Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zsu!
Ma 10-kor kellett elhagyni a hotelt!
Jövőre reklamálunk,hogy hosszabbitsák meg egy pár nappal!
Maradhattunk volna még ha plussz rá fizetünk,nem akartuk,majd jövőre!!!
Most a délután non-stop mostam!!!!
Annyira jó volt a kikapcsolódás,hogy fényképet csak egy párat csináltunk az utolsó két napban!!!!
Sokat pihentünk,fürdöttünk!!!!
Sétáltunk,mikor nem volt kedvünk fürödni,esténként átsétáltunk a hegyre a boros pincékhez!!!!
Esténként 10-ig lehetett fürödni,mikor már sötét volt az előttünk lévő medence alját kivilágitották,percenként váltott piros,kék,zöld sárga,lila szinre,élvezetes volt és hangulatos,jó időt fogtunk ki!!!!
A kaja nagyon jó volt,mivel fél panziót kértünkcsak az ebédről kellett gondoskodni!!!!
A svédasztalos reggelei járt a szobához!!!
Azon volt minden:kenyér,zsömle,vaj,lekvár,méz,egy hatalamas tányéron sonka szalámi áradat,füstölt és trapista sajt szeletekre vágva,paradicsom paprika,tea,narancslé,tej,műzli,joghurtok,annyit és abból lehetett enni,amenyit csak akartunk,a vacsora mindig meleg kaja volt!!!
Ép most számoltuk,hogy 26 ezret kellett ráfizetni a kapott üdülési csekkre,nem sokat költöttünk,de jól éreztük magunkat,esténként tévéztünk kártyáztunk,egy másik családdal voltunk,ők a szomszéd szobában voltakott is volt 2 kis gyerek,eggyütt mentünk mindenhová!!!!
Nagyon szép volt a hotel,igényes tiszta,minden nap takaritottak,fehér törülközők voltak minden nap cserélték!!!!
De azért a strandra a sajátokat vittük!!!
Hát ennyi!!!
Holnapra jó időt nektek és jó kirándulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép
vedresandi

Kriszti:örülök,hogy jól sikerült a nyaralás,és kipihentétek magatokat!Gondolom jó lett volna még egy hetet maradni :lol: Majd várjuk a képeket!

Én tegnap este már nagyon fáradt voltam,és ma is megyek fél 1 re forgatni,de este 9 körül már itthon leszek.

Többiek,hogy vagytok?
vedresandi

Szia Andi!
Szebbnél szeb vonalzókat teszel fel!!!
De már lehetne babás is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan jó volt semmit tenni,pihenni,gondtalanul lenni!!
Igen egy hetet még eltudtam volna képzelni.
Tegnap délután felébredtem a heti kényelem után,csak mostam és pakoltam.
Még ma is maradt mosni való,vasalni való.
Jönnek a szürke hétköznapok!!!!!!!!!!!!!!!!
Megpróbálok még hétfőre szabit kérni,mert nagyon nehéz észhez térni!!!!!!!!!!

Szép napot,jó munkát!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

SZép napot mindenkinek!

Mi tegnap voltunk egy kis névnapi bulin, kicsit ittunk, úgyhogy ma ölég fáradt vagyok..és Peti még mindig nem alszik.... :roll:
Kriszti, örülök , hogy jó volt a nyaralás, és sikerült pihenni.

Megyekm, csak megpróbálok lefektetni.
Majd még jövök, ha tudok.....
Vendég

Sikerült, elaludt.

Andi, te már munkában ugye?

Krisztinka, mi újság?

És a többiek??
Klarka, jobban vagy??
Remélem hamar túl leszel a dolgon, és Andris is segít a dologban. Amúgy tényleg nem vagytok elkésve, hisz ő még egy éves sincs!

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Hazaértem,hál istennek nem volt hosszú nap,de a lakás szalad.Holnapra maradt a háztartás,de legalább itthon leszek!

Kriszti:a babás vonalzóm is szép lesz,majd meglátod,de még várat magára egy kicsit 8) :lol: !!!
vedresandi

Sziasztok!Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt vagyok ám én is,de apa szabin volt,és csak a háttérből szemlélődtem,meg hát kijutott a rosszhirekből az idén.Két hónap alatt két haláleset lett a családban,azt hiszem a férjecskémnek már egy kicsit sok volt,úgyhogy ápolgatom a lelkét.Na de a jövő héttől aktivabb leszek.

Kriszti:Remélem kipihentétek magatokat!!!!!!!!!!!!Ha jól látom hamarosan tesztelned kell........

Kép

Kép
ancsa03

Kriszti: nagyon jó lehetett nektek, mi egyszer Kenesén voltunk így, hogy svédasztal volt reggelire, mi akkor még gyerekek voltunk és mindig csórtunk valami finomat, amit a zsebünkben felvittünk a szobába..:)

Andi: mit forgattok mostanában?

Kacika: már túltettem magam rajta, de a dokim mondta, hogy ha vége a vérzésnek, csináljak egy tesztet, ma már nem vérzek, úgyhogy holnap veszek egyet és megcsinálom.

Ma megyünk erdei sütögetésre barátokkal, Lajosforráshoz...már nagyon várom...:))

Szép vasárnapot!!! Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, látom holnap itt a tesztelés ideje!
Csinálsz holnap, vagy vársz még vele? Érzések??

Zsu! Neked megjött végülis??

Klarka, örülök, hogy jól vagy, a sok program pedig csak segít. Mi du fürdeni megyünk vagy strandra, vagy a Tiszához.

Pussssz
Vendég

Kacika!
Lehet,hogy holnap megcsinálom a tesztet,de nem biztos!!!!!!!!!!
Hányingerem van már 5-ik napja és néha émelygek,de ez nem biztos,hogy attól,bármitől lehet.
A hőm ma reggel 37.3 volt,de ez sem jelent semmit.
A mellem fá is fáj és a hasam is néha néha szúrogat!!!!
Néha megtévesztő tüneteket produkálunk,nem akarok kombinálni!!!!
Még csak nem is gondolok rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd kiderü,holnap vagy holnap után,megjön vagy pozitiv teszt!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Jöv. héten nem leszek, megyek Nyiregyházára tovább képezni magam. Most meg festünk, lassan olyan leszek, mint egy kezdő szipus ettől a sok oldószertől!

Kicsit sajnálom is, mert nem tudom meg egy hétig, hogy mi lesz veled t.kriszti! De szurkolok onnan is! :D
Nem semmi volt a nyaralásotok! Jaj lélekben ott voltam veletek!

Kacika! Letelik az a 3 hónap hamar. Arra meg ne is gondolj, hogy nem leszel olyan könnyen babaás! Már miért ne lennél!? :D
És jó pihenést nektek!

Erzsi! Denni! mi van veletek?

Többiek puszi! Aki nyaralni, biciklizni megy annak kellemes kikapcsolódást és pihit, anak aki dolgozik, kívánom, hogy lelje benne örömét! Kismamik pihizzetek sokat!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Klarka:még mindig egy filmet forgatunk,egészen augusztus 1ig.Még a java hátra van.

Kriszti?én csendben drukkolok,komment nélkül,és bízom benned!!!!

Kislibus:miből képezteted tovább magad?
vedresandi

ANDI,KISLIBUS!

Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!

Többiek???
Mi van veletek??????????
Vendég

Andi!

Hülyeségből.... :lol:

Egyébként ez a címe: Védőnők szerepe a multidiszciplináris iskolaegészségügyi ellátásban.

Nagyon tudományos mi? Hányok a címétől.... :evil:
Miért nem lehet egyszerűen megírni valamit!??? Védőnői feladatok az iskolaegészségügyben. Igy már tettszene, merthogy voltaképp erről van szó, de nem, kötelező mindenféle marha tudományos szavakat belerakni minden ilyen továbbképzés címébe. Pfuj.... A másik utált szavam a szimpózium. Ezt is előszeretettel rakosgatják bele a továbbképzések címébe. Aztán tudjak magyarul beszélni...Azért remélem legalább megéri majd :evil:

De lehet, hogy maradi vagyok :)

Kép
kislibus

Kislubus:tökéletesen igazad van...csak gondolj bele milyen elnevezésű beosztások vannak egyes cégeknél.Ma már az asszisztensnek is 5 szóból áll az elnevezése....Az a lényeg,hogy hiányozni fogsz,Te meg halálra unod majd a jövő héten.
vedresandi

Andi!

:cry: Most meghatódtam...
Hát azért halálra éppen nem! csak azt a 8 órát kell kibírni, aztán du. megyek várost nézni, meg strandolni, meg vadasparkba :lol:
Nyíregyen még nem jártam, hát kihasználom a lehetőséget!

Bizony a céges beosztások nagyon jók! Mechanikai operátor=betanított munkás :lol:

Nem baj! Gyorsan elmegyek gyedre és nem kell továbbképzésre járnom! :D

Nektek szép hetet, hiányozni fogtok!
:D

Kép
kislibus

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi van veletek????????????????????
Vendég

Kriszti:inkább Veled mi van????Piri???
Remélem még nincs!!!TEsztet mikorra tervezel?
vedresandi

SZIA ANDI!
Mensi még nincs,de elküldtem jó messzire,reméllem sikerrel!!!
Mejen arra felé,aki nem akar szülni!!!!
Holnap vagy holnap után tesztelek!!!
"Ha nem jön meg!"

Szerinted a többiekkel mi lehet????
Pl. aki ezer éve nem adtak magukról hirt!!!!!!!!!!!!!!

SZÉP NAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Na mia helyzet?? Teszteltél??? :shock: :shock:
Ne feszítsd túl az idegeinket!!!! :lol: :roll:

Kislibus! Jó agytágítást!!!

Zsu! Nálad mi a helyzet? Most megjött a barnázgatás után, vagy csak barnamedve volt? Vagy lemaradtam??? :oops:

Erzsi! Hol vagy? Mi újság nálad?

Kismamik! Hogy bírjátok a meleget?

Képzeljétek én pénteken voltam egy vezetéstechnikai tréningen egy olyasmi pályán, mint a hungaroring, csak kisebb és ott mindenféle gyakorlatot kellett csinálni, pl vészfékezés, szlalom, kanyarban fékezni, akadályokat kikerülni, vagy az előtt vészfékezni meg egy csomó érdekes feladat. Nagyon élveztem. Tök jó volt megtapasztalni, hogy pl vizes úton is megcsúszva hogyan reagál az autó, meg hasonlók. Jaj én azt élveztem a legjobban , amikor vizes kanyarban kisodróttam és pattogott az autó az asztfalton , dea saját sávodban kellett maradni.

Már nagyon várom a ciklus végét, de az még majdnem 2 hét.

Íme a görbuszom:
Kép

Szép Napocskát!
Vendég

Kriszti! +++++++++++++++++++++++++++++++++++enerdzsi ás millió drukk!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Krisztinka!Épp szombaton volt eszembe, hogy mondtad ezt a vezetéstechnikát. Jól rá éreztem.Biztos jó volt, és azért mégis jobb így, mintha élesben jönnél rá, hogy milyen is amikor a vizes úton kisodródsz.
Kriszti! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Többieknek szép napot, majd otthonról jövök bővebben.
És most egy kicsit magamról:
Jól eltűntem hétvégére, de nagyon jól éreztük magunkat. Igaz Szilvásváradon jól megáztunk, úgyhogy vennünk kellett száraz pólót is. Vasárnap meg anyukáméknál voltunk.Az is jó volt. CSak lustálkodtunk.
Na jó, tudom, hogy nem erre vagytok kíváncsiak. Még nem jött meg rendesen, de tudjátok nekem előtte kb. 4 nap barnázás van. Szerintem ma már meg kellene rendesen, reggel volt egy nagy görcsöm, de most még semmi.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Nem felADNI MÉG, MÉG NEM PIROS!!!!!!
Vendég

Köszönöm a drukkokat!!!!
Én is drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még nem teszteltem,de ha fogok,megirom rögtön!!!!!!!!!!!!!!!

TOVÁBBI SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!

Én még ma itthon maradtam,pihenni,kikönyörögtem 1 nap szabit még!!!
De holnaptól jön a meló!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Szokatlan lessz!! :roll:
Vendég

Kriszti:még jó,hogy ilyen rugalmasak,és otthon tudtál maradni még egy napot!!!!Használd ki mindenképpen!!!!!! :wink:
Holnap meg várunk zebrás teszttetel!
vedresandi

SZiaztok!

Tesztelőknek drukkkkk!!

KrisztinkA, biztos jó volt ez a vetetés, én is kipróbálnám.
Én is imádok vezetni :lol:

Klarka! Csináltál ma tesztet? Negatív lett?? Neked most az a jó, ugye?

Már alig várom a júl. közepét, hogy megjöjjön...

Ma nagyon hisztis volt Petikém, semmi nem volt jó úgy ahogy volt.
Remélem a du jobb lesz... :roll:
Vendég

Kriszti: ezer drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

Kacika: én ma veszek tesztet és negatívra számítok. Mondjuk ma mértem hőt és 36,9 volt, ami azért valószínűsíti, hogy nincs semmi, de biztosra akarok menni, mert olya furcsa volt ez az egész...

Remélem, Petike megnyugszik....Andris se semmi ma, alig bírtam elaltatni....úgyhogy nem vagy egyedül...

Kép
klarka

Sziasztok lányok!

Itt vagyok,de naponta egyszer benézek hozzátok,mert ma begörcsöltem a korházban,nagyon megijedtem,át is szaladtam a dokihoz,megvizsgált,és kaptam magnéziumot meg nospat,és szigorú fekvésre itélt. :( :( Azért megpróbálok többször jönni........

Kriszti,Zsu:nektek nagyon szoritok...........

Kép

Kép
ancsa03

Megújultam vonalzóilag :lol:

Ancsa, pihenj sokat, messze még odébb van a vége!!!

Klarka, negatív??

Kriszti, holnap, holnapután teszt. Nagyon drukkolok, meg kíváncsi is vagyok.

Na rohanok vacsiztatni.
Vendég

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Végre itt vagyok. Látom Ti is inkább másfelé kószáltok. Kriszti, remélem legalább neked nem jön meg!!!!!!!!
Klarka, megcsináltad végül is a tesztet?
Ancsa vigyázz magatokra! Mit mondott a doki, mitől lehet ez a görcs? Vagy nincs különösebb oka?
Kacika! Jó lett a vonalzó!
Nem is csoda, hogy a gyerekek is csak hisztiznek, azt se tudják mi bajuk ebben a hőségben.. Tegnap voltunk a keresztgyerekhez, ő is csak hisztizett. Persze csak addig volt nyafi, amíg az anyját látta. Ez nálatok is így van?
Hát nem egyszerű ez az idő. Ma is majdnem elájultam mire haza értem.
Most jól bevacsiztunk, és most punnyadunk. Adunk a hízásnak!
Ha már senki nem jön akkor jó éjszakát kívánok én is!

Zsu

Kép
bvigh

Szia Zsu!
Reméllem most már mensi után elmész az orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megigérted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem sem akaródzik feküdni mert tele van a hasam,jó sokat ettem,most meg csak nyögök!!!
Pedig ágyba kéne mennem,mert reggel már megyek dolgozni!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!

A vonalzóm megtévesztő,mert autómatikusan váltott!
A hőm felment 37.2-re!
Mensi még nincs!
Még nem teszteltem!
Majd délelőtt jövök,megyek dolgozni!!!!!!!!!!!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk!!!!!!!!!!!!!!

Zsu:Nem mondott semmit.megvizsgált,azt mondta hogy a méhszáj zárt,szedjem a gyógyszert,ha nem szünik,akkor irány vissza a korház.igazából én sem tudom mitől volt,egyik pllanatról a másikra begörcsöltem.Nagyon megijedtem,még jó,hogy a korházban voltunk pont........Most fekszem,mást nem igazán tehetek. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Kriszti, remélem nem bánod, de belekontárkodtam a vonalzódba. Sajna nem olyan szép, mint amit Andi csinált, de remélem legalább jó.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Kriszti! Akkor neked még mindig mennek a drukkok!!!

Kalarka! Teszteltél??? Remélem negatív!!! Ugye most az lenne a jó???

Ancsa! Akkor nincs más hátra tessék pihenni!!!
Egyszer az elején én is begörcsöltem kb. 15-16 hetes lehettem, majdnem megvesztem annyira fájt, mozogni sem bírtam, de aztán nem vlt semmi szerencsére, de én is bementem egy orvoshoz, meg is uh-tak, ráadásul akkor nem itthon voltunk, hanem a mamiéknál.

Zsu! Akkor most megjött rendesen vagy csak a vonalzód váltott???

Andi! Lassan pirosban leszel és jöhet a hancúr!!!

Enik! Hol vagy??? Hogy vagytok???

Képzeljétek nekem este olyan furán, de mensisen is fájt a pocim. Nem tudom mi lehett. Ja és még csak a 7. dpo-n vagyok.

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti:++++++csendben drukkolok!!!!

Krisztinka:igen,ez a hasznos hetünk,de nem tudom mi lesz,mert dolgozunk mindketten,alég sokat,de igyekezni fogunk!!! :oops: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Krisztinka! Lehet egy beágyazódás????????????
Egyébként megjött tegnap rendesen.

Andi, azért szakítsatok egy kis időt egymásra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:ha sikerül,úgyis szakítunk időt egymásra,ezt most írásba is adom :lol: 8)
vedresandi

SZiasztok!

Zsu, nálunk pontosan így van, és a nővéreméknél is többnyire , neki egy 2 éves kislánya van, hogy ha a gyerekek látnak minket , anyjukat, nagyon nyafisak, de ha otthagyom a mamánál, akkor minden oké, azt mondják, hogy teljesen együttműködő volt, de amint meglát elkezd hisztizni.
Sokaktól hallottam már ilyet, ki érti ezt? Eleinte rosszul esett, mert azt hittem nem szereti ha ott vagyok, de nem erről van szó, mert amúgy imád- ezt szokta is mondani :lol: -....majd kinövi ezt is mint oly sok minden mást.
Amúgy tényleg, elmégy dokihoz? Én asszem lassan kérnék tőle időpontot. Nem is azért mert még nem jött össze, de szerintem ez a barnázás, tuti valami hormon kavarc. Bár nem vagyok doki :oops: , bocs!
És biztos semmi extra, hamar helyre lehet hozni, de én megnézetném már.

Kriszti, szorítok!

Andi, hajrá!

Nekem ma 2 hete volt a műszeres befejezés, remélem kb 2 hét múlva megjön!!
Vendég

Köszönöm,hogy drukkoltok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Akkor te voltál!!!
Nem baj!!!!!!!!!!!!!!!!
Jól tetted!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!

Délután jobban irok,de most több időm nincs,több mint egy hétig nem voltam,sok papir munka felhalmozódott!!!!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos ma reggel nem tudtam tesztet csinálni, mert tegnap nem jutottam el odáig, hogy vegyek. Most Andris alszik, szerintem addig elmegyek beszerezni egyet, ja igen, és a negatív lenne jó.

Kriszti, iszonyúan drukkolok!!!!!!!

Megyek, ebédelni, majd még jövök!!

Pusz!!

Kép
klarka

Halihóóóóóóóóó!
Hová tűnt mindenki? Kriszti, legalább te gyere már!
Persze, mást is várok!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Zsu: én sajna most elmegyek squash-olni, de ha most írsz még lehet, hogy vissza tudok írni, vettem ma tesztet, holnap reggel megcsinálom és remélem negatív lesz-de hüléyn hangzik.... :evil:

Kép
klarka

Na,végre itthon.
Sikerült nagybevásárolni a Cora-ban,kicsit elfáradtam.
Oérom csinált fini vacsit,most úgy érzem magam mint egy kismalas.
Klarka fogyás képpen agyban squash-olok veled :lol:

Kriszti:még piri nélkül???
vedresandi

és most nézem,még írni sem tudok....mindent melléütöttem!!!a szöszi agyammal.

Ancsa:jól vagy,sokat kell pihenned?
vedresandi

SZIASZTOK!
Piri nincs!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?