Új privát üzeneted érkezett!

Sapé,
örülök, hogy jelentkeztél. Szerintem sem kell kihagyni semmit, mert szabin a dokid. Reméljük hamarosan terhes leszel és a munkahely gondok is megoldódnak egycsapása!!!
Nekem közeleg végre a transzfer, jövő héten lesz valamelyik napon. Pénteken megyek uh-ra, talán akkor már többet tudok. :wink:
katata

Sapé,
Köszönöm :D

Kata,
20-án megyek kombinált tesztre és akkor lesz uh is! Már nagyon várom!
Vendég

pandácska, aranyos vagy, de ezt én sokkal könnyedebben veszem mint az inszemeket.

kamilla, nyílt az amikor ismered a szülőanyát, és ő is tudja az adataidat (lakcím stb.), itt csak újszülöttre van lehetőség. Titkos, amikor a gyermek édesanyja nem akarja gyermekét, és az államra bízza, akik nevelőszülőkhöz helyezik ki. Ha a vérszerinti szülő 1/2 évig semmilyen úton-módon nem veszi fel a gyerkőccel a kapcsolatot (telefon is elég), akkor lehet örökbeadhatóvá nyilvánítani. Ez sajnos sok idő. Szegény gyermek, belegondolni is borzasztó, hogy a félévente gegyszeri telefonhívás az kapcsolatnak számít.

katata, a köv. lépés, várjuk a jogerős határozatot, még be kell majd menjünk a helyi gyámügyhöz is elbeszélgetésre. Ha megvan a határozat mehetünk egy általunk kiválasztott alapítványhoz, csecsemőért sorban állni. Így rajta leszünk a listán zárt örökbefogadáshoz az államnál 0-3 éves korú gyermekért, valamint egy alapítványnál újszülöttért.

Vigyázat, azt mondják a tej (élelmiszer) , fekete tea, és kávé (vízhajtó hatásúak) nem folyadék! Az édes löttyökben, 100%-os gyümölcslevekben meg nagyon sok a cukor :? A sörben semmi káros nincs, na persze van némi alkoholtartalma :wink:
bbilona

Ilonka,
akkor most már nagyon közeldtek a cél felé!!
Ez a félévenkénti telefon elég durva. Hogy ez kapcsolatnak számít.
:shock: Ez nem nagyon a gyerek érdekeit védi, szerintem.

Akkor nem fekete teát iszom, van gyümölcs teám, meg menta is. :wink:

Pandi,
akkorra már 12 hetesek lesztek! :lol: (Ha nem stimulál túl a doki, akár már én is majdnem itt tarthatnék.... :? )
katata

katám ne agyalj a múlton, pozitívan előre, mindjárt tolhatod ki a pocakodat. és gyakorolhatod a terpeszben járást :wink: A mentatea fenyőmaggal, próbáltad már? Ajánlhatom még a citromfű teát is lugosít, és nyugtató hatása is van. :D

sapé, elég vegyes hírek felőled. Azért már sokkal vidámabbank tűnsz. Éljen a köv. inszem, hogy még te is gyorsan kismama lehess!
bbilona

bbilona!

Én még mindig nagyon tisztellek téged!
nagyon bátor csaj vagy!

Katata!
Nemsokára itt az idő,és te is ölelgetheted a wc-ét! :wink:

Zel!
Biztosan sikeres vállalkozó asszonyság leszel!

Sapé!
Te is hamarosan kismama leszel! :wink:

Boriska!
Sok pihenést neked!
Nem lessz semmi baj! :wink:

Pandácska!
Mi az a kombinált teszt?

Magamról!
Már a rókázás napi 1-re csökkent,A délutánit nem úszóm meg!
Nállunk is minden rendben van,bár jó lenne már 12-hetesnek lenni!
Egy kicsit mérges vagyok a kaáli intézetre,mert nem igaz,hogy egy ilyen módern últrahangos gép nem ad fótót!
Nekem kell fényképeznia monitórt!
Én jövöhéten megyek a körzeti nőgyóggyihoz,jövöhét után pedig a utóljára a kaáliba.
Nagyon fog hiányozni,nagyon szerettem az ottaniakat!
Egyenlőre választott dokit nem tervezek,sajnos nem jók a tapsztalataim!
m. reni

Sziasztok!

hú...Belehúztatok rendesen!

Sapé! Légy minél előbb babás. A legjobb munkahely!

Kamilla! :cry: Talán még jó is, hogy érezzük, mi történik velünk. Így fel tudunk készülni a rosszabbik lehetőségre is. Remélem, belefértek az augusztusi lombikba! Nem volt stimud? Mert nekem Pécsen a doki azt mondta, hoyg lombik előtt két hónapig ne legyen semmi hormonos beavatkozás.

Bbilona! Sokáig kell várni a határozatra? Hihetetlen, hogy félévente egy szaros telefonhívás kapcsolatnak számít olyan szülő és gyerek között, akitől a gyerek egy bizonyára elég erős indok miatt intézetbe került. És lehet, hogy egy picinek épp egy ilyen telefonhívás miatt kell majd akár éveket várni az öriszülőkre, ahol mindent megkapna, ahol a legjobb helye lenne, mint pl nálatok!

Kata! Tööööööööök jó! Mindjárt baba lesz a pocódban!

Pandácska! Jól vagytok?

Kép
Kép
Kép
zel

Ja, bolt...
Volt már saját üzletem három évig. Élelmiszer-vegyes. Amikor átvettem 3 beszállító volt, és 40-nel adtam le... Ez kicsit más lesz, de nem félek tőle. A nyitás szerintem aug vége, szeptember, ha a hivatalokon sikerül gyorsan átmenni. Minden engedélyre meg bizbaszra 30 napos átfutási idő van és amíg egyik nincs, nem léphetsz a másikért.
Meg közben azért remélem, beugrik egy lombik is!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Reni,
de jó,hogy jelentkeztél! Tényleg fura,hogy nem adnak uh fotót. Amit te cisnáltál, abból tudsz nekünk ide tenni?????

Jaja Zel
és mindjárt kettőt!! :lol: Már olyan türelmetlenül várom őket!!!!!!
katata

Reni,
Pedig nekem adtak a Kaáliba még beülti után is kaptam róluk uh fotót.Tegyél fel akkor olyat amit te csináltál!

Zel,
Köszi kérdésedet jól vagyunk még rókásan de jól :D
Vendég

Zel,
nemsokára a vevők gratulációit fogod hallgatni, a nagy pocakodat látva!!!! :wink:
katata

Reni, Panda! Háát vagyunk néhányan akik szívesen rókáznánk veletek!

Kata! Bár ott tarthatnék már!

Kép
Kép
Kép
zel

Katata!

Én is nagyon örülök ,hogy jól alakulnak a dolgaid!Nemsokára a pocidban a babák! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vannak már nevek?
Mi a párommal nagyon eltérő neveken gondolkodunk4
nekem nagyon tetszik a Meril,és a Martin,
Olyan szépen hangzana!
Molnár Meril
Molnár Martin
Bár mér ráérek ezen filózni :wink:

A beültiről nekem is van fótóm,ugyanis a mütöben Olyan gép van ami ad fotót!cSak a vizsgálókban nincs nyomtató!
8hetes fotóm van ,ami a babucim nem annyira látszik! Bénán fotóztam!
Meg sajnos nem értek a kicsinyítéshez!

Pandácska!
Mi az a kombinált teszt?
m. reni

Zel!

Drágaságom!
Fogsz te is rókázni ne agódj!!
Én érzem ,hogy nemsokára kismama leszel,és eggyütt nézzük a neveket,és rendezzük :wink: a gyerekszobát!
m. reni

Vicces, hogy ide irogatok a sikeres inszem topikba, mikor nem is volt sikeres egyik se.....

Tudtok még ilyen lugosító dolgokat? Úgy értem kajákat, piákat.

Zel! Nekem volt most 5 Merionalom, de a következő hónap stimumentes lesz. Az elég. És fogigátló se kell. (Állítólag ez csak a Kaáliban divat) Tök poén lenne, ha most sikerülne a szünet-hónapban!

Kép

Kép
kamilla306

reni, de jó hogy benéztél! Háát a rókázást azt nem irígylem tőled, de olyan 9 hetes értelmet én is szeretnék már nagyon a pocakomba :( Mondják, hogy a szülésznő a lényeg, majd meglátod, mi is kell igazán, pfhúúúúú annyi okossággal fognak még addig elárasztani, hogy majd a füleden jön ki, méga párod füleit is kölcsön kell kérned :D

zel, ugye mekkora disznóság, de addig is jó helyen van nevelőszülőknél, úgy gondolom aki ilyesmit vállal az is jól neveli a gyerkőcöket, és igazából a cél, visszajuttatni őket a vér szerint szülőhöz. Határozat 1-2 hónap.
Neked szerintem sajtkukac van a fenekedben, már bocsi. Persze világos miért is ülnél rajta ha ilyen jó ötleteid vannak. Majd kérünk egy olyan büszke zel fotót, ahol állsz a bolt előtt munkásköpenyben (tudod az a szép üzletvezetői sötétkék térd alá érő), széles vigyorral ahogy kell :D :wink: Mindjárt küldesz egy maflást ha sokáig szemtelenkedek, látod milyen picire összehúztam magam.
bbilona

Veszek LH tesztet és mindennap ráülök apára. :)

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, az tényleg tök poén lenne. Én sem értem miért is ez a topik neve, de mit számít ez.
bbilona

Sajnos nálunk az örökbebaba kizárva. A férjem semmiképpen nem akar. Felőlem okés lenne, de nem akarom eröltetni.

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, ezt nem is lehet, ha valaki nem tudja teljes szívével elfogadni más gyermekét, akkor azt úgy kell elfogadni, ezt nem tudod eröltetni. Küldtem privit (lúgos dolgokról), kétszer is megpróbáltam ha nem kaptad meg szólj légyszi.
bbilona

Nem jött át.
Küld a kamilla306@freemail.hu-ra.

Köszi előre is.

Kép

Kép
kamilla306

Reni,
http://www.gendiagnosztika.hu/index.php ... &Itemid=41
Ezen az odalon leírják nekem azt mondta a doki hogy a lombik miatt csináltassam meg.
Vendég

Bbilona!

Ebbe teljesen igazad van,hogy a szülésznőn nagyon sok minden függ!Én eddig mindig tömtem a dokik zsebét pézzel,de minek azt nem tudom!
nem egy barátnőm úgy járt,hogy egész végig magán dokija volt,és tömte a zsebét és nem volt ott a szülésnél vagy éppen a végére ért oda!
Persze nekem, már van egy tippem,hogy kit szeretnék,de csak szülés előtt fogom felkérni!
Nállunk senki nem tudja a családba,hogy babát várok!
csak veletek ossztottam meg a kis titkomat! :wink:
Nyaralni hová mEntek???

Pandácsaka!
köszi az infót! :wink:
m. reni

Csajok!
Nincs közetek tb-szakértő!
100.000ft után mennyit kell fizetni egy munkáltatónak ha be vagyok jelnetve!
Mert ugye 180napot jó lenne!
Hogy ne 28.000ft kapjak!
m. reni

Ma voltam UH-n,megint remek lett az eredmény: 2 db 16 mm-s tüsző. Hétfőn lesz a 3. inszem. és újra elmondta az új doki is, hogy akár ikrek is lehetnek... (csak ezt már sokszor hallottam)

Kép
domo

Domo,
Hétfőre mennek neked a drukkok+++++++++++++
Vendég

Kamilla,
nálunk sem lehet öribaba, mert a párom nem akarná. Én benne volnék nagyon szívesen!!!! De ugye, ezt tényleg nem lehet erőltetni.
katata

Domo,
bízz benne te is!!!!!! Mi nagyon bízunk és drukkolunk!!!! :wink:
katata

Ilonka,
neked meg ma jött meg?????? :?
katata

domo, a hideg ráz, figyelj nagyon hogy hozd a statisztikát!+++++Ezerrel szorítok :D

reni, csak nekünk, húúúú tisztára meghatódtam. Hogyan lehet nem elmondani? Tudom az ész ezt diktálja, de biztosan baromi nehéz.

katata, nekem már egy hete barnázgat, én meg igazgatom a vonalzómat, gondolom a hétvégi Fertő túrán sikerül is majd megjönnie, mert ugye akkor pont jól fog jönni egy kis hasgörcs :? Most ez jutott.
bbilona

reni, miért ti hol nyaraltok? Mi Svájcban szeretnénk egy kb. 10 napos, autós, ott alszunk ahol ránksötétedik túrát csinálni, szeptemberben.
bbilona

Ilonka,
hova tervezitek? Van már utiterv merre felé?
katata

Mi haza tervezzük az utazást és házat, vagy telket keresünk majd. :lol: Remélem közben jókat hányok majd!!!! :lol: :lol:
katata

Bbiona! Én barna köpenyt szeretnék!!!!!!! Olyan lenne, mint régen a vas-műszakis boltokban! Tényleg sajtkukacos vagyok. De muszály pörögnöm. Én akkor érzem jól magam. Ha meg keresni is lehet vele?! Nagyon jól hangzik ez a svájci túra...

Na és Kamilla?! Én is ide írogatok... Talán mert hittünk a sikeres inszemben. Más kérdés, hogy sajna nem jött össze. Viszont ezért ne nyissunk "sikertelen inszemek után lombikra várva" topicot! Szerintem meg ne ráüllj apára, hanem rántsd magadra! Tudod, a srácok nehogy má rossz irányba induljanak! :oops: :lol:
Egyébként én ezzel a gyengus kis spermaeredménnyel is mindig remélek kicsikét. Úgyhogy apára fel! Azt szoktam mondani drágámnak, hogy mutassuk meg a lombiknak, hogy mi ketten jobbak vagyunk!!!!

Domo! Nagggyon jó! Csak így tovább, hajrá, drukk meg minden.. Javíthatnál már a topicstatisztikán!

Öribaba? Az én párom sem akarná... Őt sem lehet addig meggyőzni, amíg sajátra van esélyünk...

Reni! Egyáltalán senki? Még a szülők sem tudják a babát? Miért? Azt sem, hogy lombik stb...? Mikor akarjátok elmondani?

Kép
Kép
Kép
zel

bbilona!
Svájc!
Az nagyon szép hely!
Mi szerintem a balatonnál! :wink:

Zel!
Tényleg senki sem tudja,még a szülők sem!
Azt sem tudták,hogy lombikom volt.
Megmondom öszintén,hogy 3,5éve szerettünk volna babát,és ugye eddig mindekitől csaka sajnálkozást hallgattuk,vagy azt hogy majd összejön és nem szabad eröltetni,vagy azt hogy akkor se kell elkeseredni ha nem lehet.
Igazából az emberbe van egy kis félssz,hogy mivan ha esetleg valami gond adódik,és elvetélek,akkor nem szeretném ha újra szánnának.
Bár tudom,hogy nem lessz semmi baj ,de megtartjuk magunknak a 12.hétig :lol:
m. reni

Köszi a drukkokat!
megpróbálok nagyon pozítiv lenni :lol:

Reni, nem vagyok tb szakértő, de egyszer mondta valaki, hogy közel annyit kell befizetnie a munkáltatónak, mint amennyi a te fizetésed. Vagyis elég sokat! (gyakorlat alatt lett volna szükségem bejelentett mnkára, és akkor ezért nem tették meg barátok).
Én is titkolózás párti vagyok!

Ilona, örülök, hogy jól alakult a felmérésetek. Még én se állok készen az örökbefogadásra, még nem is beszélgettünk erről a párommal.

Zel, gratulálok az új boltotokhoz! és az esélyt mindig meg kell adni, a 7 % az nem nulla!

Kép
domo

Reni,
maximálisan igazatok van szerintem a titkolózással, de azért nálunk a szülők asszem hamarabb fogját tudni, mint a 12. hét. Nem bírnám ki addig! :lol: Bár már ott tartanánk.....
katata

Reni! De hát már a 9. héten vagy. Lassan elkezd látszani! :lol: Te kis titkolós! Habár, igazad van. Szar a sajnálkozás, köszönöm nem kérek belőle... Tartsátok is titokban a 12 hétig. Akkor lesz igazán tzutti a meglepi... A lombikot titokban tartani???!! Nem semmi... Ügyi vagy!

Domo! A bolt mégxsak tervezet.. Remélem, minden összejön simán... De azért köszike! Ja a 7% az tényleg nem 0!!!! Még bízom a tehetségükben!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Képzeljétek,
van egy barátnőm, akiknek már van egy 5 éves kisfiuk. Elhatározták, hogy szeretnének egy másodikat. Abban a bizonyos első hónapban nagyon strapás hetük volt,mikor együtt kellett volna lenniük, egyzser voltak csak együtt, így a nagy tervből úgy gondolták nem lesz semmi, majd a rákövetkező héten. Hát nem terhes lett!! Én nem tudom egyesek, hogy tudnak ilyet produkálni. :roll: Azóta egyfolytában a panaszáradat jön tőle, hogy hányingere van, ég a gyomra, fáradt, álmos, elege van az egészből. Még egy hónapot nem is tudja, hogy bír ki, mert akkor lesz 12 hetes és reménykedik, hogy addigra elmúlik neki. De még csak nem is hányt, egyszer sem!! Én meg már szégellem magam, de mérges vagyok rá, és immel-ámmal válaszolok a méljeire. Ráadásul tudja, hogy mi már 3,5 éve szeretnénk babát és úgy érzem, ez már tapintatlanság. Nem? Vagy csak én vagyok túl érzékeny és egy szörnyeteg, mert nem tudok igazán örülni az ő terhességének, meg a panaszáradatának. :oops: De tényleg annyira unom már és olyan rosszul esik...
katata

katata, megértelek marhára. Nekem is van egy barátosném, aki váratlanul terhes lett, de szó szerint, gondterhes is. Nem repdes, csak állandóan nyavalyog valamin. Én biza megírtam neki, hogy úgy érzem az egész várandosság csak teher neki, és remélem a babóca majd sok örömet ad amikor megszületik. Azóta nem kaptam tőle levelet :? Ne bánkódj nemsokára hozzátok is bedoba kéményen a gólya 1-2-3 gyerkőcöt :wink: Tényleg, kikormoltattad? Mit szólna a hites urad néger gyerekekhez? :D
Hogy merre megyünk, mondjuk felétek? :D Körbe karikába, Lichtensteinnél kezdjük az tuti, de még nem terveztünk semmit, van esetleg ötleted, mi az amit feltétlenül látnunk kell.

reni, az inszemekről az én szüleim sem tudtak, az örökbefogadásról sem nagyon, tökéletesen megértelek. Mégis nehezen tudom elkézelni, hogy ne járjon el a szám hasonló helyzetben. Balaton, hmmmm az fincsi, nagyon szép szerintem, és már a magyarok pénze is jó. Mikor mentek?

domo, eszedbe se jusson az örökbefogadás, hiszen pár nap és hozzád is beköltözik valaki, akkor meg mindek ezen agyalni :wink:
bbilona

zel, most nézem csak, hihetetlen, hogy már kezdődik is a móka a jövő héten, jó sűrű napokat élsz. Van pörgés nem panaszkodhatsz. Hogy is lesz, mikor alszotok nálunk?
bbilona

zel, a barna köpeny az mégjobb mint amit képzeltem :wink: Várjuk a képet!
bbilona

Ilona! Az ottalvást hadd ne ígérjem meg, de biztosan megkereslek.. Sőt, mivel akkor ott leszünk 1 1/2-2 hétig, többször is tudunk majd talizni. Jövő héten "csak" beszélgetésre megyünk, akkor fog kiderülni, mikor lombikozhatunk végre.

Kata! Tényleg tapintatlan..
Az én egyik barátnőm tudta miben vagyunk amikor terhes lett. Nem is mert szólni, ( elég messze lakunk) mert ő egyáltalán nem akarta a babát. Sőt, akkor fogadta csak el igazán, hogy gyereke van, amikor hazamehettek a kórházból. Emlékszem, milyen levelet írtam neki. A vége valami ilyesmi volt: Szeresd, hogy terhes vagy, a babád érez mindent. Közben pedig gondolj rám, és arra, hogy nekem nem ilyen egyszerű. Na ezután hónapokig nem is kerestük egymást...

Kép
Kép
Kép
zel

Ilonka,
itt van mindjárt egy nagyon jó időjárásos oldal. A bal felső sarokban átválthatod másik nyelvre is, ami neked tetszik.
www.meteonews.ch
Hú, mit nézzetek meg? Rengeteg szép hely van. Zermat, ide csak vonattal lehet felmenni, mert fent már nem lehet csak elektromos autót használni. Itt van a Matterhorn (4478m), tudod ez a Toblerone csokin levő hegy. Gyönyörű az egész környék. Grindelwald, fantasztikus ez is, sok hegy van, amire fel lehet menni felvonóval, meg le is. Mi úgy szoktuk, hogy felmegyünk felvonóval és lejövünk gyalog, mert fantasztikus ott lesétálni, áfonyát eszegetni útközben. Nagyon szép környék Interlaken, Luzern is fantasztikusan szép városka. Ezek a német részen vannak. Francia részen is vannak szép helyek, Neuchateli, Bienne-i tó környéke, de ott nincsenek nagy hegyek,csak a Jura,de az nem olyan szép,mint Grindelwald, vagy Zermatnál. Te a tóparton lévő városok nagyin szépek,mert kicsik, hangulatosak, olyan franciásak. Meg persze a nagyvárosok, Genf,Lausanne,Bern. Ha városnézéshez is van kedvetek. Most ezek jutnak hirtelen eszembe. Ja még Montreux, a Svájci Riviéra. Iszonyú gazdag város, nagyon puccos, de szép is, tele pálmafákkal.
katata

Katata, köszi, háát nálatok sincs az a gatyarohasztó meleg :wink:
Köszi a tippeket, hazaviszem és az utikönyv mellé teszem. Én átutazóban voltam Luganoban, Livornoban, tudom hogy olyan mint a menyország, szóval már nagyon mennék :D

zel, pedig szépet írtál neki, idővel biztosan értékeli ezt a barátnőd. Nem kell igérni semmit, csak hogy tudd itt van hely mindkettőtöknek.
bbilona

Persze, Lugano is jó hely, de az nekem nem igazi Svájc, az már annyira medditerrán, az már inkább Olaszország hangulatú. Persze nagyon jó hely az is, ott is voltunk már többször.
katata

Hát most én is "sajnálat tárgya vagyok" a családban. Utálom. Már azt is utálom, ha megkérdezik, hogy vagyok. Hogy lennék???? Azt se akartam, hogy tudják a lombikot, mert nem akarom, hogy állandóan kérdezgessék, hogy mit érzek, meg hol érzem. De hát én elmondtam anyámnak, a Férjem meg az ő anyjának, sőt még sógornak is, úgyhogy szerintem lemegyek majd a Balcsira a nyaralóba arra a két hétre és kikapcs. telcsi.

Mikor a sógorék elkezdtek gyereket várni, anyósomtól végig hallgattam a "jaaaj, de rossz nekik, milyen rosszkor jött most egy a gyerek!" siránkozást. Szerintetek? Ennyit a tapintatról.

Kép

Kép
kamilla306

katata, ha Svájc mégszebb akkor a gyönyörűségtől elolvadt ilonát zacsiban kell majd hazahozni. :wink:

Izgulsz a holnap miatt?
bbilona

kamilla, mindig tanul az ember :? Hidd el fogalmuk sincs róla milyen keserves küzdelem ez, azért ilyen tapintatlanok. De majd ti megmutatjátok, hogy milyen öröm is az, és nincs olyan hogy rosszkor jön.
bbilona

Jaj, Ilona! Az előbb elfelejtettem. Köszi, megkaptam a mailt!

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?