Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép

chesti

Zsókuci!

Remélem tudok segíteni: magas vvt. süllyedés valóban gyulladásra utal, az esetek nagy részében ez tünetmentes. Valóban a góckutatás a megoldás. A háziorvostól kell beutalót kérni a vizsgálatokra. Nőgyógyászat, fogászat, fül-orr-gégészet. Ez a három a standard, ahová küldik a betegeket, de lehet, hogy még sebészetre is elküldenek,hátha. A belgyógyászati kivizsgálást a háziorvos szokta csinálni. Ha nem belgyógyász a háziorvos, akkor oda is kell még menni. Remélem megtalálják a gyulladás forrását és megfelelő kezeléssel hamarosan meggyógyulsz!

Kép

Kép
sharon

Benszi, Chesti!

Ti olyan sok képet raktatok már fel, segítsetek légyszi, nekem nem sikerül! Köszi!

Kép

Kép
sharon

Gica!

A www.szopiarna.hu oldalról, és én elégedett vagyok, szerintem szép amit küldtek :lol:
Kicsit féltem, de bejött. Most rendeltem először a neten keresztül.
És én az áraikat is barátságosnak találom.

KépKép
naposoldal

Sharon

chesti

Sziasztok lányok,

Jaj, annyira aranyosak vagytok! :D Most már kicsit megnyugodtam, bár nem teljesen azért… Aggaszt a dolog, mert kb. 2 hónapja is amikor voltam, pont ugyanennyi volt a süllyedésem, és hát szerintem ez kicsit sem normális :( Próbáltam a neten utánaolvasni, de persze semmi konkrétat nem találtam, hiszen ezer féle dolog kiválthatja ezt az eredményt. :?
Anyum mondta, hogy van egy volt kolléganője, akinek valami közeli rokona, vagy ismerőse a Lászlóban dolgozik, és elintézi, hogy egy teljes kivizsgálásra bemehessünk (ja, ugyanis Anyumnak is nagyon magas :shock: ), és még pár napig be is kell majd feküdni. De ez már csak nyaralás után lesz, mert jövő héten a kollégám megy nyaralni, egyedül leszek, utána meg már mi megyünk :wink:

Judit,
Örülök, hogy minden rendben a csajokkal! :D Képet nem kaptál?

Bibar,
Jaj de jó, hogy nálatok is minden rendben! :D :D

Mot,
Nagyon jó lenne, ha tudnátok jönni!!!!

Chesti,
:shock: Nem semmi, hogy Niki hogy áll már!!! :D:D:D Nagyon cukorfalat abban a kis virágos cuccban :wink:
Luciát akkor most nem zavarom, szerintem mást úgysem tud Ő sem javasolni, mint a komplett kivizsgálást...

Kismoni,
Helyes, hogy nem fogsz eltűnni. Belerakhatlak a táblába? Ha igen, légyszi küldd el az adatokat :D Puszi!

Lexi,
Próbáld meg a talira elhívni Estrellát, meg Krisztit, és akkor hátha fel tudsz jönni valamelyikükkel kocsival :wink: :lol:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy, hallgatok rád, fogok menni góckutatásra.

Gica,
Gratulálok a kiságyakhoz! :D

Lippa,
Annyira édesek ezek a csajok :D:D
Én is várom már, hogy mindenkit megismerjek személyesen is :D:D:D

Napcsi,
Nem a saját dokim adta ki a leletet, mert Ő a héten szabin van.

Sharon,
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen amit írtál!

Még egyszer köszi lányok, annyira kis tündérek vagytok! :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

örülök hogy kicsit megnyugodtál.

Lexi

haskeményedésre magnézium!!!3×2 vagy 3×1.
Dr.Lukrécia :wink:

Sharon

remélem Chesti segített a képpel kapcs-ban,már kíváncsian várom!

Gica

Én már olyan izgatott lennék a helyedben hogy mi lehet a kis szégyenlős neme!? :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Dobok egy friss táblát!

Viki, Wolves,
Boldog félévességet a lányaitoknak! :D:D:D:D
Kép

Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Dr. Lukrécia
A Béres Magne B6-ot szedem, már nagyon rég óta. 3x2 naponta. egész nap feküdtem. Ijesztő érzés, remélem nem lesz baj.

Zsókuci
Talira próbálom hívni Estrellát, ha hazajön végre a nyaralásból. Már nagyon hiányolom. Kriszti jön, nem?
Vendég

Brigi
Minden rendben volt csütörtökön? Koleszban vagy? Hogy bírod? Asszem 12-én megyek majd uh-ra, úgyhogy ha bent leszel beugrok. Viszek valamit, amivel régóta tartozom Neked. :)
Vendég

Sziasztok!

Voltunk ma dokinál minden rendben , és azt mondta hogy nem kell minden nap mennem ctg-re , csak hetente 2x , hétföként a margitba , csütörtökönként a szent imrébe.Mondtam neki hogy jol megilyesztett tegnap, erre nevetett és azt mondta hogy jobb félni mint megilyedni! :roll: Mondtam hogy ne csináljon velem ilyeneket már az utolso 2 hétben!!
Nem tudom hogy mi van velem de napok ota hányingerem van :roll: , és elég sürün járok nagy wc-re :oops: , alig kapok levegöt.
Ma voltunk a növéreméknél és van nekik egy kis jorki kutyusuk , ledöltem egy kicsit a kutyus odafeküdt hozzám és hallgatozott a pocimnál,és mereven figyelt :shock: , a kis Betti is figyelt , mert rögtön abbahagyta a mocorgást. :lol:

Jucicuki,
Örülök hogy minden rendben volt az ultrahangon!! :lol:

Lexi,
Aranyos vagy nagyon!! Szoritok neked nagyon hogy minden ok legyen!!! :lol:

Bibar,
Örülök hogy minden oké, és gratulálok a kiskönyvedhez!!! :D
Én olyan boldog voltam mikor megkaptam!!

Chesti,
Nagyon édes, ahogy áll már Niki, megzabálom!!! :lol:
puszi nektek! :lol:

Numato,
Izgulok ám már nagyon, és türelmetlen is vagyok!
Párom szerint 20-24 között fog jönni, hát én remélem hogy hamarabb!! :lol:

Lippa,
Terhesgondozásra, és ultrahangra járok a Margitba!
Nagyon édesek a lányok!! :lol:

Zsókuci drága,
Nagyon sajnálom ezt a gyulladás dolgot, remélem hogy minden rendben lesz, és szoritok nagyon!!! :lol:
Küldök neked gyulladásűzö manot aki ha elalszol elüzi azt a csunya gyulladást!!!! :lol:
Puszi

Sharon,
Nem hagyom magam, mostmár ilyeszgetni. :lol:
Te se hagyd magad!!!

Hu egy kicsit hosszu lettem , bocsi ha valakit kihagytam .
Puszi mindenkinek . Jo éjt!

Kép
bibike27

Bibike,

Nagyon örülök, hogy a dokinál minden rendben volt! :D:D:D
Hát, a tünetek eléggé szülés-előttinek tűnnek :wink: Izgiiii :lol:
Köszönöm a gyulladásüzőt, nagyon aranyos vagy :D:D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Kimoni!
Először is gratula az ikrekhez!
Szerintem ne hagyd magad összevarrni!Nem is vagy kinyílva!
Nekem semmi ilyet nem mondott a dokim!Ja és nyugodtan felhívhatod tanácsért a BMC-s dokidat!Én is felhívnám a Zekét,ha bármilyen gondom lenne!
Bibike!
Tök jó,hogy minden ok volt az UH-n! Régen a 2700gr-os baba tök jó volt,mert nem volt magzatvédő vitamin amitől dagadtak volna a babák és a mamák is!
Lukrécia!
Tök jó,hogy minden ok veletek!
Juci!
Reméljük megfordul majd a kis faros!
Lexi!
Ez fantasztikus,hogy már alig vérzel!Minden rendben lesz!Tök jó!
Haskeményedés nekem is van,főleg ha közeleg a hidegfront!Naggggyon szar!
Bibar!
Grat a 4.6cm-eshez!
Lippa!
Csodásak!
Chesti!
Mindjárt megszűnik a nyugalom,mert elkezd menni!Édes!
Napcsi!
Itt vagyok ám,csak nálam van a 13 éves öcsém és vele vagyok!
Óvatosan a zajokkal!sztrájkol ám a bébi odabenn!

Tegnap voltam AFP-n,pénteken meglesz az eredmény!Abszolúte nem izgulok,mert a 15.héten az Istenhegyin totál átnézték őket,így tudom,hogy minden ok velük!
Nekem is beindult a fészekrakó ösztönaz állmomban,mert egy babát szpotattam álmomban,majd kiskutyákra vigyátam!
Az életről meg nem beszélek,hogy éjjelente 3Xpisijárat van!Szoktatnak,hogy a kis szarosokhoz feltudjak kelni!

Taliról!Még fogalmam sincs hogy lesz,mert én szeretnék elmenni Olaszba,de az uram beszari,hogy mi lesz ha baj lesz!Mondtam ha bej lesz itt az lesz!Ott sem csinálnának mást mint itt,mert még kicsik lennének!Akkor jött a másik,hog ycsak 10percet tudok sétálni,mert a lábam nem engedi!
Szerintem annyira félt,hogy na.Szíve szerint kalitkába zárna!Édes,csak ez lenne az uccsó nyaralásunk kettesben egy ideig!
Ja és Magyarországon utolérik,ha bármi van,de kintről semmit nem tudna csinálni!
Nekem meg a gyulladás miatt kifejezetten jó lenne a tengervíz!
Vendég

Sziasztok!

Bibike!Ki a dokid ha szabad kérdeznem?Csak mert az enyém is Margit kh és Szt Imre...csak nem MR?? :lol: :cry:
Lexi:na fene ezekez a keményedéseket! :twisted: :twisted: Remélem gyorsan elmúlik!
Zsókuci: remélem gyorsan orvosolni tudják a vérsüllyedés problémáját!
Jucicuki:örülök, hogy minden ok!! :lol:

LÁnyok én TALÁNra jelentkeznék be, ha mehetek a talira, az augusztus még iszonyú bizonytalan...Köszi!
Rohanok, mindjá' itt a vésőnő, nem értem mi a csudáért jön ilyen korai időben(mármint terhességileg), hisz még mi most kezdjük majd csak a felújításokat,tök másképp fog minden kinézni!Ráadásul kicsit félek, hogy ki fog akadni a rendgeteg gyíktól...dehát ez van! :oops: :lol:
Egyébként velem minden rendben, táppénzen vagyok, az őj igi megmondt, hogy jobb is, hogy azon vagyok, mert szeptembertől már csak 7 órát tudna adni nekem (köszike, ez még fél állásra se elég, csak óraadóira..kicsit kibabrált velónk ez a nőszemély :evil: :evil: megtudtuk, hogy az Ő sulijában az összes nyugdíjas korút szerződtette, hogynekünk minél kevesebb státusz maradjon....jobb is, hogy nem megyek többet, mert csak kiaksztana...na jó, bocsi az offért!! :oops:
Puszi nektek, vigyázzatok magatokra!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

bocsi a helyesírási hibákért, meg a félresikerült arcokért, látszik, hogy sietek... :oops: :oops: :oops:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Chesti,
A talival kapcsolatban még nem tudok semmi pontosat mondani; nem tudom melyik hétvégén megyünk le a Balcsira néhány napra. Hogy milyen neműek a picik, azt még nem tudjuk, de talán a 18 hetes genetikai UH-on megmutatják magukat!? :shock:
Zsókuci,
Az adataim 2.lombik. 17.hét 1nap. Péterfy kórház
Bár igazából még a másik táblában is benne vagyok…bocsi Kriszti, hogy oda nem írtam. :oops:
Gica, Benszi,
Köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket a méhszájzáróval kapcsolatban. Most talán már nem vagyok olyan bizonytalan ebben a kérdésben. :wink: De még van két hetem, hogy eldöntsem. :)

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Azt hiszem eddig azért nem sikerült képet feltennem a nem létező pocakomról, mert túl nagy a kép. Remélem hamarosan segítséget kapok és akkor megmutatom nektek a pocimat, ami még mindig nem nő! Pedig már úgy szeretném büszkén mutogatn, de ha olyan leszek, mint a nővérem, akkor még várnom kell! Neki az ötödik hónapban kezdett nőni a hasa, de még akkor is lazán el tudta takarni egy laza polóval!

Holnap megyek genetikai UH-ra, már nagyon izgulok!!!!

Benszi!

Szorítok, hogy jó legyen az AFP-d! Hátad, lábad hogy vannak?
A 3xpisijárat nálam is megvan, pedig még nincs is hasam, ami nyomná a hugyhólyagot!
:shock:

Kép

Kép
sharon

Benszi
férjecskédnek igaza van hogy félt ennyire titeket,én már maradnék a fenekemen,föleg hogy fájogat is a lábad,meg mégiscsak 2 pici van a pocidban :oops: :oops: persze téged is megértelek hogy mennél,én is annyira vágyom a tengerre,de idén kihagyjuk,majd 2 év mulva a babával együtt :lol: :lol:

Bibike
de drága lehetett a kutyus,megérzték egymást :lol: :lol: hányinger elég kellemetlen lehet,nem irigyellek,de nemsokára foglak 8) 8)

Zsókuci
remélem megtalálják azt a fránya gócpontot :oops: :oops:

Lukréciám
remélem nincs hányinger ma :lol: :lol: :lol:

bibar

Napcsi, holnap délután jön meg a kiságy szállítmány, majd teszek fel képet és elmondom, hogy meg vagyunk-e vele elégedve.

Puszi!

Judit

jucicuki

Sharon

Kép

Hhűűűűűűű de vékony vagy. :) irigybirigy :lol: :lol:

chesti

Hú sharon azt de csini vagy!Ne izgulj, úgylátszik ez nálatok alkati kérdés,hogy jól elrejtitek a babát. (Bár szvsz nem tudom hova :lol: )De ebből lesz szép gyönyörű pocak a végére!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Hát, Sharon, helytakarékos gyerek, az már biztos :lol: de nyugi, leszel Te még szép gömbölyű :wink:

Judit

jucicuki

Nos lányok túl vagyunk a vizsgálaton, és képzeljétek egyáltalán nem fájt egy vérvételnél többet érez az ember mint ennél a vizsgálatnál, és jövőhéten kedden megyünk az eredményért, és akkor 100%-ra megtudjuk a nemünket is!! Alig várjuk már, és integetett a vizsgálat közben a kis édeskénk, és kb. 10 percig tartott a fertőtlenítéssel együtt! Tehát nem kellett volna ennyit aggódnom, mert jól vagyunk!! Doki itt mondta, hogy mindent rendben látott, és nem kell aggódnunk!!!

Egyébként sziasztok!!!

Mivel még pihizni kell ezért gyors búcsú tőletek, mindenkinek minden jót, és jó eredményeket az AFP-seknek, puszi, pá!

Kép
tini75

Sharon
Éppen most írtam a másikon, hogy jövő hét pénteken tali, de asszem átgondolom. Igazság szerint nem szívesen engednélek a férjem közelébe, akinek a vékony lányok a gyengéi és aki jelenleg egy dagadt feleséggel él együtt, ráadásul az asszony iszonyatosan hosszú ideje el van tiltva minden hancúrtól. :lol: :lol: CSERÉLJÜNK!!!! Én adom a pocót, Te meg a karcsúságodat.
Szombaton megkérdeztem a Drágámtól,hogy látszik-e, hogy babóka van a pocimban, vagy csak úgy nézek ki, mint egy tehén. Erre Ő őszintén és kedvesen: -Most még úgy nézel ki, mint egy tehén, de látszódni fog, hogy az egy babóka.
Mondjuk az őszinteséget én értékelem. Persze azért etet egyfolytában, meg elhalmoz minden finomsággal, de tudom mi a véleménye a túlsúlyról. Eleve nincs is hozzászokva, mert a családja hihetetlenül szerencsés géneket birtokol. Anyukája 4 gyerek után, 60 évesen a maga természetes szépségével is gyönyörű. (Smink, kozmetikus, hajfestés abszolút nincs, egyszerűen csak szép.)
Vendég

Sharon

Ilyen vékonynak lenni :shock: nem semmi!!És hol a fejed a képről???
gabicsibe

Helló lányok!

Sharon hát ez hihetetlen!!! kiváncsi vagyok mekkor lesz a végén!

Segítséget kérek! Holnap megyek a BMC-be uh-ra. Hány óráig kell odaérni? a párom dolgozik és nem tudom hogy ér haza majd!!!
málna79

Málna
Nekem anno w. doki azt mondta ráérek 2 körül menni. Nem tudom a Te dokidnál mi a helyzet.
Vendég

Sziasztok!

Hát, lányok, rég röhögtem már ilyen jót, Chesti:"irigybirigy", meg Juci "helytakarékos gyerek" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sharon, figyeld meg, majd hirtelen kezd el nőni a pocid, szerintem így lesz, és majd csak pisloghatsz :wink: :lol:

Lexike, én láttalak ám a képeken, és nincs mitől féltened a férjedet, nagyon is csini csajszi vagy te! :lol:

Na, megyek pihizek egy kicsit, már megint fáj a hasam...

puszi

M.

Kép
numato

Chesti!

Nagyon szépen köszönöm, hogy feltetted a képet. Én már a hajamat téptem a bénázásom miatt. A mail is 10 perc alatt ment át! Senki ne köttessen be wifi internetet!

Mindenkinek köszi a dícséreteket! Ez a kép a 12. hét közepén készült, de azóta is változatlan a helyzet. Hát most már értitek, miért írom mindig azt, hogy nincs hasam! Mindig szerettem, hogy lapos a hasam, de most már pocit szeretnék!

A férjem üzeni, hogy még mindig az ő hasa a nagyobb és ha így haladok, akkor egy darabig nem is fogom megelőzni. Ő hízik helyettem is! Pedig eszek rendesen!

Lexi!

Azért remélem találkozunk! A fejem nem olyan jó, nem véletlenül maradt le a képről :lol: hozd nyugodtan a párodat!!!

Kép

Kép
sharon

Lexi!

Emlékszem még a kórházas képedre, amit a Kriszti csinált! Még hogy tehén! Nagyon csini kismami vagy, semmi közöd a tehénhez!!!

Nagyon várom már a talit! Készülj a fagyira!

Kép

Kép
sharon

Sharon
Annyi változás van, hogy csak az azt követő hét szerdáján megyünk, mert a párom nemcsak 3 napra, hanem hosszabb időre szeretne menni. Ez nekem még olyan távoli, de remélem már nem lesz baj. Szerintem Te olyan kismama leszel, aki után még a 9. hónapban is füttyögnek a pasik. És szülés után tologatod a babakocsit miniszoknyában. Na jó, tél lesz, tudom, de megtehetnéd. :lol:

Numato
Te is a kórházas sztárfotóimra gondolsz? Már napok óta kérem a páromat, hogy fotózza le a pocakomat, remélem holnap lesz rá idő. Bár szerintem majd a fejemet én is lehagyom. :oops: :lol: A napokban elég sokat nőtt a pocim. És úgy tűnik egyre "fiúsabb" a formája.

Kriszti
Mióta kijöttem a kórházból, azóta naponta többször is megyek a pocim után. Elképzelni sem tudom, hogy mi lehet. Vírusfertőzés lehet, ha nincs más tünetem? Egész nap rosszul voltam a cukros lötyitől, este az összes kaja, amit a nap folyamán megettem "búvárkajává" változott. Viszont ma nem véreztem. Mondhatni ez egy változatos nap volt. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Azt hiszem minket a hidegfront visel meg, ma hatalmas hancur , volt odabent, keményedtünk is rendesen na arrol már nem is beszélek hogy fájdogált ott lent is rendesen. De élveztem. :lol:
Jaaajjjjjjj ugggyyy vááááááááárom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Rékaróka,
Nekem a Fábián az orvosom! Ismered?

Sharon,
Hüüüü nem semmi hogy milyen vékony vagy!! :D De ne izgulj lész nagy pocid lesz majd!!! :lol:

Lukrécia,
Veled mi ujság?? :lol:

Zsókuci,
Gyulladásüzőt továbbra is küldöm! :lol:
Pusz

Kép
bibike27

Sziasztok,

Na én is idejutottam a géphez, eddig a párom birtokolta :wink:
Lehet, hogy kicsit sikerült valahol felfáznom, vagy összeszednem valamit, mert olyan nem jó érzés van pocinál, és pisikor is :( Úgyhogy már döntöm magamba a gyógyteát (Medveszőlőlevél tea). Annyira „jó”, hogy mindig van valami :roll: Tényleg jó lesz majd az a teljes kivizsgálás…

Benszi,
Hát én sem kockáztatnék ekkora utat… Bocsi. Majd mentek eleget a gyerkőcökkel, ha meg mindenképpen menni szeretnél idén valahová, szerintem maradj belföldön. Igaza van a párodnak, hogy félt!

Kismoni,
Felvettelek a táblába :D
Tőled is kapunk pociképet? :D

Sharon,
Tényleg rettenetesen vékony vagy, nem gondolnám, ha látnálak, hogy babókát rejt a pocid :wink:
Kíváncsi vagyok, hogy mikor látszik majd meg rajtad. Mindig kérünk majd képet :D

Tini,
Örülök, hogy jól ment a vizsgálat!!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!! Pihizz sokat! Puszi!

Lexi,
Szerintem is erősen túlzol a kinézeteddel kapcsolatosan :wink: Én is láttam ám a kórházas képeket, és én csak egy kismamit láttam, nem egy bocit :wink: :lol:

Bibike,
Lehet, hogy készül a kisasszony kifelé, azért a hancúr? :wink:
Köszönöm a gyulladásüző mai adagját is :D:D

Puszi mindenkinek és jó éjt!

Kép

Kép
zsókuci

Sharon!
Azta leborult!Ennyire vékony a születésemnél sem voltam!
Ne izgulj nemsoká beindulsz!
Bibar és Zsókuci!
A tengert azt egyedül a lábam miatt favorizálom,mert nagyon erős gyulladáscsökkentő hatása van!No meg a lelkem is bírja azt a sós levegőt,a morajlást!Balcsin gondolkodtam,de fosok tőle,bár hülye vagyok,mert uszodába járok!Ez szerintem tudatalatti dac!
A doki elengedett simán,még repülni is!Azon kívül,hogy fáj a lábam semmi bajom!Na jó,ne legyen hidegfront,mert akkor egésznap ágyban vagyok!
Málna!
A Zekéhez 13 felé jártam UH-ra mindig!
Numa!
Nyomd otthon a kicsi segged,pihizz!
Lexi!
Én is emlékszem a kórházas képedre!Milyen tehén?Az uradnak elgurult a gyógyszere?CSinos vagy!Azért jó,hogy már nem vérzel!
Bibike!
Az én pocim sem bírja a hidegfrontot!Kemény mint a kő és fájdogál rendesen!

Csajok!
Érezhetném,ha egy baromi nagy mozgás lenne a hasamban?A fiúnál kb.10-15másodpercig nagyon fájt!Úgy szúrt,hogy nem igaz.mintha keresztben megfordult volna!Nagyon megijedtem.Oszt elmúlt!
Vendég

Benszi, hát nem tudom, a lányok elég pörgősek ( különösen akkor, ha anya délután elhatározza, hogy alszik egyet :roll: ) de még soha nem fájt. Néha a pocakom húzódik, mert Dorka mostanában szeret kiköltözni egészen a jobb oldalamhoz valamiért és akkor úgy néz ki a hasam, mintha éppen készülne a hátamra mászni :lol:

Csajok!

Ma felteszem az albumba a szokásos fej nélkülni pocakos képemet, aztán a vasárnapi keresztelőről ígérem hozok olyat, amin fejem is van :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci!
nekem is szokott húzódni!A fájás a hidegfrontnákl van és akkor ha barackot eszem!Annyira felpuffaszt,hogy úgy érzem szétreped a bőröm!A szurkálás az meg olyan,mintha fellennék fázva!Alulról felfelé!Azt mondta a doki,nő a méhem!De akkor nagyon rohamosan!Várjuk a képeket!

Csajok!
Ti merre mennétek itt Magyarországon nyaralni víz mellé?Az uram nem akar kivinni Olaszba,pedig csak 6-7 órás út lenne!
Vendég

Köszönjük szépen a bókokat :D !

Sharon :shock: ,csatlakozom az előttem szólókhoz,hát tényleg jól elrejtetted azt a Babát :roll: .Ne izgulj,hamarosan be fog indulni az a poci :wink: .

Gica nekünk is egymás melletti van és én is beférek vele a Spar-ba :wink: !

Zsókuci akkor lehet,hogy ezért volt magas a süllyedésed?!Azért mindenképp vizsgáltasd ki magad a nyaralás után.Jobbulást kívánok Neked!

Chesti lesz ott babázás az bizti,már alig várom :D !

Lexi én sem tudom milyen tehénről beszélsz,nagyon is csini vagy!

Bibike lehet,hogy a következő hidegfrontnál már lesz valami? :wink:

Tinike örülök,hogy túl vagytok a vizsgálaton :D .Jövőhéten végre megtudhatjátok Ki lakik a pocakodban :wink: .

Juci megint jó sokat nőtt a pocakod egy hét alatt :wink: .

Kismamik én nem is tudom,hogy bírjátok elviselni ezeket a hirtelen időjárás változásokat :roll: .Én mindenesetre már megőrülök tőle :twisted: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Numa írtam privit!
lippa

Benszi
Természetes vízre gondolsz, vagy lehet fürdő is?
Fürdő: Kehidakustány, Sárvár és környéke nekem nagyon bejön. Hévízen is van egy két tuti szálloda, az én kedvencem a Hotel Carbona. (A tavat nem szeretem.) Sajnos természetes víz- ügyben nálam a Balatonnál kimerülnek a tapasztalatok. Valahogy az annyira nekem nem szimpi.
Esetleg Horvátország nem lenne jó egy középútnak? Az mégiscsak tenger, de az autópályán hamar ott vagytok. Mondjuk az én párom sem vinne el ilyen messzire. A tehenes dumával nem bántani akart ám, csak mérges rám, mert nem díjazom kellőképpen újonnan gömbölyödő idomaimat. Bár cici-ügyben elégedett vagyok. :)
Ma megint keményedik a pocim. Mi a fene ez? Nem örülök neki és nem is kellemes érzés.
Vendég

Lexi, nekem is keményedett párszor a pocim... szerintem összefüggésben van a növekedéssel. Vagy nem? :oops:

Benszi Én 26 hetesen repülőre ültem, irány London. :) Azt hiszem azért bátror voltam, vagy nem? :) Annyi kismama repül, nem éreztem különbnek magam azért, mert IVF-es vagyok. Aztán szeptemberben horvátba mentünk. :) Jóóó nagy pocival. Bementem a vízbe, de annyíra nem élveztem már.
Ja, és Niki a repülőn fordult be. :)

Lippa olyan jó olvasni a lelkesedésedet. Én is nagyon várom már a talit. :)

Juci várjuk a "fejes" képeket. :) :lol: :lol:

Zsókuci drága, imádlak, ma sokat gondoltam rád/rátok!
Kedvenc idézetem, igaz sms-ben már elküldtem neked.
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell repülni. "

Bibike nem lepődnék meg ha Betti megindulna ezekre a frontokra. Nagyon duurrvvaa. Hogy bírod?
Amugy ha keveset mozog az a tuti. Akkor gyűjti az erőt.
Niki is szülés előtt lecsendesedett, aztán aznap beindult. :)

Sharon szivesen máskor is. :)

Na mennem kell, hív a csajszi. :)
Csak annyit még, hogy ma voltunk kontroll pisin, és negatív. :) Vért is vettek, de az csak jövéhéten lesz meg.
Ja és bevihetem a balcsiba, de nem az elejére, hanem ami már nekem is mellkasomig ér. Lesz itt pancsi. :lol: :lol: Jövőhéten szombaton utazzuunk. :)

chesti

Sziasztok,

Na, már jobban vagyok, szerencsére ez a tea segít, ha időben elcsípem a dolgot. Mától szedek homeós immunerősítőt, és gyulladáscsökkentőt kúraszerűen. Remélem, hogy segít! Nyaralás után újabb vérvétel aztán, meglátjuk, hogy mennyit sikerült faragni ebből a csúf értékből :wink: Ha nem sokat, akkor megyek góckeresésre. Meg lehet, hogy egyébként is.

Chesti drága,
Annyira édes vagy! El sem tudom mondani, hogy mennyire jól esett az sms-ed!!! Olyan megható, hogy így észben tartottad. Imádlak csajszi!!!!!!!!!!!!!! :)
Örülök, hogy Nikinek rendben a pisi eredménye!! :D:D

Benszi,
Persze, a tenger az jó, de ha már mindenképpen menni szeretnétek, tényleg menjetek Horvátba, közel van, van tenger, és csodaszép :D

Judit,
Nem semmi, hogy mennyire látványosan nő az a pocak hétről-hétre :wink: Nagyon csini vagy! Várjuk a fejes képeket is :lol: :lol:

Lippa,
Én is nehezen viselem ezeket a frontokat, egyfolytában álmos vagyok… :?

Lexi,
Nem lehet, hogy a babókád mozgását érzed már? :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Múltkor írtam egy hosszút, közben Verus a földön mászkált, majd egyszer csak kitépte a falból a rútert, aminek elgörbült a bedsugója, így egy időre megfosztott minket az internettől... :lol:
Most csodák csodája, a kiságyában alszik, ezt már több hónapja nem tette, így ha aludt, sem mertem otthagyni, mert ha felébred, lepotyog.

Persze visszaolvasni csak ezt az oldalt volt időm... A talira mi is megyünk, még attól függ, mikor nyaralunk (mikor adják oda a nyaralójukat a rokonok), de remélem azért előbb. Keresztelőnk még nem volt, mert keresztszülők kisbabája olyan súlyos vesegyulladást szedett össze az uszodában, mint Niki. Még intenzívosztályon is volt, de már jól van, bár gyógyszerezik még. Mi azóta nem voltunk úszni...

Most nem tudok külön írni mindenkinek, sőt senkinek :(, de mindenkinek puszi.
Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Lippa,
Remélem hogy a jövöhéten kibujik már a drágám! :lol:

Chesti,
Örülök hogy jo lett a pisi eredményetek! :D
Gondolom várod már a nyaralást! Tényleg és meddig lesztek ?

Zsókuci,
Ugyan beszéltünk de sajnos folyamatosan csörgött a telcsim!
Még annyit akartam mondani hogy küldöm ám a mai adagodat is! :wink:
Puszi neked!

Mi ma voltunk szülöszoba látogatáson, és mit mondjak egy kicsit, kezdek félni! :oops:
De közben meg már nagyon várom!!!

puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Bibike!
Ott leszel és nem fogsz félni!

Lexi!Zsókuci!
Én is mennék Horvátba,mert imádom,de az az is ugynúgy 6 óra,mint Olasz és az uram nem akarja!Ráadásul tényleg 10perc az állóképességem,mert utána ezer tűvel és tűzzel izzik a lábam.Pihizni kell 10percet és újból bírom 10percig!Vicc!Azt mondta az étteremig a sarkon nem tudnék elmenni,mit akarok!Biztos igaza van!Csak pöcs kivan!

Chesti!
Én is repülnék,de az uram azt végképp nem!A kocsinál még az lenne a jó,ha már nem tudnék hazamenni,akkor az uram el a kocsiért és érem jön!

Lexi!
minden évben télen egy hetet Keszthelyen tötünk családosan!Sokszor átjárunk Kehidára!De az és Sárvár is gyógyvíz!Terhesen is lehet menni gyógyvízbe?Jó nem a 36fokosba persze!Ja és milyen tiszta a Balcsi vagy a Tisza?Tudtok valamit arról a Kolpingos szállóról Alsópáhokon?Én azt hogy rohadt drága!Tanácstalan vagyok nagyon!

Taliról!
Ha nem lesz külföld,akkor nem vagyunk időhöz kötve és jó lesz bármelyik időpont!
Vendég

Lexi!
Az én hasam is tréfás volt tegnap!Szerintem nem bírja ezt az időjárást!Vérzel még?Ugye már nem !Ja cici az jó,hogy nagyobb lett!Mondjuk én eddig is elvoltam látva kannákkal,most meg jobban!De most egy kicsit visszaállt és nem annyira érzékeny!
Vendég

Kép

Ilyen a kiságy, még a gombok az ajtókra nem kerültek fel, egyébként szerintem klassz :lol: jó nagy és még csak egyet raktunk össze :shock:

Judit

jucicuki

Benszi, nekem kifejezetten megtiltották a strandokat, termálokat, és uszikat.
Balcsira és természetes vizekre neccesen de rábólintottak, de úgy mint a Nikinél, csak bent a mélyvizben...terhesen ez hogy kivitelezhető? :lol: :lol:
Tenger mehet. :)

Juci édes a kiságy. :)

Rozus beírtalak talitáblába. :) Jó, hogy Ti nem kaptatok el semmit babauszin.

chesti

Csináltam egy lakhely rublikát. Igy akik közel laknak egymáshoz, esetleg tudnak együtt jönni.

Kép
Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Juci, nagyon jóóó a kiságy, és tényleg jó nagy, de gondolom elfér rendesen.Megnéztem a legújabb pocifotókat, klassz :lol: lesz itt méret októberre rendesen :lol:

Chesti, már én is nagggyon várom a talit, jó lesz már végre személyesen is találkozni, és nemcsak nickname alapján beazonosítani az embereket :wink:

Bibike, sokat gondolok rárok, és nagyon drukkolok neked, ügyes leszel, meglátod, én tudom :!: :lol: :lol:

velünk semmi extra, szombatra kész lesz a felújított fürdőszobánk, az én bébikéim meg nem akarnak kommunikálni az anyjukkal :lol: még mindig nem érzem, hogy mozognak...pedig jövő héten 20.hét...

puszi

Numa

Kép
numato

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?