Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Bocsi, hogy még nem olvatsam vissza, de Ramóna és a háztartás mellett nem sok időm van... Segítségem nincs.

De az ígért szüléstörténet:
Péntek reggel voltam NST-n, minden oké volt.
Ebéd után aludtam egy jót, utána átmentünk a gyerekekkel kutyázni barátnőmékhez, mert aznap hozták haza a kiskutyájukat. Orvosom épp ügyeletes volt. Semmi extrát nem csináltam. De már alvás után is, meg este is bővebb, tojáfehérje-szerű váladék jött. Nem értettem mi lehet, mert azt tudtam, hogy a nyákdugó véres. Férjemmel a gyerekek lefektetése után be kellett mennünk az egyik cégautóért az Isis parkolójába, mert a munkatársa otthagyta, és Férjem nem akarta, hogy éjjel feltörjék. 8 óra körül elindultunk. Útközben mondtam férjemneknak, hogy felhívom az orvosom a fentiekért, meg keményedéseim is voltak, persze azok már ugye nagyon régóta vannak. Férjem mondja, hogy már megint hisztizek, nem hiszi el, hogy 3. gyereknél nem tudom eldönteni, hogy elindult-e a szülés. Mondtam neki, hogy nem azért, de nyugtalan vagyok. Beszéltem az orvosommal, mondta menjek be, vár. Mondtam férjemneknak jöjjön be, de szerinte nagykislány vagyok már, meg különben is a gyerekek egyedül vannak otthon. Így én kiszálltam az Isisnél, átültem a cégautóba, mentem a kórházba, Férjemmeg jött haza.
Orvosom megvizsgált, mondta, hogy 2111 a méhszájam. Ebből a hétvégén szülés lesz. Fel-alá járkált, hogy mi legyen. Majd mondta feltesz NST-re. Jó darabig lenn az ambulancián ment az NST. Közben elment elintézni valamit, majd jön, és csóválja a fejét. Odahívja az aszisztensnőt, nézik a gépet. Majd elkérte a de.-i NST eredmény, és megkérdezte mit csináltam du. Ugye én a fentieket mondtam. Gépet leállította elém tette a két papírt. Kérdezte látom-e a különbséget. Mondom igen. Ugye a de.-in mikor Ramóna mozgott a szívhang megemelkedett(ez ugye a normális), a mostanin meg amikor mozgott, akkor leesett... Mondta, hogy vagy a méhlepénnyel vagy a köldökzsinórral van gond és méhlepénytesztet csinál oxitocinnal. Ha nem javul a szívhang azonnali császármetszés, ha javul, akkor majd meglátjuk. Én haza akartam jönni a cuccaimért, de nem engedett. Csak azt hajtogattam, hogy én nem szülni jöttem... Akkor gyors telefon a Robinak, hogy mi a helyzet, majd a barátnőmnek, hogy menjen haza, mert ő meg nem volt otthon. Orvosom leszervezte, hogy hogyna kerüljön a cégautó haza, majd a gyerekek át hozzájuk, hogy Férjembe tudjon jönni. Kaptam hálóinget, felmentünk,és 21:30-kor bekötötték az infúziót, feltették az Nst-t, Ctg-t. Egy kismama vajúdott. Közben befutott Férjemés barátnőm. Fájások nem indultak, de egy kicsit jobb lett a szívhang, így a császárt megúsztam. Nagyobb adagra kapcsolták az oxitocint. Lettek fájásaim, de nem éreztem továbbra sem őket, csak a derekamat. Nem tudom mennyi idő telt el, kb. egy óra, mikor mondta Kornél megnézi, hogy tágultam-e. Már két ujjnyi voltam, mondta burkot repeszt. Közben Robiék hazajöttek átvinni a gyerekeket, hogy visszatudjon Férjem jönni. Leszedték az Nst-t, Ctg-t, és átsétáltam a szülőágyra. Burokrepesztéskor már 3 ujjnyi voltam. Orvosom mondta, látja hozom a formámat, gyorsan tágulok. Szülésznő meg is lepődött. Azon poénkodtunk, hogy nehogy beelőzzem a másik kismamát, akinek a férje már nagyon türelmetlen volt, hogy mikor lesz meg a baba, mert akkor biztos kitört volna a botrány (ő fél 5 óta volt benn). Kb. 11 körül ért vissza a férjem. Akkora már azért kezdtem érezni fájásokat. Közben elkezdődött a kitolás a másik kismamánál. Szólt az orvosom, hogy feküdjek fel az ágyra, hogy nálam lassítsuk le az eseményeket. Igen ám, de már én is éreztem, hogy ezek a fájások már tolófájások. megnézett az orvosom, majd szólt a szülésznőnek hogy eltűnt nálam is a méhszáj... Mivel még elég fenn volt Ramóna feje, így átmentek a másik kismamához, és mondták tartsam vissza a nyomást. Szerencsére viszonylag hamar megszült kb. 11:10, 15 körül, így miután meglett a méhlepény is egyből jöttek hozzám. Az első nyomást elbénáztam, Férjem meg is jegyezte, na mi van elfelejtettél szülni? 2.-nál kibújt a feje búbja, közben folyamatosan masszírozta a gátam a szülésznő. Nem volt kellemes, mert feszített nagyon, mondtam is, ha vágni kell vágjanak, de jött is köv. fájás, nyomtam egyet. és egyszerre kibújt Ramóna. 11:27-kor. 11:23-kor kezdtem nyomni, mert pont akkor hívta a barátnőm férjemet, hogy állunk, mert Viki nem aludt még el...
Az orvosom mondta a férjemnek, hogy akkor jöhet a 4., ugye? Persze csak cikizte, mert tudja, hogy Férjem annyira nem szeretne, mint amennyire én igen. Az összevarrás nem volt kellemes, mondta Férjem jól jegyezzem meg, hogy ne akarjak 4.-et.
nagyon féltem az oxitocintól, hogy biztos sokat fogok szenvedni, de nem így lett szerencsére. Ha nincs a másik szülés, sz.tem gyorsabb is lehetett volna...

moni

Sziasztok!

Moni! Hát nem semmi a történeted... A férjed beszólásai valószínűleg poénok lehettek, de szerintem én abban helyzetben legalább kétszer letéptem volna a koronaékszereit! :lol:
Ügyes vagy. Nagyon szép a kislány, még egyszer gratulálok! Örülök mindig az ilyen kis magzatmázas képeknek.... Nem mindennapi élmény látni egy csöppséget az első kinti perceiben...

Kicsibé! Már azt hittem el is vesztél... Ne aggódj már, ott a legkisebb boris a pockodban!

Domo! :(
Hát akkor hajrá 3. inszem, mely egyben utolsó és sikeres kell legyen!

Sonjus! Szerintem beszélned kéne egy dokival! Addig is gyógynövény, pihi! Ezt én rendeltem el!
Olyan aggódós vagyok!!!! Vigyázz magatokra!!!!!!!

Felénk naon sz@r az idő. Talán esni is fog, ami mondjuk nem ártana, de utálom, ha beszorulok a lakásba.

Kép
Kép
Kép
zel

Domo,
drukkolok és ügyi légy azért!! :wink:

Sonjus,
nekem volt felfázásom, elég sűrűn és durva is volt. Azóta nagyon figyelek magamra, nem nagyon mezitlábazom, csak 100 fokban. Szerintem mindenképpen menjél orovoshoz, mert nekem erre antibiotikumot adtak. Valami zacskóban volt, azt kellett feloldanom és meginnom. Ez olyan gyorsan segített, hogy már másnapra jobban voltam sokkal. Mire én orvoshoz mentem, már véreset pisiltem és iszonyatosan fájt. Ne várd ezt meg!!! Urológiára kell menni!
katata

Moni,
gratulálok, nagyon ügyes voltál! Vagyis ügyesek voltatok. :lol: Tündéri Ramóna! Sok boldogságot nektek!
katata

Sonjus!
Mindenképpen menj orvoshoz, a tüneteid alapján ez biztos hugyúti fertőzés, a felfázás egy téves kifejezés ezt ugyanis bárhol össze lehet szedni. Szinte biztos, hogy antibiotikumot fogsz kapni rá, én a helyedben a nőgyógyászomat hívnám fel, ő tudja a legjobban, hogy ha esetleg terhes vagy mit lehet beszedni.
Most mennem kell mert, Petyka tombol, még jövök.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

móni, ez csúcs, végigizgultam az egészet, és milyen szép eredménye lett. A férjedért nem irigyellek, nem könnyítette meg a dolgodat, egyébként meg biztosan egy tündér, csak a pasik nehezen viselik az ilyen nagy változásokat.
bbilona

Sonjus!
igyál sokat, hogy ne szaporodjanak el a bacik!
Bocsi, ha okoskodónak tűnök, csak a rutin beszél belőlem. :?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Köszi mindenkinek aki segíteni szeretne :)
a nőgyogyimhoz úgy kell időpontot kérni, a körzetim délelőtt volt, így marad a sok-sok ivás :)
úgy tervezem, holnapra semmi bajom :wink:

köszi mégegyszer
sonjus

Sonjus,
ez valószínű sajnos nem múlik el magától. Én is azt hittem, és a végén véreset pisiltem... :( Ez baktérium és az antibiotikum tudja kiírtani. Legalábbis, ha neked is az van, mint nekem volt. Nem körzetihez kell menni, hanem urológiára és ott kell adni pisit,amit ott azonnal meg is néznek és már adják is rá amit kell. Sajna én is tapasztalatból beszélek, szóval nem okoskodom.
:roll:
katata

Én nem is gondoltam, hogy okoskodtok, hiszen én kértem segítséget, úgyhogy mostmár csak azon agyalok, hogy mit is fogadjak meg :)
A jómultkorjában az ügyeletre ugrottam be hazafelé, ha nem javulok, lehet az lesz!
sonjus

Drága Sonjus,
ugorj be az ügyeletre, biztos,ami biztos. A terhesség szempontjából is jobb minél előbb a végére járni. :wink:
katata

Sziasztok!

Csajok!
Hát a férjemnek néha kicsit fanyar angolos a humora, de mindezek ellenére imádom! Sokszor nehéz vele, de akkor se tudok haragudni sokáig rá! :wink: :lol:

moni

Sonjus!
Szerintem is ugorj be az ügyeletre! Azért jártatjuk ennyit a szánkat Katával, mert tudjuk, hogy ezt komolyan kell venni. Ez nem azt jelenti, hogy olyan súlyos csak azt hogy mihamarabb kezelni kell.

Móni!
Gratulálok a szüléshez és a kis lurkóhoz is nagyon helyes! :D
Nekem is gyorsan jött a Petyka, ezért aggaszt egy kicsit, hogy vajon most hogy fogunk beérni a kórházba a sok útfelbontás miatt.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Moni!
Hát biztosan azért a férjed és szereted, amilyen! Én is bírom az angolos humort, egyik barátunknak is ilyen humora van. Először meglepett, majdnem megsértett, aztán megszoktam. Már bírom. Aztán idővel jöhet a negyedik manócska is!!!! Csakazértis! :lol:

Sonjus!
Remélem, voltál az ügyeleten... Hadd ne kelljen már aggódnom!

Esik az eső. Juhéjj, nem kell a kinti cserepeseket öntözni!

Puszóka, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Kép

Sonjus,
hogy vagy?

Zel,
volt sok eső? :wink:
katata

Ez vicces. Én magyarul írtam, hogy jó reggelt és nem is így nézett ki! :shock: Nem tudom, mitől váltott át??? Ki érti ezt.... :?
katata

Megpróbálom még egyszer.

Kép
katata

Én bénáztam először... :oops: Most el is tűnök akkor... :D
katata

Sziasztok!

Kata! Volt sok eső.... Szinte egész éjjel.

Többiek??? Aluszkáltok még????? :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Én keltem legkorábban hajnali 3-rom de azért akkor még nem írok :lol: aztán aludtam még egy kicsit.

Ma megyek uh-ra :lol:
Vendég

Pandácska!

Lesz kép is???? De jó! Megint láthatod a Pandádat!

Brrrr... Hajnali három....

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Szonjus: Egyszer én is voltam így, pont akkor fáztam fel, és pisiltem véresez, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok-e, és az orvosok körzeti, és urológus is,mert mindkettőnél voltam, nagy dilemmában voltak, mert a koraterhességben nem jó az antibiotikum. Látom Érden vagy, ha elfogadod én Szabó SZigfridet ajánlom. Ő reflexológus Budaörsön nekem meddőségi témában is segített, de egy barátnőm terhesség alatt sokat járt hozzá, mert egy baktérium megtelepedett a veséjében. Ő kikezelte. Én most is hozzá járok Szigetmonostorról pedig az nem semmi út, de ő tud olyan dolgokban is segíteni, amiben az orvosok nem igazán. Nekem most a hemoglobinom esett le nagyon. Az orvosok emelik a vasat, minden mást is szedek, ami a felszívódását segíti, mégis romlik a vérképem, annyira, hogy a dokim szerint akár szülök, akár császár vérátömlesztést kell kapnom. Most mentem el újra hozzá, majd elmondom milyen eredménnyel. Nemsokára megyek újra vérvételre. Hívd fel, hogy tud-e segíteni 06 23 416719!!! Ha nem enyhülnek a panaszaid, egyébként az enyhébb felfázás magától is el tud múlni. Én ebben tapasztalt vagyok. De csomagold magad melegbe, pokróc a derék köré, és zsúrlótea, az vesetisztító.

puszi Tam
tamaranna

Sziasztok!
Köszi az aggódást és Tam az infót, lehet szükség lesz rá, ha nem is felfázás témában, mert az úgy néz ki, a tegnapi gyógykészítménytől és kamilla fürdőtől elmúlni látszik, hanem azért lesz szükség felhívni, mert úgy néz ki, bitang módon sötétbarnázva, darabosan megjött. Ez most kicsit rosszúl érintett, főleg, hogy tegnap bújt hozzám a párom megpuszilva a hasam, hogy lehet lakik odabent már valaki, de hát ez van.
Mind tudjuk, felkészülni nem lehet egyik verzióra sem, így próbálom most összekanalazni magam, kicsit nyelem a könnyeim, de hát a melóhelyen vagyok :? nem egyszerű!
A fracba.
Szerettem volna javítani az elsőre sikerült statisztikán, hát nem nagyon jött össze.
Az gáz, ha még bízom benne picit? Gondolom igen
sonjus

tamaranna, neked sem könnyű, ennyi vacakságot! Kíváncsi vagyok mennyire ügyes Szigfrid!

sonjus?

zel, de jó esőőőőőőőő, nálunk csak szél, meg felhő. Küldjél egy kicsit! :D,,, mindjárt augusztus :D

pandácska, na végre valami kis szemet gyönyörködtető, remélem jut nekünk is!

domo, hogy vagy, uh milyen volt?

kabócabogár, úgy eltüntél :(

kamilla, te most biztosan szüneteltetsz minket, elismerésem, hogy ez nekem még mindig miért is nem megy :shock:

sapé?
bbilona

sonjus, nem gáz, csak bizakodj ennyi neked is jár. :cry: :cry:

(nekem megvolt a mensi kb. 1 hónapja már, mégis reménykedem, hiszen mondják mensivel is lehet az ember állapotos, kicsit megbolondulunk, de ez talán ezzel jár, csak elfelejtik mondani, hogy kapunk egy kis elmebajt is)
bbilona

Sonjus,
Hát én ilyenkor már nem szoktam benne bízni de megértem ha te igen! Sajnálom :(

Zel, Ilona
Majd este felrakom a képet :D
Vendég

Sonjus! :( Bakker! Még nem volt itt az ideje!

Bbilona! Tényleg még egy hónap van aug.-ig. Viszont már csak 12 nap a megbeszélésig! Aztán ahogy a Dévais topicot néztem, a doki júl 20-aug 20 között szabin lesz, szerintem már csak aug végére férünk be a lombikra. De az mégsem okt-nov! De tulajdonképpen már megszoktam, hogy csak várok, várok, várok... Öregszem, öregszem...

Pandus! Várom a képet!

Fáááááááááááázok!

Kép
Kép
Kép
zel

köszi csajok, jól van nem aggodalmaskodom már annyit...megpróbálom...hiszen még hátravan a neheze...bár úgy megy az idő. olyan jó érzés..., el szeretném mesélni de remélem nem bántok vele senkit...szóval minden este a párom ráteszi legkicsibb borisra a kezét és ez olyan jó, nem gondoltam volna, hogy ő is így kimutatja majd a szeretetét...olyan szégyenlős szokott lenni, de amióta babát várok olyan aggodalmaskodó, mindent kivesz a kezemből ami fél kilónál nehezebb, nagyon előzékeny ...kívánom mindannyiotoknak ezt a 'kényeztetést

sonjus, iszonyatosan rossz. tudom, de légy erős, és milyen vacak amikor a az ember párja ilyen cukin reménykedik és meg kell mondani neki, hogy nem sikerült, nagyon sok szerencsét kívánok neked a köv. hónapra!!!!!
a fertőzéssel kapcs.-ban: nekem sajnos rengetegszer volt ez a felfázós fertőzés, ez sajnos női betegség...el kellene menned dokihoz, mert ha ez nincs kikúrálva rendesen, bent maradnak a bacik és bármikor kiújulhat, nekem ez volt, havonta kiújult. a körzeti is tud rá gyógyszert adni, Tarividet vagy Nitrofurantoint ami elpusztítja a bacikat, tedd meg kérlek, mert ha a terhesség alatt újul ki, veszéjeztetheti a magzatot .

domo, nagyon-nagyon sajnálom :!: de te nagyon jól állsz hozzá, és hamar túlteszed rajta magad :wink: ügyi vagy :!:

móni, csodálatos a történet, és nagyon köszönöm, hogy leírtad, még nem olvastam senki csodálatos szülési történetét, és persze nagyon gratulálok, és örülök, hogy minden rendben van, cuki lánykád van :lol: :lol: :lol:

pandi, rakjál képeeeeeet :P lécciléccilécccci, holnap meg én is rakok majd cserébe :wink:

zelem nem veszek el, csak itt bent annyi a meló, és a főnökök a hátam mögött cikáznak...ilyenkor mindig le kell csuknom a babanetet..te hogy vagy? mi van veled? rég írtál magadról!
holnap megyek vizsgálatra, meg uh-ra, úgy várom, majd jelentkezem:o))) :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

zel, kitartás, júl.20-aug 20 az kell is a felkészülésre, azokat a tüszőket valakinek meg is kell növesztenie te lány, ez így pont jól ki van találva!
Én már látom, hogy karácsonykor zeléknél égetett pulyka lesz, mert zel vagy éppen a fajanszot látogatja, és apa főz, vagy mert olyan boldog a 3 hónapos terhességétől, hogy nem látja a receptkönyvben a betűket az örömkönnyektől, és már régesrég elfelejtette ezt a sok kínlódást. Ja és elfelejtettem, ettől az örömtől fiatalodott legalább 5 évet :wink: :D Nagyon szeretek jósolni, tiszta izgi :D

domo, mi volt az interjún? Ájulás?
bbilona

Sonjus,
sajnálom a mensit. :( Most márakkor kúráld ki magad, hogy a második inszemre teljesen egészséges legyél!

Pandácsk,
juhéjjjjj! Újabb kukucs,de jóóóóóóó! Várom a fotót a Picipandusról :lol:
katata

Boris,
neked is lesz kukucs? Szuper, azt a fotót is nagyon várom! :wink:
katata

Jó reggelt!

Ilona!
fura egy interjú volt, feladatokat kellett megoldani, keveset beszélni, de mindegy is, mert a fizetés miatt el sem vállalnám. Ájulás elmaradt, de szédelegtem...
Az UH-t megúsztam, azt mondta a doki, hogy nemrég látott. Elég hamar végeztem is, (másfél óra). Mától indul a szuri, 1 hét múlva kukucskálják meg a tüszőket. Konc szabin lesz, így a Zeke fogja csinálni, őt ismered?

Panda! minél hamarabb jelentkezz a vizsgálat után! persze képekkel.

Kicsiboris! azért nem viselem túl jól. ma is jöttem el a kórházból, és majdnem elsírtam magam. MIndig fiatal kismama akartam lenni, és ettől egyre csak távolodom....

Sonjus! én akkor szoktam teljesen feladni, amikor már rendesen vérzek. Neked nagyon korán megjött (ha megjött), ahhoz képest, hogy Duphastont is szedtél. Nem lehet a felfázós hasfájásnak köze hozzá?

Kép
domo

Hááát, Ilona! Ha jól számolgatok, és a ciklusom sem int be a terveknek, akkor most a megbeszélés után fog megjönni pár nappal. Aztán ha minden jól megy a továbbiakban is, akkor ég a doki szabija alatt el lehetne kezdeni a szurizást és mire dolgozik, már mehetnék is az UH-ra, a tüszőcskék miatt. Jól elterveztem mi? Csak kár, hogy ez így a kis fejemben működőképes.... :shock: Áh, majd meglátjuk, mit mond a doki 10-én. Aztán max. újratervezek.
Remélem a jóslataid be szoktak jönni. Nagyon szeretném, ha karácsonykor babás lehetnék már. És ez már a baromi sokadik karácsony lenne. Fejből főzök! Mert nagyon tudok ám!!! :lol: És az önbizalmam is a helyén van! Nem bánnám, ha fekete lenne a pulyka a klotyilátogatásaim miatt! Mennénk anyuékhoz enni!

Kicsibé! Velem semmi van. Néha összeugrok az anyukámmal, jó kis témát adva magunknak. Mégis mérem a hőmet, pedig megígértem, hogy leteszem a hőmérőt. De nem megy. Jó tudni, hol tartok, nincsenek meglepetések. Most pl a 13. napon vagyok, és péntek-szombat várható ovu, így jó is lesz a hétvége a a nyaralóban.... :oops: Az esélyt a 7% megkapja! :lol:
Hétfőtől csütörtökig itthon dolgozgatok, aztán pénteken irány a vízpart!
Kb ennyi...

Kép
Kép
Kép
zel

Kata!
majd kijavítanál a táblázatban? már nem Nyírős, hanem BMC-s vagyok. És jön a 3. inszem, szerintem júl. 9-én.

Kép
domo

Köszi a kedves szavakat!
Romjaimból feltápászkodtam, karöltve a kevesebb 50%-ommal :wink: Nem mondanám, hogy jól áll :D

Domo!
Nekem is eszembejutott, hogy most akkor mi van, ha duphaston mellett megjön a 28. napon?
sonjus

Nem tudtok valami tanácsot adni arra, hogy lehet a spermiumok mozgékonyságát javítani? most nem volt a legjobb a páromnak, nem értem miért :?
Zel, nálatok ez 7 %?

Kép
domo

Domo! Nálunk a kiscsávók 7%-a normális, a többi 90 fej-, és 3% pedig farokhibás.
Mozgásra nem tudok semmit. Nálunk azzal is vannak gondok, valószínűleg ezért nem sikerültek az inszemek!

Sonjus! Rendesen meg is jött már, vagy csak a pecsételés van? Bár a progipótlásos ciklusaimban nekem is ilyen rondán szokott kezdeni..

Kép
Kép
Kép
zel

Domo,
E vitamin, Maca vibe mézes tea(sok) C vitamin ezek mind javíthatnak rajta!
Vendég

Köszi Panda!

Sonjus, nem kell most visszamenned az orvosodhoz?

Kép
domo

Fiatal anyuka, de jó is lenne fiatal anyukának lenni, de lassan ott tartok, hogy nagymama nem is leszek... :?

Vitamint kell tömni Domo apába és az tuti javít valamit! :wink:
katata

Zel!
Nem tudom, hogy megjött-e rendesen, mert bedugaszoltam magam egy tamponnal, hogy ne is lássam :)

Domo!
Azt mondta a doki, hogy ha pozitív a teszt, hívjam fel! Hogy most mi van, azt nem tudom, talán felhívom holnap, addigra csak látom, hogy mi van.

A dokim szabira megy 1-2 hét múlva, talán azért is mondta, hogy 2 havonta csinálnak inszemet, bár itt valaki mondta, hogy havonta is megcsinálják :?: No mindegy, most úgysem állunk valami fényesen anyagilag, majd gyűjtünk augusztusra. Meg ahogy nézem, a következő hónap pé környéki idejében nem látom a párom egész héten, mert este 6-tól reggel 6-ig dolgozik majd, mikor én indulok melózni még nem lesz otthon, mire hazaérek akkor meg már nem lesz otthon :( Na ez egy jó kis hónap lesz!
sonjus

zel, ez a beszéd :D Remélem jó boszorka leszek, otthon szokott sikerülni, na persze kicsit más dimenziókban :? :wink:
Gondoltam, hogy fejből tudod a recepteket, hogy hogyan csinálod :shock: , én is megpróbálom néha, bámulatos hogy az milyen ehetetlenre tud sikerülni :?

domo, biztosan lesz második interjú is addigra meg hozhatod a csúcsformádat :wink: Minden doki kedves, ne aggódj Zekéről is sok jót olvasni itt ott! Milyen jó is hogy nem vártatok augusztusig! Te végül kiderült miért is kellett 20-30e forintot vinned? Ugye a gyógyszerekre?

katata, ne keseredj el, mindjárt kismama leszel, párocskád meg kispapa, aztán lehet gőzerővel Szegeden sasolni a házakat! Nagymama???? Az olyan messze van még, csak lehessünk boldog anyukák!
bbilona

sonjus, húha ezek aztán a jó kilátások :shock:
bbilona

Ilona!
Nem tudom feladni a reményt :)
Most hívtam a Kaális dokibácsit, mondtam neki, a fájásos pisilést és a barnázást is, mire mondta, hogy menjek el a körzetihez, szedjek antibiotikumot és a barnázás még nem jelent semmit :) Azt is mondta, hogy várja a hívásom :)
sonjus

Ilona, inkább nem is kérdeztem, de biztos arra gondoltak. Persze, még keveset is mondtak, mert 2 Puregont írtak fel, és az ugye 50 ezer FT. Azt mondta a doki, hogy a 2 hónapja kibontott puregont már ne használjam! (pedig csak 1 adag kellett belőle)

Sonjus! Akkor várjuk meg mi történik holnap!

Kép
domo

Domo,
milyen jellegű feladatokat kellett megoldanod?
katata

Na én úgy döntöttem visszateszem a tickereim :)
Lesz, ami lesz :)
Érezze ez a manócska, hogy én még bízom benne!
Már megint gyagyásnak tartotok tuti!
sonjus

domo, ilyen puregonom nekem is van, 1 adag híjja van és kuka :(
bbilona

domo, a páromnak az andrológián e-vitamint írtak elő+ c vitamin és ő szedte a béres aktivált (naponta egyet). lenne egy tanácsom még. a páromnak is a motilitással volt a gond az első két inszemnél, aztán utánanéztem és megtudtam, hogy az L-KARNITIN 8amit egyébként sportolók is használnak) abszolúte erre való, mert a sejtmagban hat, így az ondósejtek magjában is. a drágám egy hónapig szedte és a harmadik inszemnél csodás lett az eredménye: 65%-os lett a 'célratörő nagy motilitásúak száma. a patikában úgy kérd, hogy 100%os L-karnitint adjanak. ide teszek neked egy linket, olvasd el ha gondolod: http://www.hazipatika.com/topics/vitami ... min?vid=40

Kép
kicsiboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?