Réka, mi természetesen kíváncsiak vagyunk, a jövő héten esetleg szívesen elmennénk.Betársulhat hozzánk bárki az autóba.
Mekkora méreteket hord most Ágoston?
Vásárlás: sajnos én beteges szintre emeltem, minden hónapban kell vennem vmit, mindegy hogy kinek, különben megveszek.Soha nem drága dolgokat, és általában fontosakat.
Pl hiába kap Fanni egy rakás ruhát, mindig van, amit épp aktuális megvenni vagy az ára miatt az elkövetkezedő időszakra, vagy mert nincs neki vékony gatyája, ujjatlan pólója meg ilyenek.
Ma délután benéztünk az Árkádba, mert meg akartam venni a Halász J. féle Kép a tükörben c. CD-t, mivel nekünk bakeliten van meg, de recsegősre van hallgatva.Persze nem volt, majd megrendelem a Pagonyból interneten, nekik megvan.
Azért be kellett néznem a Zarába, hátha van valami.
Fannika annyira édes volt, nem maradt kint az apjával, hanem bejött velem a próbafülkébe és ahogy vetkőztem, ő is levette magáról a cipőjét, meg a felsőjét.
Ayse, beváltottam én is a dm-es kupont, F uncsitesója kapott egy nagyon klassz hosszú ujjú kapucnis felsőt, rajta egy kockás inggel, aminek fel lehet hajtani az ujját tépőzárral.Tök vagány.
Képzeljétek, Fanni hétfőn evett először főtt kukoricát, de úgy, ahogy a nagyok, bevágott egy kisebb darabot.Látta, h a nagyapja hogy eszi és azonnal kellett persze neki is.Úgyhogy ma vettem itthonra is, holnap megfőzöm, jó lesz uzsira.Legalább hízlalja, mert szerintem még mindig nincs 11 kg.
Márti, igenis fiatal vagy!Egyébként tök jó, h minden rendben.
Asszem megyek fürdetni, mert F csúszik hason a padlón.