Hú, de sokat írtatok!
Norka!
Azértis irigy!!!
Anna sose nézelõdik, ha ébren van! Vagy alszik a kis drága, vagy eszik, vagy sír. Nézelõdések legfeljebb néhány percig vannak nála, de inkább csak akkor, ha közben Apa vagy én szórakoztatjuk õkelmét.
Ja, rooibos teát, ha jól emlékszem, DM-ben lehet kapni, de herbáriában biztos.
Kúp: nekem azt mondta a védõnõ, hogy a 2 g-osat vágjuk hosszában ketté, ennyi kell nekik.
Myssnia,
neked nemsoká lesz a hathetes kontroll, nem? Akkor mindenképp kérdezz rá a dokidnál! Én mondjuk tudok ülni fenekemen, nem fáj, de egy picit nekem is duzzadt.
Lányok, ez teljesen lapos lesz? Kellene lennie? Mert nekem érezhetõ, ahogy odanyúlok... És az én aggodalmam, hogy mi van, ha a felszívódó varrat nem szívódik fel, vagy mennyi idõ kell annak, hogy felszívódjon? Mert elvileg a belsõ varratok nálam is felszívódóak, mégis érzek ott valamit, már bocsi... Kicsit aggaszt a dolog.
És még egy indiszkrét kérdés,
aki már újrakezdte a "kispapázást", mik a tapasztalatok, fájdalmas, vagy csak nem ugyanolyan, mint volt?
Momo,
edzened kéne még egy kicsit
, nem gondolkoztál egy harmadik baba bevállalásán?
Akkor már talán egy kézzel is menne!
Miszike,
engem érdekelne a tanfolyam, csak félek, nem tudnék elszakadni itthonról még egy darabig, ráadásul, ha jól értelmeztem, elõbb az Intimtorna-tanfolyamot kéne elvégezni, az meg min. 2 órát vesz igénybe naponta, plusz utazás... viszont pár hónap múlva hátha rendezõdnek annyira a dolgok, hogy három-négy órára is Apára hagyhatom Annácskát.
Norka,
táblázat tényleg jó lenne... lehet, hogy ha Annácska alszik még picit (most olyan jó kislány!
, megpróbálkozom vele, de nem ígérek semmit
!
Kangi,
rendes ez a Julcsi lány, hogy így hallgat anyjára
! Elõbb is mondhattad volna neki, hátha akkor nem kell éjszakáznotok...
Tegnap Apa beszerzett kicsi lányának az ágyára olyan forgó-zenélõ játékot... nagyon jópofa dolog, Annának is tetszik.
Pusza
Franyó + Annácska, aki pont most ébredt, úgyhogy tábla biztos nem lesz egyelõre