Új privát üzeneted érkezett!

Én meg egyenesen imádom a kisfiamat :D Nem lehet szavakba önteni! Annyira puszilgatnám és ölelgetném... :D :D Így marad egyenlőre a pocaksimi :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt!

Heni

Örülök, hogy minden rendben a kicsivel!

Babszi

Bocsi ha valamit kihagytam, de mi a fenének kell diabéteszes dokihoz menned???

Olik

Szomorú hogy a férjedet nem engedik el a munkahelyéről :( .Anyucid nálatok van még?

KépKépKép
bambika

[quote="krisztinka79"]P írta:krisztinka79öttye!

Veled mi újság? Régen jártál itt! Hol tartasz a ciklusban? Miért nem csinálsz vonalzót??

Minden nap bekukkantok hozzátok.. csak mivel babaproject elaltatva...-lakásporject rulez! - addig nem csacsogok bele... Csak néha...
Ciklus jól van köszöni szépen.. :) Épp most kezdtem újat.. Hőmérzőzök, gyönyörködöm a csaodálatos görbéimbe.. Eszem a C vitamint, néha egy-egy folsav is bekerül mellé.. És egyenlőre ennyi.. Halkan irigyekedem rátok, barátosnémra..de amolyan jó szívvel...
Csinálhatok vonalzót is éppen... de minek.. Vagy csináljak??:)

És igeni szeretnék már pocakosodó képeket látni... Hogy kinek mekkora már a babócája...Lécciléccilécci csajok.. :)
Vendég

Jó reggelt! Megint egy csodás hűvös reggelre ébredtünk! :D :D

Heni: Örülök, hogy minden rendben volt, ahogy Babszi írta, én sem lepődtem meg. :wink:

Pöttye: Na végre némi jelentkezés!! Nem eltűnni!!

A pocakfotóról annyit, hogy minden idegen észreveszi, buszon, üzletben, munkahelyen, tegnap az anyósom mégis azt mondta, hogy hogyhogy még mindig nem látszik semmi?! Amikor közöltem vele, hogy jövő héten már a 16. hetet töltöm, nem akarta elhinni. :evil: :evil: Szóval küldök pocakfotót, amint anyósom is lát valamit. :lol: :lol:

Tegnap megjöttek a laboreredmények, vér oké, a pisi nagyon nem, ahogy erre számítottam, csak röviden annyit, hogy fehérjén és gennyen kívül minden van benne, amit csak el tudtok képzelni....A vesefunkció viszont jó, ahogy látom. :shock: Hétfőn doki, addig már nem szaladgálok sehová.

Panda: Mikor is mégy UH-ra?

Omnia: SZia!! Többet jelentkezni!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt!

Jaimee: örülök, hogy a vér jó lett, viszont sajnálom a pisit...Nagyon meg tudlak érteni...Már alig várom a holnapot, hogy végre lássam az eredményt...Hétfőn drukk a dokihoz! Azért még anyós előtt is dobhatnál egy képet :D

Bambi: köszi :)

Mindenkinek nagyon szép napot, rohanok dolgozni!

Heni

Kép
Kép
csheni26

[quote="jaimee"]
írta:
jaimee
Pöttye: Na végre némi jelentkezés!! Nem eltűnni!!

A pocakfotóról annyit, hogy minden idegen észreveszi, buszon, üzletben, munkahelyen, tegnap az anyósom mégis azt mondta, hogy hogyhogy még mindig nem látszik semmi?! Amikor közöltem vele, hogy jövő héten már a 16. hetet töltöm, nem akarta elhinni. :evil: :evil: Szóval küldök pocakfotót, amint anyósom is lát valamit. :lol: :lol:

OK, OK , OK... de hátha mi is látunk már valamit.. :)
Vendég

Pöttye: :D Ti biztos fogtok, tavaly augusztusban, projektkezdéskor is láttatok volna, mert akkor is volt pocim. He-he... Na majd a hétvégén alkotunk valamit, eldönthetitek, mi a helyzet.

jaimee

Kép
Vendég

Heni, Jaimee!
Gratulálok az eredményeitekhez. Pisi nem épp jó hír, de lesz ez még jobb is! :wink: Pocakfotót tényleg tehetnétek fel.

Pandus!
Te ma mész Uh-ra? Drukkolunk! Fotót kérünk!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

pöttye!
persze, h csinálj vonalzót!! :wink:

bambi!
magas a cukrom. . . .ennyi :lol:

Heni!
Gőzöm nicns, h mit csinál. Mivel a házidokim tök sötét volt, ezért joibbnak láttam tőle semmit sem kérdezni.... én meg még nem voltam diabéteszes dokinál. Elviszem a papírjaimat és meglátjuk

Jaimme!
Nehogymár a lökött (bocs) anyósod miatt mi ne láthassuk a pocidat!!!!!!!!!!!!!! Kép
Tessék képet feltenni!!! :wink: :lol:

babszika

Sziasztok!

Jaimee, sajnálom a pisit, barátnőmnél is gond volt vele (most 5 honapos a gyönyörű egészséges kisfia). Ne izgulj minden rendbe fog jönni. :)

Babszi miért kell diabéteszes dokihoz menned?

madiani

Kérdezték a kollegák, meddig maradok otthon szülés után. Mondom, 3 évig, közben meg jön még egy baba...Hát megfagyott a levegő és nézett rám mindenki, mintha 3 szemem lenne és kis zöld emberke lennék...

jaimee

Babszi: PCO-nál nem magasabb a cukorszint??? Nem értek hozzá, csak valami rémlik...Panda?????

jaimee

Jaimee!
De igen. ezért is szinte tuti, h pcos-om van.

babszika

Jaimee,
Nem mindig persze sokaknál igen az talán a legrosszabb mert ugye a magas cukor eleve nem jó!
Vendég

Jaimee!
ÉS???? ZÖLD VAGY????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor az asztal alatti helyeket készítsd :lol: :lol: :lol:

De egyébként a legfontosabb az inzulin, amit próbálok kiharcolni, h megnézzék.

babszika

Gondolom a cukorról van szó, én ezekhez nem értek, de kívánom hogy mindenkinek megoldódjon a problémája.

Hát igen, nem tudom nálunk mi lesz ha elmegyek babázni. Itt is bizti furcsán fognak rámnézni. :)

madiani

Ani!
Mivel magas a terheléses cukrom, előfordulhat, h daibeteszes vagyok. Ezt fogja sztem kivizsgálni. De abban is reménykedem, h felírja a PCOS gyógyszert.

babszika

Helló lányok és zöld emberke! :lol:

Segítsetek légyszi.Hogy csináljak vonalzót?De csak olyat, amin a napokat követhetetm PÉ nélkül.Ja és nem beszélni angol...
Vendég

Babszi: Akkor nem értem, mit zavarásznak belgyógyihoz, onnan diabéteszes dokihoz...De én marha türelmetlen vagyok alapból... :oops: Ja, hát a házidoki nálunk is sötét... :D :D

És ha PCO? Egyáltalán, ki foglalkozik PCO-val? Meddőségik? Akkor kéne egy jó doki, aki PCO speces.

Zöld vagyok e? :lol: :lol: Hááát, elég kómás vagyok ma, de az átlagnál nem nézek ki rosszabbul. :lol: :lol: :lol:

jaimee

Szia Nóri!

Én ebben nem tudok segíteni.... :oops: Én csak ezt az angolt tudom.
Milyen idő van otthon? :lol:

babszika

Hagyjatok már ezzel a zöld emberrel! :lol: :lol: :lol: Ti meddig maradtok otthon? Gyermekágy alatt? Vagy szopi alatt? :shock: :shock: Én vagyok a hülye, hogy legalább 2 évig otthon leszek?

jaimee

ANi: Nem nagyon izgulok, az utóbbi évben nem volt jó a pisi lehetem soha...Miért lenne jó most? MOst extra szupi tré... :D Nem is tudom, pisi hogy fért bele ennyi oda nem illő dolog mellett. :lol: :lol:

jaimee

Bár, engem még nem érint ez a kérdés, de én a 3. évet már tuti nem engedhetem emg magamnak. Meg sztem már a gyerekeknek is kell a társaság. (én is 2,5 évesen már ovis voltam, mert már anya kevés volt nekem - ha szabad ezt mondanom)

babszika

Jaimee,
3 évre szavazok vagy tovább ha jön a kövi de ezt mindenki érzi hogy nekik meddig jó ha te így érzed akkor legyen így :wink: Amúgy kapsz egy piros pötyit tőlem mert nem izgulsz a pisi miatt ez nekem kicsit gyanús biztos hogy te vagy az? és nem valaki a te neveden ír?
Vendég

Babszika, köszi most már értem.

Nóri, én se tudok más vonalzót, a sajátom is nagynehezen sikerült megcsinálni :)

Jaimee, én is 3 évet szeretnék otthon maradni, de jó volna ha 3. évbe már terhes lennék a következővel. :) bár ez annak is fügvénye hogy kedvesem el bír minket tartani :)

madiani

Panda: :D :D Olvasd el előző hozzászólásom, az némi magyarázat. De ha ez megnyugtat, egyre jobban parázok a hétfői UH miatt. :? :? :? Egyszerre több dolog miatt parázni pedig nehéz. :lol: :lol: Mégis elolvastam a tesó topik rémtörténetét a fejlődési rendellenességéről.... :? :? :? :?

jaimee

Ani: Az anyagi dolgok nálunk is játszanak, a 3. év ugye leggázosabb.

jaimee

Jaimee, igen én is ezért írtam. Majd meglátjuk lehet pont ezért lesz csak 1,5 év korkülömbség vagy 5-6 hogy tudjak kicsit melózni is. Majd meglátjuk

madiani

Lányok meglátjátok lesz az 5 év is mert ha már van egy baba gyorsan jön a másik is ez mindig így van na jó majdnem mindig szóval szerintem több lesz az mint 3 év :wink:
Vendég

Panda: Kivéve ha apa másképp gondolja és ő a felelős a születésszabályozásért. Hihi...Nálunk ez a helyzet...

jaimee

Babszi:borult, de kellemes levegő van itthon!Farmernacit húztam reggel. :wink:
Jaimee:én is olvasok néha más topikokat, persze a legszörnyűbb történetekkel...potyognak a könnyeim, de a fene a hülye fejemet, csak elolvasom az utolsó sorig.Ilyen kis buták vagyunk... :cry:
Vendég

Csajok!
Lépek, mert éhes lettem.
Puszi!

babszika

Nóri: ha elfogadsz egy jótanácsot, ne olvass semmi negatívat! Én már régen elkéstem ezzel, a mélypont az volt, amikor azt olvastam, hogy a méhben elhalt egy 39 hetes baba..., de nekem még nem késő. Boldog és vidám történeteket olvass csak! Semmit a meddőségről és a kezeléséről!!! Please!

jaimee

Nóri:Nekem=neked nem késő

jaimee

Panda: Mikor mész babakuksira? Már kalimpál majd ezerrel, nem? :lol: :lol: Majd írd meg, kire hasonlít! :lol: :lol:

Nagyon vicces kedvemben vagyok ma, vesztem érzem. :oops: :oops:

jaimee

Sziasztok!

Csak bekukkantok.
Remélem, mindneki jól van. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: Hát olyan jól mint te, 6 nappal nyaralás előtt...Nehéz lenni... :D

jaimee

Jaimee!

Inkább lennék már babás. :(

Kép
hanna30

Hanna: annak is hamarosan eljön az ideje. Élvezd azért ki a nyaralást alaposan és gondolja arra, hogy utoljára nyaraltok ketten! :wink:

jaimee

Jaimee!

Remélem, igazad lesz.

Kép
hanna30

Sziasztok Lányok,

Hát nincs túl jó hírem, sajna.
Tegnap este voltam magánrendelésen, hasi uh volt, ahol mért egy 20 mm-es petezsákot, de semmi mást nem látott.

Visszarendelt ma reggelre a kórházba egy hüvelyi uh-ra, ahol 2 mm-es szikhólyagot is látott.
De azt mondta, hogy a 20-22 mm-es petezsákhoz, ami ugye 5-6 hetes terhesség már 5-6 mm-es embrio dukál.

1 hét mulva visszarendelt, ha emmi nem változik, akkor sajna be kell fejezni a terhességet.

El vagyok keseredve, nagyon írni sincs kedvem. Nagyon élni sincs kedvem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Drága Judy....

Nagyon szorítok... hogy az orvos tévedjen.. és egy hét múlva...látszódjon....

:(
:(
Vendég

Judy:te jó isten, én nagyon sajnálom, de ne add fel még kérlek szépen!!!!
Vendég

Nóri...privi?
Vendég

Judy:és az mit jelent, hogy szikhólyagot is látott a petezsák mellett?Ne haragudj a buta kérdésért...

Pöttye:mindjárt írok
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?