigyázni nehogy csapviezet igyál,vagy ha gyümit eszel ne csapvizben mosd le,és figyelj arra is hogy mit ezsel,ez csak jótanács,nehogy valami baja legyen a poaklakónak-Bár bizit tudod ezeket ,de akkor is :lol:

Szép napot Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági,
ügyes a Dorka nagyon! Én a Mátét minden nap uakkor ültettem rá a bilire, reggel felkelés után - ebéd után - felkelés után - fürcsi előtt. Aztán vagy lett benne vagy nem, aztán egyszer csak elkezdte mondani. Szerintem lutri úgy ráültetni, hogy lesz-e valami vagy nem. Azt is ajánlák hogy ivás után kb 30 percel lesz pisi. Azóta akkor teszem rá ha szól. És mindig van benne cucc, mondjuk neki a kaki is pisi. De lényegtelen :).
Az ágy kihúzható, már régóta néztük, ez volt a legjobb amit találtunk. Sajnos kihúzhatót kellett venni, mert a szoba olyan kicsi, hogy egy rendes ágy nagyon sok helyet foglalna el :(. Hála istennek szereti nagyon, semmi gond nem volt az átszokással.

Csak délután nem akar aludni ez a szaros. Egyszerűen megőrülök. Jelzi hogy tente, álmi stb. Erre leteszem és nem akar aludni. Hozzáteszem 5-6 óra körül már teljesen KO. Nem tudom egyszerűen mit csináljak vele, látom hogy fáradt, álmos de nem akar aludni. Egyszerűbb lenne ha elhagyná tényleg a délutánit, de ez marha bosszantó, hogy elkészülünk az alvásra aztán semmi. Nincs valami tippetek?

Gangi,
én is voltam Tunéziában, szintén Sousse-ban, jó volt nagyon. Az Áginak igaza van, nagyon kell vigyázni. Nálunk a társaság 70%-a fosott (volt akinél a WC el is romlott :) :) :)), nemcsak az ital (mindenki palackos vizet ivott) hanem az étel miatt is. Szerintem gondoljátok át, hogy pocakosan jó ötlet-e odamenni, mert ilyenkor nagyon nem ajánlják az ennyire eltérő kultúrát, mert ha még nem is szennyezett az étel, azért ott másfajta ételeket esznek és az lehet hogy nem tesz jót. Meg a tenger sem annyira tiszta. Nehogy valami gond legyen. De biztosan jól átgondoltátok. Lackó tudja már a kistesót?

Lívi,
szép az autótok. Nekünk is ilyen volt anno cégeskocsiknak, szerintem kényelmesek nagyon.

asszem most gyorsan ennyi. Kiveszem ezt az ördögfiókát a kiságyból, mert nem akar aludni. MEgint :evil:
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Zsani:
Köszi a tippet,kipróbálom.És kb mennyi ideig ült a bilin?Dorka van hogy fél óráig is eljátszik rajta azt az elején volt hogy semmi sem volt.De már nagy franc,mert vissza tudja tartani :lol: ,sőt van olyan is hogy 9-12-ig semmi pisi.Ez normáils?Bár most kevesebbet is iszik lényegesen.É s a délutáni és esti bili között van rajta pelus?Mármint az elején amikor még nem szólt?
Hát alvás ügyben sajna ninc sötletem,Dorka ugye tudjuk milyen jó alvó :lol: :lol: :lol: ,nekem meg pont az a bajom,hogy sokat alszik,kb délelött 3 és fél órát vann fennt,és délután meg szintén 3-4 órát,sztem ez kevés egy lassan 20hós babától nem???De amikor fennt van igaz pörög ezerrel :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági,
a Máté is néha eljátszadozik, de ilyenkor rászólok hogy lefele a biliről! Én azért próbáltam így, mert szerintem az úgy nehezebb, ha folyamatosan figyeled hogy mikor kell neki. Így tisztább. Szerintem figyeld meg hogy mikor van kaki, ez már biztosan minden nap uakkor, és akkor előtte rá kell tenni. Aztán ha van valami akkor meg nagyon-nagyon örülni neki. :) :) A Máté is olyan büszke rá, és mindig kiabál "APAAAAAA" aztán megmutatjuk. :) Mármint ha itthon van.
Amikor itthon van akkor gatya van rajta szabadon, mármint ha jó idő van. Szokott előfordulni baleset, már mondjuk ritkábban, de így jobb nekik mert érzik azt hogy milyen pelus nélkül. Szerintem használjátok ki a jó időt ilyenkor azért egyszerűbb egyszál bugyiban járatni mint télen. Neked lehet a veséje miatt? Gondolom 100x jobban kell figyelni.
Jó neked hogy alszik a Dorka. Nekünk az alvás a mumusunk. Most majd megpróbálom felkelteni reggel korábban. Mondjuk 7kor... őőőőőőő mármint ha én is fel tudok kelni. Mostanában éjjel 2 előtt nem tudok elaludni. Szívás...

na mentem dolgoznom kell, mert a délutánok miatt teljesen elvagyok maradva...

sziasztok
Jó hétvégét mindenkinek
állítólag jó idő lesz.

pussz
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy aggódtok értünk nyaralás alatt, én magamat nem féltem mert nagyon ritkán kapok el ilyesmit, vigyázni tudjuk, hogy kell Jordániába is átmentünk ugyanezen, de szerencsére ott sem kaptunk el semmit. Még a hasam se ment, pedig akkor még örültem is volna neki :lol: (volt egy kis gondom az ürítéses dolgokkal)
Tudjuk, hogy vigyázni kell a csapvízzel és persze a jégkockával is :)

Vörikrisztivel nincs semmi, nem tudták megnézni a hegszélességet és ezért nincs ma baba, de a főorvos még délelött azt mondta neki,hogy hétfőn tuti lesz, már ki is írták műtétre.

Ági!
Szerintem a babák tudják, hogy mennyit kell aludniuk és lehet, hogy Dorka így gyógyul, ne félj, hogy sokat alszik habár pár órácskát adhatnál a Zsaniéknak :lol:

Mindenkinek szép jó éjszakát!!
Angi

Kép
Kép
gangi

Ági
Nálunk úgy kezdődött a bilizés, hogy reggel és délben ébredés után ültettem rá a Mátét. Akkor rendszerint kakilt is. Sokáig mi is ültünk rajta akár fél órát is és mesekönyvet nézegettünk, vagy bedobos játékkal játszottunk. Van aki azt mondja, hogy nem jó, ha játszanak a bilin, viszont azt is olvastam, hogy így meg sokkal jobban ellazulnka és könnyebben megy a kaki. Nekünk nem volt gond a játékból, idővel szépen leszokott róla és csökkent a fél óra bilizés is. Aztán mikor bejöttek most a jóidők, itthon csak bugyit adtam a Mátéra és kérdezgettem mindig, hogy kell e pisilni v. kakilni. Nekem azt mondta a védőnő, hogy csak úgy magamtól nem ültessem rá időnként, mert megkell tanulnia visszatartania is a dolgokat. Hát elég sokszor ment a pisi a bugyiba az elején, de aztán megtanulta és most már szól ügyin. Aztán megfigyeltük, hogy mindig száraz pelussal ébred, így már egyáltalán nem kell pelenka éjjel sem.
Ja és szerintem nem gond, ha sokáig nem pisil. Máté is reggel mikor felébred akkor tiltakozik a wc ellen, elkezdünk reggelizni és csak utána vagy közbe szól, hogy kell pisilni. Mikor meg lemegyünk de. akkor kb. 9 és 12 között nem pisil. Szerintem visszatartja már sokáig. Nálunk ez működött, most már mondhatom, hogy sikerrel.
Dorka is ügyin megfogja tanulni.
Vendég

Sziasztok

Jó sokat írtatok,mire végig értem kezdthettem előről :D .

Nagyon ügyik akkor a Máték pelus ügyben. Nálunk mondjuk nem lehet kiszámítani a kaki dolgot.Soha nem kakil ugyanakkor. Ez lsz nálunk a nehezebb. Timi meg eddig üge wc re "járt" ,ezért odaadtam a barátnőméknek a bilit.Ott meg simán használja.Úgyhogy úgy gondoltam visszahozom és megpróbálom mindkettőt bevetni.Igaz én nem vagyok híve annak hogy a szobában van a bili,de hát jobb a biliben a pisi mint a szőnyegen.Nálunk mondjuk még az is baj,hogy a bugyit sem akarja.Full pucéron akar állandóan rohangászni. :D .Na mindegy majd csak lesz valahogy.

MnZsani
Kb olyan 3 napos volt az egész,utána még kb 3 napig híg volt a kaki,de csak 1* egy nap. Sokkal jobban bírta Timi mint mi a férjemmel. Férjem még be is lázasodott és fogyott 5 kg. Reméljük semmi komoly nem lesz Mátéval sem.

Ági
Timi is szeret autózni.Van úgy ha lámpánál megállunk már reklamál hogy na mi van miért nem megyünk,és berreg ezerrel ő is. :D Most hogy megvan az autó mikor sétálni indulunk is rohan hátra a parkolóhoz hogy akkor most autózunk. :D . Amúgy írtad hogy az ágyatok ilyen kombi,azt nem lehet szétszedni és nagyobb ágyat csinálni belőle?Vagy az hogy kombi?

Timinél nagyon elkezdedőtt a hiszti korszak.Van úgy hogy egyszerűen leül és csak ordít.De csak úgy.És semmi nem válik be,vagy legalábbis amivel próbálkozom.Nagyon akaratos.Mit lehet ilyenkor tenni.Ha otthagyom az sem jó,ha elmagyarázom neki a dolgokat az sem jó,ha felveszem az sem jó,bár ezt nemigen teszem meg,szóval nem tom. De kiakasztó nagyon.

Zsani
Timi is nehezen alszik délben. Én sokszor úgy szoktam hogy lent lefárasztom hazafele meg babakocsiban elalszik.Vagy annak idején én sokat hallgattam kismamaként ilyen nyugtató zenét,azt beteszem neki,az legtöbbszőr segít.Ha meg nem alszik akkor kb 5 körül beájul.Előszőr mi is aggódtunk hogy na este nem lesz alvás,de eddig egyszer sem volt gond,a rendes időben ugyanúgy elaludt este. Több ötletem nincs.Talán ha megy majd bölibe és látja hogy a többiek is alszanak könnyebben fog menni neki.

Na most mentem üdv mindenkine.Jó éjt Lívia

Kép
slivia

Lívia
Szerencsére nem lett semmi komoly a Máténál. Felhívtuk a dokit, adott homeós bogyot, de ma már nem volt semmi baja. A kakija is akkor volt csak egyszer híg. Előző nap lecsót adtam neki rizzsel, akkor evett ilyet először, lehet az hajthatta meg egy kicsit.
A Máté is a szobába bilizett. Mi tettünk törülközőt a bili alá, mert a Máté rendszerint kipisilt elől a biliből. (Szerintem a biligyártók nem gondolnak a kisfiúkra.) Aztán jött az az idő, mikor pisiltünk a wc-be, aztán rögtön szaladtunk a bilire, mert kakilni meg csak oda akart, a wc-be nem. Szóval szerintem nyugodtan használjátok mind a kettőt. Idővel elhagyja majd a Timi is a bilit. Nekünk az elején még a kertbe is vinni kellett, mert nem akart a bokorba pisilni a Matyek, csak a bilibe. Aztán mikor rájött, hogy a wc milyen jó, akkor már Ő mondta, hgoy nem kell vinni a bilit. Kitartás, igy is ügyi a Timi nagyon.
Ki volt a védőnőtök? Képzeld nekünk az jött be minden téren, hogy lemegyünk az Éva nénihez és megkérdezem Tőle, hgoy milyen esetbe mit csináljak. A lényeg, hogy ott legyen a Máté is velem és hallja, hogy mit mond az Éva néni. Ha valami olyat csinál amit nem szabad, akkor csak megkérdezem tőle, hogy tudod mit mondott az Éva néni. Nálunk Éva néni a "szent". Csak egy ötlet, hátha megéri kipróbálni.

Zsani
Máté elviseli a fején a biciklis sisakot? Tesóméktól kértünk a Máté szülinapjára ülést a biciklire (csak mi előre szerelhetőt), és nézegettük neki a sisakot, de nagyon tiltakozik ellene.

Megmarad 2 tégely bontatlan gyógyszertári popsikrémem, ha valaki elhasználná, akkor szívesen oda adom, ne kelljen kidobni.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Végre tudok nektek írni!!!!!!!!!Sajnos a héten elromlott a szgépünk,mostanra sikerült úgy ahogy tepíteni ezt-azt......

Jó sokat írtatok!!!!!!
Nagyon ügyesek a gyerekek,lassan mindenki szobatiszta lesz itt a topikunkban :lol:

Lívia
nagyon szép az autótok!!!!!!!Kitartás hiszti ügyben!!!!!!!!!
Figyelem eltereléssel nem próbálkoztál?
Én vagy azt csinálom vagy ne figyelek rá és otthagyom,aztán jön utánam és odabújik Viki :lol:

Mnzsani
Máténak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!

Edi
nem tudom pontosan,hogy a tortám mennyibe kerül így ha én csinálom,kb.2000 lehet.
Édes Kata a képeken mint mindig :lol: Viki azt mondta arra a zöld játszóhelyre,hogy medencéje van a babának :lol: :lol:
Ízléses,szép a gyerekszobátok,már amennyit a képen látni :wink:

Moncsi
tündéeriek a csajok együtt!!!!!!!!!
Reméljük,hogy Dóri később sem lesz féltékeny kishúgára.
Voltatok már lent sétálni együtt?Hogy tetszett a Dórinak,nem rohangált el mellőled?

Gangi
én Vikinek általában mesekönyvet veszek szülinapjára a kis könyvmolyomnak :P ,persze mellé még valami csajosat,pl.babát,babaruhát......
Most kapott Lili napra előre egy játék mély babakocsit,abba varrtam neki takarószettet,azóta nincs olyan nap,hogy ne játszana vele párszor :P
De Lackónak el tudnék képzelni valami logikai,ügyességi játékot vagy autót,triciklit.....igazán te tudod,hogy mivel szeret játszani :lol:
Vörikrisztiről nincs még híred?
A szomszédomtól hallottam,hogy a hidegfront sok babát előcsalogatott :wink:
Szegénykének császárja lesz? :cry: Petrát is úgy szülte?

Most befejezem,mert még van 1-2 elmaradt dolgom itt a neten :lol:
Család a játszón,Viki most van először lent bugyiban,remélem,hogy nem lesz "baleset" ami miatt hamarabb kéne hazajönniük :roll: ,bár váltóruha van náluk.

cseriviola

Erika
Köszönöm a Máté nevében is.
Viki megszokta már a bölcsit? Adnak már többet inni a gyerekeknek? Látom szépen haladtok Ti is a pelus elhagyásával. Biztos nem történt baleset a játszón, ügyes a Viki.
Megyek én is nézelődök kicsit a neten....
Vendég

Sziasztok!

Szilvia
utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk Emesének!!!!!!!!!!!
bocs,hogy csak most köszöntöm,de mint olvastad nem volt jó a gépünk :roll:

Mnzsani
igen,köszi Viki már szeret bölcsibe járni,de van 1-2 rossz ami miatt előfordul egy kis pityergés reggelente.
Amikor nincs ott egyiki gondozónője sem,termébe nem mehet be,csak a szomszéd terembe,ez sokszor roszul viseli,de meg kell ezt is szoknia.
Kíváncsi leszek,hogy az 1 hónapos bölcsi szünet után mi lesz a helyzet :shock: :roll:
Mármint,hogy Vikit újra szoktatni kell vagy annyira nem fog kirázódni a megszokott ritmusból.
Júl.16-aug.13-ig lesz szünet,apával lesz itthon 3 hétig velem 2 hétig,így 1 hétig együtt lesz a család,már úgy várom!!!!!!!
Inni nem hiszem,hogy többet adnának a gyerekeknek,mert mikor megyek érte du. akkor már uzsi után kint játszanak az udvaron és szinte rögtön kér inni,van hogy amíg hazaérünk megiszik 3-4 dl folyadékot :shock:
Amúgy szerencsére egészen az esti fürdetésig nem volt semmi "baleset" a bugyiba.

Sziasztok,megyek aludni,mindjárt reggel van :?

Erika

cseriviola

a lényeget nem írtam amiért jöttem:

msn címem megváltozott,itt tudtok felvenni a listátokra:
cseriviola@citromail.hu

cseriviola

Sziasztok!

húú mennyit írtatok a hétvégén! :)

Zsani,
nagyon ügyes a Máté, hogy már szobatiszta lett! Tényleg le a kalappal!
A biciklis sapit eleinte nem jól viselte, csak 1mpig volt a fején aztán levette. Mindig mondtuk neki milyen jól néz ki stb. Aztán amióta elkezdtünk bicózni semmi gond, nem veszi le. Mindig "ANA, BICCII!!!!", muszály menni :) imádja.
Előre szerelhető ülésen én is gondolkodtam, de akkor nem tudnék tekerni tőle.

Lívi,
kösz az altatásötletet. Megpróbálom én is lefárasztani délelőtt, de akkor sem alszik a büdös kölök. Ásítozik meg minden, de aztán semmi. Mondjuk ma az apjával elaludt. :) Kuka gyerek :) :) Este aztán már van amikor 7kor kidől és horpaszt reggelig.:)
A böliben valszínűleg még egy ideig nem fog ottaludni én itthonleszek januárig addig 4 órát lesz ott. Hacsak nem akar maradni. Ott biztosan lefárasztják, ahogy hallottam.
Hiszti nálunk nincs, kopp-kopp ha fáradt általában akkor van gond. Pld. nehéz elvenni tőle a kulcsot és azért meg az üvöltés :). Általában ilyenkor beválik az ha odaállítom a kiságy mellé, és ott kell maradnia amíg lenyugszik. Ezt az apja találta ki és jó. Legalábbis nálunk. Volt már olyan hogy nem akart hazajönni a játszóról és végigüvöltötte az utat.. Sajnos van ez így... Mostanában azt szoktam hogy elvonom a figyelmét. "pld hallod a vonatot?" ilyesmi . Nagy vonatrajongók vagyunk :)

Csajok azt akartam kérdezni, hogy szerintetek mit szerezzek be lassan a bölibe? Felírtam a szülőin, hogy váltásruha, ruhazsák stb. de szívesen vennék 1-2 ötletet. Benti cipő, kinti cipő stb. ilyesmit.
köszike

ha marad a jó idő elmehetnénk strandra....

jó éjt
Zsani

Kép

Kép
zsanka

jaaajjj!

Druszánknak a MÁTÉNAK BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Máté és Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Moncsi!

Szerencsés vagy a szüléseddel kapcsolatban. Nagyon édes Zsófi baba. Dórinak gyönyörű a haja.

Ági!
Ha megkérdezhetem, mikorra tervezitek a kistesót? Most mentek külföldre?
Nem bánnám, ha lemenne 5kg…de az a helyzet, hogy én minden helyzetben tudok enni…imádok sajnos…nem bírok ellenállni az olaszos tésztáknak sem :wink:
De kellene kicsit diétázni az tény…

Zsanett?

Veled sem alszik el Máté? Együtt az ágyban?

Erika!
Köszi, majd teszek fel képet az egész szobáról :) Akkor jó áron van a torta.

Nálunk Kata mászik ezerrel. Úgy láttam tegnap, hogy a fog csúcsa kint van :D Már kétszer felsírt álmában, biztosan fájdogál neki. Főleg, hogy egyszerre jön szinte a felső négy. Alsókról nem tudok semmit, nem nagyon engedi megnézni.
De képzeljétek tegnap ebédre 260g kecskeméti brokkoli pulykahússal megevett, csak lestem. Viszont amióta többet mozog, bogyósabb lett a kakija. Kell a folyadék neki, most itatom, próbálkozom. 2 napja 5x kakilt, de kicsi adagokat és nem vmi puhát. Ha nagy gáz lesz bevetem a sárgabarit :D Szopi van 4-5x.
Na mentem csicsikálni.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!!!

Sajnos már 1.5hete nem tudtam netezni. Bicskén voltunk sógornöméknél. Ott is aludtunk,mert délelöttönként angol tanfolyamra jártunk. Nagyon jó volt! :lol: :D

Julcsi már meggyógyult! Reggelente kicsit köhög,de szerencsére már nem vészes. 1 hét múlva megyünk nyaralni :lol: :D :wink: :lol: már alig várom!!!!!!

Ági!
Gratulálunk a bilizéshez! Nagyon ügyi Dorka!
Voltatok délutánonként a játszón? Mi ma lemegyünk majd. Bár még nem alszik a lelkem,de mindjárt megpróbálom altratni.

Mnzsani!
Máténak boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Próbálok visszaolvasni,ha engedi Julcsi. Aztán este talán írok bövebben is!

Használjátok ki a mai jó idöt,holnaptól megint borongósabb lesz!
angika

Sziasztok!

Edi:
A kistesó még csak tervben van.Úgy szeretném,ha olyan 3 év lenne köztük.Sztem annyi kell,bár Dorka áldott jó gyerek,alvás terén,és lehet hogy ettől félek hogy ha megint éjszakázni kell :lol: Látom Katának is nagyon jó az étvágya,ez tök jó,ha meg menni fog,megnyúlik,akkor aztán eltünnek hamar a hurkák 8) .Horvátba megyünk most csütörtökön,már várom is meg nem is ,mivel Dorka otthon marad.Ma derült ki,hogy anyuék menhetnek Amerikába a tesómékhoz.Sajna az útlevelüket ott kelett hagyni a követségen,és majd csütörtökre postázzák ki.Ez azért baj,mert apu kamionos,és ő utlevél nélkül nem tud menni melózni.Tehát ha csüt.megjön za útlevelük,akkor pont elküldik hétvégére és Dorka anyuval lesz otthon egyedül.Ez azért sajna,mert elkel már Dorka mellé segitdég,kicsit eleven és akaratos a lelkem :lol: 5 nap az eléggé le fogja anyut fárasztani :lol: Ugyanakkor meg tök örülök hogy megkapták,és mehetnek ki ,mert már nagyon hiányzik nekik a tesómék,és augusztusban meg jön a baba tesóméknál,úgyhogy lehet babázni nekik.Remélem karácsonyra hazatudnak jönni tesómék,mert én is tök babáznék.

Angika:
Lehet hogy lemegyünk ma a játszóra,attól függ,hogy anyuék jönnek e át vagy sem.Örülök hogy Julcsi már jól van.Angol ?Nem is meséltél hogy mész.Honap jöttök le játszóra?Vagy szerdán?

Zsani,Zsanka:
Köszi a tanácsokat,megfogadtam.Dorka még mindig ügyin bilizik,és ha van kaki akkor úgy szól ,hogy a pelusát húzkodja le.Sajna Dorka eléggé rendszertelenül kakil.És mostanában tök szorulása is van,nem eszik meg semmi gyümit sem.Van tipp,mit csináljak??

Livi:
Hétvégén Dorka végre beszállt apu kamionjába.Nagyon élvezte,ki sem akart szállni.Kormányt tekerte,már amennyire tudta,meg az ágyon ugrált,még az emeletes ágyra is felment,szóval tetszett neki.Édi lehet Timi ahogy fut hátra a kocsihoz :lol:

Erika:
Nem csodálom,hogy várod az egy hetet amíg együtt lesztek 3-an lesztek.Férjemnek sikerült 2 hetet kivennie,nem is tudom mikor volt otthon ilyen sokat :? :) Csak sajn aolyan hamar el fog menni....

Kicsit panaszkodom:
Hétvégén anyuéknál aludt Dorka,mi meg moziba voltunk.Hajnal 5-kor arra keltem,hogy kinnt a ház elött üveget törnek össze,és óbégatnak.Na a fölöttünk lakó meg az erkélyről kiabált le,hogy menjenek már fel (ő haverjai voltak).Na onnantól kezdve ennyi volt az alvás.A ahngoskodás még akkor is tartott amikor már mentünk a Dorkáért,11 körül volt.Ja és az egsézben a legidegesitőbb az volt,hogy csináltam magamnak reggelit,kávét és kitettem az erkélyre.Beszaladtam valamiért,és képzeéjétek mire visszaértem a hülyék kirázták a kutya rongyát,és minden tiszta kutyaszőr meg por lett,kaja ,kávé...Azt hittem felmegyek és rájüköntöm :twisted:

Úgyhogy már nagyonnnnnn elegem van belőlük :twisted:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!
Csak tolmácsolok egy smst:
"Sziasztok. RÉKA nevű angyalkánk is megérkezett közénk ma 8.50-kor. 3480gr-al és 49cm-rel + rengeteg sötét hajjal. Anya és a baba is jól van. Mindenkit üdvözlünk."

később jövök bővebben most ez volt a lényeg. jaaaa és reggel 8.50 :)

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Jó sokat írt mindenki.

Előszőr is ,Boldog 2. szülinapot a Máténak.(bocsi kicsit megkésve)
Másodszor. Gratula Krisztinek Rékához. Sok tejcit és pihit kívánok nekik.

Kissé fáradt vagyok,Timi kifárasztott ezerrel a hétvégén meg ma is. Kicsit felborult a napirendje így nemigen aludt napközbe.Vasárnap 5 körül aludt el,kb aludt 1 órát.Ma meg színtén 5 körül aludt el,de csak fél órát.Ma strandon voltunk komáromba és az istennek nem tudtam elaltatni,pedig nagyon fáradt volt.Szinte egész nap csak a vízben voltunk,és nyúzott hogy hoppá hoppá,fogjam a kezét és ő ugrál. MÁszkált össze vissza nem számít hogy nincs ott Anya. Nagyon oda kell rá figyelni,simán el tudna veszni.

Zsani
Nálunk is az a bünti,hogy álljon a falhoz befordulva,vagy pesig ha nem a szobájában van akkor mars a szobába.Ez vált be eddig a legjobban. Reméljük előbb utóbb belátják hogy nem akarunk mi rosszat nekik.

Na most mentem dög fáradt vagyok.
Üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Zsani
Köszönjük a köszöntést!
Remélem Máté is hamar megszokja majd a sisakot, bár még nem vettünk neki. Közben felmerült egy kis bibi. Nem lehet felszerelni a bicómra az ülést. Nekem inkább a leszállásban okoz kicsi gondot, hogy elől lesz az ülés, de előnye is van.
Merre szoktatok bicózni?

Angika
Neked is köszi a Matyek nevében is!
Milyen cég tanfolyamára jártál? Nekem is kéne valami jó tanfolyamot találni. Gyesből sajna már magántanárra nem futja :(

Ági
A gyümölcs evés nálunk elég érdekes. Máté nem eszik meg semmi gyümölcsöt, csak akkor, ha letumixolom neki. Pedig kint a kertbe ott a sok gyümi, leszedjük a fáról, de azt mondja, hgoy nem finom és nekem adja. Pedig megeszi azokat a gyümiket, csak turmixolva. Aztán van amikor úgy se akarja, akkor jön a macisméz. Tudod a macifomában kapható méz. Minden kanálra egy icipici csepp méz, és akkor már egyből édes a gyümölcsözés :lol:
Jó üdülést, pihenjetek sokat! Melyik részére mentek Horvátoknak?

Na megyek, mert még főzni kell holnapra....remélem nem ébred fel rá megint a Matyek - már egyszer nekiálltam, de bekellett jönnöm, mert felébredt.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Lívia
Köszi Neked is a köszöntést!

Egyébként nekem a hisztire azt mondta a védőnő, hogy vigyem a szobájába, csukjam rá az ajtót és mondjam meg neki, hogy gondolkodjon el azon, hogy miért van most ott. Csak akkor engedjem ki, ha már nem hisztizik. Azt igazából nemtom hogy reagálna Máté, ha megcsinálnám, mert eddig elég volt megfenyegetni, hogy tudod mit mondott az Éva néni :lol:

Na tényleg húzok.....
Vendég

Erika: Emese nevében is köszönöm a köszöntést.

Sziasztok

Szilvia
emeseanyu

Erika: Emese nevében is köszönöm a köszöntést.

Sziasztok

Szilvia
emeseanyu

Sziasztok!

Ma voltunk ismét vesegondin,és szerencsére minden okés.A pisijében semmi baci sincsen :lol: ,nagyon örülök,így nyugodt szívvel megyünk holnap nyaralni.Iszonyatosan fog hiányozni Dorka,de remélem jó lesz azért.
Már egyre ügyesebben bilizik is,ma pl,ebéd után szólt hogy ráakar ülni a bilire,és volt kaki,meg pisi is :lol: ,nagyon örült magának :)
Most ennyi telt tőlem,megyek vasalni meg pakolni,holnap hajnal 3-kor indulunk :lol:,
Vigyázzon mindenki magára és a gyerkőcökre ,Puszzz
Ági

Kép

Kép
ági01

Ági
Nagyon ügyes a Doka, hogy szólt a biliért. Ne aggódj, anyukádék biztos nagyon fognak rá vigyázni. Érezzétek jól magatok, vigyázzatok az úton és pihizzetek sokat! Ja és jó meleget kívánok :)
Vendég

Sziasztok,

Krisztinek: Gratula!!! Szép a kislány neve!!! :lol: Jó egészséget kívánok!

Ági: Szép utat és jó kikapcsolódást!!! (ne aggódj Dorkáért...)

Mindenki milyen szépen bilizik... ezen felbuzdúlva én is elkezdtem ráültetni Rékát, de semmi siker kb. 15 percet bír ki rajta, de tetszik neki és megy többször hogy szeretne ráülni (egyébként a rehabos tanfolyamon is feladat volt), majd megpróbálom jobban ugyanazon időben rátenni. Biztos örülne ő is ha lenne siker.

Voltunk lovagolni!!! Konduktor javasolta terápiás céllal Rékának. Nagyon tetszik neki! Roli is volt velünk, ő sírt egy picit, de azért legközelebb akar jönni.
Itt V.szőlősön voltunk (hát nem ájultam el a lovardától) bár van egy aranyos pasi és egy ló amelyik terápiás ló. Nincs semmi összeszerveze és nem egy tip-top lovarda. Ár: 500 Ft/ negyed óra
Voltunk már látogatóban Dunaalmáson is. Ott nagyon szép minden. Majd ott is kipróbálunk egy alkalmat. (ott Andrásom ismeri a tulajt csak szerintem messze van a helyihez képest)

Jövő héttől lesz egy kis pihi. Karbantartják a gőzt és mindkettő gyógytornász szabira megy 2 hétre, aztán meg mi nem leszünk.
Gyerekek nélkül mennénk Erdélybe túrázni motorral, minden nevezetességet megnézve. Kolozsvár, Tordai-hasadék, Parajdi sóbánya, Medve-tó, Gyilkos-tó, Brassó, Transzfogarasi havasok, Drakula kastély, stb. 9 nap lenne, de szerintem Roli miatt hamarabb haza kell majd jönni, nehezen bír ki nélkülünk még 3 napot is, nemrég kiderült. Én se bánnám, mert én is nehezen bírnám ki.
Réka egyébként anyuhoz menne, itt nem lesz gond, Roli meg felváltva Dédi, Apósék majd Anyósék. Majd meglátjuk... júli 28-án indulunk.

Nagyon meleget mondanak a hét végére! Aki teheti menjen vízközelbe!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Most csak gyorsan :lol:

Aranka
nagyon boldog névnapot kívánunk Izabellának!!!!!!!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok!

Ági!
Nektek nagyon jó utat,idöt és sok-sok pihenést kívánunk!!!!!!!!!!!
Örülök,hogy Dorka teljesen meggyógyult!!

Aranka!
Izának mi is sok boldogságot kívánunk névnapja alkalmából!
Kép
Szilvi!
Emesének is sok boldogságot így utólag is :)

Krisztinek gratulálunk Réka születéséhez!!!!!!

mnZsani!
A bicskei baptista gyülibe voltak amerikai vendégek és ök tartották. Nagyon profin felkészültek,szerintem nagyon jó volt! Sajna csak 1hét,ezzel igazából csak felelevenítettem amit eddig is tudtam. A magántanárok tényleg horror áron vannak. Egy ismerösöm baráti áron 2000/óráért tanított volna :roll:

Lívia!
Julcsi is simán elkólicál tölem :? :shock: aztán mikor észreveszi,hogy nem vagyunk ott (persze mi látjuk Öt közben) gyorsan megkeres. Rá is nagyon kell figyelni.
Hisztinél én is a sszobájába szoktam küldeni,vagy ha ott vagyunk kijövök és hagyom dühöngeni.

Szép napot mindenkinek!
angika

Mi is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK Izának!!!!

(Aranka milyen gyakran olvasod az oldalt? Reméljük hamar, ha épp itthon vagytok.)

Cirmikéék

Kép
[KépKép
cirmike77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?