Sziasztok!
Szirom,
jobbulást Miksának továbbra is! Remélem, holnapra kutyabaja!
Nagyon szép virágaid vannak
Kár, hogy elmarad a tali, viszont én megkértem a férjem, hogy amikor lehet, vigyen el bennünket hozzátok kocsival, hétvégén. Tudom, hogy Ildiéknek nem jó mostanában egyik sem
De mi 7közben nem tudunk kijutni hozzátok, és szeretnénk menni.
Egyszóval akár a mostani hétvége bármelyik napján megszállnánk Titeket, ha lehet
Bocsi, Ildi, ugye nem haragszol, ha így oldjuk meg? Szirom meg bizti szívesen lát Titeket jövő héten
Nincs harag???
Ildinek még:
nagyon ügyes vagy a fogyival! Azért a bícs jó lehetett
Ebben a melegben nem is leeht máshogy kibírni, csak medencében.
Márti,
gyere, gyere!
Beszti,
nyami, de jól hangzanak ezek a kaják! Feltennéd megint a vonalzódat? Kiváncsi vagyok, hol tartasz
Rita,
ne légy pesszimista! És gratula a szerdai ötöshöz, nagyon ügyes vagy! Petiről (és a többiekről is) írj bővebben légy szíves!!!
Lányok, mi szerdán elmegyünk az Állatkerti játszóházba. Van kedve valakinek csatlakozni? Tegnap pattant ki az agyamból az ötlet, vagyis Zsoltika nagyon szeretne menni, és hát megyünk
Jöjjön már valaki!!!
Aznap már tuti hűvösebb lesz.
Amúgy jól vagyunk, csak én is fáradtan. Nagyon-nagyon keveset alszik Lacus. Ma délután negyed 4-kor aludt el (ez volt ma az egyetlen alvása), 20 percre!!! Namost szerintetek hogy áll a lakás, mennyit játszom Zsoltikával, egyáltalán mennyi időm jut magamra???
Na de a jó hír: Lacus egyfogú lett!
:D:D Lehet, hogy emiatt alszik ilyen keveset?
Megyek, mert még rengeteg a dolgom (most fogok felmosni is).
Puszika!