Hello Csajok!!!!!!!!
CTG okes,Uh-minden rendben,teljesen atlagos meretekkel rendelkezik a manoci,lepeny II.,olyan 3200-3400 koze saccolta a doki.Mehszaj 1100 es elsimult,de meg nagyon fent van,nem erett,de puhul
Ujjbegynire nyitva,szal epphoyg vmi... Ugyhogy szorgosan iszom tovabb a malnalevelet,meg a homeos bogyeszokat,hatha az vmit segit meg...Azt mondta szepen dolgozik a termeszet,de szte nem szulunk meg a hetevgen.
CTGre hetfon kell mennem legkozelebb,aztan naponta.Viszont jovo vasarnap (julius
kulfoldre utazik a dokim,en egybol beparaztam,de azt modta nyugodjak meg,adig tutko meglesz a mano,mert csodak nincsenek,tehat a mehszajam azt mutizza,hogy jon o hamarosan
Ugyhogy Csajok jojjenek a csalogato drukkok,mert tenyleg jo lenne par napon belul szulni!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja azert doki megprobalta kezzel tagitani,de mondta,hoyg nem akar nagyon megkinozni...huuuuu bazeg ugy kapaszkodtam kozben a vizsgalo agyba
ha nem latom azt hittem volna,hoyg konyekig bennem van......azert durva volt
Amugy jo sokaig ott voltunk a korhazban,f11re mentunk es 2elott jottunk el,mert a dokim f9tol 1ig mutott...huuu de kesz volt szegeny.....
Addig a gyerekagyas varoban varakoztunk,es annyi ujszulottet lattunk
Csomot vittek haza,hat kesz voltunk teljesen!!Olyan kis szepek voltak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angyalkrisz is nagyon eltunt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fioona,
bar en mar lecsusztam rola,de azert lecsippentek a fagyibol
Mostanaban nagyon durvan kivanom es minden nap eszem egy pici fagyit
Nagyon jo a kendos-Olios kep!!!!!!!!!!!!!!!!!!Idilli!!!
Milyen homeos bogyeszt szedtel?En erre a Pulsatillat hallottam,hogy jo...remelem hamar elmulik....a vasralasmaniat meg aterzem
Orulok,hoyg minden okes volt Olioval a kontrollon, a pelus majd helyrerakja,amit esetleg kell
Vivi,
nagyon edi vagy,hogy drukkolsz hetvegen,jol jon!!!Hatha!!!!!!!
Eniko bizti jol erzi magat,de a sok ulest azt nem szereti az en manom sem.....
Esztora,
akkor szupi szepsegnapot tartasz!!!Tok jo!!!!
Ne is mondd,nekem is olyan jo bemenni a szobaba,ahol ott a babasarok,olyan melegseggel tolt el!!!Jo ranezni!!!!!!!!!Hat kepzeld,ha mar ott lesz benne Zeteny!!!!!!!!!!!Jajjjjjjjjjj!!!!
Porsi,
mennyire nyiltal ki?ne aggodj,biztosan nem lesz semmi baj,meg 3 het es aztan mar total erett is lesz!!!De hidd el,ha addig vmi tortenne,o mar nagy baba!!!!!De nem fog!!!A gyoygszert pedig szedd,a dokid nagyon hozzaerto es lelkiismeertes az eddigiek alapjan,ugyhoyg bizz benne,tuti nem adna olyat,ami art!!!
DRukkolok,hogy meg Akoska uduljon bent egy par hetet
46 kg???En annyival szulettem
Mindenesetre latom Neked is bejott az update
Nandorka,
hat bizony ahogy irod,nem semmi akinek tobb gyereke is van...marha nehez lehet...
Sogornomeknek ugye 3...haaaaaaaaaaaaaaaaaat....van ott elet..
De egy ido utan,ha mar novogetnek,azert marha jol elvannak am egymassal,de a hajtepes megy ezerrel
Allitolag 3 utan meg mar "mindegy"mennyivel tobb,ezt mondtak 4-7 gyerekes ismeroseim...
Mert,hoyg egymast nevelik..
Amuyg tenleg igy latom naluk,pl a kicsik mar tok hamar esznek evoeszkozzel,meg wcznek stb,mert azt latjak a nagyoktol es ok is azt akarjak csinlani,amit a nagyok!!!!!!!!
Van egy ismeros csalad,nekik most jon a 7...kiraly....
Es egy,akiknel 5 fiu van,de ugy neznek ki,mint az orgonasipok,szo szerint....marha aranyosak...Elszor jott sorban a 3 kissarc,aztan gondoltak,hoyg na meg bevallalunk egyet,hatha lany lesz......ikerfiuk lettek