Új privát üzeneted érkezett!

Numa!
Ha a hasadra teszed a kezed akkor sem érzed őket?mintha szellősimogatná a selyemblúzt rajtad ugyanaz az érzés!
majd jövőhéten többet írok,addig kicsiket!

Csajok!
Jó lett az AFP eredményem!el is pityeredtem örömömben!

Chesti!
Kell a víz,mert csak akkor nem fáj a lábam,mert ott nincs nyomás alatt a gerincem!Sétálni nem tudok csak 10percet,tehát városnézés most kilőve!Itthon meg nem pihizik az ember,mert egy kertes házikóban mindig van mit tenni!Strandra járok az 50m-esbe úszni,meg a bálnabalettra is és eddig nem kaptam el semmit!Le is kopogtam gyorsan!
Vendég

Csináltam térképet. :)

Kép

chesti

sziasztok!

Juci, köszi a kiságyas képet! :lol:
Képzeld, én is ugyanezt néztem ki, csak cseresznye, vagy bükk színben.
De ez még nem eldöntött, jövő héten megyünk, és megnézzük élőben is az egyik bp-i üzletben. De nagyon tetszik :wink:

Lányok, anyukák! Mi a véleményetek a kókuszmatracról?
Tényleg annyival jobb, mint amennyivel drágább?

Én most valahogy teljesen bezsongtam, egész nap csak bújom a netet, összehasonlító táblázatokat csinálok, hogy mi hol mennyi, meg ilyenek :oops: :lol: :roll:
Teljesen begőzöltem :oops:
Holnap megyek csavarogni is :D Az uram úgysincs itthon.

A babaszoba kifestve, folytatás a jövő hétvégén a parkettázással.
De a festésből maradt még augusztus elejére is :twisted:
Nebaj, a lényeg, hogy a gyerekszoba haladjon, mert a parkettázás után még az asztalosokat is meg kell "versenyeztetni", hogy melyikük csinál szebb és olcsóbb beépített szekrényt Nórikámnak :shock: :D
Úgyhogy még nagy menet áll előttünk, de legalább elindultunk.

Az igaz, hogy ezek a frontok jönnek mennek, de én ezt az időt még akkor is sokkal jobban élvezem, pedig egyébként nyárimádó volnék. Csak nem most.

Bibarci, hogy közeleg az a bűvös 12 :lol: :lol:

Juci, nem semmi, milyen gyorsan nő a pocid :wink: Várjuk a fejes képet!

KépKép
naposoldal

Benszike, gratulálok az afp-hez :lol:

Chesti, hogy te milyen figyelmes, és alapos szervező vagy! :wink:

KépKép
naposoldal

Napcsi, én kókuszmatracot vettem, mert azt mondják, hogy a koraszülött babáknál, főleg akiket lélegeztetni kell a kórházban, utána is lehet légzésprobléma és állítólag a kókuszmatrac jobb ilyen szempontból is

Úgyhogy én inkább megvettem.
Meg nem mennek bele az atkák sem.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Tegnap voltam Pesten a kombinált teszten az Istenhegyi úton, este annyira fáradt voltam, hogy már nem volt erőm írni. Reggel 6-kor indultunk és este 9-re értünk haza! Persze voltunk több helyen is, de nagyon elfáradtam. Az összes eredményem negatív lett, és a genetikai UH is mindent renben talált! Akkora kő esett le a szívemről, el sem hiszitek! Nagyon virgonc volt a Picurka, alig lehetett megmérni, folyamatosan csúszdázik a hasamban! Behúzza a lábait, kilövi magát és visszacsúszik a helyére. Hihetetlen! :lol: :lol: :lol:
Ami kicsit aggaszt, hogy a doki szerint elég közel tapadt meg a méhszájhoz, gyakrabban kell járnom Uh-ra, ellenőrizni. Szerintem ezért szúr nekem sokat a méhszáj körül. Bár annyira meglepődtem amikor mondta, hogy meg se tudtam kérdezni, hogy akkor most mi van? Eddig is para volt, hogy ne nyíljon ki idő előtt a méhszáj az előző műtéteim miatt, most ez duplázódik! Azt hiszem marad a szobafogság! :cry: :cry: :cry: pedig már annyira vártam, hogy túl legyek a 12. héten. Kedden azért elmegyek a dokimhoz és jól kifaggatom, hogy most akkor hogyan tovább, addig összegyüjtöm a kérdéseimet.

Lexi!

Eddig sem fütyültek utánam a pasik, szerintem ezután sem fognak. Már nagyon várlak, mindegy mikor jöttök én itthon leszek. Nyaralni idén nem megyünk, ráérek!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok LÁnyok!

Chesti!
Naposoldal megelőzött. :) Épp azt akartam írni, mikor megláttam a térképet, hogy ez igen, milyen precíz szervező vagy!

Naposoldal!
Én is be vagyok zsongva teljesen. :) Napokat elnetezek és nézem a különböző bababoltokat, és hasonlítgatok. Csak olyan lassú a gépem, hogy alig bírom kivárni sokszor, míg letöltődnek egyes oldalak.
Jövő héten már Apának is lesz talán ideje a vásárolgatásra. Mostanában nagyon el van havazva. Persze én meg sokszor zaklatom :oops: , hogy mikor megyünk már...
Tényleg nagyon dícsérik a kókuszmatracot. Azért is jó, mert egyes lurkók a szivacsot egész egyszerűen szétcincálják. Az ikres ismerősök gyerkőcei ezt művelték... :lol: ÍGy kénytelenek voltak venni kókuszt...

Megnéztem a szopipárnások ágyneműit is. Tetszenek. Szopipárnát már korábban rendeltem tőlük, de azt hiszem, ágynemű is onnan lesz... :)
Lassan a kórházi cuccomat is össze fogom állítani, biztos, ami biztos. Bár igyekszem megbeszélni a gyerkőcökkel, hogy szeptember eleje előtt ne akarjanak kikíváncsiskodni. REmélem hallgatnak rám... :wink:

Juci!
Cuki a babaágy!

Sharon!
Örülök, hogy minden oké a babával. Te pedig pihengess és nem lesz semmi gond!

Benszi!
Mi sem vállaltunk be külföldi utat a babókkal. Ez most egy ilyen időszak. Majd bepótoljuk... :wink:

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Bibike!

Hajrá, hajrá, már a finisben vagy! Minden oké lesz!
Persze én is be lennék azért parázva, ha már ennyire közel lenne a szülés napja... :roll:

Puszi
Gica

Kép
gica1

Hát, csajok, nem tudom, mi van. Egész nap az édeset kívánom :oops: 8)
Eddig elfedtem a dolgot egy csomó barackkal ( a gyümi be szokott válni általában, ) de az előbb befigyelt két szelet lekváros kenyér, most meg egy bögre tejszínhabos kakaó :shock:
A fene a jó dolgomat...

Gica, én bizony még a hátralévő hónapok számát háromban számolom... Persze, tudom, az ikrekkel résen kell lenni :wink:
Én szeptember legvége, október elejénél előbb nem szándékozom szülni :roll:
Túl sok mindent kell még addig elintézni. :wink:

Sharon, szuper, hogy minden rendben volt a géndiagnosztikán :D
Elővigyázatosságból pihenj sokat, de remálem a dokid megnyugtat majd, a tapadást illetően!
A pocikád meg ígyis-úgyis megnő :wink: :D

Én tegnap benn voltam egy üzletben, ahol az eldócsajszi megdícsérte a pocakomat, hogy milyen kis formás :lol:
Azán nem győztem mulatni magamon, hogy akkor ilyen is az, amikor egy anyuka dagad (szó szerint is ) a büszkeségtől. Hi-hi
Talán még ki is húztam magam közben :oops: :shock:
Még mondta is, hogy azért nézegetett, mert ő is alacsony, mint én, és nem tudja elképzelni, hogyan fog majd kinézni terhesen.
mondtam neki, majd nézzen meg két-három hónap múlva is, amikor már szélem-hosszam egy lesz :D 8)

Na jó, nem fárasztalak tovább benneteket...

KépKép
naposoldal

Benszi!

Gratula a jó afp-hez! Nem csodálom, hogy nem enged a férjed nyaralni! Tessék szépen a fenekeden maradni és vigyázni a gerincedre, még nagyon sokáig szükséged lesz rá! Gondolj bele, amikor a két lurkó hat felé fog szaladni és egész nap rohángálni kell utánuk!!!! Én a Balcsit tudom ajánlani, bár balatoni lányként elfogult vagyok. A víz szerintem tiszta, egyenlőre kevés a turista, nem koszolódik, a vízszint is jó. Most a vihar miatt hideg, csak 19-20 fokos, de hamar melegedni fog, ha hétvégére megint jó lesz az idő.

Numato!

Már én is türelmetlenül várnám a mocorgást! Kitartás, hamarosan biztosan érezni fogod! Lehet, hogy már érzed is, csak nem tudod, hogy az az.

Naposoldal!

Már Te is közeledsz a végéhez!!! Ilyenkor nem bűn az édesség! Egészségedre!

Gica1!

Már Te is nagyon közel vagy a finishez! Hű, de izgi! Nem izgulsz?

Chesti!

Nagyon szuper térképet és táblázatot csináltál! Hogy van erre időd Niki mellett? Ügyi vagy!

Zsókuci!

Pü!!!

Kép

Kép
sharon

El is felejtettem mondani, hogy úgy nézek ki, mint egy béna narkós!!! :shock: :shock: :shock: Tegnap az utolsó jó vénámat is szétdurrantották! Ma kékes-lilás-sárgás színbem pompázik a kezem!

Kép

Kép
sharon

Sehol senki???

Kép

Kép
sharon

Sharon,

Válaszoltam.

Később jelentkezem még!

Pusz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Na, itt vagyok :D Képzeljétek, tegnap annyira fáradt voltam (gondolom a hülye időjárás miatt is), hogy 8 után nem sokkal bealudtam :roll: Éjfélkor felkeltem zuhanyozni, aztán kb.1-kor visszaaludtam, reggelig :D De jól esett :wink: Bár nem voltam sokkal kipihentebb, tudtam volna mééég aludni :D

Rozus,
Hát, hogy mit csinál ez a leányzó :wink: Örülök, hogy jöttök a talira!!!! :D

Bibike,
Köszönöm az adagot :D Hogy vagy? Bírod még? Mondjuk most szerencse, hogy nincs 40 fok!!!!

Benszi,
Gratulálok, hogy jó lett az AFP-d!! :D:D:D:D
Sajnálom, hogy ennyire fájsz… Ez nagyon nem jó így. Tényleg, mi lesz veled, míg a gyerkőcök kibújnak…:shock:

Judit,
Nagyon szép a kiságy!!! :D:D

Chesti drága,

Hogy te mennyire gondos vagy… Köszönjük ezt a nagyon alapos szervezést!!! Puszillak!

Numato,
Ne aggódj, hamarosan beindulnak a bébik :wink:

Napcsi,
Én is csupa jókat hallottam a kókuszmatracról. Antiallergén, jól szellőzik, stb.
Babaszoba és poci képeket kérünk :D:D És egyél, ami jól esik, Nóri kéri, nem te :wink: :lol:

Sharon,
Nagyon szuper, hogy minden rendben volt a genetikain!!! :D:D:D:D Sajnálom, hogy további szobafogság vár rád… :roll:
És még egyszer köszönöm!!! :)

Ááááá, csajok, már csak 8 nap és nyaralás!!! :D:D:D:D

Puszka, jó éjt!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sharon
Örülök, hogy minden oké. Én is meg akartam csináltatni ezt a kombinált tesztet, de valahogy a kórház után elmaradt, csak uh volt.
Ami a méhlepényt illeti, én még így is irigyellek, hiszen "csak" közel van a méhszájhoz, nem pedig rajta. Tudod, én ismerek vkit, aki annyira szerencsétlen, hogy rajta van neki........ :wink:

Juci
Nagyon praktikus az ágyikó, én is hasonlót néztem, csak más színben.
Vendég

Zsókuci
Sajnos ezek a keményedések egyértelműek. Tesóm és férjem is érzi, hogy picurkára összeugrik a méhem. Doki azt mondta belefér. Lehet, hogy azért ilyen ijesztő, mert ugye nekem minden nagyon lent van, és szinte a szeméremcsont felett van ilyenkor egy nagy gombóc. Sajna semmi mocorgást nem érzek, pedig biztos jó érzés lehet.
Vendég

Lexi!

Hány hetes vagy most? Tudom nálad ezt nem is olyan egyszerű kiszámolni a visszavett hét miatt, hogy akkor pontosan hol is tartasz? Azért kérdezem, mert a cikkben, amiből idéztem neked a 18. hétre jó helyre került a lepény! A méh növekedésével és formálódásával még változhat nálad a helyzet! Én hiszek benne, hogy jó helyre kerül majd és jövőre már együtt visszük a strandra a picurokat! Meg fagyizni is megyünk!

Sajnálom, hogy fáj a pocid!

Zsókuci!

Zabálnivaló ez a kisoroszlán! Szerintem a kislurkóm egy kutyust fog kapni az első szülinapjára! Még meg sem született, nevet sem találtam még neki, de a szülinapi ajándékát már tudom! Nálam sem kell a szomszédba menni a hülyeségért! :shock:

De szuper, mindjárt mész nyaralni!!!!

Kép

Kép
sharon

Hahó! Merre vagytok?

Kép

Kép
sharon

Szia Sharon,

Én itt vagyok, de csak kicsit, mert mindjárt indulunk vásárolni, na meg fut a lakás is :oops: Hát igen, hét közben nem sok idő jut rá, csak egy-egy mosogatás, vagy mosás fér bele, és ilyenkor kell pótolni...:?

Lexi,
Hát nem kellemes a keményedés... De hamarosan kárpótol az, hogy érezni fogod a picurkád mozgását :D

Puszi, még ma tuti jövök! :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk:)Anyum vett a leendő babaszobába fali díszeket, gondoltam megmutatom őket nektek(a hátteret ne nézzétek, elettem a pólómat, és nincs rajtam cicifix :lol: , íme :lol: :lol: Kép

Kép
numato

Numa, de bolond vagy. :) De a díszek tündériek. :)

Sharon csak nem uncsizol? :) Tv-ben semmi nem megy, bár most volt a babavilág. Mondjuk nálam Klaudia elvágta magát egy picit, amikor szinte azonnal visszament dolgozni, és "viccesen" megjegyezte mindegy a gyereknek ki adja a tápszert... :roll: :?
Nade ez csak az Én véleményem. Persze vannak olyan helyzetek amikor kivédhetetlen, de nem hiszem, hogy ezen múlna mit ad holnap a nagy családnak enni.

Táblázat, és szervezés csak ha Niki alszik. Akkor babanetezek, anyaidőnek hívom. :lol: :lol:

Lexi én a 16. 17 héten kezdtem el érezni Nikit, de akkor még annyira kis halovány mocorgás volt. :) Mintha egy kis pillangó csapdosott volna bent. Nekem mondjuk elől volt a méhlepény, valószinű azért.
Fogod még érezni. :)
Vérzéssel hogy állsz?

Napcsi kókuszmatracról én is jókat hallottam :) de nekünk még sem az van. :) :oops: Én azért döntöttem aztán a szivacs mellett, mert állitólag a bébiőr nem küzd meg a kókuszmatraccal.
Meg aztán Én arra is gondoltam, hogy régen sem volt kókuszmatrac, meg mi van azokkal, akik együtt alszanak a picivel. :)

Csajok belepirultam a dicséretekbe, ezzel nem tudok mit kezdeni, zavarba hoztok. :)
Aranyosak vagytok, szívesen csinálom, mert szupi szupi találkát akarok összehozni, ahol mindenki jól érzi magát, és mindenki odatalál.. :)
Amugy tök jó nagy parkoló is van előtte. :lol:

http://babyfun.vasarlas.origo.hu/info.vm;jsessionid=5363C193D3FDDE275496618EF877771F?iid=8673

Hüüllyyeeee szzéééll van. :( Süt a nap, de Nikivel nem tudok kimenni brühühühüüüüü. Már napok óta bezárva. :(

Egy új élet születik :)

http://www.indavideo.hu/video/EGY_UJ_ELET

Ezen konkrétan el is pityeredtem, pocakosok sírni fogtok. :lol:

http://erotika.indavideo.hu/video/_16_Uj_elet_szuletik__1

chesti

Numato
nagyon aranyos kis falidisz,én is ma nézegettem hogy milyen jók vannak a brico-ba :lol: :lol:

Napcsi
igazad van hogy kihuztad magad :lol: :lol: olyan jó ez az állapot,hát még ha dicsérnek :lol: :lol: bizony holnapután betöltöm a büvös 12-öt :lol: :lol:

zsókuci
már mindjárt itt a nyaralás,de jo nektek :lol: :lol: :lol:

Chesti
jokat raktál fel,bár én még eléggé viszolygok a szüléstöl :oops: :oops: annyira félelmetes :oops: :oops: hát ebbe a bolond idöben nem csodálom hogy beszorultatok :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!

Beköszönök hozzátok is!

Brigii:
Csüt-ön újvárosi tali, remélem tudsz jönni Te is?!
Vendég

Numato, én is most kezdtem gondolkodni ezeken a fali cuccokon, remélem, én is találok majd valami kis szépet :lol:

Estrella :lol: :D
Üdv itt!!!

Chesti, csatlakozom Bibarcihoz. Én is betojtam :oops: :oops:
Még abban sem vagyok biztos, hogy szeretném e, ha az uram ott lenne velem :oops:
Mert most úgy érzem, jó is lenne, de kicsit félek tőle, hogy így lásson.
Úgy beszéltük meg, hogy majd akkor, ott eldöntjük, hogy kimenjen e, vagy maradjon :oops: :roll:
Még mindig furcsa, hogy ez a baba ki is fog jönni valamikor :roll: :shock:

Lukrécia, mizujs felétek?

KépKép
naposoldal

Sziasztok Lányok! :lol:

Jól vagyunk, itthon vagyunk vasárnap estig, lassan de kezdem megszokni a kórházi légkört.A lányok pillanatnyilag farosak mind a ketten, háááát nem tudom mi lesz még szülésig :shock:
Ikrek meddig forognak még????

Estrella! Én csak péntek reggel jöhetek ki a "koleszból",így nekem csüt délután nem jó sajna. :cry:
Megpróbálok képeket felrakni, Brigikémről igati sztár foto készült Pesten,Barbi sajna befelé fordult így csak a tarkoját ,és a vállát mutatta meg nekünk.

Chesti! A talit sajna mi kihagyjuk, nekünk már nagyon a finish fele lesz.Nem merem bevállalni.De majd rakjatok fel képeket!!

Üdv mindenkinek!!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Brigi
Úgyis a Gourmandba megyünk, ott meg már nem feltűnő, ha valaki fürdőköpenybe van........... :lol: Érdeklődtem én is az uh eredmény után. Kitartás, bár Te egész jól bírod. Babakocsi megérkezett??

Sharon
16.hetet kezdem kedden. Most ez az új időszámítás, de mindkét dokinál. Így vagyok kiírva dec. 24-re. Mindenképpen talizunk. Még most is a jövő hét utáni szerda tűnik az indulás időpontjának. Majd azért egy telefonszámot küldhetnél nekem, hogy tudjalak hívni, ha ott vagyunk a közelben. :lol:

Chesti
Húú, azért ez ijesztő. Valami jobb módszert is kitalálhattak volna odafent, és nem a császárra gondolok, mert ugye az sem leányálom. :oops:
A kórházban volt egy szobatársam. 17 éves volt 3 héttel szülés előtt. (nem kisebbség, jófej csaj.) Ő kezdett el egyik este beszélgetni a kisfiával, miközben simogatta a pocakját: - Kicsim! most már találd ki, hogy jössz ki, mert nekem még fogalmam sincsen.
Olyan jót nevettünk rajta. Bár tényleg elég félelmetes ez az egész. Mondjuk nekem más, mert ha így maradnak a dolgok, akkor én csak inkubátor-funkción vagyok, hiszen beraktak egy pici babát és kivesznek egy nagyobbat. :oops:
Vendég

Brigii!

Várjuk a képeket! Már nincs sok vissza, nagyon szorítok!

Bibike!

Pár napja nem jelentkezel! Csak nem kórházban vagy már????

Lexi!

Küldöm a számom, nagyon örülök, hogy jössz! Még van pár heted, hogy jó helyre kerüljön a lepény! Te kis inkubátor!

Tegnap óta nagyon fáj a pocim, olyan érzés, mintha ki akarna esni alul belőlem minden! :shock: Be vagyok tojva rendesen, hogy ez mi?! Ti éreztetek már ilyet? Ha igen, mi ez???

Kép

Kép
sharon

Napcsi
Lukrécia nem volt otthon pár napig,no meg a gépüket is megtámadta valami virus :cry: :cry: ma már rácsörgök mert 3 napja nem hallottam,no nem mintha hiányozna :P :P

Sharon
szegény,nem tudom mi lehet ez,az orvosodat lehet hogy meg kellene kérdezned,biztos ami biztos :oops: :oops:

Brigi
a képek hol maradnak???? :lol: :lol:

bibar

Napcsi!
Én kókuszmatrac párti vagyok!Izgi már a babaszoba kialakítása!Köszi az afp-s gratut!

Sharon!
Szurkál alul?Nem lehet semmi gond,hát minden ok volt a uh-n!Köszi a Balcsis infót!Ja és köszi az afp-s gratut is!

Gica!
A tengert csak az ideggyulladásom miatt szerettem volna,mivel gyógyvízbe most nem mehetek és a doki a tengert mondta ha van rá módom!

Zsókuci!
Pénteken voltam ortopédián és azt mondta a doki,kitartás még 20hétig és ez még csak a kezdet!Neked is köszi az afp-s gratut!

Chesti!
Tényleg klassz a tábla és a térkép!Ügyi vagy!Megéztem a videót én is pityeregtem,de egyáltalán nem félek!

Drága Numa!
Klassz virágocskáitok lesznek!

Lassan nekem is el kell kezdeni megcsinálni a babaszobát /shoppingolni/,mert nemsoká a doki szerint nem fogok tudni lábra állni!Fasza!
Vendég

Kedves Régi és Új Kismamik!

Érdekelne pár dolog (ki hogy érezte magát a terhessége alatt):

- enyhe hasfájás volt-e?
- tompa hasszúrkálás volt-e?
- émelygés, hányinger szerű valami, de csak estefelé

Hát ezek az én tüneteim, csak érdekelne, hogy nálatok is voltak-e ilyenek?
Ja, és az Utrot meddig kell nyomni? (12. hétig)???

Köszönöm a válaszokat előre is.
Vendég

Sziasztok!

Gondoltam bejelentkezem én is hozzátok, bár azért egy kicsit félek még... :? :)

Estrella, ugyanezek a tünetek nálam is előfordulnak, talán nem véletlenül, hiszen csak 2 nap van közöttünk... :D Én úgy tudom, hogy az Utro a 12. hétig kell, aztán folyamatosan le kell állni róla.

Engem az érdekelne, hogy aki Utro-t használ, annak van -e úgy hogy visszajön némi cucc, vagy ha én folyást tapasztalok, és sárga foltot a fehérneműn (bocsánat a naturalizmusért :oops: ), akkor az inkább valami fertőzésre utal???

Köszönöm én is!

Mamm
mamm

Ja, és Bibar, írtam neked pü-t, megnéznéd majd?
Köszike! :)
mamm

Mamm
válaszoltam
figyelj,az utronál mindig visszajön némi cucc,már alig várom hogy abbahagyjam,életemben nem használtam el ennyi betétet :oops: :oops: de nekem nem sárga cucc hanem fehér :oops: :oops: ha fehér neked,nézd meg jobban,akkor semmi probléma mert az természetes,a fele visszafolyik mindig :oops: :oops:

Estrella
a 12. hétig 3x3at kell nekem,aztán egy hétig szépen lecsökkenteni,csak akkor lehet abbahagyni.szoval fokozatosan.
émelygés hányinger természetes,a szurkálás is,és a pocifájás azt mondják azért mert nö a méhed :P :P ja nekem fejfájás nagyon sokszor van,hányással kisérve,és most egy hete kezdtem el örülten zabálni :oops: :oops:

bibar

Szia Mamm!
Üdv köztünk!
Estrella!
hasszurkálás=méhnövekedés,ne aggódj miatta!Ha fáj a has az nem baj.Az a gond,ha görcsöl!
Én az utrót hirtelen hagytam abba a 12.betöltött héten!Fejfájás az nálam is brutál,mivel nem lehet gyógyszert szedni,a hányingert meg nem ismertem!Helyette van haskeményedés!Kinek mit ad a gép!
Bibarci!
Óvatosan a kajcsival!Bár te tök vékony és magas vagy!Én most egy hét alatt,mert itt van a 13 éves öcsém,aki zabál,így én is +1kg feljött!
Vendég

Benszikém
tudom :cry: :cry: de annyira éhes és kivános vagyok mostanában :cry: tudom hogy le kell állnom,mert rám is most ugrott kb 2 kg,de annyira nehéz :cry: :cry: hát nem vagyok ám olyan vékony :oops: :oops: fejfájásod még mindig van??ne ijesztgess :oops: én arra várok hogy a 12. hét után megszünik,vagy nem? :oops: :oops: meddig marad az öcséd?

bibar

Bibarci!
Össz 2kg-ot híztál?Az ló.....sz.Nehéz megállni,hogy ne kajáljon az ember,pláne ha pihizni kell,akkor én unalmamban kajálok!
Csütörtökig lesz még itt az öcsém!Holnap strand!Már várom!
Fejfájás csak néha van!A hormonok is okzhatják,de nekem a hidgfront hozta elő!reméljük a tied megszűnik a 12.hét után!Vagyis most!

Ma paradicsomlevest főztem,rántott szezámmagos pulykával és sültkrumplival,hozzá sali és utána gyümölcs sali sok ananásszal!

Tegnap este igazi parasztkaját csináltam,tojáspörköltet tésztával!Csúnyán bezabáltam!Hát csajok,most leginkább jó lenne,ha valaki jönne egy tűvel és kieresztené belőlem a levegőt,annyira szar az emésztésem tőle!De imádom!
Vendég

Estrella!

Nekem folyamatosan van valami "nyavalyám" a pozitív teszt óta. Hányinger szinte egész nap, de csak finoman, hányni egyszer sem hánytam, csak kerülget a dolog. Ha éppen nincs hányingerem szurkál a hasam, néha olyan érzés, mintha egy kötőtűt dugtak volna fel! :oops: Bocs! És a legújabb, hogy nagyon feszül az egész alhasam és úgy érzem ki akar eseni minden alul! :oops:

Nem elkeseríteni akarlak, hogy ez vár rád, van aki semmit sem érez! De ha mégis érzel ilyeneket, nyugi nem vagy egyedül! Én mindig betojok, hogy miért fáj, még mindig félek a vetéléstől és a régi rossz emlékektől, de a lányok írják, hogy nekik is vannak-voltak hasonló tüneteik és nagy gond nem volt soha. Szóval ne ijedj meg, bár először meg fogsz, de kitartás, elvégre erre vártunk, nem? :wink:

Bibar!

Én láttalak! De nagyon vékony vagy és tuti, hogy pár kiló meg sem látszik rajtad! Egyél nyugodtan, most szabad!!!!

Benszi!

Hogy van a hátad-lábad? Ha a tengerig nem juttok el, gyertek le a Balcsihoz és akkor veled is találkozhatnék!!!! Én B.lellén lakom, ez a déli part közepe, szerintem hangulatos kis hely. Csúcs szállodák nincsenek, de jó kis appartmanok vannak a parthoz közel. Csak bele kellene csobbannod a vízbe és viszlát fájdalom! Siófok sincs messze és ott vannak jó szállodák. Sajnos árakat nem tudok, de a neten biztosan lehet nézelődni.

Mamm!

Szia! Gratulálok!
Emlékszem én is ilyen óvatosan jöttem át, mint Te! Ne félj, nem lesz gond! Az utro már csak ilyen, kifolyós! De nekem is fehér folyik ki. Ha sárga, lehet hogy van egy kis bacid, szerintem csináltass egy kenetet, jobb félni, mint megijedni alapon. Jársz még a BMC-be, vagy már szélnek eresztettek Téged is?

Kép

Kép
sharon

Pfúú csajok köszi a gyors válaszokat, kicsit megnyugodtam, bár teljesen soha nem fogok mindig ott lesz a para.
Az Utro folyamatosan folyik nekem is, amikor pisilek mindig olyan fehér darabok vannak a wc-ben. :oops:
Vendég

Sharon!
Nekem olyan mintha fölfáztam volna,úgy szúrkál alulról felfelé!Ez jelenti a növekedést!
Balcsi lesz szerintem is,majd a neten böngészem egyet!
Olyan helyre szeretnék menniahol van medence fedett,tehát szálloda,mert mi van ha kifogjuk a szar időt,akkor irány haza?Én kirándulni most nem tudok,pedig mi állandóan ilyen utakra mentünk,ahol a fele turistáskodás,a másik fele döglés a parton!Most a döglés sztori lesz!
ma egész tűrhető a lábam,pedig alig ülök valamit,inkább állok a konyhában!A derekamat az uram minden este kb.20percig Flectorral kenegeti és az rendben van!
Vendég

Sziasztok,

Lexi,
Hamarosan eljön az idő, hogy már érezni fogod a picurkádat, legyél türelemmel! A keményedés tényleg nagyon rossz érzés… Kitartás!

Numato,
Nagyon szépséges faldíszeket szereztél be! :D:D

Chesti drága,
Ma már beszéltünk… :D Jó ez az anyaidő elnevezés :D És igen, ez jár! :wink: Puszillak!!!

Estrella, Mamm,
Üdv itt! :D:D:D:D:D:D Nagyon örülök, hogy már Ti is ide tartoztok! A félelmeiteket megértem, de nyugi, nem lesz semmi baj!!!!!
Ha küldtök adatokat, akkor felveszlek Titeket is a táblába!

Brigi,
Ügyesen viseled a kórházasdit, nagyon büszke vagyok Rád!!!! Neked is nagyon közeleg már a nagy nap!! Hihetetlen, mennyire rohan az idő :wink: :shock:
Várjuk a képeket a lányokról, meg persze Rólad is kérünk pociképet!!!!! :wink: :lol:
Kár, hogy nem tudtok jönni a talira, de indokolt lesz a hiányzás :D:D

Sharon,
Sajnálom a pocifájást… Kérlek, a biztonság kedvéért menj el orvoshoz!

Estrella,
Nekem főleg az állandó hányinger volt jellemző. Hasszurkálás is volt néha – állítólag a növekvő méh, és a nyúló méhszalagok okozzák. Az utro a 12.hétig kell használni, utána fokozatosan abba hagyni, tehát először csak csökkenteni az adagot, majd elhagyni.

Mamm,
Én is azt javaslom, hogy kérjél tenyésztést, inkább csak fehérnek kellene lennie a kijövő adagnak…

Bibar,
Egyél csak, ha jól esik :wink: A 2 kg nagyon szuper, úgyhogy e miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod :wink: Kell a kicsi Bibarnak :lol: :lol:

Benszi,
Remélem már jobban vagy a tegnapi esti kajától :P

Puszi mindenkinek!

UI: eltűnt topiklakók, tessék jelentkezni!! :D:D És főleg jönni a talira!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Estrella!
Ez tök normális!
Nekem most kezdődött kb.2hete ,hogy intenzív váladékozás van!Azt mondja a doki,amíg nem viszket vagy csíp az teljesen normális!A hülye hormonok!Én is nagy betét fogyasztó lettem ezért!
Vendég

Zsókuci!
Sokkal jobb már a mai nap!Mindjárt mentek nyaralni!Merre lesz?Nem Bükk?
Vendég

Benszi,

De, Bükre megyünk. De nem a hegységbe, hanem a Zala megyei településre, Bükfürdő mellé :wink: Már nagyon vááárrrommmm :D:D

Kép

Kép
zsókuci

Csajok! :D

A kép felrakással meg kell várnom a páromat, amint hazaér feldobjuk őket! :lol:

Zsókuci! :lol:

Tényleg hihetetlen, hogy pár hét és megismerem a legdrágább kincseimet.Nagyon gyorsan megy az idő.Megvettük az ikerbabakocsit,nagyon csajos!Hááát jó nagy!!Éppen befér mindenhol.
A gyerekszoba lassan kész is lesz, még pár dolog kell, de már alakul.Most így hétvégeken rendezem ezeket a dolgokat.
Képet ezekről is majd dobok fel, amint kész lesz minden :wink:

Estrella! :D

Kitartás az utrohoz,elég trutyis, de megéri használni 12 hétig.
A szurkák és a többi tünet normális a picike helyezkedik odabent.Vigyázz magatokra, ja és csak "lightosan" a melóval!!

Üdv mindenkinek!!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Húú, Zsókuci!
Ez már tényleg közel van :lol: :wink:

Szia Mamm! :lol:
Jó, hogy jöttél te is :lol:

Neked is, és Estrellának is: nekem is volt minden efféle, szurkálás is, hasfájás is, hányinger, és hányás is :roll: Úgyhogy nyugi, van, akinek ez ezzel jár.

Bibarci, nekem is volt egy olyan intenzíven zabálós időszakom, kb. ekkor, mint neked.
Akkor voltunk barátainkkal három napig Prágában, és folyton rajtam röhögtek, hogy én már megint éhes vagyok :roll: :oops:
Egyszerűen sokkal sűrűbben kellett ennem, és elég nagy mennyiségeket el tudtam pusztítani a korábbiakhoz képest.
De aztán ez csak pár hétig tartott, aztán elmúlt. Úgyhogy ne aggódj :wink:
Emlékszem, evés közben már azon gondolkodtam, hogy mit fogok enni a következő étkezésnél :shock: :D
Szerintem el kell fogadni, hogy ez ezzel jár. Dolgoznak a hormonok, és kész.
Az ember lánya úgysem zabálja végig a terhességét, de ami jól esik, azt meg kell enni.

Lányok, köszi az infókat a matracokról. Még mindig nem tudom, melyik legyen. Persze nyilván az egészségesbbnek mondott felé hajlok, de amit Chesti mondott, az is elgondolkodtató.
No, majd kitaláljuk.

KépKép
naposoldal

Benszi!

Siófokon vannak jó szállodák, fedett medencés és Alsópáhokon a Kolping hotelről hallottam jókat. Hévízen is sok a száloda, van olyan is ahol nem csak termálos víz van. Biztosan sikerül jót találnod. A túrázást meg ne bándd, lesz még rá alkalmad. Két év múlva már a kicsikkel is jókat lehet túrázni. Én a nővérem gyerkőceit már két évesen vittem túrákra, először csak rövidebbekre, de meglepő módon sokat bírnak a kis tökmagok!

Brigi!

Nem izgulsz már? Én biztosan be lennék tojva a helyedben. Ha farosak a csajok akkor császárra készülsz? Vagy még van esély arra, hogy megforduljanak? Szorítok! Kitartás a kórházhoz!

Zsókuci!

Kedden rendel a dokim, megyek hozzá mindenképpen! Addig meg fekszem és vigyázok magamra, mint a kisangyal!
Bük nagyon klassz hely, már én is voltam ott. Vágod már a centit?

Kép

Kép
sharon

Brigi,
Várjuk a képeket :wink: Mivel ikres, lombikos vagy, így nem tuti császárod lesz?

Sharon,
Igeeeen, már nagyon vágom a centit :wink: Jó lesz!!!
OK, akkor kedden doki - ennek örülök! Lehet, hogy a méhed elhelyezkedése miatt érzed ezt, de azért jobb, ha megnéz...

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Pár napig nem voltunk itthon,de most visszaolvastam.

Mamm

Hát most jól betojtam én is,mert nekem is sárga(bocsi) már a kezdetektől,én mondtam a dokinak,hogy van folyásom,azt mondta az természetes,ha nincs szúrós szaga és nem viszket,akkor ok.De én nem mondtam neki,hogy sárga,azt hittem ez így jó.Jaj. :?

Estrella

Hát üdv újra itthon.Az megnyugtat hogy még ma is hánytam? :lol: Mellesleg minden nap hányingerem van,csak már megtanultam elviselni.Persze nem olyan mint az elején....Pociszurkálás természetes.Abbamaradt a barnázásod?

Sharon!

Húúúú,nem semmi a fotód!Mint egy kis manöken,nem mint egy kismama! :wink: ,na de majd behozod,meglátod! :D

Bibike

Drága Bibi,Te meg már mindjárt....nekem azt mondta a tesóm,akkor születik meg a babó,ha már előtte pár napig nagyon keveset mocorog.....HAJRÁ! :lol:

Chesti

örülök,hogy Nikinek szép eredményei lettek.

Lexi

jót röhögtem a párod megjegyzésén :lol: Az enyém mostanában nagy bókolgatásokba kezdett,nekem meg ez a gyanús,szerintem már tuti úgy érzi,ideje növellni az önbizalmamat... :lol: :lol: :lol:

Zsókuci

jaj drágám,jobbulást neked!

Benszikém!

Gratula az AFP-hez!

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok!

Mot anyu vagyok, éppen szomszédolunk! Millió puszi Nektek!

Drágaságunk ma fél éves! Hihetetlen!

A babáknak (akik még pocakban vannak azoknak is) külön egymillió puszi!

Szép estét!

Motné Kriszti
mot

Sziasztok!
Köszönöm a többieknek is a válaszokat. :)
Lukrécia:
Szerda óta nincs barnázás (hála) remélem így is marad.
Zsókuci:
Adatok a táblához:
Estrella 32, spontán, 9 hetes 1 napos, valószínűleg Dújv-ban fogok szülni, de erről majd később, meg a nevekről is.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?