Beu,
Bekirõl a képeket a [url=http://kep.tar.hu/simonrebeka" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/simonrebeka[/url] címen találod. Megnéztelek ám titeket, nagyon aranyosak vagytok a képeken!
Kangi,
szerintem kérdezd meg a dokit/védõnõt, hogy mit okozhat az eper. Mert ha csak pl. pötty allergia, akkor kit érdekel, majd elmúlik, de ha pl. elkezd fulladozni... A nagyszülõknél a kertben 3 féle gyümi van hatalmas mennyiségben: málna, szeder, ribizli... Namármost én nem fogom kihagyni (ezek a kedvenceim), mert ESETLEG allergiát okoz! Óvatosan kell próbálkozni, sok sikert!
Az én kispapim is besokall néha, olyankor este 10-re jön haza a munkából, hogy addig kicsit pihenjen...
. Ez elég rosszul esik nekem, de megértem, hogy szeretne szórakozni is egy kicsit. Olyankor kikapcsolódik és mire hazajön, teljesen fel van töltõdve és bírja a terhelést. Szerintem te is küldd el sétálni a te kispapid a háztömb köré, hátha segít...
.
Norka,
az nem kifejezés, hogy fáj a vállam... Meg a derekam, meg a hátam... Én is annyit görnyedek, hogy szerintem egyszer azt veszem észre, hogy elöl összeérnek a vállaim
.
Majd írd meg, hogy milyen volt a masszázs!
Myssnia,
az anyósomnak azért apadt el a teje, mert egy mûtét miatt hason kellett feküdnie. Ezért szerinem is tejcsökkentõ hatású, én a helyedben megpróbálnék néhány hétig nem úgy aludni, hátha több lesz a tejcsi.
Maci2,
remélem Ronival minden rendben lesz! Beki is sárga volt a kórházban, mondták, hogy ébresztgessem szopizni, különben kékfény... De hiába pelenkáztam át, csipkedtem, stb, csak aludt. Viszont amikor ébren volt, akkor sokat evett, nem lehet, hogy Roni is? Egyébként több hetes koráig sárga volt, de a kórházban vettek tõle vért, és rendben levõnek mutatott mindent, úgyhogy nem aggódtam, hiába jegyezte meg a védõnõ és a gyerekdoki is, hogy "dehát ez a gyerek SÁRGA!" . Ronitól vettek vért?
Nektek milyen típusúak a pöttyök a pofin? Bekinek olyan az arc- és fejbõre, mint a smirgli, pici rücskök vannak rajta, amik (szerintem) az izzadságtól elég gyakran bepirosodnak. Akkor bekenem bórvízzel (a szemét kellett mosni vele csipásság miatt, ezért gondoltam, hogy akkor az arcának sem árthat), és tényleg leviszi a pirosságot, de a rücskök maradnak... A gyerekdoki meg 3 hete nem volt itt, mert elfoglalt
. Van valakinek hasonló tünete?
Képzeljétek, ma elõször aludta végig Beki az éjszakát. Kb. 1/2 12-tõl reggel 6-ig. Sajnos én ebbõl nem sokat élvezhettem, mert kihasználva a nyugit hajnal 3-ig vasaltam
.
Miszike+Beki