Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na, Ebi! Nem vészes ez citrommal, sz*rabbul hangzik, mint amilyen! Én belenyomtam fél citromot! Oszt heló! Tömény limonádé! Szal ne sz*rj be, simán lecsúszik!
Ja, már olyan rég akarom kérdezni Tőled, hogy a Liget "Plázában" az a bababolt az milyen? Vagy rosszul emlékszem, h ott van ilyesmi? És még volt valami jó üzlet Keszthelyen, vagy nem?
Marek! Be kell valljam, most én is 3 kerekűt néztem! Az üzlet maga nagyon gáz: pici, és be van zsúfolva minden. A választék viszont nagy! Csak a zsúfoltság miatt áttekinthetetlen! Szánjatok rá időt! A bútorok amúgy főként a faktumbútorok, és kb. annyiért mint az rs-ben!
Egy plüss rugi 2790,- nem tudom ez mond-e nektek valamit és igen kicsi a választék ruhácskákból! A Kenguru ehhez képest tejjel-mézzel folyó kánaán választékban! De hát ugye ízlések és pofonok...
Summa summárum: be kell menni, meg kell nézni, mert sok cucc van ott!

Kép
ermoni

A 3 kerekű instabil! Könnyebben felborul! És ha tologatod mindkettőt rájössz, h van benne valami! De mondom most én is ilyet nézek, de olyan áron, h le se merem írni nektek, mert leköpnétek, h ennyi pénz!
Ja és van ott minden, kád álvánnyal, nélkül és minden lóf*sz! Már bocs!
De már nagy hassal nehéz közlekedni ott a nagy kuplerájban, olyan szűk a hely!
Andi! Csak visszafelé érvényes az ajánlat! Tudom, h Marekékkal mész a babadiszkontba! Csak szépen libasorban, mert másképp nem fértek be! Bocs! Én is alig!

Kép
ermoni

Ja, és mondtam már, h egyelőre úgy néz ki, h bokrot kell keresnem ahol születik Janka?! Vagy jászolba.... Nincs a MÁVban (már ugye MÁV sincs) szülészet, csak ambulancia! Great!
Hogy mi a p*csa lesz, fogalmam nincs, de a kórházban sem tudják! Jó mi?
Marek! Ki mondta, h 1 órát kell várni? Nekem is 2 órát kellett várnom! Gondolod, h Pesten hamarabb szívódik fel a glükóz? :lol:

Kép
ermoni

Na, kaja megvolt.

Andi:
nagyon szép a pocid. Nem is nagy. :lol: :lol:

3 kerekű:
sztem nem instabil, nekem volt, ezzel nem volt bajom, minden mással igen.

Zsu:
örülök, h minden ok Veletek. :)

Tali miatt irigykedek.

Andi:
cirmi jól van, Marci elnevezte Károlykának. :? :oops: :roll:
Enni még nem tud a csóri, így fecskendőből kap.

A gutaütésem oka(i):
márc 18-al lemondtam a gyedem, h 19-el visszamegyek dolgozni, majd tp, így apuka igényelte 19-től. Ma felhívom a tb-t, h eddig 1 forintot nem kaptunk, esetleg megnézné e , h méééé
Kiderült, h elkeverték az igénylést :evil: :evil:
Így be új papírért, el a könyvelőhöz. Má csak egy apehos balhé hiányzik. :evil: :evil:
Holnap mehetünk vissza, mert apuka ma pesten van.
A másik, h a csempét nem úgy rakták fel ahogy kértük a lakásban, mertünk reklamálni, h hééé, ez így nem jó.. És még én vitatkozhatok, h így nem vesszük át, tessék szétverni és azt rakni amit rendeltünk. Idegbaj. :evil: :evil:

most meg mennem kell gombakrémet főzni. :roll:
Vendég

Helló, ez a Lehel úti diszkont kéremszépen? Vagy csak én vagyok lemaradva?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta! Én úgy tudom, babadiszkont néven csak egy üzlet fut, ez van a Lehel úton, a Ferdinánd hídnál!
Ja, 1 eladó és 1 pénztáros van. Szóval még az infóért is sorba kell állni! Ne menjetek hétvégén! Csüt. délelőtt is sokan voltunk 11-kor! Mi van ott szombaton, meg munka után...?!

Kép
ermoni

Hajni! Előttem az Apehet ne is emlegesd, mert felmegy a vércukrom is! :? Nemcsak a vérnyomásom! Tegnap írtam miért!
Csempe! Hát a bővítésnél nálunk is ez várható! Sztem majd nekem kell veszekednem, mert a férjem nem lesz alkalmas erre! :?

Kép
ermoni

Na ebédelek (mer' ugye későn reggeliztem!), addig írjatok, h legyen mit olvasni! :wink:

Kép
ermoni

Móni, Liget "Pláza" :) szinte teljesen meghalt (nem csoda), én is csak a konditermét szoktam látogatni, az még működik és jó is... Keszthelyen a Rákóczi úton van egy nagy (na jó, inkább úgy mondanám, hogy nagyobbacska :wink: ) bababolt (Baby Love), oda érdemes bemenni (mi is ott vettük a cuccokat - árak középtől a csillagos égig), sétáló utcán van a Chicco bababolt (ott veszem meg a babakocsit), a Bem utcán pedig egy kisméretű bolt, oda feltétlenül menj be, az is borzalmasan kicsi, viszont szintén diszkont. Amúgy Keszthely üzletek szempontjából halott város...

Kép
ebinc

na, Hajni, látom, nekem semmi bajom az égvilágon... nem is gondoltam volna. :wink: viszont őszinte együttérzésem.
érdekes, h a csempések (hidegburkolók) a világ legnehezebb felfogású emberei közül kerülnek ki... biztos van vmi alkalmassági teszt. ha átmész, nem vesznek fel... :twisted:
a barátnőm macsekja is Károly. furi. mi van a hagyományos macskanevekkel??? :lol:

Ebinc, ugye nem most jársz kondizni??

ebéd: én hiába nyomtam be egy csirkecombot lecsóval (tegnapi maradék ugye), olyan éhes maradtam, h el kellett mennem boltba (broáf). be is nyomtam 3 banánot és egy light joghurtot, most semmi vérnyomásom sincs. asszem, el kéne dőlnöm picit.. de akkor hogy megyünk este Kistehén koncertre...-??? meg akarom mutatni a pocakom néhány fiúhaveromnak, akiket ezer éve nem láttam. hadd lessenek...hehe :shock: :twisted: :twisted:

Kép
an°°di

Andi, szégyen gyalázat, de nem, pedig abszolút terveztem, csak... szóval mindig reggel jártam meló előtt, most nagyon lusta vagyok hozzá, a délutánok pedig mindig nagyon be vannak zsúfolva, úgyhogy.... sebaj, majd szülés után bepótolom (persze, csöpögő, 95-ös mellekkel majd jaja.... :lol: )

Ha most ledőlsz, esétre még pont regenerálódhatsz a koncertre :)

Kép
ebinc

Móni
Arra legalább jól emlékszem, hogy nálatok csak kétszer vesznek vért...jóvanna...engem is elért ez a kismamabaj.

Basszus...busszal kellett bejönnöm a nyelviskolába...egy hely volt, megkérdeztem illedelmesen, hogy leülhetek e, erre a nyanya (már elnézést) arrébbhúzta a táskáját és nagy kegyeset csinált nekem egy fél ülést (ekkora seggnek)!! K*rva kényelmesen utaztam, de legalább a táskának jó volt. Majdnem beszóltam, de kinek lett volna jobb.? De azért meg szerettem volna kérdezni, hogy van e lánya és hogy fog utazni, amikor terhes lesz...mer remélem, hogy fél segge mindig le fog lógni az ülésről..... :twisted: :twisted: :twisted:

Na megyek, mert kezdődik az óra....

marek

Jöttem én is ebédelni. Vettem a sütihez mindent, és mégis el kell mennem holnap vásárolni. grrr. Lehet inkább pogit sütök.

andi: a koncertekkel óvatosan ám. És ne a hangfal közelébe. Hallottam már rémtörténeteket a hangos zaj ártalmairól. Bár múltkor olvastam ezt a felicitas kiskönyvet, hogy miket érdemes kerülni a terhesség alatt, és hát... szóval.. Tilos minden szinte kivéve az otthoni nyugis csöndes szobában való tunyálást. Bár azt is módjával.. Azt írták, hogy a mikro, a mobil a tömegközlekedés, a hangzavar stb ezek mind mind károsak. Ja meg a szmog és a füst stb. Meg ne utazzál mert az sem jó. :roll: Ki írja ezeket??? :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Hű, ne mondjátok már, h mindenki ilyen egészséges életmódot élt és élni akar! :shock: Csak én vagyok ilyen lusta? :( Én a heti szaunához ragaszkodom, a többi alkalmi és rendszertelen! :oops: Kondi! Jaj, nincs is kedvem hozzá!!! :? Nem is való nekem! Valami kis ugri-bugra nőci torna! Az igen!
Ebi! Köszi a tippet, majd meglátogatom a fent felsorolt helyeket! :wink:
El kell mennem a kínaiba venni egy gatyát! Ugyanis nincs mibe lebzselnem itthon! Én utálom, ha kilóg a derekam! És mostmár minden régi mackóalsóm lecsúszik jobb esetben a csípőmre, rosszabb esetben a fanszőröm tartja rajtam... Szó szerint kilóg a seggem a gatyából!
Kistehén? Láttátok a róluk készült doksi filmet? Esetleg? Én nagyon jókat röhögtem rajta! :lol:
Ja, a finn cuccon is! :lol:
Rita! Almáspite! Csak elég legyen! :wink: Vigyázat, én imádom az édességet!
Valakinek még akartam valamit, de mit? És kinek? Hű, rendesen gárgyulok! :evil:
Na, valamelyik kínaiban megtaláltok! :wink:
Megvan! Zsu! De jó, hogy jól vagytok! Én mit vigyek? Adjál már valami feladatot, mert ezt így nem bírom! :shock:

Kép
ermoni

vmi ősanya... :twisted: :twisted: hát, pedig ezek a gyerekek egyelőre itt kezdenek majd el felnőni. jobb, ha most elkezdik szokni a gyűrődést. vigyázni meg vigyázok... a koncert ingyenes lesz, így nem hiszem,h a sok sikító kiscsaj-fanatikustól odaférnék a hangfalhoz egyébként sem..sajnos :cry: elképzelem magam ekkora hassal, amint épp sikítom, h "Peeeeeeeeeeetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Jaaaaaaaaaaaanóóóóóóóóóóóóóóóóó, Laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Sanyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...stb." :lol: :lol:
Jutta, olavstad ezt?? módjával az otthoni nyugis tunyálkodást is!!! :lol: :lol: tényleg lefekszem kicsit. még koncertre menet előtt belesek!
:arrow:

Kép
an°°di

Móni, hozz mindenkinek egy-egy kínai mackónadrágot! ;) olcsobban kijön, mint egy korrekt süti sztem :lol: :lol:

Kép
an°°di

ja értemmán! olvastak a kollegáim vmi kismamás cuccot és látták, hogy az otthoni tunyulás is veszélyes lehet, ezért szórakoztatnak.
De igazuk is van, szerintem ha 2 hétig itthon lennék és még telón se zargatnának, hát az ereimet vagdosnám az egyik esős délután...
Legalább egy bababoltba hagy menjek el... :oops:
Az le tudna kötni, de Apuka most még oda se enged el! :cry:
Semmilye sincs ennek a kölöknek még és 2 hétig boltba se mehetek, hát hogy lesz itt gyerekszoba? :cry: :cry:

Jutta

KépKép
jutta

na, én leléptem
találtam egy baromi jó felsőt, ami rámjön és hosszú!!! :D
este lehet, h jövök
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Andi, Te kérdezted, h hova megyünk, csak most esett le. :)
Jesoloba. :)

kínai?? nemáá, most kínait akarok enni, na nem gatyót, hanem fini levest és szecsuáni csirkét. Nyaammmm. Szegény kölök, nem bírja az erőset, de majdcsak megszokja. :)

Gombakrémem is fini lett, nesze nekeddiéta. :oops:
Vendég

Szünet van :lol: :lol: :lol: Eddig olyan jó volt, remélem a következő két órában se csökken a lelkesedés....De én olyan éhes vagyok!!! Már unom a biokölest más meg nincs nálam :twisted: :twisted: :twisted:
Én is akarok kínait!!!! Hajni....honnan tudod, hogy a gyerkőc nem bírja az erőset? Az enyém még nem szólt! :shock:

Szerintetek az véletlen, hogy Bálint mindig oda rúg ahol a kezem van? Mindig olyan jólesik....azt gondolom, hogy kapcsolatot akar teremteni, meg, hogy meg akar simizni.... :oops: Vagy hülye lennék???

Ja, és a ti társaságotokban is mindenki simogatja a hasát egy idő után? Olyan vicces. Elkezdesz beszélgetni valakivel, persze közben simogatod a hasad (már észre sem veszed :oops: ) erre a másik is elkezdi ugyanazt csinálni :lol:

marek

Marek:
én abból gondolom, h nem bírja, mert ha azt eszek ( sokszor eszek azt, most pl. KFC-t nyammogok, apuka hozta nekem előbb. ) akkor bevadul, amúgy ő nyugodt baba, de ilyenkor elkezd mászkálni, nem rúgni, hanem nem is tom, mocorogni....
Szval sztem nem jön be neki. :? :wink:

Pocisimi:
én nem szoktam simizni, amugy a vége fele nem is szabad sokat, mert beindíthatja a szülést. :shock:
Vendég

Marek:
Te megeszed a kínai levest??
Eddig senki nem volt aki ne azt mondta volna, h fúúúújjjj...
Jóvan, tényleg gusztustalan ( apuka szerint takonyleves. :lol: ) de finooooom. :wink: :lol: :lol:
Vendég

Hű, Ti most leszóltatok a kínai mackóalsó miatt??? :evil:
Igenis vettem egy xxxxxl (jól látjátok, 5!) gatyát, 1400 pénzért erre a remélhetőleg 3 hónapra! És nem érdekel, h mit gondoltok! :evil: Nekem ez itthonra pont jó! Nem járhat mindenki Formesbe otthon! :evil:
És kiváltottam a Felicitas csomagot! Így a berlini medve, a ferrari mögé most felsorakozott a cumisüveg és a cumi is! :wink:
És láttam szép pólyát, levegőztető zsákot (állítólag ez a neve!), és cuki téli sapkát is!
Gyakorló anyukák! Hogy vannak számozva a kissapik? Itt 0-ás, 1-es ilyesmik voltak!
Jaj, és képzeljétek, h a kedves barátnétól Janikovszky Örülj, hogy lány! c. könyvét csinálta meg nekem sk, és illusztrálta is! Elbőgtem magam, annyira hozzám szól!

Kép
ermoni

Na hogy eltünt minednki...

Nem szólt le senki, igen is jó otthonra a kínai gatya!!

És a csomiért mostmár én is elmegyek, legalább lesz ennek a gyereknek is valamilye, amit pakolászhatok! (már van 1 pár zoknija és 3 db kockája - vmi játék)

Jófej barátnéid vannak, bár szerintem Te eddig is örültél, hogy lány! :wink: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!
Menj el a csomagért, tényleg van mit nézegetni legalább! :wink:
Szóval Dorkának már zoknija is van! Hát a ferrari felér egy zoknival? Mer' akkor nagyjából egálban vannak a lánykáink!
A Janikovszky szöveg iszonyú kedves! Ha nem ismered olvasd el, meg mindenki, aki lányt vár... És tényleg nagyon kedves ajándék! És tényleg kedves barátnőm! :D

Kép
ermoni

Sziasztok!!!

Itthon vagyunk. Szupi volt a kirándulás!

Most néztem vissza, de csak néztem, hogy fogok 15 oldalt visszaolvasni? :shock:

Képek szuperek, csini volt az összes mennyasszony.

Rita!
Üdv a topikon.

Ha kell tábla frissítést, küldjetek adatokat. Holnap megpróbálom feltenni, és írni is egy kicsit. Délután már utazunk tovább anyósékhoz.

Tényleg, tali lesz holnap? Ha igen, akkor érezétek jól magatokat, jók legyetek!

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!
Ilyen röveden nem úszod meg! :wink: Képeket, részleteket!
Remélem pihentél is sokat! :wink:
Én lépek, mert reggel 5 óta fenn vagyok, és kezdek kinyúvadni!
Jóccaka!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Brühü-brühü-brühühü... :cry: :cry: :cry: Nem tudok menni a talira:(:(:(:(:( Apukát kell orvoshoz kísérnem... :P Egyedül nem megy el és idegesít, hogy zsibbad a jobb kezén a kisujja meg a gyűrűsujja. Voltunk körzetinél és elküldte ideggyógyászhoz, de pasiból van mert nem akar elmenni mert idézem: Olyan ciki... :evil: :evil: :evil: Pasik. Ha nem haragszotok akkor inkább elcibálom kivizsgálásra, nehogy gond legyen belőle. Bár szerintem az agyával van a baj... :roll:

Sajnálom, hogy így alakult és azért jó bulit holnapra. :) És mondjátok majd el, hogy hogy sikerült a rézfaszú bagolysütés. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Nemáááá Rita...! Később sem tudsz jönni? Tuti?

Egyébként én is majdnem kimaradtam....apuka az előbb mondta, hogy kapott egy fordítást, holnap a határidő, nem tud elvinni....én meg elbőgtem magam....Erre mondta, hogy jó, de akkor nem tud bevinni Pestre, hanem délelőtt dolgozik és indulunk 11-kor.....megint elbőgtem magam....
Szóval most ezerrel fordít, meg kel hajnalban....hétkor indulunk...Ikea kávézójában fordít amíg én nézelődök, aztán irány Lehet út...ott nem tom mit csinál :roll: utána irány Veresegyház, ott keres egy kávézót vagy ilyesmit ahol fordíthat, amíg én talizok :lol: :lol: :lol:
Asszonykórus!
Valami ötlet? Valaki lerajzolná pl. hogy hol van a könyvtár? Mert akkor oda megy...vagy egy csendes kávézó...vagy valami? :roll: Mennyit kellett ezér sírnom....

marek

Jolka
Üdv itthon! Képeket szeretnénk!!!! De nagyon!
Táblába:
19-én megyek 3d-re, 13-án pedig rendes uh-ra.

marek

Hello Csajok!
Nem szivodtam fel, csak anyukáméknál voltam és degeszre tömtek, most értem haza és itthon pihegek. Még 2 szilvásgombócot be is csomagoltak, mert abból már nem tudtam enni. Ha rágondolok is rosszul vagyok :shock:

Jolka, mesélj már valamit! El ne menj holnap élménybeszámoló és képek nélkül!

Most beszéltem Apukával, lelkemre kötötte, hogy csináljunk közös pocakos képet :lol:

Rita, sajnálom, hogy nem jössz. Remélem nem fogja mindenki a finishben lemondani, mert akkor megehetem a 7 adag paprikás krumplit :lol:

Móni, jó hogy irtad ezt a diszkont állapotot, én lehet, hogy kihagyom igy, mert engem az ilyen zsúfolt üzletek halálra idegesitenek.

Jutta, tegnap mondta az egyik szomszéd lány, hogy minden hónap végén van Veresen a müvházban angol használt babaruha vásár. Bár nem tudom, te vennél-e használt ruhát. Én lehet, hogy megnézem a következőt, bár azt se tudom, hol a müvház :shock:

Móni, nem tudom mit hozzál, most képtelen vagyok kajára gondolni. Esetleg valami másfajta gyümölcs, mint dinnye? Én vettem ma sárgabarackot holnapra, de rohadt savanyú...mondjuk én szeretem, de rendesen összehúzza a pofázmányom. Pedig olyan jól nézett ki.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek, nálunk is tud forditani, ez ne legyen gond, az emeleten van 2 szoba, mondjuk bútor nincs benne :lol: Bár az egyikben van egy asztal, csak tele van virágokkal, azt majd lepakolom és magára zárhatja az ajtót.
Mit szólsz? Csak le ne mondd nekem :evil:
Hogy mire nem képesek a női könnyek :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Tényleg Rita, gyere oda később. Azt nem tudod megoldani?
Vagy legalább az almáspitét elküldeni :lol: :lol: :lol: De bunkó vagyok :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És tényleg Móni, ha nincs már szülészet a MÁV-ban, akkor az ismerős nőgyógyász csak átmegy másik kórházba...nem tudsz utána menni?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Köszi Zsu, lehet, hogy igénybe kell vennünk az üres szobát....De ha talál egy kávézót, akkor oda megy...ennyire már ismerem.... :lol:

Most megyek aludni, mert holnap elméletileg korán indulunk....

Még annyi - mennyi idő alatt érünk ki a Lehet úttól Veresegyházra? Az útvonaltervező azt írja min. 25 perc....és mit mondanak, akik szoktak is Pesten vezetni?

A választ még megvárom, de aztán pihizek....

Jó éjszakát mindenkinek...holnap nem leszek gépközelben, nem tudok írni :lol: :lol: :lol: :lol:

marek

már itthon is... ez is rövidre sikerült, de olyan nagy füst volt a Gödörben, h nem bírtam. de legalább összefutottam egy haverommal meg a tesómmal és a bagázsával. most még fordítok egy kicsit én is, kedvet kaptam Brad Pitt-től...

Zsu, de cuki vagy... :lol: :lol: :lol: ez az almáspite... én is sajnálom. Rita, mindenképp gyere!!! sokáig maradunk, jó? :wink: :wink:

Marek, írtam, h okés, délben a diszkontban... Apuka hozza a dinnyét...

Kép
an°°di

Jolka: üdv újra körünkben!!! jó volt???
(táblába semmi érdemlegest nemtok)
mesélj holnap délelőtt!!

Kép
an°°di

Jó munkát....én megyek, így is a morcos képem fogom holnap mutatni, olyan kevés lesz ennyi alvás :twisted: :twisted: :twisted:

Jó éjszakát!!!

marek

A dinnyét miért nem vesszük meg valahol útközben? Akkor nem kéne apukának cipelni....persze ha már megvetted...Na jó, csak egy kósza ötlet volt, de nekem már rég aludnom kéne, így is megöljük egymást reggel apukával :oops:

marek

Jó reggelt!

Változott a program. Nem megyünk az ikeába, csak a diszkontba......9-kor indulunk, még jó, hogy fölkeltem :roll:

marek

Szisztok!

Marek, tuti nem érsz ki 25 perc alatt a Lehelról, szerintem 40 perc! :lol:
(a csodaprogram tudtommal se a piros lámpával, se a forgalommal nem számol, csak zöldhullám és nuku autós környezetre igaz! :shock: Tehát Bp-re teljesen alaklamtlan! :lol: )

Az M3-ason jöttök? Ha igen akkor gyors segítség:
27-es km-nél (Gödöllő) kell lejönni, onnan Vác felé (balra) kell elindulni. Szadán át becsörögsz Veresre, át a vasúton (ez nem az ami a térképen van!!!!), majd lámpás kereszteződéstől (össz-vissz 1 db van a cityben) térkép alapján.

Rita, ne csináld már! Apukára tessék ráparancsolni, hogy menjen egyedül, nagyfiú!! Vagy kisérd el jövőhéten vmelyik nap? :roll:
Amúgy is almáspitét akar a nép! Meg Téged!!! És akkor a lányodról még nem is beszéltünk! :-)

Kávéház, Veresen? :shock: Hát lányok, lehet hogy ez egy város - de mondom, hogy 1 db lámpás kereszteződéssel büszkélkedik!
Ami van: vmilyen étterem, gyorskajáldák és cuki. Ja és az asszonykórus! :lol:

Ja és ez a vizsgálat nem Veresen van?

Jolka! Beszámolt akarunk!!! :lol:

Ja és TÁBLÁHOZ: 11-én megyek dokihoz!

Jutta

KépKép
jutta

Gondoltam, hogy nem érünk ki 25 perc alatt :lol: :lol: Az útvonaltervező szerint Soltvadkertről másfél óra az út a Lehel útig....a bátyám a Lehel téren lakik, neki legalább 2 és fél óra, pedig ő hajt mint az állat és csak éjszaka utazik, hogy elkerülje a dugókat :shock: Jó kis program.....remélem legalább az utcákat jól adta meg, bár általában az sem egyértelmű....Azért hátha még ma odatalálunk....

marek

Jó reggelt!

Előszöris, érezzétek, nagyon jól magatokat és csináljatok sok-sok képet, hogy mi lemaradtak is lássunk belőletek vmit.
Zsu, örülök, hogy rendben vagy. A haskeményedéstől meg ne ijedezz, mostmár egyre gyakoribb lesz. Magne B6, meg kímélet ugye.
És a paprikáskrumpliról, ma nem is akarok hallani, mert tegnap rogyásig zabáltam magam belőle. Reggel útra keltem, minimál kajával, 14 órakor tudtam ebédelni, ami nekem már hosszú idő.
Elötte betóltam egy kis fornettit is, aztán 2 adag paprikáskrumplit...
Felénél éreztem már, hogy baj lesz...
Csak pihegni bírtam. 21 óra körül, ülünk a barátnőmmel és Apával az étteremben, kaják elöttünk és én 2 falat után azt éreztem, hogy minnyá meghalok. Szal, ennyit az előre eltervezett vacsiról... jól kibactam magammal.
Hajni, igazán rendes tőled, hogy befogadtad és gondozod a cicát.
Andi, szép a pocakod (még) egyáltalán nem nagy... Én a szülés elötti méretre vagyok nagyon kíváncsi :D
Cukorterhelésesek! nem is volt annyira vészes, ugye-ugye. Gratula a jó eredményekhez.
Ebinc, te meg nem nagyon járogatsz terhesgondira. Ejj, hát most ezt a dolgunk pedig. Nem sok értelmes történik arrafele, dehát azért mégis,na.
Jutta, látod, mennyit tesz a pihenés?! Apuka, meg lazíthatna a szobafogságon. Úgy látom, ő az aki nagyon terhes :)
Vigyen kocsival vásárolgatni, nézelődni, ha meg baj van, úgyis szólsz. Dehát, mi baj is lenne.

Tegnap voltunk a 30. hetes UH-n. Úgy látom, mindenki nyaral, mert alig voltak.
Ádámka jól van, egészséges !
Becsült súly: 1530gr, BPD: 7,6cm, OFD: 9,3 cm AC: 26,3 cm FL: 5,7 cm

Jolka, üdv kicsit itthon. A képes élménybeszámolót, meg várjuk.
nem úgy van ám, hogy lepattansz anyóshoz... :lol:

TÁBLÁHOZ ADATOK : SZÜLÉS VÁRHATÓ IDEJE: SZEPT.11.
ÉLETKOR: 28 :(

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok.

Jó talit Nektek. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Apuka szerintem 11-ig (következő vizit ideje) nem fog nagyon lazítani, na azért meg próbálom kisírni, hogy az RS-be hétvégén menjünk el!

Dzsu írt egy sms-t, hogy nem jó a nete, de a JÓ A TALI, tehát gyüjjék aki tud! :-)

Rita, nem gondoltad meg magad? 1/2 2-ig szólj, hogy menjek -e értetek!

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok
csatlakozom a többiekhez: jó talit :)

Kép
ebinc

Na hello!
De üres lett ez a topik! :lol:
Jolka! Jelentkezz má', hát kíváncsi tömegek toporzékolnak itt az utibeszámolóért!
Gabcii! Gratula Ádámhoz! Szép adatok!
Az a nagy igazság, h én is április végén láttam utoljára a védőnőt! Akkor mondta, h már nem ő lesz, és az új majd megkeres telefonon. Hát azóta is keres... Na mindegy, hétfőn beugrom, megnézem mi a helyzet! De a súlyomat meg a vérnyomásomat én is meg tudom mérni!
És most akkora a kavalkád a MÁVban, hogy még nincs meg a vércukor eredményem! Talán hétfőn! :?
Jutta! Ugyan szóban is elmondom majd, de próbálj meg nem hétvégén a tumultusban vásárolni! Mondjuk az rs-ben nem várható tömeg!
25 perc a Lehel úttól Vereságyháza! Milyen útvonaltervezőt néztek Ti? Sztem, hajnalban ha üresek az utak, sárgán villognak a lámpák, és ha nyomod neki rendesen!

Kép
ermoni

Sztem a többiek nevében is köszi, és tényleg kár, h nem tudunk mind ott lenni! Na sebaj, legközelebb!

Kép
ermoni

Sziasztok Csajok!

Engem nem úsztok meg, kisült a brownies, lassan a cukkini lepény is kész, aztán megyek hajat mosni!

Csak a nyomtató sz@rakodik, így kézzel kell lemásolnom a térképet!

Hajni, mi az a gombakrém? Nagyon izgat!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hű Ciripke! Akkor ne is ebédeljek? :wink: Tyű, de jól hangzik!
Hajni! Elő a gombakrémmel! Na jó a recepttel!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?