Hello lányok.
Judy, tök aranyosak a gyerkőceid. Nagyon jó, hogy így fogadják a tesót. Szerintem amúgy tuti lány lesz. Ez már csak onnan is (kötelezően
) következik, hogy pé előtt 2 nappal voltatok együtt. Ez pedig a lányoknak kedvez!! Szóval Vikikéd lesz!!
(ne felejtsd el, hogy mit mondtam, majd jó 10 hét múlva, amikor közlik veled, hogy: igen, anyuka, kislány...
)
Ani, szerintem is most lesz pé. Lehet, hogy már írtam, de a dokim javasolta, hogy apa esténként igyon Acc200-at, ami elvileg hurutos köhögésre jó, de a kiskatonákat elfolyósítja, és így könnyebben feljutnak a helyükre!
Apának adtam Ginzeng kapszulát is, a Rossmannban 700 Ft egy 30 db-os csomag, érdemes kipróbálni. Nekünk bejött....
Ez Vicuskának is szól, sőt Jges macikának is!!!
Vicuska, a hormonjaiddal minden oké, akkor csak türelem, és egy kicsit a "letojom, most nem érdekel" érzésnek kellene eluralkodnia nálatok. Én abban a ciklusban, amikor összejött, akkor pont így gondolkodtam. Persze nem volt egyszerű 2,5 év sikertelenség után így gondolkozni. Sokakanak akkor jön össze, amikor bejelentkeznek meddőségi központba. akkor leesik róluk a teher, hogy most már nincs feszültség, higy úúúúú, sikerülnie kell, mrt majd úgyis megoldják. És láss csodát, összejön!!
Jeges macika, ha nincs még dokid, a sajátomat meleg szívvel tudom ajánlani. Nagyon meg vagyok vele elégedve!!! Bár gondolom a többiek is a sajátjukkal!!