Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

No, mi léptünk. Holnap jövök. :lol: :arrow:
Vendég

Na szép, mire visszajövök, mindenki lelép :evil:
Én nem megyek moziba, legalább 3 éve nem voltunk :lol:
Vacsizni viszont mi is gyakran járunk, bár nem látszik egyikünkön se.

Hajni, Te jobban tudod, hogy miből mennyi kell, én csak azt irtam, amit a hülye fejemmel olvastam :roll: Akkor viszont belehúzok, veszek még egy pár 56-ost, úgyis azok tetszenek a legjobban, olyan édes kicsik :lol:
Siklóernyő? Hú, az nem veszélyes??? Azt kap néznapjára? :roll: Az én páromnak is ma van, ő csak egy üveg bort kap, egy finom csokit, meg egy doboz fagyit. Remélem nem olvas bele a fórumba, hogy más siklóernyőt kap :shock:

Andi, hát nem tudtad, hogy ilyentájt már kinyilik a szemük? Nézd meg Jutta kis emberkéje alatt a feliratot! Ej, nem olvasol szakirodalmat. :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És Jutta, jól döntöttél, pihenj, ne dolgozz. Én már csak 3 hetet fogok, utána 1 hét szabadság Wörth-i tó (ujjézós szmájli), és aztán kiiratom magam. Bár lehet, jobban tenném, ha inkább a légkondis irodában senyvednék, mint a 40 fokos lakásban. A légkondi szerelő meg szabadságon van :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok Csajok!

Zsu! Én biztos viszek valami sütit, nem bírom ki, hogy ne!
Remélem jobb más a hangulatod!
Pontosan hánykor kezdődik a buli és ha a címet is megadnád mondjuk priviben!

Képzeljétek, tegnap voltam dokinál. Mondom neki, hogy ha állok akkor a lágyékomban van egy dudor. Semmi rosszra nem gondoltam, azt hittem kidudorodik egy nyirokcsomó. Azt kiderült sérvem van. De a doki nem esett kétségbe így megpróbálok én sem aggódni. Ja meg mindezek elött elkezd vizsgálni és azt kérdezte, nem hajtom túl magam? Mondom neki 2 gyerekem van, egyáltalán nem. Utána jött ez a sérv ügy így erre el is felejtettem visszatérni, pedíg eddíg nagyon jól éreztem magam, és félek, hogy a végén magamba beszélem a negatív dolgokat! Annyit mondott, ha gondolom menjek el sebészhez és azt hiszem el is fogok menni.
Aztán hazamentem és elmagyaráztam a gyerekeknek, hogy nem szabad most emelgetnem őket. aztán történt valami "baleset" Barnu bőgött én meg ösztönből kaptam fel. Egy anya nem tud uralkodni magán!

Has kérdés. Amikor kiderült, hogy becsúszott a Marcell én arra gondoltam, hogy basszus már megint viziló leszek és nagyon nem tett jót az egomnak. És érdekes módon most harmadjára érzem magam legjobban a bőrömben.
Apa változásai: az elsőnél minden este hasbekenegetés szinte szertartásszerűen, a másodiknál ritkábban, most csak én kenegetem azt is kutyafuttában. Adalékként apa egy gyereket akart és most ritkán jut eszébe, de akkor azt mondja, hogy mennyire várja, hogy megszülessen. Egyszerűen erre a kis szerencsétlenre nincs időnk! De az tény, hogy az apáknak nehéz felnőni ehhez a dologhoz. Az első kettőnél ő volt az aki nem volt hajlandó sexelni, mert "ott figyel egy harmadik", ma már baromira nem izgatja.

Bocsi, hogy szájmenésem van. Délelött nagykerekbe szaladgáltam aztán áraztam, benyomtam egy fél grillcsirkét, aztán tornásztam most itt várom apát az irodában és benneteket olvaslak. Gyerekek telken a nagyszülőkkel, szóval élvezem a semmittevést!
Holnap kiganéjzuk a garázst, már otthon figyel egy konténer (évente egyet telerakunk), aztán irány a telek!

Érdekel ez valakit egyáltalán?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szia Ciripke! Hozzad csak a sütit, biztos elfogy :lol:

Ez a sérv dolog nem múlik el magától, nem? Pont tegnap mesélte egy kollégám, hogy az 5 hetes kislányuknak is lágyék sérve van. És a doki azt mondta, hogy a petefészke türemkedik ki belőle :shock: Hát ez nekem horror. Megműtötték, visszatömködték a petefészkét és bevarrták a sérvet. Annyira brutális, nem? :( Na jó, nem ijesztgetni akarlak, csak elmeséltem.

Marcell után visszarendeződött az alakod? Vissza tudtál fogyni? Csikok?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

A fórumtalival kapcsolatban:

Tudna nekem mindenki küldeni egy e-mail cimet priviben, és aztán csinálnék egy elosztó listát, amire feltenném a cimem és gyártanék egy kis térképet.
Jó igy?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Csajok, van egy olyan topic, hogy 2006. tavaszi babák apukái. Olvassatok bele, még csirájában elhalt, de olyan gáz, ahogy apukák próbálnak sete-sután fórumozni kisbabákról :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Halihó
Mindenki elment moziba, én meg most érek haza munkából.... :shock: Hát szép...
Zsu
Az én e-mail címem még tudod? Mert nekem ez a privi dolog nem mindig megy.... :oops: De ha nem, akkor megírom valahogy...

marek

Sziasztok!

jesszus... :lol: az ember csak pár órára kiteszi a lábát és kell 2 nap míg visszaolvasok.. :lol:

Az osztálytali jó volt. Igaz 3-an voltunk és ebből az egyik a lányom volt, meg összvissz csak fél órás volt, de megérte. :D
A bosszantó az hazafelé történt. Felszálltam a 26-os buszra a szigeten, tömve volt, gyerek az ölemben és két külföldi adta csak át a helyet. Németül makogtak vmit, hogy üljek le. A magyar fiatalok és középkorúak meg újságba, és kilátásba méllyülve ültek a lehető legnyugodtabban. Amikor leültünk akkor meg mindegyik minket nézett és mosolyogtak meg dícsérték a lányomat, hogy milyen szép... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A kombinon ugyan ez. Szintén egy turista volt az egyetlen aki felállt. Most komolyan... Mindegy. Kidühöngtem magamat. Most megyek és dühömben eszem valamit... :lol: :lol: 8)

Ja meg visszaolvasok. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Nna sikerült visszaolvasni, bár a memóriám az nulla.. :oops: A babakocsi tök jó. A kisruhák is haláliak. Ami meg, hogy miből mennyit.. Vivi 51 cm-el született és volt olyan 56-os rugi amibe nem fért bele. Szóval inkább legyen kicsit nagy mint kicsi. Bááár elég nehéz ellenállni az apró kis ruháknak. Vettem anno egy 56-os szürke nyuszis hosszuujjó garbós bodyt. Gőzöm sem volt, hogy hogyan fogom azt a pici fejecskét átpaszírozni rajta, de megvettem. Egyszer sem volt rajta. Szóval kezdésnek a picikből 5-6 db és a nagyobbakból érdemes többet venni.
A csíkok meg.. :lol: A fenekem a hasam alja a combom is csíkos. De mind Vivivel jött ki. Igaz nem miatta. Csak vele 20 kilót híztam. :roll: A melleim meg az után lettek csíkosak, hogy megszültem. 2 számot nőttek szoptatás alatt... Most még nem sikerült újabb csíkokat felfedeznem. Vagy nagyon elbújtak a régiek között.. :lol:
A versenysúlyom meg az érettséginél volt 56 kg. Aztán felcsúszott 62-re és a mostani terhességemet 72-ről kezdtem. Most 74,5 vagyok. Na ennyit belőlem tényleg mert kidobtok.. :oops: 8) :roll:

Marek: neked miért is kell diétáznod?? Magas volt a cukor? Csak azért, mert ha igen akkor sütök diabetikus sütit. ( anyám cukorbeteg.. Van egy csomó szakácskönyve. )

Na aki utazik annak jó utat szép időt és jó pihit, aki mozizik annak jó filmet, aki eszik annak jóétvágyat és aki aludni készül annak jó éjszakát. Meg persze mindenkinek jó éjt. Megyek lelövöm magam... 8) :roll: :lol: pápá :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita
Magas volt a cukor sajnos...de nem vészes. Szerintem ne büntesd a többieket diabetikus sütikkel, én simán elvagyok süti nélkül, majd több nyelvet meg baglyot eszem.... :lol: Inkább hozz a többieknek sütit, ők is mennek majd terhelésre, előtte legalább egyenek egy jót :lol: Én áldom az eget, hogy a terhelés napján volt a céges buli és a főnököm nem kérte a palacsintáját, ezért azt is megettem...másnap úgyis megtudtam, hogy az ilyesmiket el lehet felejteni egy időre... :lol:

marek

De látom mindenki szórakozni van, csak én vadászok itthon bagolyra....Sajnos a férjem csak holnap jön, pedig úgy volt, hogy már ma éjszaka befut valamikor.
Hát mindenkinek jó szórakozást, meg jó pihit meg ilyesmi. Megyek benyomok még egy barackot és elmegyek olvasni. Holnap nem nagyon leszek, mert vendégek jönnek, azt ebédet kell főzni nekik, meg még tanítok is közben a változatosság kedvéért. De azért biztos benézek, csakhogy ne legyen jó napotok!

marek

Marek, a tied megvan!

Rita, ezt nem hivnám osztálytalálkozónak :lol:

Veled szemben nekem kellemes BKV-s tapasztalataim vannak, bár én csak egy hónapban kb 2x megyek tömeggel. A múltkor is úgy pattantak fel oda is és vissza is, mint a kisangyalok. 20-30 közötti pasik. Olyan jól esett :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Egy kérdés: egyszer olvastam, hogy a terhesség vége felé nem szabad háton feküdni, mert a baba súlya nagyon nyomja az ereket, és igy nem jut hozzá elég vér és oxigén.
Én minden este az oldalamon alszom el, de reggel mindig háton ébredem. Szerintetek ez gáz? Csak azért jutott eszembe, mert az egyik terhes kolléganőm pont ezt kérdezte tőlem, mert ő is olvasta valahol :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Én is olvastam és igyekszem nem háton aludni, meg nekem valahogy nem is kényelmes, valamit valami nyom olyankor, de nem tom, hogy mit...Ezt most jól megaszontam....Várd meg talán a tapasztalt anyukákat ezzel a kérdéssel, bár ők most mind nyaralnak, vagy szórakoznak...

marek

Még egy uccsó bejelentkezés mára, aztán megyek szunyálni.
A tavaszi babás topic-ban most pocakos képek helyett babásakat rakosgatnak fel, fotópályázat van, hát tündériek! Azokon élvezkedtem mostanáig :lol:

Na mindenkinek bagolymentes jóccakát :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Halihóó, jó reggelt. :)

Most csak ennyi, mert főznöm kell. Csülköt főzök és tárkonyos ragulevest. Jó diétás kaják. :) Dehát ezt rendeltek. :oops: :wink: :lol: :lol:
Vendég

'reggelt!
csak gyorsan így reggeli előtt:
bocs, tegnap leléptem szó nélkül, de pont akkor sz*rakodott a babanet, mikor el kellett indulnom. a film egy nagy rakás kaki volt... :evil: :evil: :evil: most már mondjuk mindegy.
voltunk tescoban is: hát az ócsó hordozóból egy db sem figyelt a polcon, és senki nem tud róla perzse semmit... abból a cuki macis hálóüzsákból meg csak 6-9 hónapos gyerekre való volt.
már megint nem vettünk semmit :lol: :lol:

Ciripke, pörögjél csak... ;) egy gyerek helyett 3? nem semmi! 8) és Te tornázol! tyű! 8) 8)
a sérv miatt én is mindenképp elmennék dokihoz... fáj is?

bkv: a metró és a combino utazóközönségével én tökéletesen elégedett vagyok. sosem álltam még egy megállónyit sem, de ha életben meglátjátok a hasam, akkor egyértelmű lesz, miért is nem. ;)

alvás: én simán alszom háton... bár az elalvás oldalt történik (~Zsunál), csak azzal a különbséggel, h úgysem tudok melyik oldalamra fordulni igazán kényelmesen, mert mindenhol van vki. de rettentő jól alszom mostanában, és Apuka a horkolásra sem panaszodott jó ideje :oops: :oops: :wink:

Kép
an°°di

Jó reggelt!
Hát mindenki alszik? Akkor csak közlöm veletek, hogy élek, virulok, időközben az uram is hazaért (fél ötkor), szerintem ágyból köszönti a vendégeket :lol:
Nekem boltba kéne mennem, de az autó az udvaron...beállni már tudok, de kitolatni....azt azért talán hagyjuk.... :oops:

marek

Jutta, nagyon helyes, h nem mész dolgozni... nem csak a pihenés miatt, de akkor talán itt is többet leszel ;)

Hajni...micsoda menü, anyáám! :lol: :lol: még jó, h hidegfront van... 35 fokban a csülök azért nem csúszik olyan jól, nem?
film? :roll: :roll:

Zsu, megy e-mail cím priviben.

Kép
an°°di

Upsz....mégse alszik mindenki....
Andi
Ti valóban azt a Bruce Willises filmet néztétek meg tegnap???? Én ilyen filmeket általános iskolás korom óta nem láttam :oops: Jaj de....néhány gyönyörűséget meg kellett néznem angliában a "gyermekeimmel" de kb. ennyi...én filmileg is műveletlen vagyok.... :oops:

marek

Marek, ne izéjjj! Apuka mindenevő...néha nekem is lecsúszik egy-egy kommersz film.. bár mostanában mintha többször fordulna ez elő. és sajnos nem esik jól. vhogy a mainstream akciófilmek/katasztrófafilmek mindig a torkomon akadnak. persze, van ami jó, de egy mozijegy árát valahogy sosem éri meg egyik sem.
drasztikus visszaváltozások következnek... de inkább most megyek el mindenre, mert ha a gyerekek megszületnek, úgysem megyek hónapokig! :roll:

Kép
an°°di

Jó reggelt!

Ma én sem nagyon leszek. Bababolt, Tesco, lakáspuceválás. És mi ma nem eszünk, mert nem főzök. Majd holnap a vendégekkel együtt, addigra étvágy is lesz :lol: . Család érkezik holnap, szülinapot köszönteni :evil: . Jajjj, 28 leszek. Vénülök.
Hajni, micsoda "snassz" ebédet találtál ki kettőtöknek :D .
Nem is értem, azok a kilók, hogy szaladtak fel rád :P :lol:

Andi, nem mindig van újszülött méretben hálózsák, de ha járogattok a tescoba, érdemes megnézni. És nagyon remélem, hogy nálunk lesz hordozó, mert ha nem, hát én rendet bontok.
Az occsó rugikat nem nézted?
Én úgy tudom, hogy háton aludni, a 6. hónaptól nem ajánlatos, mert nem tesz jót sem a gyerek, sem az anyuka keringésének.

A tegnapi csajos buli, jól sikerült. 3 csaj, kalandosan ért oda, dehát legalább emlékezetes marad. Beültek a taxiba,hogy azért mégse késsenek el annyira, erre alig , hogy elindulnak, a taxisba beledurrantak oldalról. Rendőrségi helyszínelés, miegymás, többszörös késés, de a taxis rendes volt,mert ingyé elhozta őket :lol: Elvártam volna, hogy felárat számoljon föl a kaland túráért.
Na, ennyi voltam. Mindenkinek szép napot, sziasztok

Kép
Kép
gabcii

Pálinkás jóreggelt..

:D Jajj de vacak éjszakám volt.. fáj mindenem. Lala sztem keresztben van, mert szélesebb vagyok.

marek: gondoltam csak téged büntetlek diabetikus sütivel. Te se maradj már ki a sütizésből. A bagoly meg különben is túl szálkás. :lol:

Ha jönnek értem kocsival én lehet ma bevállalok egy töltöttpaprikát. :) És akkor 2-3 napig megint nem kell főzni. :D:D:D:D

Na megyek. pussz

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

gabci: Boldog szülinapot!!! :D Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Gabcii, akkor most kívánok boldog szülinapot!!!! ma délután vidékre utazunk a szüleimhez hétvégére, így inkább előbb. :D

28? emlékszem arra az évre ;) nagyon fasza kis év volt! :D
űlehet, h a hátonfekvéstől zsibbadok??? mekkora barom vagyok? dehát mit lehet tenni, ha hanyattfordulok alvás közben? :roll: :roll:
tescoba nem járunk (két kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam életemben), de menni fogunk, ha ennyire megéri. rugikat is néztem, de abból sztem van most elég kezdetnek. majd lepedőt szeretnék a gyerkőcöknek, meg mittomén.. :?
tyű, jó kis taxis kaland!

Kép
an°°di

Andi:
nekem sem tetszett a film, meg iszonyat hosszú volt. Fájt mindenem az üléstől, keményedett a hasam, szval átszenvedtem azt a 2 órát.

Gabcii:
nem ketten leszünk rá. :)
Jönnek ebédre. :wink:

Most tiszta boldog vagyok. :) Marcusék holnap helyett ma hazajönnek ebéd után. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabcii:
Boldog születésnapot!
Vendég

Sziasztok
Tegnap próbáltam Zsut megnyugtatni, mer ugye nincs itt semmi gond, ma meg én fogok panaszkodni.
Jön hozzánk a férjem öccse és barátnője....vegetáriánusok....Tegnap elmentem a piacra, hazacipeltem egy csomó zöldséget, aztán elmentem boltba, hazacipeltem egy csomó más kaját, meg üdítőt stb. Meg persze kitakarítottam, mer ugye hát vendégek....
Ma reggel annyi kérésem volt, hogy amit tegnap nem tudtam megvenni azt legyen olyan kedves....nem volt....Hazajöttem....hoztál kiflit....mé mondtad, hogy kiflit akarsz enni baszki?
Szóval most teregetek...egyedül, aztán főzőcskézek...egyedül....aztán tanítok, aztán készülök holnapra, mert akkor meg anyósékat várjuk ebédre, mert ugye a kisfiuknak névnapja volt....amikor egy hétig kórházban voltam, akkor túl messze laktunk....
Szóval egész hétvégén kiszolgálom a családot és senkinek fel nem tűnik, senki nem érzi, hogy esetleg segíthetne, vagy esetleg megterhelő is lehet és jólesne néha leülni...
Szóval nekem nem a hassimogatás hiányzik, az még megvan, de ez a minimális odafigyelés....ezért vagyok olyan sűrűn rosszkedvű....mer én ugye már elvesztettem egy babát és nem szeretnék mégegyet és szertném azt érezni, hogy ez nem csak nekem fontos....
Na most bőgök, tudom, ezt meg kellett volna tartanom magamnak...majd jól le leszek cseszve.
marek

Marek, a Te pasid legalább ébren van 8)
(bocs, most ennél több vigasz nem szorult belém ;) )
de az, h nem tűnik fel senkinek, ha minden rendben van, az élet egyik legnagyobb igazságtalansága. és ez mindkét oldalról érvényes (rám biztosan)...
sajnálom, h szarul indul a hétvége...
nem lehet, h egyszerűen nem foglalkozol vele, csakúgy, mint a paicos morgással? :roll:

Kép
an°°di

Marek!

No ezt rögtön fejezd be! Nem ám a sírást és a panaszkodást... hanem ezt a "mindenkitkiszolgálást"!

Tessék pihenni, a cipekedés amúgy sem női munka, főleg nem terhesen!

Párom eddig is kímélt ált. de azért nem igazán értette, hogy ha ugye terhes vagyok és nem beteg, akkor miért kellene máshogy élnem. :?

Amikor múltkor vizsgálaton voltam és hazajöttem, nem értette, hgy ez most miért akkora cucc... (mármint a megrövidült méhszáj) még az eset neki szarul, hogy nem igen kellene szexelnünk... :twisted:

Utána felhívott egy ismerős nőgyógyászt (apja haverja) és az úgy megijesztette - pedig gondolom csak tényszerűen elmondta, amit a másik doki is pedzegetett - hogy most 2,5 hét szobafogságon vagyok, azt hiszem a teraszig enged ki... :roll:
No jó ez túlzás a részéről, de legalább felfogta!

A többiket mindjárt visszaolvasom, most csak Marekre akartam reagálni!! De fel a fejjel, neked nincs semmi bajod, tehát nem kell egésznap pihizned, de hallgass a testedre, ha azt mondja, hogy ez már sok, akkor pihi, ha van kifli, ha nincs!

Jutta

KépKép
jutta

na, Lányok, én lelépek, mert mindjárt indulnunk kell...
nagyon jó hétvégét, pihenjetek, és mindenki küldjetek el a búsba, akiknél nem Ti vagytok a középpontban (hihi, ideje lesz Anyukámmal találkoznom, aki még az almacsutkát is kiveszi a kezemből, h "jaj, Kislányom, hagyd, majd én", és ezen jól "összeveszünk" :D )
hurrá hétvége!!!! (eddig dolgoztam :? )
:arrow:

Kép
an°°di

Gabci, Boldog Szülinapot!!!!

Marek, jó tett helyébe jót várj, megpróbállak én is felviditani. Mert nektek sikerült tegnap jobb belátásra birni engem, bár az elején nem úgy nézett ki. Apuka este 10-kor jött haza, nem is telefonált, pedig névnapja volt tegnap,én meg készültem. Szóval gondolhatjátok,hogy rátett még az amúgy is elb@szott kedvemre. Kicsit sirtam, duzzogtam, aztán megbeszéltük és összebújva aludtunk el. Ma meg nagyon igyekszik :lol:

Marek, neked csak azt tudom javasolni,hogy ha a férjed magától nem segit, akkor oszd ki neki a feladatokat! Küldd el vásárolni, vagy menjetek együtt, a porszivózást is biztos meg tudja csinálni! Egyébként tavaly ősszel én is elvesztettem egy kisbabát, bár még nagyon fiatal terhesség volt, de a mostanit szinte végig rettegtem.
Ha pedig jön a családja, akkor különösen segithet. Jobb, ha most hozzászokik, később méginkább szükséged lesz rá!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, pü-t megkaptam!
Marek, tied megvan.
Jutta, Rita, Ciripke, küldjétek pü-ben az email cimeteket a tali miatt.
Aztán persze Móni is, ha hazajött.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, egy iker babakocsi a Vaterán
http://www.vatera.hu/bergon_iker_babako ... 20779.html

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

marek: sovány vigasz tudom, de lesz még ilyen. :( Nálunk ugyan ez olyan 3-4 havonta van. De fel a fejjel. Holnap jobb lesz. Én iyenkor ledőlök. Ha meg kérdi, hogy i a bajom: Fáj a hasam. kész el van intézve

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

na megyek mert odaég az ebéd. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Gabcii, boldog szülinapot! 28 hm én arra nem is emlékszem, jaaaa az most van nekem is, egy pár hónappal járok előtted... :lol:

Zsu, küldtem priviben e-mail címet. Ja és én is diétán vagyok, de én a súlyom miatt... :oops:
De viszek egy kis görögsalit, jó?

Hétfőn megyek fodrászhoz, apuka külön egngelyével elhagyhatom a házat, de csak ha addig fekszem! Szerintem azóta nem görcsölök, csak oldalt húzódnak néha a szallagok, de én ezt a két érzést nem tudom megkülönbztetni.. béna vagyok na! :oops: :roll:

Csajok, mi ez a háton nem alvás? Én is oldalt kedem,de végig forgolódom, bár párhete valamiért hason már nem alszom, mintha lenne ott egy dudor, és nem kényelmes rajta... fura dolog ez a terhesség... :shock: :lol:

Nohát ennek a méhszáj izémnek kellemes mellékhatásai vannak:
apuka bevásárolt és megfőzött (húsleves + fasírt krumplival).
Mondtam már hogy egy főnyeremény?

Holnap jön egy barátném szórakoztatni, és újfent a drága férjem főz. Ja és lez időm babakelengye listát csinálni táblázatos összehasonlítással! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, megkaptam, küldtem is emailben egy szerintem nagyon szupi, rendszerezett babakelengye listát, sok hasznos tanáccsal kiegészitve. Sajna word dokumentumot nem tudtam csatolni a babanetre.

A paprikáskrumpli hizlal? Szerintem nem, mert az lesz pénteken :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, köszi!!

A Jolka-féle listát már lementettem, a tiedet is hozzánézem, meg egy könyvből ill. a barátnőm félét...

Valaki más tud küldeni még tuti listát? Timur? priviben jöhet és akkor azt is integrálom... :-)

És nem feledkeztem meg arról, hogy a humánértelmiséggel megosszam az eredményt! :lol: 8)

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok
Elkészült az ebéd, elmentek a vendégek, elment a tanítvány, addigra fájt a hasam, mint az állat, bár én sose tudom, hogy most mim fáj, a gyomrom, vagy a babánál valami...ez a legrosszabb, hogy nem tudod mire lehet legyinteni, mit kell komolyan venni.
Aztán elmeséltem apukának, hogy valószínűleg azért fáj, mert egész délelőtt főztem ,és elvárom, hogy holnap segítsen....Majd meglássuk...
Mindjárt megyek kicsit összetakarítom a konyhát, holnap mégiscsak jön anyóspajtás....aztán meglátom, hogy kijön e segíteni, de nem gondolnám, mert most feküdt le olvasni és az ugye szent és sérthetetlen.....

marek

Marek, ha most fáj a hasad, akkor MOST feküdj le!

A mosogatni való úgy is megvár.... pihi!!! Ez most tényleg nem vicc!!! A te hasad is szent és sérthetetlen, hát jól elolvasgattok egymás mellett.... majd ha kipihented magad, meg alukáltál, akkor összerámolod a konyhát!!! Apósod holnap jö, nem? Nem 1 óra múlva... és ha mondjuk rumlit talál, akkor mi van?

Nem vagy te egy kicsit túlságosan önsanyargató?

Jutta

KépKép
jutta

Marek, kezd nálad is előjönni ez a Timi féle mindenkinekmegakarunkfelelni szindróma.
Miért nem Bálint most a legfontosabb??? :evil:
Igaza van Juttának, igenis pihenj, a mosogatnivaló megvár. Apuka meg olvas? :evil:
Csapj az asztalra Marek :lol:

Jutta, Timi most nem fog küldeni, mert nyaralnak, nem emlékszel? Ja, a terhes nők memóriája... :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, nem kellett volna a tiszteletünkre még fodrászhoz is menni :wink: Aztán szép legyél ám!

Én még fogorvoshoz szaladok el jövő héten, hogy az összes protkóm szép legyen a talira :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kicsit bekukk!

Köszönöm, aranyosak vagytok. Igazából, hétfőn lesz a szülinapom, csak elöbb tartjuk. Egyébként, én meg sem tartanám, ha rajtam múlna, mert utálom a szülinapomat.
Marek, értem, hogy rendnek kell lenni, meg fincsi kajának ha családlátogatásra készül az ember, de nem mindenáron!
Annyiszor hallom tőled, hogy fáj a hasad és mégsem vigyázol eléggé magadra, de ez az én véleményem csak...
Apukák, meg külömbözően állnak a jelen helyzethez, nem róhatjuk föl nekik. Rosszul esik, de biztos, hogy nem mi várunk el túl sokat?
Lehet, hogy most azért ez a véleményem, mert mi délelött vásárolgattunk, és teljesen meg vagyok elégedve a mai hozzá állással.
Nagyon tuti ( Tescos) hordozót vettünk, meg cumisüveget, játszó cumit. Lassan alakul a kelengyénk :)

Kép
Kép
gabcii

Kép

Bébi hordozó
Kép

Kép
Kép
gabcii

Tudom ám, hogy igazatok van, de nem mindig olyan egyszerű önzőnek lenni....

Egyébként meg senkinek nem akarok megfelelni, csak saját magamnak, sokszor az a legrossszbb....Na mindegy....letojom....előkészítettem a holnapi kaját, aludtam egyet, vacsoráztam, most megyek olvasni és sz*rok a világra. Közben apukával jól összevesztem, hogy esetleg segíthetne egy kicsit....többet ennél nem tehetek...

A legnagyobb baj, hogy túlságosan jól viselem a terhességet, élet, erő egészség vagyok és ahogy már írtam nem tudom melyik jelre kell figyelni, melyiket kell komolyan venni....Vigyázok én magamra, meg pihenek, meg minden, csak sokszor megfordítom a sorrendet....Hülye vagyok tudom...

Már annyi értelmetlenséget összeírtam, hogy jobb ha elteszem magam holnapra....
Jóccakát!

Ja, és Gabci....neked komolyan megvan már mindened? Elsírom magam....Nekem még semmim nincs :cry: Jó ez a hordozó, nekem is el kellene mennem a tescoba, de ma már nem vállalom be...

marek

Marek!

Tényleg ne haragudj, de vhogy én is így gondolkodtam eddig... mármint, azért nem vettem vissza, mert:

"A legnagyobb baj, hogy túlságosan jól viselem a terhességet, élet, erő egészség vagyok és ahogy már írtam nem tudom melyik jelre kell figyelni, melyiket kell komolyan venni...."

szó szerint, én is eddig a probléma mentes terhességemről voltam híres!

és tessék, tudod, hogy most hogy megijedtem... jó tudom, hogy nem lesz semmi gond, csak mostmár oda kell figyelnem magamra, és már tényleg nem parázok, de azért hagy figyelmeztesselek, hogy én is pont így gondolkodtam!

Na jóccakát, én bújok apához! Jó fiú volt egész nap! Bár sex az nálunk se igen lesz mostanság, de a cirógatás még nem tiltott! :wink:
Azért ez a nuku szex sz@rul hangzik, de csak kibírható, álítóla a finishben majd újra lehet... mondjuk akkora hassal... :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok! :)

Megjött tegnap Marcus,így csak átfutottam amit írtatok. :)

Marek:
pihenj!!!

No én lépek is, mert ma is vendégek jönnek, így főznöm kell, meg Marcizok.
Vendég

Sziasztok
Majdnem kész az ebéd....apuka segített, bár be kellett vetnem egy kis női praktikát :oops:
Jutta
Tudom, hogy igazad van, tudom, hogy ezek a problémamentes terhességek hova vezethetnek....Próbálok is vigyázni magamra.

Ma már nem nagyon leszek csak este, de látom mindenki vasárnapi ebédet főz, meg vendégeket vár meg ilyesmi. :lol:

marek

Zsuzsa!

Ment a cimem.
Jövő héten biztos lemegyek egy sebészhez, de nem már nem is izgatom magam ezen. Egyébként a fiamat is 4 hónaposan műtötték sérvvel, tudom, hogy nem nagy kaland, csak mi van ha terhesen záródik ki. Na de erre nem is gondolok. Egyébként nem fáj.

Apákat meg ki kell osztani. Persze ők már egy náthától kihalnak!
Mondjuk nálunk most nagyon jó a helyzet, tegnap is úgy aggódott, hogy miért vagyok sz@rul.

Na tegnap nem nagy hasznom volt a pincetakaritásban, pont megint nem voltam valami jól. Megfőztem 2 napra (bableves, rántott cukkini meg padlizsán, rizibizi) aztán csak aludtam. Utána lementünk a telekre, kerti hússütés, bezaba, gyerekek bicikliztek, aztán alvás. Reggeli után jöttünk haza, gyerekek csak este jönnek. Most forma 1 közben pihizünk (küzdök a laptoppal, egyik gomb sincs jó helyen, de lusta vagyok bekapcsolni a gépet). Örülni kéne ennek a nyuginak, de már nagyon hiányoznak.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?