Sziasztok!
Na, visszaértünk a hétvégi utazásból.
Karmen!
Remélem, semmi gond nem lesz influenza miatt! Nagyon szurkolok!!
Edelweiss!
Nagyon aranyos Gergõ!
Gabómamó!
Nagyon aranyos lehet Jázi, amikor Simit utánozza!
Lilinek most nagyon jót tett, hogy sok ember között volt. Ma pl. egy reklámújságban az autónak "beszélt" 12! percen keresztül. Néhány szót lehetett érteni, a többit nem nagyon, de egyfolytában mondta, teljesen belemerült. Nem tudom, mit találhatott ki, de biztos értelmes volt. Többször mondta, hogy nem, akkor rázta is a fejét.
Meg már jó sok szót tud, és mindennek mondja az elsõ szótagját.
Erika!
Szeded a magnéziumot? A dokid nem írt fel gyógyszert? Nekem már most be kell kapni egy fél Seduxent, ha érzem, hogy keményedik a hasam. Igaz, eddig csak egyszer vettem be. Az a lényeg, hogy tényleg feküdj, és ne csinálj semmit. Nekem Lilivel segített, igaz, én szedtem mellette Seduxent. Most látom, hogy Te is kaptál. Az a lényeg, hogy semmihez ne kelj fel, csak pisilni. Se fõzés, se semmi. És szerintem ha tovább nyílik, érdemes befeküdni, még akkor is, ha nagyon rossz. És figyeld nagyon, hogy mikor keményedik a hasad. Nekem Lilivel nagyon nehéz volt észrevenni, a doki többször mondta, hogy most kemény, pedig én nem éreztem, csak a kezemmel.
Ja, és semmiképpen ne izgulj, mert attól csak rosszabb lesz! Tényleg!
Ja, és lehet, hogy tovább nyílik, de még nincs szülés. Ha szülsz, azt észreveszed.
De nem fogsz még egy darabig.
Ildianyu