Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egcsi: Ugy tunik csak en nem nezem a veszhelyzetet. :) Regebben neztem, de amiota lecserelodtek a szereplok tobbsege mar nem erdekelt.
Pocakhoz kitartas. :)
Ha meg az a hianyzo 5 gyerek is ott lett volna! :)

Eszter: Tenyleg nagyon jo memoriajuk van a gyerekeknek. :) Orulok, hogy nektek is jol sikerult a szulinapozas. Nekunk "muszaj" volt megtartani. :) Lilinek rengeteg baratja van mar most. Mi lesz ovis idoszakban? :roll:

Ma megyunk strandolni. :) Egesz napra.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Eszter!

Olivért Isten éltesse sokáig!

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Eszter :)
Olivérnek Boldog Szülinapot!
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Eszter, Olvivérnek Boldog Szülinapot kívánunk!!! Kép

Egcsi, látod megírhattad volna itt is a Vészhelyzeti jelentést, csak nem türelmes itt senki se! :lol: :lol:
Hát jólérzi magát a babaám bennem az tuti!Esztivel ue. volt, 5 nappal túlhordtam :roll: De akkor nem volt ilyen meleg. Az tök kellemes nyár volt, 2004.-ben!
Az éjszakáim nekem is szarok, és tegnap ráadásul 3 órán keresztül olyan görcseim voltak, azt hittem már megyünk.Erre elaludtam, és reggelre semmi!De ma újabb esély, megyünk du. ctg-re,kivi vagyok! :wink:

Rita, Móni vagyok,(még mindíg) de értettem, hogy nekem írtál :wink: Hát én nemtom, tuti messze lakunk egymástól de nálunk szombaton is bizony 32c -os kánikula volt, szóval az a jó hüvöskés minket biza elkerült!De majd most.Hétvégére viszont tényleg visszaesést mondanak, ugyhogy jó is lesz, ha már megszülök, és nem a kánikulában kell majd a picivel lenni.Az a 25-27 c-ok pont optimális normális nyári meleg lesz! :)
manóci

Manó :)
Igen, én is emlékszem a 2OO4-es nyár egyáltalán nem volt vészes. :) Szorítok neked, már biztosan szeretnél túl lenni a szülés-kórház mizérián. 8) Őszintén szólva, már én is, kicsit félek Berci reakciójától, nem szoktam napokra "egyedül" hagyni. :? Apa már listát akar írni a gyerek körüli teendőkről... :D Majd most megtudja... :lol:
Esztire apa vigyáz egyedül vagy nagyszülői segítség is lesz? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Megjöttem, és még vagyunk!Jólérzi magát bent a baba!Szombaton újra CTG! :?

Apa+mama vigyáznak majd rá.Ha van sok melója apának akkor mama átjön, ha nem nagyon akkor marad vele itthon.Meg be is jönnek, ezt én kértem.Szerintem jobb így sok lenne neki 4 napg, hogy nem láthat!

Lista :) ez édes!
manóci

Manó!

Kitartás! Már nincs sok hátra! :) Mikor kórházban feküdtem, akkor hozzám minden este bejött Lilla apával, és Lillka olyan jóízűen ette a vacsimat. Annyira édes volt. Akkor nem is láttam rajta, hogy igazából mennyire megviseli ez az egész. :?
Aztán mikor Csigi megszületett, akkor a második napon jöttek be. Aznap még én is csak délben kaptam ki a picurt...Én sem bírtam volna elképzelni, ha nem láthatom napokig.

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok! :)

Úgy látom nem volt eksön míg aludtam. 8)

Azt álmodtam, hogy ement a nyákdugó... :shock: Még jó, hogy hívtak telefonon és felébredtem. :) Kicsit mintha izgulnék a szülés miatt.... :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Bekukkantottam, látom még mindenki egyben.:D

Sajna iszonyat fáradt vagyok, Karcsi hétvégén szinte folyamatosan dolgozni fog, pár óra alvással, és hétfőn indulunk. :roll: :shock: Így nem ígérem ide magamat, de lehet, hogy így pár sorra jövök majd.

Eszter
Olivérnek utólag is boldog szülinapot!
Nektek is jó nyaralást, azóta már tuti ott vagytok! :D Képeket én nagyon várom! :wink:

Rita
Nagyon jók a képek! :D
Nálunk sem lesz ilyen zsúr egyelőre, nekem elég a 3 gyerek, most már amúgy is egy kis nyugalomra vágynék, szóval majd ha ovis lesz.

Andi
Ruhákat előre is köszi, majd akkor szólsz. :wink:

Többieknek sok puszi, de nincs már erőm írni, leesek a székről.

Pusssz :D

Orsi

avocado

Elküldve: 2007 Június 24 Vasárnap - 8:57

--------------------------------------------------------------------------------

micsoda hííírek!

Megszületett Móni kislánya, Hanna.
reggel jött az sms:
tegnap 22:09-kor 2800 grammal és 50 cm-el megérkezett Hanna baba! Mindketten jól vannak.

Ezt az évszakos topikban találtam, remélem nem baj, hogy megosztom. :)

Hatalmas gratula a kisasszonyhoz! Jó egészséget és sok bodogságot! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Manó!

gratulálunk :) jó egészséget, sok tejcsit kívánunk :)

Olivérnek boldog szülinapot :)

Jerry megszült már?

pusz
vera

KépKép
viranka

Sehol senki? :(
Csak beköszönök. Ma egész nap fájt a derekam, többször eszembe jutott, hogy Bence talán nem is akar várni júliusig a megszületéssel... 8) Kíváncsi vagyok az éjszakára. Mindenesetre a bőröndöm útra készen. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csak roviden!

Mano: GRATULALOK!!!!! Ez aztan a jo hir! Sok egeszseget, sok boldogsagot a kisbabahoz es nem utolsosorban sok tejecsket. :)

Egcsi: Huha! Nagyon izgalmas! Ki fog minket ertesiteni idoben a nagy esemenyrol? :)

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita :)
Ha induok a kórházba, akkor beszólok, az eseményekről talán a párom értesíti Timit-nem ígéret- akkor ő biztosan szól. Miután itt hamar kihajintanak a kórházból, pláne, ha hüveyi szülés, akkor személyesen hozok hírt másnap. :D
Boldog szülinapot a nagylányodnak! :P

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Lilit Isten éltesse sokáig!!!

EGcsi, nagyon izgulok érted!!

PUszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Egcsi: Masnap kidobnak?? Te jo eg!

Eszter: Utolag is Boldog Szuletesnapot kivanok Olivernek!

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Halihó! :)
Hogy itt mekkora a pangás...a nyaralóknak nem kell megizzadniuk a visszaolvasásban. :?

Már talán otthon vagytok a kis jövevénnyel...gyere mesélj, képek, minden! :D

Timi :)
Aranyos vagy, már én is izgulok magunkért. :)

Ha minden okés akkor másnap hazaengednek. Csaszinál azért 3-4 nap bentlét. Ha anyukával minden ok csak a babával van gond, pl. besárgul akkor baba marad, anyuka hazaenged. :?

Délelőtt megyek dokihoz, gondolom megvizsgál, azon kívül, hogy megbeszéljük a jövő hetet. Nem bánnám, ha már lennének előkészületek "odalent", sőt azt sem, ha Bence holnap akarna kibújni. :wink:
Szegény sógórnőm még mindig egyben, ha a baba jól van nem is csinálnak vele semmit vasárnapig. Már bent van a kórházban, de hiába kap infúziót, miegymást, Marci nem akar kibújni.
Lökött férjem azt mondta, ez a gyerek már érettségi bizonyítvánnyal a kezében és bajusszal fog születni. :lol:
Na, mennem kellene aludni, de buliznak odabent, nem tudom mennyire sikerül....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

jajj, de izgi!

Eszter, Olivérnek Boldog szülinapot!

Egcsi, izgulunk érted!

Manó, gratulálunk Hanna Babához! Sok- sok tejecskét!

Egcsi, most te jössz!!!!
Azért ott is vannak emberi jogok nem?? Ha pl besárgul a csöppség, nem vagy köteles elmenni, nem? Vagy igen? hát pont a sok sok szopizás tesz jót neki..

mindenkinek puszi,
megyünk esküvőre szombaton, Debrecenbe!
megyek is intézkedni, vásárolni, stb
pusza
meske

Sziasztok!

Nagyon szégyenlem, de csak most jutottam a géphez:

Tehát::

2007. június 13-án 20.16-kor megszületett Emma Olívia 3150 gramm, és 55 centivel.

3 napot voltunk kórházban, utána szerencsére hazaengedtek.
A szülést most is elég gyorsan elintéztem, 3/4 7-re értünk be a kórházba, és negyed 9-re megvolt a baba.
Azért jópofa volt, mire a ctg után kaptam végre egy szülőszobát, és örültem, hogy megkaptam a az alternatív szobát a bordásfallal, kötéllel stb., és az orvosom is beért, majd az első vizsgálatnál közölte, hogy még 8-10 fájás és megvan a baba. Erre közöltem, hogy jó-jó, de nekem nincsenek tolófájásaim. AZ orvosom: - De igen, ezek már azok :)
És valóban utána már nagyon gyorsan meglett a baba :)

Azóta próbálok belerázódni a 2 gyerekes anyuka szerepkörbe, időnként vannak zökkenők. Marcellhez kénytelenek voltunk felvenni egy babysittert, aki délelőtt leviszi a játszótérre, mert a kicsinek még nem állt be a szopási rendje, így vele még nem tudok 2 órát a játszótéren tölteni.

Ennyi voltam gyorsan, majd próbálok még jönni...

Jerry
jerry

Jerry :)
Hatalmas gratula a kislányodhoz! Minden rendben vele? Gyors szülésed volt, bevállalnám én is. 8) Nagyon szép neve van a kiscsajnak! Majd kérünk képeket is! :D

Mese :)
Biztosan van módja a bentmaradásnak, de ha elengednek is, szinte egész nap ott lehetsz a babával. :) Talán éjszaka nem, de ezt nem tudom biztosan.

Most jöttem a dokitól, csak szűk egy ujjnyira vagyok nyitva, viszont legalább a gyerek feje jó helyen van.(Kicsit aggódtam, hogy helyzetet cserélt UH óta). Jövő héten szerdán be kell mennem a kórházba, akkor ügyel a dokim, megnéz megint és ha nem nyílok,akkor feltesz egy katétert,állítólag nagyon jól működik méhszájtágítóként is. A tervek szerint 5-én reggel 9-kor befekszem és indulhat a mandula.
Azért jövő csütörtökig még besegítek egy kis szőnyeg-és ablakpucolással és lehet, hogy a forró fürdőt is bevetem.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Lányok!

Hova tűnt mindenki? Tessék szépen előkerülni!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Jerry!
Gratulálok :) S Apa milyen szép nevet talált :) Jó gyos szülésed volt :) Múltkor én is azt álmodtam :)

Egcsi!
Akkor ha 5-éig bence nem szándékozik kipottyanni akkor automatikusan császár lesz? katéter=méhszájtágító :shock: mit ki nem találnak.

Manó!
Jól vagytok?

mese!

Jó bulizást :)

Anikó,Eszter?

Nekem volt egy elég szar pár hetem, kissé pesszimista voltam,de már jobb a hangulatom:)
Tegnap elmentünk Ritáékhoz Lilit felköszönteni :) Rita tök jól lefogyott,Míra nagyon kedves volt Kittikéhez,egyfolytában kérdezte h. vigyázzak rá :) Aztán mire Lilivel is játszani kezdtek indulnunk kellet :( Ma meg bölcsiben volt családi nap :) Szerencsére eső sem eredt el,Míra katicabogárrá vált,festett még az apja is tiszta festékes lettt :) Megnyertük tombolán a főnyereményt egy ezüst színű focilabdát :) Mimó meg most is vissza akar menni :)
menne is kell mert mindjárt altatás :)
puszn vera

KépKép
viranka

Vera :)
Nem automatikus csaszi, 5-én reggel 9-kor befekszem, remélhetőleg a katéter és egyéb trükkök által 2-3 cm-re tágult (az egyik csajnak 4-re tágította! :shock: ) méhszájjal és akkor gondolom bevetik az oxitocint. Ha mindezek ellenére sem akar Bence kibújni, akkor csaszi. Lényeg, hogy 5-én este gyerek lesz a kezemben. Szegény sógórnőmnél még mindig nincs baba, mert ma annyi szülő nő volt, hogy nem volt hely a szülőszobán, így nem csináltak vele semmit. Na, az ő cipőjében sem lennék, már 2 hete túlhordja a gyerkőcöt... :?
A családi nap jó lehetett, mi családilag vásárolni megyünk, apának kell egy munkásbakancs, nekem egy normális papucs. Holnap be kell raktározni a kaját, főzőcskzünk a fagyasztóba és este jönnek a sógoromék...nem fogunk unatkozni. 8)
Remélem van katicabogaras kép Míráról és megosztod, biztos aranyos volt. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Elhagyott a nyákdugó! :D Semmi egyéb jel, de legalább tágulok, ami bíztató. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Egcsi,
Micsoda hírek :D Hogy vagy, otthon vagytok még?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Csak bekukk, és nagyon köszi a gratulációkat!
Jövök majd szülééstörténettel+képekkel is ám, csak még nincs feltöltve!

Egcsi, hajrá, hajrá megy a drukk!!!!!! :wink: Csak ügyesen!

Jerry, nagy gratula nektek is! :)
Én is igyekszem belerázódni a 2 gyerekse anyuka szerepében!De egyenlőre olyan jó megint babázni, úgy imádom a kis tündér pirinyómat! :)

Jó sok tejem van, szopi megy neki ügyesen.Többet eszik mint anno Eszti.Esztivel 20-kal jöttünk haza, pirinyóm már evett a kórházba 45-öt is! :shock: :)
És annyira sajnáltam, hogy ki kellett öntenem a kórházba a lefejt tejet.Ugye odaadni nem lehet senkinek én meg muszáj voltam fejni néha, mert annyi van, hogy szétdurrant volna.Csak rossz érzés volt 80-100-akat csapba önteni :oops: :( De ez van!Itthon már a fagyóba megy nem a csapba :wink:

Na, most ennyi voltam igyekszem jönni majd
manóci

Andi :)
Nem történt semmi éjszaka, néhány jóslófájáson kívül. Lehet, hogy Bence megvárja a 4.-ét, az mégiscsak egy nagy nemzeti ünnep. :D

Mégegyszer hatalmas gratula! :) Nagyon várom a történetet és a képeket! :)

Végre megszületett a sógórnőm kisfia, 4,5kg és 63 cm. :shock: Császár lett a vége, mert a gyerkőc feje nem illeszkedett be.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Most látom a vonalzót...Eszternek Boldog Születésnapot!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hello Lányok!

Eszternek Boldog Szülinapot!!!

Manó!

NÁlunk a kórházban oda lehetett adni a lefejt tejet. Ők kezelték, és odaadták olyan babáknak, akiknek szüksége volt rá. Erre én is csak úgy jöttem rá, hogy a kórházi védőnő látta a lefejt tejcsit, és kérdezte, hogy mit csinálok vele. MOndtam, hogy megy a csapba. Erre mondta, hogy akkor adjam már inkább oda neki. És az is kiderült, hogy kifejezetten erre a célra a csecsemő részen vannak kitéve steril üvegek...Én akkor meglepődtem.

Új babások gratula, pocakosok hajrá!!! :D

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Egcsi: hajra! hajra! Remelem hamarosan megindul a szules. nekem a nyakdugo utan 3 oraval megindult. :) Sogornod kisfia... :shock: Huha! Jo nagy baba! Bar a tulhordas sokat szamit.

Vera: En is nagyon orultem a talalkozasnak. :) Koszi a bokot. Tenyleg lefogytam, de a vegeredmeny, azert meg odebb van. :)
Sajnos mi nem tudtunk elmenni a bolcsinapra, mert ugy dontottunk, hogy elmegyunk a Praktiker-be vasarolni. Jo par dolgot sikerult is vennunk. :?

Mano: orulok, hogy jol vagytok. Es hogy van tejed boven. :) Kittivel nekem is ugyanigy volt. :) En is odaadtam 2 anyukanak is a lefejt tejemet. Ok kertek, mikor lattak, hogy ki akartam onteni a mosdoba. :) Erdekes, hogy nalatok ez nem lehetseges..
Esztikenek nagyon sok Boldogsagot kivanok szueletsnapja alkalmabol!! :) Nagyon kozel van a ket teso szulinapja. Majd egyutt fogjatok tartani. :)
Eszti nem feltekeny? Hogy viseli a kistesot?
kepeket varunk!

Jerry: nagyon sok szeretettel gratulalok neked is a kisbabahoz. Igaz, hogy nehez a kezdet 2 gyerekkel. Marcell jol alkalmazkodik a baby sitterhez? Emma nagyon szep meretekkel szuletett. Minden rendben vele? ha jol emlekszem, irtad, hogy gondok voltak a vizsgalatokon. Kepek?

Mese: Milyen volt az eskuvo? :) Mi szeptemberben kettore is megyunk. :) Mindkettore a lagzira is meg vagyunk hivva. :) Sot az egyik hajoutas eskuvo. :wink:

Na, puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Hát nálam a 3 óra helyett lehet, hogy 3 nap lesz...Ma is fájt a derekam elég rendesen, de aztán elmúlt...
Marci tényleg jó nagy lett, visszanéztem, Berci 62 cm volt 3 hónaposan. Nem is látszik rajta a 4,5 kg. :D Csak azt nem tudom, hogy fért el a sógórnőmben, ugyanis ő csak 16Ocm magas... :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Nemtudom, hogy lehetett volna-e tejcsit átadni, megm,ondom őszintén nem kérdeztem! :oops: :oops: Bár valószínű, mert tejes üvegeket láttam!Csak mindenki most a kórház dolgokkal volt elfoglalva, mert júli 1-től bezárt a mi kórházunk is amíg felújíják és bővítik!szóval a személyzet teljesen odavolt,(érthető módon) meg nem is látta senki, hogy öntögetem ki, vagy fejek.Csak a szobatársam, de ő detto kiöntötte :oops: Hát ez van!

Na, gyorsba, hogy kivááncsiságotokat kielégítsem 2 képet dobok aztán most mennem kell.Történettel még jövök :wink:

Kórházi

Kép

Itthon már

Kép

Esztivel, 2 tesó :)

Kép
manóci

Köszönjük eszti nevében a köszöntéseket! :)
Rakok majd szülinapost is, csak most mennem kell! :wink:
manóci

Nagyon cuki a két kiscsaj! Hanna olyan kis husinak tűnik. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból,beugrom egy picit. :D
Nagy-nagy gratula Manónak és Jerrynek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Manó:Zabálnivaló,gyönyörűséges ez a lány!!!!!!(persze mindkettő :wink: ) Nem is tűnik picinek,olyan kis formás husika! Kórházat nagyon sajnálom,örülök,hogy Neked még szerencséd volt. :) Szép emlékeim vannak a szülészetről.

Jerry:ugye minden ok Emmával? Nagyon szép nevet adtatok Neki!Várjuk a híreket,képeket!

Egcsi:nagyon sokat vagy az eszemben!!!! Mindjárt Te is babázol! :lol:

Ne haragudjatok,most nem írok másnak :oops: ,mennem kell,a hétre bevállaltam még egy kislányt,holnap pluszban jön még az öcsém kisfia,úgyhogy nem unatkozom.Ma megyek táncolni is (beiratkoztam egy tánciskolába :lol: ),úgyhogy rohanok.

Sok-sok-sok puszi Mindenkinek,és igyekszem jönni!!!!!!!

Anikó
vakili

Gyorsan bejelentkezek, mert ezer dolgom lenne, de már hiányzott a csapat!

Manó
Óriási gratula! Gyönyörű a kiscsaj (a nagy is :wink: ) és abszolút nem látszik rajta, hogy 2800 gramm! Teljesen arányos kis husi baba! Úgy elkapott a nosztalgia, visszagondoltam, hogy nemrég mér Flóra is ilyen picurka volt, most meg már lassan 10 hónapos! :shock:

Jerry
Nektek is nagy gratula! szuper lehet az ilyen gyors szülés, amikor még a tolófájást sem érzed! :D Minden ok a picurival?
2 gyerekes anyukaság: majd belerázódsz! Az első hetek kicsit furcsák, de aztán már menni fog! :wink: Nagyon szép a neve a picurinak!

Egcsi
Nagyon szurkolok Neked!

Bocsi, de eksön van, menem kell. Majd még jövök mesélni a nyaralásunkról.

JA!
Olivérnek és Eszternek utólag is boldog szülinapot!

Pusssz :D

Orsi

avocado

Köszi csajok! :) Valóban olyan mintha husi baba lenne, közben meg...... :) kis törpilla, úgy hívjuk! :) :)

Anikó, hát igen én is nagyon örülök, hogy még tudtam ott szülni!Borzasztó, hogy szétcincálják a jólműködő kórházat, és bababarát rendszert! :twisted: :twisted:

Egcsi, mizu???Már izgulok, mintha újra szülnöm kéne :lol: Tudod én jócskán benne vagyok még! :P

Szülinapos kép Esztiről!

Kép

Kép

Kép
manóci

Még semmi újság, bár extra nyűgös vagyok. :? Holnap reggel lehet, hogy bevállalok egy jó forró zuhanyt, hátha nem lesz szükség a méhszájtágításra és a doki azt mondja, hogy akár maradhatok is szülni. Már idegesít, hogy minden 5m után kapkodom a levegőt és minden 2X olyan hosszú ideig tart. Eljutottam arra a pontra, hogy jobb lesz mindenkinek, ha Bence már kint kalimpál. :)
Eszter hogy viselkedik a tesóval? Féltékenység?

Anikó :) Orsi :)
Üdv újra a topikban, remélem jól sikerült a nyaralás! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

EGCSI??????

Csak miattad ugrottam be,nagyon izgulok!!!!

Puszi:Anikó
vakili

Anikó :)
Aranyos vagy, de ez a gyerek be van betonozva. :D Most jöttünk meg a kórházból, a doki feltette a katétert ami állítólag 4 cm-re tágítana, de hát majd meglátjuk. Egyébként nyákdugó ide vagy oda, még mindig csak 1cm-re voltam nyitva, egy kicsit vékonyodott a méhszáj, ennyi. :?
Mindegy, holnap baba lesz így vagy úgy! :wink: Timit értesítem és majd ő leadja a drótot. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Én kb. fél óránként nézem az emilemet, nézem a netet...Én is izgulok!

Hajrá Egcsi!!! :)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

ajajj..
5. van. Egcsi??? Ma meglett a baba?? végül csaszi??
Irjon már v.ki, izgulok érte!

Jerry, gratulálok! Képeket is kérünk! Olyan ritkán jössz..
akkor legalább képekkel dobjál meg minket! :wink:

Orsi, Anikó,
nyaralás?

Manó, csak megnyugtatásul: tényleg gáz az eleje, kell néhány hónap, mig rendeződnek a dolgok. Én kb fél évet mondanék.. :lol:
na azért nem kell beijedni :wink:

Képzeljétek: ma Tünde baba, hasoncsúszás közben egyszer csak ült. Levit kérdezgette apa, h ő ültette-e fel? nem. Majd hipp-hopp megint. Angol spárga, ülés, vissza angol spárga, kúszás. A végén már ő is tapsolt magának, úgy élvezte.. (na így Levi sosem ült fel)Fél óra alatt már mintha mindig is ezt tette volna. A popsi emelgetés is megvan, lassan mászás lesz belőle..
Hiába, a csajok hajlékonyak :-)

Kaját még mindig csak gyümölcsöt meg gabonát hajlandó (sajna) bármivel küzdök, a fejét rázza.. tegnap viszont rákapott a csirkehúsra. Pépesítés nélkül!!! kiflivel. Csak úgy cuppogott..

Jövő héten mi is megyünk nyaralni!!! Már nagyon ránkfér.. Tavaly csak építkeztünk, meg pocakoskodtunk..

Rita, jó volt az esküvő, nagyon kellemes helyen voltunk, de a szabadban, és este meg hideg volt. Egyre hidegebb.. a végén meg átkozottul hideg.. Vittük anyut, és a babákat visszavittük fél 10- kor, anyuval aludtak. Nagyon jók voltak, mindkét szertartást jól viselték. Tünde néha le akarta dugni a torkán a láncomon lógó nem kis méretű csillogó medálomat, meg szoprán hangon énekelgetett halk kis hangon( zenei aláfestés), néha ugrált az ölemben, de ennyi. Egy angyal volt, Levinél meg megszoktam már h jó, és nyugodt gyerek.
mi 3-ig bírtuk, de kicsit leült a buli, megléptek a zenészek, és elkezdték összeszedni az asztalokat... Hmm.. azért én nem engedtem volna ilyet.. de mi jól éreztük magunkat! 3 hét múlva megint esküvő.. brrr. megint vidéken..

na megyek, késő lett,
pusz

Mese
meske

JóReggelt Csajok! :D

Egy fél órával ezelőtt hívott Egcsi férje (csak apát alig tudtam eltávolítani a gép elől!):

Megszületett tegnap 16 óra 38 perckor Boros Bence! 3250g és 49cm! Egcsi reggel nyolctól délután négyig nem nagyon tágult, így császárral jött világra a picur!

Itt is nagyon sok szeretettel gratulálok Nekik!

PUssz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Jó reggelt!

Jaj de jó,csak ezért ugrottam be!!!

EGCSI:SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK BENCE BABÁHOZ!!!!! Jó egészséget,sok-sok tejcsit kívánok Nektek! :lol: :lol: :lol:

Timi:köszi a jóhírt! :D

Mese:nyaralás szuper volt,csak azóta nincs megállás itthon.Ez a minden nap főzés,takarítás kissé kikészít. :? De majd megszokom lassan.Most ráadásul plusz gyerekeim is voltak szinte minden nap.A nyári szünetnek ez a nehezebb oldala,bár én imádom,ha itthon vannak a nagyok. :D
Tündikéd nagyon ügyes,esküvőért meg irgy-irigy. :D Én is úgy mulatnék már egyet!
Hova mentek nyaralni?

MI egyébként Keszthelyen voltunk,most már negyedszer,és végre majdnem 2 hetet.Időnk szupi volt,az itteni viharokból ott nem volt semmi.Jó színünk lett,sokat játszottunk a gyerkőcökkel,és rengeteget pihentünk.Ilyen jól még soha nem sikerült talán.
Nagyok mindketten kitűnők lettek,külön könyvjutalommal,nagyon büszkék voltunk Rájuk! :lol: Kata tanárnénije meg azt mondta Attilának,hogy nemcsak a gyerekeire,de a feleségére is büszke lehet.HOgy miért mondta,nem tudom,nem voltam ott,de nagyon jólesett! :D

Most elmegyünk 3 napra,úgyhogy nem leszek gépközelben,de a lényeg,hogy Egcsiről még értesültem! :lol: Annyira drukkoltam!!!

Puszi Mindenkinek:Anikó
vakili

Egcsi!!!!!!!!
Nagyon nagy Garatula Bence babához!!!!!!
Kép

Mese, köszi a bíztatást :? valahogy én is 1/2 évet saccoltam :P

Na és akkor csajok a szüléstörténet!

Június 23.-án szombaton, pont a kiírt napomon be kellett mennünk CYG-re mivel a doki pont ügyeletes is volt!Reggel mikor itthon készülődtünk már sejetettem, hogy szülés lesz, mert elkezdtem vérezni!
De. értünk be, CTG+vizsgálat volt. Minden ok. de tök zárt voltam.Terápia:ki kellett mennünk a városligetbe sétálgatni 2-3 órát, hátha magától elindul a tágulás.A vérzés miatt ugyanis nem akart hazaengedni, viszont mesterségesen sem akarta elindítani a dolgokat!Séta jó volt kettesben apával, és meg is tette kicsit a hatást mert bő 1 újjnyira kinyíltam!1/2 3-ra értünk vissza!
Újabb CTG, vizsgálatok, és mivel egyre jobban véreztem, burok nem repedt, fájások össze-vissza semmi rendszer ezért meg kellett kezdeni a beavatkozásokat!
Szokásos tennivalók beöntés, borotva stb. majd megrepesztette a burkot!Amit szintén jól tett mint anno Esztinél, mert ő is belekakilt a vízbe.Így megkaptam az Oxitocint is, hogy jöjjenek a fájások is végre!
De azok csak nem akartak rendszerességgel jönni, ez is szintén ugyanúgy zajlott mint Esztinél.Szóval én sajna ilyen tipus vagyok, mert itt is másodlagos fájásgyengeségem volt!
Ugyhogy 2x is emelve lett az oxi.adagolás mire is végre 1/2 6-ra megjöttek a rendszeres fájások!
Na akkor kértem az EDA-t!Hát azzal most sajna nagyon rossz tapasztalataim voltak!Egy béna alíg hozzáértő anesztes dokinő jött le badni!2x is szúrt mert nem találta ahova adni kell, szóval nem ecsetelem, de kiakadtam rá!És még fájt is!!! Nem is adta olyan jól, mert a fájásokat elérzéstelenítette, de a kitolást nem és mindent éreztem teljesen!
Aztán igazán nem történt érdemleges, a következő 3 óra azzal telt, hogy beszélgettünk, szülésznőmmel, meg a férjemmel, meg doki is ott volt nagyon sokat velem! 21:30 körül kezdődtek a tolófájások, de akkor még csak kezdődtek!Na onnan pokol volt!
Le a kalappal aki mindenféle fájdalomcsillapító nélkül szül!!!!Ezt nem győzöm hangsúlyozni!Én annyira nem bírom a fájdalmat, hogy azt hittem nem élem túl!Pedig kis picike baba volt, de akkor is iszonyúan kínlódtam!Aztán 2.-ik kitolásra megérkezett Hanna baba 22:09-kor!
Utána nagyon megkönnyebbültem, és az járt a fejemben, hogy többet ilyet soha!Akkor eldöntöttem, hogy elég lesz ez a kettő baba nekem bőven!
Utána még a méhlepény sem jött ki egyszerűen, ott is kellett egy jópárat nyomnom mire kibújt végre!
Aztán pedig már csakis jó dolgok történtek velünk!Megvolt a 2 óra meghitt együttlét, szopizással, csendben.És az olyan jó volt!!!
Utána pedig a gyerekágyon is minden annyira jó volt és ismerős
A szülés utáni időszakom viszont sokkal jobb volt mint 3 éve!Abszolute semmim nem fájt, pedig vágtak, gátsebemen már aznap éjjel ültem az ágyon, a hasam sem volt annyira gázos!Igaz miután jól beindult a tejcsi az utófájások a szoptatás alatt igen erősek voltak, de 2-3 nap alatt lezajlottak!
Hát ennyi!

Ha kicsit hosszú lett akkor bocsi!
manóci

Egcsi
Óriási gratula!!!! Nagyon várom a beszámolódat! Ha csaszi lett, akkor még bent vagytok, remélem minden ok! :D

Manó
Jó volt olvasni a szülésedet! Sajnálom, hogy az EDA nem olyan lett, mint kellett volna, de gondolj arra, hogy legalább átélted ezt a részét a szülésnek, és tudod milyen is! :wink: Én semmi pénzért ki nem hagytam volna, akármilyen fájdalmas, igaz én meg elég jól bírom a fájdalmat.
Az meg nagyon klassz, hogy minden olyan jól alakult utána! Azért a rutin már sokat számít, nem? Én legalábbis már így éreztem.
És azt hogy bírtad, hogy távol voltál Eszter babától? És Ő hogy bírta? És mit szólt a tesóhoz, mikor hazavittétek? Olyan kíváncsi vagyok, majd ha lesz időd írd már le ezeket is! :D

Anikó
Mégegyszer gratula az okos és szép gyerkőceidhez! :D
Nem jössz rá, hogy miért mondta ezt a tanárnéni? Hát 2 ilyen gyerek csak úgy lesz, ha van otthon egy biztos háttér, egy klassz Anyuka, meg Apuka! :wink:
Olyan jó, hogy jól sikerült a nyaralásotok! Nekünk is ez volt eddig a legjobb a 3-ból!

Mese
Érdekes amit az ülésről írsz, mert nálunk is ugyanez volt, hogy Flóra elkezdett kúszni és nem sokkal utána már ült is, Gergő egész más volt, eleve soha nem kúszott, rögtön mászott. Flóra csak pár lépést tesz meg négykézláb, aztán elkezd újra kúszni, ,mert úgy gyorsabb. :D
Klassz lehetett az esküvő, ha ilyen nyugisak voltak a gyerekek! Mi is megyünk 1 hét múlva, de Gergőtől kicsit félek, mert Ő nem egyszerű eset. :roll: Flóra elég jól el szokott lenni, de ha épp rájön a síkítozhatnék, akkor olyan hangos, hogy csak na! :shock:
Ráadásul este max.8-ig bírja a gyűrődést, neki akkor már húz az ágy, szóval mi tuti nem fogunk bulizni. :?

Na, ezt az üzit jó pár óra alatt írtam meg, most mennem kell, nehogy odaégjen a spenótom.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Egcsi: Hatalmas GRATULA!!! Sok egeszseget es boldogsagot kivanok a kis Bencehez. :) :)

Mano: Nagyon szep a kis Hanna. Igazi kis hajas (nem hájas-at akarok mondani :wink: ), hurkas baba. :) mas mint anno Eszti volt? Mert nekem a 2 lanyom pici korukban olyanok voltak mint 2 tojas, de most mar nem. :)

Mese: orulok, hogy jo volt az eskuvo. Mi is megyunk szeptemberben kettore is, de nem visszuk a gyerekeket. En nem nagyon szeretem, hogy amig ilyen picik, ejszaka is mulassanak. Majd ha nagyobbak lesznek 5-6 evesek, akkor. :)
Amugy is jobban tudok mulatni ha nem kell allandoan a gyerekekre figyelnem. :wink: Alig varom mar. Az egyik hajokirandulasos lesz. :)

Aniko: Gratulalok a gyerekek jo eredmenyeihez. En is ilyen tanulo voltam. Mindig kituno jegyekkel zartam es mindig kaptam dicseretet. :) Remelem legalabb valamelyik lanyom orokli ezt. :wink:

Orsi: Nem tudjatok otthon hagyni a gyerekeket az eskuvo napjan, es megkerni mamadat, hogy legyen nalatok? Akkor ti el tudnatok kettesben is menni.

Kittikenek letort a felso szemfoganak a sarka. :( Endre szerint nem csunya, de szerintem igen. Megiscsak lany. :( Azota faj a szoptatas elegge, hiszen eles a tores helye, ugyhogy ma megprobaljuk lecsiszolni finom smirglivel. Durvan hangzik, de a fogorvosunk szerint ezt nem szoktak ok se geppel. Ha nem csiszoljuk le, nem birok tovabb szoptatni....

Na es egy kep a tegnapi reggeli ebredes utan a 2 vigyorirol.
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Szia Rita!

Esküvő: hétfőn utazunk Nyíregyházára Anyósomékhoz és szombaton lesz szintén Nyh-án, és mindenki ott lesz a Karcsi családjából, tehát nem lesz kire bízni a gyerekeket. Anyukám meg ugye nem lesz ott, szóval nem igazán jönne össze. De Flóra még éjfél körül felébred és ha nem is szopizik (mert néha visszaalszik a vállamon), de én kellek olyankor neki, még Karcsi sem jó, szóval nem tudnék nyugodtan bulizni.
Fog letörés :( ugyanaz, mint Gergőnek tavaly. Mi elvittük a fogorvosunkhoz és lecsiszolta, én tuti nem esnék neki smirglivel, eleve a gyerek sem tudom mennyire hagyná. :shock: De elhiszem, hogy kellemetlen szopi közben!

El is felejtettem írni az előző üzenetemben, hogy Flórácskának kibújt a második fogacskája! Tegnap reggel láttam, már sejtettem a rossz éjszakából kiindulva és bizony kibújt a második. :D

szeretnék már hozni képeket, de kicsinyítés nagyon macerás lett, mert ezen a gépen nem működik a program a másikba meg nem tudom áttenni a képeket, de ha Karcsi ráér majd segíteni, akkor ígérem teszek fel!

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Egcsi

GRATULÁLOK!!
Sok-sok tejecskét, és nagyon jó egészséget kívánok!!!

Nálunk baba még nincs, viszont a sulinak vége!!!4-es lett a szakdolgozatom, és a szóbelim is.Remélem mostmár az agyam is helyre áll, és akkor jöhet a baba.
Bocsi, hogy másra nem tudok reagálni, de nem nagyon volt időm visszaolvasni, majd talán ,mostmár több időm lesz :roll:

málna2162

Szijjasztok!

Beszéltem Egcsivel is azóta! Jól vannak, pici Bence épp ott üvöltött nála, szopiztak, vagy legalábbis készültek. Azt mondta, hogy most nem annyira rossz a császár után, mint Bercinél volt. Szombaton vagy vasárnap mehetnek haza.

Mi jól vagyunk. Sajna fájt a fogam már egy hete, ma végre rászántam magam, hogy elmenjek fogorvoshoz. Az meg szépen kihúzta. Bár számítottam rá...most következhet a fogszabályzó. Már csak a maradék fogamat kell rendbe tenni, meg össze kell kaparnom vagy 200e ft-ot. :shock: Na, majd meglátjuk...

Lányaim jól vannak. TEgnap Csiginek kibújt a hatodik fogacskája. Még nem mászik, de a kúszást tökéletesre fejlesztette. Simán kijön utánam a konyhába, vagy Lilla után a másik szobába...bárhová eljut. Ülésből felhúzza magát állásba, ha van fix kapaszkodója.
Lilla most kifejezetten bitang. Nyúzzák egymást Csigivel rendesen. Megvolt az oviban az első szülői. Cseresznye lesz a lányom jele. :D

Ennyit mára, apukám csiganetjéről vagyok...

Pusszantás!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?