Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti:neked is jó éjt,és várunk holnap a jó hírekkel :wink: :lol:
vedresandi

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!

Nem teszteltem még!!!!!!!!!!!!
Még mindig várok,mert már volt 30 napos ciklusom is!!!!!
De piri még nincs!!!!
Nem érzek még piri előjelet sem,egyenlőre!!!!!

Puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Kriszti:annyira jól csinálodmost.Igazad van,pont tegnap gondoltam erre,hogy neked volt már hosszabb hónapod is.
Még midnig halkan,csuriban a kezem!!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Andi:A görcsök már mulogatnak,de folyamatosan szédülök,egyensúlyzavaraim vannak.Semmit nem tudok csinálni.Az anyósom főz,a többit a férjem csinálja.Tiszta bénának érzem magam.Úgyhogy szinte egész nap csak fekszem.Na a gép előtt is eddig birtam :( :(

Kriszti:nagyon szoritok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa:remélem hamarosan javul a helyzet.Vigyázz Magatokra!!!Még szerencs,hogy van segítséged.
vedresandi

Kriszti: drukk

Ancsa: vigyázz magadra

nekem: negatív teszt, úgyhogy minden rendben.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szia Klarka:
Te is vigyázz magadra.Majd a köv. hónapban csinálunk zebrás tesztet együtt!!! :wink:

Ma megcsinálom a táblákat,azaz felfríssítem!
vedresandi

Halihó!

Ancsa! Ne törődj semmivel csak pihizz!!!

Kriszti! Drukk!!! Egyébként én is várnék a helyedben azzal a tezsttel!

Zsu! Sajna, hogy pirizel, de mostmár elmehetnél dokihoz!

Klarka! Nagyon jó nega teszt. Meglátod a következő majd pozitív lesz!!!

Andi! Azért a sok munka melett majd jusson idő egymásra is. Tudod a baba apa segítségével lesz!!! :lol: :wink: :lol:

Erzsi! Denni! Enik! Olik! Meg akik nem jelentkeznek! Tessék bekukkantani!!!

Én most itt tartok:
Kép

Pusszantó
Vendég

Krisztinka:eddig jó a görbe,de ne menjünk előre,kivárjuk a vége +-at :lol:
Igyekszünk időt szakítani egymásra.Remélem jó lesz az időzítés :wink: :oops:
vedresandi

Sziasztok!!!
Megvagyunk, Anyuci miatt most ritkábban jövök( eljött hozzánk, én meg nem akarok elmenni gépezni, értitek... :wink: )
Tegnap megcsináltunk együtt a nagytakarítást, ablak, függöny mosás, stb...Brrr...Nagyon elfáradtam.

Krisz: Szép a görbicsek! csak így tovább!!!

Ancsa: Pihizz sokat!!!Minden rendben lesz :!:

Kriszti: ++++++++++++++++ :D Drukk!!!

Enikőék meg nyaralnak, ezért nem jön 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Hát nem birtam ki,teszteltem negativat!
Piri,és előjelei nincsennek!!!!!
De ha a mensi utolsó napjától számolom,a mensi megjövetelét akkor holnap lessz a 28-ik nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ez van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, bár asszem 28. napon mutatnia kéne már valami halványat ha babó ott lenne, de azért még pár nap múlva ha nem jön meg tesztelj egyet. És végülis amíg nem jön meg van remény.
Ha meg megjönis, ez volt még csak az eslő closty-s hónap, ugye?

Krisztinka, szépséges a görbéd :D

Zsu, mi újság? Dolgozik még a terhes kolleganőd?

És a tiéd Kriszti?

Klarka, legközelebbi már olyan pozitív lesz ami az is marad :wink:

Andi, olvastam a balhéról a másik topikban a babaprojekt 2007.
Oda már nem is fogsz így írni?

Olgi, pihend ki a takaratást!!

Rohanok vacsiztatni a családot!
Vendég

Kacika!
Ez már a második hónap!
Ha úgy számolom akkor holnap lessz a 28-ik nap!!!!!!!!!!
Vagyis ha az első naptól számolom,ha beleszámolom a 3 nap mensit a ciklusban holnap 31 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úristen ebbe a sok számolásba kiakadok!!!!
Azért nem adom fel,mert még nem jön meg tesztelek!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

A ciklusba bele kell számolni a mensit, a ciklus a mensi 1. napjától indul!

Ne add fel, amíg nincs mensi!!
Tényleg és most nem nézte a doki uh-gal??

Jó éjt mindenkinek :D
Vendég

Jó reggelt,sziasztok!

Kriszti: Kép

Kacika:majd lehet,hogy fogok oda is írni még,de most egy ideig biztos nem.Ikább nem mondok semmit :wink:
vedresandi

Kriszti: már majd megőrülök, hogy mi lesz!!!!! Feltétlenül írj, ha van valami!!!!!

Többiek?

Kép
klarka

Szia Klarka!
Én vagyok..... :wink:
vedresandi

Sziasztok!

Kriszti! Azért még mi drukkolunk neked, hogy ne jöjjön meg!!!
Ma mi a helyzet? Ugye nem jött meg???
Lehet, hogy korai volt a teszt!

Olik! AZért pihenj is, ne csak dolgozz!!!

Andi! Ma mikor mész forgatni? Vagy már bent vagy! Nálad most indul az akció, piros napok vannak! Hajrá! Bár tudom mindenki dolgozik!

Nem tudjátok Enik hol van?

Denni! Te is jelentkezz lécci!

Zsu, Erzsi! NAgyon csendben vagytok!!!

Klarka, Kacika! Hogy telnek a napjaitok? Magatokról nem is írtatok!!!

Nekem ma is 37 volt a hőm és ma van a 9. dpo. DE ha baba készülődne esetleg, akkor nem kéna leesni a hőnek beágyazódáskor? Vagy nem mindenkinek esik le?

Pusszantó
Vendég

Krisztinka:itt vagyok az irodában,a héten majd szombaton megyek.Most papírmunka van!!!!
vedresandi

SZIASZTOK!
Piri még nincs!!!Jelei sem!!!/Eddig!/
Egy újabb teszt is negativ!!!!
A hőm 3 napja 37,2 37,1 ma 37 .
Ebből következtetek,hogy holnap megjöhet!!!!
De már azt sem bánnám,mert kezdek bekattanni!!!

SZÉP NAPOT NEKTEK,!
Délután többet jövök!!!!!
Vendég

Krisz: Enikőék nyaralnak sztem Balatonon.

Nekem nem volt leesés beágyazódáskor :wink: Csak stagnált egy ideig, aztán felment.

Kép
Kép
Kép
olik22

Kriszti: nekem a 28. napon negatív volt, a 33. napon lett pozitív....persze más kérdés, hogy utána mi történt...de ezt csak a tesztek miatt írom.

Mi most Pesten vagyunk szüleimnél, nyaralunk. Tegnap este voltam férjemmel a Sportmax-ban, baromira ajánlom mindenkinek, aki pesti!!! A Kőérberek lakóparkban van, este 6-9-ig úszójegy csak 700.- és ezért van élményfürdő (áramlós medence), úszómedence, pezsgőfürdő, szauna....szóval minden. Annyira feltöltődtünk és mondom, csak 700.- volt a beugró!! Ja és az egészben az volt a legjobb, hogy mivel rossz idő volt, ezért az élménymedence csak a mienk volt, mert az szabadtéri volt, ezért senki sem merészkedett ki, viszont 28 fokos volt a vize, így baromi kellemes volt!! Bocs a sok szóismétlésért...volt....

Kép
klarka

Oli:ha jól emlékszem a görbédre,akkor mintagörbe volt :wink: .

Az enyém görbéimmostanában kicsit nyugtalanabban,mint az első volt,de azértmég mindig jól működöm :lol:
vedresandi

Krisztinka: drukkolok!

Kép
klarka

Hú Lányok! De gyorsan válaszoltatok! Köszi!

Kriszti! +++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Na megnézegettem a babás hőgörbék topikot, hát nem sok helyen van beágyazódáskörüli hőesés!
Akkor reménykedem egy kicsit.
Vendég

Klarka:még nem hallottam erről,pdig születésem óta Pesten élek.Meg fogom nézni,mert tetszik,amit írtál a fürdőről.
vedresandi

Kriszinka:nem kötelező beágyazódási hőlelesésnek lenni.Szerintem az ritább,mintha fennmarad a hő folyamatosan.
Ergo:csuriban kezem lábam!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Én is itt!Kezdek picit regenerálódni,de méd nem az igazi.Azért a héten még szobafogságban vagyok.
Szoritsatok,hogy hétfőn megmutassa a babám,hogy milyen nemű,és hogy minden rendben legyen.Ez lessz a genetikai UH.Ja AFP:25
MOM:0.79

klarka:Ha jóra gondolok,akkor tőlünk 15 percre van a Sportmax kocsival.Az idén nem,de jövöre biztos,hogy kipróbáljuk...

Kriszti:Tudod a remény hal meg utoljára....Úghyogy én még szoritok!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa:örülök,hogy már jobb.Hétfőre ++++,de tuti minden rendben lesz!Ez a világ legtermészetesebb dolga!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Kriszti, Krisztinka! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kriszti, szivesen lecseréljük Andival a vonalzódat!!!!!!!!!!
Ancsa, neked is++++++++++++++++++++++ Ha megtudod a nemét, remélem elárulod nekünk is.
Klarka! Az biztos nagyon jó lehetett. Jó is elmenni kettesben valahová, és gondolom ezek az órák még értékesebbek, ha az embernek már van gyereke.
Andi, akkor neked most aránylag nyugis heted van?

Velem nincs semmi, azért nem írok magamról. A mensi múlik, ennyi. Kicsit még lehangolt vagyok, de amikor megjön, akkor mindig megszáll ez a hangulat, babától függetlenül.A hőt most mérem, de pé után már nem fogom. Dokihoz 17-én akarok menni, de még nem hívtam, majd előtte pár nappal.

Zsu

Kép
bvigh

Szia Zsu!
Tetszik az új vonalzód!!!Remélem meghozza a várva várt babát!!!!

Figyuszoljatok:egy fórumon ajánlottak nekem egy könyvet,könyv a lélaknak,amit a leírtak alapján én megrendeltem,ésmár el is olvastam.Nem járok tempolmba,nem imádkozom soha,de olyan lelki megnyugvás volt elolvasni a könyvet,hogy meleg szívvel ajánlom nektek is.
A könyv nem tudományos úton közelít a fogamzáshoz, hanem a hiten kersztül. Hívőknek nélkülözhetetlen, nem hívőknek egyszeűen lélekemelő, letehetetlen könyv, az összes elkeseredettség, stressz, önmarcangolás eltűnik az emberből.
Soha nem hittem volna, hogy egy könyv ennyire nagy hatással lesz rám, és ennyire helyreteszi a lelkemet.
Jackie Mize írta, a címe: Gyermekszületés természtefeletti módon.
vedresandi

ZSU!
Végre rászántad magad az orvoshoz!
Én is benne lennék a vonalzó cserébe,de csak max 2 pozitiv teszt után!!!
Még van egy tesztem azt még megcsinálom a héten,feltéve ha nem jön meg,de akár,hogy is számolom ez a 31-ik napom!!!!
Már nem tudom mire gondoljak!!!!
Vendég

KRISZTINKA!
Nagyon drukkolok!!!!!

Na meg persze MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

SZiasztok!

Krisztinka, már a többiek is válaszoltak, de én is mondom, az a több amikor nincs beágyazódási leesés. Nekem 2 terhességem volt egyiknél sem volt.

Tegnap meg ma, brahiból megmértem a hőmet, mindkét nap 36,5. Nem tudom lesz e ebben a hónapban pé-m. Ha megjön akkor csinálok vonalzót is.

Andi, köszi a könyvajánlót, lehet hogy megveszem.

Velünk: Minden oké, mostanában van program bőven. Ma du jön anyukám, meg a tesóm a kislányával, sétálunk, meg játszóterezünk.

Szomabton estefelé grillezünk, este buli.

És sikerült végre egy visszaigazolást is kicsikarni a hotelből, mégis júli. végén megyünk nyaralni. Egyelőre csak 4 napra, nem tudom Peti hogy bírja majd, régen voltunk már vele, tavaly nem volt nyaralás, mert építkeztünk, azelőtt meg pici volt még, mindegy volt neki. Úgyhogy nem mertem több napra foglalni.
Ha bejön neki, akkor majd még aug-ban elmegyünk pár napra.

Olyan szél van ma, hogy nem is nagyon voltunk kint eddig.
Most alszik Petikém.

Délelőtt voltunk boltban, vettem neki egy rahedli kis alsógatyót, mert úgy néz ki, lassan szobatiszta lesz. Legalábbis nappalta. Ha véletlenül pelusban van, akkor is szól ha jön a pisi, és azt is letolja és úgy pisil a bilibe.
Lehet kapni neki való picurka boxert, haláli!!!! Vettem azt is neki.

Na dugulok, szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Merre vagytok? Én most elmegyek a férjemmel, meg barátokkal ping-pongozni (ne higgyátek, hogy ilyen sportos vagyok, csak kihasználjuk, hogy bennt vagyunk a szülőknél és vigyáznak Andrisra...:).

Veletek mi a helyzet?

K

Kép
klarka

Szia Klarka!

Én vagyok!
De csak egy elköszönés erejéig!!!

Nyugodalmas jó éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó éjt mindenkinek!

Kriszti: örülök, hogy minden rendben!!!

Holnap remélem már a 32. napod lesz!!!

Kép
klarka

JÓ REGGELT!

Klarka!
Ma már a 32-ik napom,piri nincs!!!!
Délelőtt jövök!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt!

Kriszti:Már annyira izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi:Frissitesz táblát?????????

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa:ha később is jó lesz,akkor igen.Most értem be az irodába,és sztem délután vagy este lesz rá időm.
vedresandi

Andi:Persze,nem sürgős.Amikor időd lessz rá.........

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Ancsa!
Hát mit is mondjak én is izgulok magam miatt!
Piri és jelei nélkül,ma nem teszteltem!!!!!
Ez már elég érdekes!!!!!!
Vendég

Kriszti!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ sőt még több+++++++++++++

Ancsa! Jobban vagy már?

Klarka! Te aztán fitt kismami leszel!

Nekem ma is 37 volt a hőm, de lehet csak beragadt a lázmérőm?! :? :roll:

Ja képzeljétek olyan mérges vagyok! Felhívott a héten a védőnő. hogy az elmúlt két hétben már 2X is volt csak nem voltunk itthon. (JA kb februárben vagy januárban volt utoljára) Na mondta, hogyma jön, oké várom egész délelőtt de Manót fektetni kéne, mert du megyünk bababuliba. Így mivel nem ért ide beraktam Manót az ágyba és lekapcsoltam a csengőt.
Mert ha nem kapcsolom le akkor bizti pont akkor jön amikor alszik és akkor délután nyűgi lesz.
Szerintetek hülye vagyok? De mérges nagyon az tuti. Soha nem tudni mikor jön, pedig 1 éves korig minden hónapban jönnie kellett volna, na mi láttuk vagy 6x, 7x az egy év alatt. Így most úgy gondoltam leszarom.
Bocsi. Meg Kislibus nem ellened szól, hogy a védőnőket fikázom, mert pl. a barátnőmékhez megvan mindig, hogy mikor megy, szerintem ez a normális nem?

Na befogtam!

Pusszantó!
Vendég

Kriszti! Dukkkkk!!

Krisztinka, nálunk a védőnő 1 éves koráig kb 4 szer jött, akkor is inkább nem vette le a cipőjét, és nem jött be a babához, csak a küszöbről nyújtogatta a nyakát. Gyűlöltem azt a nőt. Csak helyettes volt, remélem legközelebb az eredeti csaj lesz, és ő normális lesz.

Peti alszik, de olyan hülye szél van, hogy nem tudom tudunk e menni délután a szabadba. Vagy elfúj minket :lol: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Nekünk hál istennek jó védőnőnk volt,és nem volt tolakodó!
De igazad van Krisz,mert értem,hogy neki mi a dolga,de ha lehett,ezze a családi békét ne zavarja meg.

Kacika:itt is k...va nagy szél van!Nem sétálni,játszóteres idő van ebben a pillanatban!

Kriszti:már görcsben mindenem a csuritól :wink: :lol: ++++++

Zsu:merre vagy?

Klarka:nagyon sport lady vagy mostanában,de legalább kikapcsolódtok,és ez olyan jó!!! 8)
vedresandi

Nálam ez maratoni ciklus!!!
Még most sincs semmi jele pirinek!!!!!!

Köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem lassan jönnek a termékeny napjaim.......remélem több sikerrel, mint az előző hónapban...Bár a mensi körül nem leszek netközelben, mindenképpen írok majd nektek!!

Én is itt szenvedek Andrissal, baromi jó lenne kimenni, de elvisz minket a szél. Itt nyüglődik szegényke!!

Délelőtt vettünk neki egy bilit, majd szülinapján felavatjuk...pontosabban felavatJA.

Kriszti: óránkénti helyzetjelentést kérünk!!!! Na jó, ez csak vicc....

Kép
klarka

Basszus, ezek miatt a pluszok miatt kicsúszott a szöveg a képből...

Kép
klarka

Bocs, a basszusért........a +-ok többet érnek a szövegnél...ugye, Kriszti?

Kép
klarka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?