Új privát üzeneted érkezett!

Igazad van... :roll: tulképp a lángossütéshez is túl meleg van... 8)
akko' majd legközelebb... :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali

Pont erre gondoltam,hogy ugyan hogy találták meg az egyetlen hiteles embert ezekben a berkekben? :twisted: :twisted:
Elképzeltem az ebédet :D!
Látom,elemedben vagy :wink:!

Athiz

Azért jó,hogy a párod így melletted áll és ez a dolog nem állt "közétek" :).De látom,azért téged ez eléggé mélyen érint,amit teljesen megértek egyébként....
Na az meg,hogy karakán nőszemély vagy,nem is kérdéses :lol: !Nem lennék az anyósod :wink:!
Amúgy mi bajod a 28 fokos lakással,nagy pocakkal és stb... ? :lol: :lol: Most köll az a gyerek,vagy nem? :D

anyapoc

Bali,
azért kifröccsenő olajjal vigyázzatok, el tudja rontani az ember örömét! :shock: :mrgreen:

Athiz, Anyapoc,
28 fok? :wink: Igaz nem voltam óriáspocakos, de a több nap nemalvás megvolt, és a 45 fokban én se voltam épp topon, de párom nagyon fickós volt, a drága! :oops: :lol:
angel37

Hu de sokat irtatok, vagy csak en jovok ritkan!? :shock: Ezen valtoztatni kell!!! :lol:

Anyapoc: tenyleg durva, szerintem eleve nem szabadna ferfiaknak a szopas rejtelmeirol meg a babazasrol tanacsot osztogatni! Mit ertenek Ok ehhez, ha a ferfiak nevelnek a gyereket szep vilagban elnenk! :lol: En sem igazan ertek a temahoz, Rate annak idejen 1-1,5 orankent akart szopni es fel-1 oran keresztul. Kozben allandoan belealudt, szoval nekem nem ment, ugyhogy Moni a Te lanyod az ajszakai 3 oras szopikkal irto ugyi!!! En nem szamitok 3 oras alvasokra az elejen! :roll: :lol:
Megjottek a keresztszemes mintak, ha kell szoljal es lefenykepezem Neked vagy akinek kell es elkuldom!
Ezek:
Kép Kép

Amugy Moni csodaszep a kiscsaj, gyonyoru es hatalmas, sok-sok kepet kerunk Rola!!!

Athiz: ez a gorogdinnye szindroma nagyon talalo :lol: en is igy erzem magam. :lol: Drukk az estehez! Nalunk Apa hazajon kajalni siestakor aztan este 8 utan, ennyi eppen eleg belole! :lol: Amikor megszuletnek a babak 1 honapig itthon lesz aztan egesz december es januar eleje a vegen meg meg fogom unni! :mrgreen:

Bali: hello, jol vagytok? Ez a langos nagyon jo otlet, bar en meg nem akarok szulni de szivesen megennek egy langost es utana egy jo kis szex hmmmmmmmm. :lol:

Kriszti: na latod, gondoltam hogy nincs nagy baj ha a vedono nem szol! Orulok hogy Ada meggyogyult!!!

Tobbiek bocsi de mennem kell Apazni meg ebedelni! Puszika!

KépKép
KépKép
tontica

Angel

Na tessék, még kínos helyzetbe hozod Athizt :D:D:D!
Akkor én mire számítsak majd ? :shock: :shock: Ráadásul egy szobában a gyerkőcökkel :roll:... huh.... :oops:
De azért gratula a párodnak :wink:!

anyapoc

Anyapoc,
Még hozzátegyem, hogy nyitva volt az ajtó is? :oops: Anélkül pokol lett volna :wink: Amúgy nem szeretem ilyenkor a nyilvánosságot, mielőtt bárki azt hiszi, de szükség törvényt bont!
angel37

Párom köszöni így látatlanban :D Vagyis helyette én! :wink: (Agyon is csapna, ha elovasná, még akkoris, ha pozitív a dolog.)

Tényleg szuper formában volt: semmi stressz, semmi tökfogó gatya, viszont hideg tengervíz+ egy kis cink! :) Komolyan, ha lett volna egy seregszámla, tuti felkérik donornak! :lol: Ezért is írtam egyik nap, hogy tuti megestem volna, hogyha nem lennék ilyen nőgyógyászati állatorvosi ló :? :?

Tényleg Anyapoc, még régen beszéltük, találtál akkor gyerekeknek cinktablettát?
angel37

Athiz! Adjak lángosreceptet? :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Angel

Nem kell ám magyarázkodni :wink:! Elhiszünk mi mindent :lol: :lol: !
Aranyos vagy,hogy kérdezed,most egy macis rágótablettát kap Bulcsú,amiben közel az a cinkmennyiség van,ami elvileg kéne neki.Egyébként olyat,ami gyereknek való és C vitamin+ cink,nem is létezik.Talán akkor írtam,hogy egy pezsgőtablettát találtam neki,de abban túl soknak értékelte a dokinéni a C vitamint,így azt már nem adom,vagy csak elvétve.egyébként az ujja uolyan :(:(:(...Néha javul,néha rosszabb.... A krém persze elfogyott,íratnom kell azt is...

Tontica

Igen,felettébb furcsa,ha férfiak nyilatkoznak ezügyben,bár hozzáteszem,tudományos alapon még akár érthetne is hozzá :D!De hogy tudományos alapon régen tulhaladott és szt alapból hülyeségeket mond,az elképesztő. :(
Na csak iparkodj a mintákkal,mert a végén tényleg nem lesz időd rájuk :):Ha majd nagyon unatkozol,lesz időd,akkor lefényképezhetnéd a mintákat,köszi :).
Majd küldök cserébe én is jókat.
Egyébként ezt az oldalt ajánlom figyelmedbe:
http://photofile.ru/users/nemkata/albums/genres/23/
Egy csomó ingyen letölthető minta van :).

szirom

Én ugyan nem akarok szülni jelen pillanatban,de a lángosrecept jöhet :D!Na jó,azért wc-re elmegyek :lol: :lol: !

anyapoc

Na szépen vagyunk, gúnyolódunk szegény ember nyomorán? :twisted: :twisted:

Lángos+szex+kioktatás, büntiből nem is jövök, csak ha már megszültem. Addig meg lyukadjon az oldalatok. :wink: :lol:

Mellesleg a 28 C fok közben 30 lett, és nem is a meleg a gond, hanem hogy nincs semmi légmozgás, és így igencsak fullasztó. :?

Na pá
Vendég

Balikám
De jó,hogy írtál!!!! Kép
Sex,és lángos??? :shock: :shock: Valamiért olyan fura érzésem van,készül a kistesó! Kép Vagy tévednék?! :wink:
Köszönjük jól vagyunk,bár ma már nagyon férj hiányos voltam.De sztem Ada is mert 1 órán keresztül hisztizett. :roll: Nem jó ez így nekünk,változtatunk is rajta mihamarabb. :!:

Tontica
Drágám,TE ÉRTESZ a szoptatáshoz!Azt uis úgy kell csinálni,ahogy a gyerkőc igényli. :lol:
Nálunk vmi hasonló volt a menetrend,kivéve,hogy sosem aludt be rajta,mert még kicsit sírni is kellett. :wink:

Anyapoc
A dokinéni sem tud ajánlani vmit???Biztosan van!Ma már minden van,csak 1 nem tudunk róla 2 kevés helyen kapható 3 k..va drága! :wink:

Angyalka
Nem ér ilyen apró betűvel írni!!!!!NEM LÁTOM!!! :cry:

Athiz
Mikor szülni mentem tőlem is megkérdezték, "volt otthon indítás?"(ezt a sexre értették)Nem nagyon hitték,hogy nem ,pedig anyósék a szomszéd szobában,sógorék egy szállóban.Én meg egész nap főztem,meg ágyaztam nekik.Hogy lehet így sexelni????????? :shock: :shock: :shock:
Na meg apa sem volt hajlandó már nagy pocakkal ÚGY hozzámérni.Bezzeg most! :oops: :oops: :shock: :shock:

Tickert cseréltem :lol: ,mert familis oldal nem működik rendesen. :(

KépKép

KépKép
okr

ATHIZ NEM ILYEDEK MEG SZILITŐL! :lol:

akkor most figyelj CSAK NEKED SZÜLÉSMEGINDÍTÓNAK!
Kép Kép Kép
Vendég

Boniko
Nem ér ,hogy ilyen ficsi lángost teszel ide!Csorog a nyálam érte! :oops: :oops:

Ancsa
Neked vajon írtam már,vagy csak akartam írni,hogy mennyire drukkolok??!!Persze ezt ha nem írom,is tudd,hogy mielőbb testvérkét/ket kívánok Marcinak!

Szirom
Recept jöhet!
Én egyébként úgy szoktam sütni lángost általában,hogy veszek! :oops: Vagy veszek a lángosonál tésztát,és itthon megsütöm. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Athiz

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ha el mersz tűnni,irgumburgum lesz :twisted: !
Egyébként felmentést megkaptad,mert 30 fokban már tényleg nem lehet... :roll:

Kriszti

A cinkes cuccra gondolsz?Hát csak annyit mondott,hogy van ilyen készítmény és kész.De a saját gyógyszertárában nem tudtak ajánlani :?....
Tipp:másold ki,amit Angel írt apróval és másold be ide a szövegdobozba :lol: :lol: ...máris látni fogod :wink:!
Szl Apa most jobban rád van indulva? :wink:
hiszti,ne is mondd...az úszótábor miatt Bulcsú nem aludt délben,tiszta zizi volt estére :twisted: .Mindenért sírt,nyávogott :roll:.... Én nem is tudom,hogy bírja az ép ésszel,akinek ennyi idősen már nem alszik délben a gyereke... :oops:...vagy ott a gyerek bírja :D!

anyapoc

Na jó, nem tűnök el egyenlőre. :wink:

Megvolt a dokivizit, nem változott semmi velünk. Szerda NST, csütörtökön UH, és ha hétvégéig nem jön a baba, akkor be kell feküdnöm a kórházba. :cry:

Doki is a szexet javasolta szülésindításnak, na de nem tudom, hogyan bírjuk, meg azért eddig is voltak események köztünk, mégsem jött ki bébike. A gyerekem olyan, mint a Mountblanc csúcsán a jég, melynek nem árt se hó, se szél. :mrgreen:

Egyébként még indulásunk előtt elkezdtem fájogatni, most várom, mi lesz, változik-e valami.

Okr, szép az új ticker!

Boni, köszi, élőben jobb lenne a sok fincsi dolog. :lol: Küldöd fénypostával?

Többieket tsókolom, de nem nyelvesen :P :lol:
Vendég

HI-hi,most néztem a TV2-ön a filmet,valami nagy hajók óriási szélviharban,vitte a vizet a szél stb...
A háttérben látni lehetett a szárazföldet, fákkal,bokrokkal,amiket meg egyáltalán meg sem mozdított a nagy szél :lol: :lol: :lol: ....

anyapoc

Anyapoc
Te egy zseni vagy!!!!! :D :D El tudtam olvasni! :lol:

Cinkes gyógyi: :evil: micsoda dolog,hogy nem mond konkrét gyógyszernevet.Legalább tudnál érdeklődni utánna.

Apával kapcsolatban az lehet,hogy vagy nagyon szeretethiánya van,és azért,vagy mert leküzdötte a gátlásait ezen a téren.(mármint,hogy ott a gyerek is) :oops:

Déli alvás nagyon kell még,bár sztem van gyerek aki nem igényli.Mondjuk az sztem nem is nyűgibb,mint egyébként. :wink:
De amelyik szokott aludni,és nem teszi... :twisted: az kész katasztrófa.

KépKép

KépKép
okr

Jaj,Athiz,Te olyan perverz vagy :lol: :lol: :lol: !Méghogy nyelves csók,meg minden...vagy már készülsz az estére :wink:?
Minden esetre azért jó hír,hogy a bébi odabent jól van :):aztán hétvégéig meg csak kigyün :D!

anyapoc

Kriszti

Köszi :oops: :oops: .... Igyekszem :D!
Igazából én sem kérdeztem a dokit,még annak is én néztem utána,hogy mennyi cink kell a gyereknek.De ilyen kombinációban,ahol a C vitamin is elég,meg a cink is,nincsen.Így marad ez a rágótabi és mellé eszik sok zöldséget,gyümölcsöt.Az a baj,hogy igazából még a cinkadagolás sem segít,el kell neki nőnie...Van,akinek kezén-lábán mindenhol kijön,aztán egyszer csak elmúlik....Hát erre várunk mi is :?...
Alvás,na ja,én megbolondulnék,ha délben nem lenne ez a 2 órám :oops:... Egyébként az is biztos,hogy az alvásigény is változó,de olyat is ismerek,akinek dilis lesz estére a csemetéje és mégsem tudja elérni,hogy aludjon...de azt hiszem,hogy az már más dolog :roll:.
Óóóó,apa,szt rájött,hogy a gyerkőcnek nem eshet baja :lol: :lol: De ilyenkor mindig az a film jut eszembe,nem tudom,már mi volt a címe,Hugh Grant játszott benne és azt álmodta,hogy a barátnője egy imádkozó sáska... :roll:

Na eldugulok... :)

anyapoc

Athiz
Egyszerre írtunk! :D
Tickerem köszöni!
Vígasztaljon a tudat,hogy itt nálunk a betöltött 40. héten be kell feküdni,és ki sem engednek,míg meg nem szülsz. :wink: Adával vasárnap töltöttem a 40-t,és be kellett menni szigorúan.Bár most ezzel a kórházösszevonással,nem tudom változott-e vmi?!
Drukkolok,hogy a sex kihozza. :D Enyém dokim azt mondta ez indián szülésindítás! :lol:

Na lefekszem,mert irtóra férjhiányom van.Talán így jobban elviselem.Egész nap ilyen kedvem voltKépDe már csak 3-t kell aludni,ha gyorsan lefekszem.

KépKép

KépKép
okr

Athiz fényposta indul! :lol:

OKr tudom milyen érzés, Én uram is sokat van távol, és Én is Nehezen viselem! :cry:

Anyapoc Áldatlan állapotban! imádnivaló, főleg a végén, amikor a szülés van! :lol:
Vendég

Hahó!

Rémes éjszakám volt, a gyerek csak háromszor hívott át, ezenkívül ötször pisiltem, nem tudtam aludni a vihar miatt, reggel meg nyomasztó marhaságot álmodtam :roll: . Mosott kaki vagyok.

Lángos: 05, kg liszt, 1 csapott ek só, fél deci olaj, egy sárga kockaélesztő kis meleg cukros tejben felfuttatva, plusz langyos víz. Ezekbők készül a tészta. Annyi vizet kell hozzáadni, hogy kifejzetten lágy tésztát kapjunk, de azért álljon össze szépen. A duplájára kelesztjük, majd kiborítjuk egy deszkára. Jó, ha kicsit vár az ember, aztán olajos kézzel kell bucikat letépni, majd lángosokat formázni. Forró olajban sütjük.

Athiz! Ha ma is egyben még, akkor süsd meg :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hello!

Alvas tema: hat, most jol megijesztettetek mert ha elkezdodik a suli nem nagyon lesz ideje Ratenak aludni du. pedig igenyli szegenyke mert meg mindig 1,5-2 orakat alszik ebed utan. Nehez lesz az eleje amig megszokja!

Szirom: jo kis ejszakad volt en ilyenkor azt csinalom hogy fogom a fiamat es elviszem magammal aludni es durmolunk egy nagyot! :D Amugy mostanaban en sem alszom valami jol, amelyik oldalon fekszem az a baba rugdossa szet az oldalamat. Hulye almokbol nalunk sincs hiany!

Anyapoc: na, megszultel? :lol: Ezen jot rohogtem! :lol: Nagyon jo ez az oldal, koszi, elmentettem, bar valoszinu ha megszuletnek a babak legkozelebb csak akkor lesz idom keresztszemezni amikor iskolaba mennek! :lol:

Kriszti koszi a vigaszt szopi ugyben, jo, akkor en ertek hozza csak Rate nem tudott rendesen szopizni! :lol: Amugy nagyon durva mar most spriccel az elotej ha megnyomom a mellemet!

Athiz: megvolt a szulesinditas az este? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Megvolt az UH, a petefészkeim leálltak, így mennek a dolgok terv szerint, 27-től vére szúrhatok! :mrgreen:

Athiz,
jön a hűvös! :wink:

Boni,
nahát ezt a lángost nagyon csúnya volt odarakni, mindjárt felfordulok éhen :shock: , pedig az előbb ettem! :lol:
angel37

Sziasztok Rosszcsontok!

Nálunk természetesen semmi változás. Este volt "szülésindítás", de mondtam én, ez a gyermek ki nem bújik semmiért. :roll:

Anyapoc, köszi, azért nem vagyok perverz. Főleg hogy azt írtam, hogy NEM nyelveset cuppantok. Persze ha te erre vágysz titokban... kérj meg valaki mást inkább. :lol: A kutyánk lehet, hogy bevállalja. :lol:

Okr, jobban vagy már? Már csak 2, és ott van apucitok! :wink:

Az én párom tegnap kijelentette, hogy most már számíthatok rá bármikor, ugyanis nem megy ezen a héten olyan messze, csak itt a környéken autózik egyik helyről a másikra. Tehát ha rámjönne a szülés, kéznél lesz.

Hát már nincs sok időm hétvégéig. Holnap megyek UH-ra 4-re, aztán NST-re 6-ra. Feszülten várom. 8)

Boni, köszi, kitártam az ablakot, de későn, a lángos szétplaccsant az üvegen, így megenni már nem tudtam, csak lenyalogattam. :shock: :lol:

Szirom, köszi a receptet, ha lesz egyszer affinitásom, majd sütök. :)
Mosott kaki? Hát én is jó pár napig olyan voltam. Meg hamarosan leszek is, szülés, aztán éjszakai nem alvás, stb.

Tonti, én is a fiammal tudok jól csicsikálni, egyedül nem megy. :lol:

Angel, köszi, azért remélem, nem a börtönre gondoltál. :wink:
Klassz, akkor jól alakulnak nálad a dolgok, tök jó, hogy tudsz így tervezni. Bezzeg én... :?

Puszó
Vendég

Dehogy! :D

Na tervezni kb eddig tudok, onnan csak valószínűsíteni lehet, az eredmény meg ugye... :wink: Most biztos irígykedni fogsz :) , de a szülni is majd programozott császárral fogok, ezt már most tudom! :wink: Csak hát addig is el kéne jutni :roll:
angel37

Sziasztok!

Boni

Igen,igen,az az :).Szt is tuti a film,bár már nem minden részletére emlékszem,de a lényegi elemek megmaradtak :D!

Tontica

Nem szültem,de aludni nekem sem sokat sikerült :?...
Az ikrekkel meddig lehet Spanyolban otthon lenni?Itt nálunk 6 éves korukig jár a GYES :).Óóóó,mire oviba mennek,annyi időd lesz,hogy majd nem tudsz vele mit kezdeni :D!

Angel

Na szuper,szúrhatod magad :).Megint élesben mennek a dolgom hamarosan :):):)!Jujj,de izgi :).

Athiz

Hmmm.... írtam én ,hogy vágyom ilyesmire? :roll: Nem emlékszem... :roll:
Szl apa megemberelte magát :wink:!Nagyon rendes férj :).

Én meg ma délelőtt annyi midnent elrendeztem,hogy szt rekordot dönthetnék a kisgyermekes anyukák körében :D!
Reggel elintéztem a bölcsit papírostul,utána a beutálómat vérvételre,megejtettük a vérvételt,aztán kértem időpontot a nőgyógyászaton és még a bankba is eljutottunk,el is intéztünk mindent :).Sőt,még arra is volt időnk,hogy Villőnek vegyünk egy csini fürdőrucit :).Mellesleg 3 évesnek valót vettem neki,mert a 2 évest kicsinek tartottam :roll:....

anyapoc

Angyalka, a császár miatt annyira nem, de amiatt igen, hogy tudod, mikor mi várható! Ez számomra felbecsülhetetlen érték. Az én életemben szinte soha semmit nem lehetett eddig betervezni. :roll:

Anyapoc, neked beutálót szoktak adni? Nekem csak sima beutalót. De az is biztosan a megfelelő célt szolgálja. :wink: :lol:
Na bocs, úgy látszik már kínomban poénkodom, hol jól, hol rosszabbul.
A méretezést becélozni Szilinél sem lehet, van olyan pólója, amelyik 6 évesre való, és pont jó. :o
Kapunk a fürdőruhácskáról fotót?
Vendég

Angyal: ez most jo vagy rossz? Nem igazan ertem mit jelent hogy a petefeszkeid lealltak, az jo hogy elkezdodik vegre valami!!!

Athiz: de jo hogy Apa most mar "keznel" lesz, sajnalom hogy nem indult be tegnap este de Te legalabb mar itt tartasz, nekem meg par honap :roll: "szenvedes".

Anyapoc: nekem itt nem jar semmi, en nem megyek dolgozni, nem tervezem, mindig ugy gondoltam hogy a csaladomnak szentelem minden idomet es max. elkezdek majd valami sulit ha a gyerekek mar oviba mennek. Onmegvalositani meg raerek amikor mar nagyok lesznek, nem hianyzik a koran keles, a hulye fonok, munkahelyi pletyka, rosszindulatu munkatarsak! Tamogatast sem kapunk mert nincs munkaviszonyom, ez van!

Lanyok, en baromi depis vagyok mostanaban, lehet hogy sokan irigyelnek az ikrek miatt de en most olyan szerencsetlennek erzem magam, nem tudom elhessegetni a gondolatot hogy mi van ha hetfon azt mondjak a kislany nem fejlodik tovabb vagy meghal bennem es nekem tovabb kell folytatnom a terhesseget mintha nem tortent volna semmi, azt hiszem nem tudnam megtenni, egyszeruen keptelen lennek ra!!! Ugy terveztem hogy ennek a terhessegnek minden percet kielvezem majd de nem megy, csak aggodom es aggodom, itt faj, ott faj, alig birok mozogni, a babak allandoan rugdosnak es ez nem mindig jo erzes, felek a koraszulestol, attol hogy betegek lesznek, a csaszartol, mindentol. Szamolom a napokat es azt kivanom hogy legyen mar vege ennek az egesznek, amennyire elveztem az elso terhessegemet ezt annyira nem szeretem! Borzalmas hogy ilyet irok, ugye? De ez az igaszsag! Ugy erzem nem messze allok egy idegosszeroppanastol, mar csak az hianyzik hogy az uh-os megadja az utolso lokest egy rossz hirrel! :(
Konnyu mondani hogy ne gondoljak ilyenekre de nehez megvalositani. Na, jol kipanaszkodtam magam! Ez jol esett!

KépKép
KépKép
tontica

Athiz,
Háááát, azért abból, hogy megvan a szúrásom kezdetének és a tüszőnézésnek az időpontja, abból még messze nem következik, hogy az én életemben minden olyan kiszámítható... Ez most épp igen. Oszt gyerekem pl még mindig sehol...

Anyapoc,
tevékeny délelőttöd volt! :)
No, nődoki? Öröm hallani, hogy néha azért te is jársz! :lol:

Izgi, bizony! :)
angel37

Tontica,
a leállás most jó, igen! :)

Bár baromi messze vagyok a helyzetedtől, meg tudom érteni, hogy aggódsz, de ha nem haragszol meg, szerintem kicsit többet, mint kéne... De épp mivel nem vagyok helyedben, persze könnyen mondom, hogy nyugi, úgyse lesz baj, és ha netán mégis lesz, ráérsz majd akkor aggódni.
Az ikerterhesség nehezebb, de a végén két kisbaba lesz belőle! :) :)
Ha netán ikerterhes leszek az agyonvagdosott belsőmmel, akkorse fogom soha gondolni, hogy nemszeretem, mert tényleg annyit szívtam érte...
Sajnos csak az az egy nyamvadt tanácsom van, hogy bízzál benne, hogy minden rendben lesz, és minden nappal közelebb vagy! :D
Gondolj a kis mottódra a hsz-eid alján! :wink:
angel37

Sziasztok!

Mivel Athiz egész délelőtt nem jelentkezett én már elkönyveltem magamban, hogy az apa általi szülésindítás és az enyhe hidegfront megtette hatását és Athizunk már a szülőszobán figyel. Sajnálom hogy nem így van, de bízom benne, hogy megkíméli az anyukáját attól, hogy be kelljen feküdnie a kórhába.

Angel, örülök a jó híreknek, most már tényleg célegyenesben vagy!

Junkó, veled mi van?

Anyapoc, nagyon ügyi vagy, tegnap sikerélményem volt nekem is 1 heti telefonálgatás után végre sikerült egy MÁK ügyintézővel beszélnem, ma meg felhívtam a kórházat, hogy kell-e friss házassági anyakönyvi kivonat, de szerencsére megelégszenek a régivel.

Tontica, én elhiszem hogy nagyon aggódsz a babák miatt, nem vagy könnyű helyzetben, mert gondolom a férjeden kívül nincs ott melletted olyan ember akinek a problémáidat el tudjad mondani és aki igazán lelket tudna beléd önteni. Én nem mondom, hogy ne aggódj, ez egy "normál" terhességnél is természetes, neked meg ugye egyrészt vannak előzményeid, másrészt csak 2 baba lakik a pocakodban. Én néha azt gondolom, hogy jobb volt anyáink idejében, akik azt se tudták, hogy mi az az ultrahang, nem idegesítették őket halálra az orvosok és éppen ezért nyugisabb volt a terhességük is. Manapság meg még a vízcsapból is az folyik, hogy mit szabad, illetve mit nem szabad csinálni, enni, inni egy terhes nőnek. Na, ha ezt valaki betartaná, akkor levegőn kéne végigélnie a 9 hónapot.
Szerintem az mindenképpen jó jel, hogy sokat ficánkolnak. Vedd elő a keresztszemes hímzésed és próbáld elfoglalni magad, hogy a gondolataid egy kicsit másfelé terelődjenek.
Vagy fogd kézen a kicsi fiad, vidd le a tengerhez és pancsoljatok egy hatalmasat helyettem is :)

Kép
Kép
robcsi03

Athiz

Te tényleg már nagyon a végét járod :lol: :lol: ..na ezért is nem sértődtem meg,hogy a kutyával akarsz szájoncsókoltatni :shock: !
A "beutáló" anyukám "találmánya,ő mindig így hívja :D!Hát nem véletlenül :wink:!
Jó,dobok képet,de most alszanak a rucik a gyerekkel együtt :roll:...
Azért gondolom Szilinek is megvan a magassága :).Villőt a bölcsis intézmányvezető is olyan "nagynak" (vagy fejlettnek) látta,hogy innkább most gyorsan átrakta egy másik csoportba,mert már megvolt az eredeti beosztás.itt-elmondása szt_-nagyobb gyerekek vannak :roll:...

Tontica

Nagyon megértelek,még talán normális is,amit érzel,de osztom Angel józanságát. :)
ilyenkor ugyan más az ember természete és ikerterhes sem voltam,bár aggódnivalóm volt nekem is,tényleg kicsit legyél józanabb.Ha baj is lenne, a másik babáért akkor is végig kell csinálni,de induljunk ki abból,hogy semmi gond,hiszen utóbb is szépen fejlődött.És mivel ők "csak" testvérei egymásnak,szt teljesen normális,hogy nem lesznek egyforma méretűek.
És érdekes,bár pont azt írtad,hogy az önmegvalósítással ráérsz,szt pont a kimozdulás hiányzik neked és hogy ne befelé nézz folyamatosan.Hogy egy kicsit ne legyen időd agyalni.
És hozzáteszem,tutira nekem van nagyon jó munkahelyem,mert amiket leírtál negatívumnak,innen mind hiányzik :wink:!
No,egy szó mint száz,kapcsolj ki egy kicsit(tudom,könnyű mondani).még egy pici aggódást engedünk neked a következő UH-ig,de utána SZIGORÚAN tilos :):):)!Rendicsek? :)

Anegl

Ja,már ki sem lógok a topikból :wink:!Még egy rákszűrés is milyen boldoggá tesz :D:D:D:D!És miylen aktuális már :?...pláne nekem :?...
Egyébként a fene az apró betűidbe :twisted: :lol: !

anyapoc

Anyapoc,
csak, hogy tényleg ne lógj ki, nézethetnél egy tüszőt! :mrgreen:
Egyébként meg így szeretünk, így kilógva! :D
Ugyi ezt látod? :wink:

Nekem is nagy örömet bír okozni egy vizsgálat, legyen az citológia v. egy UH! 8)
angel37

Angel

Ok,megbeszélem a dokival,hogy a Te kedvedért nézzem :D!Amúgy remélem,még sárgatestet sem látna,mert éppen azon drukkolok,hogy jöjjön meg :mrgreen: ! na de majd jövő hónapban...vagy kezdjek el hőmérőzni? :wink:
Köszi,így már LÁTOM! :D:D

anyapoc

Hello!!!

Na, kicsit helyrejottem, kaptunk egy nagyon jo hirt!!! :D
Anyapoc durva hogy pont most irtam semifele segitseget nem kapunk az allamtol erre most mondjak a hirekben hogy mivel a nepesseg csokken megszavaztak a matol adando 2500 euros egyosszegbeli segitseget gyerekenkent, tehat aki matol szul egy gyereket az ennyit kap segitsegkent, Mi pedig 5000 eurot, az nagyon durva am! Tobb mint egy millio ft. hat itt hebegunk-habogunk Apaval es fulig er a szank! :lol:
Ape erre belendult es gondolatban atrendezte a gyerekszobakat, festes, padloszonyeg, butorok stb. :D ugy orulok!!!
Most mar tenyleg mindennek rendben kell mennie!!! Ugy nez ki a piszkos anyagiak is rendezodnek.

Angyal: en is megertelek Teged de szerintem nem kell mindenkinek feltetlenul happynek lennie a terhessegetol, az elso nalam csak arrol szolt, orultem hogy VEGRE terhes vagyok, imadtam hogy valtozik a testem, hogy nagy a pocim, hogy atadjak a helyet stb. a babara nem is igen gondoltam csak tudtam hogy lesz. Most nem errol szol hanem arrol hogy ujjabb ket gyerekem lesz (mar tudom mit jelent) es jobban szeretnem mar Oket biztonsagban a karjaimban tudni. Tudom hogy sokat aggodom, sajnos nem sokat tudok ellene tenni csak elviselni es probalni elvonni a figyelmem de nem mindig megy. Higyetek el nem tehetek rola!

Anyapoc: sajnos nekem nem volt szerencsem a munkahelyekkel, nem vagyom vissza, ha lenne valami ami tetszik es en oszthatnam be az idomet akkor igen de addig tuti nem (olyan meg ugyse lesz). Magasak a gyerekeid? Kitol orokoltek? :lol: Mikor jon harmaska?

Robcsi: koszi hogy probalod tartani bennem a lelket, tudom hulye vagyok de meg a tengerbe se merek bemenni nehogy felfazzak. :lol: :roll: Amugy igen, lehet jobb lenne edes tudatlansagban lenni es nem tudni a terhesseg arnyoldalairol!

Athiz: gyere gyorsan, jelentkezz be ide mint europai polgar, itt szulsz meg, megkapod a 2500 eurot aztan hazamesz! :lol: Lehet erre vart a bebid! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Ezek tényleg nagyon jó hírek :):):).Asszem most Spanyolország messze felülmúlta önmagát :wink:!Remélem,ez azért a lelkeden is javított egy kicsit :).
Iagzából szt Te még nem vagy teljesen arra sem felkészülve,hogy egyszerre két babát kapsz.Legalább is úgy gondolom,ez is ludas lehet a dologban :roll:.Másrészt ugye kettőért aggódni sem könnyű,de majd csak túlleszel ezen is :).
Na ja,jó munkahely,ahol az ember maga osztja be az idejét és sajátmaga főnöke :lol: :lol: !Mondjuk egy magánvállalkozás? :wink:
Magasság: mondjuk apánk nem alacsony :roll: (184 cm),na meg az apai ágon a anygszülők sem ,sőt anyai ágon a dédszülők sem...és a bátyám is szépszál legyén.De azért nem csak én lógok ki :wink:!.Bulcsú szt normál méret,de Villő mindig is nyúlánkabb volt szt a koránál :roll:.
Óóóóó,hármaska,egyenlőre nem,nem :).Majd úgy 3 év múlva.Mire Te éppen kilábalsz az első őrületből,én belekóstolok a háromgyerekességbe :D!Ez a terv...

Na megyünk játszóterezni :)!

Puszi :)

anyapoc

Tontica,
hűha, ez igen jó hír! :lol: Nem csoda, hogy fülig értek! :)
Bezzeg itt Mo-n :roll: Még tán keresztbe is tesznek :?

A másik témát nagyon különböző oldalról látjuk. :wink: A happy és az állandó aggódás között azért van átmenet, de az is nyilvánvaló, hogy az ezzel kapcsolatos érzéseit oly nagyon nem tudja az ember szabályozni :wink:
angel37

Anyapoc,
na néztem volna a tickered, hogy mikoris kéne jönnie! :roll: Asszem neked rendezett a ciklusod, igaz? :)
angel37

Anyapoc :lol:

azhiz még mindig semmi hír?

okr hogy bírod az egíyedüllétet? ((((((((((((((())))))))))))))))))

angel pusszantás!

tonti megyek spanyolba ikreketszülni! :lol:
Vendég

Halihó
Egész nap úton voltam.Apánk kapott egy díjat,aminek a vonzatait én hoztam haza,úgy mint plakett,és keretezett oklevél,és egy üveg bor. :D Büszke vagyok ám rá!
Aztán fél 9-ig játszi. :wink:

Tontica
Elhiszem,hogy aggódsz,de ne vidd túlzásba.Most -fú de ronda leszek-de gondolj bele ezek az emberek akik vizsgálgatnak már mennyi mindent nem jól láttak.lásd előző baba,és panaszaid.Most sem kellene szentírásnak venni a szavaikat.Inkább próbálj meg befelé figyelni,és beszélgetni a kislányoddal.Meglátod amegérzésed nem fog csalni.Ha sokat mocorog az meg nagyon jóóó!
Az előző babám nekem is sokat jár a fejemben.(Igazából egyre gyakrabban.3 héttel voltam kisebb terhes mikor elváltunk)De ettől még most lehet minden jó,Nektek is!Hidd el!Bár az ember már nem érzi magát sérthetetlennek.
Ja,és egyettértek Anyapoccal,hogy le kéne foglald magad vmivel.Azt hiszem én a vetélésem idegosszeroppanás végét a vizsgáimmal kerültem el.Most meg pont akkor volt vizsgaidőszak,mikor a genetikán kellett volna agyalnom..szóval hatásos! :wink:
Panaszkodni pedig itt nyugodtan lehet! :D Néha kötelező!

Boniko
Már csak 2 a main kívül!Így már egész tűrhető! :D A telefonszámla érkezésekor viszont hidegvizes borogatás szükséges! :wink:

Angyalka
Hajrá szurik!Hihetetlenül tud örülni az ember lánya némi tűszúrásnak is! :D Igaz?!
Nagyon drukkolok nektek+++++++++++++++++++++++++

Anyapoc
Te egy ügyintéző zseni vagy!A gyerek bölcsibe íratása nálam hónapokat vett igénybe! :oops:
Munkahely:Én most spec örülök,hogy nem kell menni.Az igazság az ezzel a babával nem is bírnék dolgozni.De hát minden terhesség más!Viszont a suli,mint írtam is,jó,hogy van!(mégha a vizsga nagy nyűg tud lenni is)

Athiz
Ez a gyerek tényleg a spanyol nyaralást várja Kép Bár mire kifizetnéd az utazást,meg az orvosi ellátást,már nem nagyon maradna a pénzből.Ezt tudatosítsd vele.Akkor megijed ,és kibújik! :D
Jó,hogy apa közelben van! :)

KépKép

KépKép
okr

Okr már csak 1 nap? enyim párom ma megy külföldiába, holnap este ér haza! :cry:

athiz hát mit küldjek ennek a gyereknek hogy kibújjon?

mindenkinek öleléshegyek!
Vendég

Sziasztok!

Na,Athiz??????Valami helyzetjelentés?Vagy elhatároztad,hogy a gyerkőc onnan megy oviba? :roll:

Angel

Hát elhiheted,hogy én is meglepődtem volna :D!Igen,kiszámítható,de egyébként nem tankönyvi,mert kb 17. napon van PÉ-m és 35 naposak a ciklusim :).De most nem vezetem...csak drukkolok,hogy megjöjjön :?...most akartam hőt is mérni reggel,de sajna elég korán már forgolódtam(szomszédgyerek,enyimgyerek stb...),így felesleges lett volna... :roll:
Na de mit szólsz,megválasztható lenne a második gyerek neme :shock: .Na én itt teljesen szétcsúsztam.még ha a harmadikbár azt sem tudom elképzelni.Ha nem tetszik,amikor kiderül mondjuk 18 hetesen,akkor elvetetem????Ez milyen módszer?OK,hogy nem mindenki élne vele.És ha kiderül a "szülés" után,hogy a doki tévedett?Azt mondják,mert így többen vállalnának második-harmadik gyereket...hát nem tudom,aki emiatt vállal csak be mégegy gyereket,annak gratulálok :?...na ,ez kijött belőlem 8) ...Bocs :oops:

Boni

Enyim MÉG mindig külföldön van,nyertem? :wink: neked meg kitartás,mennyit lesz oda?

kriszti

Húúú,gratula apának!!!Miért is nyert? :roll: Én is büszke lennék rá :).
SZt egyébként tényleg a suli is sokmindenre jó.Nem kell magad agyondolgozni,de le is köt valami.Szt fontos,hogy legyen az ember előtt vmi cél,mert azért érdemes menni előre és kevesebbet néz az ember hátra :).
Terhesség:Villővel 6 hétig voltam táppénzen,egyszerűen meg sem tudtam mozdulni.mentem volna én hetente vissza,de olyan pocsékul voltam,hogy az ajtóig sem jutottam :(.De aztán elmúlt és még az érettségit is simán végigcsináltam vele a nappalin és az estin is jegyzőséggel együtt :).
De te csak pihizz,azért a Te melód más :).

Junko???Kokusz???

anyapoc

Jaj, a fürdőruci képek :):

Ez volt az első szerzemény:
Kép

Aztán egy váltóruci:
Kép

Ezt meg úgy kaptuk:
Kép

anyapoc

Athiz???? CSAK NEM???? :?: :P :wink: tegnap fél 2 óta nem írt, hátha ... :D

Kép
gaby25

anyapoc ma este megy, holnap este jön! ma romantikusfilmnézősnapom lesz! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc,

Ezért ez jó ciklus! Meg rendszeresen jön, nem? :wink:
Tökre emlékszem, mikor elkezdtem először nézelődni itt a babaneten és a topicban, fenn volt a görbéd, és még írtad is, hogy tankönyvi! :D

Én sem értek azzal egyet, hogy meg lehessen választani a gyerek nemét. Kizárólag orvosi indokkal, mint pl Y kromoszómán hordozott betegség.
Hogyne persze, OK, hogy valaki két lány után szeretne inkább már egy fiút, de ez ne legyen már kívánsághangverseny! Az nem is igazán a gyereket akarja... Aki gyereket akar, tessék örülni ha kislány, ha kisfiú érkezik! És ha a 3. v. 4. baba az "óhajtott nemű" lesz, az grátisz!

A halacskás fürdőruhácska nagyon tuti! :D

Kriszta,
gratula Apátoknak! :)
Imádom a tűszúrásokat! :mrgreen:

Boni,
ezt a szalma napot át kell vészelni! :? :wink:

Athiz,
csak nem??? :wink:
angel37

Ahhh, na ezért kellene nekem még egy kiscsaj is, hogy ilyen rucikat vehessek neki... :lol:
Ha lehetne, sem élnék (harmadjára sem) a nemválasztás lehetőségével, ezzel együtt nagyon bízom apa "képességeiben"! 8) :lol:

Angel!
Akartam kérdezni, hogy a 45 fok még élvezhető, mert igazán azt hiszem, hogy nem... Úgy értem, tudja még az ember értékelni, hogy mittomén szép helyen van? :roll:

Tontica drága!
Csak ismételni tudnám az előzőeket... Te figyu, vannak neked ott barátnőid?

...majd jövök....
többieknek puszi

Athiz kinek fog sms-t küldeni?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

megint rossz lett a koleszterin eredményem... :(:( Dokihoz csak 17-én megyek,kíváncsi vagyok ,mit mond.A régi értékeimet nem tudom sajnos,de most elkezdek természetes "gyógymódokat" keresni...
Az elhízás kiesett,marad a stressz :(.Az most volt bőven,akarok kérni nyár végéig haladékot,hogy csökkenjen,gyógyszert nem akarok szedni :(:(...

Boni

Óóóó,az bakfitty :).Ennyit féllábon is ki lehet bírni :).Meg ennyi kell is :wink:!

Angel

Igen,olyan tankönyvi volt a görbém :D:D:D!Csak maradjon is :).
gyerektéma:a számból vetted ki :).Egyébként Popper Péternek van igaza.Hogy miért kell a gyerek.A legjobb válasz,hogy CSAK.És nem azért,mert fiú vagy lány lesz...Én sem estem volna kétségbe,ha a másodikszülöttem fiú lesz,bár jó egtapasztalni a lányokat is :).

Bali

Hajrá hármaska :).

anyapoc

Bali,
az már csak tengerben állva élvezhető! :wink: A helyiek is azt mondták, hogy ez katasztrófa - persze ezért ez enyhe túlzés - de nekik is sok volt, korán jött!

Lehet még kiscsajod, nem? :wink: Emlékeim szerint neked jól megy a teherbeesés! :)

Anyapoc,
Már miért ne maradna? :)

Ha felteszem magamnak a kérdést, tul.képp az én válaszom is u.a., mint Popperé! :wink:

Én is úgy képzelem, hogy az lenne a legszebb, ha lenne egy kisfiúcska anyának, és egy királykisasszony apának! :lol: :lol:
De ha egy lesz (többre én nem merek számítani), és bárminemű lesz, mindegy már, csak legyenmááááááááááár! :oops:
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?