Új privát üzeneted érkezett!

Jo ez a kifelepocak duma, en is alig ferek mar el a divanyon! Azt hiszem kezdek vizesedni mert baromira faj a ball labam (nem tudom miert csak az) vagy nem tudom mitol faj ennyire.

KépKép
KépKép
tontica

Hát Tontica én is sík ideg vagyok Kép A gyerekre mindig rájön a kényszer,hogy összeveszítsen azzal ,aki még itt van.Most épp anyuékkal.Persze a végén kifakadtam,így szó nélkül elhúztak.Már csak kéz-láb remegés,meg a fejfájás maradt meg. :evil: Kép

KépKép

KépKép
okr

LÁNYOK!!!!

NYUGALOM!!!TESSÉK EGY KICSIT RELAXÁLNI :!: :!: :!: :!: :!:

Azt a kutya mindenit! :twisted: Hát milyen dolog így felidegesíteni magatokat???

Tontica

Nyugi,összeszedi a porszívó a csigamaradványokat :).Legközelebb inkább kint engedd neki,hogy bekukucskáljon a házba :wink:!
Nálunk csak szétmásztak a csigák :?...Azóta nem engedem fel őket :D!
10 kg 2 gyerekkel szt nem vészes eddig... :roll:

Kriszti

Jujj,azért remélem,már jobban vagy.Hát mit tud ármánykodni egy ilyen csöppség? :shock:

anyapoc

Sziasztok!

Csak szeretném megköszönni a nagyon sok gratulációt, és privit is, nagyon jól esik, hogy így aggódtatok értünk!
Köszönjük szépen!

Szerdán, hajnali 2-re mentünk be kb. a kórházba, mert 3-7 perc közötti fájásaim voltak rendszeresen. Sajna a vajúdóban kellett reggelig lennem apuci nélkül, őt hazaküldtem aludni, rémes volt.
Reggel 4-5 óra tájban mentem be a szülőszobába, és 6,36-ra nagynehezen kipréseltük (dokik segítségével) Endikét.
54 cm, 3700 gramm a picinyem, és tegnap óta már hízott is. :)

Na gyorsan még kép, és megyek, és bocs, ne várjatok mostanság, mert a vérképem pocsék, vért akartak adni, de nem kértem, úgyhogy még mindig ájulási szinten tartok. Meg hát Endi sem hagy nagyon, folyton cicizne. :lol: Szilivel sem könnyű egyenlőre, remélem, hamarosan kialakulnak a dolgaink.

Kép
Kép

Puszi mindenkinek
Vendég

DRága Athiz!

Gratulálok a gyönyörű Endréhez!

Jó hamar bejelentkeztél!
:wink: :lol: Hiányoztunk, ugye?

Pussz
Vendég

Athiz!
Annyira jó nézni a kisfiad képeit :lol: :lol: többször benézek majd még megkukucskálni :lol:

Okr! Tontica!
Csigák, rokonok
:wink: ugye nem sértődtök meg ha baromira írígylem a "problémáitokat" :wink: Ezek azok a dolgok, amik akkor pont annyira bosszantóak mint amilyen viccesek pár hónap múlva ha visszagondoltok rá. :lol: Ne idegeskedjetek feleslegesen.
katica_75

Sziasztok!

Drága Athiz!
Nagyon nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok nektek!
GRATULÁLOK a csodaszép kisfiatokhoz! :D :D
Kép

Neked pedig jobbulást,és jelentkezz azért néha!
Sokszor puszillak!!!

MEG A TÖBBIEKET IS!!!
Sziasztok!!

Kép
Kép
ancsa81

Anyapoc
Ez úgy zajlik,hogy a gyerekem minden kipróbál,amit egyébként soha,ha vannak körülöttünk a rokonságból.Én meg tudom,hogy ennyire nem idétlen,és szófogadatlan,így rászólok,erre rám is rámszólnak,hogy ugyan már,felháborodás következik,majd vita,és idegbaj.
Ma pl a Tesco pénztáránál szétütötte a száját a leány,mert nyalogatta :shock: a recés műanyagot,és közben ugrált.Nálam meg elszakadt a cérna.Többit hozzá lehet képzelni. :wink:

Katica
Remélem te is megtapasztalod! :twisted: Nem olyan az ha a saját gyerkőc rosszalkodik,mitha a másé.A másé nem érdekel,inkább szórakoztat,a sajátod meg taccsra vág.:roll:

Ancsa
Látom már csak 8 nap!Nagy drukk++++++++++++++++++,és jöhetnél gyakrabban!

Athiz
Nagy-nagy gratula!Szépen kikerekedett a kislegény,nemhiába volt bennt annyi ideig! :D :D :D
A vérszegénység miatt :( nem lehet,hogy szülés előtt is ezért voltál gyenge,és nyűgi?

KépKép

KépKép
okr

Ancsa hogy érzed magad? drukkolok nagyon+++++++++++++++

Mindenkinek SZép NAPot!
Vendég

Sziasztok!

Athiz

Nagyon édik a képet Endre babáról :).Jobbulást neked,pihenj csak,amennyit tudsz :).Azért az a vér lehet,hogy nem ártott volna :roll:....

Tontica

SOS!Milyen az,amikor már nyitva van a méhszáj mensi előtt????Csak úgy kb próbáld meg nekem körülírni :oops: !

Kriszti

Húúú,na attól én is a falnak megyek,amikor a fegyelmezésembe beleszólnak :twisted: :twisted: !Nálunk apukám ilyen néha,amikor a nagyobbat fegyelemezem,ő rittig az ellenkezőjét csinálja :?...Már nemegyszer rá kellett szólnom,hogy ne dolgozzon ellenem :twisted: !Na meg anyumtól is megkapta azért a beosztását.Hiába, a gyerekeivel nem túl elnéző,de az unokáit nem hagyja bánatni :lol: :lol: !
Na és elképzeltem a többit :wink:!akkor neked is egyébként áldott jó gyereked van :wink:!
Azért remélem,anyudék tudtak kicsit örülni a következő unokának :)!

Ancsa

Jaj,hamarosan teszt :):):)!juhéééééé!

anyapoc

Na sziasztok csajok!

Okr nem a metformintól fogytam .... hanem fogyózunk. A met-től nem ment le egy deka sem rólam. Uram április elején elkezdte elég keményen, trénerhez jár stb és én is őgy eszem ahogy ő, ennek hatása a 7 kiló mínusz. Ő 110 volt és fájt a térde már focizás után azért kezdte el, most 89 ... és még kell fogyjon. :) Nagyon csini a pasi :)
Ja és nyugalom :) bár tudom könnyű mondani ... főleg így tapasztalat nélkül.

Tontica ez a csigás sztori nem semmi, jót kacagtam :) gondolom neked annyira nem volt vicces :)

Anyapoc mi ez az "SOS!Milyen az,amikor már nyitva van a méhszáj mensi előtt????" :?: :lol:

Athiz gyönyörű Endre baba :) olyan édes. Vigyázz magadra nekem.

Ancsa mikor kell tesztelned? Szurkolok erősen .....

Én meg kezdek izgulni az első konzultáció miatt pedig még odébb van :)
kokusz

KOkusz

Csak próbálok rákészülni,hogy talán még ma és holnap itthon úszom meg a mensi nagy részét,és nem a tengerparton önt el a vér :?...
Így kínomban már önvizsgáltam is és úgy értékeltem,hogy a méhszáj lent van és nyitott...de a profit is meg akartam kérdezni :roll:
... Most várok...
Húúú,110 kiló az nem semmi :shock: !És hány centi a Zurad? :)

anyapoc

Anyapoc

Ja vagy úgy :) most mentek nyaralni? De jó nektek ... mondjuk megértelek. Én minden évben eddig úgy jártam, hogy épp a nyaralás kellős közepén jött rám a mensi ...

Emberem 175 centis ... de a 110 az már sok volt. Mondjuk nem látszott annyinak, főleg a törzsén volt sok hájci, a pocakján.
kokusz

Kokusz

Ha még a kellős közepén jönne,nem is érdekelne,mert azt jelentené,hogy van 2-3 napom,amíg élvezhetem a tengert :D!de gyanítom,pont az utazás elején fog rámjönni és eltart a véggéig... :roll:
Jól teszitek,hogy megszabadultok a felesleges kilóktól :).Sok rosszat tehetnek,és nem csak az ízületekkel.De öröm hallani,hogy valaki képes ekkora döntést meghozni :).Azért a megterheléssel és a fogyókúrával is óvatosan kell bánni,bár gondolom,ezt a tréner is mondta :).

anyapoc

Anyapoc

na az tényleg gáz ha úgy jön ki .... sajnálom .... de hátha megkegyelmez miki.

A tréner eléggé ott van a szeren. Étrendet készített személyre szabottan, meg minden. És minden alkalommal ott áll emberem mellett amíg edz és figyeli mit hogy csinál. Nagyon alapos. És persze nem ész nélkül csinálja. A férjemnél az volt az alapprobléma hogy egy nap egyszer evett, este amikor hazaért a melóból de akkor aztán töménytelen mennyiséget. Mostmár reggelizik, ebédel és napközben is egy két gyümölcs lemegy. Vacsi nem nagyon van csak néha, de az is nagyon kevés és saláta vagy valami gyümölcs. Azt hiszem inkább ez volt a kulcsa a fogyásnak .... a normális étkezés.
kokusz

Kokusz

Ez igen,ez elég nagy változás volt akkor az előző életviteléhez képest :).És persze ez maradjon is így :).
Az én férjemnek is az volt a baja,hogy zabált.Na ő nem csak este :?... Néga már korholtam,hogy mennyit eszik,ilyenkor egsértődött,hogy neki azt sem lehet :(.... Mondtam,hogy ő tudja,de nem egészséges,amit az is mutatott,hogy sokszor volt rosszul a nagy zabálástól :roll:...aztán megelégelte az úszógumikat és elkzdett "normálisan" enni.Eredetileg a 90 napos-t csinálta volna(ha tudta volna a hajón kivtelezni),de aztán megelégedett a rendes kajálással.A negyedét eszi annak,amit eddig(de elég neki :)) és így fogyott 16 kilót kb másfél hónap alatt :shock: !Először furi volt,de azt mondom,így néz ki jól :).Anyósom teljesen kiakadt,mondta,hogy pedig milyen jól nézett ki,miért fogyott...mondtam,100 kilóssan tényleg jól nézett ki... :?.
Na a lényeg,hogy a párod(és akkor Te is :D) jó kezekben van :).

anyapoc

Anyapoc

Igen mindenképpen ... :)
Érdekes az én anyósomék is ki vannak akadva. Meg állandóan azt mondogatják, hogy amióta lefogyott azóta depressziós, pedig egyáltalán nem így van. Tök jól érzi magát a bőrében.
A normális étkezés szerintem nagyon fontos. Nem is igazán kell megszorítani mit eszik az ember. Nálunk annyi van hogy nem eszünk krumplit meg tésztaféléket és cukros dolgokat, nasit.
kokusz

Kókusz munden elismerése párodnak!

Anyapoc, tudom ez nem vígasztal, de szerintem nekem is az utolsó 2 tengeres napom már mensis lesz, hacsak valami csoda folytán addig be nem babásodom! :lol:
Vendég

Kokusz

Párom anyósékat hamar lerendezte,amúgy nem vitatkozós fajták,de nálunk szt még az a szépségideál,ha valakin van mit fogni :roll:... ez a régi rossz beidegződés...
Azért én előre beadagoltam neki,nehogy rosszul legyen,amikor meglátja a fiát :)!Egész jól vette :).
Eddig sem ettetek ilyesmit?Vagy csak amióta a kúra tart?Akkor összetett szénhidrát péksüteményből? :roll:

Boni

Ha nekem is csak uccsó két nap lesz véres,akkor kiegyezek benne :wink:!De majd gondolok rád,hogy inkább ne legyen :D!
Ráadásul a rákszűrés időpontját így át kell pakolnom 1 héttel későbbre :?!

anyapoc

Anyapoc köszi :mrgreen:
Vendég

Bocsi, egesz nap nem voltunk itthon es most megyunk az ikeaba, szoval csak annyi hogy:

Anyapoc: :lol: :lol: :lol: jot nevettem Rajtad! Nekem mindig teljesen kinyilt hogy bele lehetett volna dugni az ujbegyemet, ennel tobbet nem igazan tudok meg en se Neked mondani! :lol: (Most meg olyan magasan van hogy nem erem el hiaba is szeretnem ellenorizni! :roll: )

Athiz: nagyon edi a bebi es szupi hogy otthon vagytok! Ird meg mit szolt Szili a babahoz!!! Rendesen szopizik?

Hu, mennem kell!

Ja, megvettem az elso kisruhakat, fejlodom!!! :lol: :shock:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Én nem tartom sajnos olyan viccesnek... :? Na de azért köszi :).
Szt Te inkább már a pocakod miatt nem éred el... :roll:

anyapoc

Kokusz
Hát minden elismerésem,hogy így le tudtatok fogyni!

Anyapoc
Remélem a mensid megkegyelmez,és pont jókor jön,és megfelelő ideig tart,hogy tudjatok fürödni.
Kellemes nyaralást kívánok!

Tontica
Gratula az első kisruhákhoz!Gondolom bőven van benne rózsaszín! :D

Boniko
látom Ti is mentek nyaralni!Grtaula!Jó lesz,az tuti!

Mi ma F1 után megyünk Debrecenbe.1 hétig nem leszek,de azért írogassatok ám szorgalmasan.
Tegnap PCO-s talin voltnuk,szuper volt!Kár ,hogy mi még nem tudtunk eddig egyet összehoznio.Olyan jó volna!
Sok puszóka mindenkinek!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Én még új vagyok ezen a topicon és a segítségeteket szeretném kérni.
Már 5 napja késik a mensesem csináltam már 2 tesztet is ami erős pozitív lett. CD: 33, DPO : 21.
Felhívtam a dokit és azt mondta, hogy jövő hét közepénél előbb nem érdemes vizsgálatot csinálni. Gondolom azért mert akkor már talán UH-n is látja?
Van egy ismerősöm aki 6 hetes terhes neki pedig a dokija azt mondta, hogy a 8. héten menjen, mert akkor már a szívhang is megvan és akkor dől el, hogy marad-e a baba.
Mondjuk én megnyugodnék, ha a doki is azt mondaná, hogy minden rendben van és jó helyen is van.
Ti mikor mentetek először viszgálatra?

Válaszotokat előre is köszönöm:
Cicuka
cicuka78

Sziasztok!!

Athiz: Gyönyörű ez a gyermek, olyan igazi kispasis pofija van :lol: Hát nem lett Döniz :lol:
Mégeccer gratula hozzá :wink: :D

Cicuka: Sztem a 6. hét környékén érdemes először dokihoz menni, akkor már látszik a petezsákban a szívhang pulzálása. (az utolsó mensitől számítotva a 6. hét után pl) 2 erős pozitív teszt azért az jelent valamit :wink: Gratulálok (halkan) :D

Tonti: Neked soksok erőt++++++++++++++Mikor mész megint UH-ra?

Én még egyben, pedig már nagyon unom... házi szülésmegindító priktikák bevetve -hatástalanul- :lol: Túúúúúdom, hogy még van időm, de a 20. héttől szigorú ágynyugi, fekvés, seduxen hegyekre voltam fogva, koraszülés veszélye miatt. Erre most meg nem akaródzik kijönni :lol: :shock: Rossz büdös kölke.... :evil: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hahó!

Jövök már egy kicsit :wink:

Athiz! Mégeccer gratula, nagyon-nagyon aranyos a kis Endre! Tehetnél föl új képeket! :D
És mesélj!

Tonti! Fú, csigák :roll: Miksa nem hozhatja be őket, mi rajtvonalra szoktuk őket állítani, futóversenyt tartunk nekik a járdán:lol: Valahogy sose egyfelé mennek aztán, de én figyelek és ahogy egy feljut a teraszra, lepaterolom, illetve leküldöm a kölyökkel :wink:

Okr! Nálunk a tesóm és apám képes beleszólni a dolgokba, és ez leginkább akkor van, amikor Miksa elmászkál az asztaltól kaja közben. És akkor jön, hogy ugyan, hagyd már, hisz gyerek.... :roll: Én is majd fölrobbanok olyankor... Mi például vigyázunk az urammal arra, hogy ha egyikünk mond vaamit, akkor azt a másik ne a gyerek előtt kritizálja, ha nem ért vele egyet. Ők bezzeg... Mellesleg megjegyzem, mi is voltunk gyerekek, aztán mi sem mászkálhattunk el, amíg be nem fejeztük a kaját. Egyébként nem lenne tragédia, ha egyszer-egyszer elrohangál, de ha egyszer hagyom, akkor egyre többet csinálja, míg végül már alig eszik, úgyhogy nem hagyom. (Anyám még az ételt is utána viszi, muszáj is volt ezt leállítanom, de ő legalább nem szól bele abba, amit mondok). Naszóval bekeményítettem, most az első elszaladgálásnál egyszer szólok, aztán következőre elveszem a tányért, és befejezte a kaját. Úgy tűnik, erre csak egyszer-kétszer volt szükség, most már kezdi kapisgálni...
A tesóm meg elég könnyen beszél, mert az ő kislánya sose volt lyen elrohangálós. Cserfes, vidám kiscsaj, de nemigen engedett el a füle mellett semmit, és nem is ugrált ennyit, mint Miksa. Egyévesen kivették az etetőszékből és normál széken ült, azóta is ül a helyén rendesen. 8 éves most. És amikor először mentünk le az 5-6 hónapos Miksával, mondta a tesóm, hogy ne vigyük babakocsit, mert ott van a kislányáé. Teszem bele a gyereket, mondom, hol van ebben a biztonsági öv? Kikerekedett szemmel néznek, kiderült, hogy nem is volt benne, de nekik sose hiányzott :shock: Ehhez képest Miksa félévesen átmászott a boltban az ötpontos övből, babakocsiból a krumplisládákra, amíg fizettem. Pillanatok alatt :wink:

Anyapoc! Ti ma mentek? Még akartam kérezni, hogy ugye vettél a kölkeceknek fürdőcipőt?
Érezzétek nagyon jól magatokat! :D

Kókusz! Ügyesek vagytok! majd a hozzátápi kezdetén kezdem én is jövőre :wink:

Cicuka! Nm emlékszem pontosan, 6. hét körül voltam, de akkor még nem volt szívhang. Viszont láttuk, hogy jó helyen van. 2 hét múlva kellett újra mennem, és akkor már dobogott a pici szíve :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Enikő! Még neked akartam mondani, hogy nekem Miksával onnéttól, ahol most tartasz, egy nap híján 5 hét! volt vissza, ha jól számolok :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: Hú wazze nem irigyellek :shock: majdnem a 42. héten??? Anyám borogass, asszem addig kéne még pocakot viselnem, felkötném magam..... :shock:
Bogit én is túlhordtam, igaz csak 1 héttel, de már az is maga volt az örökkévalóság.... :x Viola 4 héttel hamarabb jött, most meg várunk :wink: :lol: Mást úgysem tudok csinálni :lol:

Ha van valakinek valami jó kis természetes szülésmegindító praktikája azt szivesen veszem.... :wink:

Tudjátok már a baba nemét Szirom??? Vagy meglepi lesz?

Athiz: Hogy bírod a gyűrődést 2 gyerkőccel?? :D

ceniko
Szeged

tegnapi pocakkép:
Kép

ceniko
Szeged

Enikő! Miksával október 5-re voltam kiírva és 18-án szültem, és akkor se magától indult :shock: :roll: :wink: Most nem lesz majd ilyen, mert bár az orvosom belement, hogy próbáljuk meg a hüvelyit, túlhordani nem hagy. Úgyhogy figyelek, ha valaki praktikát mond neked :wink:
De annyit mondok: akármeddig tart, nem kötöd te fel magad, az ember azt bírja ki, amit ki kell :wink:

A baba nemét ezer éve tudjuk, már az amnio előtti uh-n kiderült, a genetikai vizsgálat pedig papíron is igazolta, hogy újra kispasink lesz :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom : Miksával császár lett a vége? Vagy nem egészen értem,ezt a "megpróbáljuk a hüvelyit".... :roll:
Bocsánat nem vagyok naprakész a hőmérős topikba, nem tudom követni az eseményeket, lemaradtam a babóca neméről... De akkor gratula a kispasihoz :) Majd a harmadik cunás lesz :wink: Nálunk is így sikeredett csak fordítva :) Van már nevetek, vagy titok egyelőre? :D

ceniko
Szeged

Enikő! Köszi :wink:
Csaszi lett, mert bár eltűnt a méhszáj, nem illeszkedett be a fej, vagyis inkább rosszul fordult, veszélyes volt, hogy nem ússzuk meg sérülés nélkül, ha erőltetik. Sajnos én nem sétálhattam vajúdás alatt, mert kizúdult a magzatvíz és félő volt, hogy előresodorja a köldökzsinórt. Előzmények: többszöri sikertelen indítás, zselé, laminária (több is), és egy ilyen lamináriákkal, zselével eltöltött éjszaka után volt ez a magzatvízömlés. Azért volt ennyi mütyi, mert nem akartam csaszit csak úgy, hiszen a baba tök jól volt meg én is. Most jó lenne, ha simán menne.

Név: ott tartunk, hogy Artúr vagy Zénó :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: Jó nevek :lol: :lol:
Sajnálom a császárt. Szar lehet, hogy elvajudgatsz és a "CÉL"-ba érve szembesülsz azzal, hogy hát nem fog menni.... :( Ez szörnyű lehet! :cry:
Hjajj nekem is volt néhány szülőszobán eltöltött éjszakám, CTG-re kötve méhszájtágító zselé, OPT, EST...stb Nagyon úúútáltam :evil: :x De aztán megindult spontán a Bogi :) Viszont 17 órát vajudtam vele, és 1,5 óra volt csak a kitolási szak, az nagyon szar volt... :shock: :cry:
A kicsivel már nem volt ilyen hosszú. Remélem a harmadik is hamar meglesz... :wink:

ceniko
Szeged

Üdv Mindenkinek!

Elnézést nem tudtam visszaolvasni rendesen a hétvégi termést, majd próbálom behozni :)

Azt látom, Athiz és Endi baba rendben otthon! :) :)

Anyapoc,
Még mindig nem jött meg?

Azért jobb, ha nem rondít bele a tengerpartozásba, nekem épp elég volt az utolsó nap! :wink:

Sztem a mensi előtti nyílás nem olyan, mint PÉ idején... És sztem nem is mindnekinek nyílik jóelőre, csak ha már indul a vér.
angel37

Ja, már csak/még 14 fogim van hátra! :D
angel37

Sziasztok!

Ceniko: miert kellett Neked a 20-ik hettol fekudni? Lemaradtam! De jo, most Teerted kell izgulni!!! :D

Angel: 14 fogi, de jo!!! Az mar semmi!!! :D

Anyapoc: elmentetek mar? Megjott?

Kriszti: Te mar tuti elmentel, kellemes "nyaralast"!!!

Most jovok az uh-rol es ugy nez ki vegre egy kicsit megnyugodhatok, mar nincs akkora kulonbseg csak kb. 1-1,5 hetnyi es eleg vize van Annanak is, mindketten jol vannak. Anna becsult sulya: 745 g. Alexe pedig 860 g. de ez mar pont jo. Anna fejjel felfele van, Alex pedig fejjel lefele.

Most mennem kell mert Rate kiabal.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
na erre már én is azt mondom, hogy semmi! :lol:

Jaj, de jó, akkor a kiscsaj szépen közelíti a bátyust! :) Majd idekint le is hagyja! :lol:

Jajnekem, hogy le vagyok maradva, bocs csajok! :oops:

Kriszta,
nagyon jó nyaralást nektek!!! :D :D

Cenikő,
tényleg nagyon közeleg az időpontod! :wink: Te már rutinos vagy, biztos simán menni fog, legalább úgy, mint a második! :)
angel37

Hahó!

Tonti! Ez nagyon-nagyon jó hír! :D Látod, mondtuk, hogy nyugi! :wink: Ez most már az a határ, amivel már kint is lenne esélyük a babáknak, és ha hozzávesszük, hogy még milyen sok időt fognak benn tölteni, akkor kiderü, hogy nagyon szép méreteik lesznek! :wink:

Angel! Én meg nálad nem nagyon tudom a részleteket :oops: , de ha te boldog vagy, hogy már csak két hét fogi, akkor én is örülök :wink:

Enikő! Hogy állsz? :wink:

Én is nagyon sajnálom a császárt, de végülis annak nagyon örülök, hogy végigvajúdtam az egészet, mert valahogy így azért jobban megéli az ember a dolgokat, és meg is tudtam úgy istenigazából, hogy milyen a vajúdás (doktor szerint kettőt szülhettem volna ennyi energiával). Gyerek is felkészült, hogy történik valami, nálam is lejátszódtak a folyamatok, a tejem rendesen beindult, szóval van ennek előnye.
Amitől már előre kiráz a hideg, ha véletlenül úgy alakulna, hogy egyetlen fájás nélkül csasziznának. Azt nagyon-nagyon nem szeretném.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
Most figyelek ám, nézem a tickert! :) Látom még kb 3 hónap!
Most megpróbálnád természetes úton?

Én el tudnám viselni fájdalom nélküli császárt! :) A programozott az ilyen, nem? Mert akkor meglesz! :wink:

Rólam dióhéjban: jan. óta várakozáshoz képest ez már semmi :lol: , ha abbahagytam a fogit, 5 nap múlva szurizhatom magam a 3. lombikhoz! :)
angel37

Lanyok, en is el tudnam viselni a fajdalommentes csaszit (bar allitolag az utana faj nagyon) a vajudast siman kihagynam, volt benne reszem, eleg volt!

KépKép
KépKép
tontica

Angel! Akkor megint lesz kiért drukkolnunk a közeljövőben, tök jó :wink:

Szülés: igen, szeretném, ha nem csaszi lenne.

Császár: hát, lehet, hogy műtét közben nincs fájdalom, meg előtte sincs vajúdás, de ez egy elég nagy hasi műtét, ami után viszont kifejezetten nagy a fájdalom, és lassú a felépülés is. Nem könnyű ellátni egynapos hasi sebbel egy újszülöttet, de persze az ember igyekszik. Azért megnézném, amint egy egynapos műtéti sebbel mondjuk egy pasi lát el egy babát :lol:
A babának sem jó, szegényre rányitnak az anyaméhben, mint derült égből a villámcsapás, sajnos vannak babák, akik nehezen akklimatizálódnak ilyen átmenetmentes körülmények között. Ismerek olyat, akinek programcsaszi után a jól fejlett babájának légzési nehézségei voltak. Kimaradnak azok a vajúdás közben felszabaduló hormonok teljesen, amik kellenek a babának és a mamának is, többek között a tejelválasztás megindulásához.
De a lényeg végülis egy egészséges baba :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tonti! neked van esélyed a csaszira, nem? Beszéltetek már a szülésről?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Athiz, gyönyörű Endre baba, nem semmi méretekkel rendelkezik és tök jó, hogy ilyen hamar haza is mehettetek.

Ceni, azt figyeltem meg, hogy akiket fekvésre ítélnek és koraszüléssel riogatnak, azok sokszor túlhordják a babát. Na, nem akarlak riogatni, nálunk szóba sem jöhet semmiféle túlhordás :wink:

Tontica, örülök a jó híreknek, a pocaklakók sem fejlődnek egyformán, azért a boxolások szempontjából nem irigyellek, pláne, ha az egyik fejjel lefelé, a másik felfelé, így aztán mindenhova jut belőlük. Nekem a kedvencem amikor a lábaival kitámaszja magát a bordáim között, meg amikor a könyökét nyomkodja kifelé. Hát ezek isteni érzések :lol:

Ma reggel elindultunk gyalog a védő nénihez mivel kocsink még mindig nincs :cry: az olyan cirka 5 km, utána bementünk a munkahelyemre (csak azért mert nincs messze onnan), hogy elkezdem intézni a szülési szabadságot. Kaptam tanácsot egy netes tb-szakértőtől, így több pénzt kapnék a gyerkőc 2 éves koráig, erre a munkaügyesek kötötték az ebet a karóhoz, hogy márpedig ez nem úgy van. Hozzáteszem egy könyvelőirodában dolgoztam, de mióta tudom, hogy meg lehetne csinálni, hogy több pénzt kapjak azóta ettől féltem, hogy ezek az überálleszek abszolut nincsenek képben, úgyhogy már előre felkészítettem erre az idegrendszerem, fel se húztam magam. Hazajöttem írtam a csajnak, hogy baj van elküldte a telefonszámát, beszéltünk és most majd küldi nekem a törvényi hátteret magyarázatokkal a gyengébb tb ügyintézők kedvéért.
Csak hogy ne legyen eccerű az élet.

Szerdán megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond. A védőnő ma megmért és ebben a hónapban sikerült 4 kg-ot magamra kapni, de azt mondta nem probléma (most vagyok 68), mert még így se sok. Pláne, hogy én a csontkollekció kategóriából indultam :wink: tudtam én, hogy a nyaraláson fel fogok kapni 1-2 kg plusszt, hát be is jött.

Kép
Kép
robcsi03

Szirom,
hasműtétben már van némi tapasztalatom, csaszi után sztem még nevetni is fogok tudni! :D

Egyébként igazad van, amiket írsz a császárról, ha lenne választásom, nem vágatnám fel magam! :wink:

Robcsi,
mi is kíváncsian várjuk, mit mond holnapután a doki! :)
angel37

Szevasztok!! :)

Még egybe :) De hát még van 3 hetem ugyebár.... :x :lol:
Nagyon meleg van, szakad rólam a víz, várom a lehűlést, de csak holnapra fog ideérni... állítólag...

Szirom: Hát én ehhez a csaszis témához nem tudok hozzászólni :oops: De van abban valami amit írtál... :wink:

Tonti: Azért mert már akkor elkezdett puhulni és nyílni a méhszájam, keményedett a hasam és fenyegető vetélés avagy koraszülés miatt napi 3x1 szem nyugtató +magnézium hegyekre voltam kárhoztatva, no meg szigorú ágynyugalom, fekvés... hihi na persze.... 2 purdé mellett..... :lol: Kb fél levél seduxent szedtem be a terhesség alatt -összesen-, úgyhogy nem szedtem be, amit felírt a doki....Pihizni próbálgattam már amennyire, viszont a magnéziumot azt nyomattam.... :roll: Hát nem lett koraszülés belőle :lol:

Angel: A próféta beszéljen belőled :wink: Neked meg nagyon nagyon drukkolok a sikeres lombikhoz!!!! :wink: +++++++++++++++++++++++

Robcsi: De nem ám :lol: Te hogy bírod? Türelmed van még???? :D Neked sincs már sok hátra :) Melyik intézményben fogsz szülni?

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ceni, hozzánk tegnap este megérkezett a lehülés, szakadt az eső és olyan jó illat jött be a lakásba. Viszont pont az néztem egy időjós honlapon, hogy megkapjuk ennek a lehülésnek a böjtjét, mert jövő hétre 37 fokokat írt. De jó Athiznak, neki már nem kell cipelnie a púpját.
Elvileg mához 1 hónapra vagyok kiírva, de nagyon remélem, hogy hamarabb kibújik, Réka 6 nappal jött hamarabb.
Türelmem az változó, azt hiszem néha kicsit dillósabb vagyok mint kellene.

Holnap megyek dokibához majd az megmondja a frankót :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Athiz!
Mégeygszer gartula! Helyes kispasid lett!

Velünk minden oké. Szépen növögetünk, már 3220g Rami. És egy kép:
Kép

moni

Móni! Gyönyörűek a gyerekeitek!

Kép
zölddisznó

Hahó!

Móni! Irtó szépek a srácaid! :lol: Gratula hozzájuk!

Friss babázós csajok, picit jöjjetek ám ti is, ha tudtok :wink: Képekkel, ha kérhetem :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szaisztok!

Anyapoc ti már nyaraltok?

Mindenkinek szép napot!

Móni tényleg gyönyörű gyerekek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X