Új privát üzeneted érkezett!

Jó, hogy jöttél kicsit Szilvi!!! Hiányoztál!!! És Ákos is!!! :lol:

És, jó hogy leírtad! Jó volt olvasni!
Részemről még csak annyit, hogy
[quote="csillik szilvi"]
írta:
csillik szilviOlyanná kezd válni, mintha valami „versenyistálló lenne”.

Én nem érzem így. Én úgy érzem, hogy mindenki leírta ahogyan ő csinálta. Kicsit talán van, aki erőteljesebben mint a másik :wink: de ettől függetlenül mindenki kedvére válogathat, montázsolhat a maga és gyereke kedvére. :lol: :lol:

Mostmár tényleg dugultam!!!!! Még a végén azért lesz lelkiismeret furim, mert többet vagyok itt, mint a kiságy mellett!!! :wink: :wink:
Ja, a házi munka itt is szalad, helyette itt téblábolok!!!! :oops:

Kép

Kép
b79andi

Szilvi dejóóóóó, hiányoztál!!!
Szuper amit írtál, köszi. E most idevaló volt :wink: .
Ákos gyönyörű.

Nekem kicsit rosszul esett amit Marcsi írt.Durva és tapintatlan. Nem is értem.... :roll: Zsófi észt osztott? Mikor?én ezt nem vettem észre...

Na mindegy, lezártam a témát, ki is léptem, puszi Mindenkinek....

KépKép
logi

igen, nekem sértődésnek tűnt.

szó sincs szeret nem szeretről. mondott itt ilyet vki?
jajistenem.
kezdünk ovisok lenni.
v. lehet jobb lenne ha bentről a munkára figyelnék. :lol:

Marcsi

KépKép
alon

[quote="kerekpocak"]a írta:kerekpocakndi nagyon nagyon kedves vagy! -asszem klári és marcsi is osztja a "tanokat" de persze nem 100% az ő nevükben nem szép ilyet mondani
:oops: :oops: .

Zsóka, ERRE UTALTAM !!!
NEM ÉRZEM, H. TAPINTATLAN LETTEM VOLNA.
HA IGEN, ITT ÉS MOST ELNÉZÉSEDET KÉREM.

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Én B79Andival éretek egyet. Olyan szívesen jövök ide a kérdéseimmel és örülök, hogy mindenki leírja a sokszor eltérő tapasztalatait. Amikor én ma leírtam, hogy Beni átaludta az éjszakát akkor szerettem volna megosztani veletek az örömömet. Szóval eszembe sem jutna hogy versenyezzek bárkivel!!!
Szilvi remélem nem ezért gondoltad például amit írtál. Én is örülök hogy jöttél és a versenyistállós mondatodon kivül a többit nagyon szívesen olvastam. PONT ez a jó a fórumon!! Mindenki leírja hogy neki hogyan jó és miért. OLYAT ÉN MÉG NEM OLVASTAM HOGY BÁRKI LESZÓLTA VOLNA A MÁSIKAT HOGY NE ÚGY CSINÁLD AZ ROSSZ VAGY HÜLYESÉG, BEZZEG ÉN JÓL CSINÁLOM, AZ ÉN GYEREKEM A SZUPER!! MIndenki csak leírja hogy szerinte hogy jó, nála mi vált be és pont.
Kezdő anyukaként sokat tudtam meg és jó lenne ha ez így maradna!!!

És én folytatom a témát, mert szerintem fontos a tapasztalatcsere!!!

Szerintem az a lényeg, hogy SZERETETTEL és FIGYELEMMEL, TÜRELEMMEL neveljük a kicsiket. Ha úgy tesztek, hogy neki és nektek is jó akkor minden rendben. Sokatoknál már elég nagyok a gyerekek hogy láthassátok a visszajelzést. Irtátok, hogy kiegyensúlyozottak, mosolygósak és ez a legfontosabb. Az aggódás és agyalás pedig életünk végéig tartani fog miattuk! Pont ez a jó szülő ismérve.

Alvás: én rettentő álomszuszék vagyok, alvásigényem 10 óra és ezért muszáj megpróbálnom hogy Beni is átaludja az éjszakát, mert különben ingerült vagyok és türelmetlen, tehát nálam fontos hogy mindent megtegyek azért hogy ez sikerüljön és tök jó hogy Zsófi ajánlotta ezt a módszert. Amikor kialvatlan vagyok és munka után hazajön apa akkor hisztisen szólok hozzá és vitázunk és ez nagyon nem jó mert kihat kettőnk kapcsolatára és a baba is megérzi a rossz hangulatot.

Cicin alvás: sokszor Beni is cicin alszik el, de csak akkor teszem ágyba ha már büfizett és érzem hogy eleget evett. A büfi megy így álmában is és sokszor enélkül is sikerül elaludni. Ez így nem lehet gond szerintem, de még nem tudom hogy mi lesz a következmény, remélem nem szokik rá hogy CSAK cicin fog tudni elaludni egy idő után.....

Kép
viky30

Szilvi, jó,h jöttél!!!és nekem is nagyon tetszettek a soraid! :)
Ákos gyönyörű!!!! :)
Konkl: én is egyetértek, h ahogy az élet más területein, itt is hibázhatunk, csak majd később tudjuk meg. :oops: :oops: :?
Zsóka, én sem sértödtem meg, hanem azt vallom, amit te! Meghallgatjuk egymást! :)
Ne lépj ki!!!!!!!!HIÁNYOZNÁL!!!!!!!!!!!!!!!!Annyit nem ér az egész!!!!!!!!!! :oops: :? :( :cry:
mazsolák

Szilvi: Ákos nagyon sokat nőtt és helyes a kis pofija!!!!!!!!!

Kép
viky30

Zsóka, légy szíves olvass vissza, ha lesz időd, h. mit mire írtam, mert most meg én sértődtem meg.. :lol:

olyat szerintem főleg nem írtam, ami miatt el kéne hagynod a fórumot.

én csak Zsófit idéztem saját magammal kapcsolatban.

de most tényleg nem lehet leírni, h. ki mit érez v. gondol, mert akkor ilyen viták lesznek itt?

M.

Marcsi

KépKép
alon

DEHOGY LÉPEK KI, ÚGY ÉRTETTEM A KILÉPÉST, HOGY MOST (PÁR PERCRE) KILÉPEK... :lol: :lol:

KépKép
logi

Marcsi,visszaolvastam de nem esik le, mire/kire akadtál ki ennyire.
Na mid1, nem is érdekes.

"de most tényleg nem lehet leírni, h. ki mit érez v. gondol, mert akkor ilyen viták lesznek itt? "
---dehogyisnem, sőőőt. Semmilyen vita nem volt, ezért nem értettem/értem a stílusod és az írásod.
Biztos a front, jön a meleg, nem bírjuk még a hőség gondolatát sem.. :wink: :lol:
pusszok

KépKép
logi

Javítsunk a hangulaton!!!!
Egy mai fotó, első ücsörgés a hordozóban:

Kép

Kérhetek tőletek is édi mosolygós képeket????

Raimond Lap Babazenét ismeri valaki? Érdemes megvenni??

Kép
viky30

Zsóka, én annyira akadtam ki, amennyire te megsértődtél ! :wink:

egy olyan kommunikációs csatorna, ahol hangsúly, mimika, és gesztusok nélkül kell megérteni egy számunkra ismeretlen másikat, v. megértetni magunkat, úgy látszik ilyen ÁRNYALATOKBAN történő félreértésekhez vezetnek.

asszem részemről a téma lezárva !

jaj de cuki Beni , ahogy mosolyog !!

Szilvi Ákosod mekkorát nőtt !! tündéri ő is nagyon !

M.

Marcsi

KépKép
alon

huu, elvileg nem vagyok itt. Csak 1 rövidet:

Beni irtó cuki, nagyon aranyos!!! :) :) Viki, hol vetted a rugit: C&A, v kenguru, nagyon szeretem az ilyen stílusú, anyagú rucikat!!!! :)

na léptem, csak késő este leszek...
mazsolák

Viky:Beni nagyon tündéri! :D
Nem a hozzászólásodra értettem, sőt ahhoz gratulálok! :) Ez már egy ideje érlelődik bennem. Ha valaki érti a „versenyistálló” jelzőt, kérem magyarázza meg. :oops:
Viky+Andi: Maximálisan igazatok van abban, hogy ez a topik azért jó, hogy az ember kérdéseket tegyen fel + megoszthassa a sikereit. Én azon sokalltam be, amikor a feltett kérdésekre szépen sorban jöttek a válaszok és ha ezzel ha valaki nem értett egyet, akkor addig írta a sajátját míg mindenki bele nem fáradt. Erre mondom azt, hogy próbáljuk meg elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák és nem húzhatjuk rá minden gyerekre a könyvek által felvázolt modellt. Nagyon jól írtad, hogy a sok vélemény közül lehet mazsolázni, csak én néha úgy éreztem / mondom én éreztem így/, hogy utána mintha némelyikünknek szégyen lett volna, ha az nem sikerül.
Lehet már érteni, hogy mit akartam írni? :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Marcsi, én nem sértődtem meg, ez azért nem az a kategória, csak rosszul esett és nem értettem :o .
Én is lezártam a témát :D .

Beni nagyon-nagyon széééép!!

Edu, extra köszönet!!! :wink: :wink:

Hintapalinta itthon :D :
Kép Kép

KépKép
logi

NA, mint mindenki most én is magamra vettem Marcsi a mondataidat. Kétszer olvastam végig, és csak úgy mint Zsóka esküszöm nem értem mire írtad. Nem volt sértődés szerintem egyáltalán.
Úgy érzem viszont hogy az ágálást, hogy nem alszik a gyerek, ránk értetted Katával hiszen mi írtuk, hogy hihi nem alussza át az éjszakát, pedig már 10/11 kg. De ez csak vicces megjegyzés volt. Álmomban sem gondoltam volna, hogy újra felgördül vele ez a téma.
De ha már Zsófi reagált rá, ráadásul ilyen kimerítően, hosszan akkor úgy éreztem hogy nekem is századszorra le kell írnom a véleményem. De nem azért hogy ezt a módszert ócsároljam, hiszen a pont egyelőre nálatok van(hisz a ti gyerekeitek alszanak és a mieink nem), hanem csak hogy leírjam azokat az apró pici lépéseket, amik már nálunk is vannak anélkül hogy ezt a módszert alkalmaznánk. Ergó módszer nélkül is aludni fog a gyerek egyszer vmikor.
Ez csak egy szimpla válasz volt, amit egy éjszakás gondolkodás előzött meg, mert persze, hogy én is elbizonytalanodok, de aztán megerősítettem magam. A cikket csak azért másoltam be, hogy látszódjék van írás a másik oldalról is.
Eszem ágában sem volt versenyistállót játszani. Hagyhattam volna válasz nélkül is Zsófi egész írását, de hát az úgy nem lett volna őszinte, mert kavargó gondolatokat indított el bennem.

na, most ismét lelépek, részemről nem szeretnék már ezen rágódni, mert nem tudok másra koncentrálni. Edusnak is ezer éve akarok írni, meg a babákat is megdícsérni, de erre már csak este lesz időm.

puszi Mindnekinek!!!!

Kép
nóri8

jó látom közben a felhők elmentek, a téma lezáródott, én is abbahagytam.....:)

Kép
nóri8

Marci csudiédi!!!! Szép mosolygós nagyfiúúú!! :lol:

Beni csíkos rucija Kenguru Gold-os, de turiban vettem :lol:

BABAZENE-t ismeri vki? Asszem elveszett a kérdésem a sok hozzászólás között....

Kép
viky30

Viki,ez az a babazene, ami a babaneten is megy, amikor belépek?
logi

és ha ezzel ha valaki nem értett egyet, akkor addig írta a sajátját míg mindenki bele nem fáradt.
Most magamat idézem, akarom mondani helyesbítem.
:oops: :oops:
1 lehet, hogy nem mindenki csak én /túl heves vagyok/
2. Szeretném azokat a kijelentéseket elkerülni, hogy „biztosan rám gondoltál”, mert
a. nem mondom meg, :D
b. teljesen lényegtelen, :D
c. leírtam a saját véleményemet, de ezzel nem akartam vitát indítani, :roll:
d. ha nem érezném itt jól magam, átmennék másik topikba.
:D :lol: :D :lol:
Amíg elfogadtok ilyennek amilyen vagyok, MARADOK! :wink:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

NA, MÁR MEGINT ÉN! :oops: :oops: :oops:
MARCI NAGYON HELYES!
KÉRDÉS:VAN VALAKINEK RUGÓS HINTÁJA?MIKORTÓL LEHET HASZNÁLNI?

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Kikérem magunknak a versenyistállót!!! Kérem, mi ogrék vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak nem zöldek. Még. :wink:

Jó itt lenni!!!!!! Már megint! :lol:

Viki: én nem ismerem a zenét!!! :cry: És Beni már megint vigyorog!

Zsóka: jól a frászt hoztad mindenkire! :lol: :wink: Jó ez a hinta!!! Nagyon tetszik. De látom, nem vagyok egyedül! Marci is nagyon élvezi!

Képzeljétek!

Maja, mostanában úgy alszik, hogy a kiságy széle felé araszol. Addig addig, amíg úgy tud helyezkedni, hogy kilóg a keze. Persze, mikr felébred, hiányzik neki, hiszen nem tudja visszahúzni. Ettől meg jó mérges lesz. Mivel nem szeretem azt a párnát, amit a kiságyra lehet kötözni, ezért kitaláltam, hogy szúnyoghálót erősítek a kiságyra, így meggátolva, hogy kidugja a kezét.
Jó, ötlet volt!!! :lol: Most átaraszol a másik oldalra, és ott lóg a keze. :cry: :cry:
Még álmában is incselkedik velem!!!!!

Kép

Kép
b79andi

[quote="csillik szilvi"]A írta:csillik szilvimíg elfogadtok ilyennek amilyen vagyok, MARADOK!

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!

Csak az a baj veled, hogy kevés képet ösztasz meg velünk Ákosról!!! :wink: Pedig már olyan nagy fiú! És úgy hiányoznak a csajozós képei!!!!

Kép

Kép
b79andi

[quote="csillik szilvi"] írta:csillik szilvis ha ezzel ha valaki nem értett egyet, akkor addig írta a sajátját míg mindenki bele nem fáradt.
Most magamat idézem, akarom mondani helyesbítem.
:oops: :oops:
1 lehet, hogy nem mindenki csak én /túl heves vagyok/
2. Szeretném azokat a kijelentéseket elkerülni, hogy „biztosan rám gondoltál”

felteszem rám gondoltál.

pedig én pont azt írtam, h elfogadok én mindent.

de nem nyomatom tovább.. nem versenyistálló valóban. ha ismered az osztályomat pontosan tudod h soha nem törekedtem én arra h egyformán, ugyanúgy, lélektelenül.

csak ha vki leírja, h a gyereke nem alszik éjjel- akkor bennem úgy csapódik ez le h ez egy probléma. én annak élném meg, mert vikihez hasonlóan nekem fontos az éjszakai alvás.

hidd el ahogy úgy érzi nóri, kata, zsóka, te is h őket ez bántja mi is marcsival pont ugyanúgy. h mi vagyunk a karrierista, hideg, rideg, lelketlen anyák.

marcsit is biztosan érzékenyen érinti a téma, nem azért ment ő pl vissza dolgozni mert annyira jó (persze most megpróbálja azért élvezni) hanem mert kell a pénz.

és én értem amit marcsi írt. vikinek a feltett kérdésre reagáltunk, és nem jött ki jól, az utána köv. szóváltás.

de én csak magamat sztném ismételni: megértem h vkinek ez a rendszer, nem ringatós dolog nem jön be. na.
kerekpocak

MARCI NAGYON ÉDES!!!!!!!!!
kerekpocak

Kedvet kaptam a képekhez:

Szilvi-Ákos után szabadon, tegnapi pasizás. Hát még nem valami lelkesek!!!
Kép

Apával az új kenguruban
Kép

Játszószőnyeg tényleg jó!!!!
Kép

Kép

Kép
b79andi

hú de jó az apás kép!!!!!!!!!!!
meg a többi is!!!!
kerekpocak

Sziasztok.

Andi: Olyan jót nevettem a kis Maján! Jó fej, nagyon!!!! :lol:
Szilvi: Marci nagyon aranyos babuci, csak gratulálni tudok, szépet hoztatok össze!!!! :lol: ÉS tök jó, hogy ilyen őszintén leírod a véleményed, ez a helyes!!!! Mindenkinek megvan a maga gondolata és szerintem egy kezdő anyuka számára iszonyat jó, ha valami problémával áll szemben és a fórumon talál segítséget. Én nagyon sokat olvasgatlak Titeket és néha-néha hozzá is szoktam szólni. Bár a tapasztalatom még igen csekély. :oops: Mindenesetre örülök, hogy itt lehetek közöttetek!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Andi: ezek a képek???!!! :lol: :wink: Most már kész vagyok teljesen!!! :lol: :lol: Jó az apukás kép!!! :lol:

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Köszi, én csináltam az apás képet!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: szuper az avatar képed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Na, még egy kép, aztán mentem. Jön apa, megyünk vásárolni!!!
Niki :wink:

Izmozik a szentem!!! :lol:
Kép

Kép

Kép
b79andi

viki babazene:

http://www.egyszervolt.hu/ret/data/alme ... bazene%202

nekünk van fent a gépen át tudom küldeni msnen v vhogy ha gondolod. 1 albumnyi van meg.
kerekpocak

Engem meg majd kicsi Zs engesztelhet ki...

Reggel 5:20(!)-kor felkeltett, hogy hama-hama (ott all az agyunk mellett es piszkal, meg hamazik). Ugye ha vacsorazott volna rendesen... OK, adok neki vmit, majd jol visszafekszek, de nem az agyunkba, hanem Zsiga kanapejat kinyitottam (mivel o meg vmikor hajnalban atjott, nem szoktuk eszrevenni), es ott doltem vissza 6:40-ig. Zsombi is visszaaludt talan. Kelek fel, hallom a csukott ajto mogul, hogy kint mar zajlik a reggeli elet. Nelkulem. Upsz. Ora :arrow: 8:20. B@sszus, akkor elkestem :oops: . Pontosabban, ha 1 perc alatt lefurdok, 0.5 perc alatt feloltozok, 0.5 perc alatt megreggelizek es lazan 80km/h sebessegel bebicajozok a 9.5 km-re levo munkahelyre, akkor meg mindig marad egy percem a munkaidokezdesig.
Na mar most, ez a budos kolok, nem ebresztette fel az apjat (sot meg lehet hogy o nyomta le a mobilomat is :wink: ), igy most bent kell lennem hogy ledolgozzam :roll: :oops: :lol: az egy oras csuszasomat.

Szoval hazamegyek es szamolok Zsombival :wink: :lol: (one-two-...)

Es de jo hogy Szilvi jottel.

[quote="Mircike"]m írta:Mircikeunkásnő anyuka

Mi az 5eves terv? Kép
mazsolák

imi szokás szerint, te vagy a legjobb!!!!!!!!!
kerekpocak

A témába utoljára szólalok meg, ha valaki még szeretne valamit priviben persze szívesen. Nem akarom a többieket már ezzel fárasztani.
Zsófi: Igen, valóban azt hihetném amit írtál. DE!!!!!!
Ismerem az osztályodat,mármint a közösséget. Gabón keresztül tudom, hogy milyen tanár vagy és ha az én fiam valakitől nem fél, az már csak jó lehet. Árpit nem tanítod ezért leírom a véleményét: szerinte jó fej vagy. Az anyaságodat sem kérdőjelezem meg, mert 1. nincs jogom hozzá, 2. látom Samut ahogy fejlődik és azt is, hogy milyen kiegyensúlyozott. Gábor + Árpi az erdei suli után sokáig mesélte, hogy már miket tud és milyen aranyos.
Jól vetted le, valóban nem szeretem a karrierista nőket, de csak azokat nem akik a gyereket a második helyre teszik vagy egyáltalán nem vállalnak. A pénz más és ez a mai világban sajnos elfogadott kell, hogy legyen. Ha az anyának is dolgozni kell a megélhetésért azt én nem nevezném karrier hajhászásnak.
Na,mára dugulok, meg egész hétvégére. Holnap jönnek haza a fiúk, mosok, vasalok, mert vasárnap Árpi megy tovább Erdélybe a haverjával, Gabó meg hétfőn bicajos táborba. Gondolom egy fél nap bitorolni fogják a gépet. Még gyorsan egy kis gyümitortát összeütök!
A babazene nekem kell, ha lehet!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

[quote="csillik szilvi"]
írta:
csillik szilviZsófi: Igen, valóban azt hihetném amit írtál.

mármint most mire gondolsz?

a babazenét term. vhogy áttranszferálom.
kerekpocak

na írok privit. arra még válaszolsz?
kerekpocak

jelentem beszéltünk szilvivel és a köv. re jutottunk :wink:

1. szent a béke- de szent is volt, nem személyesen egymásnak célozva, hanem általánosan mindenkinek szólt minden, amit írtunk

2. nagyon csípjük egymás gyerekeit és egymás búráját :lol: :lol:

3. unalmas már a téma, váltsunk csajok!

4. mindenki másképp csinálja :lol: :lol: :lol: :lol: és ez így jó!

4. csók mindenkinek!!!!
kerekpocak

Zsófi: köszi a babazenés linket, belehallgattam. Anyukám közben megvette ma délután pedig reggel említettem neki. Lelkes mert Beni az első unoka. Könyveket is beszerezte azonnal :lol:

b79 Andi: Majácska képei tökjók!! A két baba egymás mellett hátulról olyan vicces, kis kopaszok. Édes erős kiscsaj!

Kép
viky30

viki, jól nézem h lemaradt, h

BOLDOG 2. HÓFORDULÓT BENINEK!!!!!!!!!!!

nagyon sok puszi, így utólag is!!!!!!!
kerekpocak

Úgy van ahogy Zsófi írta, fél órán keresztül meg hánytuk vetettük a dolgokat. Ha csak most azon nem sértődök meg, hogy kisbetűvel írta a nevemet :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak viccccc!!! Gyümitorta elkészült /majdnem, mert a zselatin nem akar kihűlni/
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

jahaj de fincsi torta!!!!!

és milyen fincsi kívánatos, ropogós husú kisfiú!!!!

hmmm most melyikbe harapjak???

(szilvi én mindenkinek a nevét kisbetűvel írom, a neten:):):) ezt már többször leírtam és elnézéseket is kértem előre és visszamenőleg!!:) :) :))

jó ét!
kerekpocak

Najóestét, micsoda egy hormonbomba robbant itt ma :)

Munkásnőt Zsófi írta először, vagy valami ilyesmit használt (a takarításos sztori kapcsán), és nagyon megtetszett a kifejezés, úgyhogy én is használni fogom :)

Öt éves terv első pontja, hogy holnap megyünk egy hétre Balcsira, nem hiszem hogy netközelbe kerülök, de addig is küldök nektek egy igazi bölcsis kispasit, mindenkinek tsókok :) M.

Kép
mircike

Sziasztok, jó reggelt!!

Nagyon-nagyon szépek a gyerkőcök. Maja babának csudajó dolga van, udvarlója is akadt, meg gyönyörű kiscsajos kengurúja is van, meg játszószőnyege :wink: . Nagyon erős a lányzó, micsoda mutatványokra képes, nem semmi. :shock:

Ákos
meg akkorát nőtt, mióta nem tettél fel képet Róla Szilvi. Már kész nagyfiú :lol: .Tündéri!! De a kedvencem az olvasós. :lol:
A torta nagyon fini lehetett (gondolom gyorsan benyomták a fiúk).

Mirkó meg valami zabálnivalóan cuki. Olyan kis megfontolt, komoly úriember :lol: :D .

Csajok, remélem senkiben nem maradt semmilyen tüske a tegnapiak után, jó lenne, ha minden maradna a régiben és ugyanolyan jókat tudnánk dumcsizni, mint eddig.
Marcsi, remélem nincs harag köztünk, mi lazaizületes gyerekek anyukái tartsunk össze. :wink: :D

puszi Mindenkinek,Zsóka :mrgreen:

KépKép
logi

Hát Imi, most olvastam csak el a tegnapi irományod, és még mindig röhögök . Jó kis feszkóoldó duma :lol: :lol: :lol: csúúúcs.

KépKép
logi

Szilvi: de hogy beleolvastam most a topikba! azon gondolkodtam hogy milyen sütit csináljak holnap apa népnapjára (Péter) és már meg is van!!! gyümitorta!! gyors és finom, megyek is a kisbolta pudingért és zselatinért, a többi van itthon. Ákos nagyon ÉDI!!!! Helyes kis buksija van és jó erősnek látszik. Biztos hamar elkezdt majd kúszni, fut majd a bátyók után. :lol:

Zsófi: köszi a köszöntést, már át is adtam.

Zsóka: igen azt hiszem a babaneten is a babazenéből van vmi. Közben megkaptam és nagyon tetszik. A 4. részben pl. Örömóda, Für Elise vannak, de olyan hangszerelésben ami a babáknak kellemes. Rá is kerestem és jókat írnak róla, pl. nyugtató a hangzása (szülőknek is).
Kipróbáltam és tényleg! Beni mosolyogva hallgatja és elvan a kiságyban.

http://www.babazene.hu/ajanlo.htm

Mircike: Mirkó nagyon helyes!!! Róla még nem is láttam fotót, végre, végre!!! Jó Balcsizást!!!!

JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!

Kép
viky30

jesszus mi vót itt tegnap, amiből HÁLAAZÉGNEK kimaradtam akkor...

- szóváltás: én leírtam mennyire nevetségesnek tartom ("bruhahaha") amikor azt írják a könyvek/újságok / akármilyen egyéb források mit illik, mit nem a gyereknek x idősen, x súllyal, stb
és megemlítettem vicceskedve hogy nálunk ez hogy van :arrow: "még nem mindig megy az éjjel végigalvása"
arról nem szóltam hogy az altatás hogy műxik vagy hogy nem
egyébként elárulom ha igényli 10ből 2szer popsit rázok, 8szor elalszik magától... egyébként meg annyira tökmindegy hogy nem ragozom tovább ezt a témát

- k...ra nem esik rosszul éjjel felkelnem a gyermekemhez :arrow: ergo ezt nem mint probléma írtam h ébred hanem mint TÉNYT!!!!

ami ezután jött mint az özönvíz, altatós praktikák (ami nekem a hátamon a szőrt borzolja személy szerint), most ki van megsértve kire írások.....
szal úgy ZUSAMMEN ami ezután jött azt nem tudtam / tudom / és fogom tudni hova tenni :?

lehet h idő kell...???!!!??? :?

szóval most majd jól elgondolkodom akarok e jönni / írni / élményeket megosztani akkor amikor az ember pofájába lötybölnek valamit amire nem adott okot, csak épp kifejezte mennyire eleg van már a "ha így csinálod, úgy lesz" típusú gyermeknevelési kinyilatkoztatásokból.

és ez most nem sértődés, nem azért írtam mert várom a "jajj kata nemáááá" sorokat, hanem mert őszintén elpattant bennem valami a topikkal kapcsolatosan.

mennem kell, nyügizik a gyermekem. :wink:

sziasztok,
kata
lmkata

[quote="logi"]
írta:
logiCsajok, remélem senkiben nem maradt semmilyen tüske a tegnapiak után, jó lenne, ha minden maradna a régiben és ugyanolyan jókat tudnánk dumcsizni, mint eddig.
Marcsi, remélem nincs harag köztünk, mi lazaizületes gyerekek anyukái tartsunk össze. :wink: :D

Zsóka, örülök, h. ezt írod, részemről nincs - remélem részedről sem !

Andi, nagyon tutik a képek ! Rocker apuka a csajos kenguruban a kislányával csúcs ! éljenek a tetkós apukák ! :wink: {meg a többi is persze}
játszószőnyeget hol sikerült végülis beszerezni?

Tesco-s "úszópelus": gyorsan elfogyott, mert én ilyen gyakran még sosem pelenkáztam Laurát. mármint azért cserélgettem gyakran, h. gyorsan elfogyjon. kidobni azért sajnáltam. ja, meg az is besegített, h. krémes kézzel ennek nem ragad a tépőzárja, és mivel süürüün így fogtam meg, volt, h. egy pelenkázásra többet is használtam.
kibontottátok már? mert ha meg van a blokk szerintem be lehet cserélni v. levásárolni. :?: :?:

Mircike, jó pihenést nektek ! Mirkó nagyon helyes pasi még mindig, és micsoda kis vasgyúró !

Szilvi, tuti a torta.
Ákos pedig gyönyörüü, nagyon értelmes a tekintete.

most megyek ragulevest főzni.

M.

Marcsi

KépKép
alon

most jöttünk esküvőről, halálunkon vagyunk :) (elkaptuk samutól a jó kis cuccot, vörös az orrunk és óránként 200at tüsszögünk. klafa... :lol: :lol:

- a fiatalember gyógyulóban kedden megyünk megint kontrolra, addig tart a háziőrizet...-

na megyek aludni.

Mirkó nagyon cuki!!!! mennyit nőtt!! hajrá munkáanyák, asszonyok!!!
kerekpocak

kata hívtalak de nem vetted fel.
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?