Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boni,
akkor, úgy látom, apa el fog kísérni minden vizsgálatra! :lol:

2in1 Ildi és Athiz,
hajráhajrá! :wink: :wink:

Krisztám,
jó volt bizony! 8)
Jobbulást a kis Adának!!!
angel37

Na ez jo hir lanyok, hogy az en alvasom is lehet jelzes, en csak furanak tartottam :roll:

Nalam ejjel persze semmi nem volt egy halom jo eros joslofajason kivul, ami miatt alig tudtam elaludni. Ma nem leszek csak este net kozelben, de ha valami lenne majd jelzem azert.

Athiz:
Nalad?

Robcsi:
Hat en is felek a kullancsoktol, mert anyoseknal is es meg a Balatonon a nyaralonknal is elofordul, mi meg le szeretnenk meg a nyaron babucival menni mindket helyre. :? Lehet valami hatekony riaszto kremet kapni, ami tutira ved, amig be nem olthatjuk Timit???

baratodildi

Ildi, ezt majd a gyerekorvosotoktól kérdezzed meg mert még a naptejet sem ajánlák fél éves kor alatt.
Szerintem odafigyeléssel nem lesz semmi gond, esetleg mielőtt a babával mentek magát a területet kellene permetezni valamivel, hátha megdöglenek tőle. Igazából nem értek hozzá.
Ezt a kullancs elleni oltást 1 éves kor felett lehet beadatni.

Szirom, Miksa tegnap isteni kinézetű pizzát kreált magának, nagyon beindultam rá :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Félreértés ne essék a pizzára indultam be :oops:

Kép
Kép
robcsi03

robcsi :mrgreen:
Vendég

Robcsi! De persze a miénket ette, a nagyobból kellett neki :wink: Igazából megcsinálni szereti, enni meg a szélét. A sajátjára csak azért rakott paradicsomot és olivabogyót, mert én is raktam a nagyokra :lol:

Ildi! Van egy biospray szúnyog és kullancs ellen, majd megnézem a boltban a nevét, lehet csecsemőkortól is használni. Ilyenek vannak benne mint citromfű és hasonlók. Mi annak idején Miksánál használtuk, valamennyit segített is. Fehér doboz zöld és sárga felirattal.
De most nem vészes a szúnyogállomány, ilyenkor én inkább nem kenek a gyerekre semmit. De akkor hemzsegtek.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom:
Hat vettem mindenre szunyoghalot: babakocsi, hordozo, utazoagy. :roll: A kullancs viszont sokkal alattomosabb a szunygonal :roll:
Na majd rakerdezek a dokinal, de nezzel legyszi utana a nevenek, ha nem nagy gond!

baratodildi

Hali!

Látom még senki sem közelít a szülőszoba felé! :wink: Pedig amennyit ide jövök megnézni.....

Ildi
Én amit vettem szúnyog,és kulancs ellen arra az van írva 6 hónapos kor fölött :roll:
Egyébként itt nagyon fertőzöttek a kullansok,félek is ,nehogy baj legyen.Az oltást meg még nem kérdeztem meg,csak a védőnőtől :oops: ,ő meg tudta hogyan ,és mikortól lehet!

Szirom
Egészségetekre a pizzát.Ada ma lángost evett! :D (maradékot meg én :oops: )
Mikor nem vagyok itthon,akkor általában suliban vagyok Nyíregyházán.Amikor meg itthon,akkor Salgótarjánban. :D

Robcsi

[quote]S írta:zirom, Miksa tegnap isteni kinézetű pizzát kreált magának, nagyon beindultam rá

Na ezt nem értem! :oops: Vagy közel laktok,és láttad,vagy Szirom lefotózta.....szal értetlen vagyok.

Angyalka
Nyaralás miatt picit irigykedem :oops: 40c én asszem nagyon bírnám! :lol:

Ma összefutottam a dokimmal,vázoltam a helyzetet,hogy minden rendben.Ezután eszembe jutott ,megnézem már a 2 héttel ezelőtti pisi eredményemet,és majd elájultam.Van benne fehérje. :x :shock: Na most sztem az lesz,hogy jövő héten elmegyek hozzá .Vagy felhívjam sztetek még ma? :?:
(0.1 g/L egyébként.)

KépKép

KépKép
okr

Okr! Köszi a földrajzi helyzetjelentést! :D

Pisihez nem nagyon tudok hozzászólni, nekem még sosem volt ilyen. Egy telefont szerintem megérne vagy a dokkernek vagy a védőnőnek.

Miksáról és az ő pizzájáról a másik hőmérősbe tettem az este képet. De ide is átteszem akkor :wink:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
Tényleg nagyon guszta!Ügyes,kis szakácsod van! :D
Telefonon még gondolkodom.Végülis már 2 hete ott van a fehérje. :oops: Csak elfelejtettem megnézni az eredményt. :oops:Persze a védőnő is rámcsöröghetett volna,elméletileg ha gond van vmi lelettel hív. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Drukk a pocakoknak,hogy kibújjanak a bébik és a mamák már ne sokáig szenvedjenek :).

Angel

Köszi,akkor éjjelre is dugaszolom majd magam :D!VAgy reménykeedek,hogy addig túl leszek a nehezén :?....

Szirom

Köszi :).Miksa édi szakács :).

Robcsi

Na,Ti is jól megjártátok akkor az oltással :twisted: .Végül sikerült beadatni????

Kriszti

Szt hívd fel a dokit,mert biztosat ő tud mondani,de ha magas vérnyomás nincs mellé,akkor nagy valószínűséggel eseti dolog volt.Terhesség alatt előfordul,nagy a terhelés, a vesék áteresztőképessége megváltozik...de neked magyarázzam :lol: ????
Adának jobbulást :)!Neked eg drukk majd augusztusban.Így tutira fel tudsz készülni :wink:!

Ildi

Jól felkészültél a szúnyogok ellen :wink:!Nyugi,kullancsot akkor tudtok csak beszerezni,ha meghengergeted a a bébidet a fűben :D!
Valszeg idén erre nem fog még sor kerülni :wink:!A következő idényben pedig már mehet a spré is :).

Kullancs: itt is fertőzöttek a kullancsok eléggé,én nem adatok oltást.Én bízok abban,hogy észreveszem még aznap a kullancsot(mert este azért átnézem a kölköket,pláne ha kint voltunk) ,mert ha időben ki van kapva,akkor igen kicsi a valószínűsége,hogy gond legyen (a kullancsnak a vérerek eléréséhez viszonylag sok idő kell).Másrészt az oltás a lyme kór ellen nem véd,tehát mindenképpen figyelni kell a csípés helyét és amint jelentkezik a koncentrikus gyulladt kör,nyomás a dokihoz.
Eddig bevált,másrészt fel vagyunk szerelkezve kullancs és szúnyodrisztó sprével,ha szükséges :).
Na ez okoskodásnak tűnik,de nem az :oops: ...bocs :)!

anyapoc

Sziasztok!!

Én ma voltam az első CTG-én és mutatott fájásokat de nem voltak vészesek. Tehát minden okésos :)
A szülészeten teltház volt, de brutál változatban. Akik már régóta vajudtak azokat vitték fel a műtőbe, mert kellett a hely az újaknak... :shock: Hogy ma mi van, triplafront vagy nemtom :roll: Nem is értem, hogy ti még hogyhogy egyben??? :shock: :shock: El akartam csípni a szülésznőmet, mert ma nappalos volt, de egy fél perc ideje sem volt kijönni.... :(

Hát Athiz és Ildi: Kitartáááááááááááááááááááááááás +++++++++++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Lányok, föltűnt, hogy Athiz ma még nem volt? Vissza is néztem, a tegnap esti az uccsó hozzászólása. Talán már babázik? :wink:

Enikő! Klassz, hogy minden rendben! De ez most már a 36. hét, nagy gond nem is lehet, tök jó!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

remélem hogy igazad van Sziromka!
Vendég

Hú kezd izgalmas lenni!
Tényleg ha valamelyik lánynál beindulnak a történések, gondolom megvan már a riadólánc?!
Kép
katica_75

Athiz Tontinak üzen.ű

Bildi nem tom

de nagyon drukkolok nekik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hello!

Athiztol meg nem kaptam sms-t sot ma lattam az msn-nen hogy be volt kapcsolva igy nem hiszem hogy megszult volna.

Kriszti: mi ez a feherje dolog? Nem ertek hozza! Jobbaulast Adanak!

Bocsi de nem nagyon tudtam visszaolvasni, de. Apaztunk, du. fenykepeztem magam meg himeztem. Jo kis program, a takaritas az most hanyagolva van, szepen nez ki a lakas!!! :roll:
Ez Rate utso napja a bolcsiben, jovo hettol egesz nap velem lesz! :? :D :roll: Kezdek megijedni hogy nem leszek kesz a himzesekkel amire jonnek a babak! :shock: :lol:

Tank: (Apa el akar kuldeni tanknak Irakba, mit szoltok?)
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Elolnezet: (kertek meg? :lol: )
Kép
Cuncimokus:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
De szép pocakod van!Sehol egy csík!Hogyan csinálod?Irakba el ne menj! :twisted: :P
Rate is tündéri! :lol:
A fehérje a toxaemia miatt lehet fontos.

Anyapoc
Végülis nem hívtam fel.Majd szerdán személyesen felkeresem,úgyis jön a hétvége,nem történne semmi.(sztem)
Augusztusig beosztom a tanulmányt,hogy álmomból felébredve is tudjam mi hol,mivel határolva...
Kullancsoktól én félek. :oops: :oops:

Szirom
Én ma "beszéltem vele" priviben.,Nem szül még (legalábbis még du így volt)

Enikő
Neked nem korai a 35.héten a fájás?? :shock: :shock:

Ildi kinek fog írni??????????????

KépKép

KépKép
okr

okr:
Neked :wink: ha nem baj :D

Tontica:
Tenyleg szep meretes a pocid, de ket babucinak kell is a hely!

Annyi mindent akartam irni, de minden kiment a fejembol.

Fajdogalok, de nem igazan van rendszerben, igy nem er semmit, csak szenvedek tole. :roll:

ceniko:
Orulok, hogy minden ok, de a fajasokat meg elkuldhetned nekem, Te meg raersz vele... :roll:

szirom:
Huuu ez a pizza szuperul nez ki, ha ilyen finom is volt. :roll: Nyami!

Koszi a kullancsos tippeket, akkor majd a dokival konzultalok, de hempergetni biztos nem fogom a babucit a fuben :lol:

baratodildi

Hali!

Csak bejelentkezem, NST megvolt, volt fájás, szülésznő azt mondta, már közel vagyok a szüléshez, de ki tudja. Én is nagyon úgy éreztem ma, hogy hétvégén meglesz a babám.
Holnap anyu jön segíteni, még nem tudom, mi hogyan lesz. Sajna párom dolizik. :roll: Kicsit rámtört a félsz. :P A szülészet osztályain teltház van, tehát ha megszülök, utána nem tudom, hova helyeznek el, tán a folyosón fogunk aludni? :lol:

Ildivel mi lehet? A kórházban nem taliztam vele, de ki tudja, tán már vajúdik szegénykém. :idea:

Puszi mindenkinek

U.i.: Tonti, nagyon csini vagy, szép a pocid+Rate is édi.
Vendég

Ildi, majdnem egyszerre írtunk, látom, még semmi. Hajráááá!
Vendég

Ildi
Szuper!Várom az sms-t!Gyorsan fel is teszem a telót töltőre,nehogy lemerüljön,mire kell! :D
Nem a homeos dolgoktól fájdogálsz?Bár embere válogathatja,de nekem egyetlen jóslófájásom sem volt Adával.Lehet majd most bepótolom?! :shock: Drukk természetesen megy++++++++++++

Athiz
Éppen a betöltött 40.héten lesz meg.Az nagyon jó!Drukk megy++++++++++++++++++++++Ez a félelem természetes.Nekem hetekkel szülés előtt már tele volt a gatyám. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Hahó!

Athiz! Nem ér ilyet csinálni, én meg már örvendeztem, hogy megszültél :wink:

Tessék rendszeresen bejelentkezni annak, aki még nem szül :lol:

Lányok, engem a dokim annak idején azzal biztatott, hogy minden jóslófájás előrébb visz, puhul, tágul a méhszáj, úgyhogy Ildi, el ne hidd, hogy nem ér semmit, mert nagyon is ér! (Mondjuk nekem nem nagyon voltak.)

Jönnek most már azok a babák szerintem :wink:

Tonti! Nagyon-nagyon csini vagy! Gyönyörű formás a pocid! És a fiad is :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hali!

Kriszti: koszi, csikokat megusztam Rateval de azert most meg vissza van 3 honap (bar ketlem hogy sokaig huzzuk) ugyhogy szerintem most szakadni fogok ezer fele! :roll: :lol: A vedono szolt volna ha olyan komoly lenne a dolog hogy toxemia gyanus lennel szerintem. Azert nezz utana feltetlenul!

Athiz: en du. 5-kor szultem Ratet es csak masnap kerultem fol "szobara" addig a folyoson voltunk annyira tele volt a szuleszet. :lol: Nem olyan veszes amikor ott van az imadott baba melletted es csak rajta jar az eszed! :D Barcsak mar ott lennel, mi? En total tojok a korhaztol, nem akarok ott szulni! :roll: De muszaly lesz!!!

Ildi: varjuk a hireket es drukk!!!

Szirom: koszike a bokot! Te nem raksz pocifotot? A Te fiad is irto edes a pizzaval!!! :D

Szerintetek ha az elozo szuleseim elott napokig szenvedtem a fajasokkal es lassan tagultam akkor ez most is igy lesz? Ugy felek attol hogy eszrevetlenul kinyilok vagy hogy elfolyik a magzatviz hirtelen, inkabb kezdjen el fajni es akkor talan le lehet allitani ha korai! Ugy fosok ettol az egesztol, jo lenne mar tul lenni az egeszen (marmint nem most hanem 2-3 honap mulva)!

KépKép
KépKép
tontica

ATHIZ, BILDI RAJTATOK A TOPIK SZEME! :lol:

onti tényleg szép kis pocaklak
Vendég

Athiz:
Na ez legalabb biztato, ha a szuleszno ezt mondta, akkor tenyleg igy is van! Hamarosan szulni fogsz :wink:
Fognak neked helyet csinalni, ne izguljal! Valahogyan megoldjak! Nekem is mondta a szulesznom, hogy nagyon tele vannak mindig az aprilisi megszoritasok ota. :( Szerintem ennek is koszonhetem, hogy a vegen nem fogtak bent engem eddig egyszer sem.

Tonti:
Szerintem probaljal ne arra gondolni, hogy ido elott beindulnak a dolgok nalad. Csak pozitivan a tudatalattidnak! Azert teljesen eszrevetlenul ennyi ellenorzes mellett csak nem fogsz kinyilni. :roll: Te is irod, nem lesz semmi baj!

okr:
Akkor tedd a toltore a telcsid :wink: Nem hinnem, hogy a homeos bogyo vagy malnalevel tea lenne, szerintem ez alkati kerdes inkabb.

szirom:
Igen, nekem is mondogatjak ezt, de igy 8 nap utan mar nem nagyon vigasztalo. :roll: Bar annak orulok azert, hogy mar legalabb 2 ujjnyi tagulast megsporoltam magamnak.

Nalam keves alvassal es fajdalmakkal telt az ejszaka. :roll: Viszont meg mindig itthonrol varom, hogy rendszerbe alljon a dolog. :roll:

baratodildi

bildi kitartás!(könnyű ezt mondani!)
Vendég

Sziasztok!

Én is még egyben, éjjel nuku alvás, mert még az orrspray sem hatott a náthámra, úgyhogy nagyon hulla vagyok.
Fájások most is vannak, és picit mintha jobban "folynék" alul tegnap óta, valószínűleg azért lassan csak nyílok. Azt írtam már, hogy a szerdai dokivizsin az lett a papíromra írva, hogy a méhszáj hátul részben kifejtve?
Tesóm azt mondta erre, nehogy elhagyjam a gyereket útközben. :lol:

Hát még eddig nem hagytam el.

Szép napot mindenkinek, jók legyetek, Ildi kívánom a rendszereset, és most kivételesen nem szexből. :wink: :lol:
Vendég

Drága Athiz! testvéremnek szülinapja meghozza a babát Neked is! :lol:
Vendég

Athiz
Részben kifejtve???? :shock: :shock: Asszony Te tényleg hamar fogsz szülni.Egy-két rendes fájás,és kész!
Remélem a náthád is elmúlik!

Ildi
Telóm készenlétben! :D Várom az sms-t!
Itt is telt ház van április óta. :wink: Bár ez a szülészeten egyrészt jó,de a tömegnyomor mondjuk már nem az igazi. :roll:

Tontica
Tegnap mondom apának,mekkora pocid van,erre rohant megnézni. Kép Mert ő úgy érte nézze már meg,és nem késlekedett!
Sztem Te császárral fogsz szülni,pláne,hogy egyik babódat harántfekvésűnek írtad múltkor,na meg egyébként is...A tágulás pedig ha 2Xis lassan ment,most sem lesz másképp,és nem is fogsz kinyílni idő előtt!Tessék pozitívnak lenni! Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Sajnos visszaolvasni nem tudok. Jó hírek? Kinek kell most szorítani?
Ha valaki csak röviden leírná.. :wink:

6 hét kórház ( mélyen tapadó méhlepény miatt ) után, egy fertőzés (milyen tiszák a kórházak...) miatt császármetszéssel, megszületett a kisfiam 06.21-én. Azonban azonnal intenzív osztályra szállították. Most már szépen javult az állapota, bár még nem akarok elkiabálni semmit. Szép nagy baba volt így, hogy egy hónappal korábban jött ( 51cm és 2800 g ). Tegnap tarthattam először a karomban! :D Most már az összeszoktatás ( szoptatás, újra összeismertetés...) jön és talán rövidesen jöhet haza. Bízom benne, hogy minden rendben lesz. Amint itthon lesz a kisfiam, küldök fotót!
Zs

Kép
Kép
zsazsóka73

Na még sehol senki????

Zsóka

Ildinek és Athiznak kell drukkolni,már vagy 2 hete szülnek :roll:...vagy szülnének :?....

Örülök,hogy jól vagytok,remélem,hogy tényleg hamarosan együtt lehettek :):)!Sajnálom,hogy így jött össze,a lényeg,hogy jól vagytok már mindketten :)!Sok puszi!!!!

anyapoc

Ha valaki itt olvassa....
Jokor kerdezem tudom, de mi szamit 5 perces fajasnak?
Ha 5 percnel rovidebb ido van ket fajas kozott? Mert nekem most van amikor 4,5 van, hogy 5, van az is, hogy 3... Ez megy kb fel oraja. Mind 1 perc hosszu minimum es baromi eros.

baratodildi

Üdv. Csajok!

Harmincadika van! :wink:
Vki(k) ma szülni fog(nak)! :wink:

Bildi,
fogalmam sincs, de reméljük a finis közeleg! :)

Zsazsóka,
:D :D :D
angel37

Ildi
Sztem irány a szülészet!!!!!!Aztán várom az sms-t!
Ez már AZ!

Zsóka
Sajnálom,hogy nem ment zavartalanul a szülésed! :( Sok tejcsit,és jó egészséget kívánok Neketek!A kisfiad így is szép súllyal született! :)

KépKép

KépKép
okr

Ildiiiiiiiiii: Az 5 perces fájás, amikor 5 percenként jön rád a fájás ami kb 1 percig tart. És ez sűrűsödik ugye..... és a végén már szinte egybefüggő fájássorozat lesz belőle.....
Egyetértek Okr-val irány a szülőszoba :wink:
hajrá hajrá :wink: +++++++++++++++++++++++++++++

Athiiiiiiiiiiiiiiiiiiz????????????????????????????????????????????????????

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ildi, szerintem is jobb, ha értesíted a szülésznőt, dokit, valószínűleg már ott tartasz végre! Nagyon drukkolok nektek!

Zsazsóka, örülök, hogy végre a karodban tarthattad a babádat, bár nálad tuti nem jobban. :) A kórházas dolgokat sajnálom, hogy így alakultak, de most már mindjárt jobb lesz, ha hazamehet veled! Gratulálok, és nagyon jó babázást!

Én még mindig nem szültem meg, de becéloztam a kb. este 6 órát, akkor már párom itthon lesz valószínűleg, hátha. :lol:
Vendég

BIldi: jo de jo! 5 perces fajasoknal mar tenyleg irany a korhaz!!! :D :D :D Eljen, eljen!!!

OKriszti: Es tetszett Apanak a pocim? :lol: Szerintem meg nem is nagy, lesz ez meg ketszer ekkora is! A tied mekkora most? Szerintem is csaszar lesz, be is vagyok tojva tole, csuppa rossz elmenyt hallok a csaszarral kapcs. na de a lenyeg hogy a babak jol legyenek!

Zsazsoka: GRATULALOK NEKED! Hat nagyon durva hogy egy korhazban kapsz fertozest!!! Miert kellett az inteznivre vinni a kisfiadat, elkapta a fertozest? DURVA!!! Nagyon szep sullyal szuletett, drukk hogy nemsokara hazaengedjek de biztosan ugy lesz!!!

Athiz en nem ertem hogy mit jelent hogy kifejtve. :roll:

Engem ma fiam kiidegelt szoval most duhongok aztan pihizek egy kicsit. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, én sem igazán értem, de tesóm szerint azt jelenti, hogy belül is kezdek kinyílni. Van itt olyan, aki jobban ért hozzá?
Ne legyél betojva a császár miatt, bár én is belennék. :lol:
Vendég

BILDI MENNEK A HIPERMERGADRUKKOK!!
Vendég

Kriszti

Szt majd megismétlik a vizeletvizsgálatot,vagy helyben megnézik tesztcsíkkal.De ha nem magas a vérnyomid és nem vizesedsz,akkor nem lehet nagy baj :).
Ha találok vmi jó anyagot mg a neten,akkor dobom :)!
Ada jobban van? :roll: A lángos megtette a hatását? :wink:

anyapoc

Hivtam a szuleszniot, beultetett fel orara a kadba. Ott elviselhetobb volt a fajas, de mar inkabb csak 4 percek vannak, vagy 3,5. :roll:
10 perc mulva ujra hivom, de mar pakolunk.

baratodildi

Ildi, én is akartam javasolni, mert tudom, nekik ez a mániájuk, hogy először próbáld ki, nem csak jóslók-e, de azért 3,5 perceseknél már nagyon ideje indulni szerintem. :wink:

Nagyon szurkolok, szép szülést, és remélem, lesz helyed utána is! :)
Vendég

Ildi: megadrukkolok :lol: ++++++++++++++++++++++++
De izgiiiiiii. Hú egész nap a topikot fogom sasolni (ha tehetem), mikor írjátok be Ildi és Athiz babók érkezéséről szóló híreket :lol:

ceniko
Szeged

Nah most indulunk. :) Drukkoljatok! Mar csak 2-3 percesek :wink:

baratodildi

Ildi

Problémamentes és gyors szülést kívánok!De legfőképpen azt,hogy csodálatos élményben legyen részetek!!!!

anyapoc

Ildi! Hűha, mennek tőlünk is a drukkok! :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem kaptam még hírt Ilditől,de nagyon várom,és drukkolok online!

KépKép

KépKép
okr

Én is drukkolok nekik a háttérből természetesen.

Krisz, mi lett a drága kicsi Adás tickereddel? :o

Lányok, holnap dolgozik a párom, és most nagyon el vagyok kettyenve :cry: , úgyhogy bocsi, lelépek.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?