Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Az lenne a kérdésem, azokhoz akik már babát várnak, hogy éreztetek--e valamit, még az elmaradt vérzés előtt, tehát a nagyon korai időszakban, ami terhességre utalt. Pl. lehet érezni a beágyazódást? Vagy volt-e valami furcsa érzésetek?
mirci74

Megkezdődik az érrendszer és az emésztőrendszer differenciálódása, fejlődése. Megjelenik a másodlagos szikhólyag, ami az elsődleges szikhólyagból fűződik le. A hét végére az embrió már 2 mm-esre nő, három csíralemezből áll, és elkezd saját vérsejteket termelni.

Judy!!!!! Ezt találtam a 6. hétről

Amúgy sziasztok!

Kép
mercure

szóval ne add fel!!!

Kép
mercure

Mercure,

Köszönöm neked, azért ez egy kicsit megnyugtatott.
Aranyos vagy. :lol: :lol:

Nóri,

20 mm-es petezsákban 2 mm-es szíkhólyagot látott hüvelyi uh-on. Hasin csak a petezsákot.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:tuti,hogy 1 hét múlva minden rendben lesz.Pihenj,és növeszd a kicsikét!
8)
SZia Druszám! :lol:
vedresandi

Szia Drusza! :D Hogy vagy?

Judy: sőt, egy kérdezős oldalon...
Ultrahang vizsgálaton estem át 5-6 hetes terhesség vizsgálata miatt. Az orvos mondta, hogy embrió még nincs, de szikhólyag már van és ez mutatja, hogy élő terhességről van szó. A kérdésem az lenne, hogy mi az a szikhólyag?
Tisztelt Hölgyem! A magzat embrionális fejlődésének egyik stádiuma.

Kép
mercure

Andi,

A Jó Isten beszéljen belőled. :lol: :lol:

Nem szeretnék csúnya dolgokon keresztül menni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Nem tom, 6. héten lehet a szikhólyag 2 mm-s, de persze nem vitatkoznék egy orvossal... :oops: A babakönyvemben is az van, hogy szikhólyag: 2-5 mm.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Mercure:köszi,jól vagyok.Ma voltam egy relax,és gyógymasszőrnél,2 órás kezelést kaptam,és nagyon jól esett.Megmasszázta a talpam,és utána mindenem.Még van hátra 9 alkalom.Azt hiszem végig csinálom :lol:

Judy:Nyugi,nem fog feled semmi csúnya dolog történni.Ha baj lenne,a szervezeted már jelezte volna :!: :idea:
vedresandi

Köszi Mercure, mégegyszer

Azért jó hogy vagytok nekem. :lol:

Holnaptól 1 hétig szabin leszek a gyerekekkel, és csak pihizni, meg játszani fogunk. Együtt leszünk egész héten, és remélem a kicsi szikhólyag érezni fogja, hogy milyen jó helyen lenne a körünkben, és gyorsan elkezd nőni. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,

És az a 2-5 mm a 6. hétre van beírva???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, ez a jó hozzáállás!!!!

Andi, irigyellek :-) én mondjuk a talpmasszázst kihagynám, hacsak nem akarja a masszőr hogy kirúgjam a fogát :-)

Kép
mercure

Judy: Igen. Azért emlékszem, mert nekem is 2-3 milis szikhólyagot mondott a doki és aggódtam. De nem mondom, hogy halál pontos az adat, mert idegbeteg vagyok UH-n és szét van az agyam.
Ja és ugye hasi UH volt, ami nem olyan pontos.

Otthon megnéztem a könyvben és megnyugodtam.

Hányinger van még?

jaimee

Mercure: Egy jó talpmasszázs nem csikiz, ha erre gondolsz. :D Párom kényeztet rendszeresen, nagyon ügyes keze van.

jaimee

Nóri, ne ezt illesztd be, hanem az URL-es akciót...

Judy...minden rendben lesz egy hét múlva... Bízz benne!!!
Vendég

Jaimee,

Émelygés az egyfolytában van, csak tényleg akkor érzem jobban magam, ha eszek. Reggel indulásnál még a víz is kivert, azt hittem odahányok a lépcsőházba. Azt mondta a doki, hogy a B6-ból nyugodtan szedhetek 3x2 is, ha ennyire szarul vagyok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:látod, semmi baj nincs, csak ne keseredj el!
Vendég

ez a fejben dől el szerintem, én már a látványtól sikítok... a térdeim ugyanez, elég ha a párom egy centire megközelíti... vagy ha a hátamona derekam vonalához közelít...gondolhatod hogy bizonyos helyzetekben nem éppen előnyös tulajdonság :D

Kép
mercure

Judy: Igen, mehet 3x2, Elevittel 3x1, bár nekem ezt a Magne B6-ra mondta.

Hát, ha tünet van, akkor rendben van az a terhesség...Engem mindig a hányinger biztatott, hogy minden oké benn. Nagyon drukkolok, hogy nőjjön az a pici benn!!!!

jaimee

Mercure: :lol: :lol: A párom pont ilyen, piszok csiklandós, ami, ahogy mondod, nem mindig jó. :lol:

jaimee

megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül :D

el is felejtem írni, ma voltam laborba, az első letudva!

Kép
mercure

Én el is aludtam,annyira laza voltam,épp csak a nyálam nem folyt ki :lol:
vedresandi

Andi: Ez a biztos jele a jó masszázsnak! :wink:

jaimee

Andi, akkor olyan vagy mint a párom, ő rendszeresen elalszik, elég a hátvakarás is 2 percig :D

Kép
mercure

Druszám:nekem a párom "bubizza" a fejem elalvás előtt,elég 3 perc... :lol:
vedresandi

Judy:látod, semmi baj nincs, csak ne keseredj el!
Vendég

Andi: Nálam a fülsimi jön be. Tényleg csak 2-3 perc és mélyen hortyogok. :wink: Úgyhogy ha hisztis Jaimee, Apa már nyúl is a fülemhez. :lol: :lol:

jaimee

Ez most miért ment el megint???
No mindegy.
Pöttye:hagyjuk, nem megy...de így is nagyon köszönöm!!!
Vendég

Csnori... privi
Vendég

Judy!
Amikor én voltam legelőször UH-on, akkor már 6 hetes 5 naposnak kellett volna lennem, ehelyett hüvelyi UH-on csak egy 19,8mm-es petezsákot látott a doki, szikhólyagról nem is beszélt, és 5 hetes 4 naposnak írta. A következő UH-on az 1 hét 1 nap eltérés 3 napra csökkent. Szerintem jól teszed, hogy most egy hétig otthon leszel, biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!
:lol:
Vendég

Köszi Betsy,

Próbáltam visszakeresgélni, hogy kinek mekkora volt a babója, és a te első uh-dat is megtaláltam, és egy kicsit megnyugtatott.

Most tényleg csak a srácokkal leszek, meg pihizek, aztán meglátjuk, hogy a Jó Isten akarja-e 1 hét mulva, hogy anyuka legyek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Pihizz sokat, aztán ha jövő héten végig hánysz otthon, mint a lakodalmas kutya, akkor bizti minden rendben! :wink:

jaimee

Hát Jaimee,csak az a baj, hogy az ember nem fejlődő babánál is, és üres petezsáknál is ugyanugy hány, vagy émelyeg, mint rendes terhességnél.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:naná, hogy akarja!Beszéltem vele! :wink:
Vendég

Judy:az utolsó hozzászólásodat észre se vettem!!!! :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!!!
Judy: nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Egy hét múlva mindent látni fogjátok, hidd el!!!Az émelyegés a legjobb bizonyíték erre! A védőnőm is ezzel nyugtatott: "Egy jó dolog van a hányingerben, hogy egy élő terhességről van szó!!!" Aztán kiállította a kiskönyvet, még Uh előtt!!! Pihizzzzzz sokat, jó?

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy:és hol a bátorítás meg pozitív gondolat, amiket ránk is bombáztál?Na most vedd szépen elő őket!Irgum-burgum... :wink:
Vendég

Judy:Ki mondta?

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó van na, igazatok van, csak félek.

Azért megpróbálok másra is koncentrálni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi:tanítsd már be Judy nak a megfelelő szöveget, amit mondogatnia kell egy hétig!!!Légyszi! :wink:
Vendég

Sziasztok!

bocsáőnat, hogy így bepofátlankodom!
Judy még ne add fel, a barátnőmnek ugyanez volt a a heélyzet, és azóta a kislánya máér fél éves! remélem nálatok is így lesz!
Vendég

Judy: Kicsit rosszul tudod szerintem. SZóval hányjál csak, hidd el, az jó jel. Ha a fejlődés abbamarad, a tünetek szűnnek. Én így tudom. Punktum. Próbálj nem stresszelni, ha lehetséges...Lécci, lécci...Látod, mindenki biztat! :wink:

jaimee

Judy,mondddddd szééépen:

Minden rendben lesz,nem aggódom!!!
vedresandi

Köszi Boniko, :lol:

Köszi Lányok, most megyek elteszem magam 1 hét pihire, de azért jövök. :lol:

Szép estét. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy, itt is írom, ne add fel, minden rendbe lesz, nyugi és sok pihi!
Nem is kell sokmindent írnom mert itt a lányok nagyon rendik és tudnak mindent, már tudatták veled hogy "Minden rendbe lesz, ne agodj!"

Nem nagyon tudom kezelni az ilyen helyzeteke, nem tudom hogy kell bíztatani. Ma került a nagypapám korházba és édesanyámnak nem tudtam mit mondani. Szörnyű hogy ilyen tehetelen vagyok.

madiani

Sziasztok! :lol:
Minden rendben van(kop kop kop) 24 mm a baba már látszódik a köldökzsinor meg ahogyan piciket mozog :lol: Jövöhéten megyek a kiskönyvemért és aztán vérvétel meg a többi szokásos vizsgálat jön. Képet majd teszek fel csak lemerült a fénylépező eleme :?
Vendég

Judy Drága: próbálj meg nem nagyon izgulni, bár tudom pont nem nekem kellene ezt írnom :) Viszont előző héten, amikor elküldtek egy hiper-szuper uh-ra Hajdú Krisztinához, véletlenül összetalálkoztam az egyik barátnőmmel...Nagyon el volt kenődve, mert 7 hetes terhesen azt mondta neki a szuper gépével (hüvelyi uh utátn), hogy 19 mm-es deformált petezsák, nincs baba, sem szívhang....Mondtam a lánynak, hogy menjen el az Istenhegyi Klinikára...Még estére kértem neki időpontot...Ott tényleg jó gép van..A doki megállapította, hogy gyönyörű szabályos petezsákja van, benne 6 mm-es embrió és szívhang...Mindez ugyanazon a napon...Szóval ne keseredj el, mert szerintem, hogy vannak tüneteid és szikhólyag ez abszolút biztos jele a terhességnek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy!
Ne aggódj! Minden ok nálatok. Pihenj amennyit tudsz, és ne stresszelj, mert azt a baba is megérzi. 1 hét múlva már tuti látni fogod. :wink:

Pandus!
Örülök, hogy minden ok. Várom a fotókat!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandi: nagyon örülök a babócádhoz!! Én is várom a képet :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Itt van Ő :lol: az a hosszú izé alul a köldökzsinór kezdemény erre párom megszólal jéé milyen nagy lába van :lol: :lol:

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?