Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Tonti, még a végén az lesz, amit írtál, hogy óriásbébim lesz.
Inkább hagyjuk is. :lol:

Szezso, szívesen. Én is köszi, hogy gondolsz ránk.

De tényleg, nagyon kedvesek vagytok lányok, hogy ennyien drukkoltok nekünk+a babáknak, előbb-utóbb csak hatnak ezek a kedves szavak! :D
Vendég

Athiz:
Hat akkor Te sem lettel sokkal okosabb. Nalam az NSt azt mutatta, amit sejtettem, babuci jol erzi magat odabent. Egy pici kemenyedes volt slussz passz 12 perc alatt.
A koktelt tegnap 2 kismamaval itatta meg a doki, En voltam az egyik nulla eredmennyel, a masik lany olyan gyorsan szult meg, hogy se a doki se a szuleszno nem ert be hozza a korhazba. Szoval a statisztika rossz oldalara kerultem. Na majd az ismetlesnel remelem mar nem igy lesz.

Tonti:
Orulok, hogy Anna is novoget. Akkor 2 het mulva lesz ujabb UH?

Koszi lanyok a drukkokat! :lol: Sokat segit.

baratodildi

Ildike, akkor holnapra neked is olyan gyors szülést kívánok a koktél utánra mint a másik kismamának volt :wink:
Athiz meg csatlakozik hozzád és gyorsan össze is hozzátok a babákat :lol:

Tontica, nem lesz semmi baj, csak Anna baba leányzó nem vasgyúró kiskölök, mint az ikertesója. Legyenek még pocaklakók min. 10-12 hétig aztán meglátod majd itt kinn behozza a lemaradást.
Az is jó, hogy 2 hetente látni fogod őket.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Nálunk érettséginek vége,megkönnyebültem,most ezerrel gondolhatok a nyaralásra :D!...na jó,holnap még tanévet zárunk,remélem,nem lesz 30 fok :?....

Most éppen azon örömködök egész nao,hogy 3unk EU betegkártyáját mindössze 10 perc alatt elintéztem az OEP-nél,ami számomra-tekintve a bürokratikus rendszert-igen meglepő,de nagyon jóleső volt :D!Kártyák nálam,most már nem eshet semmi bajunk :):
Na persze azért is volt furcsa,mert előző nap a kocsi új forgalmijának elintézése cirka 2 órámba telt :?.... És egy -két utamba lakás-posta-okmányiroda között :?...

Látom,még semmi esemény,hát azért igyekezzetek lányok,mert lassan én is beelőzök :lol: :lol: !

Angel

Üdv itthon,majd mesélj,milyen volt a cápákkal :wink:!képek is jöhetnek :D!

Robcsi

Köszi,remélem, is,hogy sikerült minden :).8-án indulunk délután 3 körül :).Addig infot kell gyűjtenem a környékről,térképet már megvettük :roll:...
Apátok sem volt semmi :wink:!Én hagytam megreggelizni,csak utána szóltam neki... :D

Tontica

Azért jó,hogy nőtt,de UH tényleg legyen 2 hetente!

Móni

Nagyon édes a lánykád és jó kis sztorid van :).

Akartam még valamit? :roll:

anyapoc

Szezso: koszi az infot, edesek lehetnek a csajok!!! :D Neked meg marha nagy drukk 8 nap mulva!!!!!!

Athiz: ha nem hasznalnak a kedves szavak a babaknak en karomkodhatok is, GYERTEK KI TI BUDOS KOLKOK MERT MEGJARJATOK VELEM!!!!!!!! :lol: Hatha ez hasznal! :lol:

Robcsi: en is azt szeretnem ha sokaig bentmaradnank es nagyra nonenek!!!

Anyapoc: szuper hogy vegre pihizhetsz!!! :D Van itt Neked valamim:
Kép
Vegre kesz lett James is. :lol:
Nyugi, uh. legkozelebb 9-en lesz!

KépKép
KépKép
tontica

Jo, tudom hogy nem a legszebb, de fejlodok!!! :lol: Most Anna baba nevet kezdem himzeni aztan Alex es Rate! Az ajtokra akarom majd kirakni szep keretekben.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, én már szidtam is szegénykémet, hogy miért nem jön már ki, persze nem durván, csak finoman! De nem használt. :lol:

Nagyon édik a vonatok, kár, hogy nekem nincs hozzá idegzetem.
Meg a nevek is nagyon jó ötlet, hogy megcsinálod a babáknak.
Vendég

Tonti:
Nagyon klassz lett! :)
Hat en nem szidtam meg, de nem vagyok benne biztos, hogy 1,5 het mulva nem fogom -e :lol:

Anyapoc:
Hat azert be ne elozzel! :wink: Orulok, hogy mar neked is kicsit ritkul a sok program es pihenni fogsz! Hova utaztok? Biztos irtad, de mentsegemre szolgal, hogy en terhessegi feledekenysegben szenvedek :oops: Mondjuk mar nem sokaig. :lol:

robcsi:
Igen jo lenne egy villamszules :) Mondjuk azt se banom, ha lassabban megy, csak induljon el valami :D

baratodildi

Tontica

Ügyi vagy :).Hamarosan belevághatsz vmi maratoniba :D!
A nyugival engem akartál nyugtatni? :shock:

Ildi

Igen,én is örülök,hogy pihi van,mert estére már tönkremegyek :?....
Na jó,akkor nem előzök be :D!
Horvátországba megyünk,Loparba...már nagyon várom :).Tekintve azt,hogy még csak egyszer voltam a tengernél Rómában,sötétben :?....

anyapoc

Anyapoci, szerintem nem lesz 30 fok. Jó tanévzárót. Azért ezek könnyebbséget okozó pillanatok, nem? Mármint a zárás.
A tenger meg biztosan gyönyörű lesz, én már két tengert is láttam, ezek közül az egyiket szó szerint csak láttam, elmentem mellette. De ez hosszú és idétlen sztori. Majd egyszer elmesélem. :lol:
Vendég

Athiz

OK,majd ha lesz időd,akkor meséld el :lol: :lol: !
Köszi,igen,nagyon várom a végét :).Imádok pörögni,de egy időre nekem is elég volt...
Látom,baromira nem tudsz aludni :?...
Megyek,befalom a szilvás gombóc maradékát és eldőlök,mint a rohadt nád :?...

Joccakát :)!

anyapoc

Anyapoc:
Na ezt a nadas hasonlatot meg nem hallottam, de jol megnevettetett igy elalvas elott :D :P
Horvatorszagban meg nem voltam, de Romaban nincs is tenger, vagy csak en maradtam mindketszer le rola?. :roll: Mondjuk a kozelben van... Az olasz tengerpart azert mas, mint a horvat. Tuti jo elmeny lesz!
Holnapra meg nem mondanak hőgutát, remelem kellemesen huvosotok lesz.

baratodildi

Én amikor izraelben voltunk nászúton, három tengerben is fürödtem :lol:
Vörös -,Földközi- , Holt tenger.
Vendég

AThiz! Bildi!
Türelem babát terem! Tök sokat jártok az eszemben!

Tontica!
A B magzatok általában mindig kisebbek mint az A magzatok! Úgyhogy nyugi, nem lesz semmi baj! Nem értem miért ijesztgetnek téged állandóan!

Anyapoc!
Köszi. Hát igen elég kalandosra sikerült a szülés.

Amúgy jól vagyunk, szépen növögetünk. Tegnap este 10-kor aludt el Ramóna, és ma fél 6-kor kelt. Én felkeltem 2-kor lefejni a tejcit, és azon izgultam utána, hogy nehogy felébredjen egyből, hanem legalább 3-ig csicsizzen. Napirendünk még nincs.

moni

Sziasztok!

Moni, örülök, hogy jól vagytok és akkor ezek szerint álombabád van. Nagyon ügyi a kiscsaj. Tesók körülrajongják?

Athiz, Bildi eseménymentes éjszakátok volt?

Tontica, nekem nagyon tetszenek a mozdonyok, ügyi vagy. Majd a neveket is felteszed ugye?

Anyapoc, jó évzárót aztán meg jó pihizést.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Bocs, most csak röviden, mert a fiam vár a gépre. Szóval tegnap óta fájogatok, de még egyben. Éjjel nem volt eseménytelen, vagy 5-ször voltam pisilni. :lol: :lol:

Pusza
Vendég

Athiz:
Huu, de orulok, legalabb nalad tortenik valami.

robcsi:
Nalam semmi kulonos nem volt, csak a szokasos...

moni:
Most aludta at az ejszakat eloszor?

baratodildi

Hahó!

Athiz! Akkor csak készülődik az a gyerek :wink:

Ildi! Akkor tovább mennek a drukkok! Ma újabb koktél?

Moni! Irtóra gyors volt a szülésed, nem semmi :shock: Gratulálok a csodás kislányhoz!

Robcsi! Nem semmi a férjed :shock: Meg Monié sem :shock:

Tontica! Ügyes vagy, szépek a mozdonyok! És a babákkal minden rendben lesz, jó?

Anyapoc! Akkor nemsokára mentek, jól hangzik! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom:
Igen, ma ujabb koktel. :roll: Epp az elobb kerestem elo a palinkat es beleszagoltam, hat nem mondom, hogy mennyire elment tole a kedvem :roll:

baratodildi

Sziasztok!

Athiz, Ildi,
most rajtatok a topic szeme! :D :D Gyerünk, gyerekek, kifelé!

Tontica,
szorítok a kis Annának, hogy behozza a bátyust! :)

A nyaralásról:

Szuperjó volt, jó helyünk volt, tul.képp 10 napig csak tengerpartoztunk! 8) :lol: És ettünk-ittunk! :lol:
Kicsit kultúrparaszt nyaralás volt, nem mentünk semmi fakultatív kirándulásra, csak döglöttünk, de ez volt a cél! :lol:
Irdatlan meleg volt, elérte a 45 fokot, az utolsó napokban még a parton is szinte viselhetetlen volt, de ez a görög nyár! :)
Ja, és ha nem lettem volna fogin és nem lennének így megmacerálva a női szerveim, akkor tuti teherbeestem volna! :D

Anyapoc,
Nem volt cápa, pedig utolsó nap bedobtam a csalit! :lol: Hát hiába, jól zár az OB! :wink:

Ezt a rohadt nádat még sose hallottam! :mrgreen:
angel37

Sziasztok csajok!!
Kukkoló üzzemmódban vagyok, Athizt és Ildit lesem ha nem haragusztok meg érte :oops: Nagyon skat gondolok rátok :D Hajráhajrá++++++++++++++++++++

Ildi kapd el apát, meleg kád vízben való ücsörgés, lépcsőzés, guggolva felmosás (összekötni a kellemest a hasznossal :lol: ) mint házipraktikák szülés megindítására :wink:

Nagyon sok drukk+++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Esemény még semmi? :roll:

Örülök,ha fel tudtalak benneteket vidítani :D!

Ildi

Újabban pálinka is kerül a koktélba? :shock: Aztán csuklik majd a gyerek,mikor világrajön :D!
Nem közvetlenül Rómában volt a tengerpart,csak azért írtam így,mert amikor ott voltunk,akkor láttam.Nem voltam egyértelmű :wink:Amúgy valami metróhoz hasonló járművel lehet kimenni,szl tk elég közel van :).

Athiz

Hajrá :).

Angel

Fránya cápák :D!Én is azt használok,most számolgatom,hogy szívok-e a nyaralás alatt,vagy sem :?... Ha szerencsém van,még előtte jön meg :roll:.vagy vihetek én is OB-t.
Nálunk is kultúrparaszt módjára lesz főleg a vakáció,bár pár dolgot esetleg megnézünk,de inkább döglenék csak én is....

Szirom

Óóóó,nálad meg félidő :).Lassan sokan lesztek :D!
Jut esezembe,akartam tőled kérdezni,hogy komp árakat tudsz?És miben érdemes fizetni,euroban vagy kunaban úgy egyáltalán???? :roll:

Móni

Örülök,hogy jól vagytok,ügyi a csajod,hogy ennyit alszik,maradjon is így :)!Hány nap után dobtak ki a kórházból? :roll:

Robcsi

Köszi :).Azért terveztem egysmást nyárra...épp egy szociometriai felmérésen töröm a fejem :roll:....

anyapoc

Hahó!

Anyapoc! Fölhívtam az uramat, azt mondja, úgy emlékszik, hogy 120 kuna körül volt a komp a kocsira és a két felnőttre. Gyerekek ingyen, legalábbis a kicsik biztosan. 1 kuna 34 Ft körül van.
És kunában szoktunk fizetni mindent. Az autópályán nem is vagyok biztos benne, hogy lehet másban fizetni (kártyával igen). Váltani meg a határon szoktunk, ahogy átértek, ott lesz több pénzváltó is, parkolók, pisi- és kávélehetőség, ilyesmi. Éjjel-nappal.

Közben ezt találtam, eszerint olcsóbb a komp, lehet, hogy a mi memóriánk nem jó, de én is 100 fölötti összegre emlékszem:

http://www.holiday-home.org/hu/desktopd ... /#jump2151

Autópályadíjat itt tudsz nézni:

http://www.hellotourist.net/info.php#autopalyadijak

Angel! Merre voltatok? Kicsit irigy vagyok :wink:

Ildi! megittad már? :lol:

Athiz! Hogy vagytok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi, olyan édik vagytok, hogy így drukkoltok nekünk! Igaz, Ildi?

Nálam semmi változás, továbbra is fájogatás van, kb. olyan, mint múlt hét szerdán, derék- és hasfájás, és ennyi.

Az lenne a kérdésem, hogy vajon miért nem szilvát vagy annak levét ajánlják úgymond gyerekhajtásra :shock: :lol: , miért pont a sárgabarackot a koktélba? Mert azt nem tudom, mennyire lenne hashajtó hatása nálam a sárgabarinak, de azt tudom, hogy egyszer 2 szemnél több aszaltszilvát ettem, és olyan jó kis pocakgörcsöm lett fosinkai mosinkával, mint annak a rendje. :twisted:

Mellesleg azon töröm a buksimat, hogy tegnap szedtek apósomék sárgabarit, és kaptunk belőle kb. 10 darabot. Ha azt eszem, és csapok hozzá némi alkeszt, az hatásos lehet? :lol: Vagy csak szigorúan akkor hat, ha pontosan betartom a hozzávalókat?

Tippek?

Pusza
Vendég

Athiz:
Allitolag a ricinus az alkohol felszivodasat is gatolja, igy az inkabb csak alhasi verboseget okoz. Vagyis mind a ketto azt okoz. A sargabarile nem tudom milyen szerepet tolt be azonkivul, hogy jiol elnyomja mindketto izet.
Ha ilyen jol fajdogalsz, lehet neked nem is kell meginnod es igy is zajlik minden. Nalam a fajdogalasok ritkultak nagyon. :roll:

szirom:
Mar meg akartam volna, de ugy elnyomott az alom, hogy jo 2,5 orat aludtam. Most meg ebedeltem... Majd talan egy oran belul valamikor megiszom...

baratodildi

ceniko:
A meleg furdot meg nem probaltam, a tobbit mar igen. :roll: Most lehet be is szallok egy jo meleg kad vizbe mielott hatni kezd majd a bájital :)

baratodildi

Szirom

Istennő vagy!!!!!Ahhh,ha lesz még kérdésem,fordulhatok hozzád? :oops:
Nagyon aranyos vagy,hogy még a Zuradat is mered zaklatni miattam :wink:!Akkor jobb,ha váltunk ezek szt.Az azért jó,mert a barinőm jön pont egy nappal előtte,Horvátországban dolgozik,kunában kapja a lóvét,aszonta,középárfolyamon szívesen vált :) .

Athiz

A sárgabaracklé csak ízelnyomásra van,ahogy írta Ildi.Az én ismerősöm narancslével itta :).De egyél csak sárgabarit,lehet,hogy meglesz a hatása :wink:!Hogy nehogy má' csak fájogassál,hanem noszarajta :D!Annyi előnyöd lesz,mire odaérsz a szüléshez,már fel sem veszed a fájásokat :wink:!

Ildi

Én is így tudom,az íz elnyomására kell a koktélba valami intenzív ízt tenni :).
Te már apát is elkaptad? :shock: :oops: :oops:

anyapoc

Helló csajok!

Hát még mindig egyen a kismamik? Nem hiszem el .... :)

Angel örülök, hogy jól éreztétek magatokat a nyaralás alatt, néha ilyen is kell hogy csak döglik az ember .... az is jó tud lenni.

Voltam ma dokinál, csinált uh-t. A jobb petefészkemben egy darab ciszta nincsen, a bal oldalon van két nagyobbacska tüszőkezdemény de nincs sok kicsi :) végülis ez jó hír. És a másik, hogy július 30-án megyünk a Forgács intézetbe. Meglepődtem hogyilyen koránra volt időpont ... :)
Bocs hogy csak magammal foglalkozok, de kicsit izgulok bár még messze van tudom. De egy lépés a megoldás felé.
kokusz

Sziasztok!
megjöttünk KAáliból, doki nagyon nagyon szimpatikus.végre!
amint megjön a mensim elkezdődnek a vizsgálatok, egy hónap altt minden meglesz, utána megkonzultáljuk dolgokat!
(jelenleg a 39.napnál tartolk, tesztem nega ma reggel, hőm felment 37,2 re)
végre nem érzem, hogy állóvízben vagyunk!
visszatért a hitem!

Athiz! BIldi! hát ezeknek a gyerekeknek nagyon jó kuckójuk van, ha nem akarják o5tthagyn!

Anyapoc jó nyaralást!

Tonti örülök, hogy Anna is felzárkózik! vigyázz magatokra!

Kókusz fel a fejjel, nem feladni! :lol:
Vendég

Kokusz

Örülök,hogy jó hírekkel jöttél :)!!!!!Tényleg izgi lesz :)!

Boniko

Ne küggyé még nyaralni,még vissza van majdnem két hét :D!

anyapoc

Boni

És amit elflejtettem: hurrá,történik valami :)!Ezek szt volt PÉ-ed? :roll:

anyapoc

Anyapoc! jólvan jólvan, csak annyira beszéltetek róla! :lol:

úgy néz ki! :oops:
Vendég

Anyapoc,
na nekem legalább sakkozgatni nem kellett, tudtam, hogy vasárnap éjjel fog jönni is kész! :)
Remélem megúszod ezt a részét, azért a tengerparton zavaró volt :wink:
Betétről ugye szó se lehet, mert kilóg a szárnya, fürödni meg pláne nem :roll: , de a tamponnal is egyfolytában azt lestem, nem ereszt-e... :oops:
A legszarabb éjjel volt a 45 fokban, mintha be lettem volna pelenkázva! :roll:

Szirom,
Rodoszon voltunk! 8)

Kókusz,
gratula a tüszőcskéidhez! :)
A július 30 jó nap! :lol:

Boniko,
melyik doki? :wink:
angel37

Angel! dr Kovács Péter! :wink:

de jó lehetett Nektek! :lol:
Vendég

A Csillagszemű? :wink:

Akkor egy hónap múlva már lehet, hogy inszem? :)

Jövő kedden én is benézek egy UH-ra! Aztán július végétől hajrá!!!
angel37

Angel! aaaz! még párom is azt mondta, hogy milyen perszelő a tekintete! és hogy nem mehetek hozzá egyedül! :lol:
hát ha a vizsgálatok azt mondják! majd meglátjuk!

drukkolok Neked is!
Vendég

Anyapoc! Persze, ha tudok válaszolni a kérdésedre, akkor szívesen segítek!

Angel! Rodoszon még nem voltam, biztos nagyon jó lehetett, mert annyi szépet hallottam már róla!

Lányok, tisztára beizzítottatok ezzel a pizzával :lol: Az lesz a vacsi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó!
Itthonról jelentkezem :wink: Tegnap megvettem avonatjegyet,éjszaka még megcsináltam a szenyómat,és Ada teáját stb..fél 12 -re kerültem ágyba.Ada 12-kor riadót fújt,hogy nem érzi jól magát.Reggelig semmit sem aludtunk.Így nem mentem el vizsgázni,féltem itthonhagyni a kislánykát.Szal ez most így 1-s lett,mivel nem jelentkeztem le,a vonatjegyen meg buktam 1000 FT-t a visszaváltásnál.Ez a mai nap nem az igazi! :roll:
Úgy néz ki a gyermeknek torokgyulladása van,új időpont a vizsgára pedig augusztus vége.

U.I:Látom még mindig egyben mindenki :wink: ,Angyal meg jót nyaralt. :D Tontica babája szépen növöget :) ,és mindenkinek beindul a pörgős babaprojekt. :)

KépKép

KépKép
okr

Okr! ezt az u.i.-t szépen összefoglaltad! :lol: :lol:
Jobbulást a kislányodnak!!!
Athiz Ildi továbbra is nagyon figyelek :shock: és szorítok!

Kókusz!
Ne haragudj, kicsit le vagyok maradva a történéseidről, Te most inszemre vagy lombikra mész már a Forgácsba? Lehet hogy összefutunk majd? :wink:
katica_75

Katica

Nem még nem, még most kezdjük az elejéről, kivizsgálással. Utána majd meglátjuk mit mondanak ...
Ti is oda jártok? Milyen? Én úgy izgulok ....
kokusz

Szia Kókusz!Privibe akartam de nem sikerült:
Akkor az első konzultációd időpontja ez, igaz?!Magával Forgács professzoral van az 1ső megbeszélés.Tüneményes doki, árad belőle a nyugalom, és bármit lehet tőle kérdezni, alaposan türelemmel válaszol.. :lol:
Nekem minden kivizsgálás megvolt,hsg, hormonok, spermavizsgálat... És bizony vittem a kis görbéimet is :lol: :lol: 2-t betett a kartonomba, igazolván hogy peteérés magától is volt. Szóval így már nem is küldött további vizsgálatra a klinikán belül, azonnal inszemet javasolt :cry: :lol: Gondolom Neked is megvan minden eredményed??
Egyébként mindenki nagyon kedves és készséges, érezni hogy magánklinika, bár várni azért itt is kell 1 kicsit mindíg. Te hogy hogy hozzájuk kerültél?
katica_75

Katica

Igen ez az első konzultáció időpontja. Én a nőgyógyászomon keresztül kerültem ide, jó barátok és meg is beszélte a Forgécs proffal hogy hozzá küldene bennünket. Nekem már volt miindenféle vizsálatom, átjárhatósági, lapar meg minden nyavaja, azt elvileg elfogadják ott. Gondolom labort meg spermavizsgálatot csinálnak majd. Na akkor a görbéimből én is viszek majd ... Nektek egyébként mi a gond?
Köszi a sok infót :) Jöhet priviben is, már ha sikerül ....
kokusz

Na az szuper h. minden megvan!Akkor Ti is gyorsan haladtok majd náluk sztem.És igen virísd a görbécskéket !! :-) Minket egyáltalán nem küldött már laborra sem. Bár ha kuszák lettek volna a hormonok lehet h. csináltatott volna még.
Mi 18 hónapja próbálkozunk és a bal oldali petevezeték nem átjárható. Nálad ha jól vettem ki, valamelyik hormon rendetlenkedett?
katica_75

Izgi lesz,hogy beindul a babagyár! :D :D :D Mi majd a drukkokkal segítünk!

Athiz
Szólj a gyermeknek,hogy ilyen van az égen:
KépRögtön eszembe jutottál,ahogy megláttam.

KépKép

KépKép
okr

Okr, sajna telihold csak szombaton lesz.
Mindegy, a pocim egész nap fájogatott továbbra is, meg nagyon vacakul vagyok a náthás nyavajám miatt, fejfájás, stb. Kivagyok.
Sajnálom, ami veled történt, Adának jobbulást!

Többiek, bocsi, de képtelen vagyok már írni, talán holnapra jobban leszek. Remélem... :roll:

Ildi?
Vendég

Athiz
Nem tudom,de én nagyon kereknek látom. :wink:
Megfázást sajnálom! :( Egyél sok C-vitamint.Lehet jobb lenne ha már akkor baba megvárná míg meggyógyulsz?! :?
Ada köszöni,szipog álmában :(

Én is lépek hulla vagyok.Egy napja nem aludtam 2 óránál többet.Holnap jövök majd!

KépKép

KépKép
okr

Athiz:
Hat fajdogalok eppen en is elegge erosen, de ebbol szules nem lesz ma sem.
Minden ugy zajlott majdnem, mint legutobb, talan most kicsit jobban megviselt. Aludtam is tole egy orat. Ma amugy is sokat aludtam, mintha en lennek a baba, aki keszul a szulesre :wink:
Gyogyuljal meg hamar!

Kokusz:
Ezek a tiszta petefeszkek nagyon nagyon nagyon jo hirek!!!! Az is jo hir, hogy ilyen hamar kaptal idopontot! :lol:

Mindenkinek koszi a drukkokat, ha barmi erdekes tortenne, mindenkeppen jelzem, de ma ejjel mar nem varhato semmi. :?

baratodildi

Sziasztok!

Kókusz átérzem lelkesedésed, mert mi is tegnap voltunk az első konzultáción, csak mi a KAáliban! drukkolok Nektek!

Athiz drága jobbulást !

Bildi , Athiz! most azé csak kijön mindkettőtökből a kis pocaklakócska!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

OKr szegénykém! jobbulást Adának!
Vendég

Sziasztok!

Ildi, én hallottam már nem egy olyat, hogy valaki közvetlenül a szülés előtt nagyon sokat alszik. Gondolom ez azért van, hogy a szervezet kipihenje magát a nagy esemény előtt :lol: Drukk hogy hétvégére kibújjon a babóca.

Athiz, nem akarlak elkeseríteni, de olyat is hallottam, ha valaki beteg szülés előtt, akkor a szervezet megvárja amíg újra 100%-kos lesz és a baba csak akkor jön. Úgyhogy vess be minden természetes házi patikát, hogy javuljon a takonykórod és a hétvégén már te is babázhass! Pussz!

Kókusz, akkor remélhetőleg a legjobb kezekbe kerültök. Jó, hogy újra jobb kedved van és azt se felejtsd el, hogy mire konzira mentek, akár már babás is lehetsz! Mindegy vagy így, vagy úgy, de babás leszel!

Kriszti, jobbulást szegény kicsi Adának! Te meg pihenj!

Tegnap én is gyalog másztam meg a várost, mert ugye kocsink szerelőnél és Rékának meg kellett kapnia a második kullancs oltást. Na, de ezt is hogy. A múltkor össze-vissza hívogattam az összes létező környékbeli patikát az oltásért. Mire az egyikben azt mondták, hogy van. Gyorsan el is szaljtottam apánkat érte, hát erre a 2 oltás helyett csak 1-et adtak, mondván mire kell a másik addigra úgyis beszerzik. Hát mondom jól van, elvileg 2 hét múlva kellett volna megkapnia a következőt, de akkor nyaraltunk. Most a héten felhívtam az ominózus patikát, hogy mi van hát azóta sincs oltás :cry: Tegnap reggel felhívtam a dokinéninket, hogy ilyenkor mi a helyzet és végül is felírta a felnőtt vakcinát (ez érdekes módon nem hiánycikk) és tegnap megkapta annak a felét Réka baba.
Mindez csak azért érdekes, mert ő mindenféle bogarat összeszed és hétfőn amikor beállt a kocsink, akkor az út szélén talált egy szerinte katicabogarat, ami igazából kullancs volt :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Lányok! Jöttem reggeli helyzetjelentést nézni!

Ildi! Én is hallottam ezt, amit Robcsi, hogy szülés előtt jó nagyot alszik az ember, ösztönös pihi.

Athiz! Jobbulást neked, kúráld magad! Mondjuk lehet, hogy a pálesz arra is jó lenne ám (bábakoktél)! :wink: (legalábbis az uram úgy kúrálja magát :lol: ) Drukk neked is!

Okr! Gyors gyógyulást Adának!
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy amikor te otthon vagy meg amikor nem otthon vagy, akkor hol vagy? :wink:

Kókusz! Jó, ha beindulnak a dolgaitok, tényleg! Örülök :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?