Sziasztok lányok, sziasztok babák,
csak gyorsan bejelentkezem pár percre. Végigolvastalak benneteket, de eddig nem tudtam írni Nektek, mivel ma mentek el véglegesen a kőművesek, eddig még a számítógép is le volt takargatva a por miatt.
Most már nem sok van hátra a ház belső felújításából, utána többször jövünk majd és mivel itt a jóidő, remélem találkozunk is, hogy a babócáink tudjanak játszani együtt.
Timi, tényleg nem sokat tudtunk dumcsizni az orvosirendelőben, mert pont ti voltatok előttünk, és mire kijöttünk már haza is mentetek, pedig gondoltam, hogy majd hazaviszünk titeket. De hogy szúrtad ki, hogy a miénk a sárga szuzi? Bár gondolom, te már itt minden járgányt ismersz.
Én is mindig figyelek a boltban, hátha "ismerős" mamát-babát látok, de sokszor Hévizre megyünk boltba, mert mi a benzinkútnál lakunk Györkön, úgyhogy a másik falu Coopja is ugyanolyan messze van és ott jobban tudunk vásárolni, mivel Barnabást be tudom ott ülteni a bevásárlókocsiba.
Nem semmik vagytok, hogy túráztatok. Biztos tök jó volt már kikapcsolódnod, és nem csodálom, hogy még pityeregtél is ennyi időre magára hagyni a bébiket. Én jövő hónapban megyek egy lakodalomba, délutántól anyósom fog vigyázni Barnusra hajnalig, de már most tiszta stressz vagyok, hogy hogy fog elaludni, enni, még csak napközben hagytam kétszer itthon pár órára a mamákkal. Te hogy oldottad meg az etetéseket? És mit szóltak a gyerekek mikor megjöttetek?
Nóra, köszi a biztató szavakat az éjszakázással kapcsolatosan, egyelőre még nyomatjuk a többszöri kelést éjjel is, nem tudom meddig, talán csak a fogacskák kínozzák, nálunk még egy sincs, Nektek viszont gratulálok hozzá!!! És a bébid tiszta olyan mint TE!!!! Le sem tagadhatnád!
Szilvi, örülök, hogy titeket is "megismerhetlek", mert amikor idejöttünk, akkor mondta a védőnő, hogy van ám egy másik Barnabás is a faluban és most már látom, hogy ráadásul szintén Szilvi a mamája. De az semmi, mert ha Barni lánynak születik (bár első perctől éreztem, hogy fiú lesz), akkor a Barbara név volt talonban nálunk is. Na ezt a véletlent...
Gitta, remélem a gyerkőceiddel minden rendben!
Én is annyit dilemmáztam az ajánlott védőoltásokkal kapcsolatosan, és annyit olvastam róluk, hogy én már semmit nem merek beadatni Barnabásnak, ami nem kötelező. Ti hogy vagytok ezzel?
No, megyek, mert már jó késő van és a kutymorgónk még éhezik.
Nagyon jó hétvégét nektek, a naptól védjétek a babócákat és pihenjetek a jó időben, és írjon mindenki, aki tud. Amint kis felújítási szünet lesz nálunk, jelentkezünk.
Sziasztok,
Szilvi és Barnabás