Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen Csajok!

Betsy! Vigyázz a babódra! :lol:

Babszika! Puszi
ui: időjárás kint: http://www.wunderground.com/global/stat ... e=AVIATION

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jaimee!
Nagyon örülök, hogy minden ok veletek! :wink:

Olik!
Nagyon jó lehet neked, hogy kényeztet az anyukád. Használd ki, és pihenj sokat!

Hanna!
De jó nektek! Meddig maradtok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betsy!
Róka koma még nálad van? Remélem Peti mellett tudsz pihenni is.

Hanna!
Jó nyaralást, és érezzétek jól egymást! :wink: Milyen jó lenne, ha babóval jönnétek haza!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hanna:érezzétek jól magatokat és egymást!!!! :wink: :lol: 8) Remélem hármasban jöttök haza :wink:
Gyakrolatilag Chris a számba turkál....mert a számból vette ki a szót,de azért is leírtam,amit szerettem volna!!!!
vedresandi

Jó reggelt!

Krisztinka,
nagyon szép a görbéd! Biztató... :wink:

Jaimee,
örülök, hogy minden rendben van veletek. Egyébként én szivesen szavazok, de nemtudom, hogy melyik blogra kell?!

Hanna,
jó nyaralást!!!

Pandus,
miért nem tudsz jönni? Olyan kár...

Na, valamit még akartam irni, de elfelejtettem...
sirkici

Jó reggelt!

Sirkici: gasztroblog kategória, aubergine.freeblog.hu, asszem az első a sorban. Köszi! :wink:

Hanna: Jó pihenést!

Betsy: Ti hogy vagytok? Szűkszavú vagy nagyon.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Kép

Lányok! Nem nem tudok hanem már nincsen kedvem jönni. Ennyi nem kell nagyon boncolgatni ezt :wink: Akinek kell drukkolok tovább!!

Kép
Vendég

Panda: :shock:

jaimee

Szia Jaimee:De jó!!!Gondoltam rátok! :lol:
Vendég

Mit szólsz a vonalzómhoz?(Bíbolányé az érdem..ezúton is köszönöm neki)
Vendég

Nóri: Gyönyörű! :wink: Legalább látjuk, hol tartasz! Köszi, hogy gondoltál ránk. :D

jaimee

Ma remélhetőleg megjön és akkor kezdhetem a gyógyimat!Hülye dolog, de most várom...hogy haladjunk és várjuk a szép nagy petécskéket!
Vendég

Christell!
Peti mellett nem lehet pihenni, de szerintem egy gyerkőc mellett sem ;) De nincs is szükségem pihire, jól vagyok, hányingerem már nincs, azt meg, hogy heti 1-2-szer néha még hányok, el bírom viselni :)

Jaimee!
Köszi, mi jól vagyunk! Mit írtjak? Mire vagy kíváncsi? :lol:

Fog tesztelni valaki mostanában? :wink:
Vendég

Betsy: Chrisnek már megírtad, amire kíváncsi voltam. Szóval még ott van a róka...Én is így vagyok, csökkent a hányinger, nem non-stop, de hányni hányok.

jaimee

Jaimee!
Védőnőhöz mikor mész legközelebb? Hízni még mindig nem akarsz? ;)
Vendég

Betsy: Nálunk a védőnő a havi tanácsadással van összekötve, bár ha nagyon kérdezni akarsz, elmehetsz a fogadóórára vagy hová...
De én külön nem járok védőnőhöz...

jaimee

Betsy: Ja, hízás. Tegnap megint csak a gyümölcs ment le, talán a forróság miatt. Plusz tegnap kétszer hánytam, de mindkétszer megkönnyebbülés volt. Komolyan mondom, ezt is meg lehet szokni....Ma már reggeliztem rendesen, szóval igyekszem enni.

jaimee

Jaimee,
ment a szavazas!
sirkici

Köszi! :D

jaimee

Csajok!

Olvastam, hogy Panda nem fog annyit jönni, mert nincs már kedve...de mitől ment el a kedve? :shock:

Jaimee:fotót mikor kapunk a mini-pocakról?Amúgy még örülhetsz is neki, hogy még nincs akkora pocid...ebben a melegben nem lehet egyszerű nagy hassal meglenni.
Arról meg nem is beszélve, hogy nagy hassal nem tudnál az asztal alá hányni!! :lol:
Vendég

Nóri: Nagyon vicces kedvedben vagy ma! :lol: :lol: :lol: Tegnap sikeresen még a mosdóban hánytam. Ügyes vagyok? Küldök pocakfotót, majd Apa lefotóz egy csini kismamruciban, aztán azt továbbítom.

Egyébént pont tegnap panaszkodott egy kismama a rendelőben, hogy őt azzal szekálják, hogy 24. hetesen túl nagy a hasa, mondtam neki hogy rá se rántson, "velem meg az a baj", hogy túl kicsi.... Némelyeknek nem lehet örömet szerezni. :D

jaimee

Én meg örülnék, ha kicsi lenne, ha nagy... :wink:
Ne ruciban feszítsél, mert akkor nem fogunk semmi látni...Vagy olyat vegyél fel, ami kicsit passzosabb. :wink:
Vendég

Képzeld, a barátnőm tegnapra volt kiírva, a gyerek meg nem akar előbújni.Semmi fájás.Most megy be délelőtt megmutatni magát. :shock:
Vendég

Nóri: Azt mondják, a babák döntenek mikor szeretnénk megszületni. Jól érzi benn magát, na... :D :D A gáz ilyenkor az, hogy elkezdenek általában amniózni, amitől minden kismama fél. Már megértem, nekem még a méhnyak vizsgálat is igen kellemetlen.

jaimee

Szóval Pandáról nincs híred...kár. :cry:
Vendég

Nóri: Nekem? Annyit tudok, mit te. Ha nincs kedve jönni... :cry: :cry:

jaimee

Olyan kevesen vagyunk itt mostanság...én is jópár napig csak olasgattam...
Találtam egy cuki babót:
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nóri!
Nagyon jó lett a vonalzód!

Jaimee!
Nem tudom mi van megint velem. Ezt nem értem. Már 3 napja 36.5 a hőm. Tegnap volt egy kis vérzésem reggel, de azóta semmi. Mensi elakadt valahol? Vagy mi van? Lehet, hogy meg kéne látogatni a nőgyogyit? Ferty által betett hő alapján 10. DPO-n vagyok, tojcsi alapján pedig 13-14 DPO-n.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Hmm...Nem tudom....Hát ha van valami jó kis nőgyógyid, akiben bízol, kikérheted a véleményét. Érdekelni szokta őket az, ha valaki babát szeretne. Legalábbis a jobbakat. Mitől lehet ez, hogy nem jön a Nigara? Amúgy az szokott lenni az első 1-2 napon vagy később lendül bele?

jaimee

Jaimee!
1. napon nem sok van, de van. Második napon pedig ömlik. Nem tudom. Ma van a 38. napom a ciklusban, ha úgy nézzük, hogy ez még 1 ciklus.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
Az a baj, hogy igazán nem tudom mikor kell megjönnie, mivel 32-36 naposak szoktak lenni a ciklusaim, kivéve a múlt hónapot, mert akkor ugye volt egy halvány +tesztem, és 41. napon Nigara. Viszont a múlt hónapban is Niagaránál is 36.6 volt a hőm, előtte pedig 36.7-36.8.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Hát ha vér van, akkor az már egy új ciklus sztem...Hőgörbusz?

jaimee

Sziasztok!!!
vedresandi

Szia Andi! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Tegnap megvolt a 12. heti uh-om. Baba fejtől popsiig 6.5 cm, nyaki redő rendben. Nagyon aranyos volt, még az újjacskái is látszottak. A kis arca, fűl szem minden. Nagyon mozgott (biztos, hogy nem túl jó neki ez az uh dolog), ezért nincs túl jó képem, de ami van majd holnap felrakom.
Nekem is 4 hét múlva AFP és akkor lesz a következő vizsgálat.

Jaimee! A pisi eredményedre mit mondtak?

Kép
barbi5

Eszembe jutott valami,és tisztelettel meg is kérdezem,mi róla a vélaményetek:

Mi lenne,ha nyitnánk egy topikot,melynek az lenne a címe,hogy:
***2007. babaproject BABÁSai***

Ne értse félre senki,én mindenkit imádok,de amikor babás dolgokról van szó,akinek még egyáltalán nincs,nem igen tud hosszászólni,és a különböző vizsgálatok eredményeit is jobb megtárgyalni egy hasonló cipőben járóval,mint azzal,akinek fogalma sincs róla.Az elmúlt egy hét alatti termés olvasása után gondoltam erre,mert hál istennek egyre többen vagytok,akik babát várnak,és remélem hamarosan mindenki,és tényleg jobb egy babás topikban babásodni.
Ha benne vagytok,szívesen megcsinálom!!!!Ez nem jelenti azt,hogy ide nem lehet írni!!!!!
Hangsúlyozom,MINDENKIT SZERETEK!!!!!!!
vedresandi

Barbi: Hogy kivitelezési hiba csúszott a pisi szolgáltatásban és hogy minden rendben vele. :D Egyébként igaza van a dokinak. :oops: :oops:

Nekem is úszott faltól falig szegénykém, csak úgy rugta el magát az egyik oldalról, mint az úszók forduláskor. Ráadásul kiderült, hogy mégiscsak az elülső falon van a méhlepény, ami nem teszi könnyebbé az UH-t.

jaimee

Andi: támogatom az ötletet. De akkor nem hiszem, hogy ide írni fogok, mert az lesz a 4. topikom....Bár miből gondolom, hogy hiányoznék bárkinek is....

jaimee

Dzsémi:szerintem rosszul látod,hisz mindenkit érdekel,hogy a kismamik hogy vannak!!!!!!!
vedresandi

Andi: Érzek itt némi ellentmondást, hiszen ha érdekel mindenkit hogy vannak a kismamák, akkor miért kell a külön fórum? Főleg, hogy az aktívan író kismamák száma kb. 3-4.....Ha belőlem sok, priviben meg lehet írni és más fórumban aktívabb leszek. Isten bizony nem sértődöm meg. Most ahhoz túl jó formában vagyok. :wink:

jaimee

Andi:igazad van...néha azért tűnök el én is, mert nem tudok hozzászólni az eredményekhez, méretekhez...stb.Szerintem jó ötlet, de csak ha senki nem haragszik meg ezért.
Jaimee:ne vedd magadra légyszi, mert szeretünk, tudod!
:wink:
Vendég

Jaimee:légyszi légyszi légyszi ne csináld!
Szerintem az Andi úgy értette, hogy amikor labor van meg UH meg vizsgálat, azoknak az eredményit beszéljétek meg részletesen ott, mert ahhoz mi úgysem tudunk hozzászólni.Amúgy meg dumálunk itt.Nem ???
Vendég

Dzsémi:sztem kicsit érzékenyen érintett a dolog.Sztem ez nem kötelező,csak egy javaslat.Én is olvasok más topikokat,és működik,ha egy topiknak lesz babás topikja.Ettől még senki nem megy el máshová,nem sértődik meg,de számomra logikusabb,mint vegyesen.Én nem tudok hozzászólni a babás dolgokhoz,hiába van gyerekem.Viszont minden máshoz igen.Ha tartalmilag áttekinted az elmúlt 2 hetet,láthatod,hogy vannak hsz-ok amik a terhesságről szólnak,és amik nem.Amikor épp a kismamiság van előtérben,akkor nyilván csak olyan tud reagálni,aki hasonló cipőben jár.Ez nem egy megkülönböztetés,hanem praktika!

Kövezzetek meg,ha rosszul gondolom!!! :shock:
vedresandi

No comment...

De én is szeretlek titeket, jó volt veletek. :wink:

jaimee

Nóri:pontosan jól látod.Én csak abból indultam ki,hogy rengeteg várandós topikot olvasok,és mi sem természetesebb annál,hogy a babavárás a téma.
Aki még úton van a baba felé,nem nagyon tud méretekhez,és vizsgálati eredményekhez hozzászólni.Én örülök az UH-s fotóknak,élménybeszámolóknak,de nem minden esetben tudok okosat írni!!!!
vedresandi

Most tisztára lelkiismeretfurdalásom van. :? :oops:
Vendég

Lányok... Senki nem üldöz itt el senkit...

Ne legyen lelkiismeretfurdalás, se sértődés...

Pro és kontra is megértem...

De nem kell ebből ekkora ügyet csinálni...
Vendég

Jaimee! Akkor utoljára még itt írok neked. Nekem is a mellső felon van a lepény de az nem baj ugye?
Ja és még akkor a javaslathoz annyit (mivel, hogy az utolsó eredmény tőlem jött és biztos ettől jött az ötlet is):
Igazság szerint, én olyan ritkán tudtam jönni, hogy azt gondoltam azoknak akiknek nem jött még össze nem zavarok a havi egy eredményemmel, de legalább tapasztalattal szolgálhatok. Ha a kismamákat elkülditek akkor magatoktól vonjátok meg a tanácsokat. Harmadrészt szerintem senki nem matematikai elemzést, hanem csak egy gratulálokot várt egy egy eredmény után.
Mindenkinek sok sikert, kismamákanak boldog babázást, én sem zavarok tovább! Ja és megértem Jaimeet amiért érzékenyen érintette, személyeskedés nélkül ez most kicsit erős volt.

Kép
barbi5

Barbi: Küldtem privit, dilis a gépem, folyton lefagy, úgyhogy bár asszem elment, azért szólok. :wink:

jaimee

Csajok:inkább én lépek le,mint sok sok kismami.
De hangsúlyozom,nincs lelkiismeretfurdalásom,és nem értek egyet Barbival.

SZiasztok!!!
Imádás,meg puszantás!!!!
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?