Új privát üzeneted érkezett!

Nóri!
Én feltehetném, de nincs értelme. Ha kiveszem azt a pöttyöt, akkor annyi változik, h ott nem lesz pötty. :lol: :lol:
És különben is Nóri!!! Tényleg jövőre leszünk pocakosok!!! :wink:

Jaimee!
Igen, önmagában nem lenne rossz, de a vérvétel.... :roll:

babszika

Sziasztok!
Rég jártam erre, de most már megvolt az évzáró-dili és kitört a nyáriszünet!!! :lol: :lol: :lol:

A visszaolvasásra nincs sok esélyem,de remélem sokmindenről lemaradtam, és megtelt közben a babástábla!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Szia Omni!
Jól vagy? Tényleg rég jártál erre.... mesélj!!!!!

babszika

Kép
Vendég

Na, én lelépek reggelizni :lol:
Pusz

babszika

Lányok!
Ferty szerint a 17. napon volt pém. Szerintem pedig a 25-28 között lehetett. Minden esetre maratoni ciklusra számíthatok. Lehet, hogy bezavart a múlt hónapban a biokémiai?!

Andi!
Elég sokba került az autód! :? Remélem nekünk nem kell vinni mostanában.

Nóri!
Mizu? Rég láttunk!

Omnia!
Hogy vagy?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Megjöttem a dokimtól. PCO erősen gyanús és ajánlja a Metformint, de ő nem írhatja fel... vagyis igen, de TB támogatás nélkül. :?
Így keres nekem vmi jó kis belgyógyászt. Igaz, egyenlőre még nem tudja, h kit, mert hétfőtől megszűnika MÁV mint olyan és most feje tetején áll minden....

Az eredmények:
Éhgy. glukóz: 4.9mmol/L (3.9-5.8 )
120p glukóz: 7.1mmol/L
FSH: 6.29mU/mL
Prolaktin: 14.52ng/mL (1.2-29.93)
Tesztoszt.: 1.35ng/mL (0.09-1.3)
Progi: 0.7ng/mL
Ösztradiol: 172pg/mL
LH: 28.2mU/mL
HbA1C: 5.6% (4-6.5)

Ma már 8 cisztát látott/láttunk (a múlt hónapban csak 4et, 5öt tudtunk megszámolni).

babszika

Sziasztok Lányok!

Én csak előre szeretném jelezni, hogy ezen a héten olvasóbb üzemmódban leszek...

Kicsit megkeveredtek a napok, így holnap megyek magzati kardiológiára, amitől rettegek és szinte semmire sem tudok koncentrálni... A másik, hogy rossz a vizelet leletem, bár a nőgyógyász szerint nem kell vele törődni, a körzeti meg tenyésztésre küldött újabb anyagot...Találtak benne kevés baktériumot és teljesen beparáztattak... Szóval most itt tartunk..

Elnézést, hogy nem nagyon kommentálom a dolgokat!

Jaimee: én is pont 16+2-n voltam... Nekem kiállítottak egy lapot, az egyiken az utolsó mensim alapján mérték a szérum értéket, a másikon a baba adatai alapján és ott ki is jött az 1 hét eltérést (17+2)...Szerencsére jók az eredmények: 0,86 és 0,95 MOM.

Kismamik és leendő kismamik:
Lécci szép képeket felrakni!

Pussz mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziaszok! Még élek és el sem vesztem, csak kevés mostanság az időm.
Nem tudtam visszaolvasni :(
Ani! Mi lett végülis? Lett újabb + teszt?
Ditke! Te dolgozol rendelőben, igaz?
Legyetek jók!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Sziasztok!
Nem tudok aludni.... :? :(
Már 3/4 4 óta fent vagyok. Eddig forgolódtam, de aztán úgy döntöttem, h inkább ide jövök a géphez, h legalább apát ne zaklassam :roll:
Remélem, még mindenki az igazak álmát alussza!!! :)

babszika

Babszi!!!

E-mail????? Nem vagy a héten?????

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt!

Babszika,
A tegnapi pezsinek rossz vége lett rosszul voltam tőle és hánytam is egy párszor :?

1,5 hét múlva én is megyek a kiskönyvemért csak addig el kell intéznem egy labort meg vizeletv. és az anyósom lesz a védőnőm kényelmi szempontok alapján döntöttem így remélem nem fogom megbánni.
Vendég

Kép
Vendég

Jó reggelt! :D :D

Heni: Ne parázz, minden oké lesz!!!!!
Kevés baktérium sokszor van a vizeletben, nekem még sok is szokott lenni, az sem tragédia, a dokidnak igaza van. Ha fehérje van benne, vagy genny, na az már gáz, azt kezelni kell.

Mondjuk én mondom, hogy ne parázz, ahogy közeledik az UH hétfőn, egyre többször eszembe jut, hogy mi van, ha mondjuk megállt a baba a növekedésben és még mindig mondjuk 5 centi...Vagy valami baja van..... :? :? :? :? Nem is izgat a neme, csak legyen feje, keze, lába és szervei okésan.

Babszi: Ezt nem értem. PCO-ra nem írhatja fel a dokid a gyógyszert? A nőgyógyi? A két órás cukor nem magas egy kicsit?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Panda: Ti válaszhattok védőnőt? Anyám, mintha másik országban élnénk...JÚLIUS 2 - UH+nőgyógyi vizit. Bírnád nekem?

Bambi kivételével csak kimamák vannak a drukkolós táblában. Senki másért nem köll szorítani???

jaimee

Jaimee,
Beírlak! Nem választhatunk elvileg.
Vendég

Jó reggelt!

Jaimee:majd értem, a 12.napi UH-n, de ez t pontosan nem tudom melyik napon lesz, majd csak ha megjön.
Vendég

De lehet, hogy csúsztatok egy hónapot, mert a dokim július első két hetében szabin van és nakem nagyon úgy néz ki, hogy akkorra esik a 12.nap, amikor még vagy már hazajött...nem merek kockáztatni.Majd felhívom.
Vendég

Jaimee: köszi, de van benne 60-80 fvs. Akkor ez már gáz, ugye?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt,

Heni,

Megértelek az olvasó üzemmód miatt, de kár aggódni, mert mekem pl mindig szokott lenni kevés baci a vizeletemben. Drukkolok a kardiológián, minden rendbe lesz. :lol: :lol:

Babszi,

Ha PCO is, persze ez még messze nem biztos, azt lehet gyógyítani, és utána neked is ripsz-ropsz összejön a babó. :D

Szia Nóri, Pandi. :lol:

Jaimee,

Letelepedtek a vukjaid nálam. Tegnap óta iszonyatosan szarul vagyok. Egyfolytában émelygek, hányás még nem volt, de ez az émelygés sokkal roszabb állítom. Elkezdtem a B6-ot, de nem sokat használ.

Este megyek uh-ra, már nagon izgulok. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee: nekem ne mondd az uh előtti para jelenséget :D Szerintem engem már mindegyik orvos hülyének néz! De sebaj, inkább nézzenek...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy: köszi, én meg nagyon drukkolok az uh miatt! Ugye teszel fel majd képet!? :)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,

Köszi, ha kapok akkor teszek fel, de nem vagyok bizti abban, hogy a magándokimnak a rendelésén olyan-e az uh, hogy ad képet is. Azért megpróbálom. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Heni: Hááát, nem vagyok orvos, de ha a nőgyógyid nem aggódik, akkor biztosan nem gáz. Ha nem hinném el neki a véleményét, biztos dokit váltanék....de ezt nagyon halkan mondom, mert én is folyton kétkedem.

jaimee

Judy: Hehehe....Igen, a hányás megkönnyebbülés, az igazi kín a non-stop émelygés. Tök jó lehet a hormonszinted! :lol: :lol: :lol:

Heni: ENgem is hülyének néz a dokim, de veled ellentétben velem még semmi rossz nem történt, tehát az én esetem súlyosabb. A vizit végén mindig olyan furán néz rám, mintha legszívesebben az elmegondozóba küldene (Lipótra már nem tud....) vagy valami nyugtatót írna fel, amit meg nem lehet. :lol: :lol: :lol: A párom is rátett legutóbb egy lapáttal, amikor elkotyogta a dokinak, mint férfi a férfinak, hogy otthon is folyton parázom. Nem is igaz....

MOst megfogadtam, hogy hétfőn jó kislány leszek és nem kérdezem meg, hogy ugye van koponyája a gyereknek. Egyáltalán, feje van?? Majd összeszorítom a szám és csak logikus kérdéseket teszek fel. :lol:

jaimee

Judy: Ha nem ad fotót, akkor is tudsz készíteni egy jó mobillal vagy digivel. Érdemes! :wink:

jaimee

Judy: Ja, közben rájöttem, hogy nincs digitek... :oops: :oops:

Mobil?

Egész jól elvagyok magamban.... :oops: :oops:

jaimee

Jaimee: az az igazság, hogy én már nem tudom, egyáltalán létezik-e olyan orvos, akiben 100%-osan meg lehet bízni! Valahogy mindegyikben találok kivetni valót!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: még annyi, hogy az "eredeti" nőgyógyim 1 hónapig szabin volt..Most jön haza szombaton, szóval hétfőtől már tudom bombázni a hülye kérdéseimmel...A vizelet lelet miatt nem aggódó doki csak a helyettese...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szerintetek, ha lenne valami hugyúti gyulladásom, ahhoz párosulna egyéb tünet, vagy csak a vizelet lelet mutatja ki? Extra hülye kérdés a részemről :oops: :oops: Nekem per pill..nem fáj semmim és nem is kell többször pisilnem..

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Muszáj bennük bízni, mert úgy sokkal könnyebb. Tudom, hogy nehéz...

Ja, ha csak a helyettes volt, akkor értem. :wink:
Tök jó, hogy ilyen duót alkotnak, akkor is van kihez fordulni, ha a "főnök" szabin van....1 hónap szabi....Mmmm, de jó neki....
Tényleg, mentek nyaralni valahová? Esetleg Görögbe egy kis kirucc?

jaimee

Heni,
Barinőmnek állandóan volt valami baci a pisiben de nem lett semmi baja nővéremnek is találtak egy párszor de nem volt belőle gáz.
Vendég

Heni: Húgyúti gyulladás...hm...nem tudom, nekem volt olyan, hogy nem volt a pisiben sem genny sem fehérje, mégis majd megpusztultam a fájfalomtól és a falat kapartam, ha pisiltem....De nem tom, hogy fordítva van e gyulladás, vagyis semmi tünet, csak a lelet nem jó....Elvileg gyakran kéne pisilned, de keveset, pisilés közben fájdalmom jelentkezik vagy utána...ilyesmi...

jaimee

Áááá, Nem kockáztatom meg a repülést, kocsival pedig nagyon hosszú az út...Szóval nekem idén Görögország ugrott. Viszont férjem megy, mert meglátogatja a nagyszülőket...Augusztusban itthon hagy 1 hétre....

Azt beszéltük, hogy ha ezen a héten megkapom az összes leletemet, akkor jövőhéten már tudok menni az elmaradt védőnős talira+ előrébb hozom a nőgyógyi kontrollt és akkor el tudunk menni valahova szép hazánkon belül... :lol: Valószínűleg Balcsira 2-3 napra és még Várgesztest néztem ki...

Ti mikor mentek Balcsira? Tali? :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandi: köszi! Olyan jó, hogy ilyen járatos vagy mindenben!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok,jó reggelt!

Én még itthon,most keltem fel.A szervezetem tegnap megálljt parancsolt munka mennyisége fronton,ezért szóltam az irodában,hogy én bizony 10 órákat fogok aludni,és jövök,ha felkeltem.Most fogok majd elindulni.Már közértben is voltam gyrekbek friss reggeliért.

Bentről visszaolvasok!
vedresandi

Köszönöm, hogy Ti nem néztek engem hülyének :oops:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Heni!

Bár nem vagyok szakember, de józan parasztival az a véleményem, ha bej lenne, akkor azt a dokibácsi már mondta volna neked és szerintem éreznéd is.pl:gennyes, fehérjés vizelet, csíp-szúr pisilésnél...stb.
A dokid ismer, tudja, hogy extra figyelmet kell, hogy kapj!!!És meg is kapod, ne izgulj, nincs semmi baj.Baci meg mindenhol van...De ez rátok nem jelent veszélyt, mert erős a pocaklakód! :lol:
Vendég

Andi: Remélem, jót aludtál! :wink:

Heni: Hallom, Görögben milyen marha meleg van......Mi Füredre készülődünk, oda, ahol már 2 éve voltunk, de nem merek foglalni, csak ha elmúltak a rosszullétek. Talán szeptemberig megoldódik. :lol: :lol: Bár a monstre borkóstolóknak Csopakon és a strandolásnak lőttek, de legalább együtt leszünk, jókat eszünk, nekem már ez is nagy élmény, ha reggel-este kifoszthatom a büfét és hízhatom kedvemre :lol: :lol: , hajókázunk, sétálunk, várostnézünk, stb....

jaimee

Nóri: köszi a véleményt! Nem izgulnék, de a körzetim rám hozta a parát... Rögtön adott kémcsövet, hogy tenyésztésre küldjön mintát és elmondta milyen következmények lehetnek a babára nézve...Én meg azóta rettegek emiatt is...

Jaimee: igen, 45 fok, legalábbis Thessaloniki környékén...A dinnyék már nem bírták a hőséget és szó szerint lerohadtak :shock: Húú, Füred az nagyon jó hely....Mi 10 évig nyaraltunk szüleimmel Csopakon (ez a kedvencem Balcsin), majd a volt pasimmal anno 3 évig szinte havonta mentünk Füredre....

Csopakon rettentő jó kürtös kalácsot csinálnak :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok Lányok!

Heni!
Írtam privit!

Jaimee!
Átküldted a róka családot Judyhoz? :lol:

Pandus!
Nálad is van egy család? Pár hét múlva átküldhetnéd hozzám! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Heni: Kedves doki, paráztatni egy para mamit....

Mi is imádjuk azt a környéket, be szoktuk barangolni az egész Északi partot. Csopakon kürtős kalács? Hol,hol.hol?????? :D Eddig csak a porpincéket látogattuk. :lol: :lol: Ki, be, ki be, aztán már csak be....

Na, készülődöm a fogorvoshoz. :? :? Legalább egy időre befogom a szám. :lol: :lol:

jaimee

Chris,
Hát arra még várnod kell mert szerény számításaim szerint a 20.hétig nálam lesz de te lehetnél elöbb babás :wink:
Vendég

Hi Chris! Hogy telnek államvizsga utáni napjaid?

jaimee

Heni!

Igazából neki ez a kötelessége és jobb, ha tudod a következményeket.Bár az a nem mindegy ebben a történetben, hogy ez hogy van tálalva...
Én ahogy látom, minden kismami egyben paramami is, de ez így a normális.Mind ilyenek leszünk és akkor nektek lesz köteleségetek minket nyugtatgatni! :wink:
Vendég

Pandus. Nekem is aszonták, hogy most már így maradok a 20. hétig... :shock: :shock: Te hogy számoltad ki, hogy addig marad nálad a róka???

jaimee

Szia Chris!

Hogy vagy a tételek nélkül??
Vendég

Jaimee,
Nálam a hányás családi örökség és mindenki a 20. hétig hányt. És mindenki pont 14 évesen mensisett még a nagyik is és sorolhatnám tovább mindent egy időben csinálunk :D
Vendég

Panda:akkor te nagyon fiatal nagymami leszel! :lol:
Vendég

Chris,

Köszi, megkaptam! Válaszoltam :)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X