Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gabcii, köszi a biztatást ;)
edzem magam... kifúj-beszív-kifúj-beszív-nemszarikbe-kifúj....
jó lecc, érzem én ;)
:lol:

Zsu, ez a rajz valami frenetikus!!!! :lol: :lol: ha Marekék ez alapján véletlenül nem vállalják az autós fuvarozást, megyek busszal!
:lol: :lol:
gondolom, a csíkos téglalap a cél...?
;)

Kép
an°°di

Zsu:
köszi a Tovita adagolást. :)
A harántba fordult Marci meg azt jelenti, h fejvégű volt, csak nem illeszkedett be a medncébe és egy jól sikerült mozdulattal kihúzta a fejét és félig oldalt feküdt, szval nem volt a feje a bejáratnál.
Vendég

Hajni, ha lehet, akkor télleg ne sokkolj a részletekkel. Nekem, már ez is rémületes, hogy szemezgettél belőle.... :shock: :shock:
A mostani szülésed/szülésünk egyszerű(bb) lesz. Monnyuk, 12 óránál többet, nem vagyok hajlandó vajúdni, mert biztos rendet bontok :lol:
Aztán, majd elmesélem, mert ugye papírforma szerint én jövök először. És akkor lehet parázni :P

Télleg el

Kép
Kép
gabcii

Gabcii:
hidd el nem olyan vészes. :)) Ne parázz, Ádámod majd pikk-pakk kipottyan.
Bennem, maga a szülés miatt, egy kicsi félelem sincs, sokkal jobban parázok egy vérvétel miatt. :lol: :lol:
Vendég

én is lelépek
órám lesz és még nem fénymásoltam le a teszteket! szegények! akkor a szemét vagyok! de mit lehet tenni?! :twisted: :twisted: :twisted: majd utolsó órán sörözünk! szokás szerint.
este jövök, mert nem fogy ez a sza* fordítás
:arrow:

Kép
an°°di

no vízszinbe vágtam magam és 4 óta senki sem zavar :lol:

és mi az a Tovita? mire jó?

Jutta

KépKép
jutta

Andi, eltalálta, nyert :lol: Cél a csikos téglalap!

Jaj, Hajni, ez tényleg rosszul hangzik!

Én úgy képzelem, ha már nagyon unom a vajudást, akkor nyomok egy nagyot és kint lesz....vagy ez nem igy van? :lol:

Jutta, a Tovitát pont neked irtam még pár napja, mert kérdezted, hogy milyen kalciumot szedünk...nem figyel, fekete pont! :evil:

Na én ma már nem rontom a levegőt, húzok haza.
jók legyetek! :wink:

Ma se látok Móni baba képet :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hát csajok letaplóztak, ezzel teljesen letaglóztak!
Én tényleg ennyire bunkó lennék? Tudom itt is martam már bele topiklakóba...
Miért is tűrtök Ti itt meg?
Ezen a pénteki találkozón is komolyan el kell gondolkodnom! Van ott nekem keresnivalóm?

Kép
ermoni

Szia!

Zsu elnézést, gondolom akkor írtad, amikor még a dolgozóban voltam és egész nap rohantam és csak próbáltam visszaolvasni...
:oops:

De most megjegyeztem!

Móni, mi van? mi történt?

Hazajött a párom és kérdezte, hogy mit csináltam ma, sokat aludtam -e, hát mondtam neki, hogy nem, sőt....
De majd holnap!

Bár azért 4 óta jót pihiztem! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!

Móni, mér vagy tapló, hö? (kalapos-bajszos szmájlit ide no) :lol: :lol:

vajúdás: osztom Zsu véleményét. én is csak nyomok majd egy-két nagyot, oszt kész. (hüjeeeeee :lol: )

kép: Jankát akarunk, Jankát akarunk. kedves tapló(?) humánértelmiségi, rakjon mán ugyan föl idejegy képet arrula pulyárul ;)
tali: perszehogy jössz. én is ott leszek, nehogymá' csak egy bunkó legyen egymagában... :wink: :wink: :wink:
na,baromkodásból ennyi. én agytekerintek tovább (iszonyú álmos vagyok 4 óra óta).. sosem leszek kész :cry:

Kép
an°°di

Ki itt a tapló? Vagy mi van? És hol az a kép?

Kedves hölgyeim! Én Kiskunhalason fogok szülni (vagy nem - ugye ez nem biztos)...hallott már erről a helyről valaki? Ugye nem? Esetleg nemrég a hírekből egy tömegverekedés kapcsán...Szóval ne dicsekedjünk itten ilyen gázzal meg olyan érzéstelenítéssel...Na nehogymá én döntsem el, hogy mit akarok. Szóval asszem nekem esélyem sincs ilyen EDÁra vagy mi a franc....bár állítólag van, legendákat hallottam már róla, ismerős ismerőse ismer valakit, akinek azt mondta az orvos, hogy lehet kérni....de nem tudjuk, hogy melyik orvos :oops: Ez nem ám a főváros keziketcsókolom...

marek

Marek, oda ment át a dokid??? vagy miért? Szeged reménytelen?
Te hogy bírod ezt a sokáig melózást? én ma speciel nagyon rosszul. olyan nyűgös vagyok, mint a zállat :roll: :? :x
na, és akkor levisztek/hazahoztok kocsival? mert ha nem, meg kell kérnem Zsut, h rajzoljon egy másik csodát a buszos megközelítéshez.
:roll: :roll:

Kép
an°°di

Andi
Eddig dolgozott ott a dokim...most majd valószínűleg Svédországba megy, de én nem szülhetek ott, mert nem tartozok a körzethez... :lol:

Én még bírom az éjszakázást, ha jó a csoport nincs gáz...remélem ez még így is marad egy ideig...persze vannak jobb és rosszabb napok...a legnehezebb, hogy a végére éhenhalok, és nem úgy van mint régen, hogy leszaladok a boltba és veszek valami péksütit, vagy csokit...ez a gáz...

Ja, és felveszünk valahol Pesten, csak a férjem most behisztizett, hogy mit képzelek, hogy ő péntek délelőtt Pesten fog vezetni....nemtom eddig mit gondolt....hogy akart eljutni az ikeába meg a lehel útra...szóval majd valami jó helyen találkozunk, mert én mindenképpen el akarok menni abba a diszkontba...de valamennyit biztos kell buszoznod, hogy tudjunk találkozni...Ok?
Azt viszont nem hiszem, hogy bevállalja a kedvesem, hogy a tali után még visszamegy Pestre....ugye nem gond?

Zsu
Ez a térkép....nagyon jó!!! Otthon is hagyhatjuk a navigációs rendszerünket (ha lenne) Nem rajzolnád le, hogy az autópályáról (M5) hogy jutunk el a Lehel útra? :lol: :lol: :lol:

marek

héjjj Móni, nem ér eltűnni!!!!!
ha meg nem jössz pénteken, én sem megyek. ennyi elég is a hülyülésből ;)
mindig ez az Akela-típusú "egyedül nyalogatom a sebeimet"... mi meg itt vagyunk hagyva és a fantáziánkra bízod, h mi történhetett... na, ha Timi itt lenne, ezt nem úsznád meg szárazon! ;)

Kép
an°°di

Marek, nem hinném, h gond lenne... majd keresek egy balekot, akinek beférek az egyik ülésére. hátha... vagy aki elvisz egy buszmegállóba.. vagy megkérem Zsut, h rajzolja le, merre van a buszmegálló ;)
ja, mert ugye buszozni, azt tudok. profin! :P

Svédország: tyű, az pedig milyen jól hangzik, nem? bár azokat a viking leszármazott nőket elnézve, majd epidurális helyett kapnál egy fadarabot, jó esetben bőrszíjat, h harapjál csak rá, ha fáj :roll: nem tudom, a jóléti állam baba- és anyukabarát vajon?

csoki: megyek jövő héten terhelésesre vmikor. előtte reggelizek itthon ugye, és úgy veszik le az első vért? :roll: :? nem figyeltem, bocsánat!

Kép
an°°di

A részleteket még megbeszéljük....apuka most hisztis, nem lehet vele Pestről beszélni....Minden továbbképzés előtt ez volt....ő nem vezet fel Pestre, menjünk vonattal, mennyivel kényelmesebb :shock: stb.
Most a vonatról könnyű volt lebeszélni, látja, hogy nekem a vécére kéne kérni a jegyet :oops:

Én nem tom nálatok hogy van a terhelés, de szerintem először levesznek egy vért reggeli előtt és utána eheted meg a zsömlét meg a mittudoménmit (ha már nem cukrot iszol :x akkor nekem mér kellett :? )És reggeli után egy órával újra vesznek. (Mondjuk nálunk háromszor vettek, a szirup után két órával is vettek, sőt a vizeletet is kétszer vizsgálták) Szerintem így megy, de vannak itt nálam tapasztaltabbak is.....

marek

értem, akkor becsomagolom a reggelit.
Ferencváros...játsszunk szabad asszociációsat? hát, nekem sem a humánus terheléses cukor jut eszembe először. sőt, ez valószínűleg semmiről sem jutna eszmbe csak úgy szabadon. hálistennek :wink:
és mindenkinek ennyit kell már pisilni? azt mondták a 2ik trimeszterben ez még nincs. magamat még értem, mert van a húgyhólyagomba fúródva 1 azaz egy db Huba, de a többieknek is??? :shock:
részletek ráérnek. majd megírom a telefonszámomat vagy te a tiédet vagy vmi...mittomén..

Kép
an°°di

Ja, még azt akartam írni, hogy a kiskunhalasi könyvesbolt nem tudott megszabadulni egy csomó könyvtől és most eladta 400ft-ért :lol: Uram jól bevásárolt, már el is fogytak a jó könyvek....valahogy a városban ahol kapával estek egymásnak az emberek nem keltek el ilyen könyvet mint Tar Sándor, Coe, Steinbeck, Cserna-Szabó András, Rubin Szilárd stb. Érthetetlen... :lol: :lol: :lol:
Andi
Visszamentem, hogy megveszem neked is a Coe-t (hátha érdekel, mint tudjuk, te olyan érdeklődő vagy), de csak ez az egy volt belőle :cry: De legalább gondoltam rád :lol:

marek

afrancessenbeléjük :evil:
tőled azonban nagyon kedves gesztus, köszönöm! :D

Kép
an°°di

Nembaj....szerintem jönnek oda még könyvek az Ulpiustól....és ha újra megkapják akkor majd....nem hiszem, hogy más azonnal rohanna a könyvesbolta, mert megint van Coe :wink: A könyvesboltos néni se tudta, hogy miről beszélek, hogy esetleg, ha megnézné a számítógépben, hogy valahol elrejtve még egy.... esetleg :shock:
Jóvanna...ott általában az Egri csillagok, meg a Pál utcai fiúk fogy....amikor a hülye tanárok feladják őket nyárra....azokat biztos tudja, hogy melyik polcon találja....

marek

Ja, és 19-n megyek 3d-re!!! Úgy várom!!! :lol: :lol: :lol: (Csak egy újabb érdekes adat :oops: )

marek

hová mész?
Coe-val meg ne is törődj, majd eljutok tán már egyszer könyvesboltba végre! :roll:

hű, lassan nem bíííírok tovább ülni, és Apuka filmet nézni készül a késő esti erotikus program helyett... asszem csatlakozom hozzá. a film mindegy, a lényeg, h feküdni lehet...
holnap is itt rontom a levegőt... csak gondoltam, szólok
most pedig lelépek, mert későre jár, és a f*sse dolgozik ilyenkor :evil:
hisztikriszti vagyok már...
sziasztok, jó éjszakát!!!

Kép
an°°di

Kecskemétre megyek, csak egy másik helyre...ott azért egy kicsit kedvesebbek voltak...
És most meg olvasni, meg barackot enni, mert nincs dinnye :cry:

Jóccakát!

Mire reggel jövök, addigra lesznek képek...ugye?

marek

Sziasztok!

Egy gyors kukk.

Zsu: édes a rajz. Vonattal megyünk és utána körömtaxival. Az állomástól jól látom gyorsan megközelíthető? Holnap már asszem leszek gépközelben.

Pusz jó éjt

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

jó reggelt!
(nem mertem korábban írni ;) )

nagyon korán kelő gyerekeim vannak: már f7kor rugdostak lelkesen! :D egy a tízből megvan...

Móni? :roll: :roll: :roll:

és hol a beígért hidegfront? :evil: :evil: :evil:
az ujjaim olyanok, mint a 70 éves nagymamámé-... azt hittem, a front miatt. de nem. :evil:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Móni! Képeket kérünk! Jolka + gofri + egyéb kirndulós!!!!

Rita, ha gondolod érted megyek a vasúthoz, ha megírod mikorra jön! Ha jól gondolom a rajzból (jólvanna csak 7 hónapja lakok itten :oops: ) nem pont az állomás mellett van! (ugye Zsu nem mondok hülyeséget? A lámpás kereszteződés ahol az étterem és a csomádi tejes van?, másik oldalt meg a régi suli + rendelő? - ha nem akkor szégyenkezve megyek egy veresi térképet venni...)

Andi engem a pisi kelt vagy egy hónapja :-), pedig csak egy gyerek ugrál a hólyagomon! Állítólag ez a helyzet még fokozódni fog! :shock:
Szereintem a végére beköltözünk a WC-re! :lol: 8)

Marek, én az M5-ről a nagykörútra mennék és ott be a Lehel felé a Vácinál, vagy a körútról a Dózsa György felé é onnan a Lehelre, km-ben tuti van kevesebb is, de a belváros agy kész káosz, főleg mióta lezárták a felét mindenféle felújítás és metróépítés miatt.
De Pesten is csak 5 éve élek, tehát lehet, hogy megint baromságot mondok... :oops:
(nekem van GPS-em, nem véletlen... :oops: :oops: :oops: )

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!
Engem ma a pisi elfelejtett felébreszteni, mire mégis, addigra alig értem ki :oops: Lehet, hogy fel kellene húzni az ébresztőt 5-re, mert mi van, ha egyszer még később ébredek :? :lol: Hogy a terhes nőknek micsoda problémáik vannak :lol: :lol:

Köszi Jutta az eligazítást, de hogy bonyolítsam a helyzetet, előtte az Ikeába megyünk.....Mire találkozunk Andival, addigra már lehet, hogy puskaporos lesz a hangulat....mert én úgy navigálok, hogy kereszteződés, zöld a lámpa, és erre azt mondom....jobbra-balra-nem tudom.....Na most Pesten csak egy helyen kell elrontani.... :roll:

marek

Kép
Sajna tényleg magányos farkasként nyalogatom a sebeimet! És nincs kedvem beszélni róla! De kiheverem!
Csak a fekete-fehér fotót tudom nektek megmutatni! Az elsőn morcos nagyon!
Tényleg remélem, h sikerül egy kis videót feltöltenem, h hogyan ásít! Mert tényleg nagyon édes, amikor ásít! És nemcsak azért, mert az enyém... :wink:

Kép
ermoni

jutta: kb-2re jön a vonat veresre Ha messze van az állomástól akkor elfogadom a fuvart. Ha el lehet gyalogolni max fél óra alatt akkor bevállalom a sétát. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Móni, hehe, tényleg morcos! :D hogy lehet egy meg nem született babának ilyen komoly arca, nem? cuki! és nem csak azért, mert a Tiéd... ;)

Jutta, el ne felejtsd, h ma is szigorúan pihenned kell. ne ugrabugráljj, jó? szerelők mindent rendberaktak, amit kellett? nézzed a tévét, mert ajjó.. vagy inkább vmi filmet.

én ma olyan nyűgös vagyok már most... minden baj: Apuka későn kelt, sokáig zuhanyozott, lassan indult el itthonról (érzitek már, h reménytelen, mi? ;) ), és olyan, de olyan iszonyú mocsok van, h vagy le kell mondanom a tanítványaimat, vagy takarítanom kell! :x :evil: :cry:

Kép
an°°di

ermoni: asszem lemaradtam. Miért kell magányos farkasként nyalogatni a sebeidet?? De nagyon édi Janka. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

andi: azért te se vidd túlzásba.. Én tegnap voltam nyűgi. Apával jóóól összekaptunk. Olyan igazi edénycsapkodós. Bár sógornőmet még nem sikerült lepipálni. Ő a budiajtót dobta a férje után.. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Marek!
Hívjatok fel, én elnavigállak bárhová telefonon keresztül is!
De! Számoljatok azzal, h hosszú lesz a budapesti közlekedés, mert:
- fel van túrva a Hungária krt. és nektek ott kéne menni az Ikea felé
(Sztem ne a Stadionnál kanyarodjatok le az Ikea felé, hanem már a Kőbányai útnál- Mázsa tér- Kőrösi Cs.-Éles sarok-Fehér út és már ott is vagytok a célban!)
- Lehel út: az Ikeából a Nagy Lajos királyon át a Thökölyre, ki a Hungáriára (csak egy nagyon rövid szakaszon!) az Ajtósi Dűrerig, át a Dózsára, ott át a Podmaniczkyra, a Podmaniczkyról a Ferdinánd hídra és annak lábánál ott a Lehel út és az első tömbben ott a bolt! Nehéz parkolóhelyet találni!

Kép
ermoni

:lol: :lol: :lol: a budiajtót??? :lol: :lol: elképzeltem. ennyire azért nem vészes a helyzet. még kiabálásig sem jutottam el (Apuka meg sosem szokta felemelni a hangját).

Móni :shock: :shock: állat!

Kép
an°°di

tényleg, Móni, elmentél már abba a diszkontba? vagy még mindig csak terv? és hogy halad a babakocsi-válogatás? hányadik körnél tartasz? hány jelentkező maradt még versenyben?

ha már babakocsi: Marek, Te akkor maradsz a bergonnál? vagy a diszkontbéli látogatás függvényében döntesz, mi?

Kép
an°°di

:shock: :shock: :shock: :shock: De mi az M0-n szoktunk menni az ikeába...vagy az a másik? :? Na majd begyűjtöm a telefonszámod (Móni) és hívlak, hogy itt állunk a lámpánál merre menjünk....ja, hogy melyik lámpa...azt nem tudjuk :lol: :lol: :lol: Jóvanna...kell egy kis izgalom a vidéki ember életébe :lol:

És Janka nagyon édes! Én is szeretném már látni Bálintot! Kicsit akaratos a drága (mint a jó édes anyukája), akkorákat odasóz nekem, ha rossz oldalon fekszem, hogy csak nézek, hogy ezt most mér kaptam :shock:

marek

Komolytalannak komoly baba! Tudod! :wink: Fáradt volt szegénykém, azért vág ilyen pofákat! De a nyakán a kis hurka! Nagyon édi! (Mondjuk itt pont nem látszik!)
Képzeljétek! Tegnap azon kaptam a férjem, h a lányunkat nézi a dvd-n! Utána magyarázott a hasamnak, h kb. három hónap múlva már kinn leszel. Kis hatásszünet, majd azt mondta: meg fogjuk zabálni! :oops: Mondom, h vannak ilyen pasasok is!
Rita! Nem maradtál le semmiről, mert nem mondtam semmit, csak kibuktam egy beszóláson! De túl leszek rajta, mondom!

Kép
ermoni

Marek, ha hiszed, ha nem én így is szoktam navigálni! Márminthogy itt állunk a lámpánál... Tavaly pont egy barátunk (vidéki ő is!) jött a reptérre a Londonban élő hugával a londoni pasasáért (egy indiai fiú) és érezték, h jó lennek én is a szituba. Egyrészt átnavigáltam telefonon őket Pesten a reptérre, de ott átvettem a kocsit... és várost néztünk autóval, meg parkoltunk meg ilyenek! Hát a férjem barátja azóta is hálálkodik! :wink: Tanulság: csaj is tud vezetni! És nemcsak én! Ugye, Zsu?
Belvárosban, vagy annak közelében dolgoztam mindig és autóval járok többnyire! Mondtam már!
Sztem a budaörsi Ikea messzebb lesz nektek, mint ami az Örsön van Marek! Tényleg kell a számom? :lol:
Andi! A babakocsi projekt még áll! De majd jelzem, ha már kitéptem az összes hajam!

Kép
ermoni

Jó reggelt!

Móni, nekem úgy tűnik, hogy fáradt Janka, nem morcos...
Nagyon jó minőségű képeket csináltak. Szépen látszik a pofija. Aranyos, nagyon.
Pisi: na igen, hozzá tartozik a napi programhoz. Nem is szeretek hosszú útra indulni, mert utálom az idegen mwllékhelységeket.
Éjjel is megyek, kb négyzser.
És olyat éreztetek, hogy a gyerek rajt van a hólyagon, és alig bírtok lépni és állandó pisilési inger? na az milyen jó.
Andi: a cukor terhelésre, meg mindenképpen éhgyomorra legyél.
Vigyél zsemlét, meg 2dl tejet, vagy kefírt, aztán vagy azt kell enned az első vérvétel után, vagy cukros lötyi és utánna 1 órával vérvétel.
Remélem a tegnapi hőség után, ma már télleg enyhébb idő lesz, mert ingerült leszek. Utálom a meleget, hát még most.

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, kössssz!
pisi: már megszoktam. de Hubát le lehet terelgetni a húgyhólyagomról általában. ha felállok, akkor durva... ha elindulok, el szokott múlni (hacsak nem kell valóban pisilnem).
olvastam az előrejelzés: aszongyák van ahol 30 fok lesz... ez nekik a hidegfront??? :x :evil: :evil: :x
Na, Gabcii, és Neked mi hiányzik még a kelengyéből???

Kép
an°°di

Sziasztok :)
Andi, ez a beszív, kifúj nagyon tetszett, mert eszembe jutott egy poénos sorozat, ami a BBC Prime-on megy...(sorozat nincs olyan jó, mint pl. az "Angolkák", de azért jókat lehet rajta röhögni): Apuka elment a szülés előkészítő tanfolyamra (ő ragaszkodott ahhoz, hogy ha a csaja szülni fog, akkor epidulár), darabig nézte a légzés gyakorlatokat, aztán a végén kiakadt... aszongya hogy ok, rendben, ha már ennyire a természetességet magyarázzák a szülésnél, ám legyen, de... kíváncsi lenne arra, hogy mit szólna teszem fel egy vakbélműtétes, ha műtét előtti percekben közölnék vele, hogy fájdalomcsillapítás semmi, csak lélegezzen jó mélyeket :lol:

Móni, utólagos "engedelmeddel" megnéztem és..., hát szerintem magasról tojj rá, mivel a világon semmi bántó dolgot nem tettél..
Nemáhogyitt önostorozz, szerintem itt mindenki bírja a lazaságod és a közvetlenséged, úgyhogy nah :)
Janka pedig szuper édes :) Bírom, ahogy ilyenkor még lefelé áll a kis szájuk, Marcibabánál először kétségbe is estem, hogy "jajj, miért ilyen szomorú" :)

Marek, pasid megértve, én mind a mai napig nem mertem összeszedni a bátorságom, hogy Pesten vezessek (mijafranc lesz velem Londonban, ahol ráadásul váltani is bal kézzel kell majd... :lol: ) - holott pedig vezetni imádok...

Kép
ebinc

Bocs! De én nem akarok hidegfrontot! Nem és nem és nem! Akkor 2 napig valami bajom lesz!
És holnap kéne mennem terheléses cukorra! Még el kéne intézni! :cry:

Kép
ermoni

Móni
Szerintem vészhelyzet esetére elkérem a számod....az e-mail címem ott van a profilomban....és nem röhög amikor meglátja :wink:

Most megyek olvasni, mert semmi mást nem terveztem délelőttre....délután úgyis tanítok, meg barátnőzök, soha nincs időm olvasni :roll:
Azért néha benézek....

marek

Tök irigylem azokat az embereket, akik bár hova eljutnak, olyan szuperül tájékozódnak. Ismeretlen városba meg vagyok lőve rendesen, ezért nem is megyek egyedül sosem :D
Ennél, már csak a barátnőm töketlenebb, aki borfesztiválon, kissé illuminált állapotban (nagyon sokadszori wc-re kísérés után) egyedül nem talált oda .

Kelengye: nagyon sok minden hiányzik még. Kiságy, a kádért ma megyek, csak meg kell várnom apukát, mert végig nem szambázok, kádastól , állványostól gyalog a városon.
Takarót, ágyneműt, lepedőt, falvédőt, úgy varrnak nekünk.
Kórházi csomagból minden hiányzik. A Tena Lady (tangát)-t és a hálós (inkontinencia) bugyit utóljára veszem meg.
Öszzefoglalva, nagyon sok minden kell még, asse tudom mit szerezzek be, milyen sorrendben

Kép
Kép
gabcii

Ebinc! Kis kíváncsi! :lol: Ettől én még kiakadtam! Na most mit csináljak? Ez van! Túlélem! :wink:
Marek! Mit olvasol?
Ja, és priviben nem jó ha küldöm? Mert kb. 5 féle e-mail címet használunk és ezért egyikre se állítottam be a postafiókvarázslót! :oops:
Hiába, ha nagy a cég...
Mondtam már, h az Apeh most fog kihúzni a zsebünkből kb. 400ezret! :twisted: Amit majd egy év múlva visszaadnak! :twisted: Hát komolyan... hiába a kérvény... van egy cégünk, kuss legyen... most mondjátok meg!

Kép
ermoni

Móni, akkor felétek legyen az a 30 fok, felénk meg jöhet a 22
Na, léptem bolba, aztán főzni.
Jók legyetek

Kép
Kép
gabcii

Az idegen helyen közlekedés gyakorlat kérdése! Ne legyetek má' ilyenek! Én sem így születtem, megtanultam oszt helló!
(Ha én vezetek és a férjem navigál, akkor általában eltévedünk! Szal ez sem női tulajdonság! :wink: ) Én vagyok a gyakorlottabb térképolvasó és én kavarok többet Pesten kocsival! Ennyi!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Móni:
én is beleolvastam, rá se ránts! Vadvirágot is kiutálták, mert más volt a véleménye. Vele nagyon elbántak. :?

Móni:
én sem merek vezetni Pesten. Ha mennem kell Budaörsön lepakolom a kocsit és onnét tömegközlekedek.
Vagy nyávogok h valaki jöjjön ki értem. :lol:
Amugy nem a vezetés miatt ( áll. jól vezetek. :wink: ), hanem mert nem tudok tájékozódni. A Plázában is eltévedek kb. :roll:
Szval ezvan. :)

Hidegfront:
itt 18 :shock: :!: fok van, megfagyooookkkk....
Meleget akarok!!!!!!
Én nem bírom ezt, olyan szarul avgyok. Hányinger. A vérnyomim 180/140, bevettem egy vérnyomicsökkentőt,az meg levitte 70/50-re. :oops: És melózok, kifekszem mingyáááá.
Vendég

Móni, Apeh-ügyben együttérzésem... nem is értem, minek veszik el, ha visszaadják... uzsorakamatos trükköket csinálnak, vagymi?
:evil:

Kép
an°°di

Ti hány topikba írtok? én alig győzöm ezt meg az ikres táblázatfrissítést...
Vadvirág? az az újpesti ikerterhes csak, aki nem én vagyok? ;)

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?