Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee

Én jövő hónapban leszek 33, és ahogy elhatároztuk, hogy babát szeretnénk rögtön elmentünk CST-re. Úgy vagyok vele ha valami baj van akkor most derüljön ki az elején ne évek múlva. Hát én is azt gondolom, hogy fél év után ha nem jön össze elmegyek HSG-re biztos ami biztos.
mirci74

Mirci: Így van, én is így voltam vele. Hallottam tikktakkolni a biológiai órámat. A doki szerint nem tiktakkol semmi, mert jól tartom magam. Mármint hormonálisan értette sztem....mert a formám katasztrófa évek óta.

Nem fog kelleni az a HSG ! :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee: Köszi a bíztatást! Remélem tényleg nem lesz rá szükség. Hát nekem is ketyeg az az óra már rendesen.
mirci74

Lányok!

16+2 napos leszek, amikor várhatóan AFP-re küldenek. Nem lesz az késő?

jaimee

Krisztinka,
szerintem is 2 naponta kell sexelni, és akkor össze kell, hogy jöjjön, ha minden rendben van, nem kell semmiféle mikroszkóp, meg semmi. Nekem is ezt mondta a doki! De végülis, aki nyugodtabb, ha használja, akkor használja.

Biborlány,
sajnálom, de fel a fejjel, még nem próbálkoztok régóta, lesz ott babó. Én is próbálok optimista lenni, ahogy Jaimee is mondta, meg nemnagyonakarni, de az olyan nehéz, meg nem is lehet, úgyhogy mi csak akarjuk, a babák meg majd jönnek!
sirkici

Sziasztoooook!
Megjöttem!

Druszámm:drukk a petécskéknek!!!!
vedresandi

Hi Andi!
Én most hánytam be megint az asztalom alá, a legjobbkor jöttél, mizu?

jaimee

Itt vagy, Babszi?

jaimee

Dzsémi:délben keltem fel,nem tég értem be az irodába.Tegnap este az A38as jahón forgattuk hajnali,és nagyon kellemes idő volt.Egész hangulatos volt.Hajnalban már kicsit fázott a lábam,de 3 kor végeztünk,nem volt vészes.Legközelebb péntek szombat fogok forgatni.
vedresandi

A38-as? Nem azon megy az a jazz-es darab?

jaimee

Sziasztok!!!!
Igen, Jaimee itt vagyok. :lol: :lol:

babszika

Dzsémi:nem tudom mi megy ezen a hajón,mert most nem volt ott senki rajtunk kívül,egyébként meg én eddig csak forgatni voltam ott... :?
vedresandi

Jaimee!
A gyapjas kollégád nem szokott utánozni? :lol: úgy értem, h ha mellettem te behánynál az asztal alá, tuti én is azt tenném :lol: :lol: :lol:

babszika

Na, én elköszönök, mindjárt lejár a munkaidőm, megyek haza, végreeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok, holnap jövök valamikor!

Pusz mindenkinek!!!
sirkici

Sziasztok! :D

Csak beköszönök, mert ezer dolgom van /most reggeliztem és összekötöttem a kellemeset a még kellemesebbel, visszaolvastam/.

Este talán tudok még jönni

KépKépKép
bambika

Babszi: :lol: :lol: Mindig egyedül hányok, erre ügyel a gyerek. :lol: :lol: Tök okos külöben, meg akartam enni egy kiflit, erre egy falat nem ment le, már jött vissza minden más is...Bocsi...Így megy pocsékba 3 dl narancslé. Kézzel facsart.

Andi: Ez az a hajó, amin a Katonások szoktak játszani, de koncertek, rendezvények is szoktak lenni rajta. Asszem.... :?

jaimee

Jaimee: :lol: :lol: :lol:

babszika

Szia Drusza! még jó hogy kellemesnek monod az éjszakázást... most speciel meghaltam volna ha fennt kell maradnom

Tök jó, észrevettétek hogy Sirkici hozzászólásánál ez van? Elküldve: 2007 Máj. 07 Hétfő - 23:36

Kép
mercure

na erre visszaállt a dátum :D

Kép
mercure

Mercure!
néha előfordulnak ilyen vicces dolgok! Nálam írt már ki 2004-et is :shock: :lol: :lol:

babszika

Szóval ha most ma köszöntél el akkor SZIA! :D

Kép
mercure

Ani! Megkérdezhetem hogy, mennyi lh tesztet és mennyiért rendelted a Leotól?

Én most csináltam egyet lh tesztet ott van a 2. csík, csak nem elég erős. Szerintetek volt mát pé-m? felteszem hozzá megint a görbém, ja és a múlt hónapban a 15. napon volt totál pozitív az lh tesztem.

Kép

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Vendég

Krisz: Szerintem mostanában lesz/van. Holnap tovább kellene, hogy emelkedjen és abbahagyja az ugri-bugrit. :wink:

jaimee

Sziasztok!

Krisz, persze hogy megkérdezheted, 150 Ft egy csík. Én 5 LH tesztet és 5 terhességit rendeltem. ez összesen 1800 Ft volt, postaköltséggel együtt. Csütörtökön utaltam a pénzt, hétfőn (ma) itt volt. De különben: www.babatervezok.otthona.net

madiani

Sziasztok!
Andi!
Sajnálom Pirit!

Babszika!
Gratula az alaphoz!

Jaimee Kismami!
Kitartás! Rókakoma nemsokára máshoz költözik be. :wink:

Pandus Kismami!
Nálad azért tovább marad róka koma!

Kismamik!
Kitartás!
Állatólag nem sokáig tart ez az őrült meleg. Kicsit felfrissül a levegő.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Hazaértem. Hulla vagyok.
Örülök, hogy Mindenki jól van! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jó éjt Csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jó reggelt Mindenkinek!!!!
Tegnap nem tudtam írni, de voltunk uh-n!!! Már 26mm :D Minden a legnagyobb rendben! Nagyon édes volt a picurka, tökéletesen láttam a fejecskéjét, kezeket, lábakat, köldökzsinórt :D Hematómának(nemtom hogyan kell leírni :roll: ) nyoma sincs már!
Megkaptam a beutalókat ( vérvételek, pisi :? ) A hányingerem is picit javult. Itt van most az Anyucikám és vele sokkal könnyebb ( körbe vagyunk kényeztetve, főzve, babusgatva :lol: )

Pandus: Te mikor mész? Csüt? Mintha arra emléxem :roll: Nagyon jó lesz! Annyira megható :roll:
Beírnád nekem, hogy június 11 12 heti uh és június 12 első terhes gondozás? Köszike 8)

Mindenkinek kitartás ebben a dög melegben!! Majd jövök!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt!

Olik,
jó lehetett az az UH, biztos nagyon megható. Anyucival biztos minden könyebben megy, meg rád is fér, hogy valaki egy kicsit el legyen Zolcsival...
sirkici

Jó reggelt Lányok,

Olik,

Örülök, hogy minden rendben van, és hogy ilyen szépen fejlődik a kicsike. :lol: :lol:
Irigyellek most, hogy ott van anyukád, és egy kicsit kényesztet. Azért próbáld meg egy csöppet kihasználni a helyzetet és pihenj nagyon sokat. :lol: :lol:

Szia Sirkici. :lol: :lol:

Reggel egy enyhe émelygés erejéig meglátogatott kis vuk. Lehet Jaimee elzargatta, mert már elege lett belőle?? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!
sirkici

Olik,
Beírlak.
Vendég

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Olik: Szupi hírek, csak így tovább! :D

2 fordulós labor napot tartok, mindjárt megyek a második fordulóra.

jaimee

Jaimee,

Jó szórakozást mára. :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt, sziasztok!
vedresandi

Szia Andi,

De édi macid van...... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:ugye?! Remélem szerencsét hoz.
Fél 8 óta ülök az ürömi skodában,és várom a kocsimat.Kötelező szervízre hoztam,de nagyon unom.Még szerencse,hogy behoztam aa laptopom,és találtam vezeték nélküli hálózatot.Így nem unatkozom annyira,mert van babanet :wink: :lol:
vedresandi

Sziasztok Lányok!

Olik!
Nagyon jó lehetett az uh. Örülök, hogy szépen fejlődik a baby. Meddig marad anyukád? Nagyon jó lehet, hogy segít valaki a ház körül, így remélem tudsz pihenni is. :wink:

Panda, Judy, Jaimee kismamik!
Hogy vagytok? Nálunk kicsit lehűlt a levegő. És a szél is fúj. Így már egészen elviselhető a nyár. :wink:

Sirkici!
Veled mizu? Te vezeted abban a fertyben a hődet, amiben én? Az enyém megbolondult. Kivette a lila színezést, és a pé jelölő keresztet is, miután lementettem egyik reggel a hőmet. Tiéd jó?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Csak a szokásos :D itt is hűvösebb van szerencsére!
Vendég

Szia Chris/Pandus!
HOgy vagytok???

Pandus:gyomrod,hányinger???

Chris:most,hogy nincs mit tanulnod.... :wink: hogy viseled? 8) :lol:
vedresandi

Andi,

El tudom képzelni milyen kellemes lehet ott ücsörögni, főleg hogy tuti nem kapkodják el a dolgot az emberkék. Na meg amennyit el tudnak kérni egy-két apró "igazításért". :lol: :lol:

Szia Chris,Pandi,

Itt is hűvösebb lett, most egy kicsit fázok is, mert ugye megint 35 fokra készültem. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:ne is mond....egy 30 ezres kötelező szervíz 50 ezer forint,és 3000km múlva vissza kell hoznom az autót,mert most nincs nálam több pénz....ááááá :twisted:
vedresandi

Andi,
Van mindkettő :lol: már csak kettőt kell aludnom és mehetek kukucskálni :lol: te hogy vagy?
Vendég

Andi,

Hát van bőr a pofájukon az biztos. :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandus:én most éppen azon mérgelődöm,hogy itt a szalonban van egy nő,kábé 5 éves kisfiúval,és olyan rossz,mint a szar.Éppen egy calippo jégkrémet eszik,de minnxá lenyomom a torkán,mert tőle zeng a szalon,és kiabál,és zajong,és nyomkodja a vízautomatát,na és nagyon idegesít.Az anyja meg nem szól rá,na őt is tarkon ütöm minnyá....
vedresandi

Andi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:nem ér röhögni :lol: :lol: :lol:
Nincs bajom a kölkökkel,de az olyan szülőkkel igen,akik nem képesek gyereket nevelni!!!! 8)
vedresandi

Andi,

De olyan muris, ahogy elképzelem, hogy már vörösödik a fejed a méregtől, aztán durr egy nyakas mind a kettőnek. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:igen,de ahogy elnézem a kisfiút,elég durva szeretet hiányban és odafigyelés hiányában szenved!!!!És hozzá még hiperaktív :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?