Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, most lépek 1-2 órára, de dél körül talán végzek a melóval és jövök....

Pussz addig is!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Heni!
Igen, el sem hittem volna, h ennyire foglalkoztatja. De mióta röpködök a tudattól, h minden ok lesz, azóta ő is nyugodtabb... és jönnek az álmok :lol:
Szép napot!

babszika

heni semmi baj :wink:

én pl. még most "ismerkedem" próbálok képbe kerülni.

nekem nagy szerencsém van a nőgyógyászommal, mert közvetlen baráti körömből való. elöször pont azért nem is akartam hozzá menni mert úgy gondoltam az olyan fura lesz, de végülis ő sem úgy néz rám a vizsgálóasztalon, meg én is doktorként kezelem. külön választjuk a kettőt.
mirci74

babszi: Neked is nagyon szép napot! Főleg ilyen reggel után! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Köszi Heni!

No, le kell lépnem!
Vigyázzatok magatokra! Puszi!

babszika

Hát, én kizártnak tartom, mert fájdogál a pockó...meg a 14.napi UH-n nem llátott PÉ-t a dokim.
Késni nem szokott, de egyszer 31 napra jött pár hónapja.Szerintem most is csak tréfál velem piri.Ha holnapra sem jön meg, majd akkor gyanakszom, de most egyenlőre tampival a zsebemben közlekedek. :lol:
Vendég

Babszika,
ez nagyon édes, akkor ez a napod már nagyon jól indult! Nem csodálom, hogy ilyen pozitiv vagy!!!

Heni,
kösz a tippet, csoki az jöhet, úgyis nemsokára meg kell, hogy jöjjön, csak a kilók ne jönnének vele... :D
sirkici

Mirci,
szerintem ilyen lapos görbével is lehetsz babás, nem akarok hülyeséget irni, de nem feltétlenül kell, hogy trifázisos legyen a görbe, sőt!
sirkici

Mirci: Te vagy a pesszimizmus két lábon járó szobra. :D Simán lehetsz babás ezzel a görbével. A ferty-n nézegettél már babás görbéket????

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok Lányok!

Én is fázom... Pedig még csak pár nappal múltam 28. :lol:

Mirci!
Ebből a görbéből még bármi lehet. :wink:

Nóri!
Megy a drukk! :wink: Attól, hogy fáj a pocid még baba is lehet. Nem feltétlenül piri előjele.

Sirkici!
Ti most leálltatok a projecttel?

Babszika!
Ez tök jó álom volt. Nálunk apa nem szokott ilyet álmodni. Én álmodtam, hogy ikreink lettek. Egyik fiú, másik lány. A kisfiút Lacikának neveztük, és ki voltam akadva, hogy hogy lehettem ilyen buta,hogy ezt a nevet adtam neki, hiszen Bencét akartunk. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
nem álltunk le, vagy végül is félig meddig. Most mérem a hőm, és augusztustól lesz az, hogy két naponta, meg hasonlók, tehát a jobban odafigyelés. Addig meg nemhiszem, hogy összejön 1-2 naptól! Te hogy vagy?
sirkici

jaimee:
a babaterverők otthonán nézegettem babás görbéket ott is rengeteg van fent. azok alapján tényleg bármi lehet, csak én úgy gondolom, hogy valamit akkor talán már éreznem kéne nem.? de semmi émelygés, semmi mellfeszülés, még a hasam sem fáj (mondjuk nekem ritkán szokott, inkább a derekam szakad le érzés van mielőtt megjönne)...........

amúgy optimista ember vagyok, de baba ügyben annyi negatív dolgot tapasztaltam magam körül, hogy emiatt már nehezen hiszem el, hogy hozzám kegyes lenne a természet
mirci74

Mirci: Lassan mondom, hogy Lendvai Ildikó is megértse, NEM KELL ÉREZNED SEMMIT, DE SEMMIT. Amikor érzel, akkor többnyire a vérzés már elmarad.

A hallottak alapján nem vagy optimista, ne haragudj, de ezt kell mondanom. De halkan mondom. :wink:

jaimee

Chris:köszi, de mondom, szerintem semmi nem lesz...
Elég zűrös hónapunk volt amúgyis, meg nem is voltunk annyit együtt, mint kellett volna...szóval ez van.De azért vannak csodák persze... :wink:
Vendég

Nóri: Akkor most aktív hónapotok van? Valamit félreértettem.... :shock:

jaimee

jaimee:
most megkaptam a fejmosást :oops: de igazad van.
én azt mondtam baba ügyben nem vagyok optimista. aszem ha meglesznek a hormon eredmények (bármi is lesz) már nyugodtabb leszek, mert tudni fogom mi a helyzet velem.

lányok átállok nyugodt optimista üzemmódra! most itt mindenki előtt megígérem.
mirci74

nóri:
lehet, hogy nem voltatok sokat együtt, de ha PONT AKKOR jó időben, akkor tényleg bármi lehet.
mirci74

Jaimee:persze, április óta az van, csak mióta voltam az új dokinál, aki closyt írt fel, azóta én nem figyelek semmit, csak várom, hogy legyünk túl a műtéten...De attól ugyanúgy próbálkozunk, csak nem "tudományosan".Azért írtam, hogy csodálkoznék, ha pont most történne meg a csoda!
Az agyamat is átállítottam arra, hogy majd jövőre lesz babánk a műtét miatt. :wink:
Vendég

Nóri: Jaaaa, hát akkor oké, én azt hittem - már nem tudom, miért - hogy nem is próbálkoztok már a műtétig.

jaimee

nóri:
milyen műtéted lesz? és mióta szeded a closty-t? jársz uh-ra?
mirci74

Na, akkor én is dobok egy görbét, elkezdett felfelé kúszni a hőm, igaz, tegnap már nem ittam teát, előtte meg két napig csak palástfüvet. Ebből gondolom az következik, hogy a cicka meg a palástfű teákat külön-külön kell inni, megvan, hogy a ciklus melyik napjain...

Kép

Na, mit szóltok hozzá?
sirkici

Mirci:myoma műtét 1-2 hónapon belül, de előtte closyt kéne szednem.Most kezdeném először, ha végre megjönne, mert a 2. naptól kell szedni 6.ig napig, 12.napon meg lenne az UH.
Emiatt várnám pirit, hogy haladjunk.
Vendég

Sirkici:én baromira nem értek hozzá, de ha innentől kezdve fennt marad a hőd, akkor szupi! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Babszi! Irtó édes apucid! Az enyém pl. sokat agyalt mikor Manó a pociban volt, hogy mikor indul meg a szülés, amikor otthon lesz , vagy épp dolgozni fog, vagy éjaszaka. Meg milyen lesz majd hármasban.

Mirci! A tünetek miatt ne aggódj! Lehet, hogy ciki, de én nem is gondoltam, hogy terhes lehetek anno a 48. ciklus napon sem, mert tünetem nem volt egyáltalán, max néha egy kicsit éreztem, hogy lehet hogy meg fog jönni. És azért is nem gondoltam, mert 42, 45 meg mikor milyen hosszúságú ciklus mellett nem furcsálottam a 48 napot. És az 50. napon tesztelztem egy nagyon pozitívat.

Jaimee! Szoktál még az asztal alá bukni??? :lol:

Nóri! AZért mennek a drukkok!!!!!

Dobok egy görbuszt ha nem baj!
Kép
Vendég

és miért kell closty-t szedned? nincs pé-d? vagy ez összefügg a myomával? bocs ha hülyéket kérdezek
mirci74

és miért kell closty-t szedned? nincs pé-d? vagy ez összefügg a myomával? bocs ha hülyéket kérdezek
mirci74

Ja még egy kérdés:
ma van a 9. dpo. DE ha baba készülődne esetleg, akkor nem kéne leesni a hőnek beágyazódáskor? Vagy nem mindenkinek esik le?
Szerintetek?
Vendég

Sirkici: Juj, de szép görbe....én is úgy tudom, hogy külön kell inni, egyiket pé előtt, másikat utána.

Krisz: Még mindig szupi a görbéd. :wink: Te leszel a következő kismami? :wink: Nem, a változatosság kedvéért tegnap a teraszon hánytam egy kicsit. Azt hittem, meg tudom fogni, de nem sikerült. Ha addig cigizett alattam a szomszéd, elég gyorsan eldobta utána a csikket, tán le is szokott. :lol: :lol: :lol:

jaimee

Mirci:ebben a hónapban, amikor nézett UH-n, nem nagyon látott petéket, ezért írta fel, de ennek semmi köze a myomához!A myomámat csak azért szedi ki, mert a hátsó falon van középen és az akadályozhatja a teherbeesésemet.Amúgy tök kicsi, panaszom nincs és a gyerek project előtti "nézzük meg mindne rendben van e" UH-n derült ki.

Nekem a Kriszti görbéje is tetszik! :lol:
Vendég

krisz:
csak irigykedem az ilyen szép görbékre :)
mirci74

Nóri: nem áll jól nekem ha kötözködöm, de clostyt nem szednék hormoneredmény nélkül...Csak úgy felírta?

jaimee

Mirci! Javaslom, hogy nézegesd meg a babás hőgörbéket a Várandóság/Babás hőgörbékben!
Most nézegettem én is és most láttam, hogy a legtöbb esetben nincs is leesés a beágyazódás környékén.
Szóval bármi lehet a vége!

Sirkici! Nagyon szépen ível fölfelé a hőd. Te is megnézheted azt a topikot!

Jaimee! Jól tetted a hányást! Egyenesen a bagós nyakába kellett volna! :lol:
Vendég

Jaimee:ne ijeszgess...igen, csak úgy.Merthogy nem látott petét.
Amúgy is félek tőle, mert annyi rossz mellékhatásról hallottam már... :twisted:
A szervezetem nem hülye, így tiltakozik a closty ellen, hogy nem jön meg. :lol:
Vendég

Krisz: Nekem sem volt leesés. :wink:

jaimee

Nóri: Panda tudna okosat mondani, de ezt meddőségi orvos mondta, hogy a tudatlan nőgyógyász egyik ismérve, hogy hormonszint nélkül ír fel hormonokat. A closty pedig az, ha pét csinál, nem? Egyébként nem mindenkinek van pé-je minden hónapban, cikluskövetés vagyis több hónapi pé nélküli UH után szoktak hormonszintet kérni és ha kell, akkor clostyzni. Szerintem. De nem okoskodom, mert magam nem éltem át. Szóval ne vegyél mérget arra, amit írok, csak én így gondolkodnék.

jaimee

nóri:
miket hallottál a clostyról?
mirci74

mirci:hányás, rosszullét, kiütés...stb és persze, hogy mégsincs tőle bébi, csak jól megbolondítja a hormonháztartásomat.
Vendég

hát szerintem kérdezz rá a closty-s topicban, mert én azt hallottam pé ügyben azért elég hatásos. de talán tényleg kéne csinálni egy hormon profilt neked mielőtt elkezded. kérd meg az orvosod.
mirci74

Nóri: A clostys topik tényleg jó ötlet, de készülj fel lelkileg az orvosváltásra...Jobb most, mint később. A closty nem aspirin.

jaimee

Jaimee:már végigolvastam, meg olvasom is őket folyamatosan...félek tőle, de muszáj bíznom a dokiban!Majd ha megyek hozzá az első UH-ra a 12.napon, akkor rákérdezek.És még akkor sem késő váltanom, csak nem nagyon akarok itt ugrabugrálni dokiról dokira, itt Csabán nincs annyi nőgyógyász!
De azért köszi, igazatok van.Ez nem játék, valóban.
Vendég

Nóri: Sztem nem muszáj benne bízni, hiszen hányszor voltál nála? Egyszer? Mondjuk én alapból gyanakvó vagyok és a mostani dokim szava sem szentírás, pedig csak jót hallottam róla és nincs okom kételkedni. 12. napon lesz az első UH? Hm.....Na jó, leszállok rólad. És a dokidról is. :oops: :oops:

jaimee

Jaimee:igen, most először,a barátnőm javaslatára.Tudom, hogy nem szentírás, de az előzőnél jobb lehet, ha ténylegesen segíteni akar.Azt mondják a 12.nap az jó, mert akkor látja a PÉ-t és az esetleges cisztákat is, ami szintén mellékhatás.
Vagy szerinted nem?Nem veszem zokon tényleg, mindne info tök jól jön. :wink:
Vendég

Jaimee,
úgy tűnik, hogy akkor már kevesebb rókád van, ennek örülök, mostrmár hizhatsz egy kicsit, és tehetsz fel nekünk pocis képet!

Krisz,
szerintem nagyon szép a görbéd, és a véleményem, hogy (szintén nem 100%) nem kell feltétlenül, hogy legyen leesés, úgy, ahogy trifázisos görbe, vagy nagyon magas hő sem kell a babás görbéhez!!!
sirkici

Sziasztok! Ha szavazhatok, nekem mindhármotok görbéje nagyon tetszik, bármelyiket elfogadnám az enyém helyett, nekem úgy tűnik, most nincs pe-em.
Vendég

Krisztinka.. Nagyon drukk+++++++++, és szerintem ez már nagyon árulkodó görbe.. :) :wink:
Vendég

Nóri: Nem, nem, jó lehet az a 12. nap, annyira nem értek hozzá már, hogy kell e egy UH még korábban. Akkor már biztos fogja látni, hogy mi a helyzet. Én kikérnék még egy szakvéleményt, bizti ami bizti.

Sirkici: Pont az a fura, hogy többet hányok. 3 nap alatt 3x. Viszont tényleg jobban eszem.

jaimee

Jaimee, és mielőtt kismama lettél, akkor is alapból már hányós voltál?
Vendég

Bíborlány: Abszolút nem. De már beleszoktam és nem tör össze. Dobok egy rókát, feltakarítom és kész. MIntha mi sem történt volna. Hihetetlen, hogy már 11 hete tart...

jaimee

Na, ezt nézzétek, ez a múltkori, amibe még mindig szerelmes vagyok. Kép
Vendég

Ez meg a mostani utálatos: Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?