Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Timi, ne akard megtudni :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hello-halló!
Megjöttem, de nem leszek sokáig, mert cuccolok!
Mindenkinek, aki aggódott értünk (tényleg nagyon rendesek vagytok!)
Szóval: voltam a dokimnál! Szép, zárt méhszáj, semmi vérzésnyom. Uh-on megnéztük Jankát, aki szunyókált, a kezét az arcocskája elé rakta... Magzatvíz átlagos, méhlepény a hátsó falon, semmi leválásra utaló jel... És mindenben teljesen átlagosak vagyunk! 847g! Mondta, h nincs itt semmi gáz, menjek nyugodtan isten hírével. Azért egy biztosítást kössek! (Mindig szoktam!)
Ennyi! Azért megnyugodtam egy kicsit, de hát az örökké aggódó anyuci már megvan...
Megyek pakolok, mert hajnalban indulunk a filmfestre!
Még egy búcsú erejéig benézek!
Ja, én úgyis kocsival megyek a talira! A kocsi nagy, vihetek bármit! És csak eyg óra járásra vagyok! (Bár még nem számoltam ki!)
És ne csak nyúlkaja legyen! :? Vagy nekem végülis mindegy!
Zsu! Ma ment előttem a Margit-hídon egy KA. Biztos, h abba belefér egy babakocsi?! Nem kötözködés, de tényleg!
Ja, amíg vártam a dokimra (ma nagyüzem volt a szülészeten a kib*szott hidegfront miatt! :twisted: ), h 2 baba megszülessen nála, addig elmentem a babadiszkontba (egy köpésre van ugye a MÁV-tól)! Szabadság miatt zárva! :twisted: Nyitás szombaton! :roll: Majd jövő héten újra próbálom!
Ja, és hétfőn megyünk 4d-re! :D
Később...kicsit!

Kép
ermoni

Móni
De jó, hogy jól vagytok!!! Jó fesztiválozást....! Vigyázzatok magatokra az úton!!! És ne igyatok sokat :wink: De asszem ez most nem is aktuális...

marek

Hajni, ez alatt a 3 év alatt, valóban baromi sokat öregedtél :P
És, hogy 27-30 körülinek néznek? Akinek baj van a látásával max
Móni, örülök, hogy nincs semmi baj veletek. Dehát, itt senkivel nem is lesz. Egészséges, időre született babáink lesznek. Jó utat nektek.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Hát csajok, nekem alacsony lett a vércukrom! 3.0 és az ismételt is 3.0. Elvileg 3.5-től jó, de aszondta a doki, örüljek neki ez a kisebbik gond, csak legyen nálam vmi csoki, ha hirtelen leesne... 8)

A gyerek az UH alapján 940 gram, azaz 250-et hízot 9 nap alatt! :shock: Ez ám a teljesítmény.

Méhszáj zárt, de megrövidült, ami nem jó de azt mondta a doki ne aggódjak, csak ne cipekedjek, ne ugrálja, és vigyázzak magamra, tehát én lettem a himestojás! Egy kicsit megijedtem, sőt nagyon, de most megpróbálok lenyugodni! :roll:

Valaki 26+3-al a 2000es méhszáj az nagy gáz? Akinek volt már ilyen vagy hallott róla...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta: az a lényeg, hogy zárt a méhszáj.
Pihizz sokat, kimélő életmód.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!
Csak elköszönök néhány napra! Jók legyetek, vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra! Akinek van kedve, az leendő anyukához mérten paráználkodjon... akinek nincs, vagy nem lehet, eljön majd az az idő is!
És csatlakozom Gabciihoz: nekünk mind időben és egészséges babáink lesznek, ne izguljunk! (Jutta, pihenj! Ez a dolgunk most! :wink: És most még bűntetlenül lehet! :wink:)
Mit hozzak a talira a lengyelektől? :wink:
Nem igérem, h sok jó filmről fogok beszámolni, de csinálok fotókat a gofriról! :wink: És naná, h filmezek is!
Fáj a búcsú! :wink:
Mindenkit pusszantok!

Kép
ermoni

Móni:
jó utat! érezzétek jól Magatokat. :)
Vendég

szia Móni! jó utat, és mgnyugtatóan jók a hírek! ;)

Jutta, én azt sem tudom, mik ezek az ezresek... de 2000 egy terhes nő... az olcsó, nem? ;)
viccen kívül: a 3000 a tutifasza, ennyit tudok. sztem a 2000 sem lehet rossz, főleg, ha a doki is azt mondta. ne izgulj. és elhoznád a talira a cukoreredményedet? átírnám rajta a nevet, hm? ;) nekem is kell mennem, vmikor jövő héten vagy utána,, eldönthetem...

Marek, 80 g szénhidrát? van táblázatod vagy honnan veszed? :roll:
új angol film: Vaskabátok... iszonyú fárasztó, de nevettünk (ma este látuk). csak gondoltam, ha bárki ilyesmire lenne hangolva... :D

Hajni, 35nek? annyinak még én sem nézek ki, pedig mindig öregebbnek tűntem a koromnál. mondjuk nálam bejátszik a hangom is, de egy vékony, szőke lányt... lehet, h Marcival láttak, és azért?

Kép
an°°di

Andi:
mi is ma néztük moziban. :) Nincs a gyerek csavizunk össze-vissza. :)

Nem volt velem Marci. De amugy mindig többnek néztek. 14 évesen 18-nak, 18 évesen 25-nek, akkor még élveztem, mára már nem annyira. :oops: sztem inkább az élethez való hozzáállásom miatt néznek többnek, vagy túlsokat megéltem már, vagy nemtom... :oops: No, mindegy is. Remélem 35 évesen meg majd kevesebbnek néznek. :lol: :lol: :lol: ( az lesz a fasza, ha akkor meg 45-nek fognak. :shock: :oops: :lol: ) Nekem a hangom nyávogó. Szval amiatt bizti nem néznek többnek. :)
Vendég

Na én L, lefekszem. jóéjt
Vendég

Jutta
3000 a teljesen jó,alapban 3cm a méhszáj a 0ák meg a zártságra utalnak.Neked lerövidültt a méhszáj 2 cmre,de zárva van.Sokan így hordják ki a babájukat,de figyelni kell nehogy tovább nyíljon.Nem mondták,hogy ideje táppénzre menned? :roll:
lehet már nézted
http://www.babanet.hu/faq/termas01.php

Móni
jú útat,egyél helyettem is egy jó nagy csokis-habos gofrit nyammmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Vendég

jóccakát! Hajni, ugyanezt láttátok? tetszett? vagy Bruce Willis volt?

Timi, nem figyelsz?? :D azt írta Móni, h guisztustalan-vicces zöld trutyis gofrit árulnak arrafelé ;) de miért nem eszel Te olyan gofrit? ha az bennmaradna...

na, én is lépek, mert fel kéne polcolnom a virsli-lábujjas enyhén öregasszonyosra dagadt lábaimat. holnap is nap lesz vagymi.
és leszek is.
pá.
:arrow:

Kép
an°°di

Andi
tényleg? ne már.Én úgy szeretem a gofrit,persze azt amit csak a karácsonyi vásáron árulnak anyuméknál,isteni fnom.Egy évbe egyszer megjár nem ? :wink:
Nincs gofrisütőnk :( Kép
Vendég

Jó, hogy jöttem. :lol: Mindenki elhúzott....

Eddig készítettem apukát az osztálykirándulásra, vagy tantestületi kirándulás vagy mi a p*csa. Csináltam szendvicskét, kivasaltam, bepakoltam, még az ásványvizet is beraktam a hűtőbe, hogy ha holnap kánikula lenne ne szenvedjen...Készülök az anyaszerepre :lol: A fiam meg kinézett a hasfalamon már megen :shock: szerintetek mit keres ott :shock: :shock:
Holnap és holnapután teljesen egyedül leszek, jaj jaj jaj...már most félek a rézfaszú baglyoktól....Lehet, hogy átmegyek anyukámékhoz aludni.... :oops: vagy ez ciki? :? Őszinte választ várok, én elviselem a kritikát...!

Na jóéccakát mindenkinek!!! Rosszalkodjatok nyugodtan amíg lehet! :wink:

marek

Sziasztok!

Timi: nem mondta a táppénzt, csak hogy legyek "óvatos", minth eddig maratont futottam volna, vagy ugrálnék mint bakkecske... :shock:
Melóra azt mondta, hogy ahogy érzem...
Most úgy érzem, hogy inkább mint itton aggódni naphosszat...
De szólok a főnökömnek (nagyon jó fej!!!) hogy ha bármi bajom van, akkor húzok haza aznapra!
Nekik is jobb, ha nem vágom ki magam innentől táppénzre, hát ezért "cserébe" ha fáradok, nyűgös vagyok vagy feszül a poci, akkor engedjenek haza...

Móni, jó utat!
Hajni, 35? Ez meg mit nézet? :shock:
Lehet, hogy komolyabb/érettebb vagy, de egy vékony szöszi csajt inkább fiatalabbnak néznék..

Most egy kicsit jobban érzem magam hangulatilag, játszok a gyerekkel... ahova teszem a kezem oda bújik, és rugizik... ez létezik? vagy bemesélem csak magamnak?

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!

Ma, én vagyok az ébresztő! Annyira jó volt az idő éjjel. Relatíve, jót aludtam, csak már megen ismerős, semmiközömnincshozzá férfival álmodtam fél erotikusat :oops: Mi van az én hormonjaimmal???
És főleg így terhesen ilyeneket álmodni, ejjj.
Jutta, sztem már ediig is mértékletesen kellett volna dolgoznod, ha már egyszer megteheted. Én a következő terhességemnél, tuti tovább fogok dolgozni, mert baromira le lehet ereszteni a punnyadásban. (ja, és majd kérek vmi könnyített munkát is, mer azt írja a szakirodalom, hogy ez a 20.hetet betöltött, várandósoknak megjár, csak konzultálni kell a főnökkel :lol: :lol: .

Persze, ezt az összes főnök szivesen fogadná, emberbaráti szeretetből, meg pláne belemenne. )
Ahogy olvasgatlak itt benneteket, meg kell állapítsam, mindenkinek szófogadó gyermeke van, csak Ádámka nem csinálja sosem azt amit szeretnénk. Nekem, rúgdos ezerrel, hullámzik a hasam tőle, de ha meg akarom mutatni apának, vagy barátnőnek, elnyugszik. Addig nem is moccan, míg figyeljük.
Tuti lenne, ha öntörvényű gyerek lenne. Már van a családban egy öntörvényű macska, hát teljesen el leszek nyomva
Marek: sztem nem gáz, ha félsz egyedül maradni éjjelre, és bekéretőzni anyudékhoz aludni. Ez nem kor függő.

Kép
Kép
gabcii

sziasztok!
ki az ébresztőőő???? :shock: :shock: :shock:
én már lerendeztem a könyvelőmet is, próbáltam tejbepapit enni, de még mindig utálom, és felköszöntöttem az anyósomat névnapja alkalmából. ;)

Gabcii, nekem is bejön ez az időjárás. imádom, ha hideg van éjszaka. erotikus álmaim ugyan nincsenek, de ma egész éjjel kirándultam nagyon klassz helyeken. (az erotika megmarad az éber percekre... persze ritkán és óvatosan :oops: ). és a mi gyerekeink sem olyan kis bújósak, mint Jutta Dorkája. nálunk buli van mindig. tegnap a moziban olyan randalírozást lenyomtak, h röhögnöm kellett rajtuk (is, meg a filmen is). de nem nyomnak el ám, ne félj ilyen butaságoktól :P bár, ha a macskának sikerült... (tényleg, Te raktál már föl magadról képet, csak nem emlékszem??? :roll: :roll: :roll: ). ebédötlet?

Jutta, tényleg vigyázz magatokra! ez most nem a vagány kockáztatós rész, bár ezzel tudom, h Te is tisztában vagy :D . viszont most már én is szeretném tudni, mi a helyzet a méhszájammal...
(tényleg, mázsálás/vérnyomásmérés is jól ment?)

Marek! és basssz, tényleg tiszta Anyuka, már most. szendvics... én még magamnak sem csinálok... :oops: és ha félsz, menj át anyukádhoz...minek a para fölöslegesen, hm?

Kép
an°°di

Andi: egy fejnélküli képet raktam, de már elég régen :oops:
és a macska, genetikailag ilyen dilinyós(vörös, félhosszú szőrű) és igen, szégyen szemre az elnyomása alatt élek, mert imádom és nem tudom fegyelmezni, mert rendszerint szarik rám, én meg sajnálom megdádázni.
Ebédre, stíriait terveztem. Móni khm... (kerestem receptet ) :P
Aztán, majd meglátjuk, ha nem lesz jó, akkor szendó, vacsorára apának, meg mondjuk bundáskenyér. Nade, biztos fini lesz!

Kép
Kép
gabcii

Andi
Lehet, hogy magadnak nem csinálsz szendvicset...de majd a gyerkőcöknek!!! És ráadásul duplán....és az egyik majd májkrémeset kér, a másik meg kaviárosat, te meg véletlen összekevered....na jó, nem vagy te olyan :lol: Én most erre gyúrok, ezt gyakoroltam tegnap...

Én is jót aludtam, most keltem az előbb :oops: Most meg reggelizni kék, de már marhára unom a barnakenyeret, pedig elég keveset fogyasztok belőle.... :cry:
Egyébként ez a már emlegetett zabpehely joghurttal székrekedésre jó :? :oops: :? Néztem a boltban a zabpelyhet, de én ránézésre nem biztos, hogy meg tudnám enni :roll: Vagy nem gáz???

Írjatok sokat amig elfogyasztom a fejedelmi reggelimet!

marek

Marek, de, gáz. mikor először ettem, volt egy kis moslék-érzetem, de utána megszerettem. fene egy ízlésem van. én mindent szeretek. remélem, a gyerekek is. ha azon múlik, h mit eszünk terhesség alatt, akkor teljes mértékben mindenevők lesznek. ;) (most épp a tegnapi kínai maradékát eszem reggeliként, mert félelmetesen lusta vagyok lemenni a boltba. pedig muszáj lesz.)
de a zabpelyhet sztem meg tudod enni, ha a pászka bemegy. ez is olyan ízetlen gabonacucc.
dupla szendvicsadag... remélem, Bálint nagybendőjű lesz :lol: 8) :wink: és neki is két szendvics kell.
hű, emlékeztek a kirándukásokra csomagolt szendvicsekre... először kicsit gáz volt, hazafelé meg a világ legjobb kajája az elázott szalvétadarabokkal együtt. :D

Gabcii most már én is kíváncsi vagyok erre a stíriaira. azt sem tudom édes, sós, húsos-e vagy milyen.

és Csajok!! nézzetek át a tavaszi nayukákhoz! most rakják fel a szülés előtt készült utolsó fotóikat. tanulságos. Ritáé már nagyon közel jár (aze nyém is...), de ekkora pocakokat!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
an°°di

:shock: :shock: :shock: Átnzéztem baszki :shock: Van ott minden...még jó, hogy nem vagyok prűd :lol: Úristen, hova fogok én ekkora hasat rakni :roll:

Andi
Ha Bálint olyan lesz mint apukája, akkor lesz gond a szendvicseivel....még a paradicsomot is meg kell majd hámoznom :lol: De látom a te gyerkőceid nem lesznek ennyire válogatósak... :lol:

marek

prűd? ez egy csajos topik (kivéve azt a perverz apukát, akit Móni (?) mondott). van itt minden... :lol:
én is pont azon gondolkodtam, h mit veszünk/-ek majd fel mondjuk 2 hónap múlva. és akkor még mindig csak a 32. héten járok... és miben megyek szülni? ki kell majd küldenem vkit a kínai piacra (nem hiszem, h akkor már beférnék a lifteb.. bár ha az ajtón igen), h vegyen nekem vmi lepedőt köntösnek álcázva.
nem is! méteráru boltba fogok járni. ;)

paradicsomot hámozni??? csak nagyon tuti kajába. nemáá'

na, vissza dolgozni, mert így nem haladok.. :?

Kép
an°°di

sziasztok
mindjárt visszaolvasok, de ezt muszáj leírnom, mivel majdnem sokkot kaptam így lassan a hetedik hónapban:
Itt a tévénél elég kis közösség vagyunk, tizenvalahányan dolgozunk összesen (szinte egymás bélműködését is ismerjük). Van egy kollégám, aki nem csak nálunk dolgozik, hanem rádiónál is, így nagyjából kétnaponta jár csak be, viszont elég sokat szoktunk dumálni.
Felhív most a djááága, hogy van-e skyp-om, ha nincs, akkor nem szándékozom-e felrakni. Mondtam, hogy nincs, és hogy erre a nagyjából két és fél hónapra nem igazán pakolok már fel. Jön a kérdés:
- Miért, mit csinálsz te két és fél hónap múlva?
- Megyek szülni, baszki...
Rövid hallgatás a telefon másik felén, majd:
- Miért, te terhes vagy?
........ :shock:
Szóval készül a TERHES VAGYOK, NEM DAGADT feliratú pólóm....

na, visszaolvasok

Kép
ebinc

Gabci, hát Panka se egy bújós kiscsaj, nekem is egész nap hullámzik a hasam itt az iróasztal alatt, tegnap hazafelé a kocsiban valami hegyeset dugott ki a bordáim között, gondolom a sarka volt :lol: És mikor Apuka ráteszi a kezét a hasamra, hát nekem is lenyugszik. De nem baj, legyen csak eleven gyerek!

Marek, Apuka nálunk is elutazik vasárnap, de nem félek. Remélem nem lesz áramkimaradásos vihar, mert akkor beparázok, de egyébként jól viselem az egyedüllétet. És ha gond lenne, a 7 kilós kutyám megvédene, nem? :lol:

Hajni, nekem világ életemben forditott problémám volt a korommal, de nagyon durván. Olyan pubi fejem van, hogy 25 évesen még mindig csak 17-18-nak néztek (jobb esetben), és ez később se változott. Ez is tud kinos lenni. Az előző munkahelyemen egy jó nagy csapatot irányitottam, csupa férfi, segédmunkástól a mérnökig mindenki, hát nehéz volt tekintélyt kiharcolni :lol:

Móni után küldök egy jó utat üzenetet!

Jutta, neked meg tessék pihenni. Meddig dolgozol még?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ebinc, nemááááár
baszki
ez durva
:evil: :evil: :evil: á la Marek

Kép
an°°di

Ebinc
Lehet, hogy rajtad még nem látszik a terhesség? Mekkora mák! Rajtam már egy ideje látszik, már többen észrevették :wink:

marek

Gabcii, tegyél már fel rendes képet! Már mindenki felfedte az inkognitóját!

Csajok, átnéztem én is a másik topicba...hát akkor én prűd vagyok? Nekem ez a pucér egy kicsit sok :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na...
álmok... Jutta (apropó Jutta, a felső tízezer az csak viccccbűű volt ám, merhogy mondtad, hogy szerencsére nektek nincsenek úgy megélhetési gondjaitok).... szóval álmok.... az éjszakai álmom nekem mondhatni erotikusból mókássá érett (bár miközben álmondtam, ezt nem érteztem...).. szóval iszonyat közönséges leszek most, de képzeljétek, én a kezemben egy nagy izé....na... szóval hatalmas szerszámmal mászkáltam, amit épp vittem lemosni (????)... őőőő.. nem ragozom tovább, szóval érdekes volt, no :)

Andi, kajára tudom javasolni a bolognai spagettit (bár nemtom, te mennyire szereted), én mostanság állandóan azt ennék...

Gabcii, igazad van, hogy jobb melózni terhesség alatt (már aki fizikailag megteheti), az előzőnél én is már tök korán kiírattam magam, híztam is húsz kilót, meg állandóan pánikoltam mindentől. Most szerencsére még csak 53 kg vagyok (nem híztam olyan húúú, de sokat - legalábbis súlyra nem, szerintem látványra borzalmasan nézek ki) és azért kevesebbet is pánikolok, mert nincs rá időm.

Marek, látod-látod, pedig megbeszéltük, hogy szólsz, aztán amíg egyedül lennél, lejössz hozzánk. Csak nem szóltál, émmeg holnap nem vagyok, egész nap Kanizsán leszünk, megyünk 4D-re :), meg a barátnőmékhez - ott laknak - babázni. Azért ha még lesz ilyen magányos hétvégéd, szólj, én tényleg örömmel látnálak.

Na dóóóógzom kicsit

Kép
ebinc

Ebinc
Sajnos ma is meg holnap is óráim vannak, nem tudnék elmenni... :cry: De lesz még nyáron egy föcitábor, bár szerintem akkor meg már az utazással lesznek problémáim. Bár az se biztos, hogy most elindulnék hosszabb útra busszal vagy vonattal....azok nem állnak meg minden bokorban pisilni :oops:
De azért szólok, ha mégis tudok menni valamikor...és köszi a meghívást :lol: :lol: :lol:

marek

áááááááááááá :) bakker.... télleg meztelen :lol:
émmegmég strandra se merek lemenni, mert meglátják a hasamat :lol:

Kép
ebinc

:lol: :lol: :lol: Lehet, hogy a végére már mi is ilyeneket fogunk felpakolni :lol: :lol: :lol: Szülés előtt minden szégyenérzet elillan...elvégre meztelenül szülünk, vagy nem?

marek

Marek, ne idegelj! Tudod, hogy ez a rémálmom :evil: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Meztelenül szülni... :) még csak az kéne, láttam néhány ilyen furcsaságot a Reality tv-n, majdnem hánytam tőle (mér kéne az összes nőiességünket elveszíteni egy szülésben).
Amúgy én azért tartok ott jelenleg, hogy vajúdás alatt ott lehet velem a párom, de vizsgálatnál és a tényleges akciónál (már a kinyomás idején) szeretném, ha nem lenne bent, nem akarom, hogy úgy lásson, hogy a lábaim közé csomó fej hajol be...

Kép
ebinc

Sziasztok!

Jajj.. olyan lusta vagyok ma. Meg tegnap is.. meg az előtt... :oops: :lol: :roll: tegnap görcsöltem egy jó adagot este. :? Támadnak a jósló fájások. A kedves párom meg aranyosan benyögte mikor éppen görnyedeztem a konyhában, hogy: " Az fasza lesz ha most megszülsz..." :? :? Tök jól esett. Mindegy. Nem panaszkodom. :D

A képek a tavaszi topikban haláliak. A meztelen meg lehetett volna durvább is..
Anno apa bennt volt a szülésnél. És jó volt, hogy bennt volt végig. A vizsgálatoknál persze kiküldték. Pedig jó lett volna valakinek a kezét szorongatni közben.

ebnic: sztem ha bennt lesz a párod nem azzal fog foglalkozni, hogy hányan hajolnak be a lábad közé. :D Nekem halvány emlékeimben rémlik, hogy volt vagy 10-15 orvos + a szülésznő. Valami gyakorlat volt és hozták a kis dokijelölteket szülést nézni... Aztán mikor varrtak akkor meg az egyik kedves vásárlóm asszisztált... ( eladó voltam akkoriban és az egyik törzsvásárlóm szülészdoki volt. ) Szóval apát nagyon nem érdekelte. Sőt be is nézett még ő is a lábam közé és utána ott ujjongott, hogy van haja!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

hát, az a meztelen kép sztem nagyon tuti... de vhogy nem egy nyilvános fórumon, és nem arcostul... :roll: mondom én, akinek már fenn figyel ugyanitt egy bikinis... nem nagy a különbség...ööö, de az a kicsi mégis számít.

ez a meztelenül szülés meg nekem sem tetszik. nem hiszem el, h egy póló/melltartó/vmi nem fér el rajtunk...

Ebinc, ez az álom... :oops: :oops: elég komoly. mosni? fészekrakó ösztön indult be? :lol: :lol:
és pont bolognait akartam...honnan tudtad? :wink:

én is munka

Kép
an°°di

Sziasztok Csajok!

Keddiekre reagálok:

Üdv körünkben pattogobolha!

Gyönyörűek ezek a szőke szépségek!

Mindjárt olvasok tovább aztán jelentkezem.

Én is írjak love storyt?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Zsu, okés, lesz kép, de estig muszály haladékot kapnom...
Nekem tetszenek a tavasziak pocis képei. A meztelen is, mert jó alakú a csaj rajta, nincs elhízva. Valszeg én sem raknám fel a fórumra az én pucér képeimet. (több okból sem, de azt most hagyjuk)
Rita, már ilyenkor jóslók??? A párod, bizti csak aggódott, azért esett ki így a száján.
Én nem bánnám, ha végig bent lenne a párom a szülés alatt, ha császár lesz, akkor is.(de ezt már mondtam asszem)
Viszont, orvostanhallgatók, meg gyakorlatos nővérkék inkább a velem párhuzamosan szülőt nézegessék, ne engem'
Annó, nekem nem tetszett, mikor tanuló nővér koromban megnéztünk 1 szülést. Majnem rosszul is lettem, a lepényt már nem vártam meg :lol:
Remélem a sajátomat bírni fogom
Ebinc, a kollégád, marha jó megfigyelő lehet :D
Marek,te honnan szedted a meztelenül szülést?
Elég lesz az alul semmi verzió is.
A stíriai, meg édes tészta. Túrós, és meg kell sütni.

Egyébként, most állok csak neki. Eddig csavarogtam és beszereztem egy csomó gyümit (booocs)

Kép
Kép
gabcii

igeeeeeeen, kérünk lávsztorit... :oops:
Ciripkétől is, Zsutól is... meg mindenkitől, aki nem írta le rednesen. egy-két sornál azért lehetne több, nem? (pl. Timi)

Kép
an°°di

Gabcii, semmi gond...
édes-túrós amúgy sem játszik be... de neked jó étvágyat hozzá (meg csak ügyesen)... és mik azok az okok? (engem érdekelne..).

Kép
an°°di

Rita, az első szülésem nekem is full apás szülés volt... azóta elváltam... és csomószor gondolkodtam rajta, hogy vajon mennyit veszíthettem a nőiességemből az exem szemében, hogy ilyen helyzetben látott (tudom, vélhetően hülyeség, csak az ember egy elbszott házasság után próbál magában mindent végigpörgetni, hogy vajh' honnan kezdődött a szííííjjjjeeeecsúszás...). Mindenesetre most már e téren parásabb és óvatosabb vagyok, annyira jó érzés tudni, látni, ahogy a jelenlegi párom rámnéz (azé' nagyképűen állíthatom, hogy a szemében a nagybetűs NŐ vagyok - ennek elvesztését nem merem megkockáztatni - jó hülye vagyok, mi :)
Leszögezem: cseppet sem követendő ez a fajta ferde gondolkodásom, apás szülés hajrá :lol:

Kép
ebinc

jah... más.... hüle kérdés: nem kell valakinek egy iwiw meghívó? van egy, oszt pár nap múlva lejár a felhasználhatósága...

Kép
ebinc

Hali
ma még vagyok :-)

Andi
most én sokat írtam a lovestoryról vagy nem?JObban nem megyek bele ,mert kiutáltok :-) de tényleg..

Hát én meztelenül nem szeretnék szülni,de itt nálunk nem is divi.Bár szülés után feltolták a rucimat a nyakamig ,hogy mellre tegyem a törpét úgyhogy az már majdnem meztelen,de ez csak pér perc volt,közbe a dokim varrt.Úgy bíírom benne,hogy amikor vizsgál is addig néz csak oda amíg nagyon muszály,utána félre néz :-)

Én most ennék túróstésztát :-) persze mindig az kéne ami nincs

Szerintem jó ez a meztelenes kép is,csak a neten rengeteg perverz állat van.A régi topikomba egyszer egy perverz elkezdett irogatni az egyik kismamának,aki pedig csak pocit mutatott,hogy ezt meg azt csinálna vele stb... alig bukott ki a csaj.Eltudom képzelni micsoda öröm egy ilyen kép egy perverz dögnek.

Ebi
micsoda álom hehehehe

na elüldöm továbbnem jutottam Majának dühkitörése van 8)
Vendég

Timi, sztem keveset írtál... kiutálós sztori? nem is rossz. úgyis elmész egy hétre nyaralni, addig mindenkinek lesz elég ideje megbékélni a hallottakkal... hm? :wink: :roll: :D :lol: (írom ezt úőgy, h fogalmam sincs, mi történt... ma bevállalós hangulatban vagyok)..

és jelentem, kockára ültem a fenekemet. :? megyek spegettit főzni. boltba még mindig nincs kedvem... talán holnap... :)

Kép
an°°di

Huh, Timi, engem is felcsigáztál, imádom a jó kis sztorikat, lehet agyalgóskunderás, ponyvásbulváros, vagy véresstephenkinges, úgyhogy hajrá :)
Amúgy el se tudom képzelni erről az angyali pofijú kicccsajról, hogy dühkitöréseket produkál

Kép
ebinc

Halihó
Megvolt az ebéd...bableves anyáéknál (kenyér nélkül :cry: ) meg amíg ők ették a palacsintát én ettem a salit :cry: CSak a társaság miatt mentem át, meg hogy szállást kérjek estére :lol:

A meztelen képpel kapcsolatban nekem is az jutott eszembe, hogy ezt nem csak mi látjuk....elképzelem, hogy felrakok egy ilyen képet (el sem tudom képzelni mondjuk) és az egyik nyolcadikos tanítványom véletlen idetéved :shock: szerintetek???

Megyek, mert Szávay Ági éppen kikap :cry: (ő vadkerti ám)

marek

Apa nálam is megnézte, hogy látszik már a haj, sőt le is fotózta. Ezt a képet most inkább nem tenném fel! A barátnőmtől megkérdezte ebben a bizonyos pillanatban a dokija, hogy meg akarja-e fogni a baba fejét (amikor pont kikandikál a lukon), de nem élt a lehetőséggel. Azt hiszem ehhez én is prűd vagyok. Most hirtelen azon gondolkozom, hogy volt-e rajtam ruha a célegyenesben. Arra emlékszem hogy zöld szerkóban vajúdtam, aztán megkaptam a "csizmát" meg hogy a ki mesztelen hasamra tették a babát még köldökzsinórostul (ami nagy vágyam volt) és ő meg kedvesen lepisilt!

Love story: majdnem 16 voltam, Szabinak volt egy metálzenekara (már akkor is). Minden koncerten ott nyomultam mert a többiek haverjaim voltak. A gitáros szerelmes volt belém, a basszusgitáros is meg én is belé csak nem egy időben. Aztán összejöttem a dobossal, de nem hagytam hogy megdöntsön ezért szakítottunk. 3 nap múlva már Szabival voltam, ő meg az énekes-gitásos volt. Persze mindegyiknek hosszú haja volt, akkor csak az ilyen pasikra buktam. Azért egyetemista koromban voltak kilengéseim, pár szakítás meg mellékvágány, de azért hosszú távon kiratottunk.
Lánykérés 7,5 éve volt, nagyon romantikus volt, akkor mikor bevezették a kedvezményes lakáshitelt, ami még házassághoz volt kötve. Ezt nem lehet kihagyni, legfeljebb elválunk, ha nem jön be. De ne sajnáljatok, belém sem szorult több romantika.

Tegnap: annyira sz@rul voltam. Reggel bementünk gyerekekkel a piacra, alíg bírtam már hazavergődni, aztán kezdődött a főzés 2 napra ugye. Minesztrone leves, sóska, rizs, rántott husi. Mire kész lettem és is kész voltam. aludtunk 2 órát, de én alíg bírtam felkelni, nem hogy aerobicra menni (ami tervbe volt). Komolyan mondom, nekem jobb volt a 40 fok!

Babakocsi: képzeljétek el vettem egy babakocsit hirtelen felindulásból, de azért megfontoltan. Az egyik vevőnk (aki egyébként a barátnőm barátnője) eladta a 2 hónapig használt babakocsiját. Most hirtelen nem tudom lefotózni, de majd felrakom.
3 funkciós GRACO, télizsákkal, lábzsákkal, autofixes hordozóval. Zöld, fekete, szürke színű. Ja és van rajta hőmérő meg óra, nem mintha ez fontos lett volna. Szóval 50e Ft (110e a brendonban).
Egyébként nézegettem már a kocsikat és egy sima kocsi + autofixes ülés (Chicco) nagyker árban több lett volna mint ez! Szóval most nagyon elégedett vagyok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ilyen csak zöldben

Kép

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke
szuper vétel volt a kocsi :-) az ülés ára ,majd kétszer ennyi

Kíváncsi népség :-) nem nektek való story ez,legyen elég annyi,hogy akkoriban sokan láttak volna szívesen a busz alatt.
Minden voltam csak szép,meg jó nem még anyáméknak sem,de úgy voltam vele aki szeret a döntéseimet is elfogadja még ha nem is érti meg.
Vendég

Ciripke, köszi a sztorit... 16 éves korod óta???? :shock: :shock: :shock: nem semmi. de az eddigi két gyönyörű gyerek elég jól jelzi, mennyire a kölcsön miatt van ez a kapcsolat még életben :P ;)
és a kocsi miatt irigykedem! nem mintha a kölkök beleférnének, de nagyon állat!!! szólj, ha elad vki ikres gracot, okés? ;)

Timi, visszaolvastam, és azt írtad, h sokak örömére 1 hónap múlva már hivatalosan együtt voltatok. de belerondítottál ( ;) ) egy esküvő előtti kapcsolatba?? Teeeee, cédaaaaa
:lol: :lol: és láttuk a képet. hát azt elhiszem, h jó nem voltál... ;) :D

Marek, love story???? :roll:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?