Sziaszok,
Bejelentkezem en is, szerencsesen megerkeztunk penteken, csak utana ferj bedobta, hogy menjunk el egy kis oceanunnepre a nyaralonkba, mivel anyosek elutaztak es ures volt a nyaralo
, igy kihasznaltuk es csak tegnap este jottunk haza.
Csinaltam kepeket, Marseille csodalatosan szep, majd tudjatok, ha raszanom magam, akkor dobok fel kepeket!
Tegnap meg az ocean unnepe alkalmabol majd 200 hajo kinn volt a tengeren, feldiszitve es viragszirmokat szortunk bele! Ez a halaszoknak van leginkabb, hogy az ocean Istene sok halat adjon! Olyan szep volt, de ide mar gyagyult agyammal nem vittem fenykepezot
Nem olvastam meg vissza teljesen,
csak amire emlekszem:
Kati
Jaj te szegeny, meg szegeny tesod!!!! Nagyon sok erot kivanok nektek, nem tudom mi segithetne ezekben a pillanatokban, ennel szornyubb helyzet nagyon keves adodik az eletben! Hatha szerencsejuk lesz, hatha megsem igaz, ha valoban nem latszik rajta, talan a JO ISTEN ratok nez es megjutalmazza az elettel ezt az artatlan kicsi gyereket!!
Rokica
Zsuzsa rengeteget valtozott, hizott is, ami kulon jol all neki, fokepp az arcocskajan latszodik, nagyon helyes kislany es milyen ugyes ilyen jo kis progikat kitalalni maganak
Megann,
Akkor hangosan is gratula, ha beigazolodott, jo terhesseget kivanok! A faradsag elmulik majd, de egyel sok sok vitamint, mert erre most szukseged van!
Csibb,
Fanny ennivalo lehet ezzel a humorerzekkel
Thomasanne
Mostohaanyukaddal kijossz??? Jezus, egy evvel oregebb csak???
Ayse,
Jaj de aranyos Lili ezzel a rajzzal! Szerintem ne aggodj ezen a dackorszakon, meg hogy apas, majd tulesik ezen is, mi Mattal mar eleg sok ilyen korszakon vegigutaztunk
Most eppen a Balazst nyirom mert imadom korszakat eli, amibol rengeteg vitank van es nem fogja fol, hogy csak annyit varok el tole, hogy legyen mar egy kicsit aranyosabb, puhabb Balazzsal, mert allandoan csepeli, ellentmond neki, elveszi a jatekat, bosszantja stb
Pedig tudom, hogy imadja
Andris nagyon lovagis kiskrapek lesz
And,
Hat ez a bilistory levett a labamrol engem is
Most hogy all a szenaja, marmint a bilinek, befogta mar a zenelojet
Juci
Nagyon jo utat kivanok es kerunk sok-sok kepet
Maresz
Fiam detto imadja a korhintat, mar ha csak beszelunk rola, teljesen
beizgul es kiabalja, hogy hinta koj-hinta koj
Na ennyire tellett most tolem, rengeteg a munkam
Aniko