Új privát üzeneted érkezett!

Csipi, na végre!!!!Kiharcoltad te amazon!
Vendég

Csipike, nagyon ügyes vagy. És természetesen egy hőőőőős...! :D Azért is, mert jól viselted a csapolást, és azért is, mert amazon módjára küzdöttél a lehetőségért! :lol:
Hűtő miatt irigy-irigy... :oops: :wink:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

)Jaj és kérdésem van!!

Azt beszéltük meg Tűű dokival, hogy fél évig nem próbálkozunk .....és hogy 35-40 napnál ne huzzam a mensit, hanem jozassam meg....
Na most hova menjek/mit szerezzek/hogy intézzem a mensi meghozatalát, ha esetleg nem jönne meg időben...( bár én tudom hogy időben meg fog jönni -nincs más választása mert én azt mondom :lol: :lol: )
Tudjátok a nőgyógyászom nem társ ebben ( vagyis aki volt a nögyógyim )....és ha újhoz megyek, azt nem tudom milyen lesz....

Remélem értitek amit írtam mert én nem :lol: :lol: ( Lafika! -lehet hogy amúgy is bolondocska vagyok :lol: :lol: )
csipi78

Csajok!
Lelépek, mert megyünk ma is ablakolni..... :? :)
Legyen szép napotok!!! Kép

babszika

Jaj csajok!
Olyan édik vagyrok!
Annyit dicsértek, hogy együltömben felszedek 10 kilót.......dagad a májam is ... :lol: :lol: :lol:
csipi78

Csipi, ahhoz nődoki kell, mert receptet ő ad....keress mán egy új nődokit!!!!!!!Az majd ír tutti norcolutot!
És amúgyis normális ciklusod lesz!!!!
Vendég

Lafika!

Kinézten már egyet , az örsön van a maszek rendelője.....

A párom azt mondta, hogy a régihez vissza sem mehetek mert hiába, hogy jó nőgyógyász/szülés....akkor is engem mint problémás embert nem jól kezelt, és neki nincs benne bizadalma
csipi78

Lafi!

Ja, így már értem a dolgot!
De, ha nagyon eldurvulna a viszony, szerintem táppénzre elmehetsz. Nekem is beleszámolták a „letöltendőbe” a táppénzemet! :wink:
Nem jössz a talira??? Bánatos vagyok! :cry: :cry:

Kavics!

Ne fényesíts! :oops: Tudod, h. csak nagy a pofám és imádok beleugatni mások életébe! :twisted:
Ugye jössz Zsizsikékhez? UGYEEEEEE?

Apple!

Ez nem képesség, statisztikailag jönnie kellett már egy zebrának!!!!! :wink: De inkább kettőnek! Vagy háromnak????? :roll:

Lona!

Először vond össze a két felet egy egész estibe!
Az a gond, h. a met azért filmtabletta, h. a filmréteg megvédje a gyomorsósavtól.
Ha 1+2*1/2-et szedsz, akkor lenyegében 1+ 2X fenetudjamennyit szedsz, mert nem tudjuk mennyi bomlik le belőle. Lehet, h. alig 1/4-nyi hatóanyag tud felszívódni belőle végül! Az meg csak 1+1/2!!!!!
Ha mindezt úgy akarod emelni, h. reggel 1+ délben 1/2+ este 1, akkor valójában igen hirtelen megemeled 2+ fenetudjamennyire! Ami a fenti gondolatmenet tükrében majd 1 egésszel való emelésnek felel meg! Nem csoda, ha nem bírod!
Inkább vegyél be pár napig reggel-este 1-et és arra emelj majd déli felet 1 hét múlva!
Remélem érthető voltam, ha mégsem, akkor szólj! :oops:

Kandi!

De jó, h. jöttél! :D
Nem győzködlek, ha neked lapar kell, ám legyen!
De morcos vagyok, h. abbahagytad a metet. Nem az a baj, h. abbahagytad, hanem az, h. legalább Avandametet szedtél volna helyette! Látod Zsizsiknek és Norkának is segített!

Tükörvíz!

Hőd hogy áll?
Mert, ha magas, akkor én még mérném 1 hétig és ha addig nem jön meg, akkor újra tesztelnék. Ha az is negatív, akkor viszont ne várj tovább, inkább hozasd meg a mensit, mert minden ösztrogéntúlsúlyos hosszú ciklus csak ront az egész endokrin kavarodáson! Segíts ennyit a metnek!

Babszi!

Szabad orvosválasztás van, cseréld le! :evil:

Csipi!

Örülök, h. sikerrel jártál! Csak így tovább! :D
Norcolutra szerintem a régi nőgyógyid is ad receptet ( arra minden hülye képes, h. azt felírja! :twisted: )

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Hali!!

Apple remélem már végeztek veled (na nem úúgy) és semmi gond semmi fájdalom! Várunk!

Norka Bogi hogy van????? Mi volt a gond,megfázás?

Rambóka sztem Kavicsnak van igaza!

Hellóóó Kandika! Hajrá metform és lapar!

Mniki :cry: :?

Gyors ennyi voltam,robogok dolgozni..

Vidám csütörtököt! HOLNAP PÉNTEK!! :P
Vendég

A régi dokim utolsó szava az volt, hogy irány lombik, majd ott felírják azt ami kell.......no comment!
Úgyhogy 35. napig várok, ha semmi elmegyek ehez az új dokihoz, közlöm vele a tényeket és azt hogy mit akarok! majd csak segít, he meg nem megyek tovább.......már lassan hidegen hagy, hogy éppen ki vizsgál meg :oops: :twisted: ...tudom kicsit morbidnak tűnik, de az a lényeg, hogy jó úton haladok .. :) :)
de azért kösz! Fasza "mindenbe beleszólós" csaj vagy :lol: :lol: :lol: :lol: és mi így szeretünk!!!!!!!
csipi78

Rambóka, a hőmérőt kb. 5 napja a sutba dobtam. :evil: 36,3 - 36,6 között ingadozott csak a hőm. :(
Én is úgy gondolom, hogy ha 70-et elhagyja a cnapjaim száma, elmegyek a nődokihoz Norcolutért.

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a drukkot, túléltem!! Volt egy nagyobb görcs kb. 1 percig, de utána gyorsan enyhült. Doki is nagyon rendes volt, nyugtatgatott, h ő sem izgul :lol: tehát én se tegyem. Lényeg, h átjárható vagyok, belülről minden rendben. Férjem eredménye is kíváló, tiszta büszke magára :lol:

A 3. napi hormoneredmény is megvan:

Prolactin 14ng/ml

FSH 5,6 mIU/ml

LH 17,3 mIU/ml

Östradiol 44 pg/ml

Testosteron :lol: 0,8 ng/ml

TSH 3,2 uIU/ml

A testosteron nagyon tetszik. Ilyen jó még soha nem volt! De akkor mitől hullik a hajam és mitől nől a szőrzetem ilyen gyorsan :?: :?: :!: Lehet a testosteron normális és emellett hullhat a haj! Vagy azért mert sz.r az FSH LH arány?? Doki sem mondott erre semmit :(
Van vkinek vmi ötlete?

Niki, Tükör a franc vigye el azt negatív tesztet!

Kandika, te nagyon bátor vagy!

Csipi, te nagy harcos! Neked Mensmentis nagyon messze van? Vagy nézz egy dokit a PCOS oldalról. Én is most olyannál voltam.
Egy hölgy feküdt mellettem, rutin műtétje volt és Arnold doktor végezte. Nagyon dicsérte, és mondta, h ő egy gyerekcsinálós doki!

Monee, üdv. köztünk!

Anyooka, drukk, h nehogy lefele görbüljön az egyenesed!

Kép
apple

Sziasztok,

csak pár sort tudok írni. Méghozzá az étvágygerjesztő nevű Lecsónak szeretnék gratulálni a topik legújabb metformin bébijéhez! :lol:

Ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenkinek írni, mostanában már egyre lejjebb adom... :(

Rólam: volt egy 31 napos spontán ciklusom, 12-13 napos luteális fázissal, ami ugyan rövid kicsit, bár egy cseppet sem barnáztam és a hő is elég magas volt. Viszont meg kell mondjam, a szülés utáni első igazi mensi az iszonyatos. Hajnalban Analgaticum Forte kúppal bírtam létezni, fejgörcs, hányinger, tegnap este már sorozatos hipozás. Finom. :evil:

Bogival is küszködünk. :( Láz, takony már nincs, viszont második napja nem eszik a gyerek, és hasmenése van, úgyhogy majdnem biztos, hogy ez vírus. Négy napunk van, hogy rendbe jöjjünk a hétfői út miatt, úgyhogy most a doktornénivel mindent bevetünk.
Vendég

Apple, gratulálok a jó eredményekhez ! Megnyugtató, hogy átjárható vagy és a pároddal is minden OK. Ez fél siker :wink:

Arnold dokit hallottam, hogy sokan dícsérik :wink:

Norka, sajnálom az első mensis kínlódást. Viszont azt jelenti, hogy végre az Avandamet HAT neked is !!! Ennek szívből örülök és talán Te is meg fogsz nyugodni egy kicsit.

Boginak további jobbulást és ha hétfőig nem jelentkeznél... hát akkor nagyon jó utat és jó pihenést !!

DIMET !!! hol vagy ?????

Ja, nem is mondtam, hogy voltam a gasztromókusnál :lol: Képzeljétek, azzal várt, hogy rákeresett a Helico és a vetélések közötti lehetséges összefüggésre a neten és a 126 valahány millió cikkből egyetlen egy olasz tanulmányt talált, ami csak feltételezi az összefüggést.
Jó fej a pasas, valami nagy muki lehet, több könyvet írt gasztro témában és tényleg segítőkész volt (leszámítva, hogy valami orvos haverja hívta és több, mint 20 percig trécselt, nem zavarta, hogy egy-két titkot meghallottam :))
Mellesleg a 2 antibigyó és a savlekötő ára 10720 Ft
:shock: :twisted: - még nem váltottam ki, várom a mensit :wink:

mniki

Sziasztok! Kép

Rövid leszek és gyors. Kép

Babszika!

Én mindig ezt a BNOt használom.

E1690: A hasnyálmirigy hormontermelésének zavarai, k.m.n.,

k.m.n. = külön megnevezés nélkül

Még eddig nem volt gond belőle. :oops:

Csipike! Kép

Hihetetlenül ügyes vagy! Így kell ezt csinálni, kérem szépen! Kép

cuppp Mindenkinek! Dupla cupp akiknek nem írtamKép

UI.: én sem rejtegetem a zebrámat. Nekem nincs is zebrám. :?
Vendég

Sziasztok!

Én is csak gyorsan bekukkantottam.

Apple, most hogy tudjátok minden oké, jöhet a csöppség. :) És persze jönni is fog, csak még kéreti magát ;)

Lecsó: Mi ez a negatív hozzáállás? Természetesen nem lesz semmi probléma. Beszéld meg vele, hogy kapaszkodjon ám és hogy nagyon vigyázol rá. :D

Norka: Amúgy is nehéz egy nyűgős gyerekkel, hát még akkor, ha az anyuka sincs jól. Remélem mindeketten jobban lesztek hétfőig és jól kinyaraljátok magatokat!

Lona: Sajnálattal olvasom, hogy mennyire nehéz hozzászoknod a methez. Én nem értem, lehet hogy ha nincs IR, akkor kevesebb a mellékhatás vagy tényleg ennyire különbőzően reagálunk rá?
Rambókának igaza lehet, próbáld ki azt, amit ő javasol.

Na, szaladok én is tovább, még mindig ezernyi a meló :(
Pussza mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

Norka a mensidnek örülök!31 nap jóó!Tök jóó!
Boginak puszi és jobbulást!
Jó utat és jó pihenést!

Apple szuper eredmények :) ,és nagyon jól bírtad,stramm csaj vagy!
Hormoneredményedre Rambóka bizti mondja a tutit!

Mniki ilyen dokit kifogni manapság ,szerencsés vagy!
Remélem a gyógyik használnak,ha már ilyen drágák.
Bizti,hogy mensit vársz?

Páá
Vendég

Apple drága!
Nekem Gödöllőről kicsit messze van a mensmentis- sajnos Deelöbb-utobb csak találok egy dokit, aki felírja a norcolutot....
-sajnos én még nem értek ezekhez az eredményekhez

Norka!
Gyógyuljatok meg mihamarabb!!

Mnikike!
Jó kis doki.....a titkoknak meg örülj, jól jöhet még :lol: :lol:

Már a páromnál van az eredményem!!!! -de sajna csak későn éjszaka jön haza, telcsin meg nem olvassa be - ez utóbbiért még számolunk!! :lol: :lol: :lol:
csipi78

Sziasztok!

Ma már egész nap ideág nem fájt a hasam,most meg már lehet pihenni kellene!
Áldom az agyam ,hogy elmentem tegnap a nődokihoz és írt fel gyogyit!

Tényleg erről jut eszembe!BABÁSOK ti kivel íratjátok fel a merckformint?Tűű dokival,vagy már nem is jártok hozzá amíg meg nem születik a babó?

Ismér köszönöm a gratulációkat!DE HOLA ZEBRAPÁROM?????

Kép

Kép
lecso

Hát Lecsó, elméletileg a körzetivel, ámde most voltam nála és hát ő sem akarja felírni.........Tűű doki meg hát leszoktatna..........szóval most jelenleg nem tom, mit csináljak.
Vettem vércukormérőt és 2 órával kaja után 4,1 volt.
Most méregetem magam..........kiderül mi újság.
Vendég

Lecso
Most olvastam csak a jó hírt!
Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!

Mindenkinek szióka,és puszóka!
Kép
Gyerek extra nyűgi,bezabált vmi vírust.Alvás 0. :cry: Vizsgámnak lőttek :( majd augusztusban :wink: Pedig már álmodni is anatómia atlasszal szoktam (már ha tudok aludni)

KépKép

KépKép
okr

[quote="apple"]
írta:
apple
A 3. napi hormoneredmény is megvan:
Prolactin 14ng/ml
FSH 5,6 mIU/ml
LH 17,3 mIU/ml
Östradiol 44 pg/ml
Testosteron :lol: 0,8 ng/ml
TSH 3,2 uIU/ml

A testosteron nagyon tetszik. Ilyen jó még soha nem volt! De akkor mitől hullik a hajam és mitől nől a szőrzetem ilyen gyorsan :?: :?: :!: Lehet a testosteron normális és emellett hullhat a haj! Vagy azért mert sz.r az FSH LH arány?? Doki sem mondott erre semmit

Apple!
Grat az eredményedhez (HSG) és természetesen a párodéhoz is! Kép

Ami a hormoneredményeidet illeti: prolaktinod jó, östradiol is, tesztoszteron egyszerűen kitűnő Kép
Az LH/FSH arányod rossz: 3 felett van.

Ami nem tetszik nekem, az a THS, egy picit emelkedettnek tűnik, bár benne van a normál intervallumban. A TSH nagyon érzékeny hormon, de igazából az a kérdés, hogy a Te szervezeted a különböző hormonértékekre hogyan reagál.
Pl. milyen lehet a fT3, fT4?
Alacsonyabb pajzsmirigy funkció esetén is fennállhat a hajhullás./ de egyéb okai is lehetnek.
(Rambóka rendszeresen be szokta tenni a pajzsmirigy alulmüködés tüneteit. )gyengeség, száraz bőr, fáradtság, lassú beszéd, szemhéjdagadás, hideg intolerancia, vastag nyelv, lassú mozdulatok, arcdagadás, memóriahibák, szorulás, súlynövekedés, hajhullás, légszomj, bokadagadás , menstruációs problémák,
struma, lassú pulzus. (nehogy megtaláljátok magatokon :lol: )
Az viszont biztos, hogy egy ilyen TSH értékkel igazából nem kell foglalkozni.

Ami a szőrnövekedést illeti. Nem feltétlenül kötelező a magas(abb) tesztoszteron szint. Bizonyos esetekben a bőr tesztoszteron érzékelő receptorainak szenzitivitása lehet fokozottabb és ua. az eredmény.
Vendég

Jöttem mesélni :)

Egyik vendégemmel ahogy beszélgettünk, érzéstelenítés műtét dolgokról,mondta hogy neki 20évvel ezelőtt,volt egy petefészek műtéte,de csak diagnózis miatt,mintát vettek.. :shock:
Én kérdeztem,hogy miért mi volt a baj,?
Azt mondta ritkán volt mensije (18évesen 5havonta) és kis betokozódott ciszták voltak a fészkében,de a műtét során kiderült,hogy nem rosszindulatú :shock: :x :evil: ,
de nehéz lesz a teherbeesés...spontán jött az első gyerek kis várakozás után,aztán pár év múlva hormonokat kapott és a második terhességéből ikrek születtek. :)
Azóta fogigátlót szed,hogy a ciklusai "rendesek legyenek",az orvosok azt mondták neki ne foglalkozzon vele...
hát én nem mertem kitálalni,hogy miért mozgok otthonosan a témában,de azért óvatosan figyelmeztettem,hogy érdemes törődni a dolgokkal..
azért érdekes mennyi pco-s van körülöttünk..

Azt hiszem mára élg volt belőlem..Ja a Zsizsik talijára ki tud jönni??
jó lenne ha babások is lennének!

Nekem már több mint 50% hogy megyünk, ha már ennyit utazunk legyen kivel dumcsizni!!! Azt lehet tudni,hogy ki mit süt? :oops: :roll:
Csak azért,hogy esetleg ne egyformát vigyünk..de ha nem akartok ne válaszoljatok! :)

Szia Kavics! :)
Vendég

Lányok! Nagy-nagy köszönet a segítségekért!
Nagyon jólesik!!

Mamint! Húú, akkor te is megjártad a hadak útját! Na, igyekezni fogok. Köszi!
Úgy tudom az elsô pirostól kell számolni a ciklust.

Mniki! Köszönöm a tanácsot! Én 12dpo-ra szavazok!
Hajrá két nap múlva! A hôd szupi!
Gyogyik hamar hassanak! Mennyi ideig kell szedned?

Tükörvíz! De jó neked, hogy nem volt gond az emeléssel! Én minden gyogyira extra érzékenyen reagálok. Ez néha jól jön, pl: fájdalomcsillapításnál. Remélem nem lesz szükséged norcolutra.

Anyóka! Sajnálom, hogy te is rosszul vagy! Izgulok a progi eredményed miatt, remélem holnapra meg lesz!

Csipi! Gratulálok a mai hôsies tettedhez!

Rambóka! Igenis értettem! Na, félre a tréfával. Köszönöm, nagyon érthetôen leírtad.
Holnaptól így fogom szedni! Így végig gondolva, nagy igazság van abban amit írtál. Biztos segíteni fog!

Apple! Éljen! Szuper, hogy átjárható vagy!!! örülök, hogy ilyen jól viselted!
Az LH szerintem nagyon magas... , de a testosteronod álom szép, grat!

Norka! Kívánom, egészségesen induljatok hétfôn útnak. Jobbulást!

Bettica! hogy érted azt, ha nincs IR? Van aki IR nélkül szedi?

Lafi! Voltál már az új eredményeddel T?? dokinál?

Képzeljétek, tegnap éjjel egy barátnômet kellett bekisérnem a szülészetre. A portás aludt :shock: , de olyannyira elnyomta az álom szegény embert, hogy nem tudtuk felébreszteni... kínunkban már röhögtünk, ám ez sem használt!! Ezek után a labirintus szerü félhomályos folyosókon bóklászva(sehol egy árva lélek) már olyan érzésünk volt mintha kísértetházban járnánk. Végül megtudtuk hányadik emeletre menjünk, ám a lift nem m?ködött. Találtunk másikat, de nem volt mindegy melyik oldali 3-as gombot nyomjuk meg :roll: . Jó pár perces botorkálás után megérkeztünk úticélunkhoz. Miért nem lehet kitáblázni merre van a szülészet?? Áhhh...

Pussz.
Lona
lona1

Lona!

Nincs mit. :D
Én negyedenként tudtam csak emelni (addigra már harmadszor futottam neki, mert az én dokim sem mondta a fokozatosságot, csak itt a csajok világosítottak fel, h. nem muszáj elpusztulni tőle :twisted: )
Aztán sokan panaszkodtak az emeléseknél, és visszagondolva én is mindig akkor lettem rosszul, amikor egészre emeltem. Rákérdeztem gyógyszerész ismerősnél, ő mondta el, amit elmagyaráztam neked.

Kincs!

Mi majdnem biztos, h. megyünk. (Hacsak a ded be nem gyűjt addig vmi nyűgöt)
Én valószínűleg a családi kedvenc csokis-meggyes-babapiskótás- csokipudingos csodát csinálom, már csak hűtőtáskát kell szerezni.

Apple!

Nekem is mindig normális volt a tesztoszteronszintem, csak éppen a faggyúmirigyeim a minimálisra is igen érzékenyek. :evil:

rambóka

Rambóka!

Az én faggyúmirigyeim magzati korom csíráiban sorvadtak el. :roll: Olyan száraz a bőröm, hogy naponta kétszer is ráfér a krém.

Kincs!
Eddig úgy néz ki, hogy én vagyok a főnök! Kép
Szóval az eddigi meccs állása szerint én is megyek.

Én mindenképpen gyümölcssalátára szavazok, úgyhogy gyümölcsöt viszek. (ti. nem tudok sütni)
Ha valaki beszálna a gyümölcssalátába, szóljon. Én gyümölcssaláta zabáló tipus-tipus vagyok. :oops:

csóközön.

Láccik, hogy most éppen semmi dolgom. (ki kellene nyalni a feredőt, de csak holnap Kép ), az uracskám már ágyikóban Kép és várom a Fábri showt.

Holnap kujvájapéntekvan! Kép
Vendég

Niki, Lafi!
Igen, tudom, hogy elvileg a normális vérzés 1. napjától kéne. De nekem vagy van normális,vagy nem normális. Tehát ha nincs pé, akkor is megjön mindig, csak nem pontosan. És többnyire rendes vérzés, csak hát azért más ha volt pé. Viszont mióta a metet szedem, úgy emlékszem pé nélküli ciklusnál csak maszat volt, vagy barnázás. :? Most ez vagy jó, vagy nem.
De ezeket a nem normális mensiket is mensinek tekintem, mert innen tudok számolni. Bámennyire is nem normális, a következő mensi (ha pé-s) úgy jön meg, mintha a barnázás normál mensi lett volna. (Lehet, hogy kicsit túlmagyaráztam a dolgot, és már nem is érthető.. bocsi. :oops: )
Úgy döntöttem múlt csütörtöktől számolom. Végülis akkor volt az első nyoma, hogy itt valami készült. Legfeljebb majd módosatom a tickert a lehetséges pé-hez. ;)

Niki, Tükörvíz :(

Andi! Szia! Avandemetet nem próbálod meg? Hátha neked is az jönne be!

Babszi! Ha van róla papírod, elvileg a háziorvosodnak fel kéne írnia!

Csipi! Szuper! Kíváncsian várom az eredményt!
Válassz egy nődokit a honlapról!

Apple! Gratulálok! Melyik kórházban voltál? Arnol doki nem Schöf-Méreis? De az meg megszűnt, nem?

Norka, jobbulást Boginak!!! És gratula a spontán ciklushoz!

Bettica, nekem egekben az inzulinom, és 1500mg-ig abszolút jól bírtam! Engem is érdekel ám, hogy mivel van összefüggésben a rosszullét.

Kincs, én is állandóan pcosokba botlom. Érdekes lenne, ha az inzilin és pf UH kötelező lenne! Mik derülnének ki!?

Lona, barátnőd szült, vagy csak kirándultatok egyet a szülészeten? :)
Nem rég én is vártam a liftre vagy 10 percet. De nálunk az 5. en van a szülészet! :shock: Azon gondolokodtam, hogyha most egy éppencsakhogy beért kismama lennék 4 ujjnyira kitágulva, állandó fájásokkal, mit tennék! Az 5.re mégiscsak dúrva lenne felmászni!

Puszi!

Holnap kujva péntek! :lol:

Kép
mamint

Na mondtam én, hogy nem tetszik, hogy tarcsára küldik be a vért.......
Ezt küldték a tarcsai kórházból:
Koleszterin 4.6
triglicerid 2.48
(inzulin meghatározása )
vércukor terh. (éhgyomri) 4.1
vércukor terh (120 perces) 2.6
(inzulin 120 perces)

Szerintetek nem hiányos egy kcsit!!!!!??????? És fizettem érte elég sokat!!!!!!!!!
csipi78

Csipi! inzulint nem mindennap néznek! Lehet, hogy hétfőn fogják, és majd akkor mehetsz érte! reméljük!

ha nem írtak az inzulin mellé megjegyzést, akkor szerintem van remény!

De holnap hívd fel őket!

Kép
mamint

A tarcsai labor a Prodia-hoz tartozik, ami ország egyik legkomolyobb laborhálója. Mindenképpen telefonálok holnap, és még szerencsém, hogy apa szabin lesz ( várja az új hűtőm) és vissza tud szaladni a papírral.

pusza
csipi78

Köszönöm csajszik a gratukat! Megnyugodtam, h bár belül minden okés! Még vár rám egy PCT. De az már kellemesebb vizsgálat.

Kavicska! Nagyon köszönöm! Én a TSH-t telejesen normálisnak találtam, de egy kicsit most megijesztettél. A tünetek közül nem ismertem magamra, szőrzet és hajhulláson kívül. De mindjárt megnézem a korábbi eredményeimet.
2002-ben az eredményem:
TSH: 2,33 mU/L
T3: 1.2 nmol/L
T4: 80 nmol/L
Testosteron: 5,6 nmol/l
Prolactin:144 mU/l
LH: 20,4 U/l
FSH: 5,3 U/l
ehhez képest azért sokat javultam! Csak az a nyavalyás FSH LH arány nem akar normális lenni.

2006. decemberében megnézték csak a pajzsmirigyet:
Thyreoidea stim. hormon: 1.880 mIU/L
T3: 3.880 pmol/L
T4: 13.380 pmol/L
Ezek benne vannak a normál intervallumba.

Hááát... a franc sem tudja akkor miért hullik a hajam!

Kincsecske én megyek a talira, diétás gesztenyés muffinnal :wink:

Kép
apple

Sziasztok!

Kérdésem lenne (megint :? ) : Szeretném emelni a 2*850mg-omat 3*850 mg-ra, de mivel a munkahelyemen mindig elfelejtem bevenni, jó lenne 2*-re. Szerintetek hogy szedjem és hogy emeljem? Iszom a kecskeruta teát is. Szerintetek mennyit használ?

Lecsó: Gratula.

Köszi a válaszokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Most látom Rambóka, h te is írtál! Írok pü-t!

Csipi, holnap okvetlenül hívd fel őket! És még a kekszedet is bemajszolták :evil:

Mamint, Schöpf Méreiben voltam, nem szűnt meg, csak fizetős lett :twisted: :twisted:

Kép
apple

Apple!
Eszembe nem volt riogatni téged! :D
Azért tisztességgel megvizsgálták a hormonjaidat. Pajzsmirigyre nem sajnálták a pénzt. (jellemző, hogy elfelejtik :? )
A 2006 decemberi pajzsmirigy hormon értékeid rendben vannak. Ennek tükrében azt mondom, hogy felejtsd el az előző hsz.-om. :D

Makk egészséges vagy! :D Csupán egy kis nőgyógyászati nátha :lol: (Rejoka ezt írta a PCOSről :lol: )

Muffin jöhet.... nyami. Nem baj ha nem diétás Kép

Csipike!
Hát ez roppant bosszantó. :?

Nem lehet, hogy az inzulin még folyamatban? Mert nincs reagens? Ez elő szokott fordulni olyan hormonoknál, amit nem néznek gyakran.
Kérdezz rá. Kifizetted!
Vendég

nnna itt vagyok megint :lol:

Kavics avatarod teccccik!

Csipi :shock: mennyit fizettél? Hátha holnap kiegészítik!

Csorog a nyálam csajok,kár volt kérdezni :shock: :lol:
Én pávaszemet sütök(a meggyet tegnap szedtük,holnapig érlelem a lötyiben) és hűs tejfölös szeletet tervezek,hűtőtáska van .
Remélem ehetőek lesznek..
Vendég

Talira fel lehet még íratkozni???(Bár mostanában nem vagyok vmi aktív tag,így elutasító választól sem sértődöm meg.)
1 gyerek kézben,1 pocakban nem akadály??

KépKép

KépKép
okr

[quote="vicky79"]S írta:vicky79ziasztok!

Kérdésem lenne (megint :? ) : Szeretném emelni a 2*850mg-omat 3*850 mg-ra, de mivel a munkahelyemen mindig elfelejtem bevenni, jó lenne 2*-re. Szerintetek hogy szedjem és hogy emeljem? Iszom a kecskeruta teát is. Szerintetek mennyit használ?

Lecsó: Gratula.

Köszi a válaszokat.

Szia Viki!
Nem értem mit jelent a 2*-re. Hogy megduplázd az egészet? :roll:
Nekem is gondot okozott a du. gyógyszer bevétel.
Ha a ciklusod még mindig nem rendeződött akkor érdemes megemelni a gyógyszer adagját 3x850mg-ra. Nekem kifejezetten ez a dózis hozta meg a hatását. 3000 mg fölé nem szabad emelni a gyógyszer dózisát.
A délutáni munkahelyi gyógyszer bevételnek a módja, hogy a mobil telefonodon beállítod azt a funkciót, hogy minden du. meghatározott időpontban csipogjon.
Az első egy-két hét rázós, de utánna teljesen magától érthetődő lesz, hogy be kell venned délben is.
(Én hétvégéken, szabadságolás alatt és szabadnapokon vagyok egy picit szétszórt, mert bomlik a mindennapi rutin).

Kecskeruta tea: van itt a topikban olyan csajszi aki itta/issza és hisz benne. Én nem hiszek benne.
Első felindulásból vettem két csomag teát és kb 3-4 főzetet készítettem, aztán hagytam az egészet a fenébe. Nekem nem jött be. Keserű, sz.r. És inkább gyógyi párti (diéta és mozgásban hiszek) vagyok.
A farma könyv sem ajnározza különösebben a hatóanyagot, de kétségtelen, hogy szoptatós kismamáknak "tejcsinálónak" ajánlják.
Szóval én egy contra vélemény vagyok.... :lol:

Kriszta drága!
Gyere. Nem én szervezem a talit, de Zsizsik nevében ( :wink: ) szeretettel várunk. :D

Kincsecske!
Én is kívánós vagyok. A pávaszem az egyik nagy kedvencem. :?
Szóval akkor hétfőtől indul a koplalás, hogy legyen hely a szombati zabához! :lol: :lol:
Vendég

Szép jó reggelt!

6700 -at fizettem

És jövö hétre meg lesz az inzulin eredményem is!
Bement a párom most reggel, és rögtön mondták is, hogy ugy tudták meg lesz az is az nap, de sajna csak jövö hét kedd fele.....
Nem a keksz majszolósokkal van a gond, mert ők csak leveszik a vért, hanem a tarcsiak nem tudnak egységes infot adni :twisted: :twisted: :twisted:
De olyan édik vagytok, hogy itt kitüntettetek a harciasságomért :wink: :lol: :lol: :lol:

MA JÖN AZ UJ HŰTŐM!!!!!!!!!!!!!!

Pusza

És szép napot mindenkinek!!!
csipi78

Sziasztok!

Csipi, a végén csak célba érsz és meglesz az az inzulin eredmény! :wink:

Apple, gratulálok a szuper eredményetekhez! :lol:

Norka, Boginak jobbulást! Szegényke, jól megkínozta őt! A szép ciklusodhoz gratulálok!

Okr, Adának is jobbulást!

Lona, kísérteties lehetett a kórházba menetel! Szülni mentetek?!
Mi kb. hasonlóképpen jutottunk be amikor a szülőszobát mentünk megnézni - talán a portás nem aludt - este mentünk és ott találkoztunk a dokimmal... Melyik kórház volt ez?

Kincs
, Magadról nem írsz semmit! :(

Niki, hőd?! Én még mindig drukkolok Neked!!!

Dimet, merre vagy?!

Ezo?! Bee?!

Enyém hő esett... 10. dpo-n még kicsit korai :shock: Nagyon kíváncsi vagyok a progi eredményre, az mondták hogy 3 munkanap, de délután azért rápróbálok, felhívom őket, hátha...
Petefészkem fájogat elég rendesen, ez mitől lehet?!
Mutizok görbét:

Kép

Szép napot mindenkinek! PÉNTEK VAN!!! :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Sehol senki ma?! Merre vagytok?!

Megvan a progi eredményem! 32,42 nmol/l

Kép

Kép
anyoooka

Anyóm, nagyon örülök!!!!!!!!Ez szép eredmény!!!!!!!
Vártunk tegnap........nem jöttél......... :cry:
Vendég

Anyoooka! Ez nagyon jóóó! akkor tovább drukkkkkkkkk!

Kép
apple

Köszi! :wink:
Tegnap 3/4 10-re értem gépközelbe, addigra már nem voltatok sehol :cry: Jöttök ma is?!

Kép

Kép
anyoooka

Apple, ari vagy, de ez a hónap most elég esélytelennek tűnik... Most annak örülök, hogy működök :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok !

Anyoo, szép pé-d volt, de a progiból is látszik, hogy a hőmérőzés csalóka lehet :wink: Rinyál az ember, hogy gyenge pé volt, aztán tessék :lol: ! ez a pici esés nem jelent semmit ! Úgy izgulok érted !!

Mamint, érthető miért vagy bajban a cn napokkal :?, de remélem hamarosan ez a gond is megoldódik, ha más nem úgy, hogy egyáltalán nem jön meg :wink:, de persze baba miatt !!!

Okr, talira természetesen szívesen vesszük a jelentkezésedet, sőt !! nagyon jó lenne, ha eljönnétek ! Mindkét gyerkőc biztosan jól fogja magát érezni :lol:

Zsizsik, én biztosan viszek innivalót és 1,5 kg sósat. Tekintettel a napi elfoglaltságaimra :(, ez cukiból lesz (Emil - isteni)
Eszter jobban van ?

Kavicska, ezek szerint jössz szombaton :lol: Úgy örülök ! Majd privizzük le a részleteket :wink:
Te, mi az a feredő ?! :shock: :oops:

Lona, 1 hétig kell szednem majd, de majd csak akkor kezdem el, ha megjött. Jársz még tornázni ?

Én mára feladtam :? A hasam 4. napja mensisen görcsöl, barna maszat néha van, de minimális, hőm még fent van. Holnap tesztelek újra. Lehet tényleg 2 nappal később volt ovulációm és ma még csak a 13. dpon-n vagyok. Vannak pro-és kontra babás jelek :lol:
Mindegy, az viszont tény, hogy bármikor lemegyünk a Balcsira
1. hideg a víz
2. megjön
ma este indulunk, de legalább kialusszuk magunkat.

mniki

Sziasztok!

Köszönöm Rambóka a választ! :) Én is így sejtettem valahogy, mondjuk engem 3 naponta 1gyel csökkentve akart leállítani, de annyira korán, hogy önkényesen úgy döntöttem szedem még... 10. hét nagyon korán lett volna szerintem! Csak így viszont kb. fél-1 doboz kelleni fog még... Na majd remélem felírja! :)

Sok puszi Nektek, mielőbbi rendes, PÉ-s, 3 fázisú görbét Mindenkinek! :lol:

Jó hétvégét!

Kép
Kép
sleepin

Anyooka! De már te egy jó ideje működsz! Mostmár ide egy + teszttel! Nagyon kell még egy zebra!

Niki, ha hő még mindig fenn, akkor még bármi lehet. Kellemes balcsizást Nektek!

Kép
apple

Niki, ha Nálad van a zug-zebra, valakinek írj egy sms-t holnap reggel légysziiii!!! Nem bírom ki míg visszaértek! Annyira drukkolok Neked! És most legyen máshogy mint eddig - ne jöjjön meg a Balcsin! Jó pihet Nektek!

Apple, azért mensi előtt barnáztam ám rendesen! Kíváncsi vagyok hogy ezután a progi után mi lesz...

Kép

Kép
anyoooka

Sleepin!

10. hét tényleg kicsit korán lett volna! Ne hagyd magad!
De azért kérdezz meg másokat is, mert ahány ház, annyi szokás!

Anyooo!

De jó! Volt itt PÉ! :D Átmeneti lehűlés csak a hidegfront miatt van! :wink:

Okrisza! Kavits!

Én is örülök, h. jöttök! :D :D :D

Mniki!

Veszélyes dolog ez a Balcsi! :lol:
Remélem kitart a hőd még v. 9 hónapig!

Csipi!

Jó, h. csak csúszás, és végül mégis megcsinálják!
Én így láttatlanban borítékolok neked egy jó magas inzulinszintet, ugyanis a 120 perces cukrod rendesen a béka feneke alatt van!

Vicky!

A kecskerutát szerintem felejtsd el. Nem pontosan dozírozható, meg a Kavitssal közös gyógyszertankönyv szerint mérgező is!
Gyógyszerkémikusok hada dolgozott azon, h. előállítson egy tisztán a hatóanyagot tartalmazó készítményt, tessék megbecsülni a munkájukat! :lol:
(Kavics!
A minap a NLC-s stáb felvetésére utánakerestem ennek a kecskeruta- barátcserje dolognak. Ugyanis az Informed az egyetlen olyan orgánum, amely a barátcserjét - ez a Premens hatóanyaga - tejfokozónak ajánlja. Minden más szerint prolaktinszint csökkentő! Úgyhogy az Informed portál nem először bizonyul Félreinformednek! :evil: )

Ha az a gondod, h. délben elfelejted, akkor a reggeli adagot vedd be 7-kor, amikor elindulsz a munkahelyedre, a délit 4-kor, amikor elindulsz haza, az estit meg lefekvés előtt. Már, ha közalkalmazotti munkarendben dolgozol 8-tól 4-ig, és bagoly típus vagy 11 órás lefekvéssel! :wink:

rambóka

Mniki, így előre is boldog szülinapot kívánok és remélem, emlékezetes szülinapod lesz holnap!!!!!!!!!!!!!!Kíváncsi vagyok!!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?