Sziasztok!
Hétfő este Fanna 39 fokos lázzal ébredt ,adtam neki kúpot, aztán biztos ami ziher elvittük az ügyeletre -a Heim Pálba, hiszen én is úgy tudtam,h oda kell, meg a kerületi ügyeletes is oda külldött...
Ott meg vörösödött a doki feje, h aznap este mi vagyunk a 10.-ek a XV kerből, pedig a MADARÁSZ-ba kellene menni...
De tök ari volt, nem zavart át a másikba,megvizsgálta Fannát.
Másnap kijött a dokija, virust állapitott meg (mint az ügyeletes), 3 nap láz, 4. nap már nem lehet, lázcsillapitót kapott meg Cataflam cseppet .
Be is tartotta a 3 napot, 39-38 volt, ha már 37.5 annak örültünk.
Nagyon bújt, nyüszmögött, de csak szolidan,panaszkodósan, sokat aludt, de evett - ivott rendesen szerencsére.
Mikor egy fél nap plussz másnap reggel láztalan volt,kivittem szellőztetni Őt az udvarra
Most épp piros pöttyös , de a doki mondta,h ez a virus velejárója,majd elmúlik.
Nem nagyon látszik egyébként.
Kimostam az összes plüssét, lemostam a müanyagokat,kimostam minden moshatót a szobában,a bútorokat meg lemostam Neomagnolos vizzel:)
Neeem vagyok rendmániás, csak valahogy az maradt bennem,h betegség után kb.ezt illik tenni.
Már újra Banyatanya a kis hölgy, úgyhogy minden oké
Mi már kezdjük belakni a kecót, ma vettük meg + raktuk össze az utsó szekrényeket .
Fazsu: Örülök, hogy bejött nektek a hordozókendő!
Jó sok tejcsitek van bizti lefagyasztva!!!
Elég frontos az idő mostanság, lehet ,h azt nehezményezi Adél baba, nem?
Meg a fogiját is ekkortájt kezdi érezni kb.egy baba.
Mi most babakocsival 10 percre lakunk az előző kunyhótól, úgyhogy BÁRMIKOR szólsz ééés mi már indulunk is!!!
És a szülinapi bulira egy hónap múlva persze TI is hivatalosak vagytok!!!
Meg kecónézőbe bármikor!!!