Köszi a vigaszt ... Orsi, a mennyiségi ugrás nekem is eszembe jutott, ebben reménykedem ... Amúgy valamely sajátos idözóna szerint értelmezi az éjszakát az én kicsiny kincsem, mert az este fél hetes szopi után kb. nyolckor beájult, és csak éjjel kettökör keltem etetni, amikor viszont 140 grammot mindjárt be is falt, majd újfent elcsendesedett. Én meg még kifejtem egy icipicit, csak a csomók eltüntetése végett.
Aztán fél hatkor nyifogott megint, 100-at evett, plusz hasija is fájt, úgyhogy kapott kis masszázst, azóta megint viszonylag csend van, de már nem tudok visszaaludni.
Ja! Gripe Water cseppek elfelejtve, mert úgy tünik, a kezdeti biztató eredmény után csak rontott a helyzeten, Hiába, az én lányom a kevés kivétel közé tartozik, mindig tudtam, hogy különleges tehetség
Zsuzsi
én nem tudom, hogy lehet 3 gyerekkel (ekkorákkal) egyáltalán BÁRMIT csinálni! Kalaplengetés! Kitartás!
Márti
az a helyzet, hogy bár nagy zabásnak tünik, hetente nem TÚL sokat, 20 dekát gyarapszik. Meglepöen kevés ahhoz képest, hogy mennyire mohón és - föleg az elsö pár hétben - mennyire sokat eszik. Mondjuk ha a mérnöki fejemet elöveszem a naftalinból, úgy gondolom, egy pici súlyú babánál, mint ö, a 20 deka arányaiban több, mint ha egy négykilós gyerek hizna ugyanennyit. Legalábbis nyugtatónak elmegy a gondolat, ezen kivül ha bárki egy pillantást vet irdatlan pofazacskóira, mindjárt elfelejti a búskomor gondolatot, hogy ez a gyerek netán éhezne
Csak az idönkénti visitás okát szeretnénk megtalálni, szóval, hogy alkalmanként nem marad-e éhes.
És nyakalom az ásványvizet, egyelöre, de eddig is ezt tettem, kivéve a hétvégét. Akkor éreztem is, hogy ki vagyok kicsit száradva, lehet, hogy ennek volt a böjtje ez a pár nap nyügi?
Norka
ja, ja, csak amikor fáradt vagyok, minden olyan stresszes és lehangoló .. most sokkal jobban vagyok, a csendkúra teszi
Apára nem tudom rábizni, mert Apa dolgozik, valamint lecsendesiteni sem tudja, legfeljebb kis idöre, aztán ha felvisit, úgyis kiesem az ágyból ...
Zulu
gratula az óriásbébikédhez!
Te figyelj, ha ez a gyerek most nekem itt megtanul járni, és visitozva szaladozni kezd a lakásban, én kivándorlok Alaszkába!!!
Mondjuk, ha már tud járni, akkor nem lesz szélgörcsös, ugye, tehát megfontolandó ...
Maci2
még nem is üdvözöltelek köreinkben! Gratulálok tündér Ronihoz!
Cukros viz, micsoda állatság! Ébreszdgesd szopizni, és napoztasd meg figyeld a szinét!Mi amúgy a Nagy Lajos kir.útja 112-ben béreltük, és a dokinéni javasolta, hogy ha mérem, legalább annyit megtudok, lehet-e éhség a sirás oka. Ehhez képest én eddig nem mértem minden kajánál. Mondjuk most mérem, de ez spéci helyzet.
Na még egyszer köszi a vigaszokat! Jó ide benézni
Pussz
Kangi + szuszi Julcsi (hurrá!hurrá!)