Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elég rendszertelen fájásaim vannak egész délután, nagyjából 10 percenként, de nem hinném hogy ez már az lenne, mert nem annyira elviselhetetlen, nem fáj az egész pocakom, és a pocaklakó is mocorog közben. Szóval nem tudom mi van?!
Szerintetek? Ez már a kezdet, vagy csak erőteljesebb jósló fájások? :?
breeki

CSAJOK!
A TESCO-BAN A RUHÁZATI TERMÉKEKRE 70% OS KEDVEZMÉNY VAN!

(Cherokee)

Kép
niki30

Breeki!

A kezdődő fájásokról el sem hiszi az ember lánya, hogy azok, mert tényleg nem fájnak úgy, ahogy attól előre féltünk, de amennyiben fél órán keresztül nagyjából van benne rendszer, akkor bizony beindult a szülés!
Hívd fel a dokidat, ha még nem tetted volna meg, de lehet hogy már túl is vagy mindenen :)

M.
mircike

Hajrá Breeki!!!!
Hát úgy van ahogy Mircike írta! Én is azt hittem amikor elindult, hogy semmiség ez a szülési fájás ezt simán ki lehet bírni. Kis naív voltam :) Majd a tolófájás lesz a neheze... Persze lehet hogy ezt már el sem tudod olvasni.
DRUKKOLOK Nektek!

Kép
viky30

S/NIki és Zsu??
Nálatok mi a helyzet? Olyan izgi!
Hamarosan megint ÚJABB BABÓCÁK születnek!
Nektek is mennek a DRUKKOK!

Kép
viky30

Sziasztok!

Hajrá Breeki, talán már babázol is!!!! :wink:
SNiki is eltűnt, reméljük minden ok!!! :wink:

Nálunk semmi történés, úgy érzem a héten már nem is lesz!! :wink: Köszi a drukkokat lányok, remélem hamarosan szükségem lesz rá!! :)

Zsu
svs

halihóóóó,

annyira izgi igy a finish-ben és jó érzés így drukkolni egymásnak :lol:

breeki talán már a karjaiban tarthatja a kisbabáját!!!!!!

nálunk is a helyzet változatlan, igaz tegnap este megint erősödtek a fájások, de azt hiszem szabi megint csak meg akart bennünket viccelni. mindig elhatározim, h kész akkor most leállítom magam és nem azon agyalok, h mikor születik már meg, de nem megy.....annyira vágyom rá!!!!!
amúgy érdekes, mert ákosnál az ilyen típusú fájások már a szülés kezdetét jelentették, de természetesen azok elindultak és nem maradtak abba. már olyan erősek voltak a fájásaim, h alig bírtam menni. mondta is a szülésznőm, h aki mosolyogva sétál be, annak szinte tuti, h vaklárma...persze kivétel a magzatvízelfolyás esete, amikor ugrás van.
a másik dolog, h én ákossal éreztem odabent, h ez lesz a nagy nap! remélem ez most is igy lesz :lol:

homeot szed vki?

én egy hete szedem a caullopyllum-ot - méhnyaktágító- és a vérzéscsillapító arnica-t. kíváncsi vagyok, h most mennyire fogja begyorsítani a tágulást, mert ákossal 12 óra vajúdás alatt sikerült egy ujjnyira kitágulnom....

zsu, ki tudja, lehet, h a hétvégén megelőzünk??? én annyira szeretnék ezen a hétvégén szülni!!!!!! talán egy kis agykontrollal összejön......

most rohanok, mert nálunk az egész ház a feje tetején áll. anyummal ezerrel takarítunk :lol: és ákos olyan édesen segít, h meg kell zabálni.

vicky, köszi drukkokat!!!!!!!!
Vendég

Szia Niki!

Én is szeretnék most szülni, Apát megajándékozni a házassági évfordulónkra, de nem látok rá sok esélyt!
Én szedek cauloph...t (reggel), arnicát (délben), cimicifugát és pulsatillát is (ezeket a coul..-al este felváltva). A szülésznőm adta, ilyen 3 napos kúrákat csinálok. Kíváncsi vagyok van- e hatásuk. Talán kedd reggel a dokinl kiderül!? :wink:

Nagyon drukkolok neked is, azért jelezz, ha van vmi!!!!!! :)
Azért remélem a takarítást sikerül befejezni még!!! :wink:

Zsu
svs

Én is szedtem homeot, és lehet, hogy az segített??? Hm! Sose lehet tudni!!!!! :lol:

Mint ahogyan azt sem, hogy a lurkó melyik napot választja. Én pl semmit nem éreztem, hatalmasat sétáltunk, és még örültem is, hogy nem ezt a napot választja, mert olyan nagyon elfáradtam. Olyan nagyon nem éreztem semmit, aztán hirtelen elfolyt a magzatvíz, és hopp, már indultunk is.

Szóval, kitartást lányok, majd ő tudja melyik az alkalmas pillanat!!!

Mi meg szorítunk értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

De aztán rendszeresen jelentkezni ám, mert aztán azt hisszük, hogy.... :lol:

Breeki: hm????? Mi a helyzet???? Aki nem jelentkezik, az szül????

Zsu, SNiki, minden nap rátok gondolunk!!! Szorítunk!!!!

Puszi a pocaklakóknak!!!!

Andi

Ja, Niki, köszi a TESCOs infót. Alig várom már apát, hogy hazajöjjön, és már indulunk is. Ő hozza a lóvét, meg a kocsit, én meg vásárolok. Remélem addigra nem visznek el mindent!!!!

Kép

Kép
b79andi

Drukk hegyek Csajok!

Andi, valahogy én is így leszek, apa a lóvét és kocsit, Nikike meg shopping.
Tudod hogy hiányzik már basszus? A csavargás, a vásárolgatás (módjával persze), tök jó lesz.
Telepakolom a bevásárlókocsit azt hiszem:)

Kép
niki30

Niki: :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor még jó, hogy nem egy TESCOba megyünk. Vagy igen???
Megértem, hogy hiányzik a csavargás!!! Mi tegnap voltunk kicsit csavarogni. Pasiztunk egy 4 hónappal idősebb babánál, aztán még barátokhoz mentünk. Jól elfáradtunk. Maja a végén már csak sírt. Kicsit lelkiismeret furdalásom volt, hogy így "megkínoztam", de igazán nem sűrűn teszem. És nekem is szükségem van a kikapcsra.
Talán hetente kéthetente egy hosszabb kirucc még megengedett.

Ja, vettünk kengurut, azon felbuzdulva, hogy a múltkor kérdezted. És tök jó!!!! Olyan mobilnak érzem magam. Bár még nem igazán megyünk sehova, de a tudat... az jó!!!

De azért lehet ám menni!!! Mi már pelusoztunk kocsi hátsó ülésén, bevásárló központban. És szopiztunk is hasonló helyeken.
Jó a cici, mert mindig kéznél van!!!! :lol: :lol:

Vigyázzatok, mert a nagy hipermarketeket nagyon hűtik ám!!! Több babáról és mamáról hallottam ám, hogy ott fáztak meg!!! Bár most nincs igazán hőség, de azért a hűtő pultoknál nem árt Emmácskának a melegebb cucc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No és a maminak sem, mert ilyenkor hajlamosak vagyunk magunkról megfeledkezni!!!!!!!!!!!

Aztán nem mindent felvásárolni!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Bocsi lányok, lehet nem ide való volt!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
b79andi

Csajok, jó vásárolgatást! :wink: Én is mennék, de ma nem érzek magamban erőt! Meg úgy keményedik a pocak, hogy csak na, levegőt is alig kapok, azt hiszem ledőlök egy kicsit!!!

Kérünk fotókat!!!!!! :)

Andi: Te is ezeket szedted??

Zsu
svs

Zsu
Én így szedtem:

minden reggel: caulophyllum 15ch

1. este: cimicifuga 15ch
2. este: sepia 15ch
3. este: Arnica montana 15ch
4. este: pulsatilla 15ch

5 bogyócska mindig.

És aztán előlről. :lol: :wink:

Pihenj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Akkor hasonló kúraszerűen csináltad, csak én 12ch-sokat szedek!
Szunyáltam egy kicsit, nagyon jól esett!

Puszi a kicsi bébiknek is ám!!!!!!!!! Nekik a legjobb!!! :lol: :lol:

Zsu
svs

Andi, tényleg mák, h. nem egy tesco-ba megyünk:)
Igyekszem visszafogni magam vásárlásügyileg:)

Jah, légkondis bevásárlóközpontok:( A fenébe.

De Maja már tud benne ülni, nem? Mármint a kenguruba.
Emma még nem.

Fú most mennem kell, bocsi...sír.

Lehet már nem tudok jönni.
Mindenkinek szép hétvégét!

Andi majd írok privit.

Kép
niki30

Ok Niki, várom!!!

Zsu: pihenj, amíg még tudsz!!! :wink: :wink: :wink: A bogyókban meg hinni kell!!!!! :lol: :lol: :lol:

Breeki nem jelentkezik! Csak nem??? :shock: :shock:

Kép

Kép
b79andi

Hello!
Szurkolunk a szulo kismamaknak.... kitartast nagyon izgi lehet igy a vegen mar en is alig varom.... :D

Nalunk nagy a mozgolodas ma, es valamiert en sem erzem jol magam borzasztoan faj a fejem probaltam homeo bogyot de nem segitett, az alvas is hiabavalo ezert bevettem egy negyed algopirint szerintetek az nagy gond?... :roll:

Jo vasarolgatas, szulest, pihenest egyszoval jo hetveget nektek csajok....

puszi agi

Kép
cica_1

Itt is megmutatom a kis méhecskémet! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
b79andi

Ági én is vettem be anno! :wink:

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok lányok!

Hú de irigylem azokat, akik mennek vásárolgatni, én is akarok!!!
Na majd megpróbálom meggyőzni apucit arról, hogy muszáj bevásárolni. :oops: :oops: :oops:
Remélem sikerül rávenni, mertő nagyon utálja az ilyeneket :cry: :cry: :cry: Bezzeg ha azt mondanám, hogy a számítógéphez kéne valami kütyűt venni...

Cica: szerintem nem nagy baj, én a terhesség elején, amikor még nem tudtam róla augmentin szedtem 10 napig és broncho vaxomot. Szerencsére egészséges lett a babóca. De azt mondják, hogy rubophent szabad csak bevenni terhesség alatt.

A minden órásoknak mennek a drukkok ezerrel!

Íme néhány kép Petráról:

Kép Málészájú

Kép Végülis nem olyan rossz dolog fürödni

Kép Anya ágyában a legjobb a szundi

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok Kismamik!
Látom még nincsenek új hírek, pedig úúúúgy izgulok!

Petra egy tünemény!!

Én is megmutizom kis mosolygós Benikémet.
http://img3.tar.hu/koziviki/size2/30904039.jpg[/img]

Kép
viky30

Kép

Kép
viky30

Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy a Jánosban van-e szülésfelkészítő? Illetve hol-mikor-kitől lehetne megtudni mindenfélét a szülészetről?
Milyenek a szülőszobák, a szülészeten a szobák, rooming-in van automatikusan vagy csak bizonyos szobákban lehet velünk a baba 24 órát. Ilyen kérdéseim lennének, de minden érdekel :oops:
Tudnátok segíteni? :roll:
Köszi!
telanyo
telanyo

Sziasztok!

Bejelentkezem én is ... izgi a mindenórásokat olvasni , hallgatni :P

Nálunk is minden rendben, Hannácska vígan mocizik odabent így a 31. hetében, doki bácsi szerint nagyon nagy, múlt szombaton becsült 1.85 kg-ra ... úgyhogy most diétára fogtak - férjemmel együtt :( :? :P.

A jó hír még, hogy pénteken volt az utolsó munkában töltött napom, mostantól jöhet a készülődés .... olyan felszabadulás! :wink:

Puszi mindenkinek.
Emese1974

ui. szülés felkészítő a Jánosban keddenként 5-kor ... pár lappal korábban írtuk róla Télanyu 150-152 körül valahol.

KépKép
emese1974

Szia Télanyó!
A Jánosban rooming in rendszer van, tehát egész nap veled lehet a babád, még éjjel is, csak a fürdetésre kell bevinni este 9 körül és reggel a vizitre 6-7 körül. Az időpontokra már nem emléxem pontosan. Olyan rég volt :lol:
Szobák: van 5 ágyas, 3 ágyas, 2 ágyas és vannak fizetős szobák is. Az egyik fizetős korházi szoba a másik kicsit drágább és Ikeás szobának hívják. Ezekben van külön WC, zuhanyzó és TV is. Olyan 6000 Ft körül van egy éjszaka. Én 5 ágyas szobában voltam, elviselhető, de ha zavarnak a szobatársak látogatói akkor inkább kisebb szobába menj, mert nem küldik ki a sok látogatót, mégha egyszerre jönnek akkor sem.
Szülőszoba: függönnyel elválasztott szülőágyak, egyszerre többen is szülhetnek, látni nem látod, de hallod a sorstársat. Ezt jobb előre tudni, engem nem zavart, sőt nagyon meghatódtam amikor hallottam a mellettem születő babát felsírni, ráadásul kiderült hogy az egyik kismama volt innen a babanetről :lol:

Amúgy a szülésfelkészítő nagyon jó és ott mindent pontosan elmondanak, egy kedves szülésznő tartja keddenként és 6 alkalomból áll, folyamatosan megy körbe a következő:
1. Vajúdás, szülés 2. Relaxáció, légzés 3. Az újszülött 4. Szoptatás 5. Gyermekágy, császármetszés 6. Hazamenetel, első napok otthon+szülőszoba látogatás

Sok sikert! Nem árultad el, hogy hányadik hétben vagy.

Emese: örülök, hogy te és Hannácska is jól vagytok! Jó készülődést nektek! Azért ne erőltesd meg magad és pihenj sokat! A babasarokról pedig kérünk képeket!

Kép
viky30

Köszi Lányok!
A 29. hétben vagyok. Hamarosan döntenem kellene, vagyis hát villámgyorsan :oops:
Még dokim sincsen, szóval elég vacak a helyzet. Még egy csomó kérdésem viszont lenne, de persze most egyik sem jut eszembe :shock:
telanyo
telanyo

Hahó Csajok!

Breeki, Zsu és S/Niki!
NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK!!!

Minden rendben lesz! Ne izguljatok. Az én szülésemnél sokkal rosszabb már alig lehet (na jó lehet, de az már nagyon gáááz), úgyhogy kitartást és sok sikert! Ügyesek lesztek!!! Remélem mire legközelebb jövök, addigra már 3 új picikéje lesz a topiknak! :)

Niki! Láttam, hogy a múltkor kerestél. Le voltam halkítva. :)
Azóta meg nem jutottam odáig, hogy hívjalak. :(

Velünk amúgy nagyjából minden OK.
Tarek kisfiam eléggé hasfájós, pedig nagyon odafigyelek, hogy mit eszek.
A dokinéni egy full "természetgyógyász" típus, így ő arra esküszik, hogy minden hasfájás elleni gyogyi vagy homeos cucc csak a tünetet szünteti meg, de a probléma gyökerét nem. Így ő azt javasolja, hogy pl egyáltalán ne fogyasszak semmilyen tejterméket (SEMMIT!!! :twisted: ) és akkor nem lesz gond. Na ez az, amit én nem tudok betartani. Nehogy már ne egyek egy gyümilevest stb.!!!
Majd azért megkérem, hogy írjon fel valamit Tareknek, mert megszakad a szívem amikor görcsöl a pici pocija.
Ezenkívül minden a legnagyobb rendben van. Elég jó alvó. Kaja után jön a tisztábatevés, aztán egy kis dajkálás kézben (csakis amíg tartanak a görcsök és várunk a büfire) és utána be az ágyba. Nagyon jól fejlődik. Képzeljétek már visszaszedte a születési súlyát. 3250-el jöttünk haza (3400-al született) és most 2 hetesen 3440 gramm. Simán megeszik 70-80 milliket, de van úgy amikor csak 40-et vagy 50-et, aztán meg benyomja a 80-at kb 1.5-2 óra múlva. Amúgy nagyon ügyesen betartja a 3-3.5 óránkénti evést. Este eszik 10-11 körül, aztán egyszer kel fel éjjel 2-3 körül, majd reggel 5-6 körül kezdődik a nap. :)

Na most csak ennyit magunkról. Fotókat majd teszek fel. Vagyis 1-et most is! :)

Mindenkinek hatalmas puszi!!!!

F. Kép Így alszunk a nappaliban

fatima

Sziasztok Lányok!

Fatima: Nagyon gyönyörű az új képecske Tarekről. Igazi MAcho alvást nyom!!!!
Ma voltak nálunk a Nikiék. Olyan jó volt együtt szopiztattuk a kicsiket és csináltunk Róluk pár fotót! Majd felteszem!
Most csak benéztem ide.
Remélem mindenki jól van, főleg a finisben lévők!
Sok drukk mindenkinek!
Millió puszi.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Sziasztok.

Itt van a legszebb kép az első találkozásról: Eszterkém és Niki Emma babája!!!!

Kép

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

gyönyörüüek a csöppségek ! Tarek is, és a két kiscsaj is !

Fatima, puszi Tarek fájós pocijára !!

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok lányok!

Húú, mennyi sztárfotó egy oldalon, mióta nem jártam itt!!!! :) Petra, Maja, Beni, Emma, Eszter és Tarek mind olyan édesek!! Ennivaló csöppségek!!!!! :)

Üdv Télanyó és gratula a pocakhoz!!!

Nálunk semmi változás, jól vagyunk, egyben vagyunk! Ma ctg, holnap reggel meg már van dokim, majd ő megmondja a tutit!! :wink: Remélem 1 hétnél tovább nem engedi bentmaradni a bébikémet! Bár jobban szeretném, ha magától indulna meg a dolog! :wink:

:?: Kérdés: lányok nekem az elmúlt 1 hétben már 3szor vérzett az orrom, pedig előtte ez nem volt jellemző. Van valami ötletetek, hogy miért? :?:

SNiki, Breeki mizujs, babáztok már?! :wink:

Evu: mizujs a költözéssel??? :wink:

Zsu
svs

Halló!

Fatima, de jó, h. végre hallunk rólad.
Igen, hívtalak, csak érdeklődni akartam, hogy vagytok.
Tarek látom fejlődik, növekszik rendesen. Milyen ügyes kisfiú.
Hogy bírod?

Felteszem én is Emma és Eszter szinkronüvöltős fotóját. Ja meg egy "anya így sikerült" c. fantasztikus képünket. Ezzel szerintem megnyerhetnénk, a "Ki tudja a legjobban összefosni magát" c. fotópályázaton.:)

Kép Kép

Zsu, örülök, hogy jól vagytok.

S/Niki, Breki ti hogy álltok?

Evu, tényleg, költözés? Hogy ment?
Jelentkezz!

Kép
niki30

Sziasztok!!!

Fú, Niki, hát ez meg hogy sikerült??? :shock: :shock: :shock: Nálunk nyertetek!!! Nekünk így még nem sikerült a kakesz!!! :lol: Igaz, mi meg talán az "egy nap a legtöbbször" versenyt nyernénk! Komolyan, napi 6-7 alkalom az átlagos. Van, hogy 5-6-7-kor. Pedig nem megy a hasa, nincsen semmi. Egyszerűen ilyen.
Niki, nagyon köszi a TESCOs tippet. Kész mázli, hogy nem ugyan oda mentünk. Bár azért a méret beli különbségek miatt hagytunk volna egymásnak rucit. :lol: Hihetetlenül sok rucit sikerült vásárolni. És vettünk - ami nagy álmom volt - bugyit!!!!!!!!!!!!!!!! Már alig várom, hogy ráadhassam.

A csajok (Emma és Eszter úgy látom nagyon jó barátnők lesznek. Már megvan az összhang!!! :lol: :lol:

A fiúk is nagyon szépek! Tarek és Beni csudihelyes pasik!!!!

Pocisok drukk hegyek!!!

Szerintem Breeki már kezében tartja az ő kis csodáját, mert gyanúsan nem jelentkezik.

Zsu, türelem, meglesz a gyümölcse!!!!! Már alig várom, hogy te is eltűnj egy kis időre, aztán helyes kis képekkel jelentkezz!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Emmácska milyen pocis!!!! Jó husiban van!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Fatima: Tarek nagyon éééédes!!!! Olyan kis csókos szája van, ha illik ilyet írni egy babáról, dehát tényleg olyan. :lol: Gratulálok, hogy ilyen szépen fejlődik!!! Nálunk még tart a hasfájás, de nekem nem mondták a tej megvonást. Mondjuk én minden nap iszom két bögre tejes kávét és csak 2-3 naponta van hasfájása, tehát nem biztos hogy van összefüggés, de kipróbálom. Én azt vettem észre, hogy mióta nem eszem semmi csokit, azóta alig van, de én számolatlanul tömtem magamba. Mit csináljak ha minden vendég azt hozott? :oops: Képeket nagyon várom!

Niki: másik topikban is láttam a képket, de most hogy újra megnéztem eszembe jutott hogy Emmácska tényleg úgy néz mint a Shrekből a cica!! Nagyon édi nézés!

Zsu: fúúú már egy nappal túl vagy a kiíráshoz képest! Ez már több mint izgi! Drukkolok nagyon!

S/Niki és Breeki : Nektek is SZORITOK nagyon!
Ákos érzi hogy hamarosan már nem lesz egyedül? Vagy minden a régi és majd ha kibújt akkor fogja fel majd?

Kép
viky30

Andi, Te melyik tescoban voltál?
Mert én a tatabányaiban, a barátnőm (m-l-andrea) pedig a budaörsiben és egyikőnk sem talált semmit:(
Te miket vettél?

A kaki? Hason feküdt a drága és valahogyan kitornászta a pelusból.
Ha 5-6-7 kaki van egy nap az nagyon jó. Örülj neki!

Viki, shrek cica, iiigen! Van benne valami.
Úgyis mindig macskának hívjuk. Vagy cicának. Emmacska:)

Kép
niki30

Fatima!!!!!!!!!!!! Tarek nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsi Petrához is gratulálok!!!

a többi babó is gyönyörűűűű!!!
mangó

Andi én is vettem bugyit neki.
Nem rózsíszínt vettél, amin kis virágok is vannak?

Kép
niki30

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, bébike jól van :) minden vizsg. szerint. Méhszáj csak 1 ujjkúpnyira van nyitva, tehát még nem szülünk :x , doki szerint a héten nem várható "akció"! :cry: :cry: Remélem téved, mert már nagyon hisztis vagyok és folyton bőghetnékem van vagy bőgök is! :cry:
(Esetleges indítás 10-e után várható!)

Mamák, babák, pocakosok Ti jól vagytok?

Evu, Fatima nagyon eltűntetek!
Emmácska kakis képe nem semmi, szép kis termés! :wink:

Lányok, írjatok!!!! :lol:

Zsu
svs

Zsu, már két nappal túlhordtad. De ezt nem azért mondom, h. úr isten. Emma baba bizonyára jól elvan odabennt. Csak gondolom az anyukája türelmetlen már.
Sírsz? Nemsokára itt lesz.
Szerintem az én kis Emmám is később jött volna a kiírt dátumnál, ha nem tervezett császárral szülök.

Stellinával vajon mi lehet? Ő sem jelentkezik. Hm.:)

Kép
niki30

sziasztok lányok,

köszönjük a drukkokat!!!!!
nektek is jelentem, h minden változatlan. eltűnésem oka az egyre több kikapcsolási vágy.......erre meg csak akkor van lehetőségem, h az úrfi alszik :lol:
zsu, ne izgulj, minden rendben lesz, nem véletlen, h emma még odabent van!!!! elhiszem, h türelmetlen vagy- minden kismama az a finishben- de próbálj meg úrrá lenni magadon, mert ha sírsz, az sem neked sem a babádnak nem tesz jót. ELŐ A POZITÍV GONDOLATOKKAL: inkább örülj annak, h nem lett koraszülött és szépen egészségesen fejlődik odabent!!!!!! és élvezd ennek a misztikus állapotnak minden pillanatát, hiszen már tényleg nincs sok hátra és akkor meg majd vágyakozni fogsz utána :lol: :lol: :lol:

sok-sok puszi mindenkinek!
niki
Vendég

Stellina, akkor még nálatok sincs semmi.... :wink:

Kép
niki30

Csajok köszi a bíztatást!!!! Igyekezni fogok!! :wink:
Irigylem a pozitív gondolkásotokat- tudom, h igazatok van- de én egy hisztics p****-vá válok ilyekor!!!! :oops: :oops:
Azért nagyon szeretném a kezemben tartani az én kicsikémet!!!! :lol:

SNiki- neked mit mond a doki?? :wink: És Te hogy bírod?

Niki- hogy bírja a kis cica a sok időjárásváltozást? :)

Zsu
svs

Zsu: kitartást!!!!!! Ki is mondta egyszer: még egy baba sem maradt benn!!!!! :lol: :lol: :lol: A hisztis p... megértem. Én is az voltam. Pedig nekem időre jött, de én egy héttel korbbra vártam. Nem kívánom senkinek azt az időt amit akkor a párom és a családom megélt mellettem. Ma már vicces. Te is nemsokára nevetsz ezen az édes várakozáson!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kicsit várjatok, amíg hüvi lesz, nagyon rossz lehet 40 fokban szülni. Mindjárt itt a hidegfront!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Nem tudom, ki modhatott ilyet :wink: , de kezdem azt hinni, hogy tévedett!!! :lol: :lol: :lol: Mindenesetre megnyugtat, hogy nem vagyok egyedi eset és Ti is éreztetek hasonlókat! :wink:

Köszi!! :lol: Látszik, hogy Ti már komoly Anyukák vagytok! :wink:

Zsu
svs

Naaaagyon komolyak!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Hello Csajok!

Csak villámgyorsan, mert Tarek mellett nem igazán lehet ide jönni! :(

Zsu! Fel a fejjel!!! Nemsokára kint lesz Emma! Nekem is úgy volt, hogy semmi nem lesz azon a hétvégén, aztán mégis begyorsultak az események! Szóval ezt előre senki nem mondhatja meg!!!
Figyi!!! Pihenj RENGETEGET!!! Hidd el, hogy most kell pihenned, mert utána nem lesz rá módod.

Én nem hittem el, de most már tudom, hogy nagyon igaza volt mindenkinek. Alig alszok 6 órát. Azt is csak 3 részletben. :( Iszonyat meló anyának lenni és ez az egyetlen dolog az életemben, amit most nem tehetek félre. Nem úgy mint egy vizsgát annak idején az egyetemen. :) Ott lehetett halasztani, ha nem bírtam a dolgot. Itt ez nem működik!!!! Nem dughatom vissza a fiamat. Pedig néha..... :)

Szóval nem tudom veletek mi a helyzet anyukák, de én nagyon kimerültnek érzem magam és sokszor alig várom, hogy aludjon a picim, pedig amíg a pocakomban volt addig meg azt vártam, hogy itt legyen velünk. :P :oops: :P Na szóval nem semmi ez az egész! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz.

Andi! (b79) és Niki! Nem is értem, hogy ti hogy tudtok jönni és írni. Nálatok mindig alszanak a picik? Vagy ti nem 3 óránként etettek és akkor többet alszik a baba??? Ezt főleg tőled kérdem Andi, mert nekem úgy tűnik, hogy rengeteg a szabadidőd Maja mellett. :) :wink: :roll:

Niki! Emma tök sokat nőtt! És nagyon édes még kakisan is!!! :)

S/Niki! Drukkok nektek is!!!

Evu! Te merre jársz??? :roll:

Na csók mindenkinek!

fatima

Fatima, hátha olvasod! :lol:

Egyre jobb lesz, hidd el. Meg lesz az egyensúly közted a baba között és a házimunka között. Csak még alakulnia kell. Nekem is úgy tűnik, eléggé sokat vagyok itt fenn, de sokáig tartott mire kialakult. Nekem kell, hogy egy kicsit "beszélgessek", mással is foglalkozzak, így gyakran jövök. Amikor meg Maja ébren van 100%osan tudok rá figyelni. És szeirntem ez a titok. Ha érzik a babák, hogy csak ő létezik, akkor nyugodtabbak, és kialakul a rend.
A házimunka meg várhat, az a legutolsó. Persze nem járunk térdig koszban, csak már nem egy nap a takarítás, hanem egy nap, egy helység.
Így baba is és mama is jól érzi magát. Persze, hogy nehéz az eleje, de kitartást, meg lesz a gyümölcse. Tarek tudja mi a jó nektek, csak még nem értitek egymást!!!! :lol: :lol: :lol:

Zavaros voltam?? Bocsi. Megyek, mert apa megjött, és ihaj nekem!!!! :lol:

Kép

Kép
b79andi

Andi, olyan jól megfogalmaztad ezt az időbeosztás dolgot.
Egyébként olyan érdekes, nekem is mindenki azt mondogatta, h. hú, pihenjél sokat (még terhesen), mert utána már nem fogsz tudni.
Hm, hát én tudok. Nálunk ugyan nincs meg az a fajta rendszer, h. ekkor és ekkor alszik/eszik, de napközben mindig ledőlök egy picit, amíg ő is alszik. És még a házimunkával is tudok haladni. Persze nem úgy, mint azelőtt, de szépen apránként mindennel végzek.
És amikor fenn van - csakúgy mint Andi - én is 100%-osan rá tudok hangolódni és akkor nagyon is leszarom a felmosást.
És hozzáteszem, Emma meglátásom szerint kicsit talán többet is van kézben. :oops: :oops:

De remélem Fatima, Te is megtalálod a módját, h. ki tudd magad pihenni! Szalim segít? Anyud ott van még? Beköltözött a lakásába?
Tarek jó baba egyébként? Amíg napközben alszik, mire van időd?

ANDI, MÉG NEM VÁLASZOLTÁL! MILYEN KISBUGYIT VETTÉL MAJÁNAK? ÉS MELYIK TESCOBAN?
NEM RÓZSASZÍN KISVIRÁGOSAT? MERT ÉN OLYAT VETTEM EMMÁNAK (1500 Ft).

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?