Új privát üzeneted érkezett!

Zsanett,
bátor vagy, én biztosan nem indulnék el Pestre ha szülni kell :lol: :lol: :lol:
Egyik ismerősünk tavaly Piliscsabáról nem ért be Pestre, az autóban egy parkolóban született meg a kisfia :oops: :lol:
Jankával nagyon gyorsan zajlottak nálunk is az események, de Ágnes váratott legtöbbet magára, pedig harmadszorra azt hittem villámgyorsak leszünk
:P

Viol,
azt azért észrevettétek volna ha otthon van a búcsú :lol: :lol: :lol:
Majd ősszel megint találkozunk :D

Gabó,
üdv! Mikor vizsgázol?

Zsani,
Virág meddig jár oviba? Remélem hamar meggyógyul, szegényke tényleg gyakran beteg. Idővel talán majd a rendelőben is nyugodtabb lesz, de sok rossz tapasztalata van már. Nektek is kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Andi!Július 28-tól augusztus 28-ig lesz a leállás.2hete nem volt már oviba .Apa szabin volt,igy volt kivel lennie.Ma már ment volna de így meg nem vihettem.Ezért megint mehetek délután dolgozni :? De csak holnap :P
Hát nemtudom mikor lesz,hogy nem üvölt a dokinál.Az a legrosszabb mikor a nagymamák beszólnak :evil: Azok a legrosszabbak :roll:

KépKép
kola2

Zsanett
szegény kicsi Virinek jobbuást kivánok!!!Tényleg minden szart elkap a közösségbe!!A lázon kivül van valami baja??(ha nincs nem akarok ám belebeszélni még valamit!!)
Azért jó,hogy megtidtátok oldani a vigyázást!Most ezelött mi baja volt,hogy 2 hétig nem ment??

Ábizsani
huha,nem bizti hogy elég a 2-3 ora!!!Nekem pl.mindkettő hamar megvolt,és az autóban erősödtek a rázástol a fájások!(a Petránál!)
Mert ugyebár nekem az elsővel fjásgyengeségem volt.Azzal a legszuperebb szülni.Szolnak hogy fájás van aztán nyomsz.Fájdalom az nincs! :wink: :lol: :lol: NA de a Petránál megtudtam mi az a kitolásos fájdalom!!Jajajajaj!!!!! :oops: :shock:
Kinél lesztek addig(ÁBi is??)

Viol
jó lesz akkor is az 57.-ben.Legalább nosztalgiázol! :wink:

Amica
hogy birod a gyerekekkel??Mindegyik máskor alszik???Férjed meg csak este jön,mi?? :roll:

Voltam Brekinél. :shock: Annyian voltak mint régen bejelentkezés nélkül. :? 1 órát vártam. :roll: Megcsinálta a rákszűrést(kérdezte,hogy miért nem voltam a mult évben :oops: ),meg UH-zott is.Minden rendben van,nem baj ha rövidebb picit a ciklusom,azt mondta belefér,ritka az aki 28 naponta mensizik.És sok sikert kivánt!!! :wink:
Most azért aggodom kicsit,mert picit vérzek.A kenetvételtől bizti.De nem emlékszem hogy valaha is történt volna ez utána.
Ja és kaptam kupot,meg gyogyit,van kis gyulladásom is a méhszájnál.(lehet etettől van a vérzés :evil: )
NA nem ecsetelem tovább,mindekinek szép napot,megyünk lassana városba,csavizni,meg gyogyszert kiváltani.
Vendég

Rik!Semmi baja nem volt :P Csak az oviba mondták,hogy nyáron ha tudjuk ne vigyük.Mivel Lali itthon volt szabin ezért Viri is itthon maradhatott :P
De a lázon kivül semmi baja :)

KépKép
kola2

Sziasztok!

Megjöttünk a dokinénitől, nem mondott semmit az eredményre, de a D vitamint napi 2 cseppet kell szednie Nyuszinak 2 hétig :shock: . Nem nagyon szeretek tanácsadásra menni, mert qurca sokan vannak, sírás, Kincső meg mászna, tiszta kínlódás az egész, én meg elfelejtek minden kérdést, mire bemegyünk. Eddig nem izgatott, mert a védőnénivel mindig tudtam az aggodalmaimról beszélni, de ezzel az újjal...Úgyhogy most fővök a levemben :? . A fogak ilyen lassan nőnek? Többinek még se híre-se hamva, ez az egy szem pedig csigalassúsággal növöget :? :? :? .

Megyek, Kálmán felvágta a dinnyét! Majd még jövök!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok.

Rik,én is sok sikert kívánok!

Viol,köszönöm a dícséretet a kispasik nevében :D A képek húsvétkor készültek.Olyan szép hosszú már Dorka haja.Gondolom élvezed,hogy lehet fodrászkodni,mi? :D Egyik ismerősömnek szólt a védőnő,hogy túl hosszú a kislány haja(kb.mint Dorkáé)Eszméletlen,hogy ebbe is beleszól!

Anikó,nem értem,ennyit számít az a pár csepp D vitamin?Mi meg épp most hagyhattuk abba...

Zsani,Virágnak jobbulást!

Mi meg nemrég jöttünk meg a 18 hós oltásról.Bence 11.87 kg és 82 cm. :D Azt hiszem ez elég jó :D

Na most megyek is,pedig még írnék,de Istinek itt a barija és már ülnének ide.Addig jöhettem csak,amíg elugrottunk rágcsálnivalóért.Bence alszik,szegény kifeküdt.Olyan hülyeség,hogy a tanácsadás pont alvásidőben van :? Még szerencse,hogy a következő csak 6 évesen lesz.Tanácsadásra meg csak decemberben megyünk.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Hajnus-nem tudom, régen is 2 cseppet kapott, 1 hónapja 1-et, most megint 2-öt :shock: :shock: . A kutacsa rendben, úgy veszem észre, hogy a fogak miatt. Bár azon volt egy pici csodálkozás, hogy nem vashiányos Nyuszi.

Rik-írtam freemailt! Én a Berkes után mindig vérezgettem egy picit 8) , szerintem csak a vizsgálattól van.

Zsanett-szegény Virág! Lehet, hogy mindig tartani fog az orvostól, de talán idővel enyhül...Ma voltam a Rossmannban is, az egész városban zabpelyhet üldöztem, sehol se volt! :shock: Nekünk már van napijegyünk a Voltra, csak csütörtökre megyünk fel, másnap indulunk Szegedre.

Ábizsani-jön a lehűlés! Örülök, hogy rendben vagy, ez a hűvös pedig felfrissít majd! Egy szirénát szerezzetek be Bp. felé :wink:

Gabó-tuti árak vannak :evil: :evil: :evil: :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

A www.tarsulat.hu oldalon van a válogatás az István, a király-ra. Egy barátunk is indult, hallgassátok meg!!! Úgy éritek el: Meghallgatás-Ficzek András

Köszi! (Nem kérem, hogy szavazzatok, az pénzbe kerül, de szupi hangja van!!!)

Anikó

Kép[/url]
quito

[quote]A írta:z a legrosszabb mikor a nagymamák beszólnak

ilyenkor tessék visszaszólni!! :x

erika,
akkor berkes semmit nem változott! :) nálam is előfordult már, hogy vizsgálat után véreztem, de nem nagyon és csak aznap.

anikó,
igen, lassan nőnek. de ha már kint van, az a lényeg!!

nálunk dorka már megint nem akar enni... állandóan hisztizik, ha meg nem, akkor folyamatosan dumál és felmászik (!) a kanapéra és pofánröhög... :roll: ő egy levente lányban. sztem. :D

hajnus,
igen, tök jó fésülni, csatozni, hajgumizni. és hagyja is, hozza oda őket, akkor be kell tenni! :)
védőnő meg!! :shock: hogy a rossebbe mer beleszólni??

ja, nekünk is azt mondták a legutóbbi rendelésen, hogy nyárom abbahagyhatjuk a d-vitamint, őszel kezdjük újra.

mitől függ, hogy valaki egy vagy két cseppet kap d-vitaminból? nekünk mindig egyet mondtak.

anikó,
azon csodálkoztak, hogy miért nem vashiányos?? miért, annak kéne lennie?? :shock:

KépKép
viol81

HOGY MENNYIRE IGAZ

Van olyan éles határvonal, amikortól gyermekünk felelőssé válik tetteiért? Van olyan csodás pillanat, amikortól a szülők kívülálló megfigyelőként tekintenek gyermekük életére, és vállukat rándítják, hogy „ez úgyis az ő életük” és nem éreznek semmit?

A 20-as éveimben járva egy korház folyosóján állva vártam, hogy orvosok néhány öltéssel összevarrják a fiam fejét. Azt kérdeztem, "Mikortól nem aggódunk?" A nővér azt válaszolta,
"Amikor már túl lesz a baleseten." Édesanyám csak némán mosolygott.

A harmincas éveimben egy osztályterem kis székén ülve azt hallgattam, hogy az egyik gyermekem folyamatos locsogásával hogyan zavarja meg az órát és közben hogyan lépdel a rendszámtábla-gyártó kisiparosi álma felé. A tanár mintha a gondolataimban olvasna mondta, "Ne izguljon, mindannyian átesnek ezen, később hátradőlhet, ellazulhat és élvezheti a társaságukat." Édesanyám ekkor is csak némán mosolygott.

A negyvenes éveimben rettenetes sokat vártam, hogy végre megcsörrenjen a telefon, hogy hazaérjen az autó és, hogy kinyíljon a bejárati ajtó. Egy barátomtól ezt hallottam, "Önmagukat keresik. Ne aggódj, néhány éven belül abbahagyhatod az aggódást. Felnőtté válnak." Az édesanyám csöndesen mosolygott.

50 évesen elegem lett a beteges, fáradt és védtelen énemből. Még mindig aggódtam a gyermekeim miatt, és ehhez hozzájött egy új ránc is. Nem tudtam eltüntetni. Az édesanyám csöndesen mosolygott. Továbbra is magamat okoltam a hibáikért, lesújtott az elégedetlenségük és lehangolt a csalódásuk.

Ismerőseim azt mondták, hogy amikor megházasodnak a gyermekeink akkor véget ér az aggódásunk és élhetjük a saját életünket. El szerettem volna hinni, de ilyenkor előjött bennem édesanyám szerető mosolya és egyre sűrűbben ismételt kérdése,

"Haloványnak látszol. Rendben vagy?
Hívj, amint hazaérsz. Rossz a hangulatod?"

Létezik, hogy a szülőket egy teljes életnyi aggódásra ítélték? Az aggódást fáklyaként adjuk tovább, mely aztán bevilágítja az emberi gyengeség és az ismeretlentől való félelem útvonalát? Az aggódás átok vagy épphogy áldás, mely a magasrendű élőlénnyé tesz minket?

Az egyik gyermekem az utóbbi időkben aggódva esett nekem, hogy, "Hol jártál? 3 napja hívlak és nem vetted fel. Aggódtam."
Boldogan mosolyogtam.
Megkapta a fáklyát.

KépKép
viol81

bocs, most színesben. így kaptam én is. :)

HOGY MENNYIRE IGAZ

Van olyan éles határvonal, amikortól gyermekünk felelőssé válik tetteiért? Van olyan csodás pillanat, amikortól a szülők kívülálló megfigyelőként tekintenek gyermekük életére, és vállukat rándítják, hogy „ez úgyis az ő életük” és nem éreznek semmit?

A 20-as éveimben járva egy korház folyosóján állva vártam, hogy orvosok néhány öltéssel összevarrják a fiam fejét. Azt kérdeztem, "Mikortól nem aggódunk?" A nővér azt válaszolta,
"Amikor már túl lesz a baleseten." Édesanyám csak némán mosolygott.

A harmincas éveimben egy osztályterem kis székén ülve azt hallgattam, hogy az egyik gyermekem folyamatos locsogásával hogyan zavarja meg az órát és közben hogyan lépdel a rendszámtábla-gyártó kisiparosi álma felé. A tanár mintha a gondolataimban olvasna mondta, "Ne izguljon, mindannyian átesnek ezen, később hátradőlhet, ellazulhat és élvezheti a társaságukat." Édesanyám ekkor is csak némán mosolygott.

A negyvenes éveimben rettenetes sokat vártam, hogy végre megcsörrenjen a telefon, hogy hazaérjen az autó és, hogy kinyíljon a bejárati ajtó. Egy barátomtól ezt hallottam, "Önmagukat keresik. Ne aggódj, néhány éven belül abbahagyhatod az aggódást. Felnőtté válnak." Az édesanyám csöndesen mosolygott.

50 évesen elegem lett a beteges, fáradt és védtelen énemből. Még mindig aggódtam a gyermekeim miatt, és ehhez hozzájött egy új ránc is. Nem tudtam eltüntetni. Az édesanyám csöndesen mosolygott. Továbbra is magamat okoltam a hibáikért, lesújtott az elégedetlenségük és lehangolt a csalódásuk.

Ismerőseim azt mondták, hogy amikor megházasodnak a gyermekeink akkor véget ér az aggódásunk és élhetjük a saját életünket. El szerettem volna hinni, de ilyenkor előjött bennem édesanyám szerető mosolya és egyre sűrűbben ismételt kérdése,

"Haloványnak látszol. Rendben vagy?
Hívj, amint hazaérsz. Rossz a hangulatod?"

Létezik, hogy a szülőket egy teljes életnyi aggódásra ítélték? Az aggódást fáklyaként adjuk tovább, mely aztán bevilágítja az emberi gyengeség és az ismeretlentől való félelem útvonalát? Az aggódás átok vagy épphogy áldás, mely a magasrendű élőlénnyé tesz minket?

Az egyik gyermekem az utóbbi időkben aggódva esett nekem, hogy, "Hol jártál? 3 napja hívlak és nem vetted fel. Aggódtam."
Boldogan mosolyogtam.
Megkapta a fáklyát.

TOVÁBBÍTSD MÁS CSODÁS SZÜLŐKNEK

KépKép
viol81

Anikó,ez nagyon-nagyon-nagyon szuper!!!!És imádom az István,a királyt!

Kép

Kép
hajnus

Anikó
irtam vissza!!!!!! 8) 8)
Na látod nincs gond,csak a Viol által leirtak elértek téged is! :wink:

Köszi Cajok a válaszokat,már semmi sincs,de komolyan megijedtem!!!
És CAjok!!!Képzeljétek a gyogyi amit felirt 10000ft lett volna. :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Kiakadtam teljesen!pénzem se volt annyi,na meg.... :? figyusz cajok!Meghal az emberiség mert nem lesz pénzünk megvenni a gyogyszereinket?????Komolyan pánik van rajtam!!! :shock: Most kicsit beparáztam a 3.gyereket illetően.JA és azt mondják az okosok a parlamentben,MEGSZÜNIK AZ ADÓKEDVEZMÉNY A GYEREKEK UTÁN.AZAZ AKINEK NINCS GYEREKE AZ IS ANNYIT KERES,KAP AZ ÁLLAMTÓL MINT AKINEK VAN 3 GYERKŐCE!!!
Kicsit gondolkodóban vagyok,birni fogjuk-e??
Bocsi Cajok,hogy ezt leirtam de ez foglalkoztat nagyon most!!!
Ti mit mondtok???
Vendég

ÁbiZsani!Vártam,hogy jelentkezz :P Még megvan :)
Rik!Hát igen dúrva.Most én is úgy vagyok,hogy nem lesz több gyerekem.Igy is alig bírjuk :? A mai világba igen meggondolandó a gyerek kérdés.

KépKép
kola2

Viol!
Tök jó a kép! :) Én már megtaláltam a "rama-oldalon".

Rik!
Elgondolkodtató amit írtál. Mondjuk a doki is megjegyezhette volna szerintem, hogy nem occsó bogyi amit felírt. :roll: Olyankor nincs az a pofára esős érzés.
Tőlem a múltkor a házidoki megkérdezte hogy melyiket írja fel. A természeteset, vagy a mesterségeset? Mert a természetes 1500-zal drágább. :roll:
Erre asszem elég érdekesen néztem :? de miután kijöttem ,rájöttem, hogy rendes volt tőle hogy feltette ezt a kérdést.

Kép
wirág&

Jah, és csajok! Felkeresett egy nő, hogy kössek életbiztosítást. Ennek az összegét valami táblázat alapján számolják ki, kor szerint kiszámítva. Mondom neki hogy na jó, nézzük akkor meg hogy mennyi az a minimum összeg amit havonta be kell fizetni. Erre ő felcsattan hogy:
- "Anyuka! Minimum? Ez a baba a minimumnál sokkal többet ér, nem?" :evil: :evil: :evil:
Hát én erre olyan mérges lettem. Még jó hogy többet, annyit nem is tudna adni senki, de hát ezt hogy gondolja? :evil:
Erre kiszámolta hogy 25 évesen ez nekem havi 6500 Ftot jelentene minimum.Ennél kisebb összegre nem biztosítanak. Erre én mondtam neki hogy nagyon sajnálom, de én semmilyen biztosítékot nem tudok arra adni hogy 18!!! éven keresztül minden hónapban ennyi pénzt tudnék megtakarítani. Persze jó dolog, szeretnénk is majd ezt valamilyen formában megoldani, de egyenlőre ugyebár azt sem lehet tudni hogy mi lesz jövőre?
Na meg persze azzal a mondattal úgy feldühített hogy onnantól kezdve szerintem már bármit mondott volna is ideges lettem volna tőle. :evil:

Kép
wirág&

Erika,
én spec olyan vagyok, hogy szeretem, ha van egy kis anyagi biztonság. Persze nem ez az elsődleges oka annak, hogy Dorkának nem lesz tesója, de azért elgondolkodtató, hogy a gyerekeket a felnevelésük után még el is kell indítani az életben. Vagyis én szarul érezném magam, ha nem tudnék neki segíteni. És ebben az esetben nem mindegy, hogy az embernek 3 gyereke van, vagy kevesebb. Szóval megértem az aggodalmad, de ha szeretnétek és ez a vágyatok, az anyagiak csak másodlagosak legyenek. Szerintem. Bírnál te 3 gyerkőccel is, ez tuti! :wink:

Gyöngyi,
á, köszi, már nézem is!! :) Ja, meg van egy anyukám nevén is :oops: :D Kiss Istvánné... :) Majdnem ugyanaz a kép, mint az én nevemen.
És az ilyen biztosítós nők csak úgy rárontanak személyesen az emberre? Vagy azért tudtad, hogy jön, megbeszéltétek? Mondjuk akkor is, ilyen egy stílust... :evil:
Gábornak 5ezres biztosítása van, de már évek óta. Még mielőtt megismerkedtünk. Ugyan néha én is húzom a szám, de ha már ennyi ideje elkezdte, nem lenne jó lemondani. Van még kb 11 év! :D :evil: :roll: De ebből legalább visszakapunk! Amit a lakástörlesztéshez kellett kötni az én nevemre, abból nem jár vissza a futamidő után semmi. Pedig az meg 10ezer felett van... :evil:

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Wirág,nálunk is járt már egy ilyen nő,nem tudott rábeszélni.Főleg,hogy lakásvásárláskor kötöttük a biztosítást és macerás lett volna,a bankban is át kellett volna jelenteni,maradtunk az eredetinél.A nagymamám azt mondaná,szemtelenek,mint a piaci légy! :lol: :evil:

Rik,hát igen,mi biztos nem vállalunk 3.at.Nagyon meg kell gondolni.De én már most is azon gondolkodom,hogy szeptemberben visszamegyek dolgozni. :? Hallottam,hogy a 9000 ft-os adójóváírásra is még kevesebben lesznek jogosultak.

Kép

Kép
hajnus

Köszi CAjok a válaszokat,hozzászólásokat!!

Wirág
Ti szeretnétek még gyerkőcöt?
Hát igen,tőled legalább megkérdezte.
Szerintem a Berkes azt hiszi,hogy mindenkinek annyi lóvéja van mint saját magának
:shock:

Viol
gondolod??? :oops:
Ez a hónap nem lesz babatrevezős az bizti,mert kúpozok,pont most a peteéréskor.
Van egy hónapunk arra hogy döntsünk.Gyula azt mondja ez benne volt a pakliban.Mármint hogy mindent elveszenek az emberektől ,Akinek nincs borja se,csak magára költ az él a legjobban.Ez nem ferr dolog,ebből szerintem háború lesz!! :evil:
Azért többen vagyunk gyerekesek. :wink: Össze kell fogni!!
Ugy indultuk,hogy egy lesz.Aztán meghülyültünk,legyen mégegy.Amikor megszültem,kimostam a terhes cuccaimat,és elsirtem magam.Nem veszem fel soha többet ezeket?
Gyula rámnézett,és azt mondta,soha ne mond hogy soha.Nem tudni mit hoz az élet.Én akkor ettől ugy felvillanyozodtam,hogy azóta is 3 gyerekről beszélünk.
Most meg ezek ottfent beleszólnak a terveinkbe.... :roll: :evil:
Na nem kesergek tovább...

ZSani
most akkor nem lesz kistesója Virinek??Hisz ugy szeretné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni
nektek is a szobák is korlátozva vannak,gondolom Ti nem is akarnátok emiatt költözni!!! :wink:
Már be is irattad böliba Bencét???
Hova mennél dolizni???

Na megyek felkeltema Cajokat,mert mindjárt kisvendégek jönnek!!!!
A Kincső meg anyucija meglátogat minket!!!! :D 8)

Ja,és mit szóltok a 15 fokhoz????
Vendég

Sziasztok!

Kicsit eltüntem de azért élek.
Hétfőn-kedden vizsgáztam, erre tanultam + Noel is beteg volt.
Ma délután meg elutazunk pár napra, vasárnap jövünk vissza.

Milyen szar idő van!!! :twisted:

Virág! Tök jó volt a cikked a Kismamában! Nekem jár az újság, egyből kiszúrtalak, persze felismertem Adél képét. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Jó reggelt!
Rik!Mostanába nem lesz.Nem is jön össze :? Majd meglátjuk mit hoz az élet :P

KépKép
kola2

Kriszti,
sziaaaaaa!! :) Mit tanulsz? Nem emlékszem... :oops: És sikerült? :) Biztosan! :) Hova utaztok?

Erika, Anikóóóóó
remélem fényképeztek!!! Erika kislányaidról olyan ritkán látunk képeket, na meg Kincsőről sem árt! :)

Erika,
tényleg nem tudni mit hoz az élet. Mi is azt mondjuk, hogy ennyi, aztán ki tudja...

KépKép
viol81

Gabó,
merre vagy? Vezetsz? :) Mi újság a háznál? Voltatok kint?

KépKép
viol81

Viol! Számítástechnikai suli. Sikerült, persze. :P
Lehet már említettem de az Alföldre egy tanyára megyünk pár napra. Szüleink, meg a barátaik már ott vannak, mi meg csatlakozunk pár napra. Kicsit pihenünk. (remélem) :-)

Annyira jó a Rama-s kép Dorkáról!!! Remélem nyerni fog, nekem nagyon tetszik!

KépKép
KépKép
mirama

Viol
képek nincsenek!nem is volt eszünkben,belemelegedtünk a dumcsiba!!!Persze gépem sincs!!! :mrgreen:
Kincső kicsit fáradt volt,de mosolygós,és nyugis baba. :wink:
Enyémek meg hozták a formájukat! :?

Kriszti
ügyes vagy!!!!! :wink:
Hasznositani is akarod???
Jó pihenést nektek,és persze jó időt!!!!! 8)

Zsani
hát eddig mi is igy voltunk,hogy nem jött össze.Most terveztük komolyabban,orvos meg miegymás,most meg mégis elbizonytalanodtam.Persze ha jönni akar ugyis jön!!!
Nektek is hasonló a szitu akkor!!!! :roll: :wink:
Azért Viri örülne neki,ugye??

Épp hütőt olvasztok,ebbe az időbe legalább haladok a melóval itthon! :wink:
Vendég

Wirág
ide nem tudod valahogy bemásolni a cikket?Nagyon kiváncsivá tettél!!

Kriszti
vagy TE??
légycii,légycii!!!
Vendég

Sziasztok!

Rik, máskor is talizzunk!!! Kincső 2 órát aludt utána :lol: :lol: :lol: . Tök jó volt nálatok lenni, köszi.

Viol-a gépet otthon felejtettem, csak itthon jutott eszembe :oops: :oops: :oops: , de Petra és Réka csodaszép lányok!!!

Hajnus-ugye, milyen jó? :lol: :lol: :lol:

Wirág-ezek a biztosítós nők kiborítóak, én már panaszkodtam itt. Szívom én is a részleteket, majd 8000 havonta....Én Kincső életkezdésére gyűjtöm, bár hamarabb lejár, mint ő 18 lesz, de hát késni tetszett a kisasszonynak :twisted: :twisted: :twisted: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Kriszti,
áááááááááá, igen, emlékszem! Biztosan tudtok pihenni kicsit!!
A Rama-s oldalon nem kell/lehet nyerni, csak sima képbeküldős dolog. Be kell küldeni egy képet és küldenek egy snoopy-s uzsonnásdobozt. :)
Számtech suli, ez igen!! :) Én lusta lennék tanulni... :oops:

Drága Anikó és Erika,
na jó ez alkalommal még megbocsájtom eme ballépéseteket, hogy nem fényképeztetek, na de legközelebb szörnyű haragommal kell szembesülnötök!! :twisted: :D :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol- :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Mai fintor! Valamiért ma délután az etetőszékkel kell közlekedni :shock:
Kép

Tegnap elaludt sütivel a szájában :shock: :
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik! Szerintem Virág eltudja küldeni, nekem szkennelni kéne az újságot. Ha másnem mikor visszajövününk megcsinálom.

A suli érdekelt is meg ki tudja mit fogok még dolgozni, lehet hasznát veszem.

Szegény Katuséknak sincs jó idejük. :?

KépKép
KépKép
mirama

Anikó! Nekünk is van Miráról egy ilyen kpünk, Ő kiflicsücsökkel a szájában aludt el. :D

KépKép
KépKép
mirama

Anikó
Örülök,ha jól éreztétek magatokat! :wink: És a legjobban Kincsőnek,hogy ekkorát aludt.Hát igen ,ki kellett pihennie minket! :lol:
Ez az elalvós kép tetszik! :lol: :lol:
Petra megint fél 3-kor aludt el.De én is,igy aludtunk 5-ig! Most asszem megcseszhetem az estét! :(
De olyan jóóóó volt!! :oops:
Viol
Bocsi!!!Azért nem kell átmennem az utcán a másik oldalra ha talizunk,ugye?? :lol: :lol: :lol:

Kriszti
ha addig nem kapom meg,akkor várom Tőled!!!
Hát Katuséknak tényleg nincs jó idejük! :evil:
Vendég

Tényleg, lehet, hogy Gyöngyinek sz.gépen is megvan a szüléstörténete, nem? Vagy hogyan lehet beküldeni Kismamába ilyeneket? Biztosan nem csak és kizárólag levélben. Vagy?

Ja, szegény Katus írta is, hogy erre az időszakra oda is szar időt mondott... :?

[quote]A írta:zért nem kell átmennem az utcán a másik oldalra ha talizunk,ugye??

Ha ez a találka az 57 előtt lesz, akkor nem sűrűn kell átmenned, mert ott csak garázsok vannak!! :D
De viccet félretéve, nem kell átmenned sehova! :)

Anikó,
édes Kincsőőőőd!! :) :) Nekünk is volt kaja közben elalvás, de az csak valami pépes volt még, és láttam, hogy lecsukódnak a kis szemei, abba is hagytam... :P

KépKép
viol81

amica!Hogy mikor vizsgázok?!!!!Ez jó kérdés!Hát még nem mostanában,mert az oktatóm megy szabira és még 3-órám vissza van a kötelező 20-ból,de kell majd + órákat is vennem!

rik!Örülök,hogy semmit nem talált breki bár a kúpozás nem egy kellemes dolog!
Hát igen ez a pénzkérdés!!!!!!!!Mi most úgy vagyunk,hogy nem védekezünk már két hónapja azt vagy összejön vagy nem.Ha nem nem fogok kétségbe esni ha igen meg örülünk neki de nagyon meggondolandó ebben a mai világban!
Teljesen egyetértek Viollal amit írt!

Viol!Igen vezettem ma jól ment+kint voltam rutinon vezetéstechnikán.Ez olyan autó ami imitálja a havon,esőben csúszást!Mondjuk itt délután óta locsog szal az esőt nem kellett imitálni és marha jó volt jövő héten is megyek + viszem a sóginőmet is!Jó móka lesz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó!Betojás az alsó kép nagyon jó!!!!! :D :D :D :D :D
És a +-ra mit mondott?
Vendég

GAbó
akkor mégis kopogtathat a Gólya???
Gyulám is kérdezgetem hogy most mi legyen?Nem gondolta ő meg magát??Csak nevet,hogy ne tojjak be.HA ez van megirva,ez lesz!!!
Most az előbb meg azt mondta,hogy az egyik pulóveremben amiben épp voltam,már terhesnek is nézek ki!! :wink: Szal belém is beszéli már! :lol:
Én is egyet értek a Viollal,de én ezt az anyagi biztonságot nem érzem,és sose éreztem.

VAlaki érzi azt,hogy anyagilag biztonságban van?Viol ez tényleg igy van,vagy ..... :?: Én mindig ugy érzem,hogy semmi sem biztos sosem!Még nekünk közalkalmazottaknak sem,sajnos! :!:
Vendég

Sziasztok!

Most fejeztem be a vasalást :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Rik-én a lakásvásárlás előtt éreztem magam anyagi biztonságban, akkor még megvolt a spórolt pénzünk :evil: .

Gabó-én hajnalban (7kor) vizsgáztam autóvezetésből, hogy kevesen legyenek az utakon, egyszer majd elmesélem négyszemközt, elég pikáns eset volt 8) . Az oktatóm nem engedett a kötelező 50 óra felett vezetni, szerinte felesleges lett volna...Na nem azért, mert jól tudtam vezetni :wink: Én a jogsi után, a sok vezetésben tanultam meg, amikor már nem pattogott senki mellettem, a csuklómra kék szalagot kötve, hogy melyik a bal :evil: :evil: :evil: !
Az +-ra nem volt reakció, napi 2 csepp D vitamint kell adnom Kincsőnek. :?:

Egyébként a hordozóban aludt...Ettől mindig kivagyok: ágyban nem alszik nappal 30 percnél tovább, de a hordozóban és az etetőszékben! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Én meg aggódom a gerince miatt...Őrákat görnyedni, mi jó neki ebben???

Megyek, még fürcsizni kell...Wirág, te mit csináltál éjjel 2.28 körül, hogy írtál??? 8)

Anikó

Kép[/url]
quito

Gabó,
ez olyan kocsi, aminek kimegy a segge alólatok kanyarokban?? :shock: TV-ben láttam, tök fura lehet... :)

[quote] írta:n is egyet értek a Viollal,de én ezt az anyagi biztonságot nem érzem,és sose éreztem.

én is csak akkor érzem, ha van mitől érezni! :wink: :D

Különben úgy értettem, hogy szeretek kicsi tartalékot tudni a számlánkon... Le van kötve. Amíg kijövünk a többiből, addig ahhoz nem nyúlunk. Ami meg elkeserít, az az, hogy mennyi lesz a gyes. Huszonvalahány... :? A mai világban nem mindegy, hogy havonta ennyi, vagy ennek a többszöröse megy a számlára... :? Sajnos. Viszont az a hátránya, hogy kevesebbet vagyok a gyerekkel... :?

Cajok,
ma vettem fogkrémet Dorkának. Már moshatom vele? Eddig csak vízzel volt sikamika, most próbálnám ki a fogkrémet. Ti mikortól használtatok? Vademecum-ot vettem, juniort. Epres. Gondolom nem lesz hatalmas tragédia, ha lenyel belőle picit. Úgyis csak keveset tennék a fogkefére.

KépKép
viol81

[quote]M írta:egyek, még fürcsizni kell...

Anikó, te fürcsiztél, vagy Kincső van fent ilyen sokáig? :shock:

KépKép
viol81

rik!Igen bármikor kopogtathat.A Balázs azt mondta ha úgy érzi,hogy jönni akar akkor jönni is fog!Persze én nem bánnám ha még nem jönne egy kicsit melózni akarok,de ha eddig nem jött össze még nem is fog szerintem!Aztán kitudja lehet mire a Levike mehetne bölibe összejön.
Az anyagi biztonságot azért én sem érzem pláne most a ház megvétele után bár most,hogy a Balázs megy ki 16.-án annyira már nem parázok!Majd meglátjuk mit hoz a sors!
Gyula nagyon be van indulva!!! :) :)

Anikó!50-kötelező!!!!!!Régen ennyi volt?Nem 30. és a rutin 5. -ra?
Na erre kíváncsi vagyok írd meg priviben!!! :lol: :lol: :lol:

Viol!Igen ez olyan autó marha jó!!!
Nyugodtan használhatod neki már a fogkrémet nekünk is epres van és a Levi mindíg nyel le belőle picit enélkül nem is tudom neki megmosni!Én már bőven elmúlt 1-éves mikor elkezdtem fogkrémet használni addig mi is csak vízzel sikáltuk neki!
Hát igen ez a GYES!Én most kapok először a "napokba",de már most azt számolom mit tudok belőle kezdeni!Semmit!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Sajnos rákényszerítik az anyákat,hogy vissza menjenek melózni! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Viol!Ma megyünk a házhoz megnézni miújság remélem a csajszi már teljesen elcuccolt,mert zárat fogunk cserélni.De ez a csaj olyan,hogy menet közben meglehetne baszni észer sem venné!
Egy buta liba!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rik! Kimásoltam és elküldtem a cikket. :)

Anikó! Én már csak ilyen éjjeli bagoly vagyok. Akkor a legsz..bb az allergia miatt. Ha lefekszem, bedugulok. Igyekszem túlélni ezt a néhány hónapot. :cry:

Kép
wirág&

Gyöngyi,
én is elolvashatom? :roll: :oops: ggviol@freemail.hu :P
ha nem baj... :)

[quote]m írta:enet közben meglehetne baszni észer sem venné

hát gabó, bahalok rajtad!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és az a fajta vezetés alapban hozzátartozik a tanfolyamhoz? vagy érdekességképpen próbáltatják ki veletek?

KépKép
viol81

Rik,
én Ágnes után frissiben megváltam a kismama holmiktól nehogy... :lol: :oops:

Csajok, de felvenni sem akar ám senki melózni kisgyerekes anyukát :twisted: :twisted: :twisted:

Hajnus,
én már felfordultam volna a dühtől ha nekiállok számolgatni, hogy minden egyes terhességemnél mennyivel többet vettek el tőlem. Valahogy mindig akkor voltam kismama mikor épp megvontak valamit!!!!!!!!!!!!!
Már azt is elpanaszoltam párszor, hogy lassan 6éve az akkori minimálbér után kapom a gyedet, most is 27körül kaptam :twisted:
papíron azóta hiába emelkedett a fizetésem. Na de abba még bele sem merek gondolni hova mehetek 3gyerekkel...

Kép
Kép
Kép
amica

Wirág
köszi.Elolvastam!Rendes dolog volt tőled,hogy leirtad a pozitiv oldalát!Igaz Te is szúrtál azért egy-két helyen,de ez igy ferr,hisz igy is van. :wink:
Azt elárulod,mi letta vérzéssel az elején?mitől volt?És a görcs?

Amica
hát igen,erről beszélek!Sajnállak is érte.Én most kapom,ezt a fene nagy pénzt,ami két csekkre volt elég :shock:
Ez tetszett,hogy gyorsan továbbadtad a terhesruhát,nehogy...
:lol: Asszem én is igy leszek!!(hacsak nem pakolom el a Rékának :mrgreen:

Gabó
ez a menetközben -b..s nő nekem is tetszett,Gyulának is olvastam,azt mondta :Na jókról beszélgettek ott Ti is!! :mrgreen:
Csak kipakolt már,hisz van egy megállapodás gondolom a kiköltözést illetően
:shock:
Ha nem akkor rugd seggbe futtában!!! :lol:
Én is mérgelődöm,mert az OTP nagyf... még mindig ül a lovénkon(önrész),mert tul soakt fizettünka számlára.Most gondolkodnak hogy legyen,nekünk meg 15-ig fizetni kell. :?

Viol
én is ekörül adtam nekik fogkrémet.Megeszi Petra még most is,szerintem izlik is neki.Nekem is VAdenecum epres van,de volt már sima GAbi is. :wink:

Képzeljétek,ma Petra 1-kor bealudt Danonino evés közben.Ráhajtotta a buksiját,és aludt.Én meg azt hittem hülyéskedik....Tiszta joghurt volt a haja... :lol: :lol:
Vendég

Rik, nekem még evés közben egyik sem aludt el :lol: :lol: :lol: :lol:
Na persze ha esznek :twisted:
Ágnes már szépen tátja a száját ha gyümölcsöt kap, a mi levesünkkel eszik ebédre zöldségféléket és szépen iszik vizet pohárból bár most kapott még csak a napokban először. Én teát sem adtam neki, vizet sem, szopizott ha szomjas volt.

Mártonnak is levettük a pótkerekeket a bicajáról és akkora lendülettel elindult, hogy nem volt ideje félni sem, egyedül megy!!!!!!!!!! Még egyszer sem kellett megfogni, nem esett el, rettenetesen ügyes volt csak néztem, de ő is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok.

Egy percre ugrottam be,ritka sz@r napunk van.Bence hányt este meg éjjel meg még reggel is :( Éjjel kicsit meleg is volt,lehet,hogy az az oltástól van.Most épp elaludt,talán már helyrejön.

Viol,nekünk is ilyen fogkrémünk van.Bence mindíg mutogatja,mondja,hogy nyam-nyam. :D

Andi,hát mi azt már eddig is tudtuk,hogy gyes-en nem tudok majd itthon maradni,képtelenség.Így is megérezzük,hogy kevesebb a fizetésem,ezért is gondolkodom,hogy szeptemberben visszamegyek.De főleg azért,mert félek,hogy ha dec-ben akarnék menni,nem vennének vissza,mert az a gyárakban eléggé holtszezon.És van olyan munkatársam,akinek mondták,hogy most nem tudnak neki munkát adni,majd jöjjön ha 3 éves lesz a gyerek.Mert akkor úgyis kötelező visszavenni. :?

Rik,már régen beirattam a Bencét a bölcsibe,a Kőfaragó téribe.Decemberben mindenképp mehet.

Kép

Kép
hajnus

Amica
gratula a biciklizéshez a nagyfiúnak!!!!
Merre tudtok bicajozni??

Hajni
szegénykém!Nem lehet hogy virust kapott el a rendelőben??(én nem hallottam hogy oltástól ennyiszer hánytak volna)
Isti megy valahova nyaralni?
Vendég

Andi,
de jó, de ügyes Márton!! :) A kis biciklista! :) Hűű, én még emlékszem, mikor engem tanítottak! :shock: :D
Nálunk is Dorka jobban szeret ölben, nagyasztalnál enni, különösen Gábor ölében. Ha megjön melóból, és elkezd enni, Dorka azonnal nyújtja a két kezét, felülteti és együtt falatoznak! :wink:
És tényleg, merre tudtok ott bicózni? Ahol nincs bazi nagy forgalom....

Hajnus,
jajajjj, nagyon sajnálom, jobbulást Bencének!!!
++++++++++++ Szegénykém... Én, felnőtt fejjel, de utálok hányni, erre a pici gyerkőcök... :cry: :cry:

Kipróbáltuk a fogkrémet, tetszett neki! :wink: :D Mondjuk a fogmosást amúgy is szerette, mindig úgy tudott örülni a fogkefének. Sokszor az nehezíti a fogmosást, hogy röhög közben... :roll: :D

KépKép
viol81

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
Ágnes nagyon nyafka, már 3-szor felsírt :(
Hajnus, nektek is nyugalmas éjjelt!

Viol, Rik,
ha messze megyünk akkor mindenképp biciklivel jön már a Márton.
Babakocsival és 3gyerekkel buszozni a városban nem szoktunk így meg bárhová eljutunk :wink:
Janka is szépen közlekedik már a városban és persze levetette a pótkerekeket :lol: , de visszaraktuk :oops:

Viol,
kipróbáltad a tescos pelust? Mi is vettünk.

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!

Megkaptad a levelet? Mert kaptam vissza egy értesítést, hogy sikertelen volt a levélküldés. :?

Kép
wirág&

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?