Új privát üzeneted érkezett!

Fúúú, mivel eleve csak megfigyelő vagyok ebben a topicban..nem tudom beleszólhatok-e ebbe az egészbe...

Megértem valahol hogy érzékenyen érintette Jaimee-t ez az egész..de szerintem Andi ezt nem azért találta ki, hogy innen bárkit is elzavarjon, és nem megbántani akart...hanem mert akár akarjuk, akár nem... A babátlanok lehet hogy még mindig a fogamzás kérdéskörében érintettek..és igenis a hőgörbék a legnagyobb támpontjuk...Ellentétben a babásokkal, akikért ugyanúgy izgulunk és izgultunk, mint a nem babásokért...

Én még egyik se vagyok ... Úgy értem se nem babásodó, se nem babás...De nagyon sajnálnám, ha ez a kis összeszokott társaság szétbomlana...
Ne vegyétek ennyire a szívetekre... Kérlek.

És nem szóltam... én elvileg csak olvasó vagyok itten..
Vendég

[quote="vedresandi"]C írta:vedresandisajok:inkább én lépek le,mint sok sok kismami.
De hangsúlyozom,nincs lelkiismeretfurdalásom,és nem értek egyet Barbival.

SZiasztok!!!
Imádás,meg puszantás!!!!

Andi, ne is legyen.. mert nincs miért.. de ne lépj le.. Legfeljebb minden marad a régiben...
Naaaa...
Vendég

Andi: Ne haragudj, de milyen sok kismamiról beszélsz? Nézd meg légyszives a táblát, hogy abból a 10 kismamából hány szokott napi, heti szinten írogatni. Rájössz, hogy kb. én egyedül naponta, talán még Heni.

Ha nem látjátok, hogy nem fair a kismamákkal szemben ez az egész, mert egyszerűen KEVESEN VAGYUNK egy önálló topikhoz, azt nagyon sajnálom.

Az az ötlet pedig, hogy az eredményeinket beszéljük meg egy másik topikban, amúgy beszélgessünk itt...hááát, okozott nekem némi csalódást. De ez az én véleményem.

Sajnálom, mert egy egy jó topik sztem, vagy én azt hittem, mielőtt babás lettem volna, örömmel olvastam a többiek híreit, és megkönnyeztem minden egyes pozitív tesztet.

Ezután is érdekel persze, hogy ki mikor lesz kismama, olvaslak is még titeket, írok is, segítek is ha tudok, de anélkül, hogy bárkinek lelkiismeretfurdalást okoznék, igen, rosszulesett ez az egész. Okos kommentárt nem vár el az ember UH után vagy jó eredmények után, max. annyit, hogy vele van a topik...Ennyiről lett volna szó...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Én sajnálnám, ha elmennének a kismamik, ha elmennél Jaimee. Igenis megható volt tovább követni a sorsotokat, s mindezek mellett mindig volt figyelmetek és pár bíztató szavaitok hozzánk is, ti voltatok a remény, az élő példa, hogy előbb-utóbb azértis sikerül:) Andi, sajnálnám azt is, ha te mennél, szükségtelen, de azért muszáj finoman beszólnom: ahogy elfért itt a topikban a meglepetés óra, ugyanígy semmi gond a vérvétel eredményekkel, sőt! Szerintem nyugi mindenkinek!
Vendég

Héééééééééééééééé Lányok!!! Ne bomoljatok már!!!

Szerintem, nem lehet mindig pé-ről meg hőgörbéről meg babákról, meg eredményekről beszélni.
Nézzetek vissza, hol a nyílászárókat dumcsiztuk meg, hol vicceket dobáltunk fel, hol kajákról beszéltünk, hol meg nyaralásról és építkezésről. És nem minden témához szólt hozzá mindenki!!!!

TEHÁT: LEGJOBB HA MINDENKI MARAD SZÉPEN A PICI KEREK POPSIJÁN EBBEN A TOPIKBAN!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na akkor leírom mit éreztem tegnap, tök furán fájt a pocim, de mensis érzésem is volt, pedig csak a 7. dpo-n vagyok, ma is érzem a derekam. Na ez mi lehet, már most érzem, hogy meg fog jönni???? :shock: :?

Na a másik, ugye nem megy el senki (max apával!!! :oops: :wink: :lol: , Jaimee, _Barbi, És ANdi!

Nagyon nagy pusszantó mindenkinek! A rossz gonolatok pedig hesss mindenkitől!!!!
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Hú mibe csöppentem... olvasgatok még egykét forumot, úgy látszik front van, ott is volt egy kis nézeteltérés.

Nem igazán van jogom beleszolni (ritkán jövök) így nem is fogok. Csak egy tanácsom lenne: nyugi csajok és ne itéljetek elsőre, néha az írott szó nem olyan mint amikor mondják. Sok embert megbántottam én is már msn-en, pedig tényleg nem akartam. Csak úgye amikor leírok valamit, nem tudok hangsúlyozni, nem látja a másik az arcom. Megértem Andit is és a kismamikat is...
A lényeg a lényeg: nyugi van!!!!

madiani

Úgy látszik itt mindenki hirtelen babás lett és átment a másik topicba. Vagy csak megijedtetek?

Hahó csajok, ne gyerekeskedjetek mán, irgumburgum....

madiani

Hű... :shock:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Látom, történt ez-az...

Én sem szeretnék gondot a topikban, de ha már így belejöttünk, akkor engedtessék meg nekem is elmondanom, h talán az Andinak azért tudnék igazat adni, mert tagnapi napon, amikor beléptem reggel, még tökre örültem, h megint veletek beszélgethetek.
Viszont olvasson vissza mindenki, akit érdekel, h a sirkicin kívül senki nem reagált az írásomra.
Ha a kismamik elvárják (és persze igazad is van Jaimee), h támogassunk benneteket, akkor én is örültem volna, ha ti is támogatjátok a lelkemet a piri miatt! Ami azt hiszem, h lelkileg sokkal rombolóbb, mint bármi ilyentájban!!!! (az tény, h most nem vagyok szomorú, de olyan jól esett volna)
És bevallom, úgy éreztem tegnap, h talán már felesleges is írni.... a babásokat már nem érdekli, h mi van velünk (vagy legalábbis velem)....
Sajnálom, h idáig jutott a topik, de sztem mindenki gondolkozzon el.

Bíbor!
Én úgyí gondolom, h nagyon elferdítetted a dolgokat az órás kép példáddal! AZ Andi nem magától rakta fel, hanem mi kértük meg őt (jobban mondva, nem is én, mert én láttam élőben is)!!! És ezzel nincs is gond! Arról nem is beszélve, h a Te is írsz a pcos topikba és tudhatod, h ott is van babás topik, ami tök jól működik. Attól mert x babás, még ugyanúgy jön segíteni/támogatni minket. És ez így tök jó!

Na, jó.... nem szaporítom tovább....

babszika

Ejnye-bejnye csajok!

Tessék szeretni egymást!!!!!!!!

Mindenkinek kívánok egy ilyet vagy kettőt!!!!!!!!!!!!! :wink:
Kép
Vendég

Szia Ditke!
Jól vagy??? Minden ok?

babszika

Szia Babszika!

Köszönöm jól vagyok! Te a piriden kívül jól vagy?
Vendég

Babszika!

[quote] írta:s bevallom, úgy éreztem tegnap, h talán már felesleges is írni.... a babásokat már nem érdekli, h mi van velünk (vagy legalábbis velem)....
Sajnálom, h idáig jutott a topik, de sztem mindenki gondolkozzon el.

Én már lassan 1 hónapja nem vagyok a táblában sem, megkértem Pandust, vegyen ki.
Ezért....

Kép
hanna30

Én pirivel együtt nagyon jól!
Ma közölte a dokim, h egyértelműen pcos vagyok, mert a cisztáim is nagyon sokan vannak. Végre megírta a papíromra, h szedhetem a Metformint és így már hamarosan én is babás lehetek!!! :lol:
Holnap újabb vérvétel, ami nem jó, de msot nagoyn pozitív vagyok! :wink:

babszika

Te Hanna!
Remélem, h mindent összepakoltál, de úgy, h még nekem is jusson hely a bőröndödben Kép

babszika

Szia Ditke!

Babszi! 20kg lehet a motyó. :lol:

Kép
hanna30

Hanna!
Én sem vagyok sokkal több annál..... Kép

babszika

Hanna

Nagyon jó pihenést és kapcsolódj ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én ugyanezen okoknál fogva vetettem ki magam a táblából!
De nem is hiányzik a tábla.

Babszika

Legalább most már jó úton jársz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És minél hamarabb jön majd a kicsibab!
Vendég

Babszika!

Akkor jó!

Holnapra nagy drukk!!!!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

Igen, Ditke!
Ezért is vagyok pozitív most! :wink:

babszika

Köszi!
Nektek meg jó utat!!!! És gondolj néha ránk... építkezés és egyebek.... te emg csak lusizol.... :lol:

babszika

Babszika!

Nagyon drukkolok! Ez a piri és max. még egy és aztán ne is lássad nagyon sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Ditke!
de mondom, még egy évet adok a gyogyinak és addig nem leszek nagyon szomorú :wink:

babszika

Babszika!
Max 4 hó és ott a babó! :lol:

Kép
hanna30

Babszi

Örülök hogy pozitiv vagy!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is nagyon örülök, mert mostanában elég sokszor voltam nagyon szomi... és még azon is agyatam, h apának ki mással kellene kennie, hiszen nem vagyok képes babóra.... de ez már a múlté!!!!!!!!!!!!!

babszika

[quote="babszika"] írta:babszikan is nagyon örülök, mert mostanában elég sokszor voltam nagyon szomi... és még azon is agyatam, h apának ki mással kellene kennie, hiszen nem vagyok képes babóra.... de ez már a múlté!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kennie! Ez jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként ezen én is átestem! A párom + tök hülyének nézett! Ha nem lesz baba ő akkor is engem fog szeretni!!!!!!!!!!!!
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bocsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szóval, javítok: lennie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Úgy látom már fáradt vagy! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó éjt Lányok!

Jó babásodást ameddig nem leszek!!!! :lol:

Kép
hanna30

Puszi Hanna!!!!

Ditke!
Igen, és nincs rajtam a szemüvegem.... :oops:

babszika

Neked is jó babásodást Hanna!

Megyek én is elteszem magam holnapra, mert hosszú napom lesz!
Kép
Vendég

Babszi

Elnézem neked, de csak NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó éjt csajok!!!!!

babszika

Köszi Ditke! :lol: :lol: :lol: Kép

babszika

Jó reggelt Lányok..
Vendég

Jó reggelt!

hát látom ez a topik is ide jutott, átéltem már ugyanezt máshol... csak most már azért nem "rázott meg" mert nem "köteleztem el" magam annyira mint a másik helyen, ahol találkozó, sms-msn-email-telefonos kapcsolat után lett vége mindennek.
Én is csak olvasó üzemmódban voltam mostanság, mert nem akarom a kesergésekkel elvenni a kismamik örömködését és valljuk be: segíteni a lelkünkön az fog igazán, ha mi is babásak leszünk. Ettől függetlenül jó olvasni és örülök minden jó hírnek. Szóval ha nem is vagyok itt minden nap írásban, azért drukkolok a háttérből.

Kép
mercure

Sziasztok Lányok!

Én még nagyon új vagyok itt, és igazán még nem kerültem képbe, hogy ki hol is tart babaügyben. (Na jó azért arra rájöttem kik a kismamik :)) Próbálom behozni a lemaradásom.....(ha még van értelme)

Kicsit rosszul is érzem magam, hogy eddig csak kérdeztem, de érdemben nem tudtam hozzászólni semmihez.

Szerintem egyáltalán nem rossz ötlet az, hogy a kismamik a kismamis témákat egy másik topikban beszéljék meg. Ezt senkinek sem szabad támadásnak vennie! Én úgy látom, hogy ez működik másik topikoknál is. De ettől még nem kell, hogy bomoljon a társaság.

Mindenkinek kitartás lányok!

Nálam most az a helyzet, hogy a görbém alapján azt mondták, hogy túl rövid a lutális szakaszom, és nem megy fel eléggé a hőm, ezért van rá esélyem, hogy progeszteron hiányom van. Tojcsis nyákot meg elég ritkán tapasztalok, ezért még lehet, hogy a PÉ-vel is baj van (annak ellenére, hogy a hőgörbén tök jól látszik). Hát eléggé el vagyok kenődve :(
mirci74

Sziasztok Lányok!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mirci, ne legyél elkenődve! Gondolom csinálnak hormonvizsgálatot és akkor kiderül mit kell támogatni.

Szia Chris! Rég "találkoztunk..."

Kép
mercure

Szia Christell!
Vendég

Szia Andi!
Tényleg nagyon rég találkoztunk. Hogy vagy?

Szia Nóri!
És Te? Hogy vagy? Rég láttalak.

Lányok!
Képzeljétek... Tegnap beköszöntött Niagara. Végre! Komolyan nagyon vártam. :lol: Így legalább tudom, hogy új hónap, új remények! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mirci:én a mini mikroszkóp nevű csodaszerkezettel nézetm a PÉ-met 2-3 hónapig, gyönyörűen mutatta...a dokim két hete meg közölte, hogy nincs PÉ-m, úgyhogy gyógyszerezünk, ha végre megjön.Bezeg ilyenkor nem jön! :wink: Lásd a vonalzómat...
Vendég

mercure szia

már vettek vért hormonhoz de még 3 hét mire meglesz az eredmény. addig én megzakkanok :(
mirci74

Chris:jól, köszi.Várom pirit, hogy kezdjem a clostyt!12.napon kell UH-ra mennem pete-kukucsra.Csak jönne már meg...szerintem ma meg fog, fájdogál minimálisan a pockóm.
Behoztad már az államvizsga miatti lemaradásokat otthon?
Vendég

Chris:jól, köszi.Várom pirit, hogy kezdjem a clostyt!12.napon kell UH-ra mennem pete-kukucsra.Csak jönne már meg...szerintem ma meg fog, fájdogál minimálisan a pockóm.
Behoztad már az államvizsga miatti lemaradásokat otthon?
Vendég

christell:
végre! szorítottam neked! már én is várom, hogy megjöjjön mert most kizárt, hogy babás lennék.

nóri:
nálam a minimikroszkóp nem nagyon mutatott páfrányt, vagy csak nagyon ritkán, tojcsi az meg nuku :) akkor neked is drukk, hogy megjöjjön!
mirci74

Mirci:pg53-at használtad?Az nekem sem mutatott semmit, de a netről rendelt Maybe Baby igen!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?