Sziasztok,
Minim még alszik ismét gyors bekukk addig!
Kriszti, köszi a drága szavakat
És olyan jó volt, hogy meglátogattál
Azért már nem vagyok annyira friss,üde.Aludni tudnék ám egy nagyot, de az mikor lesz?????Talán 10 év múlva
De nagyon jó itthon!
Még nem töltöttem át a képeket, de rakok majd ahogy tudok.
Eszti szülinapja is megvolt, azért elfáradtam benne randesen, de túlvagyunk legalább a banzájozáson!Mostantól meg tényleg pihizek amennyit tudok!
Jól sikerült sok szép ajit kapott, majd rakok arról is képet!
Kórház,
Olyan szomorú ez az egész, ne is mondjátok.Minden pillanatban arról beszélt ott mindenki.Hogy hogyan tovább!sokan betegácsiba iratják magukat és kiváárnak, hogy mi lesz.
Mindenesetre én annyira örülök, hogy még sikerült ott szülnöm ahogy szerettem volna.
Mütyűrke, asszem te kérdezted a Szabolcsot!Háááát, én mindenkit annyira sajnálok akinek oda kell menni most szülni.Az egy lepra kórház a Máv szüllészetéhez képest!Régi épület, lerobbant, az az igazi régi kórház érzete van az embernek.A szülőszobát nem láttam sose, de azt hallottam, hogy olyan mint a Jánosba, nincs konkrétan egy ágyas, hanem függönyös elválasztás
Katasztrófa!!!!!! De azért az valami, hogy legalább Mávos dokiknál lehet szülni.A szülésznőkkel nem is tudom mi a helyzet!
Borzasztó, úgy fel tudnám rúgni ezt a H.Ágnest, minden faszság ő miatta van!!!!!!
De fel a fejjel, akinek még van elég ideje, az lehet már az új Mávba mehet.Nemtom a felújítás mennyi ideig tart!