Sziasztok!
Osztályom lement,én kipurcanva,holnap még vizsga,mindjárt húzok tanulni
....
DE :
Petra
IGGGGGEN,ismerős,robbanni tudnék
... az,hogy a bizonyítványok,anyakönyvek stb hogy készülnek,senki nem is gondolja
....
Na meg hogy júni utolsó napjaiban záróértekezlet,aztán augusztus közepén már jövünk.És tegyük hozzá, a többi szabinkat sem akkor veszzük ki,amikor akarjuk
... mehetünk főszezonban nyaralni
.
Na nem akarom magunkat sajnálni,csak hát azért van itt dolog elég
.... ...
Kriszti
A múltkoriból kimaradt,hogy nagggyon jók a képek!!!De hogy én azon le nem csúsztam volna
!
Itt is most esett
...
Én is sajnálom,hogy nem találkozunk,majd a következőnél
!
Óóóó,jó sokáig van ovi ott
...nálunk augusztusban szünet, pont akkor,amikor beszoktatom Villőt...szl lehet,hogy szegény fiacskám megint az óvónéninél köt ki
...
Jó lesz a balcsizás is biztosan ,meg egy kicsit itthon lenni
.Szólj,ha küldjek felvételeket Veszprémról
!
Andi
Szia
.Anyós
...kitartás
Móni
Jó nagy már Zsófi,hirtelen utána is kellett néznem,hogy mennyi idős,ahogy írtad a hozzátápit
.Hát nálunk nem volt iylen gond egyikkel sem,de emlékszem,amikor anno Kriszta ezt mesélte náluk...szl tuti jó a módszer
!
Ruhák még ráérnek,majd pár év múlva kell ?D!
Szilvi
Óóóóó,gondoltam ám,hogy még nem volt publikus,de én nem tudom,hogy így magamban tudtam volna-e tartani
!
Hogyhogy egyszerre lesz a költözés és a szülés????Nem ősszel költöztök?Vagy valamit félreértettem?
Sajnálom,hogy a nagyszülők nem vették jól az akadályt,bár nem tudom,hogy mi lehet ezzel a probléma,hiszen ez az élet rendje...
Mivel van Márk lemaradva???Én nem úgy vettem észre,hogy olyan nagyon le lenne maradva bmivel is.És egyébként bőven ráér mindennel,pláne hogy ez viszonyítás kérdése.De ezt majd megbeszéljük
!
Kakasztori
...szt is inkább megijedt az egész körülménytől,de sebaj,majd belejön és jól szétkeni
!
Anyum jár jól mindig Villővel,kint leveszi a pelust,mert medencéznek,aztán a gyerek kb 10 percenként szívatja,hogy kakálni akar és akkor ugye pelus föl(újabban ő kéri is)...aztán persze nem megy bele semmi
:D:D!
Na futok,mert nem lesz belőlem semmi holnapra
...
Pusztok!!!!