Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Márti!
Megérkezett a könyv?Mi a véleményed?
Krisztinka!
Nekem is szokott fájni peteéréskor az alhasam mikor együtt vagyunk.
Jimmorison!
Hogy bírtad alvás nélkül!
Nekem az elmúlt 2 hónapban 25 napra jött meg most már a 27 napon tartok de szerintem csak a szervezetem szorakozik velem mert ma már valami folyás félém van de csak ha pisilek akkor!
Szerintem meg fog jönni de hátha nem!
Mi a véleményetek?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok, felébredtem, de még most is rohadt fáradt vagyok. 14 óra munka nem nekem való, fáj mindenem :evil:

Fix.b: köszönöm a jelölést neked is! Nagyon szép a kicsi fiad, mondhatnám csodaszép! Pocaklakó hogy van?

Krisztinka: lehet, azért fájt a hasad, mert tényleg PÉ volt, nekem akkor mindig baromira fáj, pláne akció közben. Olyan, mintha le akarna szakadni a méhem petefészkestül. :shock:

betti1: nehezen bírtam, úgyhogy szerintem ez volt az első és utolsó éjszakám. Én pont így voltam, mint te. 26 napos ciklusok általában, májusban 29 napos volt. Vettem tesztet, 2 óra múlva meg is jött. Reménykedj, és ha nagyon nem bírod, vegyél tesztet. Nagyon drukkolok!!!!!! Júniusban 24 napos volt a ciklusom.

pussz
Vendég

Betti! A hődet nem szoktad mérni?
Nagyon drukk, remélhetőleg nem fog megjönni! Milyen folyásod van? Olyan fehérebb és sok, vagy már barnás?
Vendég

Olyan fehér de nem sok nem barnás inkább szintelen

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Akkor reménykedünk még Betti! Jó??
Küldöm a +++++++++enerdzsit!
Vendég

Sziasztok!

Betty
Nagyon szorítok! :wink:

Krisztinka
Nekem is szokott fájni a hasam alul, pé korul. És akció kozben pedig úgy éreztem, mint Jimm is írta. Mintha ki akarna szakadni az egész méhem. Szerintem ez tuti pét jelez, úgyhogy szorítok.
Mikor legutóbb éreztem, aznap volt akció, és meg is lett az eredménye :P

Andi
De jó neked, hogy már túl vagy a dokin. Orulok, hogy minden rendben. Holvan még a péntek??????? :roll:

Kismamik
Ti nem tudom, hogy vagytok vele, de én az utóbbi idoben kibírhatatlan vagyok. Nagyon hamar elvesztem a turelmem, sajnos az Ádival szemben is, de Apával is napirendre kerultek az apró veszekedések. Ja, és bármikor konnyen elbogom magam. Bediliztem, vagy ez ilyenkor normális? :?:
Vendég

Nagyon köszi hogy szorítotok!
Carpi!
Ez természetes csak próbáld elfogadni és szerintem pár hét és fordulnak hormonok nyugisabb kerékvágásba.
Szóval Kriszta reménykedhetsz abba a peteérésbe és tuti célbatalált az apa :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Nagyon örülnék neki, ha célbatalálnánk már!

Szilvi! Nyugi! Majd csak észheztérsz, ha a hormonjaid lecsillapodnak! DE egyébként normális, hogy ilyen vagy!
Vendég

Csajok!

Én holnaptól nem nagyon leszek, mert jön a mami, a hétvégén meg megyünk a mamikhoz, így csak jövő hétfőn jövök rendesen!
Ha tudok bekukkantok!
Vendég

Krisztinka!
Köszi :) Jó pihenést a mamiknál! :)

Jimmorison!
UH csak 3 hét múlva lesz, és még nem érzem a mocorgását sem, de biztos vagyok benne, hogy jól van a pocaklakónk :)

Szilvi!
Érdekes, de én ezt, amit írtál, most nem tapasztaltam. Talán Petinél, amikor vele voltam terhes, türelmetlenebb voltam az elején, de most egyáltalán nem! De Nálad is el fog gyorsan múlni. Pénteken kérj ám képet! ;)

Betti1!
Hány nap késés után fogsz tesztelni?
Vendég

4-5 nap után de nincs semmi tünetem így szerintem csak a szervezetem szorakozik velem.Jó kis viccei vannak majd kiderül!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Már írtam délután is de úgy látszik nem tette fel az oldsl mert meg szakadt a net kapcsolat.
Hát nem tudom nekem mikor van vagy lesz pé-m mert a 18. napnál tartok és az lh teszt negatív azaz halvány csík volt rajta de még holnap csinálok egy lh-t mert kíváncsi vagyok mikor van pé-m. Valami tojásfehérjés folyásom az van de valamikor meg fehér színű (bocs a kifejezésért ) tehát hol van hol nincs folyás de ma nagyon erős volt pedig a tegnapi lh teszt negatív volt .

Betti1!
Pont ma hozta a postás a könyvet meg. El is olvastam . De majd még egyszer el kell olvasnom mert van amit meg kell értenem benne majd ha a fiúk délután alszanak holnap újra el olvasom majd. Szorítok neked +++++++++++++++++++++++++++

carpediem!
Én is ígerült voltam a második terhességemnél a Viktor akkor mindig ki borított és ideges is voltam de majd el múlik én kb 4. hónapig ingerlékeny voltam.

Krisztinka!
Biztos összejön a bébi küldöm az enerdzsit +++++++++++++++

Éva merre vagy???

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok lányok!

Nem tűntem el, csak tegnap jöttünk haza nászútról. Pont akkor volt pé-m, kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e.

És veletek mizujs?
Visszaolvasok és írok még, amint magamhoz tértem.

Márti, Krisztinka, Carpe puszi mindenkinek.

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok Lányok!

Évi
Orulok, hogy jottél. Milyen volt a nászút, hol voltatok? A nászútról már nagyon sokan jottek haza hárman :wink:

Tegnap voltam dokinál. Láttam a szívecskéjét, hogyan dobog, és megkaptam a kiskonyvem is. :P
Olyan jó volt látni. Képet sajnos nem tudok feltenni. 0,6 cm a kis csoppség. Duphastont továbbra is kell szednem.

Betsy
Ha nem gond, betennél a táblázatba a kismamik kozé, és aktualitásnak július 20 - doki, szulés várható idopontja február 14.

Puszi mindenkinek!
Kellemes hétvégét!
Vendég

Carpi!
Örülök hogy minden rendben!

Nekem még nem jött meg. :lol:

bneszeva
Várjuk a beszámolót a nászútról és természetesen a pozitív tesztet!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szilvi!
Örülök a jó hírnek! Beraktalak a kismamis táblába, de sajna a táblázatot nem tudom valamiért csatolni :( Mensi szerint nem február 11. a szülés várható ideje?

Betti1!
Ez nagyon biztató! Már a 30.napnál tartasz, pedig 25 napos szokott lenni a ciklusod. Akkor lassan tesztelni fogsz! ;)
Vendég

Fix.b!
Igen majd lassan!
addig is reménykedek de olyan hihetetlen azt hiszem Hétfőn lesz a teszt!
vagy korai még szerinted?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Nem tudom, hogy korai e, attól függ.. Azt írtad korábban, hogy június 12-én érezted a pé-t, viszont csak 27-én (Jónás fiús napon) próbálkoztok. Ha tényleg csak akkor próbálkoztatok, akkor korai, viszont ha 12-én is, akkor már ki kellene mutatnia a tesztnek. Én peteérés után 20 nappal teszteltem, de már a 14.naptól ki kell, hogy mutassa.
Vendég

Fix.b!
vagy még?
Igen így van ahogy irtad de 18.-án kicsit rosszalkodtunk és még a Jónás napokon de ahoz még korai a tünetem.
Igaz?
Neked mik voltak a legelső tünetek?
nagyon köszi a választ és jó éjt:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Tegnap már aludtam, amikor az utolsó üzit írtad :oops: Ha Jónás napon fogant, akkor még nagyon korai lenne bármit is érezned, mert akkor még csak a beágyazódás környékén lehetsz! Szerintem 1 hét múlva tesztelj, ha addig nem jön meg, akkor már teszt nélkül is tudod az eredményt! :lol: Nagyon drukkolok! Nekem már a mensi kimaradása előtt voltak tünetek. Mellfeszülés, hányinger, fehér folyás, hasszurkálás, és vagy 1 hétig olyan, mintha meg akart volna jönni. A fehér folyás azóta is meg van, olvastam, és a doki is mondta, hogy terhesség alatt gyakori.
Vendég

Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült végre feltennem a táblázatot! Szóljatok, ha valakinek valamit nem jól írtam be, vagy szeretné még valamivel kiegészíteni!

Kép .
Kép .
Vendég

Little!
Téged majd csak akkor raklak be a kismamis táblába, ha engedélyt adsz rá ;)

Mpatr!

Teszteltél azóta? Eredmény?

Krisztinka!

Hogy telt a hétvége?
Vendég

Sziasztok Lányok,

Carpe: nagyon örülök, hogy minden rendben és jól vagytok, biztos csodás lehetett hallani a kis pocilakód szívverését... :lol: :lol:

Csak így tovább vigyázz magadra és várjuk az élménybeszámolót...

A nászút csodás volt, Afrikában voltunk, jól le is sültünk és sajnos a peteérésem nem ott volt, hanem a hazajövetelünk utáni napon, pénteken, de a képeket felteszem a tesztekről.

Márti, bmkriszta hol vagytok??? :shock:

Kép

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!

Itt vagyok csak a párom most jött haza vidékről és így nem jöttem a gép elé a hétvégén a hétköznap meg a fiúk teljesen le fárasztottak meg a bankba jártamm és a földhivatalba egész héten és még mindig el utasított a bank mert a föld hivatali papír még mindig nem jó.

Más...

Nekem most volt pé-m az lh teszt azt mutatta ki tegnap este jelzett jó erős két csíkot tehát tegnap volt a 21.napom akkor a pé-met ércsem úgy hogy a 23vagy a 214. napon lesz de most az akció elmaradt sajnos.

Carpediem!

Jó egészséget neked és a babának és sok sikert reméljük kis csaj van a pocidban.

Éva!

Afrika az nagyon jó lehetett mi annak idején csak spanyolba mentünk nászútra mert építkezésbe fogtunk arra kellett a pénz sajnos de majd egyszer még el akarunk menni valami gyönyörű helyre. Ha lesz rávaló!!!

Betti1!
Mikor tesztelsz?? Tünetek??

Ja a fiam ma is közölte hogy van baba a hasamba . Mondtam neki hogy jó hogy ezt minden hónapban el játssza !

Little, Krsztinka merre vagytok?? És persuze a többiek hol vannak??

Krisztinka!
Jó volt a nyaralás?

Na megyek majd holnap még jövök!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Szia Márti!
Vannak reggel émelygek de én a mencsi előtt is szoktam igaz nem ennyire szóval nem merem elhinni!
Majd ha teszt is kimutatja úgy tervezem holnap teszt de lehet még várok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lányok!

Vegyetek Lh tesztet, az előbb kimutaja a babát, mint a terhes teszt.

Évi

KépKép
bnesz.eva

Bnesz.eva!
Gegíts ez az lh teszt hogyan és hány napos terhességet mutat ki?
Köszi:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szaisztok CSajszik!

A tesztem szépen megerősödött. Félve, de feltettem a vonalzót.
Félve, mert tegnap nagyon megijedtem. Egész nap semmit sem éreztem, nem feszült a mellem, mint eddig, nem émelyegtem és nem kellett annyit pisilnem. Olyan döglött volt bennem minden..
Vérzés semmi!!
Aztán mára kicsit megint émelygek és a mellem ma már érzékenyebb megint, bár nem az igazi. A teszt sötét pozitív.
Érdekelne, hogy korábbi babákkal volt-e nektek ilyen napotok, amikor aztán rendbejött minden. Ijesztegetni nem ér... :?
Dokihoz nem merek menni, mert 4+3 hetesen ha nem látnak semmit az még nem bizonyít semmit.
Betti! Mi a helyzet?
Jimmorison! Mi újság?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mpatr!
Én nekem is igen korainak tüntek a tüneteim mert az elsővel nekem a 8 hétig semmi tünetem nem volt a mencsi elmaradásán kívűl.Most meg 4-5 napja émelygek!
De még tesztet nem mertem csinálni nekem 27 kellett volna megjönnie!
Meg középidőben nem voltunk együtt ugyhogy vagy a szervezetem játszik velem vagy extra peteérés vagy Jónás napom!
De ha Jónás napi az még csak 5 napos terhesség annak nem lehet ilyen tünete!
Szóval kész a káosz a fejemben majd kiderül!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Hűű, abszolút megértelek, nekem a fogamzás utáni 3. napon már feszült a méhszalagom, aztán a 6. naptól a mellem, és émelygés. A teszt a 9. napon halványan, de bejelzett.
Emlékszem, nem bírtam ki, inkább negatívat de teszteltem. Aztán ismétlés másnap (pénztárca kérdése..)
Nagyon-nagyon gáz ez a várakozás.
El is döntöttem, hogy még egy manó és kész. Öreg vagyok (30) már én ehhez a majréhoz. Először, hogy van-e pé, aztán sikerült-e, megmarad-e, látszik-e az uh-on, van-e szívhang, megmarad-e, jó-e az AFP, jaj, nehogy koraszülött legyen, minden rendben megy-e a szüléssel....stb. Idegjáték a javából.
Én meg azon filózom, beülök a kocsiba és elmegyek dokihoz, mert az utrot meg kellene vele beszéljem. A korábbi kistarcsai dokimhoz az átszervezések miatt nem tudok már menni.
Tudtok jót a Szent Imrében?
Adire:
Gerő főorvosnál szültem, nagyon jó a hely, emberileg és orvosilag is toppon vannak. Akkoriban építették át, mára nagyon korszerű lett de én még a hagyományos szülőszobában szültem, bár akkor ez egyáltalán nem érdekelt különösebben.

Kép
Kép

mpatr

Mpatr!
Én ugyan ezeket éreztem ugyan ezeken a napokon!
Akkor talán reménykedhetek!
Nagyon eg yidős terhesek leszünk!REMÉLLEM!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Mpatr! Miért nem mehetsz Kistarcsára? Én is ott szültem, akkor már modern volt a szülőszoba, de én császáros voltam, amit elég régóta tudtunk, hogy az lesz, de 1 napot a szülőszobán töltöttem előtte és pont a a vajúdóban tévéztünk a párommal (Fábryt néztünk, vagyis inkább csak a férjem, mert én már akkor fel-alá járkáltam és simiztem a pocim) mikor elindult a magzatvíz.

Betti! Ezerrel megyx a drukk!!!

Márti! Mi még nem voltunk nyaralni! CSak a mamiéknál voltunk a hétvégén.

Meg pénteken voltam egy vezetéstechnikai tréningen egy olyasmi pályán, mint a hungaroring, csak kisebb és ott mindenféle gyakorlatot kellett csinálni, pl vészfékezés, szlalom, kanyarban fékezni, meg egy csomó érdekes feladat. Nagyon élveztem. Tök jó volt megtapasztalni, hogy pl vizes úton is megcsúszva hogyan reagál az autó, meg hasonlók.

Már nagyon várom a ciklus végét, de az még majdnem 2 hét.

Itt egy görbusz is:
Kép

Éva! Hol voltatok Afrikában??? Tutkó nagyon szupi lehetett. Mi Egyiptomban, Hurgadán voltunk nászúton! Az is szupi volt!

Kismamik!! Hogy vagytok???

Little! Nagyon el vagy tűnve!!! Hogy vagy???

Jim! Pé megvolt már? Hogy állsz?

Pusszi Mindenkinek!!!
Vendég

Szia Krisztinka!
Mert időközben Érdre költöztem, és az nem oda tartozik, hanem azt hiszem az 1-esre. Szerencsére megtartottam a XI. kerületi állandó lakcímet és így Szent Imre lesz.
Tudtok jó dokit?
Kistarcsások! Ki a dokitok?

Kép
Kép

mpatr

Nekem dr. Fábián István. De én sem Kistarcsához tartozok, csak én nem vagyok hajlandó majd máshol szülni, ha odakerülök egyszer.

Bettsy! Petinek utólag Nagyon BOldog Névnapot! Mit kapott ajándékba?
Vendég

Mpatr!
Örülök a jó erős pozitív tesztednek! Majd szólj, ha már berakhatlak a kismamis táblába! Dokihoz mikor mész? Szerintem 2 hétnél korábban nem érdemes..

Krisztinka!
Nagyon biztató a görbéd! És tényleg jó, hogy most már pár hónapja normális hosszúságúak a ciklusaid! Örülök, ha jól telt a hétvége. Biztos szuper élmény lehetett a tréning! Köszi a névnapi köszöntést! Szombaton tartottuk amúgy a névnapi bulit egy grill parti keretében :) Tőlünk Peti kapott egy pedálos kisautó, egy 3db-os könyv csomagot (Olvass és robogj: Mentőosztag), mert oda van a tűzoltó autókért, mentőautókért és minden járműért. Meg egy vonatos tortát. Teszek fel képet az ajándékokról.

Kép pedálos autó

Kép könyvek

Kép torta

Ezenkívül anyuéktól kapott egy vonatszettet (sínek, vonatok, kiegészítők, hangot ad, megy stb), meg egy tűzoltóállomást. Nővéreméktől traktort állatokkal, meg biciklis sisakot, anyoséktól pedig egy nagy Thomas vonatot, amibe lehet pakolni, 2 bábot (mert van bábszínháza), Thomasos pólót, dédiktől pedig pénzt kapott.

Kép

Kép

Kismamik!
Hogy vagytok?
Vendég

Bettsy! Ezt még elolvasni is sok volt. Tök jó ajándékokat kapott. A legjobb a sok játékban, hogy amikor össze kell pakolni főleg csak mi pakolunk a gyerkőcök meg vagy szétpakolnak újra vagy csak nézik.
NAgyon nagy fiú már Peti! Abban a kisautóban meg olyan mint egy kis versenyző!
Vendég

Krisztinka!
Remélem Peti nem lesz autóversenyző, mert akkor majd izgulhatok érte rendesen! Már most imád száguldozni! :) Jól látom, ma 19 hónapos Gergő? Akkor ezek szerint december 2-án lesz 2 éves. Remélem, addigra már mi is 4-en leszünk. Most nem szeretnék a 42.hétre szülni..
Vendég

1-én született Gergő, csak ez a vonalzó nem mutatja a napokat.
Remélhetőleg tudja a kis tökös, hogy nagyon várjátok és nem várat meg benneteket nagyon! Mi is kíváncsiak vagyunk ám rá!!!! :roll: :lol: :lol:
Vendég

Most akkor hogyan áll ezen a szülészeti fronton a szabad orvosválasztás? Ahova tartozol, vagy ahol szeretnél?
Mikor javasolnátok a dokit? Túl hamar nem akarok menni, de két terhességemnél is Utrogestan-t kaptam, azt meg el kellene kezdeni már. Mikortól látszik a petezsák? A szívverés?

Kép
Kép

mpatr

Mpatr!

Oda mégy szülni, ahová tetszik, de ha teltház van elméletileg elutasíthatnak. (Imre, István...)
Ha szedtél utrót, akkor most menj, beszéld meg a dokival, hogy kell-e. Petezsák elméletileg az 5. héten már látszik. Ha most elmész, akkor megbeszélhetitek, hogy mikor menj uh-ra. Én a helyedben most mennék, mert az utrót mielőbb el kell kezdeni, a többit meg megbeszélitek. :-)

Két terhesség? Valamiről lemaradtam? Vagy figyelmetlen vagyok?
Ha csak a közlekedés tart vissza mehetsz Tarcsára, nincs efféle megkötés.
Az Ági hülyébb, mint az elődje, de legalább szülőképes nő, lehet a budin elgondolkodott, és rájött, hogy az ügyeletes, meg súlyponti kórház mekkora szarság, a szülészetre vetítve. Már csak a Margitot kéne visszacsinálni, mert már arra is rájöttek, hogy egy valag kakit értek el, mióta bezárták, de ugye egy ilyen rossz döntést nehéz visszacsinálni. :evil:

tjuca

Sziasztok!!!
Sokat dolgoztam meg a balcsin voltunk 7végén, ezért nem tudtam írni:(
Hogy vagytok?

Krisztinka: nagyon klassz a görbéd!!!!! Lh teszt szerint nem volt még PÉ, múlt hónapban pont ezen a napon volt. A Jónásom a mensis napon volt, akcióztunk is :oops: szerintetek mekkora az esélye, hogy összejött egy babó? ÉS azt honnan tudom meg? Akkor elvileg nem lenne pozitív az Lh, vagy nem jól gondolom? :roll:
Mindjárt feldobom a görbéket, véleményeket kérek!

mpatr: nagyon gratula az erős pozitívért, én az első terhességemnél a 6. héten mentem el először dokihoz, majd a 11. héten védőnőhöz.

betsy: tök jó a táblázat 8)

eva: mi még sajna nem voltunk nászúton, majd jövőre, mert akkor csinálunk lagzit is. (most csak polgári esküvő volt)Most nem volt rá keret. Képzeljétek, szegény anyukám eltörte a lábát és csak 7végén műtik :(

puszi, mindjárt rakom a görbéket
Vendég

Betty!

Az lh tesztnek van egy olyan tulajdonsága, hogy orákelként működik, a terhes tesztnél előbb jelzi ki, ha babát vár az ember. Természetesen ezt is napról napra figyelni kell, hogy erősödik-e.

Kriszti: Tunéziában voltunk, Hammamet-Yasmine városában és csodálatos volt. Nagyon szép volt az idő, az emberek kedvesek, és csak ketten voltunk apával...

Csak így tovább a görbuszoddal, még feljebb a hőt és babát szeretnék a végén :lol: :lol:

KépKép
bnesz.eva

jimmo: sajnálom az anyukádat, dehát mit csinált?
Az biztos, hogy sok pénz, és általában nem jön vissza...

KépKép
bnesz.eva

eva: Tunézia biztos nagyon klassz, egyik barátnőm tavaly volt a barátjával all inclusive-on, azt mondta csodálatos volt! Remélem, babucival jöttetek haza 8)

A görbéi, a Jónásom június 24 volt:

Kép Kép
Vendég

Patrícia!
Nem tudtam, hogy utrot kell szedned, így természetesen minél előbb menj dokihoz! :)

Hédi!
Jobbulást anyukádnak!
Vendég

Sziasztok!
Milyen sokat írtatok, alig gyoztem visszaolvasni.

Patrícia
Gratulálok az eros tesztedhez.

Évi
De jó nektek, biztos szupi volt Afrika :P Remélem hárman jottetek haza :wink:

Betsy
Doki szerint febr. 14, de nekem is minden kalkulátor 11-et mutat, úgyhogy, ha nem gond, átírhatnád. Koszi.

Betti
Nagyon drukkolok! Enyhe émelygést én is éreztem már nagyon korán, csak nem mertem elhinni, és a melleim is érzékenyek voltak. És állandóan fájt a hasam, olyan mensiszeruen. Aznap, mikor meg kellett volna jonnie szinte 24 órán keresztul gorcsolt. Biztosra vettem, hogy meg fog jonni.

Hétvégén 3 napos szabadtéri programok voltak nálunk. Olyan sokan kérdezték, hogy babát várok-e . Próbáltam finoman elkerulni a választ, mert babonából a 12. hétig nem szeretném az egész falunak elújságolni. Család már tudja, nagyon orulnek neki.
Már van egy pici pocakom. Ádival is elég hamar látszott. Mivel kicsi melleim vannak, a pocak egybol látszik. :P Egy hónap múlva már teljesen egyértelmu lesz :P , de akkorra már túl leszek a 12. héten. :wink:
Vendég

Szilvi!
És a hányingerrel mi újság? Nem raksz fel pocakos képet? ;)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Jimm! Jobbulást anyukádnak!!!
Szerintem szépek a görbéid! Kb. most lesz pé-d!? Az lh teszt most nekem nem mutatott pozitívat! :cry: DE ez még nem jelent semmit szerintem.

Patrícia! Szerintem is menjél minél hamarabb dokihoz, ha utrot kell szedni, nehogy baj legyen!

Szilvi! Rókakoma nncs? Én is csak a 12. hépten mondtam, hogy babánk lesz, sőt mi még a szüleinknek is csak akkor mondtuk meg! Akkor még nem lehetett látni!

Bettsy! Hánysz még? Vagy méár elmúlt remélhetőleg?
Jó lenne már pocis képet látni rólatok kismamik!!!

Éva !Tőled mikor látunk esküvős és nászutas képeket???

Márti! Betti! Hogy vagytok???

Képzeljétek! Este olyan furin fájt a pocim, de olyan mensis is volt, de még csak a 7. dpo-n vagyok a ferti szerint. Nem tudom mi lehetett?? :? :shock:

Szép Napocskát!
Vendég

Betti!
Teszt?

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Tenap 5 kor pozitívat teszteltem és fél 8 kor megjött!!! :cry:
Ez a helyzet!

PHPBB kód: