Új privát üzeneted érkezett!

Miből áll az a doki para? :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

biztos sikerülni fog mindannyiunknak tudom!!!!!

de olyan nehéz türelmesnek lenni. ez a nyavajás hormoneredmény is csak kb hónap végére lesz meg, így ha találnak valami gigszert akkor is csak augusztusban tudják elkezdeni kikezelni. az a baj, hogy szerintem nem jó időben vették le tőlem a vért és így lehet, hogy újra meg kell ismételni a vérvételt, akkor még több idő megy el, és csak szeptemberre lesz épkézláb diagnózis. nehéz ez a várakozás.......csak ez a bajom.

zárszóként pedig én is csak azt tudom mondani mindenkinek kitartás!

jaimee kíváncsi vagyok már a pocakos fotódra :wink:
mirci74

bíborlány

azért nem vagyunk mi öreglányok :wink: ugye jaimee?
nincs még dokid? még nem is vizsgálgattak baba ügyben? pesti vagy? mert ha igen ajánlhatok neked családtervezési tanácsadót meg dokit is. ha gondolod megírom priviben.
mirci74

Öreglányok???? Én is elmúltam 32, szerintem 36-37-ig simán lehet szülni. Akkor még belefér egy gyors második babó is.

Mirci: Arra koncentrálj, hogy minden rendben és hamarosan kisbabát fogsz várni. Ezzel kelj és feküdj, ne azzal ,hogy gond lehet. Vettél már kismama könyvet?

jaimee

Jaimee, nem tudom néznek-e nyálkahártyát, lehet ha visszarendel az eredmények tudatában.

Beszélnek itt az öregek... én vagyok a vének vénje tudjátok, úgyhogy senki sem öreg! amúgy meg nem számít a kor, mindenki egyénileg működig.

Mirci megértelek, tényleg a várakozás, a "tudatlanság" a legrosszabb, jobb ha tudja az ember hányadán áll, mintha vár és semmi... na ezért váltottam dokit, ő olyan mint a fent említett főorvos

Kép
mercure

igen vettem már. abban csak az általánosságokról van szó a fogantatással kapcsolatban. sok újat nem tudtak mondani. de hasznos lesz majd babaváráskor.
mirci74

Jamiee, elég súlyos eset vagyok, egyszerűen kerülöm őket, még a legvégső esetben sem hagyom magam....szilánkosra tört csuklómat se engedtem megműteni, ötször írtam alá, hogy saját felelőségemre távozom, azt mondták, béna leszek egész életre....de én már gipszben is lovagoltam, csuklószilánkjaim meg visszataláltak maguktól a helyükre, most jobb, mint hajdanában :) És nődoki se látott évek óta...

Mirci igen, kérlek írd meg!
Vendég

az egyik barátnőm 40 évesen lett terhes. két felnőtt gyereke van 17 és 20 évesek. elvált, és beköszöntött hozzá a szerelem egy 30 éves fickó személyében. nem tervezték a babát de ha már így alakult megtartják.
mirci74

Bíborlány: Ejnye-bejnye...Nekem sem volt citológiám tavalyig emberemékezet óta..... :oops: :oops: Nekem egyenesen nőgyógyász fóbiám volt, ha az asztalra gondoltam és hogy nekem arra fel kő feküdni....kivert a víz. Aztán elmúlt....Ha valamit akar az ember....És hát ha megtalálod az embered az orvosban, még szívesen is jársz hozzá. Igaz, Krisz? :lol:

jaimee

Bíborlány:nem semmi vagy... :lol:
Vendég

Ja és ezek szerint te otthon fogsz szülini!!! :lol:
Vendég

Jaimee, hát jó lenne egy olyan dokit találni...de ezek szerint Te érted, miről beszélek.
Nóri, eddig még nem jutottam, de most, hogy mondod :lol:
Vendég

Ezek fényében simán ez volt az első gondolatom! :lol:
(még ha császár is...) :lol:
Vendég

JAimee! Igaz. Én is elfogyasztottam pár orvost, mire a mostanira rátaláltam, és egyenesen szeretk hozzá járni! Komolyan. Főleg, ha babásak leszetek, majd alig várjátok!
Igaz biztos van olyan aki az én orvosom sem szereti, de nem szerethet mindenki mindenkit!
Vendég

Krisz: :D Imádok hozzá járni most már (eltekintve a méhszájvizsgálattól....)

jaimee

Mirci!
36-37 naposak a ciklusaim általában. :?

Most nagy elhatározást tettem. Leteszem a hőmérőt. Nem idegesítem magam rajta, hogy mennyit mutat, hanyadik napon vagyok stb. Csak egyszerűen szeretni fogjuk egymást Apával!
Már nagyon meguntam ezeket a hókusz-pókuszokat!
Sajnos Elevitet nem tudok szedni, mert kiütéseim lesznek tőle. De szedek Béta-karotint, B6, C, D, E vitamint, kálciumot, magnéziumot és cinket. Ja és folsavat. Már amikor épp nem felejtem el bevenni.
És azt hiszem most nagy fogyókúrába kezdek. Le kell adnom kb. 8 kg-t. Lehet, hogy a túlsúlyomtól sem sikerül a baba.
Na Lányok! Ez volt az újévi fogadalom! :lol: Vagyis az új ciklusi!
Új hónap, új remények! Ebben a hónapban sikerülni fog! :wink:

Jaimee!
Hogy is tanítottad?

EBBEN A HÓNAPBAN BEKÖLTÖZIK A POCIMBA A POCAKLAKÓM!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell:NEKEM IS NEKEM IS NEKEM IS

Amúgy én sem nézem a pé-met pár hete, nem számolok.És én is elkezdtem megint mozogni, mert a cigi-lerakás miatt rajtam is van pár kiló plusz. :lol:
Vendég

Hát akkor Nóri!
Babára fel! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Hmmm....Azért nagy fogyókúrába ne kezdjél, mert az ilyentájt nem ajánlatos. Persze saláták és gyümölcs nyakló nélkül, az jót tesz. 8 kiló túlsúly nem akadály a babának. Barátnőm 10-el indult, aztán csak az történt, hogy kevesebbet hízott, mintha vékony lett volna.

Ezt egyébként Anditól tanultuk valamennyien, de legyen igaz, és költözzön be hozzád valaki. :wink:

jaimee

Upsz! :oops: Akkor elnézést kérek Anditól! Szerzői jogokat talán nagyon nem sértettem meg! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
Nem olyan rettenetes "nem eszek semmit" fogyira gondoltam, hanem kevesebb szénhidrát és cukor, több gyümölcs és zöldség. Mindez kiegészítve egy kis mozgással. Jó lenne egy pár kilótól megszabadulni. Csak olyan praktius oka van, hogy nem nagyon jönnek rám a nyári ruháim. :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Ja, oké, csak írtad, hogy naaaagy fogyókúra lesz. :D :D
Számítsd fel, hogy ha majd hánysz, mint a lakodalmas kutya, akkor is fogsz fogyni pár kilócskát - átmenetileg. :wink:

jaimee

Chris: :lol: :lol: :lol:
Nálam is vannak problémák.Minden gatyóm összement deréktájt...hogy lehet? :shock: :lol:
Ja és a mellatrtóim is összementek...a drágám legnagyobb örömére.
:lol:
Én sem úgy akarom, hogy koplalok, mert arra képtelen vagyok, inkább mozgok.Meg odafigyelek, ahogy te mondtad.De éhezni nem vagyok hajlandó egy percet sem.
Vendég

Jaimee: ezt mondaogatás nem az "Elméd gyógyító hatalma" című könyvből alkalmaztad?:)
Ajándékba adtam Vörösbegynek, amikor már nagyon el volt keseredve, és ott írták, hogy kb. így kell mindig mondogatni a dolgokat...
Csak felfigyeltem rá...
:oops:

És én is örülök, hogy lenyugodtak a kedélyek, egyetértek... hmmm... Krisztinka véleménye teljesen megfogalmazta szerintem Andi felvetését...

És maradjon meg ez a kis banda.. olyan jó titeket olvasni.. :)
Vendég

...felvetésének lényegét...
Vendég

Christell:figyu, akkor lesz baj a súlyunkkal, ha így keressük az ölebünket:
Vendég

Kép
Vendég

Nóri: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pötty: Hááát, azért nem lesz olyan a topik, mint régen. Főleg, hogy az alapítók java odaát van...Chris, spuri átfelé, te vagy az alapító! :lol: :lol:

De az tény, hogy mindkét oldal aktívabb lett.

Szerintem Andinál ez saját szerzemény volt. Van olyan kreatív, de ő tudná megmondani.

Koplalni nem is szabad. A kollegáknak itt bevált ez a szétválasztós diéta, de sztem az meg nem nagyon egészséges... :? Fene tudja...

jaimee

Állást foglalok:

ÉN OLVASNI FOGOM MIND A KETTŐT!:)
És néha nagyon okosan belepofátlankodni :lol:
Vendég

Pöttye: Helyes. Én is ezt teszem.

jaimee

Mirci: lehet, hogy erről a részről pont lemaradtam, de szerintem családtervezőbe kellene mennetek, ha nem bízol a mostani orvosodban...Ők segítenek mindenben (vér, sperma vizsgálat, genetika, stb...) ráadásul TB alapon...Elmondják, hogy mit hogyan csináljatok és nem kérdezik meg, hogy ugyan már csak x hónapja próbálkoznak, miért nem évekkel később jönnek... Én nagyon ajánlom őket... Még annyi, hogy tényleg lehet úgymond segítséget "kérni" a mikroszkópoktól, LH tesztektől (nekem ez vált be), de ha mensi elmúlás után 2 naponta együtt vagytok, és minden rendben veletek, akkor elvileg hamar össze kell, hogy jöjjön a babó...

Chris: a privi állandóan szarakodik nálam, amúgy az egész net kalap kaki..Most olvastam csak a leveledet! A Flavinosoktól főleg a Flavin 7-et iszom és jobb is lett a vérképem...Nem tudok olyan termékről, kivéve, ami hormonváltozásokra kell, amit ne szedhetnének kismamik...Viszont van egy orvos ismerődöm, aki óva intett attól, hogy túl sok vitamint szedjek...Mert az is árthat egy idő után...Ezért én csak Elevitezem 2 naponta 1 szemet, + minden nap 5 ml Flavin 7..A többit rendes táplálkozással viszem be. Ha nem bírod az Elevitet, akkor próbáld meg a HiPP Natalt..Az teljesen természetes..Az első babácskámnál én sem bírtam az Elevitet. Most nincs rajtam kiütés..

Pöttye: jól teszed!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!
NAgy nehezen sikerült végigolvasnom titeket!

Örülök, h Jaimee ide is jön... sztem ez így helyes :lol:

Jót nevettem azon, h öregek vagytok, bár én most dugulok a magam kis zsenge korával :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri! még msot is tartom magam hozzá, h együtt babásodunk jövőre, de nem sértődöm meg, ha hamarabb sikerül neked :wink:

babszika

Jó reggelt!
Tessék szépen felkelni!!!!! :lol:

babszika

Jó reggelt!

Szupi hideg van. Öregszem biztos, hogy ennek is örülök. :lol: :lol: :lol:

jaimee

Szia!

Na, már megint az öregség..... akkor én megint dugulok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

szia heni,

igen pont lemaradtál arról a részről.
Ahogy elterveztük a babát rögtön mentünk a családtervezőbe (két hónapja). Nekem is jó velük a tapasztom.

Nem kételkedem én az orvosokban, csak minden irányból áramlik az infó, és van, hogy elég ellentmondásosak. Abból rakja össze az ember az igazságot.

Nekem a mikroszkóp nem vált be, sosem mutatott semmit. Lh tesztet majd most kipróbálom.
mirci74

sziasztok csajok :D

én is megfagyok. ez már tényleg a korral jár :D?

ma felugrott a hőm 36.9-re. ahhoz képest, hogy milyen kis laposka volt az utóbbi időben.

a napokban kéne megjönnie. de akkor miért most ugrik fel?
mirci74

Mirci!
Dobd fel a görbédet és kukucskáljuk meg!

babszika

Jó reggelt!

Örülök, hogy lecsillapodtak a kedélyek, és hogy Jaimee ir ide is, sajnálnám, ha bárki is itthagyna bennünket...

Az öregségre én nem mondok semmit az én korommal, de nekem is van egy ismerősöm, most 5 vagy 6 hónapos terhes (nem tudom, rég beszéltem már vele), a lényeg, hogy 42 éves lesz az idén, és az eredményei kitűnőek! Szóval nem vagytok ti öregek, csak babára fel!!!

A parázósokhoz én is csatlakozok, pedig mi sem próbálkoztunk olyan sok hónapot (azt hiszem 2-őt) élesben annyira, de én is el vagyok kenődve, mert, ha a nő megérett a terhességre (agyban is), akkor biztos, hogy az az egyetlen dolog, ami a legjobban foglalkoztatja...
sirkici

Mirci: Görbét, görbét, görbét!!!! Lehet, hogy 3 fázisú, ami akár babát is jelenthet. :wink:

jaimee

Mirci,
én is megfagyok, pedig még 24 éves vagyok! Habár néha én is öregnek érzem magam... :wink:
sirkici

Szia Sirki!
Ne tessék parázni és elkenődni!
Tessék engem figyelni! Nagyon pozitív vagyok és bárkinek adok egy kis pozitív energiát!

Mit szólsz a csoportos öleléshez? :wink: :lol:

babszika

Jó reggelt!

Én is fázok ám....29 múltam.
Babszi:tartom magam, ahhoz, amit megbeszéltünk, bár ha meglesed a vonalzómat a 28 napos ciklusom fényében.... :shock:
Vendég

Szia Babszika!

Köszi a vigasztalást meg az ölelést, jól esett! Az biztos, hogy neked minden elismerésem, de mostmár, hogy elkezdtek kezelni, biztos, hogy hamarosan a zebrás tesztedet fogod nekünk mutogatni!

Nóri,
most, ahogy mondod... Mikor tesztelsz? Szokott késni a mensid?
sirkici

Apa most hívott....
Annyira édes! Majdnem megsirattam... Álmodott....
Azt álmodta, h éppen szülök. Mindvégig úgy tudtuk, h kisfiunk lesz. A dokim is azt mondta, h nyomjon még és mindjárt itt lesz a kisfiuk. És apa is ott volt velem. És mikor kibújt a baba, kiderült, h kislány.
Ja és Virágnak neveztük el.

Annyira édes!!!! Már csak azért is, mert ő mindig azt mondja, h nem akar bent lenni szülésnél, mert elájulna. :)

babszika

Nóri!
Nagyon fogok örülni, ha most babás leszel!!!!!! :wink:

babszika

hát íme a görbe. nem valami szép.

Kép
mirci74

Mirci!
Sztem ezzel a görbével nincs túl sok gond.... bármi lehet a vége!

babszika

szerintem túl lapos a pé utáni fele. ezért gondolom, hogy nem lehetek babás. sajnos nekem mindíg ilyen lapos.
mirci74

jó reggelt!

Babszi: szía!!!! Néha olyan édesek és érzékenyek tudnak lenni a pasik is....Akkor szép reggeled van.. :)

Sirkici: most már mindjárt péntek, ezenkívül tudok javasoni átmeneti csoki terápiát, csak ne hagyd, hogy urrá legyen rajtad a rossz kedv!!!

Mirici: elnézést akkor! :oops: A mostani orvosok mind meghülyültek...Szinte kivétel nélkül pénzéhes disznók...Ez privát vélemény....Azért van egy -két kivétel....

Nóri: én 27 vagyok és nagyon fázom :D Teszt mikor lesz?

Jaimee:akkor ha már látszik valami lécci tegyél fotót.....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?