Sziasztok Lányok!
Ma végre hazaengedték Levit a kórházból!
Nincs itthon velünk, mert közben meg a Bencén kezdtek el kijönni furcsa pöttyök, meg lázas is, úgyhogy azt gondoltuk, nem biztos, hogy Levinek jót tenne megint egy betegség, amíg nem tudjuk Beninek mi baja, addig anyuméknál van.
Nekünk hétfőn lesz kiírva, hogy kiket vettek fel bölcsibe, addig izgulhatok.
Tök rendes a gyerekorvos, magától felajánlotta, hogy kijön hozzánk hétfőn, hogy részletesen meg tudja nézni a zárójelentést, és mindent meg tudjunk beszélni,
A kórházba is egy csomót telefonálgatott utánunk!
Évi, Flóra!
Jó utat szombatra, és gratula az ovihoz!
Ágnes!
Így nem fogják felvenni, vagy vinned kell hamarabb. Mert csak akkor kap pénzt a gyerek után az önkormányzattól az ovi, ha legkésőbb októberben beszoktatod.
Nálunk ugyanez volt még a Levivel. Ő decemberi, és akkortól akartam vinni, amikor betölti a kettőt, mert akkor még normál összegű gyedet kaptam, és arról le kellett volna mondanom. Szóval, először azt mondták, hogy ok, úgyis elnyúlik addig a beszoktatás, meg minden, de aztán az első szülőire kitalálták, hogy legkésőbb október végéig az összes gyerkőcöt be kell szoktatni, mert hoztak egy ilyen határozatot, vagy mit.
Sajnálom, de hátha változott valami azóta, ez már három éve volt.
Bea!
Most szombaton tuti nem megyünk még, főleg Beni bizonytalan eredetű pöttyei miatt. De azért remélem sokan lesztek!
És irigykedve gondolok rátok!
Szerintem még hétfőn se megyünk a táncházra, de a babatornára már talán igen. Az hogy alakult, mikor van, és ki tartja???
Dia!
Minden kezdő anyuka ilyen ijedezős, emiatt aztán már tényleg ne aggódj!!!
Majd a másodiknál....
Erika!
Nektek is gratulálok, hogy a kicsi lány ovis lett!!!!
Milyen munkát keresel? Hátha látok valamit, és akkor tudok Neked szólni.
MÓNI!!!!
Mi van veletek????
Kriszti