Új privát üzeneted érkezett!

Jó napot! :D látom már gyereketnevelünk :D
Andi teljesen megértelek, én évzárón voltam így, kirángattam volna párat a padból

Hú Pandus mindjárt csütörtök :D

Kép
mercure

Mercure:én a sajátomat nevelem,és csak belőle tudok kiindulni.Azt hiszem engem jól kinézett magának Dani!Összeteszem a kezem,mert soha nincs vele semmi baj!!!
vedresandi

Szia Mercure, :lol:

Andi,

Hála istennek én sem panaszkodhatok, a szokásos gyerek rosszaságon kívül nincs velük gond. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én is a sajátomból, néha nála is falakba ütközöm, de azért alapjában nincs vele gond

Kép
mercure

Na megjöttem, erre a hétre befejeztem a dokizást, foly. köv. jövő héten.

Chris: Semmi változás, várom a lehülést, mint a messiást.

Andi: :D :D :D
Én is jó gyereket szeretnék, majd kérek szaktanácsot. Egyet tudok, szeretet+következetesség. Ja és genetika. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Dzsémi:jövő héten milyen vizsgálat van?Mert AFP majd 2 hét múlva lesz,ha jól látom a vonalzódat!!
nem tudok tanácsot adni senkinek,de nincs rossz gyerek,csak neveletlen,és olyan akivel nem foglalkoznak!!! :lol:
vedresandi

Andi,
nem csinálsz egy wanted táblit? Aki ilyen sokáig nem jelentkezik kiveszem a tábliból :evil:
Vendég

Pandus:sztem nyugodtan vegyél ki mindenkit,aki nem jelezte,hogy olvasó üzemmódban van.
Vagy túl drasztikus lenne???
vedresandi

Andi!
Nagyon jó így, hogy nem kell tanulni. Élvezem nagyon. Most épp vasalni fogok... :? Mindig találok valamit. Már csak egy jó állást kéne találnom. :lol:
Idegesítő lehet az a gyerek, de főleg az anyja. Nem hiszem, hogy őt nem idegesíti. Vagy már megszokta?

Jaimee!
Most milyen vizsgálatokon voltál? Nálunk nagyon kellemes az idő. Vuk?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi,
Nem tudom hogy drasztikus-e de azt is unom hogy bejelenzkeznek aztán jönnek egyszer kétszer eltünnek akkor minek rakatják be magukat? :evil: ez a tábla nem arról szól hogy jaj de jó poén ott a nevem :?
Vendég

Bienvenue, Bikka, Gyablonka ti teljesen eltüntetek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Olik! De jó, hogy minden oké! És láttada kis mazsolát! Húúú de irigyke vagyok!!! :oops: :lol:

Andi! Totál igazad van a gyerekkel kapcsolatban én sem értem az olyan szülőket, akik nem szólnak a gyerekre. Idióták!!!

Na ezt nézzétek meg, szertintetek most mi a tök van?

Kép
Vendég

Andi: Jövő héten privi nőgyógyi doki UH-val, és ha még mindig gázos a vizeletem, akkor urológus is.

Chris: Labor üres gyomorra+reggeli után, RH meghatározás, nemi betegségek szűrése (kikérem magamnak!) :lol: :lol: és ilyenek. SZóval az első labor. Tök ügyi voltam, semmi rinya, pedig úúúútálom a vérvételt. Edződöm??

Andi: Igazad van, neveletlen gyerek viszont annyi van, mint a nyű....Borzasztó....Egyébként szerintem a gyereknevelés piszok nehéz dolog.....

Egyetértek a tábla ritkítással.

jaimee

Szia Krisz,

Én csak tippelnék, ha tovább emelkedik a hőd, akkor sztem ferty 14 vagy 15-re beteszi neked a pé-t. Ha jól látom tfehérje is volt akkor. De ennek csak örülj. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szerintem is kivehetitek az eltűnteket! Nincs sok értelme, hogy benne legyenek. HA nem érnek rá (ez most nem szemrehányás akar lenni) jönni, akkor így kivehtőek a tábliból.
Vendég

Panda:megnéztem,kit kiket lehetne kivenni a táblából!
BIKKA
NEMEN
BETTY
BIEN
BARBI5
BETTI1
ZSebi

Kismamik:
NINIKE
Fné Kia

És ha valakinek nem teszik,majd szól!Sztem semmi akadálya nem lesz majd visszatenni bárkit is,aki úgy gondolja,hogy jönni fog közénk!
vedresandi

Panda: Mi a tanúság? A tábliba kerülést ki kell érdemelni. :D :D

Krisz: Nem feltétlenül idióták, ismerek pár ilyen szülőt, legtöbbjük egyáltalán nem buta vagy ostoba, csak ilyen a nevelési módszerük. Vérforraló nézni néha az elkanászodott gyerekeket, mindig csodálkozom a szülők türelmén...Nade nem szólok bele, még nincs babóm.

jaimee

Ja a táblaritkítással én is egyetértek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy! DE nem volt pizitív lh tesztem, igaz vasárnap este csináltam és eléf sokat ittam előtte, tegnap meg volt 2. csík csak közepesen erős és nem olyan mint a controll. Szerintetek érdemes még ma is egyett ellőni, vagy fölösleges? Ez már az utolsó tesztem.
Vendég

Krisz:szerintem is 15 re teszi feryi a PÉ-t,ha holnap feljebb megy! :lol:
vedresandi

Krisz: Nem tom mi van, sztem pé mostanában van, a lényeg, hogy gyúrjatok keményen az ügyre! :wink:

Tényleg, hogy eltűntek a lányok....

jaimee

Krisz,

Privi ment

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee! Nem kifejezetten sértően gondoltam az idiótát- Én még attól tudok frászt kapni, ha lemegyünk a játszótérre és ott vannak a szülők is és azok csak egymással pofáznak a kölykök meg totál rosszak, vadak, bicikliznek, mint az őrültek a bekerített kis játszótéren, állandóan elesnek és ordítanak. A szülők meg csak pofáznak tovább ja és a állandóan bagóznak.
Vendég

No Csajok!

Én is dobok nektek egy görbét. Ez aztán nem mondható laposnak! :lol: :wink:

Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Akiket Andi felsorolt és egy héten belül nem jelzik hogy mi van velük maradni akarnak és jönnek vagy vegyem ki őket azokat kiveszem szó nélkül! tessél életjelet adni nem csak úgy eltünni!!!!!
Vendég

Krisz: Ja, ez egy másik kategória, tényleg. :D :D Ilyeneket még nem ismerek, na majd ha eljutunk a játszótérre vagy vegyülök kisgyermekes szülőkkel, ugye? :lol: :lol:

jaimee

Köszi Judy! Most egy kicsit megnyugodtam. Én is úgy gondolom , hogy a 14 vagy 15 napra teszi be a ferty a pé-t. Na kivi vagyok a holnapi napra nagyon. :shock:
Vendég

Chris: Én csak 23. napig látom....

jaimee

Krisz,

Nagyon szívesen, és nem parázni kérem szépen. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Dszémi:én teljes terjedelmében látom Chris görbéjét!!!
vedresandi

Chris: :wink: Oké most már! TIppelni sem mernék, mikor volt pé... :?

jaimee

Chris,

Én is, csak június 19-ig látom a görbédet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris,
Én se tippelnék :shock:
Vendég

Judy!
Frissíts! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,

Frissítettem, de így sem látom.
Basszus, mi a franc van??? :x

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Juj, tévedtem, nem fejezem be a dokikat a héten, holnap fogorvos. :(

Tök feledékeny vagyok mostanában, hétvégén leültem pisilni a WC-re, úgy hogy még a bugyogóm rajtam volt. Ültem és gondolkodtam, hogy valami nem stimmel...Rájöttem. :lol:

jaimee

Chris,

Látom, látom....!!!!!!!

Hát érdekes egy görbe, nem mernék tippelni. Sajnálom. :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee! Ez jó lehetett! Kac-kac!!!
Kép

Chris! Ez valóban érdekes görbi!

Ja képzeljétek csak ellövöm délután az ovutesztemet, mert most voltam a kétbetűs kitérőn és most van csak igazán tojcsi! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Jó lenne elkezdenem hőmérőzni nekem is..., de mennyit is kell aludni, hogy értékelhető legyen?

KépKépKép
bambika

Bambika! Itt találsz sok okosságoz a hőmérőzésről: http://www.babanet.mindenkilapja.hu/
Vendég

Andi

Kész van már az autód?

Olik

De jó is mikor az anyuci kényeztet,lehet haza is megyünk pár napra, hogy nekem is részem legyen egy kis jóban.

Panda

Mindjárt uh, de jó lesz neked :D

Jaimee

Nagyon hozzá tud szokni az ember a vérvételekhez, pláne ha még negatívos is a vércsoportja. Én pl. csak az elsőnél ájultam el , igaz akkor 5 tele kémcsővel vettek.

KépKépKép
bambika

Beértem az irodába....46ezer minuszban vagyok,már tankolni se tudtam :twisted: :cry:
vedresandi

Krisz köszi, lehet ,hogy mégsem nekem való, teljesen változó, gyakran előfordul hogy nem alszom 3 órát sem. :(

KépKépKép
bambika

Babmbika:Te bagoly vagy,hogy nem alszol??? 8) :?
vedresandi

Andi

:( :( Ez a baj az autókkal, csak viszik a pénzt :( . De mire mennénk nélkülük?

Mondtam már hogy eltörtem a jobb kezemen a kisujjamat? Szombaton rávágódott az ajtó.

KépKépKép
bambika

Andi: Részvétem. :cry:

Bambi: A gyerkőcök miatt nem alszol?

jaimee

Andi nem, van egy majdnem kétévesem aki kicsit későn fogzik.

KépKépKép
bambika

Andi! Nagyon gáz ez az autó téma!
Vendég

Jaimee

Igen miattuk is meg miattam is :( .Nagyon rossz alvó voltam mindig. Úgy tudok irigykedni azokra az emberekre akik rögtön el tudnak aludni. Nálam ez két-három órát vesz igénybe :(

KépKépKép
bambika

Bambika:nem irigykedem rád,én ha leteszem a fejem,szinte 10 percen belül elalszom...
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?