Új privát üzeneted érkezett!

TIMI, NAGYON DRUKKOLOK, ÍRJ,HA TÚL VAGY RAJTA!!!!!

A két hófordulós pasinak, a majdnem egyéves Samunak és a 8 hós Bendének boldog hófordulót kívánok!!!!! Kép

Laura gyönyörű kislány!

Niki, júúúj, bugyis Emmáról tegyél fel fotót lécci lécci!!!!!

S.Niki tuti hogy már Szabizik, mert két napja nem válaszol a privimre, és ez nagyon nem jellemző Rá.. :shock: :wink:

pusszok

KépKép
logi

SAMUNAK NAGYON BOLDOG 11. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(mindjárt itt az első szülinap :lol: :wink: )

Timi a mai napra sok sok nyálas, kakis drukkot küldünk Neked!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Marcsi, Laura gyönyörű!!!!! még képeket!!!!! nagyon édes!!! a hagymát én is imádom!!! :wink:

Klári, hát igen ahogy írod a cseretárgy nem érdekli :wink: , nálatok mi újság a medencével?

Niki, valahogy nekünk sem jött be anno a rugi, pedig Bende novemberi, de body és kisgyató azt nagyon szerettem :lol: , kiváncsi vagyok Emma bugyis képére én is!

Andi és Te is tegyél fel bugyis képet ha tudsz, jaj de cukorkák lehetnek ezek a csajok!!!

Zsófi, Zsóka!!! köszönjük!!!!!! :wink: :lol:
mangó

rugit mi is csak rövid ideig hordtunk, body és naci az ami bejött.
köszönjük a köszöntéseket!
hú niki!!!!!!!
kerekpocak

jövök majd, túl vagyok a néma korszakomon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csak hol netem nincs hol időm, hol a 2 egyszerre...

de BENDE DRÁGASÁGOMNAK ÉS SAMU NAGYFIÚNAK, A 3-I BABÓKNAK SOK BOLDOG HÓFORDULÓÓÓÓÓÓÓÓÓT!!!!!!!!!!!!!!

kata
lmkata

jahaj kata de jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

kedvesek vagytok, h ennyire drukkoltok nekünk, de jelentem a HELYEZET VÁLTOZATLAN!!!!
eltűntem, mert lelkiekben készülök a nagy változásra és amikor nem ákos alszik muszáj kihasználnom az időt az elmélyülésre.

zsóka, nem kaptam tőled privit!!! irgum-burgum a rendszernek!!!!!

szilvi már majdnem küldésre kész a leveled :lol: küldök sms-t, ha megindul a szülés és akkor te gyorsabban tudod a lányokat informálni. különben nekem sem jött be, amiket ildi "jósolt". kicsit el is vagyok emiatt szontyolódva.........

anzsi a mailed a spam-ba érkezett, csak most vettem észre. köszi, aranyos vagy!!!

na megyek gyűjteni az erőt.......

sok-sok puszi
niki
Vendég

Kata!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: és köszöni a pasi!!!

SNiki!!!! drukk hegyek!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++
mangó

Szia Niki, jaj de jóóó,hogy jelentkeztél!!! A mai levelemet sem kaptad meg? :shock: Nem értem én ezt :roll: De nem is baj, a lényeg, hogy Ti jól vagytok. Ákos megnyugodott kicsit?

Kata, de örülök, hogy írtál. Pusszancsok Nektek. Kész a medence?
Tényleg, hogy sikerült a múltkori pancsolás az ismerősöknél?

Panni?? Edu?? Hiányoztok!!!!!

KépKép
logi

zsóka,

a citromailemet nagyon ritkán nézem meg, azt hittem, h az aolra válaszolsz!
de megérkezett mindkét leveled a citrommailre, és még most gyorsa nel is küldtem. remélem jól emlékszem rá:)
a telszámodat is lementettem, és ha elérkezik a várva várt nagy esemény, okvetlen küldök neked is egy sms-t!
ákos szerencsére már jobban van, igaz még mindig vannak érzelmi kitörései, de már mi is könnyebben / ügyesebben tudjuk ezeket kezelni.
ne haragudj, de most nincs több erőm, muszáj pihiznem!

pusssszzzzz
niki
Vendég

Sziasztok! :D

Bocsi, h eltűntem, de a hét nekem egy kicsit húzós lesz, mert még csak "mostanra" sikerült időpontot kapni a védőnőtől (csüt.), dokitól (pént.) :oops: :oops: :? (persze nem ragozom, h mikor kértem, és olyan lehetetlen időpontokba, h 2 gyerekkel fogok bumlizni, no comment..., és arra sem, h lassan a 30. hétbe érve most "lát" 2jára doki, védőnő... :oops: :oops: :oops: :? :( )

pár elmaradás...
Képek: Emma, Eszter, Lolo, ja és a logi tesók, gyönyörűek mind!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

BOLDOG HÓFORDULÓT SAMUNAK -aki majdnem 1 éves??!!- ÉS BENDÉNEK!!!!!!!!!!!!!! :) :)

SNiki, érdekes ez a "spam" dolog, mert nekem is oda teszi a tőled kapottakat??!!!! :oops: 8)

ja és bölis Mirkó is csudahelyes, komoly nagyfiú! :)

Kata!!! :D :D :D

TIMINEK HATALMAS DRUKOK, ++++++++++++KALAPPAL! :) :) (majd felteszek egy képet, h összesz@rták ma reggelre a madarak az ablakunkat..., na vmi ilyesmi adagot! ) :oops: 8) :wink:

na most lépnem kell, mert meg kell néznem a prószát, amit sütök (ugye azért a rohamtempó, mert próbálok többet, előre megfőzni, ill vasalni, mosni meg tsai..) :oops: 8)

Zsófi, jobbulást!!! :)

Anzsi!!! :)

Ja Szilvi Ákos is nagyon édes kiskrapek!!! :)

na most már tényleg léptem, bocsi, a hibákért+ha vkit kihagytam, de agyban kissé szétesve! :oops: :?

Ja igen! TAREK!!!!!!!!!!!!!is csudahelyes!!!!!!!!és gyógypusszok a fájós pocijára!!! :)
mazsolák

Köszi Niki. Pihengess!!! :wink:
Valamiért én ezt a címedet menettem el, de akkor most javítom.
Na mindjárt meg is nézem a képeket :D --ha be tudok lépni.
puszi

KépKép
logi

SNIKI DRUKKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!KÜLDÖM/JÜK ÉN/MI IS A SOK SOK++++++++++++++ENERGYT! MINÉL KÖNYEBB SZÜLÉST!!!!!!!!!!!!!!VÁRJUK ÁM A HÍREKET! PERSZE PIHIZZ!!!!! :D :D

Zsókám! :wink: :wink: Köszi!!!!!!!!

na léptem, mert odaég a prósza+elkések az oviból... :oops: 8) :wink:
mazsolák

Edusom, jaj de örülök, hogy Te is előkerültél!!! :wink: :wink: :D Még csak 1x voltál dokinál? Nem semmi ez az angol eü.
Mi az a prósza?? :roll:

Anzsi, olyan jót nevettem a múltkori írásodon, az írtad Mirkó helyett hogy Mikró :lol: :lol: :lol: .

Lányok, nem tudtok valami fini sütit, ami gyors, könnyű és meggyet is tudok belerakni??

KépKép
logi

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na végre itt! Vendégság volt nálunk, és egy kicsit borult a mai napi rend. :lol: De nem baj, anyának kellenek az emberek!
Na, persze ti itt vagytok mindig, és ez olyan nagyon jóóóóó, de azért azokak az embereknek is naaaagyon örülök, akik eljönnek hozzánk. :lol:

Marcsi: Laura valami csuda helyes kiscsaj. Annyira lányos!!!! Én nem értem miért téma a hajzata!!! Majd kinő!!! És akinek meg így nem egyértelmű hogy kislány, az meg szerintem csökkent látó!!! Annyira csajszi!!!!!!
Köszi a sinlacról az infót. Megjegyeztem!!! Sose késő begyűjteni ezeket a dolgokat, mert gyorsan repül az idő!!!!

Niki
: igen, a Váci útiban voltunk. No, mit is vettünk. Vettünk pizsit, napozókat, kantáros szoknyát hozzáillő kisnadrággal (amit bugyinak is hívhatunk), aztán újatlan kombikat, és bugyit. De mi olyat vettünk, amin hátul kis csipkére hasonlító fodor van. 3db volt egyben. ???

Zsóka: a tesói szeretet annyira süt ezekről a babókról. Marci annyira ari. És sajnos csak ismételni tudom magam, de tényleg így van, hogy Borcsa annyira helyes csajszi!!!! Olyan gyönyörűséges! Tényleg!!!! Mindig csak nézegetem a képeit sokáig. Tényleg nagyon helyes lány. Már nem is merem azt írni, hogy kislány, mert olyan nagy!!!!

Zsófi: Azta mindenit, egy hónap és igazi 1 éves szülinapot ünnepelhettek!!!! Nem semmi!!!! Boldog igazi szülinap előtti utolsó hófordulót az ügyes Samunak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anzsi: Bendének nagyon boldog 8. hónapos szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Édes drága pasi!!!!!

Jelentem, most alszik Maja, de ha felébred elkészítem a bugyis képet, és remélem este fel is tudom tenni. Remélem, Niki megelőz, mert akkor össze tudjuk hasonlítani azokat a bugyikákat!!! :lol: :lol: :lol:

Kár, hogy Kata és Edus a szinte topiclakók ritkán tudnak jönni. Ami engem illet, nekem nagyon hiányoznak a ZS gyerekszájak, és a Lizus sztárfotók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem, senkit nem hagytam ki!!! Olyan jók ezek a vonalzón látható képek a babákról. Így legalább akkor is látom őket, ha az anyu nem tesz fel képet. Vagy ritkán, mint Klári. Pedig annyira helyes kiscsaj Julika!!!!! Cserfes kislány lehet!!! :lol:

Kép

Kép
b79andi

Zsóka, én már akartam róla régebben is írni, megosztom veletek az én nyári kedvenc sütimet:

Veszek két nagy doboz tejfölt, és az egyikbe kakaót, a másikba cukrot teszek. Aztán kinézek egy nagy tálat, és babapiskótákat pakolok bele. Igaz, meglögybölöm kicsit tejbe, mert úgy hamarabb lesz puha. Aztán rétegezem. Babapiskóta, tejföl, közé meggy. Pár óra a hűtőben, és nagyon fincsi.
Egyszerre hűs, édes és savanyú. Mi nagyon szeretjük, főleg mert nem kell sütni, és az olyan jó ilyen melegben!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Húúúú de jó Andi, ez nagyon fini lehet, ki is próbálom! Nagyon-nagyon köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
logi

Remélem, szívesen!!! :)

Kép

Kép
b79andi

Ebedido :lol:

Zsoka: dunantuli, del-dunantuli teszta a prosza.
Receptek: mindmegette.hu vagy Napló konyhája. Mi gyumolcsok es lekvar nelkul, siman esszuk. Vegy Edus tesz bele olivabogyot. Gyorsan, egyszeruen elkeszitheto.

Hogy milyen az angol egeszsegugy? 1-2 even belul Mo.-on is meglathato :cry: :x :cry: .

Andi: Edus iz rili bizi a heten, meg ugyi lassan a 30.hetet is betolti, poci meg ugyi no (lasd www). De este mikor hazamegyek, majd leultetem a gep ele. :wink:

London: reggel csak 4 metroallomas volt lezarva (egy pont a mh. em mellett), mivel gyanus csomagot talaltak. Kezd durvulni a helyzet.

Na ebedido vege.
Imi
mazsolák

Zsóka, bakker, tényleg :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :arrow: :arrow: :arrow: Mircike, Mirkó bocsánat!!!!!!!!!!!!!!!!

:roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :? :? :? :?
mangó

Tényleg, láttam (fél szemmel) a híreket. Nem semmi terror fenyegetés van most Angliában. Most mi van??? Mire ez a nagy készültség????
Vigyázzatok magatokra mazsolák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote="imi"]D írta:imie este mikor hazamegyek, majd leultetem a gep ele.

Köszi!!!! Csak egy kicsit adjatok belőle nekünk is! :lol: :lol: Úgy szeretjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, este megpróbálok jönni is. Esténként kerti partizunk, hol itthon, hol a szomszédban, hol a családdal. Így esténként nem vagyunk. Napközben Márk 1 és 1/2 órára redukálta a napi egyszeri alvását, habár az éjszakáink így egész jók. Csak mivel de. játszón vagyunk, du. meg szórakoztatás, így nem marad időm, csak olvasni.

Boldog hófordulót Samunak és Bendének!

Betegeknek gyógymanók mennek!

Szóval sok puszi mindenkinek!

Panni

Kép Kép
panni_30

vkinek esetleg van javaslata?
samu 12 órázik éjjel, így nappal nem tudom letenni csak 1x aludni - délelőtt nem álmosodik el- ugye 8kor kel. kb f1kor ebéd, 1kor leteszem audni és ma már f2kor fent volt!!! tegnap is ugye csak 1 órát aludt. nem ennyi az alvásigénye, szal más hibát kell itt keresni. eröltessem vhogy a 2xi alvást? (mert akkor kb 2-1 v 1-2 órát aludt még!). most is visszaaludt amúgy, de 20 perc nyűglődés után. nem értem, h ez miért van? sztetek kell átállási idő? v túlpörög, tegyem le korábban, mondjuk 12 körül? van vkinek tapasztalata hasonló? zsóka, marci hogy alszik? (marcsi, klári nektek köszi!!)

köszöntéseket köszönjük :lol: :lol:

edu , de jó h jöttél!!!!!!!!!

timi na???????????????????
kerekpocak

Halihó!!

Anzsi - tegnap is beleállt a medencébe, sőőt már azt is megengedte fél órára hogy meztelenül (ill. egy szál sapkában) hagyjam. De nem aggódok, mert a Tiszába úgy szaladt bele mintha tudna úszni :lol: És ha a kutyát locsolom slaggal mutogat a térdére és mondja hogy mama ide ide :lol: 8)

Tök fincsi amit írtál Andi miezt eperrel szoktuk és joghurttal tefföl helyett :wink:

Edus drága vigyázz magatokra!!! Angol eü. nem semmi!!! És mit csinálnak a veszélyeztetett terhesekkel, azokat már 3-szor is megnézik???? :shock: :shock: :twisted: :twisted:

Képzeljétek ma állatkertben voltunk!!! És a legnagyobb élmény (a zsiráfon, oroszlánokon és oroszlánkölykön-3 hónapos cicus) kívül az volt, hogy a jegesmaciknál be lehet menni a házuk alá ahol a medencéjük van, és pont mikor ott voltunk beugrott egy maci úszni és teljesen odajött az ablakhoz, 1 centire volt Julitól (illetve csak az abéak választotta el) - képzelhetitek azt a nevetést!!! Asszem új kedvenc állatunk van, vettem is neki egy pici műanyag jegesmacit, azóta ki sem tette a kezéből azt játsza hogy úszik.... :lol:

Kata :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Klári

Klári
Kép
ganti

de jó klári!!!!!!!!! nagyon édes lehet juli!!!!
most jó idő is volt az állatkertezéshez, nem? nem volt hőség.

recept tényleg tuti andi!!!!! ki fogom próbálni. hmm. diétás változat?? :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi - vannak olyan napok amikor a babák valamiért (meleg, környezetváltozás, túl sok élmény, túl kevés) kiesnek a ritmusból. Ne erőltesd, ennyit aludt, kész, holnap majd alszik többet. Ez nem hiba, ne keresd!!!!
Ahogy egyre nagyobb lesz, úgy kell kicsit lazábban kezelni a napirendet, mert amit megszokott ritmust az benne van, leszokni nem fog róla, de egyre kevésbé alszik pl. percre ugyanannyit de figyeld meg hogy 2-3 nap alatt megalussza a magáét.

Tegnap Juli pl- egyáltalán nem aludt - pedig leraktam, fáradt is volt, mégsem. Ez van, kicsit szívás az Anyukának, kicsit előbb megy este aludni. Hiszen már 11 hónapos!!!

Timi - egy kalappal, maximálisan együtt érzek veled. Jövő ilyenkor hasonló problémáim lesznek :twisted: :?

Klári
Kép
ganti

Zsófi - diétás változat: natúr joghurt, cukor helyett fruktóz, piskóta helyett teljes kiőrlésű keksz :wink:

Klári
Kép
ganti

hmm így már nem annnnyira ínycsiklandozó hehehe.
kerekpocak

Sziasztok!

Jelentem: NYOMDÁSZ LETTEM!
Ezerszer köszönök minden drukkot, energyt, röpke gondolatot, kakik, nyálas dolgokat!
Kép
Annyira jó érzés, hogy így szurkoltatok :) Köszönöm nektek!
Bent ültem, s írtam a dolgaimat, készültem a védésre, s azon filóztam, hogy IStenem, csak én is már Balánál lehetnék, s nem csak kutyafuttába.
Tegnap a Tanszékvezető asszonyunknál voltunk Szentendrén egy kerti partyn, hogy levezessék az ideget belőlünk (több kevesebb sikerrel, de bőven maradt mára :? ). A buli után futtában tudtam csak beugreni a fodrász előtt Balázshoz. Szegénykém... Úgy örült nekem, dögönyöztem össze-vissza Őt, hívott, hogy játszunk. Játszottunk egy kicsit, aztán nekem rohannom kellett tovább. Anyósommal kikísértek a kocsihoz, s szegénykémnek görbült a szája széle, hogy Anya megint el, de nem sírt. Márti mondta neki, hogy már csak egy nap, s Anya a tiéd lesz. Erre hatalmas mosoly és dobta nekem a puszikat. A szívem facsarodott, s közben meg annyira örültem, hogy ha egyszer le tudom ezt az egészet, akkor nem kell nélkülöznie engem ennyire.
Úgyhogy most pakolok, átöltözök és indulok is érte :lol: :lol: :lol:
Még hihetetlen, hogy vége, s túl vagyok rajta, de igen. :lol: :lol: :lol:

Puszi nektek!

Timi

Ui.: Ígérem szép lassan visszaszokok, s felveszem az ütemet, s jövök. Mostmár lelkiismeretfuri nélkül. 8) :lol:

Kép

Kép
timtom

Hahó!

Na ide is villámgyorsan.... SŐT!!! Átmásolok egy pár sort a szülészetisből! :oops:

Sajnos Tarek mellet nem igazán van időm semmire a mosáson, vasaláson stb-n kívül. Én nem hittem el, de most már tudom, hogy nagyon igaza volt mindenkinek amikor azt mondta, hogy a várandósság végén kell sokat pihenni.
Én manapság alig alszok 6 órát. Azt is csak 3 részletben.
Iszonyat meló anyának lenni és ez az egyetlen dolog az életemben, amit most nem tehetek félre. Nem úgy mint egy vizsgát annak idején az egyetemen. Ott lehetett halasztani, ha nem bírtam a dolgot. Itt ez nem működik!!!! Nem dughatom vissza a fiamat. Pedig néha..... :D

Szóval nem tudom veletek mi a helyzet anyukák, de én nagyon kimerültnek érzem magam és sokszor alig várom, hogy aludjon a picim, pedig amíg a pocakomban volt addig meg azt vártam, hogy itt legyen velünk. Na szóval nem semmi ez az egész! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz.
Tudom, hogy lesz ez könnyebb is, de most hihetetlenül nehéz! Ráadásul a jövő héttől már egyedül leszek. :( Most Salim van itthon velünk, eddig meg ugye anyu volt itt. De mi lesz, ha egyedül kell csinálnom mindent??? :( :roll: :)

Amúgy meg ezt leszámítva minden OK. Tarek nem rossz baba, csak nekem kell még szoknom a helyzetet. Valószínűleg pszichésen kell még feldolgoznom a történteket. :) Tarek iszonyat édi, amikor nem sír. Olyankor nem is bánom, hogy nem alszik. De ha rázendít, akkor hajajjjj! :) Zeng az egész ház!!! Olyankor a hasikája fáj vagy nem tud büfizni! :( De azért lassan de biztosan összeszokunk majd! UGYE?????

Mindenkinek köszi a dícséretet! Én is átnéztem a fotókat (csak erre van időm) és minden kicsi és nagy baba egytől-egyig gyönyörű!

Gratula a hófordulósoknak is!!!! :)

Na léptem...

Puszik,
F.

fatima

Na, alakul ez a süti recept!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nyami, nyami!!!! azt hiszem, mindet ki fogom próbálni, az epreset, és a diétásat, és a joghurtosat.......
Nyami!!!!!!!!!!!!!!!!

Klári az állatkert az naaaagyon jó!!!!!!!!!!! Mi minden évben elmegyünk, pedig nem vagyunk gyerekek! :wink: És idén nem, de tavaly mi is láttuk az úszó jegesmacikat!! Felejthetetlen élmény!!!!
De csak ezt találtam, majd keresek másikat.
Julikának:

Kép

Kép

Kép
b79andi

BOLDOG 8. HÓFORDULÓT BENDÉNEK!!!

GRATULA SAMUNAK A 11. HÓFORDULÓHOZ!!!

Fatima: puszi az édes Tareknek! Kitartás! Egyre többet fog aludni éjjel, csak át kell vészelni ezt a pár első hónapot. Mi is így kezdtük és úgy éreztem magam mint egy alvajáró, de vigazstalásul mondom, hogy most 2 hónaposan Beni már 5 napja 8 órát alszik éjjel. Nappal pedig vagy 1x3 órát vagy 2x1,5 órát. A hasfájás pedig egyre ritkább és általában ha kijön egy hatalmas büfi v. kaki újra mosolyog a drágám. Szóval ne aggódj nemsokára újra a régi leszel!

Timi: GRATULÁLOK!!! Segített a sok babakaki :lol:

Kép
viky30

Ja, amiért jöttem! Elkalandoztam süti és maci ügyben. Én már csak ilyen vagyok! :oops:
Bugyis kép:

Kép

Kép

Kép
b79andi

Csajok, a Tescoban le van árazva a lila pelus, 1800 Ft az 56 db :wink:,olcsóbb, mint az a vacak nejlonos. Mi most jól feltankoltunk. A ruhák minőségén meglepődtem, kimondottan szépek.Én nem igazán ismertem ezt a márkát, mi inkább az Auchanban szoktunk vásárolni, na nem ruhát, mert az ott nagyon vacak. Most lehet,hogy váltunk a tescora.

Szuppperügyes vagy Timi, szívből gratulálok!!!!!!!!!!!! Most aztán már nincs kibúvó, tessék jönni és pótolni a lemaradást. :wink: Bala hogy van? A ház alakulgat?

Fatima, sok-sok erőt és kitartást kívánok Neked. Sajna az eleje ilyen, de hidd el, lesz ez sokkal jobb is, nem is olyan soká.
A szomszédban láttam Tarek alvós fotóját, hát valami tündéri a kispasi, nagyon-nagyon szép!!!

Na most lépek, mert valamiért üvölt Marci.........

KépKép
logi

Jaj, meg kell zabálni ezt a bugyis popót!!!! csúúúúcs :lol: :D :lol:

KépKép
logi

Képeket is meglestem.

Borcsa és Marci irtóóó édik!!!! Mindig ilyen jól eljátszanak vagy néha vitáznak is?

Laura helyes kiscsaj!!! És ma pont 1év1hó1hét1nap-os. Gratula

:)

Maja baba nagyon kis elegáns a csipkeszerkóban!!

Kép
viky30

Andi, ezt a kis receptedet én is ki fogom próbálni. Tényleg egyszerű és biztos finom is. Imádom az ilyesmiket.

Zsóka
, én muffint szoktam sütni. Nálunk most ez a trendi, amióta beszereztem a muffinsütőt. Az is nagyon egyszerű. Ha kell recept, szólj!
Sőőt, van egy world-ben lementett kb. 50 féle muffin recept. Ilyen-olyan. Küldjem?

Timi gratulálok!

Andi, basszus de édes. Ezt vettétek Majának?
Nagyon aranyos. Mi nem ilyet vettünk. De majd én is csinálok képet az új bugykóról:)
Figyi, Te ilyenkor adsz még ez alá kombidresszt?
Mert nekünk is van jópár sima kicsi póló, ami nem úgy védi a derekát, mint mondjuk a kombidressz. Szerinted ráadhatom simán? Vagy alá kell még a kombidressz? De úgy meg olyan sok ebben a melegben...hmmmm :roll: :roll:

Kép
niki30

niki, samu szinte sosem hord pólót, még most sem, csak bodykat. sztem emmának még ebben a melegben is body kellene. (és ezt úgy vedd, h én ABSZOLÚT nem vagyok aggódós ruhaügyekben)

de meglátjuk a többieknek mi a véleménye? kíváncsi vagyok én is, h ilyenkor ki mit ad a babókra? zsóka , nóri, panni, marcsi, edu , timi, mircike és a többiek?? nagyobb anyukák? meddig van body??

julcsi??????????????
kerekpocak

Én is body párti vagyok, főleg egyéves kor alatt. Marcinak van néhány pólója, ha nagy meleg van, abban van itthon+ pelus, de ő már nagyfiú :D . Borinak addig volt bodyja amig nem lett szobatiszta.

Niki, köszi a muffinos tippet, ez lesz a következő, amit kipróbálok (átküldöd a recepteket? :wink: balogi.zsoka@chello.hu).
Nem vagyok egy süteménysütögető, de most kedvet kaptam, mert van egy halom gyümink, és fel akarom használni, mielőtt tönkremennének.

Köszönjük a kedves dicsérő szavakat!! 8)

Imi, köszi a magyarázatot, na ezt a receptet is ki fogjuk próbálni :wink: .

Panni puszi nektek, gyere ha Márk és a kerti partik engedik!!!! :wink:

Klári, jó lehetett ez az állatkerti kiruccanás,mi is beterveztük a hétre, de lehet,hogy átcsúszik a következőre. Édes lehetett Julika :D .

KépKép
logi

Tényleg, Julcsi már nagyon régen nem jelentkezett... :roll:
logi

Zsóka átküldtem a recepteket.

Szal, akkor maradjon rajta a body is. Ok. És köszi:)
Puszik

Kép
niki30

Valamiért nem akar átmenni. Próbálkozom.

Kép
niki30

sziasztok !!

BENDÉNEK BOLDOG 8 HÓFORDULÓT, SAMU NAGYFIÚNAK PEDIG BOLDOG 11-EST !!
hú Zsófi lassan ti is tortáztok !! :wink:

Timcsi, hatalmas gratula !! éljen-éljen ! csak megérte a sok éjszakázást !! fú hatalmas érzés lehet túllenni rajta !!
ünnepeltek ma Apával?
ja és most már ahogy Zsóka is írta, akkor nincs apelláta, nincs kifogás - tessék jönni ! nekem nagyon hiányoznak a hozzászólásaid + meglátásaid ! szal hiányzol a csapatból.
jaj édes lehetett Bala, szegénykém !! de azért tök jó, h. a Nagyikra ott tudtad hagyni és ő is jól elvolt velük.

építkezés hogy áll???
nem idén nyáron akartatok költözni ?

Andi, köszi ezt a recept ötletet lehet kipróbálom én is.
bugyis Maja naggggyon cuki !

Mazsolák-family, vigyázzatok magatokra nagyon !!
Edu, én ezt nem értem, kint is kötelező menned vizsgálatokra, meg itthon is a Jánosban?

SNiki, helyes, pihenj is, meg meditálj, meg töltődj fel !! drukkolok nagyon !!
Ákos kivel lesz, amikor szülsz?

Fatima, tök normális, amiket érzel !! az eleje tényleg nem sétagalopp. sem pszichésen, sem fizikálisan. és most ez u.olyan közhelyesnek fog hangzani, mint amikor terhesen mondták, h. sok pihi, de idővel tényleg könnyebb lesz !!
most még csak ismerkedtek egymással + plusz Tarek a külvilággal, te az anyasággal. de pár hét, és már csak mosolyogsz ezeken a napokon, megszépül minden és bezárod majd a szívedbe, h. hja, de szép is volt. {de azért jó túllenni rajta.. :lol: }
fejsz még Tareknek? v. próbálgatjátok a szopit?

Zsóka, köszi az infot pelenkaügyben !
meddig lesz akciós, nem tudod?

jaj Klári nagyon cuki lehetett Julika ezzel a jegesmedve őrülettel. :lol:
hátha neki is megjön így a kedve a medencéhez.. :wink:
tényleg milyen jó ötlet hétköznap állatkertbe menni, biztos jó kevesen voltak.
kár, h. nekem ez már nem játszik.. :cry:

köszönöm a dicséreteket Laura nevében is !!

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Niki, welcome in the non-rugi club.. :lol:
bár aludni egyébként szerettük, napközbenre nem. olyan volt nekem, mintha nappal is pizsi lenne rajta.

tavaly ilyenkor nem volt pólója Laurának, én is úgy gondoltam, h. jobb neki az ujjatlan body, de emlékszem sokszor volt csak pelenkában otthon olyan melegek is voltak.
mostmár vegyesen van ez is, az is - de én a bodyt azért is szeretem jobban, h. vhogy jobban tartja a pelust a kis vékony babámon.

Zsófi, nem lehet, h. a meleg kavar be alvásügyileg? v. Samu betegsége?
múltkor is minta akkor kavarodtatok volna meg, amikor Samu beteg volt.

ja Klári ! el ne felejtsem! Anyum ma ebédre kipróbálta a folyékony kanalazós krumplipürét + külön a sült csirkehús darabkákat.
és bevált ! :wink: bár először Laura bedobálta a husit a krumpliba, és végülis kanállal kapta. de ha ÉN keverem be neki előre, akkor meg nem eszi meg. :?
na de majd mostantól.. :wink:

M.

Marcsi

KépKép
alon

ÉN RUGIPÁRTI VAGYOK!!!! Hehehehe :lol: Igaz Juli annyira pici volt hogy a "normál" ruhák hülyén néztek ki rajta na meg persze tél volt és ez sokkal praktikusabb volt, semmije nem lógott ki. És most is bodyt hord, a melegben van hogy csak bodyt. Így tuti nem lóg ki a dereka.

Andi annyira aranyos vagy!!! Julinak is tetszett, nagyot nevetett a képen :lol: Mi is imádjuk az állatkertet, Julival most voltunk először (illetve pocakosan már voltunk). Egyszer a férjem azt kapta a szülinapjára hogy örökbefogadtam neki egy macit. Nagyon bejött :oops: :oops:

Timi ügyes vagy és várunk!!!!

Fatima kitartás!! Én sok gyereket szerettem volna mindig, de mikor Juli megszületett és utána még vagy 3 hónapig azt gondoltam hogy én SOHA többet nem akarok gyereket ha ez ilyen, annyira fáradt és túlterhelt voltam. De elmúlt, van remény!! Figyeld a babódat, és akkor hamar egymásra hangolódtok!!!

Marcsi azt elfelejtettem írni hogy mikor ezt elkezdtük Julival egy idő után ő rakta be a husit a kanálba... És nagyon örülök hogy bevált!!!! :wink: :lol:

Ja amúgy a férjem meglepije volt az állatkert, kitalálta hgy ma délelőtt nem dolgozik és megyünk "nyaralni". :lol:

Puszi mindenkinek!!

Klári

Klári
Kép
ganti

Sziasztok Lányok!

Ha megengeditek csatlakozom Hozzátok!
Eddig a Honvédos topikban irogattam, de mivel ott megszűnt a szülészet, a dokim átkerült július 1-től a Jánosba, így (remélhetőleg) itt fogok szülni (aug 9-re vagyok "prognosztizálva").

Látom itt is jó kis csapat alakult, és nagyon szépek a babókák is, mindenkinek gratulálok így utólag is.

Miután ennyi bejegyzést nem nagyon lesz időm végigolvasni, nagyon megköszönném, ha írnátok pár szót a Jánosban tapasztaltakról (vajúdó, szülőszoba, szülésznők, stb...). Ma voltunk bent a párommal körülnézni -- igaz éppen sehova sem lehetett bekukkantani --, de első blikkre azért egészen kedvesnek tűnt a hely (főleg a Szabolcs utcai körülményekhez képest :x ).

Előre is köszönök minden infót!
Jó éjt Mindenkinek!

dalo

Kép
dalo

ráadásul welcome to .. és nem welcome in.. :oops: :oops: na mindegy. de amúgy meg lényegtelen is..

üdv itt Delo !
az aktuális szülőszoba állapotokban én nem tudok neked segíteni, de úgy tudom,ill. írták itt a lányok, h. pont az összevonások miatt megszüünt az egyágyas verzió, és az is kétágyas lett, meg van a függönyökkel elválasztott hagyományos. de majd a frissen szült kismamák biztos írnak bővebben.
amúgy a szülészet szépen fel van újítva, és szerintem a többiek nevében is mondhatom, h. a csecsőmösökkel,szülésznőkkel, nővérekkel, orvosokkal meg vagyunk\voltunk elégedve.
van szülésfelkészítő is, én nem jártam, de aki volt az mind nagyon dicsérte. ott valszeg többet is megtudsz majd, meg mód is van szülőszobát is nézni "szervezetten" :lol: . legalábbis a többiek élménybeszámolójából így rémlik.

M.

Marcsi

KépKép
alon

TIMI NAGYON ÜGYI VAGY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sok puszi és hatalmas jó játszásokat a kisfiaddal végre teljes relaxban és nyugiban!!!!!

mi nagyot buliztunk tegnap (is) Lizivel, este 11-re értünk haza :lol:
a Római Parton voltunk... de neki is volt társasága, a 3 hós Vencel személyében :lol:
őrült mód élvezték a babók is... :lol:

Maja buggyancsa nagyon ari!! :lol:

Fatima kitartás, télleg már csak néhány hét és másképp látod!
sztem nem is azért nehéz mert nem alszik az ember annyit mint azelőtt, hanem ez a totál új helyzet, hogy semmi mással nem foglalkozol csak a baba! és sztem erre sehogy nem lehet felkészülni, ez arcon csap és meg kell szokni!
de ennyi, ezután már nem fogod így érezni!!!! :wink:

hűű jöttek, mennem kell...
lmkata

Sziasztok!

Úgy örülök, hogy tetszik a süti recept!!! Olyan jó!!! Én még soha nem adtam senkinek receptet. Nem vagyok egy főzös típus. :oops: :oops:

Niki: mi is itthon inkább kombiban vagyunk. De csak azért, mert abból tényleg nincsen kinn a dereka. No nem mintha egyébként a hatlamas pelustól bármi is kinn lenne. :lol: De azért az anya szíve így nyugodtabb. Ha nagyon meleg van, akkor egy ujjatlanban, ha kicsit hüvibb, mint reggelente, vagy mint most, akkor egy napozót szokta mráadni, vagy valami kis ruhácskát, mint a képen a lila. És zokni!!! Csak vicces, hogy az meg felér a térdéig. Ami meg nem ,azt meg letúrja. :lol:
És nem tudom, de én nem szeretek ráadni kisgatyót. Semmi olyat, ami szorítja a derekát .És nekem ezek a nacik olyan szorosnak tűnnek. Hogy miért van ez így, azt nem tudom.
Ja, de amikor nagyon nagyon meleg van, akkor csak pelusban nyomjuk. Úgy élvezi! Meg én is, hogy látom a piciri kis testét.
Akkor bugyiban nem ugyan olyat vettünk. :cry: Én nem láttam olyat, amiről te beszélsz. Nem voltam eléggé alapos??? Nahát!!!!

Ja, a pelust mi is néztük, akartam már végre venni, olyan sok jót írtatok róla, muszáj kipróbálnom. De persze egy méret nem volt, és pont a miénk. Mindenkinek ekkora gyereke van???? :roll: :roll:
De a legközelebbi bevásárlást megint oda terezem, és akkor már remélem feltöltik a készletet.

Klári: szuper az állatkert. Már alig várjuk, hogy jövőre mi is elvihessük Maját! Talán jövő szeptember, akkor esetleg hüvisebb lesz már. És akkor kb annyi idős lesz már mint most Julika. Picit kisebb. Pár hónappal ezelőtt is elvitted volna már őt?? Élvezte volna??
És ez az örökbe fogadás nagyon izgi! Én is kacérkodom a gondolattal. Majának a pillangóházat! :wink: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Ja, Fatima! Nekem is mindenki azt mondta, hogy aludj a terhesség alatt, mert később nem tudsz. Vicces. Mintha az alvás olyan lenne, amiből lehet tartalékolni. Persze én nem tudtam, de ez mindegy, más történet.
Szóval, csak egy kis kitartás, és meglesz az egyensúly!!! És az alváshoz, házimunkához is meglesz az az idő ami feltétlenül kell. Hihetetlen, de tényleg kialakul!!!! Aztán meg újra jössz közénk a sok Tarek fotóval!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?