Timi
Jó nyaralást a hétre! Nem is kell mindig külföldre menni. Annyi szép hely van itthon is. Aztán, ha hazajöttetek, akkor aztán tessék készülődni!!
Nelli
Nagyon szép pocid van, egyáltalán nem nagy! Nekem speckó tetszik a ruhád!
Igen, iszom a teát. És egy csészéhez egy filtert használok. És naponta csak egyszer iszom. Mellé szedj Urtica-t, és akkor szerintem elég egy csésze/nap. Miért akar a doki burkot repeszteni??
Mofly
Szerintem most lesz sok szabad gólya. Főleg, hogy hazafelé egy csomó kisgólyát is láttam.
:wink:
Kismok
Akkor tessék szépen pihenni! Már amennyire Julcsi engedi. Nem lehet még megbeszélni vele az ilyen dolgokat?? Férjednek egy vagonnal júli 11-re!!
Manda
Affene!
Azért jó, hogy Te nem kenődtél el. De amilyen nehezen indulnak a dolgok, majd olyan jól fognak alakulni!!
Boboka
Lehet, hogy már érzed, csak nem tudod, hogy az.
Tiza
Tessék pihenni!!! Miket olvasok én itt! Irgum-burgum! Neked most egy dolgod van, Marcival foglalkozni.
Szilvi
Örülök, hogy minden renden a babával. Látom, már örülsz, hogy fiú lesz!
Nevetek van már?? Jó pihenést itthonra! Mi lesz a program?
Timi, Bogáncs
Nektek van már nevetek?? Beírnám a táblába.
Amica
Én is most látom, hogy nemsokára Janka is „öregszik” egy évet.
Ágnes mi szépet kapott?? Pont tegnap nézelődtem a neten, és annyira klassz szülinapi tortákat találtam.
Drumka
Csak óvatosan a melóval! Nyáron nem szabad sokat dolgozni.
Bogáncs
Persze, hogy nem gáz! Van, aki babonás, azért nem vesz meg jóval előbb semmit, de a 27. hét már nincs korán. Jó, hogy rendben a cukrod. Ez is letudva!
Haga
Gratula Perzsinek! Azért szomorú vagyok, hogy régóta nem jelentkezett.
Mi meg ma voltunk a fejlődésneurológián. Persze végigbömbizte az egész vizsgálatot. Viszont minden OK, nem kell többet mennünk!! Jippiiii!! Mondjuk a nyakferdeségen kívül semmi baja nem is volt. Az ortopédián a dokinéni nem is értette, miért kell még visszamennünk, miután rendbejött a nyaka. Utána voltunk ismerősnél babanézőben. Ott 8,5 hónapos a baba. Észrevettem, hogy Fici tök jól elvan idegenekkel, ha baba is van a közelben. Először mondjuk meg volt kicsit illetődve, de aztán kinyílt a csipája. Tegnap óta már mutogat is. Ha valamit meg akar nézni, vagy pl. hozzám akar jönni, akkor mutatja. Menőzik is néha, mert már van, hogy csak fél kézzel kapaszkodik, ha áll. Persze még ingatag lábakon.
A Halász Juci nénit meg ha hallgatjuk, és tetszik neki, akkor mindkét kezével ütögeti a combját. Na, persze a ritmusérzéke még nem az igazi.