Sziasztok!
Tusimi: Valószínűleg második gyerkőc... A babaszoba csevegőjében van egy Újpesti Szülőotthonos topic, onnan gondolom, hogy van már egy lánya.
De hétfőn -remélem- találkozom vele, és akkor elmondom, hogy mi az ábra!
24-26. héten cukorterhelést végeznek, gondolom azért kell majd mennetek laborba.
Luckó: Végre egy fiús anyuka!
4D-n voltam 19 és 29 hetesen. A korábbi azért, mert a 18 hetes UH valahogy nem győzött meg, hogy minden rendben van. Akkor a Kleopátra házban voltunk a Lehel térnél, nagyon szakszerű, megnyugtató vizsgálat volt. A másodikat a Brendonban csináltattuk, az tényleg inkább babamozi... nem volt rossz, de örültem, hogy elsőre egy profibbat sikerült kifogni.
Viszont Andalka ajánlata határozottan jobb anyagilag, mert valóban mindenhol 12 -15 körül mozognak az árak.
Az orvosi UH-n még nekem is nehéz felfedezni a fütyköst, de persze amikor a doki mutatja, akkor jön az AHA-élmény!
A 4D-n tuti magad is ráismersz.
Andalka: barátnőm szedett fel huszonvalamennyit, de olyan simán lepergett róla, hogy öröm nézni... Most meg lelkendezik, ha sikerül híznia fél kilót.
Brinza: Öntudatos a kislány.
Előzd meg az idegeskedést. Egyél vizsgálat előtt csokit. Az a te boldogsághormonjaidnak is jót tesz, meg a baba is felélénkül.
Én tegnap voltam CTG-n, Pocak úgy döntött, hogy kimászik az érzékelők alól... asszisztens meg rögtön azt gondolta, hogy én vagyok olyan béna, hogy elmozgattam. Csak amikor ő sem találta, akkor jött rá, hogy a baba nem szereti, ha sokat vizsgálgatják. Szégyenlős a drágám.
Dolli