Sziasztok!
Szirom,
ne haragudj, hogy nem jelentkeztem, de nem tudtam jönni. Tegnap este óta borzasztóan fáj a fejem
Ma reggel is fejgörccsel ébredtem. REmélem, ez elmúlik holnapra, mert nagyon vacakul vagyok
De igyekszem, kikúrálom magam és megyünk hozzátok!!!
Útvonal: valszeg a hosszabb. Az uram nagyon nem akar kompozni... Bár néztük a google earth-on, hogy bizony sokkal hosszabb az út kerülővel. De én meg nem akarom erőltetni a kompot.
Estefelé még hívlak, jó? És akkor mindent megbeszélhetünk
Tényleg, senki más nem jön? Rita, Beszti, Mira?
Szeles idő lesz, azt látom, de amúgy egész meleg, ha minden igaz
Beszti,
nagyon-nagyon szépek a gyerkőceid! Simon tündéri édes, nagyon helyes a mosolya! Úgy látom, hogy leginkább Nátán hasonlít rád
Legalábbis a fotók alapján
És nagyon jól nézel ki, igazán szuperül halad a fogyid, minden elismerésem! Hány kilótól szeretnél még megszabadulni??? Ahogy én nézem, pici pocak-popsi csökkenés, és tuti vékonyka leszel
Rita,
én is élvezem ám a hűvös időt
Csak a szelet meg esőt már kihagyhatnánk, olyan nehéz így kimozdulni! Meg biztos a frontoktól fáj a fejem is
Besztit kérdezted, de írnék én is: azt hiszem, néhány hónapja már írtam, hogy én konkrétan hogy étkezem
Amennyire lehet, kevés kenyeret eszem, ha mégis, akkor gyakran tk liszttel készült graham-kenyeret. Reggelire általában müzlit (RR-féle, tk, fruktózzal), és sima cukrot is ritkán használok, inkább fruktózt. Ha mégis édesre vágyom, akkor mézet eszegetek
Este is eszem mindent, én nem norbizok egyáltalán, de igyekszem sok salátát enni (pl. Ildi-féle lilahagymás-cukkinis étket mozzarellával), gyümit is sokat, most ugye itt a dinnye.
Röviden ez jutott eszembe, de én így is szépen fogytam, anélkül, hogy igazán fogyóztam volna, egyszerűen csak odafigyeltem.
Ja, és sok-sok ásványvíz!!! Meg én nagyon szeretem az Apenta üdítőit, ritkán azt megengedem magamnak.
Na jó, nahogy azt hidd, hogy sosem csábulok, dehogynem!
Aranygaluskát mindig rendelek magamnak, és abbann bizony a jó öreg cukor van, meg liszt, a tesóm hozott Olaszo-ból fincsi csokikrémet, stb... De azért ez még belefér, ritkán
Úgyis rohangálok 2 gyerek után
Motiot,
merre vagy?
Kiváncsi vagyok, mit mond majd a dokid! De nem lesz ám semmi baj a szülésnél, jó kezekben leszel, meglátod!
Most én is azon tanakodok, hogy csak jó lenne Zsoltikának egy kis szentesi látogatás nélkülünk
Jövő héten is jön anyósom, és ha kedve van, mehet a gyerkőc vele vissza busszal
Kiváncsi vagyok, milyen lesz egy-gyerekesnek lenni
:D:D
És köszönjük a kép-dicséreteket mindenkinek!
Megyek is, mert Lacus megint minimálalvás után ébredt, majd' gutaütést kaptam, amikor meghallottam, hogy sír a másik szobában. Most nagyon élveztem volna, ha egy kicsit tovább szundizik, én is pihikéznék...
Puszi!!!